BESTILT

Hei! Da var jeg endelig hjemme igjen i min kjære seng etter en lang, men fin uke på vestlandet. 

Idag er det en uke til Aksel sin bursdag, og jeg gleder meg masse! Aksel er en av mine beste kompiser og de som kommer er alle supre mennesker som lager bare god stemning. Er en stund siden sist jeg hadde sjanse til å kle meg ordentlig fint og denne gangen har jeg gått all in og bestilt en kjole til anledningen. Er jo supersalg på nelly nå, som snart er over. Derfor måtte jeg bare slå til! 


Dette er kjolen jeg bestilte! Er den ikke bare nyyydelig? Jeg har nesten ingen kjoler eller topper med utringing, ettersom jeg egentlig ikke syns vanlig utringing er så fint. Men på denne kjolen var det bare dritfint! Håper bare at den er litt tykk og stram ved brystpartiet så jeg slipper å bruke bh. Kan ikke tro at det vil se særlig fint ut. Jeg er nesten helt sikker på at jeg stakk av med den siste av disse kjolene, fordi jeg fant den ikke igjen på siden rett etter jeg hadde bestilt den.. (derfor fant jeg heller ingen gode bilder). Heldig! Den kostet bare 199,-! Billig billig! 

Da jeg først var i gang med salget, fant jeg også en sykt fet shorts jeg bare måtte ha! 

Herregud så rå! Den er fra Issue 3.0 og kostet meg bare en hundrings. Så fin! 

Når man handler for over en hundrelapp på salget får man også et ekstra gavekort på 100 kr som man kan bruke mellom 1-5 august! Såå da har jeg tenkt å investere i dette:

Som er definitivt det fineste smykket jeg noengang har sett. Dritkult! 

Gleder meg som en unge til klærene kommer i posten! Wiii! Også til festen selvfølgelig. Jeg har ikke drukket siden dagen etter Hove som var bursdagen til ei venninne av meg, så det ser jeg veldig frem til og! Jeg er jo alkis vet dere. Drikker jo hele tiden. Tydeligvis. Haha! 

Nå skal jeg se litt One Tree Hill også skal jeg bysselalle meg! Ha en fin natt?? Kan man egentlig skrive det? Hahaha. 


27.07.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

GALAXY

Idag er det enda en dag med sinnsyk varme og sol her nede på sørlandet, og jeg befinner meg i sengen. Har klippen plenen og tatt meg en dusj og det er vel det eneste fornuftige jeg har gjort idag.

Ellers så fikk jeg en pakke i posten når jeg kom hjem på lørdag, nemlig genseren min fra sheinside.com! Er en superfin galaxy genser, med deilig supermyk ''foring'' inni. Passer sinnsykt bra til litt kjølige sommerkvelder/netter. Den er også på salg, og sammen med frakt + priority mail (eller noe slikt hvor du betaler litt ekstra for å få den raskere) betalte jeg bare 168 kr!!! Sinnsykt billig! Vil anbefale alle å ta en titt på salget på sheinside. Utrolig mye fint og SUPERBILLIG! Det eneste som er litt lame med genseren er at den er One Size. Den passer helt fint, men jeg liker bedre topper og gensere som er litt store.


Den er fremdeles på salg, og du kan finne den HER. Dette er forresten på lørdag før jeg dro i bursdagen til Helene! 

Har enda ingen planer for dagen, men håper at jeg finner noe gøy å gjøre! 


08.07.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

GARLAND

Fikk endelig hårbåndet i posten! Det er så fint! Gleder meg til å bruke det masse på hove! 

Nå skal jeg på fest med klassen ++ i Grimstad, og har litt dårlig tid så må egentlig bare løpe! Ha en fet torsdag alle! tycks om hårbåndet?


20.06.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

NEW IN

Nå sitter jeg og redigerer en film fra idag! Den kommer vel ut senere i ettermiddag. Jeg, Charlotte og Karoline/Humu var på sørlandssenteret idag for å handle inn litt ting til hove, og smart som jeg er handlet jeg med meg litt klær også. Var jo fremdeles masse salg på bikbok og man må jo ta sjangsen når den først er der. 


Finingene Charlotte og Humu! Sitter og venter på mat :-)


Bikbok. Den er egentlig for stor til meg, men måtte jo bare ha den! Og kan sy den litt inn også! 
FINESTE! Har hatt lyst på dette lenge nå og må bare slå til når den er på salg! Også fra Bikbok. 
Også min andre neongenser. Er litt gjennomsiktig som dere ser, haha.. Ofc også fra Bikbok. Smykket er fra Cubus og solbrillene fra Gina Tricot. 

Til dere som har gledet dere helt sykt til å kjøpe smoothie fra meg på Hove(haha sikkert alle ass), så må jeg skuffe dere! Jeg skal ikke jobbe for Fruktbar likevel, ettersom det ble altfor mye i tilegg til blogginga. Jeg så timelisten igår og fikk helt sjokk. Men det kan jo være? Jeg er en slags ringevakt. Så det kan jo være? Jeg gleder meg iallefall uansett til å smake på de smoothiene! 

FILMEN KOMMER SNART, STAY TUNED!  


19.06.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

BESTILT!

Se så fiiint hårbånd! Det er fra Primark, og hun på bildet selger da forskjellige ting fra Primark på eBay! Dette er det første jeg noengang har bestilt over nettet med eget kort, så det var litt gøy! Og blomsterkrans/hårbånd er jo et must til festival og sommer! Gleder meg til det kommer! Blir sendt fra England så regner ikke med det tar så lang tid heller! Med shipping betalte jeg ca. 85 norske kroner! Var det ikke fint? Viser selvfølgelig bilder når jeg har fått det i posten! 


12.06.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

NEW IN

Hei! Kom hjem fra sørlandssenteret for litt siden! Egentlig en god stund siden. Nå sitter jeg å jobber med medieeksamen, og jeg hater det. Haha. Går virkelig ikke min vei. Men får håpe det går bedre etterhvert! Tror jeg skal bevege meg ut en liten tur fordi jeg må få tatt bilde av en båt til dette styret. Jeg, Siw og broren hennes dro iallefall til senteret hvor vi tok en tur på både polet og på elkjøp. Jeg kom hjem med nytt objektiv, utløserkontroll, stativ, smykker og litt klær. See for yourself:


Cubus. Skal nok freshe den toppen opp med noen nagler! 
Cubus


3 armbånd fra Cubus


<3 fra Fotoknudsen (eller hva det heter?)
ElkjøpJeg er iallefall superfornøyd! Wii! 


04.06.2013   NEW IN   2 kommentarer

AZTEC SHIT

Yo! Kom hjem fra engelsktentamen for en liten stund siden, ooog det gikk igrunn ganske bra! 

Da jeg var i Arendal på lørdag var jeg og ei veninne inne på Bikbok for å kikke litt. Da så jeg denne sinnsykt fine toppen her, til bare 50 KRONER!! Den er så utrolig fin! Littegrann stram ved puppene til å være M (grunnen til at jeg pleier å handle topper i L) men ellers så utrolig fin og et helt sykt kupp spør du meg! Elsker dette mønsteret! Blir nok brukt altformye til sommeren! Snygg. Vad tycks? jeg er altfor flink i svenska liksom.


24.04.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

1000 STUDS FROM MADLADY.SE

Heisann! Lenge siden, en uke nesten faktsk! Har ikke hatt noe å blogge om. Til og med instagram har vært treigt og lite oppdatert, og da skjer det lite i livet ass. 

På mandag vant jeg en konkurranse på instagramprofilen til madlady.se, og vant 1000 nagler! Utrolig gøy siden jeg aldri vinner noe som helst. Så idag kom naglene fram, så jeg tenkte jeg skulle vise dem noe fordi jeg ikke har noe annet å blogge om. Jeg har festet noen av naglene på en shorts, og det gikk ganske fort faktisk. 30 min? Brukte også bare 1 av posene jeg fikk, og jeg fikk en goood del. Hallo, tusen nagler. Det er faen ikke lite heller, haha!


Digger at de kom i  en sånn ''bag'', blir lett å holde styr på! Og bagen er ganske stor, trenger to hender for å holde den liksom.


Her er da de forskjellige naglene jeg fikk! Fikk kjempemange av de vanlige firkantene, og av de sølve trekanta. Og ca. 40 av de spisse, så de var det færrest av. 
Så her er shortsten jeg festet på, mangler bare to stykker så er den helt ferdig! Hahaha, ble en veeeldig rask redigering som dere ser.. Har løsnet litt av lomma(jævlig stress), og festet den slik dere ser her. Så alt i alt tror jeg at jeg brukte litt rundt en halvtime. 

Men nåå har jeg dårlig tid, fordi jeg må rydde rommet, finne klær til ikveld og pakke litt, og komme meg opp til lillesand senter for å møte Helene og Iselin. Håper på en fiiin kveld!
 


22.03.2013   NEW IN   Ingen kommentarer

new in
shorts gina tricot
sko converse
sko villain/dna


skinnvest gina tricot


blazer gina tricot


kjole LMC


jeans pieces
skjorte only

tycks?


12.05.2012   NEW IN   Ingen kommentarer

new in - lykkelig 2

Da har kofferten til mamma ankommet boligen, og jeg har fått det siste jeg skulle få!  like/dislike?


28.02.2012   NEW IN   1 kommentar

new in - LYKKELIG

Da var min mor kommet hjem fra Barcelona! Koselig og se henne igjen! Jeg ''bestilte'' meg to ting, en parfyme fra Escada og en foundation. Det fikk jeg også! I tillegg fikk jeg noen ballerinas, sjokolade og mentos. Og i tillegg til det igjen, kom UGG'sene mine i posten idag! Etter 2 1/2 uke. HÆRLIG. De var litt for store, begge skoa. Men heldigvis passet begge uansett. Blir ikke noe salgsblogg her nei!

Vil bare si at alle dere som ikke har meldt dere på Escada Rockin Rio konkurransen til blogg.no, GJØR DET. Den lukter helt hiiiimmmeeeeelskkkkkk. Sitter bare å lukter på den. 

Så må jeg jo vise dere bilder!  Åååh, lykkelig! Mamma sa akkurat at det kommer mer imorgen. Hun hadde visst ikke levert kofferten tidsnok på flyplassen i Barcelona, så den ble sendt med et annet fly og kommer på døren imorgen. Herregud, jeg blir helt bortskjemt her! WIII.

Hva synes dere om det jeg har fått? Har dere noe av det samme? 


28.02.2012   NEW IN   Ingen kommentarer

ear cuff


kjøpt igår på glitter

har ikke blogget fordi minnekortet mitt har bugget seg, og fordi jeg ikke har giddet å sette blogg foran livet, så har egentlig bare vært på skolen, med venner, kjæreste og sånt..

men nå er det fristet! byebye


03.11.2011   NEW IN   Ingen kommentarer

new in - boots

Da har jeg fått meg noen nye sko, til vinteren. Synes dem er søte, på en litt røff måte. Søte boots. Fargen og stoffet gjør dem litt mer jentete i mine øyner, i forhold til sånn svarte i skinn. Har alltid digger Dr.Martens, og slike sko. Men føler ikke jeg passer det. Disse var litt mer meg. 
Keepers


22.10.2011   NEW IN   2 kommentarer

navlepiercingen - bilde


er litt skjeiv, men du ser ikke det så godt i virkeligheten.

om dere har noe spm ang, er det bare å legge igjen en kommentar :-)


06.10.2011   NEW IN   8 kommentarer

NEW IN, SPAIN

Noe er gaver, og noe er mitt! Tycks?
04.10.2011   NEW IN   Ingen kommentarer

NEW IN


singlet, jeans og tights fra bikbok, mobilveske og hårklyper fra h&m.


noodlessko fra urban og øredobber fra jc.


tee fra vero moda, og hoodie fra bikbok.


tee fra vero moda, og en til tee fra jc.

tycks?
BTWWW jeg ble ekspidert av marcus ek på urban, ååå giiish han er digg! 


20.08.2011   NEW IN   Ingen kommentarer

new in - danmark


Begynner oppe til venstre; Wedges fra skobutikk i grenaa, gladiatorsandaler fra T.R.E.N.D, sykkelshorts fra NIKE kjøpt på Sportsmann, dongerishorts fra Deres, highwaistshorts fra bikbok, sportsbh fra Intersport, tee fra Monki, topp fra Bikbok, solbriller fra T.R.E.N.D, tanktop fra Bikbok, singlet fra Monki, genser fra Monki, shorts fra Vila, (under) hoodie fra colorlinebåten, genser fra Adidas kjøpt på Intersport. 


og ofc; GODIS! masse tyggis, werthers original (hehehe eminaaa), maltesers og 5 filmer.

litt dårlig vist, men. tycks?


24.07.2011   NEW IN   8 kommentarer

NEW IN


tee - bikbok


shorts - bikbok


bikini - h&m. 

nå går jeg å gjør noe... annet enn dette. bye.
14.07.2011   NEW IN   1 kommentar

innkjøp + tattoo'ssko fra coolway. kjøpt igår, og allerede skitne... som dere ser så heter de marcel,haha! var med en som heter marcel på hove, så det var vittig når vi så det stod ''marcel'' på skoesken! 


tørrshampoo fra dependshoppen. 


singlet fra wildfox


smykke fra h&m


skjorte fra bikbok


shorts fra bikbok


solbriller fra bod i arendal som allerede er blir ødelagt. sikkert ali sin feil. 


tattoo #1


#2. denne fikk jeg gratis fordi den under hadde gått litt vekk, pga bh-stroppen min. snill tattoo mann! 


#3. 

alle tattooene er altså henna, og går vekk om noen dager. kan ikke akkurat gå på jobb med de stjernene på halsen. 

tycks om tattooene og innkjøpene?


02.07.2011   NEW IN   Ingen kommentarer

et litt bedre bilde

av jakken, og capsen.


for sånn 15 minutter siden. jeg bor i jakka mi, omtrent. har den på inne til og med, når jeg sitter på rommet mitt..

begge er kjøpt på gmax i sørlandsparken. jakka på salg 2499 - 899,- og capsen 149,- tenk at det bare var to jakker igjen på salg, og den ene ble min <3

hva synes dere? 


15.05.2011   NEW IN   1 kommentar

innkjøp!

jeg er i lykkesrus! husker dere den helly hansen jakken jeg glemte på bussen, da vi hadde bussbytte på polenturen? idag var dagen mine kjære foreldre bestemte seg for å kjøpe ny til meg. vi var en stund på senteret, spiste mat på cafe opus, jobben min. så kjørte vi innom gmax og handlet der, før vi kjørte hjem igjen. da vi kom hjem, stakk jeg til byen og tok litt sol. er jo 17.mai på tirsdag!

her har dere bilder av innkjøpa.. NEVERMIND fjeset mitt.
 helly hansen jakke kjøpt på g-max. kostet 2500(?), men var på salg til 899! bare to jakker igjen. jeg ble så utrolig glad da pappa og mamma kjøpte den til meg. den gamle var marineblå, men det var ingen av dem som var på salg, og jeg syntes denne var veldig fin, og litt annerledes enn de vanlig røde. det er jo ingen stripe på brystet eller på ryggen..


hettegenser fra diesel, kjøpt på JC. 


solariumsflekker.. singlet fra JC.


genser fra bikbok.


caps fra NY, kjøpt på gmax. samme genser som på bildet over.

TUSEN TAKK pappa, mamma, farmor og vermund! 

hva synes dere om innkjøpene? 


14.05.2011   NEW IN   3 kommentarer

new in

heio. kom nesten nettopp hjem fra eline. vi har sett film, tv og gnoma som f. dere vil ikke se oss to når vi går sammen, hahahah. men nok om det, var på senteret tideligere idag og handlet inn noen greier. har farget håret mitt, som dere skal få se snart. 


bikbok


h&m


elkjop

 + hårfarge, sminkefjerner, en høytlivsbukse fra pieces, og mat. 

lager et eget innlegg til blitsen jeg har kjøpt. 

hva synes dere om innkjøpene?
17.04.2011   NEW IN   6 kommentarer

innkjøp + gaver fra igår

Var på jobb idag, men ble egentlig mer handling enn jobb.. 

Innkjøp:


h&m


h&m


gina tricot


gina tricot


h&m


CMYK

her er forresten gavene fra igår:


fra sondre. skulle visst få mer på den ordentlige bursdagen min, lol.
fra eline, maren, karoline og herman. fikk også truser men trukke jeg legger de ut, haha.


også solkort av valiiipus


hahaha nice face!!!! dette er pengene jeg fikk. var en del som sa: har ikke penger nå, du får senere... hahahah.

tycks?


02.04.2011   NEW IN   3 kommentarer

nytt
bukse og genser fra cubus
jumpsuit fra bikbok


sko fra dna

dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på buksen, og jumpsuiten. hahaa, finally mine!

tycks?


28.02.2011   NEW IN   1 kommentar

pakke i posten - svarte hunter


<3 love them

haha, støvlær ja. tycks om hunter-støvler? har dere?


24.02.2011   NEW IN   4 kommentarer

bestemor har strikket genser til meg

åååh, jeg ELSKER den! varm, fin og stor! takk bestemor♥

tycks?


23.02.2011   NEW IN   2 kommentarer

hunter støvler - på vei til meg

for noen dager siden, bestile mamma hunter støvler til hun og til meg. så nå er de på vei i posten! gleder meg til å få dem!


har dere hunters? hva synes dere om dem?


20.02.2011   NEW IN   2 kommentarer

outfit og innkjøp igår


ikke så bra menmen. blazer og tee - bikbok, jeans - only


falske vipper - h&m, flakse negler - cubus, mny øyenskyggene - cubus, sminkekost - lindex.

tycs?


03.02.2011   NEW IN   1 kommentar

min snart


599,- nelly.com/vila.

takk mamma♥


02.02.2011   NEW IN   1 kommentar

ny kjole - hvor tror du den er fra?- hvor tror du den er fra?


28.01.2011   NEW IN   3 kommentarer

ballkjolen

Det nærmer seg skoleball, 11.februar, så da tok meg og eline turen til senteret idag som sagt. kom hjem med masse, masse fint (orker ikke lage innkjøps-innlegg) blant annet denne kjolen:


minte meg om en elise ryan kjole fra nelly.com jeg har hatt så lyst på, men som var utsolgt. helt enkel, men synes den er så fiiiin. i prøverommet når jeg prøvde den, syns jeg ikke at den var så fin, men kjøpte den likevel.

fra ONLY.

hva synes dere? :-)


19.01.2011   NEW IN   5 kommentarer

pakke i posten

For noen dager så sendte jeg klagemail til brunogblid, pga det var et problem med automaten. OG jeg hadde da puttet penger på den, fordi det stod ingenting på den at den var i ustand... så da fikk jeg denne saken i posten som en trøst!
sex up your body hollywood's beauty dark bronzing lotion fra tannymax. Kan kjøpes på brunogblid solsenter. om ikke automaten er i ustand hos dere og...

gleder meg til å teste ut denne!
har dere prøvd den før? hatt et sånt problem før?


18.01.2011   NEW IN   2 kommentarer

pakke i posten!

vil dere vite hva det er?


08.01.2011   NEW IN   3 kommentarer

nye bukser


highwaist-bukser fra pieces, tee fra bikbok, og ballerinas fra h&m.

SICK heldig med den buksen. Jeg gadd ikke å prøve den, så når jeg tok den på hjemme satt den som et skudd!

Det var da det jeg kom hjem med igår. Ida og jeg fant ut at vi plutselig egentlig bare hadde 15 minutter igjen på senteret, og fikk jo helt sjokk, fordi tiden hadde gått så fort + at ingen av oss hadde kjøpt noe som helst til oss selv, ikke en gang mat! Så vi løp inn på pieces og fant disse! Jeg bare aah, DEN skal jeg ha. Også ville Ida egentlig ha den sorte, men den var ikke igjen i hennes str, så vi løp inn på only og der fant hun noen brune (dødsfine). De er like btw, men jeg sverger, den var SICK fin på henne. Jeg bare: IDA!? Den der SKAL du ha!!! Og Ida bare: jajaa ro deg kvinne! HAHAHA.
Var veldig koselig igår da. Møtte på en del folk, og var litt med Sondre, Vilde, Stine og Vali. Men det var så lite.. Også sånn hallo-hade til Maren, hahah! Møtte også på Eirik og litt Boye. Men var ofc mest med min kjære Ida! Nattåpent for life liksom♥.. hahaa.

hva synes dere? var dere på nattåpent på ss igår?


23.12.2010   NEW IN   5 kommentarer

håndsmykke by j.s
by jenny skavlan for bikbok. i looove it.

like/dislike?


20.12.2010   NEW IN   2 kommentarer

Yves Saint Laurent Rouge Voluptèslik ser den ut på:I fargen 7 Rosa Lingerie. Kostet meg 265,- på esthetique.

hva synes dere? har dere noe sminke o.l fra ysl?


02.12.2010   NEW IN   3 kommentarer

army tiger
fra h&m
man kan se på meg at jeg har vært på jobb..ikke bra.

like/dislike?


13.11.2010   NEW IN   1 kommentar

buys


bikbok


ginatricot


bikbok


ginatricot


h&m


cubus

pluss mat og gave til broren min:)
hihih, måtte jo prøve !


like/dislike?


06.11.2010   NEW IN   5 kommentarer

nytt


highwaist... ah. alt fra bikbok


like/dislike?


03.11.2010   NEW IN   2 kommentarer

nytt

dro innover til senteret i 12 tiden, med familien og leverte bilene, slik at de skulle skifte dekk, også dro vi på opus og spiste. ja, på jobben og spiste med famen. koskos. handlet det greiene på bildet + fliseklemmer og strikk, så dro jeg på jobb. igjen. men DA skulle jeg jobbe, haha. vi har forresten fått nachos på menyen, namminam. den må dere prøve allesammen!!! også må jeg snart lage den facebook gruppa: FÅ TILBAKE BRUS-DISPENSER PÅ CAFE OPUS. hhahaha... jaja. savner deg gamle venn <3 du er alltid i tankene mine <3..

når vi snakker savning, skal jo på hovden imorra. vekk fra min kjære. eller minE kjære. men min kjære er så teit og drar til oslo før jeg kommer hjem, så ser han ikke før om en uke... fml..


cubus diggegenser eurosko/dna wedges


like/dislike? skal dere dra fra deres kjære i ferien? dere som har ferie da..


05.10.2010   NEW IN   6 kommentarer

pakke i posten

ENDELIG! ..kom pakken fra nelly.com. Haha, litt lolz egentlig fordi jeg ble sinna i forrige innlegg fordi den ikke hadde kommet, så kommer mamma en time elns senere: see julie, du har fått en pakke i posten. lol ?


kjole - rare fashion 339,-
Denne var grusomt liten i størrelsen.. jeg bestilte S/M elns pga de ikke hadde i M/L. men den var grusomt fiiiiin.
også forventet jeg ikke grønne striper på toppen, men grå ellerno? hmm.. den er forresten ikke på nelly mer, haha eid.


genser - rut.m.fl 249,-
ELSKET genseren.. jeg bestilte igrunn bare kjolen, men mamma sa jeg kunne se om jeg fant noe mer,så jeg fant denne. den er elskbar. lover dere... den kan fåes i grå og hvit og på nelly.com.

takk mamma<3

18.08.2010   NEW IN   3 kommentarer

aah,pretty thing

snart mitt <3

EDIT: begge er fra nelly.com.

hvis dere skulle valgt, hvilken ville dere helst hatt? jeg for min del, ville valgt kjolen av en drøm, haha!

12.08.2010   NEW IN   4 kommentarer
hits