jordbær, blåbær, banan og kesamNAM!!!!


28.05.2012   NAM   1 kommentar

time for cupcakes!

Har oppskrift til verdens beste sitroncupcakes, som jeg har lagt en liten vri på ettersom at det er tatt ut ifra en kakeoppskrift. Hehe.
Så nå skal jeg lage muffins! 

Noen som er hypp på oppskriften?YUMMI!!!!!!!


30.04.2012   NAM   Ingen kommentarer

lage noe enkelt og godt

Halla! Igår var jeg matpia hjemme og lagde ''farmormat'' til min lillebror og meg. ''Farmormat'' er faktisk bare makaroni, kjøtt og ketchup og noen ganger ost. Grunnen til at jeg kaller det Farmormat er fordi min farmor lagde det alltid til meg når jeg var liten. Det er utrolig lett og lage, og jeg synes det faktisk er kjempegodt. 

Det eneste du trenger å gjøre er og koke makaroni og steke kjøttdeig i svin eller kylling. Jeg blander i salt, pepper og et hvitløksfedd. 
Når makaronien og kjøttet er ferdig blander du det bare sammen! Enkelt og greit! Så kan du ha litt salat på siden, og kanskje ost på maten?


fjortisyo
 


26.04.2012   NAM   Ingen kommentarer

ED WESTWICK


♥14.07.2011   NAM   Ingen kommentarer

beste salaten; oppskriftdu trenger:
salat
egg
makaroni
agurk
mais
cherry tomater
feta-ost
oliven
pepper

jeg spiste ikke oliven og fetaost, da. og man kan jo mikse den slik man vil, men liker den best slik. det er også godt med noe kylling eller noe sånt på siden, eller oppi da. vi har hatt nuggets og kyllingfilet til. og kanskje det hadde vært godt med bacon i? men selv liker jeg den aller best slik som den er. salat kan man jo mikse som man vil med, for å få den slik man liker den best. 

også er det utrolig godt med hvitløksdressing på. PRØV DET.
07.06.2011   NAM   1 kommentar
hits