LONDON x 2

Jeg var jo i London med klassen i mars som var utrolig gøy! Det har jeg fortalt litt nærmere om i et eget innlegg litt lenger ned og i tillegg laget film om. Klasseturen var jo medierelatert så det vi hadde på agendaen var jo ting som BBC og Warner Bros. Studios. Jeg var jo ikke på BBC fordi jeg presterte å få min fuckings første urinveisinfeksjon. WTFFF. Men uansett utenom det vi egentlig skulle så var vi jo bare i Oxford Street og i Soho(mat og karaokebar) pluss på en pub ikke så langt fra Oxford Street. Jeg synes at med tanke på at vi skulle på slike mediating så var det en super tur. Vi fikk shoppet som vi ville og sett det vi skulle. Jeg kom også hjem med over 500 i minus på konton. DIGG.

Men denne ganga var jeg med familien. Vi bodde rett ved London Eye på et hotel som het Park Inn Plaza. Dette hotellet var seriøst DØDSFINT. Men det var jævlig lange og stressende korridorer. Følte jeg måtte gå 1 km fra heisen til hotellrommet... hahah. Noe av det beste med hotellet var utsikten. Vi var ikke så høyt oppe, men det var store panoramavinduer i hvert rom og vi så rett på London Eye! Fikk ikke noe fint bilde av det, men det var kjempefint! Men tar heller en liten gjennomgang av turen!

Dag 1: Vi stod opp i normal tid (jævlig tidlig ferietid) og kjørte til flyplassen hvor vi fløy fra Kjevik til København og deretter til London. Så tok vi Heathrow Express til sentrum. Den ville jeg så gjerne ta da vi var med klassen men prisene er skyhøye ettersom man sparer seg 45 minutters reisetid. Men vi tok den! Og det gikk jævlig fort! Så kom vi oss til hotellet og gikk igrunn rett på shoppingen. Vi tenkte vi bare skulle gå til Oxford Street... Lurt når ingen av oss har gått fra London Eye til Oxford Street før. Men vi fikk sett mye gøy på turen. Ikke så gøy at det er vits å nevne det. Vi gikk gjennom Regent Street som er en sånn dyr gate. Ikke den dyreste (sånn Chanel og LV) men sånn mellomdyr. Der hadde de Gant, MK, Guess og slikt. Så kom vi oss til Oxford Street! Jeg la merke til en bygning vi brukte som sånn huskemerke når vi var med klassen for å vite hvilken retning vi gikk. Så jeg sa til mamma at den veien går vi. Og vi gikk og gikk og jeg skjønte ikke en dritt fordi etter 10 min var Oxford Street ferdig. HÆÆÆ? Så fant vi ut at vi hadde begynt i midten... hahahha. Noobs. 

Dag 2: Vi dro til Warner Bros for min andre gang! Og denne ganga var det sånn 10 ganger fler mennesker enn sist. Gotta love fellesferie. Men opplevelsen var fremdeles helt utrolig! Vi leide også sånne hodetelefongreier så vi kunne høre mer om alt innholdet i studioet der selveste Draco Malfoy var snakkemann! Haha. Wierd, men litt fett. De hadde også flytta på masse greier. Til alle som tenker seg hit, IKKE BESTILL PØLSE I BRØD. Den smakte hoooor. 

Dag 3: Siste hele dagen var shopping på lista for meg og mamma, og museer og slikt for pappa og lillebror. Vi tok sånne tourbusser bare så vi fikk sett litt av London i samme sleng. Handlinga ble egentlig bare surr. Jeg handlet på Primark for over 1500 kr og presterte å kjøpe en bukse som ikke passet. Og den skulle jeg da bytte. Lørdag + Primark = KØ KØ KØ KØ. Jeg stod i kø i over en halvtime. Og da jeg kommer til kassa endelig så sier han at jeg ikke kan bytte buksa nede, og at jeg måtte opp. Så siden jeg ofc faen ikke orka sånn kø en gang til (fins faen meg grenser) så kjøpte jeg bare en lik bukse til i annen str. Og den passet jo faen heller ikke. Haha er det muuulig. Så ble vi sittende i bussen kjeeempelenge på vei tilbake til hotellet før vi fant ut at den kjørte omveier pga en sånn free palestine parade så gater overalt var jo stengt. Så kom jeg også på at jeg hadde ikke spist en dritt hele dagen og klokka var faen meg 7-8.. Haha. 

Dag 4 (og 5): Vi skulle hjem denne dagen. Dette er faktisk vittig. Vi tok en taxi til flyplassen. Dette skal ta 45 min på motorvei. Vi satt i taxien i over 3 og en halv time. Det vi ikke visste, og det ingen hadde sagt var at det var sykkelmaraton i London denne dagen. Til vanlig er taxisjåfører veldig oppbegående og veldig ærlige i forhold til andre plasser i verden. Vår taxisjåfør hadde ikke snøring. Han hadde ikke fått høre om sykklinga, han ringte ikke til taxisentralen, de ringte ikke han og det virket som han hadde vært i London like lenge som oss ettersom han faen ikke fant frem noe sted. Og igjen og igjen sa han ''OOh, I can't belieeeve diiiis''. Så kom vi oss etter en goood stund ut på motorveien. Hvor det var kø. Men det så ut som vi kom til å rekke flyet likevel siden vi var så tidlig ute. Plutselig kjører han av motorveien. Hallo? Hva gjør du? Da hadde han snart tom tank....Hallo? Fyller du ikke bensin før du drar på jobb? Dette er noe han kunne tenkt på når han så hvor mye kø det var overalt. På toppen av alt visste han heller ikke hvor det var bensinstasjon. Så han måtte lete etter noen som visste hvor det var. Da vi endelig kom til flyplassen så hadde akkurat flyet gått. Så takket være en taxisjåfør som ikke hadde fylt tanken så mistet vi da flyet. Det hele endte opp med at vi måtte leie en suite siden alt annet var opptatt og betale nye flybiletter for 20 000. Tilsammen ble det brukt rundt 30.000 med tog hjem fra Oslo. Haha...rly.... Men da har vi opplevd det også. 

Det er litt ræv og legge ut panorama bilder når bildestørrelsen må være 800px... Men men! 

Noen som har klart å miste flyet og har måttet betalt masse for å komme seg hjem igjen?


20.08.2014   REISE   Ingen kommentarer

LONDON 2K14!

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om Londonturen som jeg sa jeg skulle! Eller LÅÅÅÅNDÅNN som vi sa på drøy kristiansandsdialekt. Vi mobbet vår kjære kontaktlærer litt. Jeg var jo så heldig å få en heftig urinveisinfeksjon et par dager før og sinnsyk feber kvelden før. Feberen forsvant dagen etter, men urinveisinfeksjonen ble faktisk bare verre og verre for hver dag som gikk.

DAG 1:
Jeg ble hentet av Eline og vi dro til flyplassen for å møte resten av klassen. Så fulgte typisk flyplassbusiness etter aka innsjekk, bagasjeinnsjekk blablabla. Vi tok først et fly til Gardermoen, hvor jeg fikk en merkelig rabatt som vi fremdeles ikke skjønner grunnen til hvor jeg betalte 50kr for baguette og brus, mens de andre betalte 100kr. HEHE. Etter litt venting, satt vi på flyet til London. Jeg fikk ikke sove, så jeg var jo DEN loneren. Så ankom vi Heatrow flyplass i London og satt oss på et sånt underground tog som tok 1 time. DØØØD. Haha. Vi bodde på et hotell med samme navn som flyplassen. Her kostet nettet hor og helvette forresten. Vi dro umiddelbart RETT på shopping, haha! Vi brukte en deeeel tid på å finne shoppinggaten men tilslutt fant vi den! Vi tuslet litt oppover i Oxford Street (vi var heldige med hotellplasseringen som var rett ved gaten). Tror vi var innom de standard shoppingbutikkene denne dagen. Forever 21, New Look, Primark osv. Skal love dere, jeg hadde HØYE forventninger til Primark, og ble ikke i det hele tatt skuffet. Jeg fylte opp en hel handlekurv (de er SVÆÆRE) og den kostet bare 800kr!!! Og dette var bare første dagen.. Hahah. Så spiste vi på subway hvor jeg igjen betalte halvparten så lite som de andre, selvom jeg hadde det samme som resten. Lykkee!


Aksel, Daniel og Jørgen når vi venter på undergroundtoget!


dette handlet da jeg den første dagen... Noe fra Forever 21, Newlook og selvfølgelig Primark.DAG 2:
Vi stod opp tidlig for å spise frokost. Denne smakte DRIT. Jeg er veldig glad i hotellfrokoster, men på dette hotellet var det faktisk bare jævlig krekslig. Jeg var også ganske så dårlig, men på tross av det så ble jeg med på en liten shoppingtur, igjen. Jeg handlet igjen alt for mye på Primark. Denne gangen for 600kr. Vet det høres lite ut, men det er det ikke i det hele tatt.. Haha. Så dro vi på Miss Selfridge og Topshop. Jeg blacket helt på Topshop, og holdt på å besvime etterfulgt av panikk fordi jeg ikke fant Eline som hadde hotellnøkkelen. Jeg ville jo tilbake til hotellet fordi jeg var så dårlig. Tilslutt fant jeg dem, og dro tilbake til hotellet hvor jeg satt i 8 timer helt alene mens de andre besøkte BBC. Buuhu. Jeg betalte for nett i 24 timer(!!). Gikk jo faen ikke an å bestille i sånn 5 timer, eller 10 timer. Var liksom 1 time, så 24 timer, så en uke osv. Haha så jævlig. Så var det å dusje og stelle seg for da skulle vi ut på resturant å spise hele gjengen. Vi dro på Jamie Olivers hvor jeg bestilte en salat fordi jeg ikke var så sulten, og de andre bestilte burgere og steiker. De fikk miniburgere og små kjøttstykker mens jeg fikk en SVÆR bolle med masse salat og 4(!!!WTF) kyllingfileter. Hahah hvaaa faen?? Den var utrolig god da, selvom jeg måtte gi vekk 3 av kyllingfiletene mine til de små, sultne klassekameratene mine som var kjempeskuffet over maten sin. Sharing is caring, eller hur? Så dro vi på utkikk etter en karaokebar, og da vi omsider fant en etter å ha fått syke gåsår så var det selvfølgelig en privat event.......... Meg, Aksel, Jørgen og Leander dro heller på en pub og fikk noe hjemmebrygga greier. Utrolig godt var det! 


middag på Jamie Olivers!

DAG 3:
Lure, lille meg startet dagen med å ta avfarging i håret... hahahhaha. Jeg skulle farge håret rødt nemlig. Fikk ikke tid til farging nr to, før vi måtte dra for å rekke bussen til *TROMMEVIRVEL* Warner bros. studios!!!!! Vi skulle ta en The Making of Harry Potter tour, og jeg skal love dere... DET ER DET SYKESTE NOEN GANG!! Jeg var helt i ekstaste og glemte i noen timer at jeg var syk. Jeg skal tilbake dit i august, så det blir braaa!  Vi fikk se sinnsykt mange rekvisitter og det var helt utrolig å se med egne øyne at DER, AKKURAT DER ligger den ekte golden snitch (gullsnoppen om dere vil) som ble brukt i filmene. ÅÅH. Det var også mye om kostymene sånn som Hagrid som jeg trodde at faktisk bare var en unormalt svær fyr, men som faktisk er en gigantisk maske. Vi fikk se masken til Dobby også. Skjønneste lilleee. Men det villeste var nok å se Hogwarts. Det var på en måte svært, men samtidig kjempelite. Da kom tårene litt i øyenkroken. Også fikk vi fysisk GÅ gjennom Diagon Alley. Da ble jeg helt rørt altså. Så var det jo en svææær og superdyr suvenirbutikk hvor jeg kjøpte en sånn sjokoladefrosk som den i den første filmen, og en Deathly Hallows nøkkelring. Så var det tilbake igjen til London, og igjen rett på shopping. Gikk som de andre dagene IGJEN på Primark og handlet for 400kr. Tilbake på hotellrommet farget jeg håret igjen for å få det rødt. Det ble faen ikke rødt heller, men brunt med rødskjær. Skuuuuff. SÅ DERE!!!! Dro vi på karaokebar! Var trolig nok bare jeg, Keilin, Helene, Aksel og Jørgen som dro. Der var det endel venting fordi vi ikke fikk rom (var sånn lei-et-karaoke-rom) før kl.1. Var også jævlig dyrt. Så ble vi relativt fine i formen på ventetiden, også sang vi for fult i en time i rommet vårt før vi tok oss litt nattmat på Burger King og dro tilbake til hotellet. 


litt dårlig fokus her, men dette er da bussen vi tok fra London til studioet. Det tok ca. 1 time!


statuemennene ved inngangen til Hogwarts. Piertotum Locomotor♥ Frysninger!! 


The Golden Snitch


Jørgen og Eline kjøpte butterbeer. Jeg smakte litt også. Det smakte egentlig bare villa(brusen) med masse masse krem og vaniljesmak. Og det smakte dritt.


Eline og Jørgen i den flyvende bilen!


Jørgen, Eline og minimeg utenfor huset til the Dursleys i Privet Drive! 


Igjeeen


The all knight bus! Herregud så høy den var..


Alt jeg tenkte da jeg så broa var Neville Longbottom, hahah


All knight bus igjen


Diagon Alley! Herreguuud så kult! 


Til sist, men ikke minst! Hogwarts! Var vanskelig å ta bilde av hvordan den egentlige størrelsen var, er egentlig noe man må se med egne øyne.

TIPS: Hvis noen av dere tenker dere å besøke studioet, bestill på nett i GOD tid før dere drar. Det er veldig attraktivt så det kan bli vanskelig å bestille når man er der.

DAG 4:
HADE LONDON:( Dette var den jævligste dagen. Vi tok undergrounden til flyplassen, også fly til København. Der var vi i sånn 5-6 timer og ventet på flyet vårt til Kjevik. Noen timer ble brukt på Tax Free, men mest ble brukt på en pizzabar hvor vi samlet oss og spiste og spilte MASSE kort. Tilslutt kom flyet og vi var hjemme på et blunk. Min far hentet meg og vi dro rett på legevakten. Jeg var jo ikke blitt noe frisk i det hele tatt, og følte meg helt jævlig. Da vi var i London våknet jeg i 4-5 timer hver natt fordi jeg hadde så vondt også satt jeg ca. 1 time i dusjen før jeg la meg igjen. Og ja, dette skjedde HVER natt. Tilogmed når jeg var hjemme igjen. Jeg hadde jo noen antibiotika tabletter i mens vi var i London, men de hjalp ingenting så jeg var jo drugged på smertestillende 24/7. Jeg var jo ikke så lur heller da som tok meg noen drinks.. Men sånn er det! Jeg og min far satt i 3 timer på legevakten før jeg ble sendt hjem med 1 tablett. DA FAAAK? For da hadde de gått tom for den typen jeg skulle hatt så jeg måtte bare få resept. Så dro vi på Shell her i Lillesand, kjøpte oss burgere og brus, og ble feite. Jeg gav min halve til mamma da vi kom hjem. Hadde jo ikke særlig til apetitt pga antibiotikaen.

VIDEO:

den ble litt langdratt ettersom selve filmen var et skoleprosjekt og skulle egentlig vare i 15 minutter.. HEHE. Husk å sette på 720p!

Selvom det er over en måned siden denne turen, må jeg bare si TUSEN TAKK FOR TUREN 3MK!  


11.05.2014   REISE   Ingen kommentarer

jeg har glemt å vise dere dette!denne søte lille skapningen fant jeg på murveggen til huset vårt i spania. mange slike der! men denne her var pitteliten, lot den sitte på tuppen har pekefingeren en good stund! den var driiiitsøt! jeg som egentlig hater sånne greier, og sånne dyr... men denne var kjempesøt. awi.


09.10.2011   REISE   Ingen kommentarer

japansk opplevelse

På søndag var vi på japansk resturant, og jeg må bare si at det var helt fantastisk! Massemasse mat, og kjempegod var den! Vi fikk sitte rundt kokken og se når han lagde maten, gøy!
her er da det jeg fikk! siiick godt!
noe av det pappa fikk, masse sjømat i kraft/suppe oppi en tekanne! 


eplesalat, likte ikke denne så godt jeg.


dumplings! DRITTgodt!


mekking av noe risgreier


resultatet, nooom


kjøøøtt


her har dere min ''utsikt''. hei antonio! 


masse rare greier,haha
disse pannekakene tok han en kule is inni, også flamberte han de men cointreu ellernoe til de voksne. haha, jeg fikk flambert! woopwoop jeg er voksen yo.. nei.

har filmet nesten hele opplegget, så legger den ut når jeg kommer hjem! 


04.10.2011   REISE   Ingen kommentarer

villa joyosa

skal ut nå, må bare dusje først! hatt en kjempedag på stranda, herlig <3


02.10.2011   REISE   3 kommentarer

terra mitica

Idag har vi vært i en fornøyelsespark som heter Terra Mitica, og jeg må bare si at det er den mest gjennomførte fornøyelsesparken jeg har vært i! Så utrolig fint, og sinnsykt bra laget! Spøkelseshuset der er forresten helt sick. Jeg, pappa og henrik var der inne. Jeg prøve og løpe vekk, pappa måtte holde meg i hånda og henrik snakket i et for å tenke på noe annet. En gang skrek han: DET ER NOEN BAK OSS DET ER NOEN BAK OSS!!!!!!!! og da ble jo alt bare kaos.. hahhaa.. ahhahahahaha for noen bilder på slutten.. var flere ganger sånne svære kosedyr som kom bort og skulle ta bilder med meg, også kunne man få bildene ved utgangen. den gresskarsaken tok meg på rumpa.... 


30.09.2011   REISE   Ingen kommentarer

lluvia

Regnte her idag, men nå ser det ut som at været blir litt bedre. Noe soling og bading var det iallefall ikke vær til. så vi var i gamlebyen i altea og spise og kikket bare. Håper det blir bedre vær imorgen iallefall! 
mamiii

seeyaaa


29.09.2011   REISE   1 kommentar

yo vivo en una villaSTORKOSER meg i spania, altea. har bare chilla, bada og sett på huset til nå. skal snart bort på et senter som ligger rett ved for å handle litt! imorgen blir det nok stranda! jeg lover dere, det er NYDELIG her! GIISH. 

kommer fler bilder etterhvert gjennom uka så stay tuned!


28.09.2011   REISE   1 kommentar

CASA BORRET

bare enda et siste innlegg, vil bare vise dere hvor jeg skal bo en uke!
<3


27.09.2011   REISE   1 kommentar

SISTE INNLEGG

Da blir nok dette det siste innlegget før jeg har landet i spania, med mindre jeg mobilblogger litt på veien eller noe. PC blir med fordi jeg skal lage bildeserie, og fordi jeg må nødt å følge med på fristet! haha! pluss at jeg trenger noe å gjøre på kveldene. tenker alltid at det blir noe gøy å finne på på kvelden uansett hvor jeg drar og hver gang angrer jeg på at jeg ikke har tatt med PC. Men hovedsaklig pga. bildeserien. lager den underveis, istedet for å måtte gjøre alt når jeg kommer hjem.

NOEN BILDER AV BYEN JEG SKAL TIL,  ALTEA:

HER & HER


27.09.2011   REISE   Ingen kommentarer

ODDA

nå er vi på odda,på vei til hovden. har ikke ord for hvor mye jeg vil hjem, spes til min kjære besteveninne ida blålid <3 missu:-( vi har gått sammen 1 gang på ca. 1 mnd! snakker hver dag da, hjelper litt..


05.08.2011   REISE   Ingen kommentarer

stord

skal til stord nå, og har dårlig tid. hahah seeya'll.


01.08.2011   REISE   Ingen kommentarer

28.09-05.10

Da har jeg endelig fått vite datoen for når vi skal til Altea i år! Gud som jeg gleder meg! Når sommeren er over og høsten kommer, skal vi kose oss en uke ekstra i varmen. Herlig! Altea ligger forresten ganske nærme Alicante, så det er der vi kommer med flyet. 
da vi var i mallorca, i '08.

EDIT: 28.09-05.10... haha herregud hvor dum går det ann å bli :p TAKK RAKEL!:-) føler meg lite smart nå..


01.08.2011   REISE   5 kommentarer

bejgen

hææia!! vad fan. eh. 

som dere sikkert skjønner, så har jeg ikke så altformye å si. da jeg og mamma kom hit idag gikk jeg rett ned på plenen og spilte badminton med pappa. vi + min lillebror og vermund hadde også ''turnering'' etterpå, hahah lol! spiste god mat og bare chilla. 

hahaaaa var forresten oppe på loftet og plugga inn nettverkskabel, fordi trådløsen er litt monga. 


hahah... ser sick dumt ut irl.


fak jo


lille tunga miiiii. nei

hahaha, natti


01.08.2011   REISE   Ingen kommentarer

drit

sitter i bilen på vei til hovden.. skal liksom opp dit til lørdag morgen og kjøre hjemmover i 8-9 tia slik at jeg rekker jobb i 13tiden.. og så skal jeg enten være hjemme for natten å kjøre til bergen dagen etter, eller så kjøre til hovden etter jobb å overnatte til neste dag og så kjøre videre til bergen.. så mye stress, hvorfor ikke bare bli hjemme? været på hovden er ikke mye å skryte av og jeg blir bare dårligere.... drit faen.


28.07.2011   REISE   1 kommentar

BILDER FRA DANMARK del 1


our crib!


bassenget. mamma og alise i vinduet.


boblebadet


stua


strandaaa
chilllll


heihei fokus


chiller i bassenget ja


haha wtf


HAHAHA


ronsåå


vann i fartaaa! hahe


resturanten i djurs


alise og emil - søskenkjærlighet


i grenaa


lol, ble nesten påkjørt jo.


ernst og julie***
hahaha rar fisk


hahaha heisann ja


nemo!


fisken koser seg i planten.. 


haha yo


søøøøte skumle fisken 


julie: skal julie ta bilde av alise?
alise: jaaaa
julie: kan alise smile kjempefint daaa? 
alise: jaaaa :-D 
skjønneste ungen! hun er min kusines datter, forresten. 

kommer nok flere bilder etterhvert. kommer også innkjøp (imorra), et innlegg om hva vi gjorde der, og kanskje en video. 

tycks om bildene?


24.07.2011   REISE   Ingen kommentarer

hej hej hallå

er hjemme om noen timer nå, chill! har hatt en bra tur, littegrann minus på været da.. legger ut bilder fra turen og innkjøp når jeg kommer hjem! her er et bilde av greena kirke btw:

forresten, alle har vel fått med seg hva som skjedde igår. helt sykt! sett på tv, nettaviser og blogger eid av mennesker i oslo. sykt! hadde aldri sett for meg at slike ting kunne skje her i norge..


23.07.2011   REISE   Ingen kommentarer

litt pics

mobilbilder 4 life


20.07.2011   REISE   1 kommentar

djurs sommerland

halllaaaa! idag har vi vært i djurs sommerland.. ganske awesome, men er jævlig sliten nå. har noen søte bilder å vise da...

hahahha her fikk vi lattis pga damen bak skreik som en unge.. fyyfaen holdt på å knekke hahahah


18.07.2011   REISE   1 kommentar

looool

det som er litt nice med danmark er at finner sånne rare ting som blir helt feil på norsk:

haha waddap.. kjøpte usbkabel til kameraet idag, trodde jeg da. viste seg å være en motorola(?) mobillader. f to the fucking antastic.


18.07.2011   REISE   Ingen kommentarer

DANMARK

YOFOLKS, er i danmark nå. vi bor i det diggeste huset ever. stort, mange rom, basseng, boblebad, badstue og rett ved stranda, har bilder av huset og dagen idag, men har ingen kabel så kan ikke dele bildene, så legger de enten inn når jeg kommer hjem eller til uka om vi kjøper en kabel. 

seeyaaah


yo arkivet


17.07.2011   REISE   1 kommentar

er i bergen, min hjemby


random fra en gang jeg var her.

kom med flyet i 7-tiden, og er nå hos farmor og de. det er nesten ikke snø her!!! regna litt (bombe), men faktisk helt fantastisk vær i forhold til lillesand.. det er 8 timer jeg sa hade til min kjære sondrepus, og jeg savner han allerede... rart egentlig.. men men. er skamtrøtt, tror jeg legger meg. blir shopping imorra.. det er planen iallefall :-)

natta! hva gjør dere i ferien/helgen?


25.02.2011   REISE   1 kommentar

det som skjer imorgen

Imorgen er det siste dagen av kulturuka... Teit, fordi kulturuke er så chill! Iallefall, siden jeg har musikk som aktivitet i kulturuka, så skal vi først ha øving til 10 elns, så blir det lydprøver osv, etterfulgt av avslutning på kulturuka som inneholder film, opptredner (revy og musikk/rock/band) osv.  Gleder meg egentlig!

Etter skolen skal jeg hjem litt, før jeg flyr til Bergen med broren min for å besøke famen. Det gleder jeg meg iallefall til! Så skal vi litt til tysnes, så til hovden før vi skal hjem fredagen etter pga jeg skal jobbe. Det jeg gruer meg mest til, er å dra ifra pusen min.. kommer til og savne deg sånn!blir ofc blogging fra bergen.. tihi.

hva skal dere i ferien? om dere også har ferie til uka.


24.02.2011   REISE   2 kommentarer

jeg skal hit:


altea, spania.

ååh,gleder meg! skal dit med famen og en til fam i høstferien! lenge til, men håper tiden går fort!

skal dere reise bort noe sted i nærmeste framtid?


16.01.2011   REISE   5 kommentarer

bilder fra paris
sååå fin by!

hva synes dere om bildene?


12.12.2010   REISE   3 kommentarer

the airport

sitter paa flyplassen naa, eheheh. siiiick stress tastatur, btw. har tqtt maaasse bilder!

oi har bare to minutter igjenn, hohohoo hhaaaaadeeee

 

teiteste innlegget jeg har skrivd noengang


12.12.2010   REISE   Ingen kommentarer

brb paris

jeg er i ekstase, skal våkne om 6 timer, så bærer det til kjevik krsand - gardemoen oslo - paris! ååågudfader, jeg gleder meg! får sikkert oppdatert på en eller annen måte der nede fra! later bitches!

ork med bilde.


09.12.2010   REISE   1 kommentar

jeg skal hit...


weheartit

PARIS! jeg drar til den nyydelige byen paris 9-12 desember! ååå gud som jeg gleder meg! begynte og skrike når jeg fikk melding av pappa at det er bestilt! guuud!

har dere vært i paris?


16.11.2010   REISE   2 kommentarer

bilder fra polen


eline & væbjørn


masse tid gikk på soving! iallefall for eline, og iallefall den siste dagen. hun sov hele turen.


meg og elineee


igjen , mens herman er linselus som vanlig.


dekselet mitt ;) hah


mye bedre enn voe !


jeg ble feit :(


eline og meg, på centrum dialogu eller no


:-( auschwitz 2 birkenau


maren, eline og meg i saltgruvene


meeg i saltgruvene


folk i tropical islands. sinnsykt varm der !!!! sick!! men utrolig fet, og kjempekos sammen med 10.3 <3


tropical islands


her ble jeg spist opp av mygg :(


fu..

kommer mer bilder, en annen gang :-)

hva syntes dere ? har dere vært/skal dere på polen tur?

denne turen blir virkelig et minne for hele livet, savner det allerede! hadde det kjempefint ! i love klassen min.

06.09.2010   REISE   1 kommentar

hjemme !

kom hjem i halv 9 tiden idag, og dro til byen og møtte sondre. har savnet deg sånn pus <3

turen var helt inn i #¤%&)¤#"% gøy!

hahaha.. lager innlegg med bilder imorgen, nå stikker jeg og legger meg :-) aldri vært så sliten og trøtt før..herregud.

maren, eline, meg


herregud!!

natta♥05.09.2010   REISE   Ingen kommentarer

okei

før ida tar helt over bloggen min, så vil jeg bare lage et lite innlegg, tihi..

imorgen klokken 06.00 busser klassen min opp til oslo for og hente noen noobs, og til sverige for å ta en båt, til tyskland. deretter drar vi til polen, også tilbake til tyskland og samme vei hjem. kort sagt. gleder meg som en liten ungee!

ja, jeg må ta meg en dusj men vil bare si en ting til...

jeg skal ikke se sondre på 8 dager  fra nå... å fy faen. de andre gangene var så fucka at jeg holdt på og slå til noe når jeg så han på cam fordi jeg savna han sånn... HERREGUD DREP MEG. men takk gud for penger på moben. og jeg skal ha det VILT GØY MED KLASSEN!! og noen andre klasser innimellom :-D


snakkes om 8 dager !

27.08.2010   REISE   Ingen kommentarer

brb bergen

reiser da til bergen med en skikkelig forkjølelse i ferskenfarget kosedress (nei, ikke onepice..puke), og ja, det blir gøy. heh..eller... joda,det blir nok det! 

og forresten, jeg er så pro at jeg fant passordet på pcen min!! wii.. no more imac liksom. så det blir blogging! men nu mu ju guu! hadæææ

(lameste innlegget her inne på leeenge)

23.07.2010   REISE   2 kommentarer

göteborg

jeg skjønner svensk såvidt, men det er jattefint! både stedet og språket. det som er teit er at tophop stengte da jeg hadde akkurat tatt ut penger og at eggerøra smaker drit. men det er fint med pannenkaker til frokost isteden.. 

idag var vi i liseberg, det var pretty awesome. jeg ble dytta først inni spøkelseshuset, og jeg så ikke en drit.
og jeg har shoppet! ....
.
.
.
.....
føler jeg meg ikke så kul på skrivesiden, sååeh, pictures!lover! det er drittvarmt her! det er sånn når du går inn så er det bare sånn: aaaaahhh, kulde<3 

liseberg :-) 

vi tok paddan eller no, en sånn sightseeing båt med en dame som het stine og kunne mange språk :)

fant jo ingen pepsimax, det var bare på dagligvaren .. fu..


aaw, bruuns bazaar<3 

12.07.2010   REISE   1 kommentar
hits