MUSIKK: KOMPLETT HVERDAG

Hællæ peeps. Nå har vi startet en uke med fordypning og jeg har 3D-printing! Vi har såvidt startet, men blir gøy å se hva vi får til å lage og hva resultatet blir om to uker! 

Siden jeg ikke har noe å poste, så legger jeg ut musikken som gjør hverdagen min komplett for tiden, noe gammelt og noe nytt! Soundcloud ødelegger egentlig hele flowen i dette innlegget, men denne finnes ikke på youtube og den er rett og slett for amazing til å ikke deles. Denne hørte jeg først på lørdag da vi var på Z og filmet moteshow. 


20.10.2014   MUSIKK   Ingen kommentarer

THEOPHILUS LONDON

Måtte bare dele disse to sangene med dere! De er så utrolig kule begge to. Den første er 3 år gammel om jeg ikke tar helt feil, mens den andre kom ut for litt over en mnd siden. ELSKER! 


11.06.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

SOMMERMUSIKK

Tenkte jeg skulle tipse dere med noe god sommermusikk! Er faktisk ikke så veldig mange, men noen sanger som jeg tenker SOMMER første gang jeg hører den. Og da tenker jeg det er bra sommermusikk.  

 

Hør originalversjonen av Nonsens HER.

Så der har vi jo et lite innblikk i musikksmaken min også! Last Lynx er virkelig favorittbandet. I tillegg til Daft Punk da.

Noe dere likte?09.06.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

LA LA LA KAOS REMIXÅh, elsker begynnelsen på denne! Elsker også alle remixer av denne jeg har funnet, og selvfølgelig originalen! Men av remixene var denne min favoritt. Hør originalen og alle de andre remixene HER


24.05.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

DEN ER UTE!!!

For dere som ikke vet det, har jo Daft Punk (kuleste duoen i verden omtrent) ''comeback'' nå! De har laget/lager nytt album og har slippet offisiell singel! Den heter Get Lucky, og er helt insane! Har jo hørt på sånne uoffisielle mixer folk har laget etter at Daft Punk slapp en teaser, men endelig er den her! YEAH. Har seriøst ikke ord for hvor mange fiber i kroppen min som hopper og spretter i spenning til hele albumet kommer ut!

HØR PÅ SPOTIFY HER 


19.04.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

RUN FORREST, RUNHelig film, herlig sang.


01.04.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

WE CAN ONLY LIVE TODAY

Nå er jeg tom for liv på candy crush, og da har jeg ingenting å gjøre. Derfor legger jeg meg til denne sangen. Vet ikke hvorfor, men jeg føler det er en rolig sang. Selvom den er liksom litt sånn partyyo. Men jeg eeelsker den og jeg forguder netsky. HADE. E meinår, natta! 

Lillesandsdialekta ass <3 JAU JAU
 


10.03.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

FAVORITTER AKKURAT NÅ

HEEIIIIEIEIEIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kødda.

Idag har min svakhet for å sovne etter skolen slått inn. Sovnet rett etter middag, og sov i ca. 2 timer. Ikke braaa. Men heldigvis så har jeg fått i gang scooteren min igjen så da er det ikke så utrolig krise hvis jeg forsover meg, fordi da pleier jeg å ha grei nok tid uansett. Trenger jo ikke sminke seg hver dag. Ellers har jeg laget middag to dager på rad, og jeg griner nesten av stolthet. Jeg er jo den verste kokken omtrent, og jeg hater og lage mat. Grunnen til at jeg plutselig ble helt gira på å lage middag er vel fordi jeg er dødssulten når jeg kommer hjem og fordi jeg bare vil spise så fort som mulig, haha.

Idag har vi jobbet på spreng på skolen. Vi lager portrettvideoer av hverandre, og det tar utrolig med tid fant vi ut av idag! Vi hadde 7 timer på oss, og vi har fremdeles en del igjen. Men har faktisk vært en gøy og veldig effektiv dag. Var jo helt slakta når jeg kom hjem, og det er vel grunnen til at jeg sovnet. Men siden jeg ikke har noe særlig og blogge nå, så tar jeg og legger ut noen av favorittsangene mine atm! 

 

 

Mistet sansen for Lana Del Rey en periode av en eller annen grunn, men nå føler jeg den er på vei tilbake! Føler meg litt mainstream for tiden, men men! Må finne meg noe ny musikk.. Haha.

Hvilken sang likte dere best? 


06.03.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

CLOCK OPERA

Stod opp for ca. 2 timer siden, og har bare slækket frem til nå. Er så trøtt og sliten etter igår. Nå sitter jeg bare å hører på verdens herligste musikk, nemlig remixer av Clock Opera! Anbefaler så sterkt å høre på sangene under, det er så utrolig fin musikk. Vårfølelsen kommer sterkt fram! Favorittene mine er de to øverste! 

Nå skal jeg gå i gang med å få ryddet rommet mitt ferdig, det ser seriøst ut som en svinesti.... Fant jo fram noen ting fra scooteren min igår som jeg har glemt å ta ut, så vognkortet mitt og lommeboka mi var helt myglet og fuktig. Glidelåsen på lommeboka mi var tilogmed stivnet? Haha, så jeg måtte faen meg klippe den opp for å få tak i kortene mine oppi der. Vognkortet brettet jeg forsiktig opp og la til tørk på gulvet, det går det heldigvis ann å lese på, men skal jo se om jeg får tak i en kopi.. Er jo litt nasty med myglet vognkort... Ellers skal jeg se om jeg får start i scooteren, og finne ut hva som er galt med den. Den streiket jo noen uker før juleferien. Vet ikke helt hva som var galt, men det var liksom som å kjøre på glatta når det var helt tørt på bakken. Gleder meg til å begynne å kjøre igjen!! 


03.03.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

I.O.U


Elsker denne sangen.


26.02.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

SALVATIONElsker denne type musikk. AAAH.


16.02.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

SHELTER

Her skal dere høre noe gøy. The xx har en sang som heter Shelter. Birdy har et cover til Shelter. Mikkel Christiansen har laget en remix av Birdy sitt cover av The xx sin sang Shelter. WOOP. 


Min sommersang i fjor sommer. Jeg liker den. 


04.02.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

ANTIMAINSTREAM

Hallaaaalalla. 

Jeg, som sikkert mange vet, har en veldig blandet musikksmak. Jeg liker veldig godt mainstream musikk som både Chris Brown og Justin Bieber osv, men jeg tror nok jeg er enda mer glad i musikk som er veldig mye mindre populær som Last Lynx og Xilent. Jeg er en ordentlig dubstep jente, for å si det på en måte. Det er den sjangeren jeg liker best, og hører mest på. Jeg er også utrolig glad i egentlig all electro musikk, og house. Tror mine favoritt band/artister/djer (whatefuk dere skjønner hva jeg mener) blir CLMD, Xilent, Passion Pit, Flume, Savant og Flux Pavillion (som har blitt litt mer kjent med tiden).

Så for dere som er glad i antimainstream indiepop/rock/electro, electro, DUBSTEP og litt mer rar musikk så tenkte jeg å dele spotifylisten hvor jeg samler på skattene.

HER HER HER HER HER HER HER HER


random bilde, hei hei hallo


29.01.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

baby come and catch me


22.01.2013   MUSIKK   Ingen kommentarer

LINE UP THE SHOTS

Likte denne veldig dårlig første gang jeg hørte den, men etter jeg hadde hørt den noen ganger ELSKET jeg den! RÅ!SPOTIFY


03.11.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

baba o'riley


elsk


08.08.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

alina devecerski


13.07.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

heartkiller


18.06.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

we can never be friends.


31.05.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

FUCK NEXUS


KULESTEEEEE


29.05.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

musikk atm


25.04.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

paradise circusmassive attack


24.04.2012   MUSIKK   Ingen kommentarer

sånn her vil jeg kunne danse:Liker ikke sangen så godt, men FY FAEN for noen dancemoves og for noen heftige klær.. s-e-x-y? 


19.04.2012   MUSIKK   1 kommentar

CHRIS MEDINA IDAG!

Idag er det Chris Medina kommer å spiller på sørlandssenteret idag! Gleder meg masse, skal innover i 4 tiden tenker jeg! Har sett på face at det er ENDEL som skal. Jeg skal innover med Ida iallefall, kos! Noen fler som skal? 


01.12.2011   MUSIKK   2 kommentarer

.


27.11.2011   MUSIKK   2 kommentarer

fool in love
vet ikke hvorfor, men jeg elsker denne sangen.. 


22.11.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

denne får meg til å grinetrist som fack. er noen bakgrunn hvorfor jeg synes den er trist, da men.. 


16.11.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

heia

Holder på å lage en mix som jeg forhåpentligvis får brukt på UKM i februar. har brukt We found Love med Rihanna og Calvin Harris, Levels med Avicii, Jungle med Professor Green, og Wonderman med Tinie Tempah. Så er planen og lage litt annerledes lyrics, noe jeg lager selv og noe fra andre sanger som passer inn i de jeg har brukt. I tilegg må jeg lage en ''koregrafi'' til oppredenen. Noe jeg håper at jeg kan få noen venner med på. Håper det kommer til å funke, hahah. Hvis ikke legger jeg meg ned å dør. Så kan jeg kanskje lage en musikkvideo i PTFen på skolen i tilegg!

Alle sangene jeg har mixet inn er instrumentaler. 


random meg å helene for et år siden, ilu


14.11.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

earthquake


09.11.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

House'n'Electro Wibez

Hei alle! 

Snart er det tid for mat, så skal vi innom min bestemor og bestefar før vi drar til Flesland for å ta flyet hjem igjen. Har hatt det kjemefint her :-)

Ville bare dele en sang med dere som en kompis av meg har laget! Marcel, eller Tinybeat har laget en mix av flere sanger, drittfett! Digget den, jeg! Hør hele, lik og last ned! 

[TRYKK PÅ BILDET FOR Å HØRE]


23.10.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

det gode liv!

har seriøst lyst å leve sånn her i 20 åra mine..

 minus dopet og stjelinga og det.


22.10.2011   MUSIKK   2 kommentarer

you just lost the best thing

har ikke ord på hvor mye denne sangen betyr for meg for tiden!


16.10.2011   MUSIKK   2 kommentarer

makes me miss it


store deler er filmet på hovefestivalen for dere som ser det, mesteparten midt i sangen. MAKES ME MISS IT!


15.10.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

riverside


13.10.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

dubstep atmsiden jeg ikke har noe å blogge om, kan jeg legge ut dubstepen jeg hører på for tiden. og jeg har ikke sånn her top 20 lista dubstep.. som dilshod sa, liker ikke at skrillex har blitt litt sånn topp 20. jeg liker å finne dubstep som ikke er så veldig kjent. men for all del, jeg DIGGER skrillex! 


_flux pavilion tatt av denne fyren


flux pavilion - i can't stop


emalkay - when i look at you


skylar grey - i need a doctor (arion dubstep remix)


rusko - everyday (netsky remix)


nero - guilt

 hvilken likte du best? 


09.10.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

i gave you all

går aldri lei denne.


26.09.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

den beste musikkvideoendenne sangen er så utrolig fin, og søt! synes videoen og er søt, måten den utvikler seg på. goodshit


25.09.2011   MUSIKK   1 kommentar

leter etter livettripple d - leter etter livet (touch the sky)

er bare sur, og ifra meg nå. hodet er på en helt annen plass.. 


07.09.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

in the dark


04.09.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

27.aug.2011

 

 


27.08.2011   MUSIKK   1 kommentar

FEST HOS MANGE


26.08.2011   MUSIKK   1 kommentar

good fathervybz kartel

 

fin!


20.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

ELSKBAR

fuck that nigga that you love so bad, i know you still think about the times we had. 19.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

pot of gold


18.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

DRAKE


fireworks, marvins room, i'm on one, best i ever had, over, headlines, up all night, forever ++
LOVELOVELOVE jeg elsker drake!


14.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

TUPAC & ADELE

SÅ fin.


03.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

SOMMERMUSIKKEN


deadmau5 - brazil. 


tinie tempah ft. swedish house mafia - miami 2 ibiza


swedish house mafia - save the world


pitbull ft. red foo, vein & david rush - took my love


skylar grey - coming home (arion dubstep remix)


anthony b & konshens - beat dem bad

++ du finner heller hele min sommer-spilleliste på spotify, HER.om du har noen bra sanger, eller spillelister realated til sommer, bare legg igjen en kommentar! 


02.08.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

i'm on one


28.07.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

RING MEGhatet denne første gang jeg hørte den, men nå hører jeg på den 24/7. BERGENSK♥ 

er det forresten bare jeg som synes at Gabrielle har sinnsykt fint hår?


13.07.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

AIRphilter

 


05.07.2011   MUSIKK   2 kommentarer

lost woods04.07.2011   MUSIKK   3 kommentarer

LOVE SUICIDEtinie tempah.

elsker denne sangen, hørte den først på onsdag på hove, under konserten hans. utrolig god stemning og utrolig fin sang som setter seg på hjernen. hører på den hele tiden. 

tycks om sangen? 

 


02.07.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

LAST FRIDAY NIGHT


digger denne musikkvideoen! og sangen er heller ikke så verst. 

vad tycks?


16.06.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

KAPITULERAtimbuktu ft. susanne sundfør.


tycks om bildet og sangen?


12.06.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

how to love


you had a lot of dreams that transform to visions. the fact that you saw the world affected all your decisions. but it wasn?t your fault, wasn?t in your intentions to be the one here talking to me, be the one listening.

ikke akkurat den typen musikk de fleste venter fra lil' wayne, men jeg synes faktisk denne var fin! men dere bør høre den på spotify, og ikke på youtube, fordi kvaliteten var utrolig dårlig. TRYKK HER FOR Å HØRE PÅ SPOTIFY.

hva synes du ?11.06.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

den beste øreorgasmen

Desabafo / Deixa Eu Dizer - Marcelo D2 ft. Claudia
Rock n Roll - Skrillex
Party In My Head - September
Sucks To Be You - Clinton Sparks ft. LMFAO & JoJo
Scatta - Skrillex ft. Foreign Beggars & Bare Noize
Favourite DJ - Clinton Sparks
Blame Game - Kanye West
Smoke Some Weed - Ice Cube
With You, Friends - Skrillex
Sierra Leone - Mt Eden Dubstep
Tokyo (Vampires And Wolves) - The Wombats
Mr. Saxobeat - Alexandra Stan
Danza Kuduro - Don Omar
Don't Lose It - The Qemists
Black Hole - Spira 

sangene med utheva skrift er de beste, ifølge meg. eller dem jeg hører mest på for tiden.


old pic.

har du noen sanger å dele med meg? 


05.06.2011   MUSIKK   4 kommentarer

SUCKS TO BE YOU


elsk! crappy kvalitet men... 

tycks?


04.06.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

say it ain't soville bare dele denne med dere. hørte denne på one tree hill igår, og falt helt for den! det er et cover av weezer btw. 

nå stikker jeg ut til bestevennen min, ernst. så snx! 
tycks om sangen? 


26.05.2011   MUSIKK   3 kommentarer

den mest diggbare musikken får du fra skrillex

folk som kjenner meg, og har fulgt bloggen min vet at jeg elsker elektrisk musikk. det er ingenting som kan måles med ordentlig bra og gjennomført elektro-musikk! og Skrillex bringer den beste elektriske musikken, synes jeg.
Kill EVERYBODY 


Scary Monsters And Nice Spirites


Rock n' Roll (Will Take You To The Mountain)


All I Ask Of You ft. Penny


Scatta ft. Foreign Baggars & Bare Noize


With You, Friends (Long Drive)


Weekends!!! ft. Sirah
 

mine favoritter. de absolutte favorittene er Rock n' Roll, Kill EVERYBODY, Scary Monsters And Nice Spirites, With You, Friends og Weekends!!!

Liker du Skrillex? Hvilken type musikk en din favoritt?


23.05.2011   MUSIKK   5 kommentarer

kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark

hjärtan som slår 
vi står där vi stod
minns det som igår
första gången du lo
som om jag snubblade pladask
på marken och bara dunk


mina minnen höll mig uppe varje dag
du är som att andas för
jag gav aldrig upp dig när du försvann
långa dagar blev till nätter sen till år 

20.05.2011   MUSIKK   1 kommentar

philter - revolver


19.05.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

grinemusikk


set fire to the rain - adele


someone like you - adele


jar of hearts - christina perri


17.05.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

summerfeeling til tusen!desabafo / deixa eu dizer - claudia ft. marcelo D2

idag har jeg FRI pga eksamener osv, som sagt har jeg jo det resten av uka og.. men det er så deilig å sove lenge i ukedagene! åååh..

syntes om sangen? noen som kjenner den igjen? fra hvor?


16.05.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

spotify

okei, enda et litt care innlegg, men jeg tenker alle har fått med seg det som skjedde 1.mai i år. spotify sluttet å være gratis.de som hadde vanlig spotify før, har nå limited. det vil si at du får en viss tid du kan bruke spotify, og sangene blir begrensa på hvor mange ganger du kan høre dem. MEN! min kjære Ernst kjøpte seg premium her om dagen, og fikk noen invites til spotify unlimited, som jeg fikk! måtte bruke en annen mail, og lage ny bruker..men. deilig med unlimited, gode gamle unlimited<3

her finner dere iallefall spillelista jeg bruker nå: mad for pys?  HAHA fint navn..


men nå stakk jeg på senteret for å finne kjole til 17.mai, med mamma! 


hva er deres spotifyliste?


11.05.2011   MUSIKK   1 kommentar

snälla, bli min igenveronica maggio - snälla bli min

jag kan inte prata med dig när du tittar bort. 

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp. 

kan vi inte vara nära bara en minut? 

är det nu, nu som det tar slut? 

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå. 

jag vill hinna säga allting innan jag ska gå. 

älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig. 

det var han som ville kyssa mig.

tycks om sangen? iloveit.EDIT: dette er ingenting personlig, bare en sang jeg elsker.


08.05.2011   MUSIKK   3 kommentarer

spansk rap

alle av rapperen Nach, som jeg kom over for litt siden. AWESOME. Alle er fra det nyeste albumet hans, mejor que el silencio. Synes det er litt stressende å høre når han rapper på spansk, fordi jeg skjønner ikke hva han rapper om nesten. Greier å snappe opp noen ord jeg kjenner igjen. Men på samme tid, liker jeg at han rapper på spansk. Fint! På den nederste sangen er det blandet engelsk, spansk og fransk. Nice, egentlig. Disse sangene er de jeg har hørt, som jeg likte best.

Likte dere musikken hans? Sjekk han ut på spotify.


25.04.2011   MUSIKK   1 kommentar

de beste sangene og sovne til
details in the fabric - jason mraz


pyro - kings of leon


the ice is getting thinner - death cab for a cutie

hvilke sanger liker dere å sovne til ?


23.04.2011   MUSIKK   1 kommentar

i try to push parts

mye musikk nå, men denne er så DEILIG!! min favoritt for tiden.

tycks?


18.04.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

i'll be your blonde tonighti'll do it - heidi montag. deilig sang!

 


18.04.2011   MUSIKK   1 kommentar

it was a trial, you made a mistakecolbie calliat - battle. en av mine favorittsanger atm. den er så fin!


09.04.2011   MUSIKK   2 kommentarer

gale valg..

♥ lopez i vers 2 høres foresten sick ut som trey songz...


05.04.2011   MUSIKK   1 kommentar

sangene som vekker de verste minnene..

får helt vondt inni meg av bare å høre på sangene. 

har dere noen sanger som vekker minner? 


31.03.2011   MUSIKK   1 kommentar

to build a home


28.03.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

happiness - alexis jordan


through strength i found love, in time i found myself in happiness, with you.

DEILIG! feelgood sang! tycks om den?


26.03.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

black eyed peas - just can't get enough

elsker! ny favoritt.

hva synes dere om sangen?


21.03.2011   MUSIKK   1 kommentar

deadmau5 ++ til hove!

Er det noen flere enn meg som skal på Hove i år? Jeg har fulgt med på hovefestivalen.no, og de første artistslippa var helt utrolig lame, men noen bra som Jesse Jones, Robyn og All Time Low. Så kom Linkin Park, 30 Seconds To Mars og Tame Impala. MEN SÅ!!!! Så kom Kaizers Orchestra, Tinie Tempah og idag, det beste artistslippet så lang ifølge meg, DEADMAU5! Nå mangler vi bare Kid Cudi og Eminem, så kommer hove2011 til og ta helt av. Men seriøst da, Tinie Tempah og Deadmau5? Det er jo så jævlig rått..! Gleder meg! Kan serr ikke vente..

skal dere på hove? fornøyd med artistslippa?


11.03.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

on the floor

hører på den non-stop, elsker den!

tycks om sangen?


06.03.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

hjerteknuser


den er et cover av kaizers orchestra. syns den er så fin!

hva synes dere om den?


05.03.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

drømmeverden


endless - drømmeverden♥

tycks?


26.02.2011   MUSIKK   1 kommentar

del din spotifyliste!

jeg kunne aldri overlevd uten musikk, og spotify er det beste programmet til å finne og høre musikk på! elsker det! så dere som ikke har det, SKAFF SKAFF SKAFF!

her er forresten min;

har tusen andre lister også, men dette er den jeg bruker nå, og dette er den med all musikken jeg liker aller, aller best for tiden.

send meg din spotifyliste HTTP, eller musikktips a! 


15.02.2011   MUSIKK   2 kommentarer

dillaelsker begge to! bedre kvalitet på spotify, så hør dem der heller..

hva syns du? hvilken likte du best?


12.02.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

but i gave you all


But I gave you all
And you rip it from my hands
And you swear it's all gone
And you rip out all I have
Just to say that you've won
Well now you've won


10.02.2011   MUSIKK   1 kommentar

feelgood sangen min


get outta my way - kylie minouge

- likte dere sangen?
- har dere noen feelgood sanger?


06.02.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

30 seconds to mars til HOVE


SICKFETLOOOL!


05.02.2011   MUSIKK   3 kommentarer

hide and seek

greier ikke slutte å høre..


05.02.2011   MUSIKK   1 kommentar

drabant (kjendis remix)

t y c k s?


30.01.2011   MUSIKK   1 kommentar

laget sang til UKM

Endelig er den ferdig..Nå må jeg bare øve masse sånn at den sitter, også må jeg få til noe melodi til på pianoet. Når jeg en gang om sikkert 100 greier og lære meg FL eller Komplete (som jeg skal prøve litt ut snart).. og etter jeg har fått kjøpt ny synthesizer/keyboard, (fordi det jeg har er Roland D-50 og det er så gammelt at dere aner ikke) så skal jeg spille den inn, kanskje den er blitt litt endra på og sånt, men men.

Grunnen til at jeg har lagd sang, er fordi at jeg skal opptre på UKM og det er en stor fordel og ha egenlagd sang, om man vil komme videre. Skal melde på et eller flere bilder også, tror jeg.


men nå er jeg sånn helt sykt sulten, så må ha noe mat!

har dere lagd sang før?
kan dere FL eller Komplete?


30.01.2011   MUSIKK   1 kommentar

until the day i die


den er så rå! 0:26 ♥

tycks?


29.01.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

knuste speil har blitt en hel sang!

For mange uker siden hørte jeg en sang som heter Knuste Speil av MatZ ft. Martine, som var helt sykt fin! Jeg kunne den utenat og allting. Men den varte bare 1:50 minutter! og det har irritert meg grenseløst.. Men nå har MatZ sluppet nytt album, der han har laget FULL versjon! Den er så utrolig fin!


gammel, kort versjon.


ny, lang versjon!

hva synes dere om sangen? :-)


25.01.2011   MUSIKK   2 kommentarer

SEEK BROMANCE


23.01.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

all the things she said

being with you,has opened my eyes. could i ever believe such a perfect surprise?

hørte på denne allthetime når jeg var liten faktisk. guud så gammel denne er.


liker dere den?


22.01.2011   MUSIKK   1 kommentar

raise your weapon

har ikke ord for hvor mye jeg digger deadmau5, og denne sangen her! deiliiig^.
dere må høre hele, den blir bedre og bedre. er sånn som på begynnelsen hele sangen.

hva synes dere om deaumau5? og om denne sangen?


09.01.2011   MUSIKK   Ingen kommentarer

ronald jenkees

okei, har sick lite å blogge om.. men jeg ville bare vise dere en helt sick fyr! han heter ronald jenkees, og lager helt sick fet musikk. han har et helt fantastisk talent, er ikke mer å si om han..hva synes dere? flink sant?


06.01.2011   MUSIKK   1 kommentar

längesen

dette er seriøst noe av det fineste jeg har hørt!


26.12.2010   MUSIKK   11 kommentarer

jesse jones - gategutt

ååå<3

like/dislike?


25.12.2010   MUSIKK   3 kommentarer

anine stang - christmas card

All he wanted was a thought. All he wished for was a Christmas card.To hold against his heart, when there's nowhere left to fall. Nowhere to go.The fire's not burning.The lights went out...

er det bare jeg som synes denne sangen, teksten og videoen er sykt trist? får gåsehud.


23.12.2010   MUSIKK   4 kommentarer

en sang jeg aldri går lei av..

har dere en sang dere aldri går lei av?


23.12.2010   MUSIKK   3 kommentarer

rescue me

SYKT fin. hør HELE.


21.12.2010   MUSIKK   Ingen kommentarer

thank you - fineste sangen!

takk idaaajeaninesøti♥

Sirius ? Thank You < TRYKK for å høre. den lå ikke på spotify....EDIT; mente youtube.. ehehehh


hva synes dere om den?


16.12.2010   MUSIKK   5 kommentarer

& down - boys noize

AAAHMAGAD, elektrisk musikk er det beste!

hva synes dere?


16.12.2010   MUSIKK   1 kommentar
hits