CAN'T WAIT

..until summer is here. ÅÅ ferie skal bli så DEILIG! Disse bildene er tatt i 2010 i Danmark og Sverige.


Bildene er fra arkivet, derfor er de små i størrelsen som de i forrige innlegg.


30.05.2013   MINNER   Ingen kommentarer

OVER THE YEARS

Siden jeg kjeder meg så inderlig akkurat nå, tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt av reisen min for å finne mitt indre selv. Ikke at jeg enda har det, men jeg har vel kommet litt lenger. Noe som har blitt veldig mye forbedret er jo øyenbrynene mine og håret mitt. Noe som har gått helt feil vei er ''karriere'', kjærlighetsliv og vekt (haha dør). Jaja, here we go.


Begynner i 2009. Det vil si, høsten 2009 iallefall etter bildene. Men det er de jeg har fra 2009, så. Dette året begynte jeg er 9.klasse og fant ut at jeg ville ha mørkt hår. Dette var egentlig et ganske fint år for meg. Som nesten alltid fikk jeg meg en kjæreste denne høsten, som nå går i klassen min (åååomg såå dritkleint). Neida det er ikke kleint en plass, egentlig. Haha. Jeg kjøpte også mitt første speilrefleks kamera, nemlig Canon EOS 1000D! Husker at jeg gikk gjennom alle bokser, skuffer og skap etter mynter. Sparte omtrent ALLE pengene jeg fikk i 2-3 måneder og BADABINGBADABOM plutselig kom dagen hvor jeg stod i kassen på Elkjøp klar for å betale de 4000 kronene kameraet da kostet. Husker det var helt sinnsykt mye regn den dagen. Da mener jeg SINNSYKT. Drakk også på konfirmasjonsleiren. OMGOMGOMG WE GOT A BADAAAAASS OVA HERE. Nei. Vil ikke kalle det drikking, heller smaking av et par dråper alkohol. Kleint at jeg i det hele tatt ble sendt hjem. For et glansår. Vi hadde også et prosjekt på skolen som egentlig var helt sykt gøy. Var en slags teatergreie som het ''du må ikke sove'' som Ida trodde var et lan, hahaha fy faen. Det handlet om 2.verdenskrig og vi hadde det supergøy og jeg lærte.....ingenting. Men jeg hadde det gøy! Mer fra dette året husker jeg egentlig ikke.


2010. Jævla 2010. På tross av min grufulle oppførsel på konfirmasjonsleiren (dør på meg), fikk jeg lov til å konfirmere meg likevel. Heldige meg. Fikk meg også enda en kjæreste, som ikke var helt god i hodet for å si det ALTFOR MILDT. Vi var sammen altfor lenge (10 mnd). Var også på en av de gøyeste feriene noensinne! Bilferie that is. Jeg og min familie kjørte fra Oslo, til Göteborg, til Københav og deretter Grenaa. Vi skulle egentlig til Bornholm istedet men det var noe kluss med fergen eller noe. Var så utrolig gøy! Husker at jeg plutselig fikk mensen på en resturant i Gøteborg. Måtte kjøre risikosport a la Jocelynstyle. Hvis dere skjønner. Ikke et glansøyeblikk for å si det sånn. Begynte også i 10.klasse (yey størst på skolen<3). OG jeg var på Hove for første gang! Også var vi jo på Polentur! ÅÅÅ gud det var gøy! Minner minnesen. Fikk meg jobb også. Første jobben jeg søkte på. HEHE.

2011.. å du herlige 2011. Definitivt det beste året! Ble endelig kvitt den dumme gangsterkjæresten min. Drakk også altfor mye til å være 15/16 år gammel. Men jeg er kul så det får bare være. Det jeg husker aller best fra dette året er definitivt Hove. Det var den sykeste hoveuka noensinne ever omg. Ble kjent med Marcel den uka, noe som gjør hele året egentlig helt spesielt! Tror virkelig vi kommer til å være bestevenner om 60 år når vi begge sitter i rullestoler på gamlehjem. Med mindre noen av oss får alzheimers og glemmer hvem vi er og sånt. Husker også at jeg var ute omtrent HVER dag. Hjemme var liksom ikke et alternativ. Så var jeg på danmarkstur med familien, kusinen min sin familie og Eline! Var helt mongis ettersom jeg hadde med meg Eline og vi blir helt retarda når vi går sammen som oftest. Kjente sixpacen bare bygget på den uka. Og sånn. Også begynte jeg jo på videregående! Husker jeg ble så glad når jeg kom inn på MK og så hjerteknust når jeg ikke kom i klasse med Eline. Også fikk jeg meg enda en kjæreste som jeg såvidt holdt ut med i 9 måneder. Vi har hatt noen relapser men det kommer definitivt ikke til å skje igjen, trust me. Også var jeg i Spania, Altea! Det var en helt super ferie. Vi bodde jo omtrent i et slott. Eller villa da, men det var så sinnsykt utrolig insane fint! OG det var nett der<3 Kunne bedt om mer.


Jævla 2012. Blir sur nesten bare av å tenke på 2012. Dustebæsj år. Så utrolig kjedelig og dødt at jeg nesten spyr. Fikk meg nesten kjæreste da! Omtrent. 2 ganger faktisk. Men forhold var så oppskrytt i mitt hode det året at jeg nesten kuttet meg. Skjedde en god del da! Nemi døde, noe som var jævlig tungt for alle i familien, men heldigivs fikk vi en hjerteknuser til å lette litt på tristheten. Lille Lana. Som var søt helt til hun ble stor. Hun er helt gal, GAL SIER JEG! Men hun har skjerpet seg litt nå, takk gud. Fikk også microringextensions. Gøy å prøve det ut, men uff det var egentlig bare grusomt. Sommeren var også helt død og kjedelig med unntak av noen supre holmefester og hove selvfølgelig. Hadde min første OG SISTE hjemmefest. Trenger ikke å si mer enn at jeg ikke klarer å si nei så det kom altformange mennesker som jeg endte opp med å kaste ut halv 1. Også fikk jeg scooterlappen, treig som jeg er ventet jeg bare 2 år eller noe. Nesten 3. Også ''sluttet'' jeg på jobben og jobbet to dager som telefonselger. Håper dere alle skjønner hvorfor jeg bare var der i 2 dager. Også flyttet min kjære Humu bort fra meg, buhu! Heldigvis kommer hun snart hjem! STOKED! Var på Spaniatur til Altea igjen også, som var herlig men ikke i nærheten så gøy som den første turen. Drakk meg også kanakkas på nyttårsaften, men det sier jeg mer om etter neste bilde.


HEI DU GODE NÅVÆRENDE ÅR! Forsettelsen på nyttårsaften kommer nå! Haha. Jeg fikk en flaske med tequila av han jeg holdt på med til jul som jeg hadde med meg til å ''herlige'' Birkeland på nyttårsaften. De som kjenner meg vet at jeg elsker tequila, men at jeg absolutt ikke tåler det. Et par shots er null stress men jeg tenkte jo ikke så langt så jeg bare kjørte på og drakk opp nesten hele flasken. Endte opp med at jeg ikke husker en dritt fra 23 tiden til jeg våknet dagen etter. Er iallefall en erfaring rikere! Etter det har jeg passet nøye på inntaket mitt minus en kveld hvor jeg drakk nesten like mye, men heldigvis kom meg hjem med alle eiendeler. Dette året har jeg også brukt mer tid i senga enn utenfor døren. OG jeg har blitt myndig som sagt omtrent 1000 ganger før! Det er jo selfølgelig det beste med dette året. Om det er noe mer gøy å si om dette året vet jeg egentlig ikke. Har blitt kjent med kjæresten til Marcel og jeg HATER HENNE! BITCH! Haha, neida, jeg digger hele henne! Hun er helt herlig og altfor snill. Å sammenligne snillheten hennes med min er bare drøyt flaut for min del. Hun skal hjelpe meg med å fikse scooteren imorgen, haha, herlige jente! Hun trilla også scooteren den kvelden dekket klikket fordi jeg egentlig var for beruset til å gjøre det selv. Det er det ikke alle som gjør! Mer interresant eller gøy har ikke skjedd, men mye kommer til å skje! 

- Humu kommer hjem!
- Hovefestivalen! 
- Sommer! 
- Londontur med famen! 
- Tysklandtur med enda mer familie! 
- OSVOSVOSVOSV! 

Tid for senga hvis jeg skal klare å stå opp for å handle dekk og komme meg til Kristiansand. Blir iallefall gull å se Marte igjen! GUD NAIT EVRIBÅDI!


11.05.2013   MINNER   2 kommentarer

THROWBACK PARIS

Heisann! Da var det søndag (ugh) igjen, og denne helgen har bare løpt ifra meg.. Fredagen var definitivt den beste dagen denne helga. Koste meg kjempemasse! Igår var helt grei igrunn, hadde det fint da også for all del! Idag har dagen gått mest ut på å rydde og vaske litt, sett noen episoder Pretty Little Liars og laget kake til mamma og min bror kom hjem. Selvom det ikke var noen trang til det, fordi de hadde jo med seg både smågodt, påskeegg, chips og boller... Haha, sunne familien. 


Savner Paris så utrolig.. Skulle ønske jeg gjorde mye mer ut av det da jeg var der. Fineste byen jeg har vært i. Var der i desember en gang i 2010. Bildet øverst i midten er utsikten fra hotellrommet. Hver kveld klokken 6(tror jeg det var?) begynte eiffeltårnet og blinke som fyrverkeri. Det var så utrolig nydelig! Helt magisk å se på. Nå står jo London for tur, og det gleder jeg meg så sinnsykt til! Det er jo også en helt utrolig fin by, av det jeg har sett av bilder og film. Gleder meg til å se det med egne øyne.

Hvilket bilde synes dere var finest? Jeg synes definitinvt at bildet med eiffeltårnet og månen er det nydeligste. 


10.03.2013   MINNER   Ingen kommentarer

MEMORIES


1. Helene, Maren og meg i konfirmasjonen til Kaja i 9.klasse! Haha! 2. Håkon, meg, Aksel og Jakob i bursdagen til Aksel i sommer. 3. Ida, meg, Mariann og Charlotte på Hove i 2011. 4. Jørgen og meg i 1.klasse. 5. Helene, meg, Maren og Helene i konfirmasjonen til Kaja. 6. Meg og Kaja en av de første gangene i studio på skolen. 7. Meg i Bergen i 2010. 8. Meg og Mariann i bursdagen til Helene for 1 år siden. 9. Ali, meg, Marcel, Christopher, Ida og Simon på Hove i 2011! Goodtimes. 10. Marcel og meg på Hove ifjor. 11. WOOP. Meg og Emeli Sande på Hove i fjor! 12. Meg og Kaja i studio i første. 13. Haha, Ida i 10.klasse når vi alltid var i byen og hadde lagt et stort elsk på svampebobkjeks. 14. Stine, Adrian, meg og randoms i køen på vei til Ed Sheeran konsert på Hove i fjor. 15. Haha, meg når jeg hadde såååå lyst på Derbie scooter i første klasse. 16. Meg i Spania ifjor. Miss.

SAVNER GODE GAMLE TIDER! Gleder meg vilt til Hove i år! Hove er det beste stedet på jord.


10.02.2013   MINNER   Ingen kommentarer

ÅRET 2012 - del 1

JANUAR

Kan egentlig ikke huske at jeg gjorde noe særlig spesielt i januar. Eneste jeg gjorde var vel å se film og kjøre rundt med den daværende kjæresten min. 

FEBRUAR

Gjorde vel egentlig ikke noe spesielt denne måneden heller. Slo på småtrommen og la ut litt flere outfits enn jeg pleier. Kanskje 3-4. Fikk også mange fine gaver av min mor etter hun hadde vært i paris, og var helt i lykkerus. Nye uggs, parfyme, godis, foundation, en ring og to topper. Kom også videre i UKM med bie-bildet mitt.

MARS

Lykkemåneden, da jeg fikk den elskede sengen min som jeg tilbringer både natt og dag i. Som vi måtte taue inn gjennom verandadøren min siden vi ikke fikk den opp trappa, haha! Var også i gøy bursdag hos Stine hvor jeg trossen min og kjæresten min sin avtale og drakk. Og hadde ingen tegn til dårlig samvittighet! Haha badass ass. Slo også igjen litt på småtromma og la ut noen outfits. Brukte også mer selvbruning enn det som er sunt og ble ganske oransj i ansiktet.. hahaha.
Her i midterste bildet kan dere se hvor fin og oransj jeg ble.

APRIL

Jeg ble 17 år! Brukte dagen med kjæresten og kjøpte smågodt til min bror for 90 kr, når jeg egentlig skulle bruke bare 30. Handlet det på europris, så dere kan jo tenke dere hvor mye det faktisk ble. Var også i Arendal på fylkesmønstringa da jeg kom videre med et bilde av en bie. Var faktisk en utrolig koslig dag. Husker også at vi så en mann med våpen(rifle?) og da vi ringte politiet så kom de aldri. Husker jeg ble så provosert fordi jeg mente fult og helt at den mannen kunne vært den neste breivik. Lagde også en salgsblogg hvor jeg faktisk fikk en del bud, men hvor jeg aldri gadd å fikse betaling så det ble ingenting av. Jeg delte også en av mine favoritt retter, nemlig ''farmor mat'' som er makaroni, kjøttdeig og løk med ketchup også. Grunnen til navnet er fordi hun alltid lagde det til meg når jeg var liten. I tillegg var jeg på bakesiden, og gjorde om en kakeoppskrift til muffins. Som jeg må si at ble helt fantisktiske. Sitronmuffins for life.


MAI

Mai var egentlig er veldig fin måned, mye pga vær. I tillegg gikk det  veldig bra på skolen. Men det gikk veldig mye nedover etter av hunden min, Nemi døde. Ellers hadde jeg en veldig vellykket photoshoot i PTF, og jeg kjøpte meg min favorittshorts fra
gina som jeg sikkert har brukt 425326 ganger. I tilegg lagde jeg et par headere for noen blogger via headerplease.com. OG jeg lærte meg å lage waterpaint bilder i photoshop. AAH, det er så fiiint!
JUNI

ÆÆÆ SOMMEREN KOM! Da var det å bli ferdig med skoleåret og starte ferien. Dro på hove i månedskiftet, hvor jeg hadde the time of my life som jeg har hatt alle årene jeg har vært der. Også fikk vi jo søte Lana, som ligner så utrolig på Nemi, bare slemmere, bitete og sleikende. Nemi sleiket aldri.. Dumme Lana. Fikk også microring extensions denne måneden, men det kan dere heller se på bildene fra juli. Har ikke lagt ut så mye bilder av det i juni.

Gleder meg så umennesklig mye til hove i år! 18 år på verdens beste plass, med musikk, venner, alkohol og KONSERTENE! Stemninga og livet der er så fantastisk.


JULI

Som sagt var jo hove i månedsskiftet, så JA DERE I JULI VAR JEG PÅ HOVE EHEHEHEHE. Var også i Bergen, og på hytta. Men ser jeg ikke har vært noe særlig på bloggfronten, så det har jeg ingen bilder fra på bloggen. Tror egentlig ikke jeg tok så mye bilder heller fra når jeg var der. Husker jeg var endel ute, og på tusen millioner GÅturer til shell med Karoline, som jeg savner altformye.

AUGUST

La ut en sang, og et bilde og det var det til jeg sluttet å blogge.

Legger ut resten imorgen :-)


 


10.01.2013   MINNER   Ingen kommentarer

sjarmtroll i 9.jaman, forandring fryder!


18.08.2011   MINNER   Ingen kommentarer

photos - memories
8 og 9 klasse

savn


16.02.2011   MINNER   6 kommentarer

polen 2010 med klassen

har seriøst ikke ord for hvor bra den turen var. synes det er så teit at de har sluttet med polenturer.. kommer til å huske denne turen så lenge jeg har hukommelsen i behold. sterke og utrolig fine minner. savner det, skulle ønske det kunne gjenoppleves!

uforglemmelig...

var dere / skal dere på poletur?


03.02.2011   MINNER   2 kommentarer

7-klasse bilder!


jeg og charlotte sommeren 2008


kaja sommeren 2008


jasmina og julie på avslutninga i 7


meg og birthe sommeren 2008


hahah! emina og nicole på erik og kriss konsert sommeren 2008


sander og aksel på topp20 i kristiansand sommeren 2008


birthe, sophep, julie, kaja og charlotte på barneskolen våren 2008


kim med tiara på skoleavslutningen i 7, sommeren 2008. haha! :p


birthe og meg på senteret våren 2008


meg med reggis!!! haha pent.. våren 2008


charlotte og meg sommeren 2008


meg og charlotte på colorline sommeren 2008


meg, sommeren 2008


meg, sommeren 2008


meg, sommeren 2008


jeg og charlotte, vinter/vår 2008


meg vinteren 2008


charlotte, jeg og kaja sommeren 2008


meg, sommeren 2008

omg, er så morro å se på gamle bilder av og til!

forandra meg mye, eller hva? :-)


25.01.2011   MINNER   2 kommentarer

seventh grade

pent azz..

29.06.2010   MINNER   1 kommentar

gammel sang - gammelt bilde

ta inn hele skjermen 26112009 143609bmp
dsc01193
Jeg hørte en del på den etter Kim dumpa meg, sommeren 08. Den sommeren var forresten den beste. Jeg savner den helt utrolig!

 • koselige kvelder og dager i byen med jentene mine
 • erik og kriss konsert
 • langt brunt hår!
 • vg-lista topp 20 med sander, kaja, jeg og aksel
 • koselige kvelder i sjøbua til kaja
 • masse oppe hos marius
 • danmarks-tur med familien min + venner av familien
 • dags tur til danmark/ fårup  med charlotte, frank og jarle
 • sommer i bergen! Regnte ikke EN dag da jeg var der! Herligt
 • båtturer med charlotte
 • båtturen med aida, chalotte, jeg og sander

dsc01231
birthe og meg på vei til springvannsstemmen tror jeg :p

tingtang043
en av kveldene i sjøbua til kaja :)

 003
kjekken :) sander på båtturen <3

0 313
vg lista <3

♥ hvilken sommer savner dere mest?

hvilken sommer savner dere mest? noen spesielle minner?

26.11.2009   MINNER   6 kommentarer
hits