NYTT OG SUNNERE LIV

Hei! Jeg har i det siste vurdert om jeg skal gå all in med bloggingen igjen, så har jeg kommet frem til at det kan være en god måte å dokumentere det sykeste eventyret jeg nå skal legge meg ut på. 

Nemlig trene.

Jeg er så og si et av de mest slappeste, lateste, karbospisende menneskene som lever på denne planeten. Heldigvis så er jeg også en av de som ikke legger på seg så utrolig mye for å tenke på hvor mye dritt jeg faktisk eter og hvor mye jeg bare sitter i senga og ser på film. MEN nå skal det bli andre boller. Som et nyttårsforsett hadde jeg å finne meg en jobb, og begynne å trene. Var veldig godt i gang i november, og trente noen ganger i uka helt til jeg sklei på scooteren og skadet kneet. Så når kneet var i orden igjen ble det aldri noe, også avsluttet pappa medlemsskapet mitt på treningssenteret. Så jeg skal heller prøve meg på noen joggeturer, og andre ting jeg klarer fint hjemme. Noe jeg virkelig ønsker meg hvis dette faktisk går bra er et sånt zumba ''spill'' til ps3, hvor man bruker de konsollene med lysende sirkel på(haha). Tror zumba er den gøyeste treningsmåten jeg vet om. Kan holde på i evigheter uten å stoppe siden det er så gøøøy! Mens jogging er jo ikke akkurat gøy, så da blir jeg fort lei og går resten av veien hjem. 

Grunnen er ikke at jeg er misfornøyd med kroppen min på noen måte. Skal innrømme at jeg godt kunne tenkt meg en litt mer slank og fit kropp, men ellers er jeg veldig lite ufornøyd med min kropp. Men jeg har lyst å legge av meg vanen der jeg er for lenge oppe, sovner på skolen og etter skolen. Rett og slett at jeg går rundt som en zombie hele dagen.Og hva er egentlig bedre en frukt? Bortsett fra chips da.. haha! En skål med blåbær, jordbær, kiwi og alt annet godt! Gjerne blandet med vaniljekesam. NAM. Eller en god salat? Jeg er faktisk en stor fan av salat, men uheldigvis en enda større fan på dressinga. Men det går jo selvfølgelig ann å lage en egen sunnere versjon. Så fra imorgen av, begynner galskapet. Håper det varer lengre enn 2 uker denne ganga. 


09.01.2013   TRENING   Ingen kommentarer
hits