BEHIND THE SCENES: SAME HOUSE

YO! Endelig skal jeg dele noen bilder jeg tok under innspilling av musikkvideoen til Karou - same house! Jeg har ikke delt noe av dette enda grunnet at bildene kan avsløre for mye, noe jeg så da jeg kikket igjennom bildene. Noen av bildene er vist smått på facebook og 1 bilde i et tidligere innlegg, men ellers ikke i det hele tatt! Men nok om det! 

Karou er en fantastisk kunstner og egenprodusert artist! Han lager alt selv og med egne penger. Det er noe jeg synes er utrolig inspirerende og sinnsykt fett. Det kom også veldig godt til syne da jeg var med på innspillingen. Å se noen som er så målsatt, har så mye kontroll og er så bevisst på hva resultatet skal bli er faktisk helt fantastisk! Det var en utrolig gøy dag og jeg koste meg som bare det! 

Videoen ble også vanvittig rå, mener jeg. Jeg har jo gått rundt så lenge og sett for meg hvordan resultatet skulle bli og det overgikk mine forventninger! Gøy å tenke på at jeg stod rett på siden og knipset bilder og spiste skiver, hahaha! Jeg vil anbefale alle å se videoen! Finner jo ofc ikke noe embed kode så da blir det link! Tror også det er bedre for opplevelsen og ta en titt på musikkvideoen før man ser bildene! 

https://www.radiojavan.com/videos/video/karou-same-house-(ft-ali-magic-mg-mana) 
26.10.2014   BILDER   1 kommentar

I LOVE THIS PIC
1/3546789

Kom hjem fra Berlin i 11-tiden i dag (vært der siden fredagsmorgen) og har hatt en superfin tur med en super familie :-) Var omtrent bare rett i dusjen, stelle seg også dra ut igjen ettersom Dilshod spurte om jeg kunne ta noen bilder av han. Og det er noe jeg sjeldent sier nei til! Etter vi tok bildene var vi hjemme i den superryddige (ironi) leiligheten hans, og bare slaura litt før jeg dro hjem igjen. Så nå venter jeg på Kaja også skal vi stelle oss litt også skal vi ned igjen! Håper på en superfin kveld! 


30.09.2013   BILDER   Ingen kommentarer

PRTeY

Bare noen bilder av min allerbeste, fineste venninne på jord! Tok disse bildene i forforrige uke, om man kan si det haha. 

Vet jeg er veldig dårlig på å oppdatere men det har skjedd så sick mye i det siste at jeg har ikke ord til å forklare engang. Og uansett om jeg hadde hatt det, så hadde jeg ikke skrevet det her. Kanskje en dag når jeg klarer å bygge opp nok styrke igjen. For de som kjenner meg ekstra godt, vet de nok at å skrive om ting hjelper meg ganske mye. Og jeg har skrevet. Men ikke her, det klarer jeg ikke. 

Utenom de negative tinga skjer det mye positivt også, for det meste i russebilen. Vi har fått masse sponsorer takket innsats av oss i bilen, og min kjære paps! Vi har også akkurat fått vite at vi får en russesang gratis av en produsent som kaller seg EirikD. Har hørt på noe av det han har laget, og han er jo superflink! Jeg blir å spille inn vokaler tydeligvis, selvom jeg prøver å få Kaja ↑ til å bli med. Den ender nok opp her når den kommer ut! I tillegg fikk jeg akkurat vite at vi faktisk skal til London med klassen, bilettene er bestilt og betalt for! Wiii! Det er iallefall dødsgøy. Skal jo også snart til Berlin med familie, og gleder meg masse til det! 

På tide å få seg litt nattesøvn! Sov godt, alle.


16.09.2013   BILDER   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT MED MARTINE

Hehe ble litt lenge borte der ja..

I de siste dagene har jeg egentlig ikkr gjort så mye. Har faktisk begynt å trene og endret om på kostholdet mitt. Har fredag som mat-dag og lørdag som snacks-dag da. Kan jo ikke ta helt av. Men føler allerede på humøret, at jeg føler meg bedre, mer våken og gladere! Idag jogget jeg 4 km - noe som er JÆVLA langt for min del. Og jeg hater å jogge. Så hadde jeg styrke etterpå. Liker det! Har tatt før bilder av meg selv, og legger ut etter bilder når det blir noe forandring. Skal gjøre det beste ut av det iallefall! 

Og Aksels bursdag! Det var utrolig morro! Fikk masse skryt av kjolen min, ikke så rart når den er gorgeous. Måtte sy den litt i brystpartiet fordi den var så utrolig løs. Og selvfølgelig så raknet tråden mens jeg var på festen, så mamma måtte komme ned med nål og tråd til meg... haha! Også var jo NRK-båten her i Lillesand for noen dager siden, så det var jo gøy å se 3 ganger så mange mennesker både på sjøen og i sentrum enn det det vanligvis pleier å være.

MEN - over til overskriften. Hadde photoshoot med Martine for noen dager siden, og tenkte å vise dere de bildene jeg likte best!
Ja vet, hun har GIGANTISKE pupper. 

Hihi, håper dere likte bildene! Tenk at jeg skal på skolen på onsdag.........deprimerende til tusen.
 


09.08.2013   BILDER   1 kommentar

BILDER FRA FJELLTUR

Idag har vi vært ute på sjøen! Var egentlig litt kjedelig og litt lite å finne på, men jeg ble iallefall brunere! Jeg tror aldri jeg har blitt så brun her i Norge uten selvbruning noen gang enn det jeg er nå. Imorgen er planen at vi skal på enda en fjelltur som sagt, men lurer på om det kommer til å gå så bra eller ikke. Jeg er helt sinsykt støl av turen ned fra setre at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg klarer jo nesten ikke å gå, haha. 

Men her er iallefall noen bilder fra turen fra øye til setre! 


bestefar, bestemor, mamma, meg og min bror på hytten på Øye! Rare folk.


Bestemor og Angelin ankommet første stopp på turen; Revanukjen. 


Fine Lana og mamma på Revanukjen.


Hele gjengen untatt Angelin som tar bildet! Fremdeles på Revanukjen.


Her er setre! Dette er da store og lukseriøse hytter med både strøm og innlagt vann. EEH nei. Dette bildet har pappa tatt og er tatt før jeg i det hele tatt var våken. Tåken hadde lagt seg rundt fjellet. Syykt fint! Skulle ønske jeg kunne sett det med egne øyner. 


Utsikt! Det er virkelig høyt. Dale sentrum som dere ser laaaangt der nede.


Hvis man kommer opp den veien vi gikk ned, er dette det man ser når man kommer til toppen.


Hahaha, ser dere Lana? Hun løp som et lyn for å finne min far som var lagt i hutti og fisket. Her stoppet hun opp i noen sekunder fordi vi ropte på henne.


Dette er da Svartavatnet, og her badet jeg. JA JEG BADET OG JA DET VAR ÅRETS FØRSTE (og siste) BAD. Hihi.


Eneste ok bilde av meg fra turen. Her kan dere se brunfargen min etter 1 1/2 dag i fjellet. Dere kan også se sekkskillet mitt på skuldrene. Haha, styggeste skillet noen gang. Helt sminkefri her også! Elsker brynene mine når jeg ikke har stelt de ass.


ÅÅÅ BRUN<3 Digger at jeg har farge på kroppen.


Fineste vovven som sover gjennom en fin solnedgang. Elsker dette bildet.


Navnet på hytten hvor bestemor, bestefar og mamma sov. 


Tror dette er kvelden før dagen vi dro. Fint! 
 
Nå skal jeg se One Tree Hill så er det nok middag om ikke så lenge. Og forhåpentligvis en runde eller to med badminton etterpå! :-)  


23.07.2013   BILDER   Ingen kommentarer

RED LIPS & SILVER NAILSÅåh, digger denne neglelakken! Har jo endelig fått litt lengre negler igjen, og da er det så utrolig fort gjort å bli skitten under neglene og dermed litt ekle negler. Ikke at jeg ikke vasker neglene heller, men det ser mye finere ut med neglelakk over når det kommer til det! Neglelakken er fra Gina Tricot og jeg har den også i gull. Elsker begge! Kommer snart et innlegg om negler så stay tuned! 

Noen flere som også har dette problemet?


14.07.2013   BILDER   Ingen kommentarer

UNBLOGGED #2Bare litt forskjellig fra de siste ukene!

Nå skal jeg støvsuge og vaske litt i huset fordi (jeg blir tvingt) vi får besøk av mine kusine og hennes familie senere i dag! Jeg får ikke vært så mye med dem ikveld ettersom jeg skal jobbe backstage med Charlotte på gummibåtfestivalen på Birkeland! Av det jeg vet så skal vi egentlig bare gi artistene drikke, mat og håndkler og bare være tilgjengelige om det er noe de trenger. Blir sikkert morro! 

Nå skriker mamma på meg så jeg må egentlig gå. 18 eller ikke, husarbeid i må til. 

Hva skal folk idag?


13.07.2013   BILDER   Ingen kommentarer

BÅT OG GRILLING

= sommeridyll♥

Idag var jeg, Eline, Aksel, Sissel, Simon og Ali på båttur på Gullholmen i Lillesand. En litt vittig historie egentlig. I lillesand er det jo omtrent umulig å legge til båt noen som helst plass, og vi skulle jo ut på en holme. Og ja, det pleier å være fult der også. Aksel, smartingen, hadde ikke med seg verken dregg(?) eller fendere. Så vi var nesten nødt til å legge til på en brygge og bruke redningsvester som fendere. Noe som funket fett! Hvorfor gullholmen var ledig, skjønner ikke jeg helt men. Vi grillet iallefall noen pølser, hørte musikk og drakk bittelitt promillevann. Meg og Eline satt for oss selv nesten hele kvelden fordi vi måtte catche up litt (mye). Senere dro vi inn til byen, sånn at Håkon og Aksel kunne kjøpe is. Så ble jeg hentet og kjørt til Høvåg hvor en skrekkfilm tok sted resten av kvelden. En vellykket dag for å si det på en annen måte! 


 

Godtfolk! Nå skal jeg se litt serie eller film, vet ikke helt, før jeg legger meg! Så er det båttur med famen imorgen. Tror jeg. Håper alle andre også har hatt en fin dag! ÅÅÅH elsker sommer.


11.07.2013   BILDER   Ingen kommentarer

KLASSEAVSLUTNING

Nåå har det vært lenge siden a. Har jo vært litt syk, og ellers har jeg vært ute på flaska HELE helgen. Fredag var jeg jo hos mine tvillingkompiser på hadeeksamensfest, lørdag var jeg hos en annen kompis før jeg dro ut på byen med søte Martine og igår var jeg på klasseavslutning, noe som var overraskende KJEMPEMORRO! Blir enda en klasseavslutning på torsdag/fredag men da blir det mer fest enn sammenkomst. Gleder meg! Som sagt, var jeg jo faktisk på byen igjen. Jeg har nevnt før at Gossip/Spot var noe av det kleineste ever, men denne ganga var det kjempegøy! Var nå dessuten 20-årsgrense på Pir6 den lørdagen også.. KJIPT. Men jeg koste meg faktisk mye på spot! Ble jo spandert endel på også, det er jo alltid gøy! Også var det første gang jeg var på byen med Ernst så da ble det jo automatisk dobbelt så gøy. Men jeg legger heller ut noen bilder fra gårsdagen! Noe av det beste var kanskje maten. Jeg hadde med meg lammekoteletter, egentlig bare fordi det var det eneste jeg fant.. Og det var faktisk sykt godt! Enda bedre er det at vi skal grille her hjemme idag også! 

Hvis noen lurer på hva vi gjør på plenen, så er det kubbespill vi spiller! Faktisk sykt gøy! Selvom jeg er helt elendig på det :-)

Gleder meg til neste klassefest! WII! 


17.06.2013   BILDER   2 kommentarer

SOMMERKOS

Tenkte jeg skulle legge ut noen av de bildene jeg/vi tok igår. Ble ikke så mange. Vi koste oss både i parken og på kaldvell! Tok oss noen kjøreturer også om jeg husker rett. Og nei, sjåføren drakk ikke også.. haha. 


Humu var SUPERGLAD


Drittfjortiss ass. Hvem kan da noe for at smirnoff ice er så JÆVLIG godt?


07.06.2013   BILDER   Ingen kommentarer

GOOD NIGHTLegger ut bilder fra ikveld imorgen. Sov godt! 


06.06.2013   BILDER   Ingen kommentarer

VAIKINGFJÅRD

Holder på med eksamen nå, og jeg hater det... Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Men tok et bilde til brosjyren min istad som dere kan få lov til å få sjå: Ble jo tatt veldig på sparket ettersom jeg MÅTTE ha bilde med i oppgaven. Men men. 

Karoline er kommer hjem idag, så gleder innvollene ut av meg til å få se henne senere idag! ÅÅ blir så herlig! Nå må jeg jobbe videre. 


05.06.2013   BILDER   Ingen kommentarer

BILDER FRA IGÅR

Igår var faktisk veldig morro! Disse bildene er tatt ganske tidlig på kvelden, kom faktisk ganske mange til slutt. Var hjemme ca. 4 i natt, så ble en tung morgen idag, hehe. Superdeilig å sitte i shorts og tee ute å drikke igjen! Sommer, i love you. I kveld blir det nok ganske rolig for min del, har ingen spesielle planer om å dra ut men vi får se hva som hender! Vilde kommer iallefall en tur til Lillesand med båt senere idag så jeg gleder meg masse til å se henne! God helg folkens! 


01.06.2013   BILDER   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT: LOVE

LOVE IS IN THE AIR!

Har vært ute litt og tatt noen bilder av søtingene Celina og Muneeb! Ble noen kjempefine bilder iallefall! Take a look! 

Aww! Er de ikke søte? Hva synes dere om bildene?


07.05.2013   BILDER   1 kommentar

Oh, them modelpics

Yosaphvaskjera

Klokka er halv 2 og jeg skal på skolen imorgen. Ikke nok med det, men vi skal ha lang dag. Urk, not feeling it. Har hatt en deilig, edru og rolig helg og jeg må si det har vært helt supert med en pause fra drikkinga, haha. Skjedde noe litt morsomt(flaut) da. Fikk en kommentar fra Heidichic.blogg.no om at jeg har vunnet et sett med Pantene shampoo og balsam! Vet ikke så utrolig mye om det, men det er et merke som akkurat har blitt lansert i Norge. Det som var flaut, var at hun hadde mailet meg for en uke siden....og jeg har jo ikke sjekket mailen min på tusen år. Skjedde akkurat det samme med tilbud om spillejobb. Men der svarte jeg en måned etter, haha. Må bli flinkere til å sjekke mail kanskje? Ettersom kommentaren hennes ble publisert for noen timer siden regner jeg med hun ikke har funnet noen andre, og at det kommer 6 flotte flasker med hårgodis i posten til meg. Klikk her for å se hva hun har skrevet om pantene!

Over til overskriften! Har fremdeles en del bilder igjen fra photoshooten på fredag som jeg tenkte jeg skulle dele! Mange av bildene her er bare tull og fanteri, men jeg er jo søt da. Eller...?
Jakken jeg har på meg er fra Cubus! Kostet utrolige 400,- kr, noe jeg ikke skjønner fordi den er så fin. Den har tilogmed hemmelige lommer! Hehe. Åh, er i helt forelsket i den. Toppen er også fra Cubus og kostet 30,- kr, haha! Smykket er gammelt og fra Bikbok. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har brukt det smykket. Fineste. 

Senga kaller. Oh never mind, jeg ligger jo i senga, og det gjør jeg alltid ellers. SØVNEN kaller! 


06.05.2013   BILDER   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT: BALLOONS

Heisann! Nå sitter jeg altfor godt i sengen min etter en veldig lite fornuftig dag. Eneste fornuftige jeg har gjort er vel å rydde litt og lage middag. Igår var derimot en kjempefin dag minus en utrolig trist nyhet jeg helst ikke vil skrive så mye om her. Vi fikk filmet mye på skolen i sammenheng med en lookbook vi lager i PTF. Minussiden var jo det at alle klippene ble nesten ubrukelige, MEN jeg tror kanskje at vi kan få fikset det sånn tålig. Dere kan jo se sniktitt videoen og se selv hva dere tror. 
 

Senere på dagen kom det....wait for it.....en gutt!!! OMG. Neida. Eller jo, jeg fikk overnattings/døgningsbesøk av en kompis fordi vi skulle....waitfor it.... ha HARRY POTTER maraton! Vi fikk faktisk nesten sett alle. Insane fett og alt slikt! Utenom det skjedde det ingenting gøy i løpet av min favorittdag of all times.

Nok prat, mer bilder (og film)!

ÅÅH, elsker bildeutsnittet på dette siste bildet!


Og her er da klippet! Teksten på slutten er helt tilfeldig. Og jeg tror jeg har gjort noe galt med oppløsninga i Premier eller på kameraet hvis ikke det er lysene som gjør det (hvis dere ser på ansiktet til Eline)

Var utrolig gøy å ta bilder i studio med ballonger! Jeg så frykten min i øynene og klarte også å sprekke ballongene etterpå. Flink :-)

Hva synes dere om bildene og klippet? 


05.05.2013   BILDER   3 kommentarer

UNBLOGGED


Utsikt fra bussvinduet på vei til Hovden i vinterferien! 


Nattehimmelen, tatt fra hytteverandaen på Hovden.


Selfie i januar


Litt mye støv på dette bildet, men jeg digget det! Så det ikke før nå..
Nydeligste hunden min


Tatt fra bussvinduet

Noen bilder dere likte? JEG ER EN SUPER BLOGGER SOM BLOGGER ALLE DE FINE BILDENE MINE YEEEEEEAH!! 


22.04.2013   BILDER   2 kommentarer

TGIF

Ready freddy?

Nå sitter jeg på skolen... haha. Blogger jo bare for tiden mens jeg er på skolen. Vi har filmet idag igjen, fordi de forrige klippene ble litt dårlige. Modellen er som vanlig Dilshod. Haha. Han er alltid modellen, om det ikke er Eline.. Og før var det alltid Ida. Men det som er så greit med Dil er at kamera virkelig forguder han. 

Nå er det snart hjem, så skal jeg på eventyr med Helene gullet senere! Imorgen skal jeg på kino med klassen og engelsklæreren(LOL), før jeg skal bort til Aksel og spise god mat og kose meg med gode folk! Blir nok en finfin helg! 


Modellen på sitt beste. Han har jo det modellansiktet da. 


01.03.2013   BILDER   Ingen kommentarer

CLEAN B/W

Altfor fin redigering. Eline er modell. 


15.02.2013   BILDER   Ingen kommentarer

DILSHOD

Så rææævkvalitet.. Men men. 

Vi har PTF nå, og holder på med noe som heter Death Trip. Det er en organisjasjon som jobber med å hindre mennesker i å kjøre i fylla. Så er vår skole med på en konkurranse for å lage en kampanje for Death Trip hvor man kan vinne 30 000 kr. Vi lager film, og har brukt Dilshod som modell. Han er virkelig skapt for å stå foran kamera. Uansett om han lager verdens styggeste grimase blir bildene fine, haha! Dette er bare noen bilder fra filmklippene. derav den FLOTTE kvaliteten.

Noen andre som går på media og jobber med Death Trip?  


15.02.2013   BILDER   2 kommentarer

JEANS

Haha, jeg har absolutt ingenting å blogge om! Derfor legger jeg bare ut to bilder fra et fotoprosjekt vi hadde før jul! Vi skulle ta bilder til en Levis jeans reklame. 

I nuet sitter jeg på skolen og vi skal snart hjem. Har ikke skjedd noe særlig mer enn det idag, hahah. Men igår folkens, igår. Da fant jeg ut at jeg skulle ut etter skolen for a change. Jeg og Jørgen dro opp på Lillesandsenteret for å besøke Maren på jobb. Noe som var helt utrolig morsomt, fordi hun og hun andre som jobbet skulle stenge også klarte de ikke å lukke de elektriske dørene. Haha, dere skulle sett det. Var så vittig! Etterpå stakk meg og Jørgen opp til Shell og prøvde appen min, Funny Mirrors. Og det var iallefall ustyrlig morsomt! Skal lage en liten samling av klippene vi lagde, dere kommer til å døø!

Men det var egentlig bare helt umennesklig uinterresant. Så jeg sier bare hade jeg! HADE.  


12.02.2013   BILDER   Ingen kommentarer

OLD PICS

Hallooooosann.

Kom hjem fra hovden for noen timer siden. Kan faktisk si at jeg har kost meg der oppe denne ganga av to grunner. 1. Tiden gikk kjempefort (haha) og 2. Vi var i bakken! Jeg elsker å stå på slalom og det er utrolig lenge siden sist fordi mamma liker best å gå på langrenn, noe jeg haaater. Men denne ganga ble det bakken og selvom vi bare var der 3 timer var det utrolig deilig å få rent litt etter så lenge. 

Men til overskriften. Jeg har funnet noen gamle bilder fra en photoshoot med Ida som vi hadde i begynnelsen av 1.klasse. Og jeg elskerelskerelsker bridge, hvor jeg alltid åpner bildene Camera RAW. Hvis bildene er tatt i RAW åpnes de jo der av seg selv, men disse bildene var tatt i JPG (omg) så derfor må man høyreklikke og trykke seg inn. Jaja, fikk brent noen kalorier i fingrene av det tipper jeg. Drar jo treningseventyret mitt lengre av det. Men har iallefall redigert noen av bildene, fordi alle var jo helt elendige når det kommer til lys og farge. 


HAHAHAH åå herreguud

Vi hadde helt elendig nett på hytta denne helga. Faktisk verre enn det pleier, noe jeg ikke trodde var mulig. Så derfor tar jeg 30 days greiene imorgen, pluss instaweek. 

Da blir alle glade og fornøyde. Eller hur.
 


04.02.2013   BILDER   Ingen kommentarer

B/W NOISE

Sitter for øyeblikket på skolen og skal egentlig jobbe med tv-repotasje, men Premier vil ikke samarbeide for øyeblikket. Så da rydder jeg på pcen og redigerer litt bilder! Åh vi har alltid så mye å ta oss til her på media.
Vad tycks?


30.01.2013   BILDER   Ingen kommentarer

TATTOO


topp fra hovebod (kjøpt som tee, gjort om til tank), shorts fra bikbok, solbriller fra lindex. 

Haha, hadde så utrolig lite å gjøre forrige helg at at jeg redigerte noen av magasinbildene vi tok i PTF. La på noen tattoveringer på armen for dritt. Bildet er av Eline, men i noen av mine favorittklær! Gleder meg til å bruke dette i sommer! 


29.01.2013   BILDER   1 kommentar

FØR OG ETTER: SMINKE I PHOTOSHOP

YO MAMAS. Jeg har null liv og ingen venner så jeg har brukt fredagskvelden min på å redigere bilder, se gamle filmklipp fra da jeg var liten, bakt og spist sjokoladekake, sett One Tree Hill og redigert bilder. Ble lei av å se oth etter en stund så jeg begynte å tulle meg i Photoshop. Ikke for å skryte men vi mediaelever får gratis Adobepakke såeeh.. Neida. Jeg bruker CS6 for dere som lurte, men jeg regner med man kan gjøre det samme i de gamle versjonene også. Og for dere som har sjangsen til å få dere CS6, ikke nøl med det! Er så utrolig mye bedre, selvom det er veldig likt. 

Så det jeg har gjort er egentlig bare å sminke Eline. Vi tok jo en haug med bilder forrige fredag til coveret i magasinet vi jobber med i PTF. Min absolutte favoritt i Photoshop er de effektene du kan legge på i layerene. Altså, de som ligger i layerboksen der man kan velge normal, darken, soft light osv. Så med leppene er det som facinerer meg mest. Jeg tegnet bare over med en brush i en nydelig rødrosa farge, og endret på ''layereffekten''. Man kan faktisk få utrolig mange fine farger ut av en farge, og det legger seg kjempefint og naturlig.


Så i bunn og grunn er det jeg har gjort å redigere huden litt renere, endret på leppefargen, tatt tennene litt for mye hvitere, håret et hakk lysere, lagt eyeliner på øynene, og tatt brynene litt mørkere. Og alt er blitt gjort med vanlig brush. Noe jeg syns er gøy at man kan gjøre. Litt dårlig oppløsning, men her ser dere iallefall alle fargene man kan få ut av å gjøre dette. Har gjort dette med alt jeg har fikset på i bildet. Pleier også noen ganger og velge en fin farge og tegne over et helt bilde, slik at det får et fint ''filter'' over. Har gjort det veldig mange ganger egentlig. Som dere ser har jeg ikke vært helt nøye heller, men hallo.. STRESS. I bildet av Eline har jeg brukt den øverste til venstre, av leppene altså.

Noen som også pleier å bruke dette i Photoshop?


 


26.01.2013   BILDER   Ingen kommentarer

COVER SHOOT
 
Jeg har vært ganske syk de to siste dagene, men på tross av det var jeg på skolen idag for å få gjort ferdig noe greier i PTF'en. Kan love dere at jeg holdt på å dø, og jeg hadde ikke vært der hvis vi hadde hatt norsk for å si det sånn! Idag tok vi blant annet bilder til garderobe artikkelen, forsidebilder og moteseriebilder! Over er to av forsidebildene jeg ble ganske fornøyd med. Vad tyckar ni?

Vil bare si tuusen takk for kommentarene på DETTE innlegget. Det varmer så utrolig. Også er det gøy å se at det faktisk er noen som leser bloggen min, da.


19.01.2013   BILDER   1 kommentar

INTRODUCING ELINE

Batman.

Vi hadde det gøy i studioet idag. 


11.01.2013   BILDER   1 kommentar

SIDEN SIST

Heisann!! Tenkte jeg skulle begynne å blogge for fult igjen. Trenger et tidsfordriv annet enn film og tv-serier. 

Så siden sist har det ikke skjedd så utrolig mye. Har hatt en fantastisk jul, en ikke så fantastisk nyttårsfeiring, fått utrolig dilla på negler (etter jeg sluttet å bite mine) og som alle andre, begynt på skolen igjen. OG FOLKENS, jeg har fått meg nytt kamerabatteri!! ENDELIG. Haha! Fra en glede til en annen, så er det nå bare 94 dager igjen til jeg fyller 18! Sist gang jeg posta nedtellingen på instagram var det 130 dager, og før der var det 180. Så tiden går så utrolig fort og jeg gleder meg kjempemasse!

Men istedet for å mumle legger jeg heller inn litt bilder, så kommer det snart et nytt innlegg som jeg tror iallefall de jeg kjenner kommer til å le seg ihjel av!

 

Velkommen tilbake Julie. Takk Julie.


09.01.2013   BILDER   Ingen kommentarer

GUTTA BOYS

Heeei! Lenge siden nå, men har ikke så mye å gjøre med denne bloggen når jeg ikke har kamerabatteri vet dere.. vil ikke bli helt Erica Kvam og bare legge ut masse mobilbilder. 

Igår jobbet jeg med en skoleoppgave med å ta kampanjebilder for et brillemerke. Så da var Dilshod, en kompis av meg modell. Siden Muneeb, enda en kompis var med inn tenkte jeg det kunne være likegreit at kanskje han og ble med å ta noen bilder siden det har han mast om så lenge nå... Er utrolig fornøyd med bildene!

I studio har jeg brukt en stor softbox (Sånn kjempestor man kan gå inni) med belysning inni, fra begge sider, og en liten softbox fra venstre. Selvfølgelig koblet til kamera som blits. Lyset blir utrolig behagelig og mykt med softbox, for dere som ikke visste hva det var! Det ligger jo også en del i navnet. Har også brukt Canon EOS 30D med stativ. Elsker det kameraet, gjør utrolig med forskjell fra de andre. 

Disse er jo selvfølgelig bare utkast og ikke jobbet noe særlig med. Skal fikse litt mer med farger, og på bakgrunnen. Er 2 bilder her som er ferdige, om dere kan gjette hvilke det er! 


 Hva synes dere? :-)


11.12.2012   BILDER   Ingen kommentarer

HIDE AND SEEK
01.12.2012   BILDER   Ingen kommentarer

KEEP ON DANCING

Noen veeeldig gamle bilder fra da jeg akkurat hadde fått mitt første speilreflekskamera! Canon EOS 1000D, som jeg jobbet ræva av meg for å få råd til, for det kostet faktisk en den på den tiden, haha!

Gikk i niende klasse når disse ble tatt, så altså rundt 3 år siden. Sander og Charlotte som er i bildene! 


11.11.2012   BILDER   Ingen kommentarer

et bilde, fire redigeringer

HIVER MEG PÅ BØLGEN WOHOOO


 Hvilken redigering var fines? 1,2,3 eller 4?


04.11.2012   BILDER   3 kommentarer

MOOSE

Har så lite å gjøre idag! Så da blir det gnoming i Photoshop som dere sikkert har merket. 

Hva synes dere om bildet? 


31.10.2012   BILDER   Ingen kommentarer

WANT A GLASS OF GALAXY?To layere, glass med vann og galakse.


31.10.2012   BILDER   1 kommentar

GALAXY SMOKEJEG KJEDER MEG! 

Har brukt en brush til røyken og lagt på pattern, i photoshop for dere som lurte :) 


31.10.2012   BILDER   Ingen kommentarer

keep your heart strong


26.07.2012   BILDER   4 kommentarer

ida er snacks
redigert HER

gutter, she's single!!! haha


16.07.2012   BILDER   2 kommentarer

believe
04.07.2012   BILDER   Ingen kommentarer

toturial: waterpaint i photoshop

Hallaaa! Da skal jeg vise dere hvordan man lager fantastiske waterpaint bilder i Photoshop! Dette kan nok sikkert gå i andre redigeringsprogramer, men her har dere photoshop toturialen.

 

1. BILDET
Først må dere jo finne et bilde! Det er jo meningen at alt annet enn objektet skal være hvitt, så ville valgt et bilde med hvit bakgrunn, et tatt i studio eller et som er enkelt og ''tegne'' hvitt.
Jeg har brukt et bilde av Emina jeg tok i sammenheng med et skoleprosjekt. 


 2. ENDRINGER OG JUSTERINGER
For å få et best mulig bilde når vi er ferdige, må vi nok justere litt. 
- Ta bildet i svart-hvitt
- Gjør bildet lysere og gi bildet høyere kontrast.
- Hvis bildet er over 1000px anbefaler jeg å iallefall sette det ned til rundt 1000px, hvis ikke blir det altfor stort til waterpaint bildet vi legger over senere.
Her ser dere at mitt bilde er nesten 4000px i bredden, og denne skal endres til 1000px.


Slik ser bildet ut når dette er endret.

3. VANNMALINGEN
I photoshop er det en egen effekt som heter watercolor, og denne skal dere ta på den layeren som heter ''background''. FILTER > FILTER GALLERY > ARTISTIC > WATERCOLOR. Den funker ikke på noen andre
layere enn den. Still inn skygge, tekstur osv slik dere vil ha den. Da ser vi at bildet har blitt mer watercolor'ete. Grunnen til at bildet ikke lenger er svart-hvitt
er fordi vi har brukt backgroundlayeren. Men ettersom layeren med svarthvitt ligger over background layeren, så er ikke dette noe problem.
 

Etterpå så må dere ha et watercolor bilde. Slik som dette:


I dette bildet har jeg tatt tre watercolor bilder, inni et. Vi skal bruke dette bildet som en layer oppå objektet. 

Nå skal vi ta dette bildet, over bildet vårt i photoshop. HUSK å legge dette bildet i en layer på toppen. Juster bildestørrelsen på watercolor bildet,
slik at det dekker hele objektet. Da vil det se ca. slik ut:Inni layerboksen, til venstre under der det står layers kan du velge hva slags ''effekt'' layeren skal ha. Denne stiller du enten på SCREEN, eller på LIGHTEN.
Hvilken som er best er forskjellig fra bilde til bilde, så dette er jo bare å velge som man vil.DA VAR MAN VISST FERDIG. DONE DEAL!  

Resultat:Enkelt, eller hva? Send meg gjerne en link til deres versjoner! 

Skjønte dere det? Hvis ikke er det bare å spørre. Er ikke verdens flinkeste til å forklare :-)


29.05.2012   BILDER   3 kommentarer

SUMMERFEELING - bilder 24.05

Hva synes dere?


24.05.2012   BILDER   Ingen kommentarer

WATERCOLOR
Noen som vil ha toturial i Photoshop eller? Kuleste ever! Elsker waterpaintings!

Kan også lage waterpaint av noen av dere, hvis dere gir meg et bilde! Altså dere som ikke har Photoshop da :-) Bare legg igjen en kommentar!


24.05.2012   BILDER   2 kommentarer

hello summer
shorts gina tricot

Var ute for å ta noen bilder tideligere idag, og nå har jeg sett gårsdagens paradise episode. Nå er planen min å spise litt pizzabakeren, 
så får vi bare se hva kvelden bringer!  


18.05.2012   BILDER   1 kommentar

lana
15.05.2012   BILDER   Ingen kommentarer

tulip
21.04.2012   BILDER   2 kommentarer

untiteled


14.03.2012   BILDER   Ingen kommentarer

BORN TO DIE


lana del rey


12.03.2012   BILDER   1 kommentar

noen gamle fotografier

Noen bilder jeg tok i fjor sommer, og i forfjor en gang. 

tycks?


26.02.2012   BILDER   4 kommentarer

hvilket kamera bruker dere?

Bilder er veldig viktig i en blogg. Hva slags kamera bruker DU? Har du noe kamerautstyr? Hvilket redigeringsprogram?

Jeg bruker selv et Canon EOS 550D, med en blits jeg har glemt navnet på og et stativ. Skal kjøpe et nytt objektiv når jeg får råd.

GI MEG NOEN TIPS AAA komigjenkomigjen, legg igjen en kommertar :-)


22.02.2012   BILDER   Ingen kommentarer

tyggis og blå fuglikke helt perfekt. vet ikke hvorfor jeg lagde det engang. KJEDSOMHED YO. æ svergår man.


14.01.2012   BILDER   Ingen kommentarer

bilde: flying away

Har jobbet med en skoleoppgave nå den siste halvtimen. vi skulle sette sammen 4 bilder til et, altså en himmel, en ørken, en ballong og hun balletdanseren. så resultatet ble slikt: SÅ redigerte jeg det litt selv bare for gøy, og synes egentlig det ble sykt mye finere:tycks?


10.01.2012   BILDER   Ingen kommentarer

pixlrfint igrunn.


10.01.2012   BILDER   2 kommentarer

tilbakeblikk
hjerte


05.01.2012   BILDER   Ingen kommentarer

gårsdagens outfit

Hadde en faktisk koselig kveld hos Maren igår! Masse søte jenter, og masse morro. På slutten av kvelden holdt Maren tale, helt sinnsykt trist. Og jeg tror alle grein. Om de ikke grein, holdt de på å grine. Jeg hylgrein iallefall. Men nok om det triste! Vi hadde det iallefall kjempemorro og koslig!

Kjole - Elines, fra Bikbok. Ørepynt - Gina tror jeg, Pumps - Spania. Så har jeg på meg smykket og ringen som jeg fikk fra kjæresten, nydelisch.ida og meeg


meg og søte hermine som ikke kom på noe annet enn ''er du flink til å synge?:)'' på nødt eller sannhet. hahah.


også er det jo det bildet der jeg merka jeg ødelag hele bildet. fy faen. men iallefall så er tonje, maren og celina fine her!


sanor og bethina


ida, jørgen og ida :-)

takk for en fin kveld! 
Nå skal jeg snart på jobb, så tenker jeg at jeg skal med taulant etterpå. kos dere ikveld da!  


17.12.2011   BILDER   Ingen kommentarer

i'm fadinglike i never were there.


13.12.2011   BILDER   Ingen kommentarer

behind the scenes


08.12.2011   BILDER   15 kommentarer

montasjebare en haug med bilder fra photoshootene vi har hatt i det siste. wiho


07.12.2011   BILDER   1 kommentar

jasmina pt. 1

kommer flere etterhvert, disse tok vi idag! flink modell, mange fine bilder!

nå skal jeg snart begynne å stelle meg til bursdag, så blir det kanskje et outfit bilde til og med! brb!


02.12.2011   BILDER   Ingen kommentarer

bilder fra Chris Medina

Var kjempekos idag! Først var jeg på McDonalds med Ida, Karoline og Maren og spiste, så møtte jeg og Ida Valmira og Vilde, så surra vi bort og hørte på konserten. Jævla vittig med han ene som sitter ved siden av Chris på et av bildene nedenfor, sånn halvparten av alle jentene der trodde det var Chris før han kom ut. hahaha! Han var iallefall kjempeflink, og meg og Vali sang så holdt! Så surra vi egentlig bare litt, kjøpte noen julegaver og sånt, også dro vi innover til Lillesand og jeg stakk til min kjære og gav han gaven. Så så vi film og koste oss!

VALI har lånt meg et minnekort som det er plass til 20 bilder på btw. 2 GB!!!!!!! HALÅ er ikke plass til noen ting. men takk uansett :D det funker jo.


min skjønne og meg


sexy mamas, en kamerasky og en snakker i telefonen


haha ida søta


Chris 1 som alle trodde var Medina først men som ikke var det, også DEN EKTE Chris Medina! 


hahahah! dette var faktisk utrolig vittig. Vi satt utenfor senteret etter konserten, plutselig kjører denne bilen forbi og parkerer, så kommer faen meg Chris Medina ut! hahah! Noen vakter gikk med han inn en dør, også tok jeg, vali og ida og skrev masse søtt på bilen! Stakkars eieren da...


fint treee


en smule av folket som møtte opp. DRITMANGE SOM KOM  HERREGUD

men nå er det tid for å se fristet FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEIA ADRIAN!


01.12.2011   BILDER   Ingen kommentarer

fler bilder fra shooten

fine fine ida


01.12.2011   BILDER   Ingen kommentarer

hos karoline

Hei! Var i bursdag hos Karoline på lørdag etter jobb, kjempe koselig! Fikk ikke låne minnekort, så tok ingen bilder. Derfor har jeg lånt av Helene og Kristina! 

På fredag er det på'an igjen med bursdagsfest, og da er det til Helene oppi huttiheiti. Blir lei meg om hun ikke lager muffins! Er sånn omtrent de sammen folka som skal til helene, som var hos Karoline. Gleder meg ! 


haha jævla fint 


helenemiin


yomama


JÆVLA DIGG KAKE!!


<3

later


28.11.2011   BILDER   1 kommentar

NYTT PTF-PROSJEKT

Da er vi (jeg og Eline) igang med nytt PTF-prosjekt på skolen, og idag har det vært effektiv jobbing hele veien. Vi fikk skaffa oss to modeller idag, Ida og Emina (og litt Sander) som dere ser nedover. Neste fredag skal Jasmina stå modell for oss! 

Konseptet med dette prosjektet var å lage en backstagefilm, i tilegg til at vi har en fotoshoot. Så skal vi redigere alt sammen til en behind the scenes film, på en måte. Vi filmer sminke, fotografering og mye mer. Ser ut til at det blir bra! 

Her er noen få av mange bilder som ble tatt i dag. Dette er da de jeg syntes var finest.

hva tenker dere? fine bilder?


26.11.2011   BILDER   1 kommentar

halloween pty

Var på halloweenfest i går på et eller annet lokale i lillesand, som noen venninner av meg arrangerte! Koste meg kjempe! Var djevel forresten, som dere kanskje ser.. har ingen outfitbilder da. tenkte ikke på det, hah. men dette blir bare babbel, her har dere bilder fra min søte digitalkamera.. det suger men ok.


bethina og meg


Tonjøø!


hahah truls!! vet ikke hva han kledde seg ut som..


HAHAHAHA TRUUULS


birgitte, elise, julie og bethina søtisr

hadebraaaa


06.11.2011   BILDER   Ingen kommentarer

popart - me


skoleprosjekt.


04.11.2011   BILDER   1 kommentar

høst
hahaha

har vært hos eline idag for å filme til ptf! ble mye bra, som dere kan se når vi er ferdige med filmen. Ellers kjøpte vi nudler og kakemann, og chilla bare! så dro jeg til min kjære taulant på kvelden. love you.

så sick greit å vite. nei. hadebra.


29.10.2011   BILDER   Ingen kommentarer

nye typography

vil bare si en ting. jeg har jo lagt ut et dusin med typography bilder her på bloggen, og hvert bilde har en mening. og skriver ikke bare noe random på et bilde og poster det på bloggen. alle bildene betyr noe for meg, og hvordan bildene og teksten blir avhenger av humøret mitt og hva som skjer rundt meg når jeg lager bildet. sånn som månebildet, det lagde jeg i dag tidelig på skolen fordi jeg tenkte noen jeg ville skulle tenke på meg og mens jeg så på månen som lyste inn på rommet mitt. litt cute.

det er jo ofte det som blir finest, har noen mening bak seg! det tror iallefall jeg. 

hva synes dere om bildene? 


10.10.2011   BILDER   Ingen kommentarer

mother theresaEr på skolen nå og jobber med PTF. har framføring idag, noe som resten har neste uke men da er jeg i Spania. Håper på en bra framføring..


23.09.2011   BILDER   3 kommentarer

show some love


20.09.2011   BILDER   1 kommentar

yesterday

hadde en kjempefin kveld igår! mye liv, moro og folk! min kjære har forresten vist meg et NORSK realityprogram jeg faktisk likte veldig godt! eneste jeg har pleid å like er The Hills, og det er jo såvidt reality..

OGELLERS, jenta jeg var i bursdag til igår er 16 år idag! GRATULERER KAJA VENNEN!


æsj, trøtt, sliten og svett etter masse dansing..

hva synes dere om bildene, og hva har dere gjort i helga?
GRATULER KAJA PÅ HTTP://WWW.KAJASADU.BLOGG.NO 


18.09.2011   BILDER   Ingen kommentarer

enda en dag i studio

idag ble det MASSE bilder. legger inn de redigerte, og de som da jeg synes var finest.meg, kaja, eline, marita og espen på bildene! ble visst en del ja.. tycks?
bildene henger forresten sammen med et skoleprosjekt vi har.. så om jeg hadde brukt disse bildene, hvilken karakter ville du gitt meg?


16.09.2011   BILDER   4 kommentarer

instagram #4

jeg har tenkt i hele dag, at jeg skal bli bedre blogger... og har hatt tusen ideer om hva jeg kan blogge om. men jeg orker bare ikke.. det er liksom slik det blir når man kommer hjem på kvelden, og egentlig bare vil sove..

god natt.


15.09.2011   BILDER   Ingen kommentarer

k-town bitches

Legger inn noen bilder fra gårsdagen, jeg! var kjempekos :-) har dårlig tid, for skal møte ida og dilshod. see yah! 10.09.2011   BILDER   2 kommentarer

in da studioomeg, kaja, og ida på slutten :-) jeg og kaja har vært i studio på skolen idag og tatt noen bilder. tycks? 
drar til kristiansand nå etter skolen, så blir nok ikke mer blogging før jeg kommer hjem, om ikke imorgen.  


09.09.2011   BILDER   6 kommentarer

PARIS

husker dere jeg var i Paris i fjor? Fant noen bilder jeg ikke enda har lagt ut, og siden jeg ikke har noe å blogge om så her kommer da de. var en fantastisk by. en opplevelse! galleries la fayette, louvr, og alle de andre greiene jeg ikke husker navnet på! tycks om bildene? vært i Paris før?


08.09.2011   BILDER   Ingen kommentarer

.


07.09.2011   BILDER   1 kommentar

i'm coming home

da har jeg og mamma spist frokost, og venter på at klokka skal blir 12. da skal vi nemlig sjekke ut, og gå til oslo s for å ta flytoget til gardemoen. flyet vårt går i 2 tiden en gang. nå er det bare å finne ut hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem.

igår var vi som sagt på designers saturday. var faktisk ikke så ille! fikk jo masse rare gratis mat og drikke på hvert sted. var jo ikke all drikke jeg fikk da... etter messen shoppet vi litt. jeg fant ikke noe mer enn en jeans og en genser fra weekday. men har da et skopar og en veske til overs, siden jeg takket nei til en genser for 1,300 som mamma kjøpte selv. da vi kom tilbake til hotellet var det bare å stelle seg, og ta taxi til saga kino.vi så bridesmaids, utrolig morsom! holdt på å dø av latter.. 

men dere får heller litt bilder enn masse tekst, mye gøyere..  

 
fulgeeer


speilblide jaah


en av stedene på designers saturday.


momi♥


karl johan


HAHAHA OLE BRUM!! han stod der på akkurat samme sted i juli ifjor sommer.. hahha!


utsikt fra rommet


mine nye favorittjeans fra cheap monday kjøpt på weekday for bare 400 kr!!


deiligste sengen


kinooutfit. jeans og genser fra weekday. ballerinas fra bianco.

takk for en finfin helg mami, kos♥


04.09.2011   BILDER   2 kommentarer

22:24

Hei igjen, ikke så lenge siden jeg blogget sist.. men vi fant ikke noe annet sted enn Burger King på Oslo S idag.. nå har mamma kledd seg opp i morgenkåpe og lagt seg i senga, og det skal jeg også snart. vi skal se Water For Elephants og spise og drikke digg. NOM. SNX
før vi skulle uuut


vi fikk dette inn på hotellrommet fra pappa, haha aaaw..

og her er noen bilder jeg tok på skolen idag, bare sånn at dere har noe og se på liksom..
02.09.2011   BILDER   3 kommentarer

3 bilder


ph_privat, tatt på skolen i sammenheng med PTF. sander og emina er modeller. 

tycks?


26.08.2011   BILDER   3 kommentarer

rainbow hairhar det bare litt gøy med photoshop... hahahaha


26.08.2011   BILDER   2 kommentarer

23:13
23.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

litt av min sommer

tycks? sommeren gikk så altfor fort..


21.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

1MKB

tror ikke jeg har nevnt at jeg går på media & kommunikasjon på møglestu vgs i lillesand? ihvertfall, så gjør jeg det! og idag hadde min søte classmate kaja med seg kamera, og da har det altså kommet noen ''nydelige'' bilder ut på facebook. kom i klasse med mange jeg kjenner fra før, en bekjent og et par jeg ikke kjenner,men som jeg sikkert blir kjent med! vi har forresten 23 av 35 timer med programfag, altså media. hvor chill er ikke det?


meg og kaja♥ baben min as


hahah, eivind og håkon!


aksel og eivind


mads og jørgen, haha


var helt skada i fjeset her, haha. kaja, meg og eivind! veldig fint av eivind, akkurat dette her...


meg og baben min igjen!


farget bilde!! omg!! meg, i rotunden. vi har jævlig mye friminutt. 


og jørgen som liker trusebildet i den dagbokgreia.

koselig klasse dette! som ikke greier å holde kjeft, hahaha. 


20.08.2011   BILDER   1 kommentar

good girl gone bad


                                                                                                                                                                          - rihanna


14.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

bilder 120811

noe av det jeg knipsa idag, tycks?


12.08.2011   BILDER   2 kommentarer

airplaneset av bildene jeg var ute og tok idag, resten kommer ikveld tenker jeg! 

er forresten fult klar over at det ikke er noe ''nightsky'' på dette bildet, men synes det passer bra uansett.
tycks? 


12.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

gårsdagen i bilderkoselig ♥ orker ikke skrive noe idag, jeg.. hihi.


10.08.2011   BILDER   1 kommentar

GALAXYexample - changed the way you kiss me

i've never been afraid of the highest hights, or afraid of flying.
i've never been afraid of the wildest fights, or afraid of dying. 


05.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

tur til byen

Skal se heroes nå, så jeg poster bare kjappt bilder fra dagen og outfit etterpå. var iallefall i bergen sentrum idag. handla NADA! men fikk kjøpt noe smått på lagunen isted da. her er bilder;


fiksa neglene.. igår men care.
meg og min lillebror


her er da det jeg kjøpte på lagunen: to gensre fra cubus, har nå 3 i forskjellige farger. sko fra h&m, øyenbrynspenn fra rimmel og spisser fra lindex. 

tycks om bilder? vært i bergen før? (for dere som ikke vet det så er jeg herfra, og hele slekta ca. for her. flytta da jeg var 8) 
04.08.2011   BILDER   1 kommentar

NATURLIGingen sminke på noen av bildene. dvs,heller ikke i innlegget under. tycks om bildene?


01.08.2011   BILDER   Ingen kommentarer

i know places we can go, baby


29.07.2011   BILDER   1 kommentar

webcamera


her er jeg på filla for over et år siden


her er jeg på muntlig ifjord


her er jeg ute hos mariann 


her er jeg klar for hove 2010


her skal jeg ut å møte eksen min


her skal jeg ut å spise med famen


her skal jeg jobbe på oppussingen på opus


her gjør jeg lekser


her har vi skrivedag på skolen


her er vi på filla for litt under et år siden


her har jeg akkurat stripet håret.


her er jeg en kanin


her har vi engelsktentamen


her er jeg hos maren


her synger jeg i rettetangen


her later jeg som jeg sover på tentamen, men glemte å lukke øynene


her skal jeg ut til krsand


her øver jeg på skolen til muntlig


her skulle jeg ut et sted


her er jeg bare retard. 


her er jeg usminket og fin


her har jeg smeltet en skål i ovnen.


her er jeg på hovden og er klar for bakken


her skulle jeg ut


her har jeg fikset neglene


her leker jeg med chipsen min på tentamen


her har jeg fått masse penger


her skulle jeg i bursdag


her vet jeg ikke hva som skjer


her lager jeg lapper, eller muffeluffer


her har jeg fått meg ny helly hansen jakke.


her øver jeg til spansk muntlig. 


og her er jeg atm, klar for jobb. 

byebyesuckers.


27.07.2011   BILDER   Ingen kommentarer

det er sommer


kjolen er fra rare fashion/nelly.com, og er eline sin. 

kjedet meg litt isted, så hadde en liten photoshoot med meg selv. mye å gjøre.. hvilket var finest syns dere?


12.07.2011   BILDER   2 kommentarer

summer
12.07.2011   BILDER   1 kommentar

playing with fire


torsdag


igår

blogg er vel ikke akkurat min førsteprioritering atm, og jeg har alltid ment om du ikke har noe spesielt og blogge om eller noen brukbare bilder å legge ut blir innleggene bare dårlige. skal til danmark på lørdag, og SKAL ha sett harrypotter filmen før det, jeg er litt gal etter harry potter, jeg. 


11.07.2011   BILDER   2 kommentarer

AND WHEN I GET BORED

.. da redigeres det bilder. men når det ikke er gøy mer, så ser man hot rod. 

btw, hadde en fantastisk dag hos marcelpus, som lagde mat til meg blant annet. og du ser dette nok nå, så jeg sier takk for maten og takk for en fin dag, atter en gang! glad i deg, vennen♥
jeg la nettopp merke til at jeg redigerte samme tekst på to bilder, så jeg tok vekk det ene bildet. og nå er det bare to.. faen, livet as. må nesten se hot rod nå. TAH! 


05.07.2011   BILDER   2 kommentarer

bilder fra hove


ida og meg når vi venter på bussen


meg og randoms hahaha


vet ikke, stine, og meg


jimmy eat world! 


gnom i teltet til ernst


haha, vilde og jeg


maren og vilde


ernst og ida


dilshod


ida og meg


ernst og meg


ida ernst og meg


ida og dilshod


hahaha, kristoffer!


marcel, kristoffer og ida!


HAHAHA simon 


marcel<3


henna tattoo


hennaaaa


jeg og marcel


fantastisk bilde... deadmau5. SYKT var det


magnetic man

er utrolig sliten nå, så har bare tenkt å slappe av idag. tror mine favoritter på hove var deadmau5, tinie tempah, linkin park, magnetic man og robyn tenker jeg. sloknet i marcel sitt telt når big boi og kaizers hadde konsert da, hahha! legger ut bilde av ting jeg kjøpte gjennom uka, og tattooene jeg tok senere. 

tycks om bildene?

02.07.2011   BILDER   3 kommentarer

like barn


WADDAP! sia mi begge e riiitardår så legår mi best, ikke vel? 

å herregud, lillesandsdialekten kan brenne. den er så stygg!26.06.2011   BILDER   1 kommentar

bare smil
23.06.2011   BILDER   2 kommentarer

bilder fra vitnemålsfest del 1

Er trøtt og skal legge meg nå, så blir bare bilderi denne delen. skal forklare litt mer imorgen, hva vi gjorde osv. btw, de første bildene er stelling, men det ser dere vel. 
LOVEU ALL! 

natta!


21.06.2011   BILDER   2 kommentarer

klassebildene

faktisk de beste klassebildene jeg har hatt.. gleder meg til årboka kommer i posten! 


istad. skal legge meg nå fordi jeg skal på båtfører kurs tildlig imorgen.. natta folk!

tycks om bildene?
19.06.2011   BILDER   3 kommentarer

i facepalm..


19.06.2011   BILDER   Ingen kommentarer
hits