GOD JUL

Vet jeg aldri bloggen, men hallo... det er jo megastress. Ville bare ønske dere alle en god jul! Og for dere som fremdeles vil stalke meg (haha neida) så kan dere følge meg på instagram! LEgger ut flere bilder hver dag der. Heter julievs på instagram. Hvis dere vil kan dere godt legge igjen deres instabruker i kommentarfeltet!


24.12.2012 BLOGG   Ingen kommentarer

ØNSKELISTE TIL JUL EDIT
VÆÆÆRSÅGOD MAMMAAAA OG PAPPAAA OG BESTEMOOOR OG TANTEE OG FARMOR OG ALLEEEE


13.12.2012 CRAVINGS   Ingen kommentarer

GUTTA BOYS

Heeei! Lenge siden nå, men har ikke så mye å gjøre med denne bloggen når jeg ikke har kamerabatteri vet dere.. vil ikke bli helt Erica Kvam og bare legge ut masse mobilbilder. 

Igår jobbet jeg med en skoleoppgave med å ta kampanjebilder for et brillemerke. Så da var Dilshod, en kompis av meg modell. Siden Muneeb, enda en kompis var med inn tenkte jeg det kunne være likegreit at kanskje han og ble med å ta noen bilder siden det har han mast om så lenge nå... Er utrolig fornøyd med bildene!

I studio har jeg brukt en stor softbox (Sånn kjempestor man kan gå inni) med belysning inni, fra begge sider, og en liten softbox fra venstre. Selvfølgelig koblet til kamera som blits. Lyset blir utrolig behagelig og mykt med softbox, for dere som ikke visste hva det var! Det ligger jo også en del i navnet. Har også brukt Canon EOS 30D med stativ. Elsker det kameraet, gjør utrolig med forskjell fra de andre. 

Disse er jo selvfølgelig bare utkast og ikke jobbet noe særlig med. Skal fikse litt mer med farger, og på bakgrunnen. Er 2 bilder her som er ferdige, om dere kan gjette hvilke det er! 


 Hva synes dere? :-)


11.12.2012 BILDER   Ingen kommentarer

HIDE AND SEEK
01.12.2012 BILDER   Ingen kommentarer
hits