¨NAILS AND SHIT

Hei! Nå er Kaja her snart, så dette blir et litt raskere innlegg en det jeg hadde tenkt.

Jeg har alltid bitt negler - hele livet. En gang innimellom slutter jeg, helt til jeg enten kjeder meg eller knekker en av neglene. Rundt juletider var neglene mine faktisk veldig lange og fine, og jeg var sååå fornøyd! Jeg fikk helt neglelakkdilla og hadde mange ideer og motivasjon til ting jeg kunne klæsje på neglene. Så en dag knakk den ene og jeg holdt på å klikke. Husker jeg spurte min mor:

meg: Hvis jeg bare limer den forsiktig og tar på masse neglelakk, gror den tilbake da?
mamma: haha, nei? 
meg: faen 

Så jeg måtte klippe den helt av, og dermed klippet jeg alle de andre og fordi jeg syntes det så så rart ut. Og med en gang de var korte igjen, begynte jeg å bite. Men nå, ENDELIG, har jeg sluttet å bite igjen og de er blitt lange! Eller, ikke sånn lange som falske negler - men såpass lange at de ikke er for lange hvis dere skjønner. 


1. En av de fineste neglelakkene jeg har! Her hadde jeg akkurat sluttet å bite, og begynt med neglelakk. 2. Superstolt av de ''lange'' neglene mine! Nå har jeg litt lengre enn dette. 3. Haha, latterlig forsøk på sånn ''ciate'' tull med hands ands crafts kuler. Gikk dårlig. Men de så iallefall fine ut i 5 minutter. 4. Halvveis med neglene til julaften. Hadde en strek med gull tvers igjennom den røde neglen, men har ikke bilde av det. 


1. Rett etter jeg falt for firework negldesign. SATAN OG FINT! Fikk også sykt mange komplimenter av dette! 2-3. Fikk denne neglelakken av min bror til jul og jeg elsker den! Tror jeg snart har brukt den opp, haha! 4. Etter jeg klippet neglen på pekefingeren(buhu) tror jeg klippet resten samme dagen. 


Litt negleinspo! Neste gang jeg handler neglelakk skal den være neongul som på bilde nr. 3! ÅÅÅÅ SÅ FIIIIIINT!!!

Nå er Kaja her om et øyeblikk så jeg må skifte og slikt! Vet ikke hva vi skal, sikkert bare loke. 

Nå kom hun. faen.


14.07.2013   NEGLER   Ingen kommentarer

FIREWORK NAILS
1. Gosh 550 Purple Heart, kan kjøpes på blant annet Vita. 2. Gina Tricot 13 Silver. 3. Gina Tricot 73 Disco.
 

En rask tutorial på firework neglene jeg hadde for noen dager siden! Fikk utrolig mye skryt for dem. Sååå fint.


13.01.2013   NEGLER   Ingen kommentarer
hits