til sommeren - brunfarge

Jeg er en av de personene som må ligge i sola hundre år for å få farge. Så jeg jukser likesågreit! Selftan og solarium, det er tingen! 

Nå er det jo ikke så lenge til shorts og lette klær-sesongen kommer, og da er det jo fint å være brun, eller hva? Jeg den personen som ikke venter til sommeren for å jobbe med brunfargen, for å være brun til høsten. Jeg er den som begynner med fargen om våren for å være brun til sommeren. Det er jo litt for tidelig å begynne nå, men kjæresten min begynte å ta sol igjen og han ble så bruuun. Og da ble jeg sjalu og skulle bli enda brunere. Så jeg har tatt noen lag med selftan og tatt sol to dager på rad. Og jeg har faktisk blitt ganske brun!

Tenkte å tipse dere som sliter med brunfarge som meg, og som ikke får ordentlig resultat med selftan.

1. Kjøp en ordentlig selftan. Min favoritt er st.moriz, som jeg kjøpte på Cubus tror jeg? Den gir KJEMPEFIN farge og er lett å påføre. Om du gjør det riktig får du et kjempefint resultat. 

2. Bruk en gammel, slitt klut. Ikke noe store greier, men noe som du kan bruke til å påføre med. Da blir du ikke så brun på hendene etterpå. Det er faktisk veldig vanskelig å få skrubbet vekk fargen på hendene etterpå.

3. Påfør på HELE kroppen.  Untatt i skrittet og hendene da.  Hvis du gjør det, får du et jevnt resultat. 

4. MEN hvis du påfører overalt, må du passe på at du faktisk får det jevt. Kluten gjør det faktisk lettere å få det jevnt.

5. Vær nøye i armhulene, albuene, anklene, armleddene(?), knærene og bak knærene. Der pleier det å skjolle seg om du ikke er nøye.

6. Bruk gjerne to forskjellige selftaner. Jeg har en mousse og en ''flytende''. Pleier å påføre den flytende først, og moussen etterpå fordi moussen er mørkere i fargen.

7. Ta litt sol noen timer etterpå.

8. Fortsett med dette hver dag til du får fargen du vil ha, og når du har den så trenger du ikke gjøre det med enn ca. en gang i uken  


Disse bildene tok jeg for noen minutter siden:

dc collection instant tan (den flytende), st.moriz (moussen) og solkort til brun og blid! 
 
Har dere samme problem som meg? Flere som har begynt å jobbe med fargen? 


18.03.2012   TIL SOMMEREN   4 kommentarer

til sommeren - nagleshortsFINESTE! Perfekt til sommeren, og spesielt HOVE! 


13.03.2012   TIL SOMMEREN   1 kommentar

til sommeren - bikinier

Kommer til å begynne på et tema som jeg kaller ''til sommeren'' hvor jeg kommer til å legge ut klær, ting, arrangementer o.l som har noe med sommeren og gjøre. Jeg begynner da med bikinier fra h&m! Det er da mine favoritter. Min favoritt er den oransje/ferskenfargede. Synes den var utrolig fin! 

Hvilken bikini likte du best? Hva synes du om det nye temaet mitt?


25.02.2012   TIL SOMMEREN   Ingen kommentarer
hits