SPRING BREAKERS

Nå er klokka 3, så er vel på tide å legge seg snart? 

Jeg så akkurat Spring Breakers! Regner med de fleste har hørt om den, om ikke sett den også. Grunnen til at jeg ville se den er fordi både Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Selena Gomez spiller i den og jeg ville egentlig bare se hvordan de 3 utgjorde de rollene i denne typen film ettersom de har pleid å spille i veldig annerledes filmer/serier. Alt i alt synes jeg filmen var litt rar. Historien var litt løs også, og klippingen var merkelig. Men jeg tror det var det jeg likte. Den merkelige klippingen. Den handler jo om 4 jenter - 3 helt gale og 1 litt mindre gal. De løper rundt alle veier og raner ting, driver på med narkotika og fester som dyr. Så blir de satt i fengsel pga. drugs og en rar gangsterdude bailer dem ut. Etter det tar alt bare helt av. Jeg skulle ønske at historien var litt bedre gjennomført for å være ærlig. Så egentlig vet jeg ikke helt hva jeg synes om den, men på en måte (en jævla rar måte) var den inspirerende. 
Fler som har sett denne? 


09.07.2013   VET IKKE   3 kommentarer

JEG VET IKKE

LIVET DERE!!!!! <3<3<3<3<3<33<3<3<3<<33333

Jeg vet ikke om jeg har kjedet meg så mye i mitt liv før?

Jeg sitter i senga, med datamaskinen på fanget time etter time, dag etter dag, uke etter uke, måned etter måned. Hva gjør jeg? Jo, jeg tegner bilder av folk i Photoshop, ser på Gossip girl, sover, spiser. Den eneste grunnen til at jeg reiser meg fra senga er fordi jeg til slutt må. Og da er det fordi 1. jeg må på do, 2. jeg må hente mer mat, 3. jeg må på skolen, 4. bikkja må på do og ingen andre i famen gidder å ta den ut.

Nå vi først snakker tegneobsessionen min... Burde jeg synes det er slemt av visse bloggere og ikke si engang takk når jeg har brukt flere timer på å tegne dem? Jeg blir faktisk litt lei meg.

Også om dette ''jeg hater trening'' innlegget mitt jeg la ut... Jeg mente ikke at trening var en dum ting, og jeg skrev det flere ganger. Likevel er den en noob som begynner å BLABLABLA trening er bra. Det ble et litt rotete innlegg men omg... Jaja jeg fikk iallefall en kommentar. Takk <3<3<3<3

Når jeg tenker meg om er det faktisk skikkelig mange ting jeg irriterer meg over. Men jeg skal ikke plage dere SÅ mye mer, også må jeg passe på hva jeg skriver sånn at ingen blir lei seg eller noe.

Den ene tingen er jeg faktisk ikke så irritert over, overhodet. Jeg synes det er litt kult. Men det er iallefall denne bergensbølgen som har slått ihjel ganske mange her på sørlandet (her på sørlandet sier jeg, også sitter jeg i et fint hus på en øy i hordaland). Uansett hvor man går så er det noe bergensershiet et sted. Statuser på facebook der det står blant annet TJOMMI. For dere som ikke vet det så betyr det kompis. Det er det man kan kalle bergensslang. Og når man er på fest, er det john olav og a-laget på høyttalerne. Det er tilogmed en i parallellklassen som rapper, og faktisk er skikkelig flink. Han er fra nordnorge men snakker sørlandsk. På en av videoene han lagde sammen med "jørgen JDAWG i blokken", snakket/rappet han på bergensk i slutten... Snakk om å være multikulturell. Men jeg liker det. Det er bra dere har skjønt at det er Bergen by, bergensk musikk, bergensk dialekt og bergenske ord som faktisk er kult. Nå gjenstår det bare fotballlaget Brann så kan hele Lillesand bare flytte til Bergen. Eline, en TJOMMI (lol) vil tilogmed gifte seg med en bergenser. Men Eline har skjønt det for lenge siden. Det er sikkert derfor hun er venn med meg. Neida........................Vi er venner fordi kan relatere til kulheten vi begge har. Kulhetsfaktoren sprenger når vi er i samme rom liksom.


Skjønner?

Men til dere bergensfans, johnolavfans, alagetfans, brannfans WHATEVER. Jeg har en utfordring til dere. Siden dere er så glad i å kalle hverandre tjommi og spørre hverandre ke d går i, så skal dere få lov til å prøve å oversette dette:

gåmann, ke d går i tjommiiiii??! hon myglar jo rundt øgene.. det jævla surrehovvet var ani meg mens eg prøvde å hipse undikken! nokken burde kaste den snåttajenten i bosset. for eg drusar til hon. fakarten til rabbagast. Kor sløkket ont eg har i naien min.. nei, no burde vi bare finne svitsen og klesse te og kjøpe snop før vi blir helt håll i hovve. Det syns eg var luddi. Hon e en jævlig tidi og løyen løkrull hon der.. men med en gang man siar det til hon blir hon heeelt molefonken og då blir hon så nebbete. Nei, no får vi komme oss på'an. Kankje sitte her og daffe og pitle oss i hjel i snottehullene.. Vi får heller ta oss en tur og disse litt på dissene! Dokkår får drakse med får dåkkar får en rett i fleisen!  

Jeg skrev denne utfordringen på facebook for 2 timer siden. Og ingen har prøvd seg. Så enten så sover alle eller så er det ingen som tørr. 

Også er det en ting jeg har tenkt på. Nei nå lyver jeg, fordi jeg tenker på det hele tiden. Jeg er 18 om 54 dager!!!! OMGOMGOMGOMGOMG. Åo MAI gaad. Det jeg gleder meg mest til er å slutte å mase på alle mine venner over 18 om å handle snus til meg. Jeg har nesten planlagt dagen også. Jeg skal stå opp og spise. Så skal jeg dusje. Også skal jeg drikke. Så skal jeg på byen. Så skal jeg hjem og sove. Jeg har tilogmed funnet ut av hva jeg skal drikke for noe, hvordan jeg skal komme meg fram og tilbake fra kr.sand, hvem som skal være med og hvor jeg skal ha vors. Hvis noen prøver å ødelegge denne dagen for meg på noen som helst måte, er de(n) personen(e) ikke min(e) venn(er) lenger. ()()()()(()())))). Og hvis det er noen jeg ikke er venn med fra før, så skal jeg ikke bare ødelegge den dagen for dem men jeg skal ødelegge resten av åretfor dem også. Så ikke gidd!!!!!!! Hehe. For dere som lurer. Så skal vi (hvis jeg har klart å bli for blakk) ta buss inn til Krsand, dra på gossip (eller spot som en kompis av meg sier at jeg må kalle det), få noen snille mennesker til å hente oss. Jeg skal drikke smirnoff ice på vors (fordi jeg blir 14, og ikke 18) Nei, fordi det er godt og jeg klarer å beherske meg selv når jeg drikker det. Også smaker det jo kjempealtforgodt. Jeg har ikke tenkt å ha noe nyttårsaftenopplegg igjen.

Ja, nyttårsaften. Da drakk jeg tequila (nesten hele flaska...............) og jeg husker ca. ingenting fra rundt 23-23.30 tiden og til jeg våknet. Jeg våknet med en giga blåveis i trynet, og jeg vet fremdeles ikke om jeg tok av meg klærne selv. Og jeg syns ikke synd på meg selv for dette hvis det er det dere nå tror. Men jeg syns JÆVLIG synd på de som var rundt meg på nyttår. Bestar, mamma, pappa og Celina for det meste. Beklager. Det var heller ikke meninga og spy i bilen din Celina, som jeg fikk høre at jeg gjorde.... 

Men nå blir jo dette bare skikkelig teit???

Så jeg skal legge meg etter jeg har sett på litt Gossip Girl. Jeg får mer i ro i sjela når jeg ser at andre hadde verre enn meg. Selvom det bare er et ganske kreativt skrevet manus og de sikkert har ganske fine liv fra før av. Takk julie for at du får deg selv til å innse at du ikke har noe ro i sjela i det hele tatt.

God natt Julie. Takk Julie. 
Takk for et skikkelig kult innlegg Julie. Værsågod Julie.

 


18.02.2013   VET IKKE   1 kommentar

hade blogg


min teite venninne ida, hater deg <3

gidder ikke blogge mer på en stund, som dere sikkert har merket.... haha.. 

FØLG MEG HELLER PÅ INSTAGRAM: julievs

det har blitt mitt nye liv.. haha, hade bloggen!


15.08.2012   VET IKKE   Ingen kommentarer

2012

ja... da var det året over. og nå er vi doomed. 2012. 

skal se harry potter nå. har hatt harry potter maraton denne uka, og nå er jeg på den nest siste. som blir den siste for meg siden jeg gidder ikke å se den som egentlig er sist. har sett den mange ganger. litt for mange kanskje. 

ha et fortreffelig år. 


 jævla grå drit... dette året går allerede feil vei.


01.01.2012   VET IKKE   Ingen kommentarer
hits