FAVORITT MAKEUPGURUER

.. på youtube, i tilfeldig rekkefølge.

Carli Bybel. Hun ser smashing ut uansett hva hu gjør. Øynene hennes er et faens mirakel. Hun har en god blanding av både makeup, hår, hjemmespa, tips, kostyme og outfit-videoer. Jeg digger henne tvers igjennom. Henne oppdaget jeg da jeg så etter inspo til halloween og snublet over Yasmin fra Aladdin tutorialen hennes. 
Nicole Guerriero. Denne jenta fant jeg via Fifty Shades of Makeup på Facebook, og begynte å abonnere etter jeg hadde brukt en halvtime av livet mitt på å se en av hennes videoer der hun viser all sminken sin. Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker den typen videoer. Kylie Jenner tutorialen er definitivt en av mine favoritter fordi jeg er helt obsessed with Kylieee. Elsker hun. 
Evelina Barry. Hun er ikke en ren makeupvlogger, men hun er min absolutte favoritt på Youtube. Av alt liksom. Hun har bare alt i boks av både utsnitt, ideer, redigering, innhold ALT. Hun har alt mulig. Makeup, hår, DIY's, og typiske vlogger videoer. Hun gjør bare alt 100%. 
Lauren Curtis. Altså, hun er jo dronniga av beauty vloggerene i veldig manges mening. Jeg er ikke sånn superdupermega enig men jeg digger henne likevel! Hun har mange fine tips til alt makeuprelatert. Og hun er et geni. 
Batalash Beauty. OMG. HVA I HELSIKKEN DERE, har dere noengang sett et penere menneske enn hu her? For det har ikke jeg. LOVE. Hun er utrolig dyktig også!Kommenter om du har en guru verdt å sjekke ut!!!!


14.12.2014   SMINKE OG HÅR   Ingen kommentarer

if i were to dipdye my hair

..this is what it would look like.

  
angelica blick 


13.07.2012   SMINKE OG HÅR   Ingen kommentarer

17.mai hår


mary kate olsen, jessica alba.

Jeg tror jeg vil prøve på et oppsatt hår med fletter, grunnet at jeg har en stroppeløs kjole i hvitt, som jeg tror passer godt sammen. Men så er ikke jeg særlig flink på oppsatt hår.. ELSKER frisyrene på bildene over. Sminken blir vel noe naturlig. Siden jeg ikke har skole idag, tror jeg at jeg kommer til å prøve meg litt fram med både hår, sminke og tilbehør pluss at kjolen min må sys litt opp pga den er så lang. 

hva tror dere? noe bra tips til 17mai?


16.05.2011   SMINKE OG HÅR   3 kommentarer

yo


30.03.2011   SMINKE OG HÅR   Ingen kommentarer

sminkevideo?

heihei. skal stelle meg, rydde rommet også skal jeg møte kjæresten min.. har jo ikke blogglyst, og jeg er ikke like ivrig til å ta bilder osv. men fikk en kommentar om jeg kunne lage sminkevideo, og da tenkte jeg: kleint, men har jo ikke noe annet å blogge om..

isåfall, om jeg skulle hatt det, hva ville dere sett? hverdagssminke, smokey eyes, fest-sminke, kattesminke (eyeliner osv).. ? aner ikke, kom med ideer, så kan jeg lage.


dette blir kleint


21.01.2011   SMINKE OG HÅR   3 kommentarer

tungepiercing

julie: jeg tror jeg vil ha tungepiercing.. 
sondre: hold kjeft, ikke gidd å si det en gang. jeg tok ut min fordi du syntes det var stygt..


haha hvorfor:(

vet ikke hvorfor jeg vil ha det en gang. jeg hatet det før, syntes det var så ekkelt. nå vil jeg plutselig har piercinger alle steder! eller.. ikke alle steder, for dere som tenker ja, litt perverst...

navlen, ørene, over leppa, øyenbrynet, leppa. nå er det jo sånn 99% sjanse for at jeg ikke tar i det hele tatt. haha! litt fordi jeg ikke får lov..


liker dere piercing? har dere? hvor?


30.10.2010   SMINKE OG HÅR   7 kommentarer

lange øyevipper ?


her har jeg brukt et par lag mascara.

får hele tiden høre at jeg har så lange øyevipper. har faktisk hørt det så lenge jeg kan huske, hah. egentlig ganske greit!


har dere lange øyevipper?


17.09.2010   SMINKE OG HÅR   8 kommentarer
hits