KJEDSOMHET

Nå er det bare natten igjen så sitter jeg på bussen på vei hjem! WII! Planen for morgendagen er vel først og fremst å komme meg inn døra hjemme. Så skal jeg begynne på pakkinga til hove. Har helt glemt bort å finne fram det jeg skal ha og vaske det som muligens er skittent, så vaskemaskinen får seg nok en omgang eller tusen imorgen. Har jo masse DIY greier med nagler på som skal vaskes og jeg har ingen anelse på hvordan det kommer til å gå. Blir nok kanskje å kaste det i en vaskepose eller legge det i vann i vasken. Noen som har anelse på hva jeg skal gjøre? Ellers så får vi se hva kvelden har å by! På lørdagen blir jeg å pakke meg HELT ferdig, så skal jeg i bursdag til min søte snøpp Maren på kvelden! Blir nok en gøy kveld!  Ettersom jeg kjeder stumpen av meg, kjører jeg på med det jeg alltid plager bloggen med når jeg kjeder meg:


Hittil i år

Har du vært i noe forhold dette året? 
- Ja og nei. Nesten. No offence, men gutten var en idiot og jeg er glad jeg ikke lenger har noe med mennesket å gjøre! It's better to be alone for the rest of your life, than spening 1 second with bad company. Ja, jeg så på Big Mommas igår. 

Har du feiret bursdagen din enda? 
- Kinda. Var med fine Helene på dagen og kjøpte alt mulig drikke og slikt. Senere var jeg på vors hos Marcel med Christopher og hadde en super reunion! Så dro vi på byen og senere møtte jeg på Valmira også! Var en morro natt!  

Kysset to personer på en kveld?
- Heh.. kall meg hore liksom, men ja. Hallo. Har jo vært på tusen fester.  

Vært på en diett? 
- MASSE! Nei. 

Møtt en spesiell som har endret livet ditt?
- Ikke faen, haha. Tviler på at det kommer til å skje. 

Vært utenlands? 
- Nei. Norge for alltid<3333333 Faen.

Hva tenker du på nå? 
- At jeg vil hjem.

Sovet i en annens seng? 
- Yeah, dude. 

Fått en jobb?
- Ja. Men takket nei. Det vet dere jo.

Gjort noe du angret på? 
- ØH. Ja. 
 

 Siste

Den siste personen som ga deg en klem: 

- Paapi. 

Den siste personen som ringte deg?
- Elineyo.  

Når var siste gangen du følte deg dum?
- Føler meg dum hele tiden.
 

Ting om mitt kjærlighetsliv

Har du noen gang vært forelsket? 
- Ja. Kjeft. 

Har du noen gang fått ditt hjerte knust?
- JA OMG (U) Nei tror egentlig ikke det. 

Har du noen gang knust noens hjerte?
- Tydeligvis. Men tror ikke mennesket helt vet hva det vil si å få et hjerte knust. Å herregud KLISJE!!!

Har du noen gang falt for din beste venn? 
- Hahaha ja for faen.  

 Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem?
- Tydeligvis bare ja/nei spørsmål her? Ja, hvem har ikke det? 

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? 
- Nei. Forhold er for tapere. Kødda, hvor er kjæresten min? Buhu.
 

 Følelser

Savner du noen akkurat nå? 
- Savner alt og alle. Er jo for faen meg på hovden. 

Er du lykkelig?
- Ja, altså det er jo Hove snart. Hvordan kan man ikke være EKSTATISK LYKKELIG DA? 

Spiser du noe nå? 
- Nei, sa jo jeg er på masse dietter! Skal ha sommerkroppen vætt! Chipsen står klar til å spises. 

Siste sangen du sang?
- Når jeg satt på dass i stad. Nei, jeg tuller ikke. Og ja, det er faktisk en dass. Men jeg vet ikke hvilken sang det var. 

Den siste tingen du lo av?
- Pleier ikke å le. Er veldig depressiv av meg. Jeg husker egentlig ikke sist gang jeg lo. Men har vel fnist idag en gang iallefall?

Den siste tingen du sa?
- Snakker ikke så veldig mye heller. Har skrevet en del. Teller det?

Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå? 
- Meg og eksen min som kysser <333 Savner han så<333  Nei det er av meg og min lesbiske partner Kaja.

Setninger du bruker for mye:
- Å men for faen, nei hva faen, men i helvette da, jævla tosk, jeg er sulten, jeg er trøtt, jeg er sliten, hold kjeft, ja omggg, å herregud, gå vekk, gi faen, har du penger? sånne snille ord.

Ja det var jo jævlig gøy. Har offisielt ikke et liv. I det hele tatt. Kan noen komme å hente meg på Hovden? Takk.


27.06.2013   RANDOM   Ingen kommentarer

FAVORITTER

Tenkte jeg skulle lage et innlegg med mine favoritter av diverse ting slik at dere blir litt kjent med meg! 

FAVORITTMAT:
Selvfølgelig første jeg kommer på når jeg tenker på ting jeg liker. MAT<3 Jeg elsker omtrent alt av fastfood. Mcdonalds, Burgerking, Kebab, Baconpølser, Calzone, Pizza ++. Er utrolig svak for sånn mat. Er også sykt glad i sånne salater man kan mikse selv, nesten alt av grillmat, biff med bernaisesaus(?) og pommes frites, tomatsuppe med makaroni og hardkokt egg og egentlig mye mer av denne typen mat. Er faktisk sinnsykt kresen så når det kommer til middagsdate med meg må man egentlig være litt forsiktig, haha. FAVORITTDRIKKE:
Når det kommer til drikke er det aller beste jeg kan få Pepsi Max. Er også veldig glad i grønn iste. Snakker vi alkohol er det definitivt Smirnoff Ice og Bacardi Breezer. Øl og slikt interreserer ikke meg i det hele tatt egentlig, men kan få nedpå Corona. Er også sykt glad i Mojito! Om drinken er ordentlig lagd da selvfølgelig.

FAVORITTMUSIKK:
Jeg elsker clubmusikk a la Disclosure. Det er så fint! Så er jeg veldig glad i Indiepop, electronica og dubstep. HER er lista mi for de som vil se! Jeg klarer ikke countrymusikk og metalmusikk med mindre jeg er snydings.  

FAVORITTFILMER:
Jeg har sett så utrolig mange forskjellige filmer men må si at Pulp Fiction, Pitch Perfect, Fast 5 og alle disneyfilmene er mine favoritter. Når det kommer til filmserier så er det definitivt Harry Potter som topper lista. Elsker det! FAVORITTSERIER:
Har sløst bort så mye tid på serier at det er helt vilt. Gossip Girl er jo min alltime favoritt. Men jeg elsker også Big Bang Theory, Pretty Little Liars, Heroes, Lost, One Tree Hill, How I Met Your Mother og Hannah Montana (er så sinnsykt vittig). Akkurat nå ser jeg på den nyeste 90210 serien, og det er noe av det gøyeste jeg har sett! Det er som Gossip Girl bare mer drama og i L.A istedet for N.Y. Anbefales på det sterkeste! FAVORITTPLAGG:
Ja den måtte jo komme denne også. Jeg elsker egentlig alt Bohem og alt sommerlig. Alt med nagler også. Nagler er noe av det fineste jeg vet. Shortser, jakker, skjorter og vester i denim er også sykt fint synes jeg. Festivalstilen er definitivt favorittstilen, og den er jo bohem som bare det. Er også superglad i enkle plagg som helt er litt baggy. Er ikke det guttene vil se på oss jenter, men det driter jeg i. Jeg har jo ganske store pupper (hvis det er lov å si haha), men viser omtrent aldri kløft. Vet ikke hvorfor egentlig, syns vel egentlig ikke det er så veldig viktig.FAVORITTHÅR:
Ja altså, nå er jo jeg blond så det er jo en favoritt hos meg. Men jeg elsker alle dere mennesker som farger håret både rødt, blått, lilla og andre slike farger! Der så dritkult og råfint! Har to venninner som er redheads og jeg er egentlig sykt sjalu på begge to. Ville gjerne hatt det selv, men er så sikker på at jeg ikke hadde blitt fint med det. Elsker også langt hår med fall og fine fletter. FAVORITTBUTIKKER:
AAH! Bershka, Bikbok, Urban Outfitters, Weekday, h&m, Gina Tricot, Cubus og Monki må jo være favsa. Når jeg er i Bergen står jeg klar for å innvadere Weekday. Og når jeg er i syden er det Bershka som får gjennomgå. Har faktisk bare et eneste skjørt fra Bershka men det er fordi jeg nesten var blakk da jeg var der. Urban Outfitters var jeg også for blakk for å innvadere den eneste gangen jeg har vært der. Men jeg var der inne i flere timer og klarte ikke å gå. Hadde helt shoppestopp den dagen også da.

FAVORITTAPPS:
Definitivt Instagram. Twitter, Vine, Magic Piano, Photowonder, Afterlight, Dumb Ways, Snapchat og Hoveappen er også noen av mine favoritter.

FAVORITTFARGE:
Har egentlig ingen favorittfarge. Jeg liker egentlig best sånn svart, hvit og grå, men kan jo egentlig ikke si det er helt farger. Vinrød er nok den fineste fargen jeg vet om.


 

FAVORITTSKJØNNHETS-PRODUKT:
Haha. Jeg elsker øyenbrynspennen min fra Rimmel. Billig og sinnsykt bra! Også er det jo selvbruningsmoussen fra St.Tropez. Den fargen er så utrolig fffffiiiiinnnn! 

FAVORITTPARFYME:
Escada parfymene! De sommerparfymene. AH. Favorittene til nå er nok Taj Sunset og Moon Sparkle - som var den første Escada Parfymen jeg hadde.

FAVORITTLAND:
Av de jeg har vært i må jeg nok si Frankrike. Paris var så sinnsykt fint, og folka der er så hyggelige! Men lander nok ganske heftig på Norge også. Kunne nok ikke flytta fra Norge permanent.FAVORITTGODTERI:
Tulla! Jeg liker egentlig ikke særlig godt godteri. Men jeg elsker chips! Vanlig salt fra Maarud er nok favoritten hos meg!

Kommer ikke på særlig mer, men jeg håper dette iallefall var litt interresant, haha. 


Kan egentlig ikke tro jeg snart er oppi 150 stemmer! Og det på bare to dager! Sinnsykt gøy! Men trenger jo selvfølgelig mer stemmer! Ikke glem å stemme for å få den beste Hovebloggen noensinne! 
 


09.06.2013   RANDOM   2 kommentarer

ingen bryr seg

- Noe du gleder deg til
Står overalt på bloggen. HOVE! Men gleder meg også supermye til Humu (Karoline) kommer hjem om litt mer enn en uke til! SYKT STOKA! Også er det jo sommerferie og at jeg flytter til Drammen neste år! Pluss familieturer til Berlin og London! Blir nok en super sommer og et bra år videre.

- Hvilke land du skal til dette året
Tyskland og England!  

- Lommeboken din
Har ikke bilde av den men det er en håndlaget lommebok fra Buenos Aires laget av sånne metallboks korker. Den er forresten tom.

- Sminken du bruker
Er uhyre uinterresant å vise. Men favorittene mine er øyenbrynspennen min fra Rimmel og øyenskyggesettene mine fra Sephora. Brukes omtrent bare i helgene. 

- Håndskriften din
Er grusomt stygg. Vet at det er det alle sier om sin egen skrift, men jeg hater virkelig min.. Haha.  

- Det du alltid har med deg overalt
Mobil, nøkler, kort (selvom jeg er blakk) og snus. 

- Et bilde av deg da du var liten
Ikke bli sjalu folkens, jeg var faktisk sykt søt. Hva skjedde...


- En artist du liker
JUSTIN BIEBER<333 Neida. Hvis vi skal gå inn på kunnskap og alt slikt sier jeg Alicia Keys og Lana Del Rey. De har begge et vanvittig talent. Men skal vi gå på de jeg bare liker må jeg si Elena Tonra. Hun er vokalist i bandet Daughter og jeg ELSKER stemmen hennes. Den er så utrolig beroligene og bare helt nydelig.  

- 10 ting du ønsker deg
En kjæreste som da er en gutt jeg ikke har kjent lenge og som ikke alle har vært borti eller kjenner, penger, jobb, ny iPhone, egen leilighet, langt hår, eget studio, livsforbruk av festivalpass til hove, lappen og bil. 

- Din favoritt blogg
Sofie Kvelland! Hun er en helt super blogger. Elsker stilen, håret og bildene! SSBK.BLOGG.NO

Neglelakkene dine
Uinterresant. Har mange men jeg bruker de aldri. Bare når jeg har hatt lange negler, men jeg biter for tiden så da gidder jeg ikke. Har sånne perioder skjønner dere.

- Parfymen du bruker/hårprodukter
Jeg pleier egentlig å bruke de sommerparfymene fra Escada, og hadde Sexy Graffiti sist men den er tom så nå bruker jeg en fra Chloe! Tror egentlig den bare heter Chloe?

- Huset mitt
Er fint det! Har ingen bilder av det nå, haha. 

- Nattbordet ditt
Har jeg faktisk snekret selv på ungdomsskolen.. Haha! Det er hvitt med en hylle i, og er full av kjørler og flekker. Det er et nydelig bord. Tenker å selge det for noen tusenlapper når jeg flytter ut osv osv. 

Dette var et gøyalt innlegg med masse fine bilder, eller hur. Nå skal jeg legge meg fordi ja.. jeg bare skal det. Gleder meg til enda en idiotisk og unødvendig dag på skolen imorgen fylt med ingenting å gjøre. Katastrofalt er det. KATASTROFALT. Hvorfor har vi ikke fri når vi ikke engang har time? Hva faen liksom


28.05.2013   RANDOM   3 kommentarer

CAREFACTS//FUNFACTS

 • Er utrolig aggressiv når jeg kjører scooter. Irriterer dritten ut av meg når noen ikke holder vikeplikten eller noen gjør et eller annet feil. Sitter å skriker inni hjelmen haha! Når det er jeg som gjør feil derimot, sier jeg bare lavt til meg selv ''jaja, var en liten feil, ingen bryr seg sikkert hihi''

 • ELSKER makrell i tomat på skiva. Det har jeg alltid gjort!

 • Bruker alltid penger på ting jeg ikke trenger, istedet for ting jeg faktisk trenger.

 • Snakker til meg selv omtrent hele tiden. Noenganger blir det så ille at jeg blir redd for meg selv. 
 • Jeg fikk min første jobb da jeg var 14 år, og det var den første jobben jeg hadde søkt på noengang. Jobbet der i omtrent 2 og et halvt år. Nå har jeg ikke hatt jobb på snart et år. Hmm...

 • Er helt sinnsykt kresen! Så til dere som tenker å be meg på middagsdate hjemme (hahaha), spør meg først hva jeg liker. INNBILSKE MEG:(

 • Hver eneste gang jeg er på vei til å komme i gang med trening, skader jeg meg eller blir syk. Dette er seriøst ikke tull en gang. De to siste gangene har jeg trynt på scooteren. Tipper det er skjebnen som prøver å gi meg et tegn. Kanskje jeg burde gi mer opp enn det jeg allerede har.

 • Elsker debatter. Hater å se på og høre om, men digger å være en del av en debatt. Når jeg virkelig setter meg inn i noe, har jeg faktisk ganske gode argumenter på lager. Ganske fete kommentarer også egentlig. På en debatt vi hadde i klassen om NATO var jeg i gruppen som var for at Norge skulle være en del av NATO. Husker at det andre laget sa at Afghanistan aldri hadde spurt om hjelp fra vårt land. Jeg bare: Men har de sagt at de IKKE vil ha hjelp da? Og INGEN svarte. Jeg bare: JEPP TENKTE MEG DET! Woop. Debatter + meg = sant. Elsker når folk ikke klarer å svare på spørsmål som det.  • Når jeg var liten pleide jeg alltid å ta et bit av havreknekkebrødene jeg spiste på og se inni dem. Pleide å se for meg hvordan det hadde vært å bo inni de små havrehulene. Fant ut av at det faktisk omtrent bare er meg som har tenkt det. WTF? Er jeg unormal?

 •  Pleier alltid å bli venner med mennesker jeg har hatet. Heheeee. Nesten alle mine bestevenninner har jeg hatet før jeg ble kjent med dem.

 • Stalket min bestekompis Marcel på nettby i 2 år før jeg møtte han på Hove. Hehe. • Klarer ikke å gjenfortelle noe morsomt jeg har sett på film osv. Vet ikke hvorfor men jeg bare klarer det ikke.

 • Hater Ringenes Herre og alt som følger med. Unntatt Orlando Bloom. 

 • Er tidenes Harry Potter fan. Utenom Eivind i klassen da. Tror nok han er hakket mer fan enn meg.

 • Favorittserien min noengang er Heroes og jeg griner nesten av at det ikke ser ut til å komme flere sesonger. Trust me, hvis dere hadde sett slutten av siste sesong hadde dere også dødd av dette.

 • Har en merkelig trang av å spare på snusboksene mine for å kaste gamle snus i dem. Teorien min er fordi jeg ikke orker å reise meg og kaste den i søppla.

 •  Aner enda ikke noe av hva faen jeg skal gjøre etter VGS. 
 • HATER oreokjeks. Verste jeg vet. Den har dere sikkert ikke hørt før hæ?

 • Kan bli veldig aggressiv av PTF-fremføringer hvis jeg synes at noen har gjort en skitdårlig jobb. Pleier ganske ofte å være flink til å kommentere både bra og dårlig, noe jeg har fått skryt fra lærerene mine av flere ganger. Skolelys.

 • Har alltid vært sinnsykt aktiv på Spotify, egentlig alltid. Men nå i det siste har jeg vært skikkelig frakoblet ser det ut som. Hva faen skjer.

 • Har begynt å bite negler. IGJEN IGJEN. Åååå...

 • Har aldri vært borti narkotika eller noe slikt. Eller, jeg har vært i nærheten av det grunnet eksen min, men har aldri prøvd. Dette sier jeg bare fordi folk spør meg så ofte, og får nesten sjokk når jeg svarer nei. Eneste drittet jeg har vært borti er snus, røyk og alkohol. Intet annet!


  glanstiden min ass

 • Er ''allergisk'' mot store copyrighttekster på bilder. Ødelegger alt.
   
 • Lager rare hikkelyder hele tiden. Vet ikke hva det er, men min oldemor gjorde det samme. I tillegg rumler magen min hele tiden. ELINE HVIS DU SER DETTE, altså hvor mange blikk har ikke du gitt meg av magerumlingen min... haha.  

 • Er egentlig helt sinnsykt rar. 
   
 • Vinner ALDRI konkurranser. Har vunnet 1 konkurranse og det var madlady naglekonkurransen på instagram. 

 • Meg og Kaja har utrolig mange gullkorn og sanger vi alltid nynner på når vi er sammen. ''Vi eeeelsker katter!'' og ''arpeh..eh...eeeh..ATSJ!!..io'' hahaha også ''eeen liten miss OUOUOU!'' Forventer ikke at noen andre enn Kaja og meg skjønner det jeg nettopp skrev. 

 • Har bare 1 venn som jeg har omtrent alt til felles med. Og det er Marcel! Musikk, mat, meninger om nesten alt, interesser, ting vi ikke liker osv ALT ER LIKT. Han kjenner meg såpass godt at han til og med klarer å vite hva jeg faktisk tenker. I fjor sommer ringte jeg han og var litt fortvilet og trengte å snakke bare. Da sa han ALLE tingene jeg tenkte men ikke turte å si høyt. Det var helt sykt! Den kvelden snakket vi litt over 2 timer på tlf i strekk. Beste vennen there is ♥

 • Har aldri skadet med så ille at jeg må på sykehus/legevakten. Heller aldri vært mer syk enn influensa. Har ingen andre sykdommer eller allergier av noe slag.  

Dette ble et litt senere innlegg en planlagt, men det gjør vel ingenting? Jeg har akkurat lagt meg i senga for å gnome litt Friends om ikke det blir HIMYM. Fikk jo litt sånn dilla på det igår. Så jeg håper alle får en fin fredag videre og at alle dere som drikker ikveld/natt, DRIKK FOR MEG OG! 


26.04.2013   RANDOM   Ingen kommentarer

Kjedsomhet

 

1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Sia - I'm In Here, Massive Attack - Paradise Circus Gui Boratto remix, M83 - Too late, Mackintosh Braun - Made For Us.

3 - Parfymene dine

Escada Sexy Grafitti (tror jeg iallefall)

4 - Noe du gruer deg til

Å betale for ting selv. Er jo 18 imorgen, og myndigheten har sine nedsig også vil jeg tro.

5 - Noe du savner

Sommerværet. Haha, vi hadde kjempefint vær her forrige uke og frem til igår. Da begynte det å SNØ. IGJEN. Hva faen skjedde

6 - Antrekket ditt i dag

Kan vel egentlig si jeg var meget nydelig idag. Rosa sweatpants, fleecegenser og vikingstøvler toppet med ingen sminke og håret i tutt. Fear not, jeg skal pynte meg til ikveld for jeg skal ut å spise! 

7 - Det du kjøpte deg sist

Utenom snus, mat og drikke såå... vet jeg egentlig ikke? Tror ikke jeg har vært på shopping siden juleferien.

8 - Hva har du i sminkepungen?

MASSE DRITT. Hahaha.. alt mulig igrunn.

9 - Mobilen din

iPhone 4s yo

10 - Din verste uvane

Snusing, glemming av tallerkner og fat på rommet og bruk av penger.

11 - Rommet ditt

Ja? hva med rommet mitt? Hvem faen har skrevet disse spørsmåla? spis drit

12 - Sminken du bruker

Foundation av et merke jeg ikke gidder å sjekke, guerlain solpudder (700 kr for faen), benefit mascara, rimmel øyenbrynspenn, h&m dipliner.

13 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

Imorgen, fordi jeg blir 18.
Hovefestivalen, fordi det er rått.
Sommer, fordi jeg fryser.
London, fordi det er fett. 

15 - Ti ting du ønsker deg

Penger. Et liv. En kjæreste. Denim jakke. Dr. Martens. Mer penger. Enda mer penger. Et livsforbruk av pepsimax. En fin leilighet. Ny iPhone.

16 - Et bilde av deg når du var liten


sjarmtroll as.

17 - En artist du liker (jente)

Frøken del rey. Nei, kom ikke på noe annet.

18 - En artist du liker (gutt)

Frankie Oceani. Yoi.

19 - Et bilde av håndskriften din

For fin til å vises. Vil ikke at dere skal bli sjalu og sånn

20 - Smykkene dine

nei

21 - Et sted du vil til akkurat nå

Et sted der det ikke er snø og er over 15 varmegrader hadde vært fint

22 - Din favorittscene i en film

Uten tvil denne:

 

Jeg er harry potter fan til hundreogtusen og denne scenen var lifechanging. Jeg får fremdeles frysninger selvom jeg har sett den tusen ganger.

23 - Lommeboken din

Bruker sjeldent lommebok, men har en håndlaget en fra Puerto Rico. Om ikke det var Buenos Aires.

26 - Ti ting om deg selv

Kjeder meg ikke SÅ mye at jeg gidder å skrive ti ting om meg selv. 

27 - En sang du virkelig er lei

Harlem Shake 

28 - Noe du ikke forlater huset uten

Truse.

29 - Din favorittblogg

ssbk.blogg.no

30 - En matrett du elsker

mmm taco og kebab. egentlig alt usunt. tror egenlig jeg liker hjemmelaget pizza aller best

31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker

favorittskoene mine er nok jeffrey campellene mine og noen svarte pumps fra bikbok. Favorittkjolen min....ehh? Vet ikke egentlig. Jakken er definitivt skinnjakka mi.

32 - En ferie du vil på igjen

Mallorca i 2008, aaah det var gøy!

33 - En sang som får deg til å gråte

Ingen. Faen kan ikke begyne å grine av en SANG

34 - Noe du er redd for

Edderkopper. Centipedes, glemt ordet på norsk. Ja er vel det.

35 - Hvordan ordner du håret ditt?

Retter det? Vasker det? av og til krøller det.

37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Lana del rey moan. Et magisk bilde.

38 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Hm. Være med i 71 grader nord. He-he

39 - Alle premiene du har vunnet

Jeg har vunnet en naglekonkurranse for litt siden. Vant også en pakke med lovehearts i 9.klasse på konfmøte fordi jeg klarte fader vår utenat først. Nå blir nok keilin i klassen stolt av meg <33

40 - Favoritt serie(r)

Heroes, Lost, Big Bang Theory, One Tree Hill og Gossip Girl. 

FOR ET FLOTT LIV JEG HAR DERE!!!! INNHOLDSRIKT!

 


12.04.2013   RANDOM   Ingen kommentarer

FORANDRING FRYDER?


2010 - 2009 - 2009 - 2011


2012


2013


Føler jeg har gått fra pen i 2009 til heslig i 2010 til pen i 2011 og til helt ok i 2012 og 2013. Haha, hva skjedde? 


24.03.2013   RANDOM   Ingen kommentarer

CAREFACTS

Noe jeg synes er kjeempegøy er carefacts. Sånne fakta som egentlig alle gir faen i, men som er kjempegøy å gå tilbake å lese om! Derfor kjører jeg en runde nå!

 • Jeg var ikke helt sikker på hva ''that's what she said'' betydde før igår. Jeg visste hele tiden det var noe perverst, men var ikke før jeg så OTH igår og Brooke forklarte det der at jeg skjønte hva det faktisk betydde.

 • Er sikkert et av de lateste menneskene på jord. Og jeg eter ca bare drit. Likevel legger jeg ikke på meg noe særlig, og når jeg legger på meg legger alt sammen seg på armene mine, på magen og mellom låra. Noe som er heeelt teit. Hater å gå med singlet og tanktopper, for armene mine ser megastore ut.

 • Jeg elsker å bruke ord som YOLO og SWAG. Nemlig fordi det er så utrolig kleint, som gjør det bare gøy. Å si det og mene det seriøst med hvert fiber i kroppen derimot er helt umennesklig falut.

 • Elsker mat over alt på jord. MAT MAT MAT MAT <3333 Alt usunt, alt av junkfood. Men er også veldig glad i salater. Men heller jo dressing over hele driten så vil ikke si at resultatet blir så utrolig sunt.

 • Elsker makrell i tomat. Det er seriøst det beste jeg kan få på skiva mi.

 • I år blir det mitt 4 år på HOVEFESTIVALEN og jeg gleder meg noe så inn i satan. Hove er mitt paradis på jord. Så dere som ikke har vært der, DRA DIT.

 • Jeg bruker mer banneord enn vanlig ord. Uansett hva faen det er så er det banning.

 • Jeg røyket i 2 år, men har endelig klart og slutte! Skal innrømme jeg har tatt meg noen av og til sammen med venner, men jeg kan ærlig ikke huske sist jeg kjøpte røyk. STOLT! Snuser da, men hallo, er jo iallefall noen hakk bedre enn kolspinnene. 

 • Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har farget og stripet håret mitt.


 • Jeg har veldig dårlige evner til å fokusere på ting. Hvis jeg er på skolen og jobber med noe, klarer jeg ikke å fokusere hvis noe har skjedd. Bra eller dårlig. En bra skoledag for meg, er en dag hvor det ikke har skjedd noe med livet mitt på en stund, og jeg verken er glad, sur eller lei meg. Lar veldig lett ting gå utover arbeidet mitt, og dette er en utrolig dårlig uvane. Men sånn er jeg laget, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få endret på det.

 • Har et umennesklig tydelig kroppsspråk. Er veldig lett å se hvilket humør jeg er i uansett om jeg ikke sier et pip.

 • Har store problemer med økonomi og alt som har noe med penger å gjøre. Har jeg penger, bruker jeg alt opp på en gang. Drit.

 • Har runna Jewel Mania på iPhonen!!! Første spillet jeg har runna ever tror jeg egentlig. Men det er så gøøøy. Venter i spenning på flere levels nå!

 • Min måte å få ut aggresjon på er å legge ut et bilde eller et quote en eller annen vei, som sier noe om hvordan jeg føler meg. En egenskap som kommer dårlig med av og til.


 • Er alltid enten trøtt, eller kjempevåken. Aldri en mellomting.

 • ER 18 OM 77 DAGER! Helledussan shiet så fort tiden går!

 • Og når vi først snakker om bursdagen min, så har jeg allerede begynt å planlegge oppi hodet mitt! Begynne dagen med en lang dusj, og en liten spasession for meg selv for å friske meg opp til kvelden. Deretter spise god lunsj(fuck frokost), så dra å handle det som trengs til kvelden, gni inn at jeg er myndig i trynet på min far(ååååå gleder meg), ha et lite vors med venner, også dra ut på byen! Planlegger å bli litt mer edruelig enn det jeg var på nyttårsaften.

 • Pepsimax er det beste jeg kan få.

 • Min lidenskap for foto startet da jeg gikk i 5.klasse(tror jeg, om ikke det var 6.klasse) da jeg fikk mitt første, egene digitalkamera! Deretter kjøpte jeg meg et rosa Casio kamera, og deretter igjen klarte jeg på spare meg opp til et 1000D. Sparte hver eneste øre jeg fikk tak i. Dagen jeg kjøpte mitt første speilrefleks kamera var kanskje den beste dagen i mitt liv. GUD så glad jeg var. Byttet ut 1000D med 550D når jeg gikk i niende. Er forsovet fremdeles fornøyd med det, og føler ikke jeg trenger et bedre når vi har objektiver og blitser, og jeg kan bruke bedre kamera på skolen.

 • Min drøm hvis jeg en dag blir rik, er å kjøpe meg et ordenlig Phantom Flex kamera. Det er et filmkamera som tar 2500 fps og har en oppløsning på 1080p. Det jeg mest ønsker meg ligget da på rundt 300.000. HEHE. For dere som vil se hvor sykt dette egentlig er, går dere inn på VIMEO.COM og søker på Phantom Flex. Det er faktisk helt sykt. Fins jo også flere billigere versjoner da, og en dag skal jeg ha meg et! Koste hva det koste vil! 

 • Har null peiling på hva jeg vil gjøre med livet mitt.

 • Hater å se filmer der gutten og jenta ender opp sammen, når livet mitt er kjipt.

 • Har ALDRI vært i en slosskamp av noen slag. Aldri slått eller sparket eller i det minste dyttet noen når jeg har vært sur på dem. Jeg liker å burne folk med ord heller. Så vet jeg at jeg ikke får et slag tilbake også, veldig greit. Men fikk tydeligvis bank av en bildør på nyttårsaften, min første blåveis. Min far var overbevist på at jeg hadde vært i slosskamp, haha. • Skulle ønske jeg hadde levd på 60-tallet en liten stund. Alt virket så mye bedre da. 

 • Elsker musikaler. HAI SKOL MJUSIKÅL!! YOLO
   
 • Ble sendt hjem fra konfirmasjonsleir i 9.klasse for en slurk med fanta blandet med omtrent ingenting vodka. Lol, englebarnet meg. 
   
 • Er ikke så VLEDIG glad i sjokolade. Foretrekker heller vanlig salt potetgull. 
   
 • Har klippet mitt eget hår utallige ganger. De fleste gangene klippet jeg bare tuppene, men jeg har klippet pannelugg og bob også. Om det ble fint trenger vi ikke snakke om nå.
   
 • Er veldig sjeldent hos frisør. Fordi jeg ALDRI blir fornøyd. 
   
 • Dette er det kanskje mange som vet, men for dere som ikke vet det: Mitt standar ansiktsuttrykt ser veldig sint ut. Mange har sagt det til meg. Julie, du må smile mer. Julie, er du sur? Julie, du ser alltid så sur ut. Altså, forventer dere at jeg skal gå rundt å smile i løse lufta eller? 
   
 • Hater smilet mitt, er kanskje det jeg liker minst med meg selv.


   
 • Elsker smokey eyes og cateyes (haha, altså sånn eyeliner). Er omtrent alltid slik jeg går på fest osv.
   
 • Er alltid redd for et eller annet. For det meste framtiden min. Har hele tiden en følelse av at jeg ikke kommer til å bli noe særlig. 
   
 • Hater byen jeg bor i. Menneskene er utrolige, men byen... Off. 
   
 • Jeg har kjempevanskelig for å stole på folk, men veldig lett for å fortelle ting til folk om meg selv. Noe jeg syns er helt merkelig. Kan si noe kjempehemmelig om mitt liv til folk jeg ikke stoler på.
   
 • Har veldig lett for å gi opp.
   
 • Er VELDIG åpen om sex. Kanskje altfor åpen. Hahah.
   
 • Vet aldri hvordan jeg skal takle kompimenter fra ukjente folk. Egentlig fra de jeg kjenner og, men mest med de jeg ikke kjenner. Blir liksom litt sånn ''Åjaa... okei..takk..''
   
 • Har hatt instagram siden sommeren 2010. Har til nå lagt ut 1000 bilder. Er veldig hypp i tillegg da!
   
 • Er utrolig dårlig på å skrive sanger. Har skrevet en del, og en jeg sang på ukm. Når jeg var liten skrev jeg sanger hele tiden, når jeg kunne verken skrive eller lese. En gang skrev jeg en sang om en katt, hvor jeg tegnet en katt på en side, og skrev sangen på den andre. Siden jeg ikke kunne skrive lagde jeg bare masse bølgede linjer etter hverandre, så når jeg var ferdig husker jeg ikke hva jeg hadde skrevet. Så jeg bare sang et eller annet om en katt og latet som om det var det jeg skrev.

 
HAHA. Jeg kjeder meg, ja. 


26.01.2013   RANDOM   Ingen kommentarer

MOVEMENT

Nå sitter jeg å venter på at middagen skal bli ferdig så jeg kan få spist og kommet meg til HELVETTE UT!!!! DRITT. Er så utålmodig.

GO' HELJ! 


10.11.2012   RANDOM   1 kommentar

i bergen

hei alle søte mennesker. er i bergen nå, og har ikke med meg egen PC så det er teit. men iallefall så kom vi igårkveld, og idag var vi litt rundt og handlet også var vi på besøk hos min kusine Angelin og hennes familie! hun har født sitt 3 barn nå, en liten jente som heter Lea. kjempeliten bebis. også har jeg fått en julegave, jeg valgte ut selv, nemlig denne dritdeilige fleecen fra napapijri som jeg fant på nesttunsenteret på en butikk som heter Sting tror jeg.  


deilig..... men får ikke bruke den før etter jul da, men men. noe å se fram til!

nå vil jeg se litt one tree hill, så vi snakkes! GO HELJ


10.12.2011   RANDOM   1 kommentar

hehe iphonen i do

livet mitt er over... FY FAEN

dilla med etellerannet før jeg skulle på skolen inne på badet, før jeg vet ordet av det glir mobilen ut av lomma og RETT ned i dass.. er det mulig.. jeg tok den opp og tørket den, så funket den helt fint, helt til jeg skulle begynne å gå til skolen. den begynte og fucke seg noe inn i det helvette. alle feilmeldinger om ditt og datt poppet opp, lyden fucket seg, også slo den seg av i noen sekunder før den bare ble helt hvit på skjermen. nå er den helt bortreist og den reagerer ikke på en dritt.. 

love my life så jævlig lite akkurat nå


21.11.2011   RANDOM   2 kommentarer

OPPHENG
HER ER GRUNNEN TIL AT JEG IKKE BLOGGER... hahahha. er helt opphengt.


18.10.2011   RANDOM   2 kommentarer

vinn brun og blid goodiebag hos mmy.blogg.no

som sagt melder jeg meg sjeldent på konkurranser, men siden det er solkort og vinne må jeg nesten bare! hva mer som er i goodiebagen, hvor mange som deles ut, hva du må gjøre og all sånn info finner du på hennes blogg.

TRYKK HER FOR Å BLI MED!


09.10.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

doctor, doctor

har vært nede hos legen i 1 time, og kom opp på skolen igjen for litt siden. måtte ta to blodprøver, og må ned igjen på mandag for å ta ny prøve. uærsh.


random.


15.09.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

god natt

akkurat nå, driver jeg å grubler om skole og linjevalget mitt. jeg STORTRIVES på media på møglestu, og digger trinnet vårt, altså, de to MK klassene. men visste dere at siden 8.klasse var jeg fult innstilt på å gå på musikklinja på dahlske i grimstad? på alle utv messene, tok jeg ark fra musikklinja og dahlske og hang dem på veggen på rommet mitt. jeg vet jeg hadde klart og komme meg inn, om jeg virkelig ville. media var 2.valget mitt, men likevel valgte jeg det som 1. jeg søkte ikke musikk på førstevalget. etter 3 år med motivasjon til musikklinja, valgte jeg et par uker før søkingen at jeg ville gå media. og jeg angrer ikke et sekund! digger alt slik som det er nå! 

ellers så skal jeg til legen på torsdag og sjekke hva f som er galt med meg. neida, det er ang. magesmertene mine. woho elsker legen as. 


ALIEN

jævla bableinnlegg... hade.

 


13.09.2011   RANDOM   1 kommentar

MY EXCUSE

all i care about is money and the city that i'm from, i'mma sip until i feel it, i'mma smoke it till it's done. and I don't really give a f-ck, and my excuse is that i'm young. and i'm only getting older so somebody shoulda told you, i'm on one.30.08.2011   RANDOM   2 kommentarer

au

hei. 

idag opplevde jeg noe vanvittig vondt. var på narvesen, da jeg plutselig fikk jævlig vondt i magen. nedre høyre del, og litt i låret for å være eksakt. greide ikke å stå oppreist, og måtte bare sette meg ned på huk. føltes ut som jeg fikk 10 kniver stukket inn i magen, dritvondt! prøvde og bevege meg, men det gjorde bare alt verre. vet ikke hva det var enda, men er bombesikker på at det ikke er menssmerter, for jeg har ikke mensen nå.. og jeg skal heller ikke ha det før om en god stund. mageknipe var det heller ikke.. mamma kom fram til at det kunne være blindtarmbetennelse pga symptomer stemte. så da blir det lege/sykehus-tur på meg om det ikke gir seg. 

har aldri opplevd noe vondere en det lille ''anfallet'' jeg fikk, bare for å påpeke det. heh. så nå skal jeg legge meg i håp om å få en god søvn, og at magesmertene gir seg, og at ikke den grusome smerten kommer flere ganger. hadde blitt bra fornøyd da. godnatt.


18.08.2011   RANDOM   3 kommentarer

MEDIA & KOMMUNIKASJON

Sjekket nettopp vigo/minID og fikk vite at jeg kom inn på Media og Kommunikasjon på møgle! Er helt i transe for jeg er så glad jeg ikke kom inn på design, skjønner dere. HAHA! nå er det bare å håpe at Eline og kom inn som hun selvfølgelig sikkert gjorde, og håper at hun kommer i samme klasse som meg! 


YEAH. 08.07.2011   RANDOM   1 kommentar

drömklänning


05.07.2011   RANDOM   2 kommentarer

forandring FRYDER


disse bildene er fra 2008, altså da jeg gikk i 7.klasse.

på denne tiden gikk det vel i overredigering av bilder, hettegensere, joggebukser, diamant og perle-øredobber, tynne og lyse bryn, makramesmykker, bandana, digitalkamera-bilder, mobilbilder og aaaaalt for mye sminke.
HAHAHA ÆSJÆSJÆSJ. fjortiss pog...

hvordan var dere i 7.klasse? 


20.05.2011   RANDOM   1 kommentar

upcoming

har nettopp tatt meg en dusj, deilig! denne uken har vært utrolig deilig! 

mandag - null skole, ute på kvelden.

tirsdag - 17.mai sammen med famen, og med ernst, vetle, ida, ida, sofie, vebjørn og dilshod.

onsdag - null skole, med ernst på dagen og med ida og sander på kvelden. vi så hangover, beste filmen!

idag - null skole, bare chilledag! kanskje kino i kveld.

så ja, denne uka har vært utrolig deilig! har lest litt noveller og tekster innimellom i sammenheng med norsk eksamen som vi har på tirsdag (bokmål) og på onsdag (sidemål) neste uke. neste uke ser også ikke så verst ut.

mandag - forbredningsdag

tirsdag - bokmål eksamen 

onsdag - sidemål eksamen

torsdag - fotografering til årboka(?) på skolen.

fredag - vanlig skole. tror jeg.

fredag - søndag: FILLALINK!!! 

i tillegg er det utrolig mye å se fram til..

Sommerferie!!
Få vite hvilken linje jeg kommer inn på.
Hovefestivalen 28.06 - 01.07 
Danmark med Eline og familie 16.07 - 24.07
Spania, Altea i høstferien
Begynne på VGS. 
osv.

 

okei, sykt random innlegg..

bursdagen min, bighorn. 

 har dere noe dere ser fram til?


19.05.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

med i konkurranse!

Jeg henger meg omtrent aldri på konkurranser, men nå i det siste har jeg faktisk blitt med i et par. I denne konkurransen kan du vinne et solkort på 300,-, og 4 stk blir plukket ut. For å delta i denne konkurransen, trykker du HER.

er du med?


10.03.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

er med i konkurranse på pinkfairytale.blogg.no

Jentene bak pinkfairytale.blogg.no deler ut 50 solkort på 100 kr, og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar! du kan også vinne et på 200 kr, om du lager et lite innlegg på din egen blogg.

for mer info: pinkfairytales.blogg.no

jentene blogger om jenteting, tattoveringer og annet. søt blogg, men rosa jente-design. haha :p liker konkurranse!

er dere med? liker dere bloggen?


02.03.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

UKM IDAG

heia! nå er jeg på skolen, og har hatt lydprøve. ida er med meg som ''moralsk støtte'' som vi kaller det, og vi skal snart ture ned til byen en tur, så vi slipper å gnome her i hundre år, altså til klokken 6.

for dere som lurer: UKM er i aulaen på Lillesand ungdomsskole. Det åpner 6, og begynner halv 7. 30 kr for barn/ungdom og 100 for voksne!

null bilde


19.02.2011   RANDOM   4 kommentarer

ukm 2011 med egen sang

På lørdag er det altså UKM 2011, gleder meg! I fjor ble det en suksess i mine øyne, selvom jeg ikke gikk videre. Jeg sang og spilte piano med sangen Wild Horses av Natasha Bedingfield. Fikk utrolig mange gode tilbakemeldinger, kos! De sa at grunnen til at jeg ikke gikk videre, var fordi at jeg ikke hadde laget sangen selv, så i år har jeg faktisk gjort det. Altså, i år stiller jeg med egen sang! Sykt skummelt egentlig, fordi jeg føler jeg ikke har noen som helst talent i det å skrive sanger.. men jeg skal bare gjør mitt beste, og se hvordan det går. Det blir nok bra uansett, fordi det ble det ifjor. Det er også første gang jeg har laget en sang, og husket den. Utenom det så deltar jeg med et bilde jeg tok i polen, så vi får bare se hva som skjer. Gleder meg iallefall, blir en fet dag med lydprøver, folk og mønstring.


bilder fra UKM 2010.

Husker at jeg elsket pianoet, og ekkoet i micen som jeg brukte, haha!

skal dere delta på UKM, eller har dere noen gang før?


16.02.2011   RANDOM   4 kommentarer

peace out


meg og litt ida hos ernst ikveld. i tillegg var kim og vebjørn der! koselig!

de kaller meg en av gutta.. kompliment, eller ikke kompliment? hahahha..


05.02.2011   RANDOM   1 kommentar

dinner today - BLT


bilde fra forrige gang vi hadde BLT til middag.

jaja, ikke helt middagsmat, men.

rask oppskrift;

stekt bacon
grovbrød (helst et litt avlangt et på en måte, sånn sandwitch brød, med sprø skorpe er best)
salatblad
aioli (blanding av majones og hvitløk ++, finnes oppskrift på nett)
tomat
agurk
et eller annet krydder. tror grillkrydder passer bra.

smakt BLT før?

 


28.01.2011   RANDOM   2 kommentarer

ufc hos ernst

heiaa! nå har jeg kommet hjem fra ernsts place, og der så vi for det meste på UFC, snakket og koste oss. Jeg var der med Ernst, Kjetil, Ida, Henriette, Vebjørn, Kim, Sander og Henrik. Har aldri sett UFC før, og Kjetil og Ernst ble jo helt i hundre når det gikk på tv, også så vi på det da...og det var faen så rått. Det var en neger som hadde helt syke slag..! også lå de i sånne rare posisjoner, mens mannen på høyttaleren sa: looks like he'll stay busy in that position! HAHAHAH, jeg holdt på å daue...


så nå sitter jeg og gnomer videoer... haha, herregud. føler meg helt mann.

liker dere/har dere noengang sett på UFC?


23.01.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

natta

er skamtrøtt, og skal på jobb imorgen :-)


tideligere idag, rett før jeg dro og møtte sondre.

hva skal dere imorgen?


22.01.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

g'nite

nå skal jeg dusje, så hopper jeg til sengs. natta godtfolk!

19.01.2011   RANDOM   1 kommentar

HELG!

Travelt! Igår var jeg på skolen, hos eline, hjemme og spiste, tilbake til eline, også øvde vi på prøve og litt sånn (som gikk drittbra!).. Idag var det skole, rett hjem, også rett på jobb. Så var jeg hjemme litt over 22.. gøy fredagskveld.. not.. hadde planer og allting, så kommer det meld fra sjefen om at jeg må jobbe. kjipt, men det går greit. blir jo penger..

imorgen tror jeg at jeg bare skal med kjæresten, også var det snakk om noe annet med helene? og på søndag skal jeg med eline, og vi skal lage browniesmuffins...kul plan.


mobilbilde<3<3<3<3<3<3<3<3 tulla.

hva skal dere i helga?


14.01.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

personalmøte daaah

cuz i'm all grown up and shit..haha, not. men skal iallefall på personalmøte med jobben nå, i kristiansand sentrum, på peppes pizza. får vel bare stikke daaa, hade!


/igår. fin kvalitet på webcameraet, jeg vet det..

hva skal dere idag?


09.01.2011   RANDOM   1 kommentar

honey i'm hoooome!

endelig hjemme etter 8 timers kjøretur... eller det vil si, rett før jeg stakk til kjæresten og dusjet. OG nesten ble overkjørt av en av lærerne på skolen... hahah. imorgen er det skole igjen (fml).. e meinår.. yeee..


ph_privat. new years eve.

natta


05.01.2011   RANDOM   Ingen kommentarer

mygaaad

har vært i begravelse, og besøkt noen i famen idag.. nettet her er helt lol, så nå sitter jeg på bestemor sin pc, hahah loool... den er syyykt rask og sånn. igår tilbrakte vi dagen mest i bilen, og på kvelden gnomte jeg gossip girl, MEN nå har jeg sett ferdig sesong 1 for lengst, og sesong 2 og 3 i jula... så det siste episoden igår.. ååee. skal prøve å få til nett på min pc, haha... ja, ikke så mye annet å si. Ida Jeanine Breimyr Brovig, jeg savner deg å <3 ååå jeg er søt da.. savner også mine kjære pyser, og kjæresten.. ;-*

okei sorry for min helt elendige blogging, men får ikke til noe annet. har fått ny neglefil med diamantpynt på for alle som brydde seg :-)


04.01.2011   RANDOM   1 kommentar

brb hovden/bergen

er hjemme onsdag kveld, så slipper to dager fra skolen..

null bilde, hadeee!


01.01.2011   RANDOM   5 kommentarer

hamstermelk er bra...

..jeg drikker det hver dag. det er veldig viktig at du drikker den hver dag, ellers kommer boulhma også straffer deg og ja.

haahahahhahaah..

bloggen var klikka igår, lover. kom meg ikke inn, derfor har jeg ikke blogga.

 

eh... godt nyttår da...haahahah


31.12.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

god juuul!

okei. jeg har ikke julestemning. og idag er det JULAFTEN!!! ihwepbguwånRWBWÅe

har jeg gjort noe galt?!!?? har snoket i gaver og stjelt pepperkaker, akkurat som ifjor!! jeg har tilogmed tatt kalendergavene mine etter klokka har slått 00.00, fordi nemlig, jeg er våken da!! herregud

btw, har åpna vennegavene mine, untatt den fra mariann, som jeg ikke har fått enda. omigåt, i love u guys, dere kjenner meg. hihi.

nå skal jeg spise frokost, kos dere idag! vetke om det blir noe bloggging, skal glo tv faktisk.


jul ifjor.. nam syntetisk hår<3333 hallo se på vippene mine, omigåt

HADE

e meniååååår, GOD JUL


24.12.2010   RANDOM   2 kommentarer

søndagsåpent, jobb og hår

Heia! idag er det søndags åpnet på Sørlandssenteret, og jeg skal altså jobbe. Greit med penger, har faktisk noe jeg skal spare til i januar. Det får dere se når jeg har kjøpt det! Jeg har forresten ikke fått noe julestemning av noe slag i det hele tatt... åååhr. Og igår var det omtrent snøstorm ute. Fikk helt sjokk. Men nå må jeg fikse meg ferdig, og løpe til bussen som går 1310, jeg skal IKKE stresse sånn som igår (da gikk jeg hjemmefra når bussen gikk.. og jeg rakk den! lolz). Snakkes!

Herregud, sorry for crappy blogging for tiden, men jeg orker bare ikke..

nå istad.

skal forresten kjøpe hårfarge med meg hjem! hvordan tror dere jeg skal farge det?:-)


19.12.2010   RANDOM   13 kommentarer

webcam und muntlig


hallaaa scnoooppa! hahahahhahah


17.12.2010   RANDOM   1 kommentar

dårlig tid

idag har jeg vært på skolen, og ble igjen fordi jeg skulle øve til konsert ikveld klokka 7. nå skal jeg finne to antrekk, spise og sminke, før jeg skal opp igjen. skal være der halv 7, så wii. later bitches!


oldoldoldoldoldold hadeeee14.12.2010   RANDOM   1 kommentar

sooorry!

Ehm. Jeg har fått virus på pcen min, så har tukla med det i kveld, pluss at jeg har øvd på tentamen imorgen. Jeg har svart på mesteparten av spørsmålene, men jeg lurer på om jeg skal ta de skriftlig pga alt dette tullet med pcen.. er ikke på min egen bruker en gang.. og antivirusdingsen har ikke akkurat kommet langt. Eller om dere synes 14% på omtrent 1 time er raskt så.. ja. OFF, dette ble bare sick mye stress....


06.12.2010   RANDOM   3 kommentarer

hovden

er ibakken på hovden nå, nettopp spist. blogger når jeg kommer tilbake på hytta ikveld!:)

04.12.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

i've got something to tell you before i go to bed..


weheartit, redigert.

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN HER!


30.11.2010   RANDOM   2 kommentarer

takk eline

...for at du spisset fargeblyantene mine.


penaa


30.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

.
28.11.2010   RANDOM   1 kommentar

engelsk-tentamen

HEY. Har kommet hjem fra tentamen, satt fra 8.20 til 1!!! OMG!! neida. Men det gikk bra. Håper på en 5er!

FORRESTEN,meg og eline tok noen bilder i klasserommet idag....(eller basen da, klasserom er for noobs):


hehehe, var så glad i haka mi at jeg ville ha en til :)


fuuuck u!


hahahe, elinee er sterkkk. not


hahaha åhee se  på svampebob<3


også sovnet jeg................


HAHAHEHE NOOOT


men så sovnet jeg for real.....

HAHAHA SYYYKT STYGT!! men det slår ikke bildet fra skrivedagen da:


HAHAHAAH HERREGUD!!! dobblethakene mine kommer til å hate meg for at jeg har lagt ut bilde av dem..

dette innlegget ble teit. hade.


26.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

rihannas røde hår


er det bare jeg som ELSKER håret til rihanna? insanet fint, spør du meg.. men jeg kunne ikke farget mitt slik selv, har ikke guts nok til det, pluss at jeg ikke tror jeg ville kledd det.

min mening om håret hennes er iallefall BURNIN HOT!!! hun ser smashing ut..


21.11.2010   RANDOM   2 kommentarer

failer

meg og maren failer litt, siden vi prøver å lage en sang til musikkprosjektet på skolen,haha loool... haaloooen, herregud.... kanskje vi skal legge oss? nei trokke det, skal pine maren litt lenger :D:D:D kødda hehehe... wtf:) glee er fet..

 

okei dette innlegget sugde RÆV.. e meinår, det er ikke et innlegg en gang


21.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

forbredningsdag

heia! nå sitter jeg på skolen og jobber med nynorsken, tentamen imorgen vet dere! så imorgen skal jeg sitte med pcen, julebrus, og noe godt og skrive nynorsk stil! wiiiihu, kuuult.

haha, fant et kult bilde:

Stripe med Hårek den hardbalne

true story, bergensere <3


18.11.2010   RANDOM   2 kommentarer

jaokwhogivesashit


fuck off


15.11.2010   RANDOM   5 kommentarer

hei vali

okeiokeiokei, vil dere se det syyyykeste og søøøteste ansiketet ever?


hahaha bildet ble ikke større:(

ååååååå.. hhahahahhahha, VAAALI.BLOGG.NO:)
leser dere barnets blogg elleeer? altså bloggen over..


15.11.2010   RANDOM   1 kommentar

mageknipe & lydprøver

jeg skal liksom på lydprøve nå, med en helt syk mageknipe! lover dere, det er jævlig.. men jeg skal GÅ opp til skolen på nesten andre siden av byen, og lydprøvene er 1545, så snakkes!

14.11.2010   RANDOM   2 kommentarer

haha taper

lover dere, på jobben idag, jeg bøyde meg ned og lo. Jeg jobber jo på sørlandssenteret. Også som vanlig jobbet jeg til en halvtime etter stengetid. Senteret stenger klokka 7 på lørdager. Dere vet det er alltid en dame eller mann på høytaller som sier at det er 10 min igjen til det stenger, og at det stenger? HAhahaha idag var det en surrete dame (ahahah skrev same først, også lo jeg.. internt):

dama bare: klokka er nå ti på 9, og senteret stenger om ti minutter.
elahe bare: HAHA hørte du? ho sa 9!!!!!

så kommer dama igjen bare: klokka er nå ti på 8, og senteret stenger om ti minutter.
jeg bare: HAHAHAHAHAHHAHA også bøyde jeg meg ned og døde..

så kommer dama igjen liksom, bare: klokka er nå ti på 6, og senteret stenger om ti minutter.
så ventet vi på den riktige setningen, klokka var ti på 7... ahha.. den kom faktisk aldri.


JÆVLA NYBEGYNNER!

hahaaaa tisser på meg hver gang jeg ser dette bildet. sykt feit hake!!!! hahahahahahah æsj!!!! 


akkurat nå sitter jeg å roper på pappa, fordi vi setter opp mikseren! wihu.


(glem det, det fåkka seg)


*tsjika-tsjika-boom!* herregud.


aaaah sørlands julebrus♥! FUCK CB, HANSA, ARENDALS OG ALLE ANDRE TAPER-JULEBRUSER! u suck.

hvilken julebrus liker du best?


13.11.2010   RANDOM   3 kommentarer

venter...

..på en sinnsyk treiging. lover dere, hun er sist ut av hele skolen når det er fysak!

vi skal leie film, skal nok overtale henne til og leie the ring. hihihi.


i sommer! hun flyr i takt med radioen! <3

snakkes, dere!


12.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

PSYCHO JENTE!!!!

hahahahahhhah herregud


09.11.2010   RANDOM   4 kommentarer

7up

okei,så nå sitter jeg i sofaen og ser på disney channel, haha! jeg ser jo aldri på tv jeg, men.. mamma har kjøpt 7up, og elle til meg og jeg er ganske sikker på at spyinga har gitt seg. føler meg fremdeles dårlig da, men.. har egentlig ikke noe spesielt og fortelle. har ingen blogglyst, eller noe. så ja..


random bilde fra igår.

JEG HATER Å VÆRE SYK


08.11.2010   RANDOM   1 kommentar

brb oppkastsjuka

har seriøst brekt meg selv i hele natt.. herregud dere skal få slippe detaljene. blogger senere.

08.11.2010   RANDOM   1 kommentar

EMA !

akkurat nå sitter jeg og ser på EMA, med eva longoria som hoooost! flotte greier.

Jeg ser det live på pcen btw, HER.

 


07.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

hæi ællæ sæmmæn

jeg skal øve til prøve nåååå, dere får kose dere.. outfit og 30dayschallenge kommer senere! ;-)


elsker dette bildet! tatt selv.

like/dislike?


04.11.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

/ignore

jeg lever som en drøm på skolen, pga noe jeg ikke kan si på bloggen :):):):) hohoholol, en header, men den sucka så gadd i bruke den:) hahe, timen begynner, lol snakkes!

like/dislike? jeg kødda


01.11.2010   RANDOM   4 kommentarer

null filla

idag har jeg jobbet i 7,5 timer.. er utrolig sliten! er hjemme idag iallefall, ikke på filla.


svett<3

hva gjør dere i kveld?


30.10.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

kaksel&julie på skrivedag
SATTAN OG SVETT!!!!!

kaksel og jeg, vi skulle på the game konsert i krsand ikkesant, så var det 18-års grense :-D supert! vi skal snike oss inn!!!!!! jeg tølla.

 

jeg hater blogginga mi for tia. det er så jævlig kjedelig og blogge. sånn serr.


27.10.2010   RANDOM   2 kommentarer

jævla grønne kort


HVA FAEN VIL DERE MEG!!??!?!?!? JEG HADDE JO ROSA KORT!!!?!!??! drit

siden jeg ikke har lagt ut et atm-bilde av meg selv på foralltd så her:

æ s j

HADE!!! FML!!!


27.10.2010   RANDOM   2 kommentarer

olympics next

JEG, Julie fakkings Storaas, har vært ute og jogget + hatt styrke sammen med mammi! Vi skal gjøre det samme hver søndag fra nå, haha. Blir interresant! 
Etterpå så hadde jeg den deiligste dusjen på lenge, og så sitter jeg her da.


- meg og mami i göteborg, uten for sas hotellet. savner den ferien sååånn.

Skal på Fritt Vilt idag med Ernstbf, klokken 8. Gleeeder meg !


17.10.2010   RANDOM   2 kommentarer

random hahe #2

 

# Velg ut et arr du har, og fortell hvordan du fikk det.
alle arra jeg har, aner jeg ikke hvordan kom dit in the first place

# Hva har du på veggene på rommet ditt?


# Hvordan ser mobilen din ut?#Hvordan musikk hører du på?
altfor mye forskjellig! HER.

# Hva har du som skrivebordsbakgrunn på pc'en nå?
ingenting.. fordi det jeg hadde er sletta, så det forsvant? wtf

#Hva vil du ha mer enn noe annet nå ?
hm.. jeg vet ikke ? det meste jeg vil ha, har jeg. pus for eksempel! hha
men, akkurat nå har jeg skamlyst på dette:
# Hva savner du?


sommer! så inn i h....

#Hvilket tidspunkt ble du født på?
det aner jeg ikke... men 13 april er dagen iallefall! OG det var en torsdag, så er ikke noe ulykkesbarn..

# Hva var det som gjorde at ditt forrige forhold tok slutt?
hmm,tror ikke jeg vil dele det her..

# Er du mørkredd?
av og til, etter jeg har sett en skummel film, eller om jeg tenker på en.. hahha

# Hvilken parfyme er din favoritt?

men jeg har den ikke....fml. jeg bruker escada marine groove

# Hvilken øye- og hårfarge liker du på det motsatte kjønn?
har ikke en drit og si, så lenge gutten er kjekk! sånn som min gutt f.eks.

# Tar du smertestillende?
knasker det i meg hver dag, ja....

# Kaffe eller energidrikker?
PUKE TIL BEGGE. men jeg liker urge intense, det er den eneste.

# Den siste personen som gjorde deg sint?
min bror...

# Snakker du et annet språk bortsett fra norsk?
engelsk, og litt spansk. men det er så lite at det ikke teller.

# Hva var den første gaven noen ga til deg?
SER DET UT SOM OM JEG HUSKER DET KANSKJE!?

# Liker du noen?

elsker* ♥

# Favoritt klesmerke?og av det jeg faktisk har råd til er det bikbok, h&m, zara, urban outfitters.

# Hvilken bil er drømmebilen din?
vet ikke... egentlig 

# Hva synes du om ekteskap?
piece of paper. neida, jeg liker ekteskap jeg.

# Ville du forelsket deg i noen du visste skulle reise langt bort?
kan ikke bestemmes det. du forelsker deg i de du forelsker deg i. done & done.

# Hva er den beste måten å fortelle noen hvor mye de betyr for deg?
når du får den følelsen av at man er de to eneste i verden, også liksom nesten hvisking mens det er kosing. åååhr, herlig!

# Si et tall mellom 1 og 100.
24 ♥

# Hvilken hårfarge har du?

her ser man det veldig bra! akkurat slik har jeg irl og.

# Hvem snakker du oftest med på telefon?
kjæresten, mamma&pappa, mariann og ernst.

# Hva irriterer deg mest?
cutekisses.blogg.no!!! haha neida.. eller jo egentlig, ta en titt innom..
(dette er ikke ment for og nedtrykke bloggerne, men for faen? de skrev dritt om holocaust, at jødene ble hatet av tyskere fordi de hadde stygg nese? de er 15 og visste ikke om nazisme og jødehatet for nå? dessuten er det en utrolig selvopptatt blogg og de skriver dritt om andre. og nei, kviser er ikke en sykdom??... lol..)

# Har du noen gang vært utenlands?
jaman! danmark,sverige,mallorca,polen,tyskland!

# Hva var den siste gaven du fikk?
tror det var så mye som mitt elskbare smykke fra pus.
er ikke helt sikker, men det var den siste som var pakket inn!

# Hva gjorde du før du begynte med denne listen?
kjedet meeeg..

#Har du noen gang tulleringt?
never! hahah

# Hvis du kunne fått utført plastikk kirurgi gratis - hva ville du ha gjort da.

nesa - no doubt

# Hvor mange ganger har du vært forelska?
6, wææ mange.. nå kan dere lure på hvem! for jeg har nemlig vært sammen med 5..

# Hva får du flest komplimenter om?
classic

# Hva ønsker du deg til jul?
fotoutstyr og nye slalomski, og skitøy.

# Er du oppkalt etter noen?
nei 

# Hvilken finger er din favoritt?nei, si det..........

# Liker du håndskriften din?
nei

# Har du en CD du er flau over?
har ikke cd-er lengre.. bare sånne jeg har fått av guri (sanglærer)

# Hvis du var en annen person, ville du ha vært venn med deg da?
jeg ville vært sammen med meg <3

# Har du noen gang fortalt en hemmelighet du ikke skulle fortelle videre, videre?
ja..... det har da egentlig de fleste, selvom de ikke innrømmer det.

# Teller utseendet?
enkelt og greit, JA. men det går bra, siden kjæresten min er kjekk OG har fin personlighet, så jeg ser ikke problemet ^^

# Hvordan får du utløp for sinnet ditt?
jeg klikker ? 

# Hvor er ditt andre hjem?
bergen og oslo. jeg er storby jente. født som en, og skal dø som en.

# Stoler du lett på andre?
nei, men forteller dem likevel viktige og personlige ting..

# Hva var din favorittleke som barn?
# Hvor mange telefonummer har du lagret på mobilen din?
ikke så mange, har ''ny'' mobil, orker ikke ta alle nummra inn..har de på noen lapper heller..haha.

# Bruker du brunkrem?
ja

# Hva ser du etter hos det motsatte kjønn?
en som kan få meg i godt humør og le, som det er lett å ordne opp igjen med etter krangler, som kan stoles på, som er en fantastisk person og som er fin! 

# Hva er det mest smertefulle du har opplevd?
7 og 8 august 2010... tenker på det hver dag

# Det siste du sølte?
brus på gulvet.

# Den siste hårete tingen du tok på?
håret mitt

# Favorittfarge?
pastell, og basic farger er elsk! 

# Hvor mange visdomstenner har du?
om visdomstenner har noe med visdom og gjøre, har jeg nok ganske få.. hahah

# Hva hører du på akkurat nå?

i wanna know now - bob marley & MGMT mashup♥

# Det siste du spiste?
snop

# Favoritt-ting å hate?
første som faller meg inn er faktisk nazisme. her har vi ei som har lært fra polentur og historie!

# Hva er din favorittsport?
sport?!?! nå tuller du  neida, jeg liker aerobic.

# Din øyenfarge?
blå lizzm

# Søsken?
Lillebror

# Favorittmåned?
fra april - august (L)

# Det siste du så på tv?
en eller annen lame film

# Sommer eller vinter?

sommer !

# Din største frykt?
miste en veldig god venn,familiemedlem.. 

# Er noen forelsket i deg?
hihi,ja♥

# Var denne testen teit?
ja, mygaad fuck off :)


17.10.2010   RANDOM   1 kommentar

åhr, sliten!

det var så sick mye og gjøre på jobben idag! oppvasken var alltid full, det var alltid mer enn 5 bord (untatt de gangene jeg var flink og ryddet hele cafeen♥ så gikk det 1 minutt før det var to bord igjen..) og dessuten måtte jeg spørre hvert eneste menneske i hele cafeen om de hadde bestilt burger med ekstra ost, og selvfølgelig var det de siste jeg spurte som hadde bestilt burgeren..

og nå er undersiden av beina mine ganske så døde.. noen har sabotert meg, og gjort noe med kjøkkenskoa(jobbeskoa) mine...

 

jeg har databegrensing? wtf!?!? to timer hver dag,fmlll snakkes (REDD MEG)


dette bildet passet så jævlig ikke inn her...


q's: har dere ''databegrensing''? har dere jobb, hvor?

god lørdagskveld aaa!


16.10.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

brb work


HADE.

btw!!! hvor blir det av alle kommentarene ? :-(


16.10.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

random hahe

 

1. Hvem var den siste som sa at han/hun var glad i deg?   
- helene kjekken

2. Den siste restauranten du var på?   
- peppes pizza

3. Hvem var den siste du snakket med på telefonen?   
- sondre;-*

4. Har du noen gang farget håret?   
-
har faen ikke telling..

5. Har du på deg et smykke?   
-
jaa, det fra pus !

6. Hvem skulle du ønske du kunne ordne opp med? 
- har ingen jeg vill ordne opp med, igrunn..

7. Hvem kan alltid få deg til å føle deg bedre?   
- venner,kjæresten og familien.

8. Har du fortsatt bilder av deg og din eks?
- nao

10. Hvem gav deg en klem sist?   
- ernst bf

12. Se bak deg, hva ser du?
- en døør

14. Har du noengang gått i det motsatte kjønns klær?
- jau

16. Hvor lenge var du oppe i går, og hvorfor?
- litt over 11, fordi det er da jeg legger meg i hverdagen. skole neste dag unow.

17. Hvem var den siste personen du sendte melding til?
-  sondre, nattameld igår ;*

18. Har du noen gang kysset noen som har et navn som begynner på S?
- haha, ja, to stykker faktisk.. sondrepus og en random.

19. Har du vært i lag med noen lengre enn et år?
- neeei. 

20. Har du noen gang vært så glad i noen at det gjorde vondt?
-  altså, det er ikke gleden som gjør vondt

21. Er du lykkeligst i et forhold eller som singel?
- forhold , definitivt!

22. Hater du den siste jenta du snakket med?
-  helene kjekken? <333 ja jeg hater ho

23. Hvem sin seng sov du i i natt?
-  min egen

24. Savner du noen?
-  njæ, famen i bergen savner jeg.. og gamle venner når vi først er i gang.

25. Hva sier din åttende melding, og hvem var den fra?
-  jeg har iphone, så det er ikke så lett og finne akkurat den 8..
men det ser ut som om en fra sondre: hvor er du pus?;*

26. Er det et sted du vil besøke?
- dubai, maldivene, cuba og new york!

27. Liker du vinteren?
- fuck off

28. Angrer du på noe?
- ja

29. Planer i dag?
- ja, yrkesmesse og sangtime

30. Er du i et forhold nå?
- ja

31. Hva gjør du i morgen?
- skolen

32. Hvem er de viktigste personene på telefonlisten din?
-  sondre, ernst, charlotte, ida, mariann, maren, eline.. helene er bare kjekk og brovig er jo søppla mi♥

33. Hvem kommer du ikke overens med?
- hm

34. Hva er planen for neste helg ?
- hm, jobbe iallefall

35. Hvor er den personen du liker nå?
- enten hjemme eller i byen.. byen tror jeg

36. Hva gjorde du 08:00 i morres?
- var på vei til skolen

37. Siste ting du kjøpte?
-  pepsimax og tyggis!

 


14.10.2010   RANDOM   2 kommentarer

fjællæ

helå, nå så sitter jeg i senga på hytta, og bare chiller. skulle egentlig hjem på lørdag, men nå skal vi plutselig hjem på søndag ?!? og jeg hadde planer liksom, skulle ut til mariann med venner&kjæreste og se film og kose oss skikkelig, men neeeeidaaa. ber til gud om dårlig vær på lørdag :-) fml plz


/ballet 2010.. gode minner og stygt hår :)

haheee idyll. nei. på hytta er det ikke det. om ikke vi drar hjem på lørdag da.

 


05.10.2010   RANDOM   3 kommentarer

hjemme fra jobb

hej! nå er jeg kommet hjem fra jobb, ooog nå skal jeg fortelle dere hva for en grusom ting som skjedde på senteret, før jobb idag.

altså meg og ida var inne på en skobutikk og fant noen fiiiine wedges, og skulle prøve de. jeg hadde bankkortet i hånda, og skulle til og dra ned glidelåsen på skoen. den hang helt fast og i det jeg fikk den opp...*knekk* and there goes my bakkort. HERREGUD. JEG KNAKK DET! så vi teipet det.. og det funka faktisk og bruke det, men bare med chipen... helt til jeg greide og MISTE det i tilegg. dødødødødødøddøøøøøøøøøøøø.... faen må sperre det.. snakkes!


hahe.. denne skjorta skal mamma kjøpe av meg for 200kr.. hvis noen lurte..


02.10.2010   RANDOM   2 kommentarer

pop sugars retail therapy

jeg er en svett gamer <3333 hahaeee, neida. men skal sei, er litt avhengig av facebook spill. robot unicorn og pop sugars retail therapy, elsk.. hahaha. noe som er litt vittig da, sondre skal nå eie meg og de andre som spiller det.. HAHA. dø meg, vær så vennelig.


hahahahha butikknavnet da, ''skal eie dere'' hahaha jeg dauer.. kommer ikke til og skje.


min <3 (er best) loco imperio!!

snakkes, gå tur.


28.09.2010   RANDOM   1 kommentar

deilig med tilbakemeldinger og bytte header snart?

har dere egentlig noen gang tenkt på hvor herlig det er egentlig? igår fikk jeg plutselig 7 kommentarer på 5 minutt eller noe, jeg bare OI. ble i veldig godt humør. har også fått relativt MANGE positive kommentarer om headeren min. noe som er litt elendig på en måte og.

hvorfor? jo fordi jeg er nemlig ganske fornøyd med den nå, MEN.. jeg er skamlei den. sånn seriøst, JÆVLIG lei den..
sååå jeg vet ikke helt hva jeg gjør. må vel lage en som er enda mer awesome ;-) haha

 

KOMMER BILDER OG INNLEGG SENERE, SKAL LAGE KAKKKKKEEEE.. hadii


hva syns dere om header-dilemmaet mitt?


24.09.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

det blir for dumt

idag morges, wii morgentryne :-)

akkurat sitter jeg og mimrer om ''du må ikke sove''-prosjektet vi hadde for 1 år siden. GUD som jeg savner det. Skal på synging om 1 time omtrent, såe ja. det er vell egentlig alt jeg har på planen idag.. kjedelig.

SRY. lite og gjør..


hva har dere gjort/skal gjøre idag?


23.09.2010   RANDOM   9 kommentarer

halsen min.. jeg hater deg

var på synging idag. det gikk mildt sagt til helvette... prøvde litt, og greide et refreng i you've got a friend. men nå, når jeg har kommet hjem har jeg aldri hatt så vondt i halsen før.. sverger... har sååå vondt i halsen at jeg dør. har vær hes og forkjøla i ca. 3 uker !!!


heldig bilde... skal drikke te hver dag, seriøst. jeg MÅ bli frisk snart...høres ut som en mann :-(


har dere hatt en så ille forkjølelse før, eller sånn vondt i halsen veldig lenge?


16.09.2010   RANDOM   2 kommentarer

hang with me

Jobbet idag og selvfølgelig. Ikke noe spess og si, bortsett fra at cafeen er blitt driiitfin. også at en dame sølte wraps og masse drit utover gulvet og at jeg måtte vaske det opp :-):-):-) sava og dårlig samvittighet den dama fikk, unnskylte seg selv hele tiden og spurte om hun kunne hjelpe med noe. haha.

anyways, nå skal jeg game robot unicon attack, så SNAKKISPAKKIS.

oiida...

gotta flekk on my topp lism <3

jobbøøøøn!

vurderer og bruke jobbbuksene som high waist bukser på skolen imorra ;-) 


BTW: HAR DERE JOBB , ISÅFALL HVOR ?


13.09.2010   RANDOM   4 kommentarer

sleeping beauty

akkurat nå, vil jeg bare sove mer. har ikke fått den søvnen jeg trenger i helgen pga jobbing, og sent oppe.. er fremdeles skamtrøtt. skal legge meg med en gang jeg kommer hjem fra jobb idag. håper de sender meg hjem tidelig...JEG ER SÅ J*VLIG TRØTT! HERREGUD!

hadde forresten en utrolig koskveld igår, tihi ♥
skole, snakkes

13.09.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

i nuet

sick lenge siden jeg har sett den...tror jeg... husker iallefall ikke når. 
er forresten hjemme fra jooobb, sliten! ikke så mye og skrive, skal snart spise for alle som brydde seg om det :-)WEBCAMERABILDE-DAGEN!
sick as

12.09.2010   RANDOM   4 kommentarer

livet mitt er over

BRUSMASKINEN PÅ JOBBEN ER OVER OG UT! Herregud.... Kjeden har bestemt at Opus ikke skal ha dispenser-brus. HERREGUD! HVA ER DET FORNO? Så da blir det vann og juice....
........................FMLgammelt , og passer ikke inn en plass.... men care i det

forresten får jeg ikke lov og ut idag :-)
iallefall FML. herregud. liksom, der står jeg og jobber 10-1630 med bare bullshitt så får jeg ikke lov og ut? GREIT DET. IT'S ON BITCHESSSS! neida.. blir egentlig digg med en kveld hjemme.. skulle bare ønske det ikkevar en lørdag. men nå ser jeg så død i trynet at jeg gir faen. skal se kick ass med famen, weehooo gratis snop og brus!!! 

11.09.2010   RANDOM   2 kommentarer

JAAAA ! BILDER !

Jeg lastet ned google chrome og tenkte: please funk... OGSÅ FUNKA DET!!! fuck mozilla, ilu google chrome<3 foralltid meg og deg<3333

haha, også ''fuck off'' på hånda! nemlig! fuck off mozilla ... fuck off..... bæsj...

10.09.2010   RANDOM   2 kommentarer

greier ikke legge ut bilder

det kommer bare sånn bullshitt ikon at bildet er ødelagt eller noe..... FML.

MEN SE PÅ DETTE:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-sales/11024/14180/WEDGE%2BANKLE%2BBOOTS%2BWITH%2BLACES

i svart.... noe av det fineste jeg har sett i mitt liiiivvvvvv aaaahhhhmaaagaaaad *smelt*

09.09.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

OMG !

bildeopplastingen svikter....

legger meg ned og dør...
 
HADE!!!!!!!!!!!!!!!!!

08.09.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

snakey

har ikke en dritt og blogge oooom..

skal støvsuge
og vaske badet

yeey..

blir nok en tur ned på ung og ikveld, men i dunno..

dette innlegget kunne jeg egentlig bare latt vær, men jeg må jo oppdatere.. haha..


ville bare brife litt med ringen min. cuz it's awesome.

herregud.....for noe bullshitt. oppdaterer når det i det hele tatt skjer noe i livet mitt. hade.

07.09.2010   RANDOM   1 kommentar

polenpolenpolenpolen!!!!

ikke lenge til nå! på lørdag morgen, åååh gud jeg gleder meg! omgomgomg

hva har jeg gjort idag.... vært på jobb! eller, var vell helt greit. ikke så mye mer og seie..


das vas igår hahah.

andreas: brb skal bare ned og spise en liten smule
julie: hahah oki

så endrer han status til ''ich bin spising''
så på skolen idag, leste vi en tekst der det var en gutt som het schmuel


så jeg bare: ich bin spising a schmuel
haha hiiii

26.08.2010   RANDOM   2 kommentarer

creepy eller bare dum...

okei... i forrgie innlegg klaget jeg over av jeg ikke fant minnekortet mitt.. det var ikke i kameraet, jeg sverger. når jeg kom hjem idag spurte jeg mamma: ehm, vet du hvor minnekortet mitt er? og hun bare: nei? og jeg bare: .. ånei, fordi jeg finner det ikke..  Så tar jeg opp kameraet mitt og åpnet der minnekortet skulle være. Dere tror faen ikke det var inni igjen nå?! JEG SVERGER, det lå der ikke før jeg gikk...!!! Jeg dobbelsjekka. Så spurte alle, om hvem som hadde funnet det og puttet det inn igjen, og ingen visste noe om det... creeepppyyy...


men uansett var alle bildene på minnekortet stygge, og orker ikke ta nye. stakk ut litt jeg, hade!

25.08.2010   RANDOM   1 kommentar

drep meg, seriøst

JEG FINNER IKKE MINNEKORTET MITT!!!!! ikke i pcen, ikke i kameraet... !!!!! RAGER !!!!! HVORDAN ER DET MULIG!?!?!?!?!?!??!?!?!

okei, dere skal få se hvordan jeg ser ut når jeg rager:

faen feil bilde....

men likte det så gidder ikke ta et nytt..

25.08.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

en stk julie


en stk glemsom drittunge yeah. eller..nei, glemte ikke bloggen, hadde bare ikke lyst og blogge.

ja hva har gjort denne uka til nå.. ikke intressant. men jeg skal til POLEN og TYSKLAND i 8 dager på lørdag, med den beste klassen=) gleder meg som en unge, wiihi.

er forresten DRITTLEI av designet mitt nå.. men jeg gidder ikke fikse et nytt. det er kjedelig ;-)

hva har dere gjort de siste dagene?

24.08.2010   RANDOM   1 kommentar

feil lag, julie..

HALLAO. Idag var jeg i holta, med Ernst og Kua, + Anna, Eivind, Emina, Nicole, Aksel og noen flere randoms. Vittig, fordi lillesand lå under med 3 mål etter 10 minutter... way to go eh ? Var egentlig ganske kos, hadde jo ikke noe bedre og gjøre.. så da ble det det. Fotballkamp. Følgte ikke akkurat med, men når jeg gjorde det, gjett hvor dumt det ble da? Lillesand spilte mot farsund, også scorer farsund et mål og jeg skriker som et helvette: WOOOOHOOO YEAAAHHH!!! også sier ernst: det er feil lag julie.. OKEI LAMET! skal aldri mer se en fotballkamp. blir bare flau. fml.
hahahaaa... :(

snakkas.

18.08.2010   RANDOM   2 kommentarer

nye skolen !

var råå. skal ta med kamera på skolen imorra, fordi vi skal ha en eller annen time der vi skulle ta bilder ute ellerno. så da tar jeg litt bilder av skolen. lover dere! jeg elsker den, den er fin. istedet for klasserom til hver klasse, er det baser med et stort rom og et del små vanlige. i det store er det plass til hele trinnet og i de små er det plass til vanlige klasser. Og det er så åpent, og lyst! Mange nye rom, med nytt utstyr, alt! dessuten skal det bli donkeyboy konsert der, og elevene ved skolen får gratis inngang. awesome! ja,dere får heller se imorgen, det er kjempefint :)

ællærs, så skal vi dra til polen snart, og gjett hvem vi skal dra med da? en klasse fra oslo! oslo-sossær. jeg digger oslo. og da må jeg jo digget folket og! jeg er jo skolens vinker, så det er vel bare og vinke litt så er jeg venner med hele gjengen!
(ja skolens vinker. fordi det er så mange vinduer, så kan vi se inn i alle klasserommet, så jeg vinket jo til alle jeg så... mårrå.) dessuten er det to nye på trinnet, gabriel som er god venn fra før, som snublet inn i vår kjære klasse.<3 og filip? philip? sry, dunno hvordan det staves.. som ikke har kommet i noen bestemt klasse enda. og gjett hva som heller ikke har kommet enda? KJOLEN OG GENSEREN FRA NELLY! imma rage.penalet mitt er awesome az.

er så spent på høsten,polen,skolen, alt! håper vi skal ha noe ''du må ikke sove''-prosjekt greier, som vi hadde ifjord! det var utrolig gøy! kommer til og bli et heftig år as!

18.08.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

brb skolen

herregud. vi begynner på HELT NY skole idag, siste året på ungdomsskolen. omg,awesome as.
vil ha mer sommer....men skal jo til polen om litt!

wii,hadee!

18.08.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

HERREGUD

jeg søren meg våken. jeg vil soooveee... pappa vekket meg sånn at jeg skulle greie det imorgen og, men herregud.. jeg kommer til og sovne klokken 18.00 ikveld, og da skal jeg jo egentlig møte eline..
død
død
død

vet dere, sommeren har gått så sinnsykt fort. jævla sommer! jeg gleder meg ikke til og møte folket på skolen, hva faen.. jeg vil ha mer sommer! føles ut som om vi nettopp sluttet på skolen. bare fordi jeg brukte sommeren min på en og samme person? bare fordi jeg var in luuve? herregud. hver dag var jo nesten det samme, og nei,jeg kan ikke si jeg ikke nøt hver eneste en, selvfølgelig. men jeg skulle ønske jeg brukte litt mer tid på venner. jaja.. jeg gleder meg til høsten da.. visste dere at jeg elsker høsten? har alltid uforglemmelige høster, så jeg gleder meg! også skal vi jo til polen, hihi! så imorgen blir første dag av siste år, men de chilleste folka i lillesand!

men sinnsykt at det har gått 8 mnd av 2010.. herregud og fort det går.


herregud.... kan fortsatt ikke tro hvordan jeg har tilbringt sommeren... der ser dere hva kjærligheten gjør med folk! den gjør folk BLIND! men gud jeg savner begynnelsen av sommeren, as.

17.08.2010   RANDOM   1 kommentar

b/wjeg dauer av kjedsomhet. og sult.

en tanke slo meg igår: du vet du kjeder deg, når du ser på dine egne facebook-bilder. what a life az

16.08.2010   RANDOM   1 kommentar

sry azz

mamma synes jeg var dum og teit siden jeg skrev sånt om jobben, og bare:
tenk om sjefen din leser det!!
jeg bare: nei han leser ikke bloggen min vel
ho bare: det er jo bare og google navnet ditt!!
jeg bare:.................................
så jeg slettet hele dritten... sawi az.
dere som kunne fått dere enn sånn fin latter.

men om dere vet om noen DELTIDSjobber/ringevakter , klesbutikker, etc som ikke har så awesome mye med mat og gjøre, og som befinner seg på sørlandssenteret, tell me.

hm, mine brunette dager....huff..den toppen der har jeg brukt bare den gangen der, hah..

gudameg, det er søndag idag. må finne noe og gjør.

15.08.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

black and white
fra jeg sto opp - til nå. natta!

10.08.2010   RANDOM   3 kommentarer

smil


lol dårlig kvalitet..

joaa, jeg sitter vel her og tenker. har sett på the hills, og skal snart legge meg. imorgen kommer min 2.kjæreste charlotte, så det blir kos!!!!!!! skal kose oss skikkelig aas maaan. neida. joda.

natta, godtfolk!

06.08.2010   RANDOM   Ingen kommentarer

snx

drar til ernst, med kua mø. aayee. later.


noob innleg, hei åssen gåååreee? 

ripsplukking går rett opp i hjernen, sverger! før man vet det plystrer man abba sanger og får morra si til og nynne på pendulum sang! etterfulgt av at man plutselig søler vann over hele kjøkkenet, og prøver å tvinge hunden til og spise de ripsa som falt på gulvet... åålløøøøø livæ ær bræ!

er du god til og og plukke rips?
er du god til og få tips?
er du pro til og spise chips?
er du ren i ørene etter du har brukt q-tips?
aayyee så kiss my lips!


jeg burde begynne og lage sanger synst jeg :-)

NÅ skal jeg gå.

05.08.2010   RANDOM   1 kommentar

cellphone pics 4 life!

idag skulle jeg egentlig rydde her:


men da skjedde bare dette:

jeg sverger, det var grrruuusssooommtt! det var padder, edderkopper og sånne slageinsekter! og jeg fikk spidelsvev på meg HELE tiden. aldri mer, aldri. jeg går heller rundt blakk... så jeg sendte melding til pappa:

jeg bare: atte, hvor mye penger får jeg for det her egentlig? dette er det verste jeg har vært med på, det er padder alle steder. jeg skriker over hele nabolaget..
han bare: 100 kr timen, dette går fint
jeg bare: nei det er ikke verdt det, jeg er redd for den kjelleren
han bare: det er ingeting som kan skade deg der nede, julie
jeg bare: eh jo....padder...
han bare: de er ikke farlige, bare vittige
jeg bare: jeg går ikke inn der igjen, jeg bare løper skrikende ut og står og venter på ingenting utenfor døra..
han bare: ja, men det må ryddes der inne uansett
jeg bare: mamma kan rydde, paddene hjelper henne..
han bare: pingle

SVERGER... skal aldri inn der igjen....
så jeg tok en joggings rundt bokedalsstemmen med hunden, og tok situps når jeg kom hjem.. haha, flinka..

sååå dro jeg og møtte en skikkelig fin fyr:

sondrepus ;-*

hva har folk gjort idag?

03.08.2010   RANDOM   4 kommentarer

blue blue blueidag har jeg vært på tur. ute. i skååågen! neida.. joda

menne.. nå skal jeg fortsette og støvsuge, møte sondre, også skal jeg med elinemyyyyh!
fint innlegg huhei NEI. har ingenting og blogge om. jeg har vondt i ræva. hade.

fml .. jeg får ikke svar av eline .. fml jeg må støvsuge... aaah gud fml

01.08.2010   RANDOM   1 kommentar

yaaw

Jeg må bare si en ting. Kjæresten min sin eks, Valmira, har en utrolig bra blogg som jeg har lest siden jeg visste hvem hun var egentlig. Idag klikket jeg innom bloggen hennes som vanlig egentlig, og bladde nedover. Plutselig så jeg et bilde av meg selv. Jeg bare lolwhat!? Først trodde jeg hun hadde skrevet et hat innlegg om meg pga jeg er sammen med Sondre, men så så jeg at hun hadde skrevet en anbefaling av bloggen min! Utrolig koslig syns jeg, har ikke blitt anbefalt før som jeg vet om. Bare linket til en god del ganger. Så jeg synes det var litt fet, også fordi jeg leser bloggen hennes fast. Den en kjempebra!

Ellers har jeg vært på grillpartææy hos naboæn. I regnet.... hm.. GØY AS MAN. Neida, det var faktisk litt koslig, men gikk litt lei så stakk inn.... Etterpå skal jeg bevege meg ned til kjæresten min <3
hahhahahhaaaog imorra skal jeg med elinemyyyh! jeg skal få henne til og blogge igjen.... tror jeg..... skal prøve...

31.07.2010   RANDOM   3 kommentarer

nååå vil jeg

hjem
se film
hjem...
spise noe usunt
hjem!
sove
HJEM!
fjerne smerten i ræva
HJEEEMMMMMM!!!!

jeg tror jeg vil hjem....
jeg vet jeg vil hjem


åh...
nå vil jeg iallefall hjem...

29.07.2010   RANDOM   1 kommentar

jeg har glemt passordet på pcen min

så jeg bruker imacen nå. jeg er så j***** irritert på megselv nå. hvordan kan man glemme pasordet til SIN EGEN pc?! jeg fikk den jo får litt mer enn en måned siden.. herregud... jeg skjønner det ikke. det er jo helt elendig. livet mitt er over! fysj og fy. skam meg.

hmm.... jeg er kul..

en kjappt sammendrag av min dag. jeg har vært med sondre, så ernst, så har jeg spist middag, så har jeg vært med sondre, så sitter jeg her. ja, intressant, ja.. noe annet like intressant.. jeg har lyst på pepsimac nå.. jeg er trøtt. også hunden min hadde bursdag idag! HAH! vet ikke hvor gammel hun er da.... hahah huffameg


20.07.2010   RANDOM   1 kommentar

gullhår

jeg..........stripet håret igår. resultatet ble.........gull. ikke gul heldigvis, men gull. normalt sett ville jeg løpt og kjøpt en brunfarge og farget det på nytt før noen ser mitt gylne hår, MEN, denne gangen har jeg så lyst og få blondt hår igjen at jeg skal pine megselv og mitt fine hår i 2 uker (i mitt tilfelle blir det sikkert bare et par dager. neida. joda.) også stripe det på nytt. SÅ blir det.. blondt. Håper jeg. Ja det blir det.

se her:

WARNING! TO GOLDEN TO SEE!! ERROROROROROROORrr............................

upsidaisy, tror ikke blogg.no vil at jeg skal legge ut det bildet, nei.

nei, dere skal få se! når jeg har stripet det igjen.
nå må jeg bare være tålmodig. noe jeg ikke er en plass.

har dette som kan være motivasjon:

ååååh... jeg må kjøpe farge NÅÅ

men skal pakke nu, drar imorra. snakkeeees

08.07.2010   RANDOM   Ingen kommentarer
hits