so.cap ? ...pilus.no

Hei! Sorry for null blogging. Da vi kom hit i forigårds, ble det bare the hills og middag, ogsånn. Igår vi i bakken, og det skal jeg si dere. Det er det verste jeg noengang har opplevd. Det var SÅ kaldt! Det var -28 grader. Etter et kvarter hadde jeg mistet følelsene i tærene. Så jeg trengte sånne andre sokker, og en hals til. Det var litt bedre. Men så begynte googlesa mine og frosne til is, så da så jeg ikke noe. Da kunne jeg jo ikke ha de på mer, så jeg tok de av, og da fikk jeg vondt i øynene, haha. Men ellers var det morro! Er veldig glad i å stå på slalom jeg, lyst til og begynne med twintip. Så kom vi hjem fra bakken, og vi så g.i.joe, eller no. Var passe gøy. Så la vi oss. Men i dag morges, da ble ejg vekket av mamma som sa at brannalarmen var på hjemme. Hjemme er jo 3 timer vekke, så ja. Jeg fikk litt minipanikk om at kanskje det var meg som hadde gjort et eller anna med ovnen på rommet eller no. Så jeg teksta mariann og bare: herregud, brannalarmen er på hjemme! pappa er på vei ned, naboen sjekker blabal. Så mariann og charlotte og de, dro og sjekka det, men de fant ikke noe. Så kom pappa hjem, og ringte og sa at det var ikke noe i veien, ingenting brenner, men brannalarmen gikk.. Så da ble det mye kjøring for pappa, men blir nok en bra kveld uansett. Skummelt det der der...

SÅ, hadde jeg bestemt meg for og ta extentions hos xtend. Men der har de farlig høye priser, hvis jeg lissom skal betale selv. Så da gikk jeg inn på pilus.no, og der kan jeg begynne med og si at det var mye og lese, men ikke altfor mye og betale. Jeg tenker Extension Plier (sånn flat tang) og So Cap extentions, 50 cm, fordi de var ikke så innmari dyre, og hadde bra fargetilbud. Eller bedre enn de andre liksom. Tilsammen kostet det faktisk bare 1,126 kr! Tangen kostet 199, og extentionet kostet 499 for en bunt, men tok 2 bunter så det ble 800 kr. Men må vente og se etter at jeg har stripet håret, så er usikker.


Kan ikke ta inn noen andre bilder, det går så treeeeeeeeeegt. Men ha et godt nyttår alle sammen! Imorgen legger jeg ut en liten liste over hva jeg har fått gjort i 2009. Laga den idag, men ikke helt ferdig, og som sagt, går treegt. Hvis noen vil være med på den listen, eller vet om noe spess jeg kan ta med, er det bare og si det i kommentarfeltet!

:-) happi new year burde jeg si.. heh.


31.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

halla

Nå skal jeg visst til hytta! Det sto på timeplanen min at jeg skulle jobbe, men så ringte jeg geir og han sa jeg ikke skulle. Rart. Men det er vel ok, det. Så nå må jeg pakke og lade iPoden, så drar jeg. kommer hjem igjen 1.januar. Uæ. Så skal jeg jobbe 2.januar. skal jeg si dere noe kjempeteit? Jeg kjøpte jo den mørkebrune neglelakken igår, og har veldig lyst til og ta den på, men når jeg skal på jobb igjen om noen dager, så går jo ikke det. For på jobben skal vi ha rene negler. Jaja..  Jeg tar med meg the hills på hytta! Sesong 2. Har kommet til der når Lauren og Heidi krangler, så stakk Heidi. Haha.


første gangen på hytta etter jeg fikk kameraet mitt.

Nå måå jeg gjøre meg klar og sånn,snakkes.

29.12.2009 BLOGG   7 kommentarer

heyy

Idag har jeg vært på sørlandssenteret med Birthe! Koos. Der møtte vi Helene, Mariann, Kaja og Sondre. Koselig. Kjøpte faktisk en del, og mamma kjøpte hårfarge til meg. Nå er spørsmålet bare hvor lenge jeg venter med og farge det. Kjøpte også en del jeg trengte og har hatt lyst på en stund. Rød leppestift, blazer/jakke sak fra h&m, mørkebun neglelakk, den råe ringen fra gina, varmebeskyttende spray fra sunsilk. Pluss en brus, og en pakke tyggis ogsånn, haha. Ikveld er planen mariann og helene. Vet ikke om det blir fler, men iallefall oss. Tror det blir kos.
Kjøpte denne hårfargen. Jeg blir nok aldri platinablond igjen, off.
Ikke farg dere platina!!! Æsj. Det er et FÅTALL det virkelig passer.

Skal snart spise, bloggeees. ha en fin kveld alle sammen! dere hører fra meg later.

28.12.2009 BLOGG   6 kommentarer

SEX AND THE CITY 2 - 28 MAI !


Åååååå, jeg gleder meg. Gleder meg, gleder meg, gleder meg. De har til og med fått empire state of mind som sånn hovedtrack på starten, da må den være fantastisk. Livet er bra. Enda bedre om jeg og mamma helt out of nowhere, kunne dratt til oslo en helg og shoppet masse på veloura vintage. Og zara. Og acne. Oooog....

27.12.2009 BLOGG   5 kommentarer

uæ - moi needs clerasil for sure!

Ok, det må være no galt her. Jeg har spist overraskende lite snop i jula. Altså, riskrem, julekaker, osv. Men faktisk så er mer enn halve julesokken med snop kastet. Og jeg har tatt uvanlig lite på fatet. Magesekken min har krympet. Jeg er mindre sulten. Ser på det som en bra ting, for når jeg er sulten vil jeg ha snop og sånn, ikke salat eller brødskive. Likevel, så går det ann og få to kviser? Og den ene er helt forferdelig. Jeg skrapte den nærmest bor, og hvordan gikk det? Dårlig, for nå er det er sår. Skal jeg si dere en ting? Jeg har en flekk fra et sår jeg hadde sikkert et halvt år på hånda, også har jeg en flekk på foten fra en vannblemme, jeg skrapte og ble sår og nå - en flekk. Hvis jeg får en flekk rett over øyebrynet, da er det krise! Jeg har en med munnen og, etter et munnsår som aldri gikk vekk ca. Den er heldigvis ikke like synlig, men ser du litt etter, er den der. Hater det. Det blir derfor ikke noen bilder av ansiktet mitt, eller iallefall ikke hele ansiktet, til det teite såret er borte. Kvisesår omg. OFF. Fint tidspunkt og ta ibruk ansiktsmasken jeg har en plass. Må bare finne den.

Idag fikk jeg sett hele sesong 1 av the hills. Jeg må si, jeg elsker Lauren Conrad. She's the best. Husker jeg så the hills for første gang, jeg bare ...eh? Hva er dette for no dritt? Så så jeg på det litt mere, enda litt mere osv. Nå elsker jeg det. Jeg begynte og hylgrine nesten når Heidi og Jordan slo opp. Fy fader noe av det tristeste. Har aldri sett en 20 år gammel mann grine som megselv. Han var jo såå søt. ''Please don't do this. I can't live without you. I'll do anything!'' Så svarer hun bare ''I'm done'' også stakk han. Å, teit. Etter det har jeg spist litt middag, og dessert med folka, og ja, chillet. Rydda rommet jeg, faktisk.
cardigan h&m, nagletopp bikbok, smykke glitter. Alt fikk jeg i gaver, takk <3


smiiiiil. før middag på julaften.


''a girl needs her lipstick''
     - holly golightly, breakfast at tiffanys.

Leppestiften er kjempefin, fra l'oreal. Fikk i gave fra Ragnhild! Takk! I love it!

27.12.2009 BLOGG   1 kommentar

the hills sesong 1 og carry out

Hei! Nå er vi kommet hjem fra byen. Vi har tusla rundt der, og var på narvesen som var åpen faktisk. Kjøpte litt snadder også kom jeg over en av dvd-hyllene, og the hills sesongene som sto smilte til meg. Så tenkte jeg, hmm, hvorfor ikke? Så kjøpte jeg sesong 1. Eller pappa gjorde, skylder han penger nå. Så nå skal jeg gjøre ferdig dette innlegget, også kose meg med the hills og et stort glass fanta.


Til nå har jeg bare to sesonger av noe som helst, og det er gossip gril sesong 1, og the hills sesong 1. Haha, skal nok få fylt opp med mer!

Også fordi jeg ikke er så flink til og blogge fortiden, legger jeg ut favorittsangen min atm.


<3

blogges

26.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

the hills marathon

Hei! Jeg ble nesten tvunget ut av senga, og ned på kjøkkenet idag. Jeg sov kjempegodt! Også dunker folket i gulvet.. Så jeg kom ned, 99% zoombie. Drakk masse appelsinjuice og spiste rundstykke. Så kom jeg meg bort i vår enorme sofa i stue nummer 2, og plasma tven. Med mtv på, og ser på the hills. I love it. Jeg elsker det når Spencer blitt satt i skyggen. Jeg hater han, han er så stygg i hue. Hah. Nå er det pause, og den er så laaaang så da tok jeg og blogget litt og sånn. Må bare si en gang til, jeg ble kjempefornøyd igåår. Fikk ikk sko da, eller...tøfler. HAH, men fikk jo litt penger jeg kan kjøpe sko for, så da gjør jeg det. Fikk verdens fineste vesker! Frynsevesken jeg har ønsket meg lenge, og en nydelig og stor clutch. Clutchen viste jeg igår. Fra Gina var den.

Men nå som vi er inne på the hills - hårfarge! Jeg vil ha slik farge lauren har, bare en liten anelse lysere. Men jeg har bestemt meg for og la håret vokse litt lengre ogsånn, før jeg farger. Blir gøy og se etterveksten, haha.


litt av frynesvesken fra h&m og digg genser fra bikbok.

25.12.2009 BLOGG   1 kommentar

the countess
Litt bilder jeg tok idag. Aner ikke hvor jeg fikk countess fra. Kanskje fordi kjolen min er litt romersk-ish, og jeg har midtskill, og romersk minner meg om ordet grevinne som da ble countess på engelsk. Smart.

hva synes du?

25.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

julaften


Tuuusen takk! Dere skal få se nærmere en annen gang. Nå skal jeg bare chille litt, og sånn.
HAHAHA


<3


jeg likte den clutchen!


sånn. jeg gled

24.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

ikke lenge til pinnekjøtt og riskrem etterfulgt med gaveåpning!

Jul er herlig. Nå satt broren min og spilte playstation 3 når jeg kom ned, og mamma så noe kjipt på den andre tven, så da var det opp igjen her. OFF. Har tatt enda mere outfit bilder, for jeg har skifta yet again! Så har jeg fått helt dilla på midtskill! Det er så fint! Jeg hadde det på skolen, siste skoledag, fordi jeg bare måtte ha en bitteliten change. Følte meg fin hele dagen jeg. Midskill er greia sier jeg, sideskill er soooo last year lissm. 
genser boys of europe, smykke-armbånd-ring fra et sted i utlandet, solbriller for lookens skyld ginatricot skinntights bikbok sko bianco.

24.12.2009 BLOGG   1 kommentar

dette er min outfit til ikveld


fikser håret med verdens feiteste face, tipper jeg.


iallefall en halv pose! haha


der fikk jeg det til! se ned i golvet er en livredder for outfit bilder.

kjole fra blikkbox, sko fra bianco. Så skal jeg piffe det mer opp med litt acessories, en strømpebukse og ha med en lang ull cardigan for jeg kommer definitivt til og fryse med i så lite tøy.

24.12.2009 BLOGG   5 kommentarer

tøflene mine!
De er digge! Føles ut som jeg har dyne på beina at all times! TAKK til mams og paps.

24.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

jeg anbefaler falske vipper

Det er utrolig greit. Jeg fikk fra Birthe, men brukte bare limen fra den pakken da. Ehe. Men jeg hadde noen andre jeg har hatt siden jeg fikk extentionsa, dem kom med som en liten ekstragave. De er virkelig bra! Og 100% humanhair. Witch is good. Mine er fra pinkee spro, og fått via happyhair.nu. Forresten, så er de på megatilbud nå! 20kr pakken! Det er ikke sant altså! Kunne hamstret inn mange, hehe. De er ikke hele, men sånne ''små'' hvis dere skjønner. HER kan dere bestille dem. Kan anbefale disse til fest, jeg har nesten ikke brukt noen, og hvis du bruker en hel pakke på begge øyner, vil du se ut som et eventyr. Det er jeg bombesikker på! Disse skal brukes på ballet i februar!


Sjekk! Dette er nesten ingen. Sikkert 5 på hver ellerno?


Det tulla seg med mine egne vipper, der som det er krøll btw.


nedenifra


jeg føler meg pen idag jeg. haha.

Etterpå skal jeg legge ut en liten bildeserie, the countess, og outfit bilder. Noe må man gjøre når man venter på gavene. Jeg går opp på pcen, ned og ser på disney, opp igjen, ned igjen blabla.. dere skjønner. Tyder på å bli en bra jul!

24.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

glad kanskje ?

Fikk verdens diggeste ''tøffler'' hvis man kan kalle de det. I sånn dundyne stoff, føles det ut som! Også står det julie på dem! De er kjempeherlige. Så har jeg sittet og ledd av Askepott 3 på disney channel, av den katten lucifer og ho grønne stesøstra. Haha, det er så monga. Og spist snop ofc.


Legger bedre bilde av tøfflene ut senere. Nå skal vi spise frokost!

Blogges

24.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

he he he he hey, jeg har åpna litt gaver

Jeg må si, at jeg er glad nå. Det er fint med gaver. Jeg fikk en sånn spa body wash dings, en bodylotion, tre blonde-string (haha, lottø), bubble gum lip smacker YUM, leppestift, øyenbryns farge, falskeøyevipper og LIM til den. Limet trengte jeg veldig kan man si, heh. eller HAHØ, eline :P tss. Og ja, jula er ødelagt. Det regnte nemlig! Sykt teit. Je suis sint pga det. Ikke at jeg skal ut idag heller da, så når jeg tenker meg om så går det greit likevel! Men regn, ikke TENK på å dryppe på vårt vindu når vi spiser middag.
Legg merke til verdens fineste gavebånd på den rosa! Glitter. Den er fra Charlotte.
Bodylotion fra Kaja, Spa body wash fra Charlotte, tre string og lip smackeren er også fra Charlotte, Øyenbryns dingsen og fake vipper fra Birthe, og Leppestiften fra Ragnhild. Ja, jeg skulle åpne amalie sin og men den hadde gjemt seg veldig godt under treet en plass, så fant den ikke. Men vet jo hva det er iallefall. HIHI.

Nå skal jeg gå å gjøre noe fornufting. HAHA, my ass.

24.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

scary shit


jeg er

egentlig ikke

sur heller..

jeg følte bare for det. Nå er det nesten jul dere! en halvtime til så er det offisielt julaften. Det er megakult. Noen kan vente seg en fin god jul sms, også :) pusspuss.

23.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

dagens outfit


Genser fra boys of europe! (merk: jeg bruker guttegenser, og den er ikke lånt fra pappa en gang!)
Bukser fra h&m, og solbriller (ja, masse sol) fra vita.

Guttegensre er DIGG. Også er den ull. Idag har vi vært ute og handlet i hele dag ca. 3-4 timer! Jeg fikk heeelt breakdown i bilen når jeg og broren min venta på resten, jeg gjorde ikke annet enn og tulle, lage rare lyder og le av hvor dumme katter er og den hunden utenfor kiwi som ødelag en plakat fordi den savna eieren sin. Også fikk jeg en dødsfet sjekk i posten. Har aldri fått en sjekk før tror jeg? Skal iallefall investere sko med den, og litt ekstra. For man får ikke sko for 250? Men det er jo januarsalg når jeg skal handle det, uansett. Kanskje jeg finner noe.

FUS PÅ PARTYSKO FRA DINSKO FORRESTEN!

Herlige. Har jeg nevnt at jeg elsker nagler? Alt med nagler er fint nesten.

23.12.2009 BLOGG   6 kommentarer

bra julie

Nå er det lille julaften, jeg har eget, hvitt juletre med lilla, blå og glitrende julekuler på rommet. Jeg har tatt en dusj, stjelt bittegranne av mammas silk therapy fra biosilk, som btw er noe av det beste i verden. Så har jeg lakket én negl, men hallo? Hastverk er lastverk, så jeg tar de andre senere.Ogsååå, har jeg faktisk ikke sett på de fine julegavene, som skal ligge der og friste hele gjengen i mer enn et døgn til! Kunne det ikke bare vært julaften idag? Bortsett fra at da må vi spole tilbake noen timer, så jeg rekker og se alt jeg skal på tv, og spise masse dritt til frokost. For ja nemlig, frokosten skal være FØR eller ETTER Tre nøtter til askepott. Og hvis den er FØR og altså fem minutter for filmen begynner, ja, da dropper jeg søren meg hele frokosten. Det ekke noen ordentlig jul uten tre nøtter til askepott! Det sier vel seg selv.

OGSÅ, må jeg bare si hva jeg drømte i natt:
HAH, jeg satt med gavene under treet, og så på den gaven jeg la ut i går, som måtte være en ghd rettetang. Så etter jeg hadde stirra litt på den begynte jeg og grave i gavene, og fant en lilla eske uten gavepapir, bare med bånd. På den sto det ghd, og det var bilde av en rosa rettetang, en sånn tips-cd, noen klyper, en bag...blabla. Så nå vet dere hvor mye jeg faktisk gleder meg til og åpne gaver! Haha.

NEI, jeg er ikke sjalu på ida wulff, som fikk 20 søppelsekker fulle av gaver. Som sikkert inneholder pcer, mobiler, rettetanger, sminke, klær osv fra enkelte (ja, enkelte du lissom) som vil at hun skal anbefale og reklamere for de fantastiske produktene som ligger fint på plass i en eller annen skuff hos Ida 1.juledag. NEI ER IKKE SJALU, NEI. Må være litt fint og være toppblogger.

Dette var  ''månedens lengste bloggpost''. Kanskje jeg savner norsktentamen litt. Vet dere hva? Jeg fikk PLUSS for og poppe inn mobilsmser og ja, faktisk et blogginnlegg i tentamens-fortellingen min. Tøft.


Siden jeg er ufikset, og en ploggpost uten bilde er TEIT, så tok jeg en snarvei og la ut en bilde fra fredag, med verdens fineste posé. Nå må jeg ut og handle. Med EN lakket negl. Gleder meg.

Gud og morsom jeg var i dag egentlig.


23.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

dagen chilleoutfit, og mamma har strikket hals til meg!Jeg elsker min nye hals! Hvit, tykt ull og kjempefin! Genser fra gina og joggis fra cubus.

Tror jeg tar natten nå. NATTA BLOGGEN.

Syns dere om outfitet, og halsen?

23.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

6 favoritter fra garderoben
kjole fra h&m. Jeg ønsket meg den så lenge, så fikk jeg endelig råd og kjøpte den. Brukt få ganger. På forestilling for skolen når jeg sang, og på julebord på filla.
Supersøt kjole fra ? Vila eller only tror jeg. Brukt på 17.mai og Charlotte sin bursdag.
vintage bluse. Brukt få ganger, men den er elskbar.
vintage paljett topp/kjole. Brukt få ganger. Skulle bruke den på 80's party, men så ja.
Tunika fra blikkbox. Brukt på 17.mai, og MASSE i sommer, som kjole.
Verdens diggeste genser. Ser ikke så fin ut på, men er veldig digg. Fra gina, og brukt MANGE ganger.

hvilket plagg likte du best?

23.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

hjerter - jewelry


Verdens søteste pose kanskje?


Oversized smykke! Det liker jeg. Synes det var litt klassisk/moderne, på en måte ?
Fint var det iallefall.


Armbånd og ring. Ringen var dritfet btw, men var nesten umulig og få ordentlig bilde av den. Mer detaljer, men kameraet nektet og vise det.


Fikk fra farmor! Dere skjemmer meg bort, og jeg elsker det. Jeg fikk nemlig dette, to gensre, og et skjerf. Pluss alle gavene som ligger under treet!

Tycks?

22.12.2009 BLOGG   1 kommentar

hvilke blogger leser jeg egentlig ?

Da jeg var på fillalink, hadde jeg jo naturligvis med pcen. Sånn ca alle som så meg, når jeg var på nett, sa: Å herregud så mange blogger du leser! Fordi jeg har nemlig tatt de jeg leser hverdag på bokmerker/favoritter på den linjen på mozilla firefox. Men jeg kan skrive litt om hvilke jeg leser, og hvorfor jeg leser de.

Ulrikke Lund. Selvsagt, fordi hun er mitt forbilde #1. Hun har kanskje bommet på hårfrisyrer (jeg sikter til brunt hår og potteklipp), men hun er en genial blogger og fashionista. Første bloggen jeg begynte og lese, og den jeg popper innom først.

Anna Edwin.
Aka Annais. Jeg må bare si, jeg elsker håret hennes! Haha. Hun har veldig mange fine bilder, variert. Skriver om mote og livet, som ca. nesten alle jenter på blogg.no blogger om. Også har hun en kjempesøt vovs som heter Melis! Aww.

Hermine. Hun går på samme skole som jeg, og jeg har lest hennes blogg siden jeg begynte med blogg tror jeg? Hun har veldig bra bilder! Og skriver veldig bra, og ja, har en interresant blogg. Hun har sannsynligvis et slags bloggtørke atm? Men er vel bare og ta, fordi bloggen til en kan ikke styre livet!

Marielle.
Oppdaterer ofte, og har fine bilder. Derfor leser jeg den. Hun skriver utrolig bra, må jeg si!

Eline, eller GRAY. Hehe. Hun går i klassen min, og jaaa, jeg hadde faktisk ventet at hun skulle lage seg en blogg. Kjempegøy og lese bloggen hennes!

Livingdoll, Elise Bahia.
Først må jeg si, hun kommer fra Bergen! Det gjør henne desidert til en megakul blogger! GO BERGEN! Hun har en veldig dyr og eksklusiv stil, men kjempebra og masse av inspirasjon! Hun har humor også, det er gøy og lese! Vittig når hun gjør narr av Cat People. Hah.

Julia Nyland Ørsahl
. Hun har desidert masse humor! Jeg lo så jeg grein når hun hadde svenskeblogg! Hun har jeg fulgt mer enn et år nå, og jeg er litt avhengig.

Ida. Hun synger jeg med hos guri, haha. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker bloggen hennes, men jeg tror det er for bildene og humorens skyld.

Kristina.
Håret! Neida. Hennes blogg leser jeg fordi hun har så mange fine bilder!

Cecilia Keinapel.
Oppdaget hennes blogg rett før Lars Tangen kåret henne til Norges Barbie. Haha. Hun blogger om noe vi har veldig til felles, nemlig mote. Hun har litt for mange mobilbilder, med dårlig kvalitet, men ellers, perfekt. Og fint design!

Eivind og Jørgen. De går i parallellklassen. De videoblogger, skriver ikke. De har enda ikke fått så mange blogginnlegg, men det de har en amazing. De har absolutt ingen IQ, btw.

Mads og Tord. Har også video-blogg. Og går også i parallell-klassen. Og har ingen IQ de heller. Bortsett fra Tord, han er litt nerd. Heh. De har enda færre innlegg, men da er det enda mer og glede seg til aiight?

Ida Wiik. Hun er bare genial. Hun har humor, stil, alt. Noe av det vittigste var når hun og to andre skulle til oslo for og se på jimmy choo. HAAH.

Vera. Oppdaget for noen dager siden på Ulrikkes blogg! Hun står modell for fashionlove.no. Hennes stil er smashing. Men hun er ikke så god til og oppdatere! Fy.

Malene. Hun er nesten het prikk lik til Taylor Momsen! Det er helt sykt. Fin blogg, og fint design.

Rumi. Fashiontoast. Hun er underbar, sier jeg bare. Satt og leste bloggen hennes på skolen en gang, på moben! Haha.

Linn. Hun har kjempebra bilder, verdens mest rocka stil og oser av inspo! LOVE.

Så legger jeg til at jeg leser mange av dem jeg har som venn på bloggen.

question, hvilke blogger leser du ?


22.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

skrik og hyl. gjett hva jeg fant i trappa!

En mus! Jeg skulle opp på rommet og hente noe, så begynte jeg og gå opp trappa. Jeg så ned for og se hvor jeg gikk. Og trappa vår er ganske bratt, så da jeg kom nesten til toppen så jeg rett frem, også ser jeg bare en mus i øverste trappetrinn! Jeg fikk helt hetta. Jeg skreik og hylte som en gris som skulle føde eller noe. Eller en rik bortskjemt jente som nettopp fant ut at hun var fattig. Musa løp ned noen trappetrinn etter meg, for ejg bråsnudde med en gang jeg så den og løp skrikende ut i ganga. Så hoppa søren meg musa ned fra et av de øverste trinna, og gjemte seg bak bokhylla. Pappa tok inn en musefelle, og etter en halv time, ble den fanga. Jeg gikk inn for og se, og det må jeg si jeg angrer litt på. Det var grusomt, hehe. Jeg hater og se døde dyr og sånn. Da jeg var liten fant jeg en død katteunge i senga. Noe av det verste som har skjedd meg, desidert.


Hvordan ville du likt og finne en sånn i trappa, for så og se den men halvt avkappet hode?
Greit, jeg vil ikke ha mus i huset, men jeg vil ikke se den dø heller..

noen gang hatt mus i huset?

22.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

hva og investere i til januarsalg

 • Clutch. Nå er det søren meg på tide. Jeg har utrolig lyst på en nå. En litt stor en. Med nagler! Og knæsj farge! Siden jeg nesten alltid kler meg i en kjedelig farge.

 • Ny lommebok! I zebra eller leopard-print.
 

 • Et par sko til. Pumps. Eller iallefall noe med heels. Gladiator heels! • Paljettkjole. Etter og ha sett Kat DeLuna i Unstoppable musikk-videoen har jeg siklet etter en blå paljettkjole. • Masse ny sminke. Det trengs! Vil ha MAC, Gosh og Chanel.... takk for vita, og den butikke vedsiden av vita på senteret, haha :)


 • Store smykker. 
 • Strømper som går til låret.


 • Tights med huller.  • også selvfølgelig masse random og billig på tilbud fra gina og h&m! haha :)

hva har du tenkt og kjøpe når det er januarsalg ?

22.12.2009 BLOGG   1 kommentar

i love you, christmas tree

Jeg kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til torsdag! Julen 2007, var julaften litt sånn ''åja..'' fordi jeg hadde en kjæreste, og hele jula gikk jo nesten på å tekste med han, fordi vi var flere mil fra hverandre. Han var her i lillesand, eller, på bondelandet hah, og jeg var i bergen. Jeg skippet 10 minutter av ganga i middagen og sa ''jeg må på do'' og låste meg inne der, og satt og teksta, hahaha. Off. Julen 2008 var vi også i Bergen. Da hadde jeg helt det motsatte av kjæreste, altså en eks jeg var i full krangel med (ironien her er at jeg krangler med akkurat samme personen for øyeblikket.). Jeg fikk masse fint, men ikke akkurat det som sto på toppen av ønskelista. Men den jula ønsket jeg meg ikke noe særlig heller da. Så derfor fikk jeg ting jeg ikke hadde ventet. Noe jeg ikke likte, og noe jeg likte. Jula 2009, som pågår, blir fantastisk tror jeg. Pinnekjøtt er den beste julematen! Kasser med brus, masse gaver, kjempefint juletre, tre nøtter til askepott og disney på tv, snop, familie, sikkert masse god jul-smser fra venner. Faktisk fått en allerede fra Ernst. Så er det enda mindre dager til PAYDAY for både jobbing hjemme og på cafe opus, også er det jo litt penger under treet i år. Det vet jeg nemlig. Har sjekket.


!!!!!!! Skjønner dere problemet mitt? JEG ER UTÅLMODIG!


Ikkesant? Den er perfekt form på, akkurat passe tung, og når jeg rister i den, er det en dings der!
rosa kosedressen min er <3 og svart hår suger.

noen fler som har det ca slik som meg?

22.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

rydda og sånt

Jeg fikk ikke blogget ordentlig igår føler jeg. Jeg unnskylder meg ikke, altså! Blogg er ikke hele livet mitt. Men nå har jeg støvsugd, rydda litt, vaska, og styrt litt. Greit det, sikkert. Vi får besøk av besteforeldrene mine idag! Koselig. Og de har enda mere gaver med seg >:) Høhø. Det eneste jeg sa jeg ønsket meg til dem, av dem, var rosa eller leopard ghd-stylingjern! Og de sa at det kunne de vel kjøpe. Jeg ble såå glad! Helt ærlig, trenger jeg ikke rettetang egentlig. Håret mitt ER rett nemlig. Untatt rett etter jeg har våknet, da har jeg litt sovesveis. Men rett hår, det har jeg. Og jeg har aldri opplevd at jeg får krøller/bølger i regn osv. Ikke som jeg husker. Men et stylingjern fra ghd, det er en gave fra Gud. Iallefall om den er rosa, eller leopard.

Igår så gjorde jeg heller ikke særlig. Sløva på sofaen, så på one tree hill og disney, gikk tur med hunden, så på sex and the city på kvelden med mamma.. Altså slik man gjør når man har ferie - absolutt ikkenoe!
Hahahha. ''Dagens outfit'' eller? Boblejakke bikbok, pannebånd swag, solbriller vita. La oss ikke glemme den nydelige refleksen jeg ikke aner hvor er fra. Og ja, det var masse sol ute i mørket igår kveld. Altså, ja.

Nå vil jeg spise og vente nesten en time på at dagens dose med one tree hill skal begynne på tvnorge. Det er 15.20, for dem som lurte.

22.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

musikk for alle mine forskjellige humør


22.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

r.i.p brittany murphy
21.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

denne sangen har jeg lett etter lenge!

Pitbull ? The Anthem

Linken er spotify bare sånn info. Denne sangen er så herlig! Sommersang! Jeg hørte den for første gang i bergen på festplassen på sånne svææære høytalere, sommeren 08 tror jeg det var. Jeg synes den var dritfet, så jeg prøvde og google den, men teksten er jo spansk, så det var jo ikke så lett. Så hørte jeg den på skumpartyet i sommeren 09, og jeg bare ohyeeah. Men ikke noe lykke der heller. Så nå for fem minutter siden søkte jeg på lil jon på spotify for jeg skulle høre på Krazy, så trykka jeg bare på the anthem, også var det den! Wæ. Nicern. Denne burde vi høre på i spansken!

21.12.2009 BLOGG   1 kommentar

i want this!paljettgenser kr. 399,- fra vila/nelly.com

Elskbar. Skal kjøpes på januarsalg!

20.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

jeg gleder meg til og bli blond igjen!


Slik farge vil jeg ha igjen, bare litt mer jevn. Og iallefall lengden! Grunnen er fordi jeg har jo ikke verdens tykkeste hår, og når det kommer blond ettervekst i mitt mørke hår, ser det absolutt ikke pent ut! Etterveksten er ikke så lang enda da, men jeg vil gjerne unngå det. Også vil jeg slutte og farge håret så ofte, og da må jeg jo ha det i min naturlige farge, det skjønner vel alle. Jeg har farget og stripet håret tilsammen rundt 15 ganger, og det er ganske sykt. Pluss at jeg liker meg bedre med blondt hår.

20.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

feelgood


I love this! Vinteren 2008 minner! Tror neimen jeg ikke skal sette på switch, jeg. Jeg trenger ikke sitte på nett hele natta. Jeg er bare ikke trøtt, og jeg prøver desperat og få sånn derre....derre... jeg har glemt hva det heter. Sånn når man legger seg kjempe sent, og våkner langt på dagen. ARG, hva heter nå det igjen?

20.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

mitt forhold til spotify -

jeg har 7 spillelister på spotify.. 3 av dem er mine, haha. Jeg er veldig glad i og lagre andres spillelister! Bla igjennom andres musikk, da finner jeg garantert en ny, fet sang. Så nå får dere min spilleliste, og jeg blir skikkelig, kjempeglad hvis dere gir meg deres også! Elsker ny musikk, elsker spotify..

her har dere miiin
( Det er meninga dere skal trykke der, bare sånn btw) hah

GI MEG DIN! ellers...


også et stemningsbilde av hvordan jeg føler meg nå, helt skuuutt. haha :)20.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

de skriker; ÅÅÅPNEE OOOOOSSS

Jeg blir gaaal! Jeg har vært og nasket og sett på gavene, hvilke som er til meg, og de passer helt perfekt til masse av det jeg har ønsket meg! Jeg blir så irritert på meg selv! Og gavene, jeg hater dere teite gaver. De bare står der, på hylla og frister meg som søren. Også har jeg åpnet gaven fra Birthe, som vare vipper og øyebryns farge eller sånn skygge eller hva søren! Og det som er ironien her er at jeg har en øyebryns-kost, OG vipper uten lim, og vippene jeg fikk inneholdt lim! Også gaven fra amalie, valge jeg ut selv, og sikler enda etter! Og den ene gaven fra oldemor tror jeg, kjente jeg at det var en osis dust it, og jeg bare mammaaaa, dette her er en osis dust it. Og hun bare, hvah! Hvordan visste du det!? Ja, jeg hadde snoka i vesken hennes før hun pakka inn gaven, og fant en slik. HAHA.

NÅ ER DET FIRE DAGER IGJEN TIL JEG SKAL RIVE MEG LØS! Bli feit, se på tv, gnome, åååpneee julegaaaveeer, kle meg bolletøy på morran, og finsko og kjole på kvelden. I'm gleding meg like a crazy barn!

(hvis noen lurte, ja, jeg er overtrøtt)

20.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

i love this

Jeg mener det. Jeg synes dette smykket er dritfint, helt perfekt! Jeg kjøpte det til mamma for noen år siden, til morsdag eller bursdag eller noe sånt. Jeg var ikke kjempe begeistret for det akkurat da. Jeg bare tok et smykke jeg fant liksom, på en butikk på lillesand senteret. Det er fra Zento, en dansk designer. De hadde faktisk veldig mye fint der.

19.12.2009 BLOGG   1 kommentar

biff, snop, og kveeld.

Nå tar jeg en tur ned en etasje, haha. Vi skal ha biff til middag, nå. NAM. Så har jeg brus, sørlandschips og snoop. Fintfint. Men jeg vil helst ha biff, haha.kristina debarge - sabotage    loooove it, selvom den er litt gammel nå.

19.12.2009 BLOGG   1 kommentar

jobb

JODA.Jeg skulle ut med søppelvogna, også fant jeg ut at det var hull i den ene søppelsekken, så det rant masse kaffepulver ut av den! Det var liksom spor henover etter meg, hahaha. Lotte fikk jo bare lattis. Så møtte vi på Ida, Sondre, Mariann og Helene, på vei ut. Søøøtiser. OG btw, jeg hadde mere penger enn mamma hadde tilsammen på kortet og i kontant, og jeg hadde 106 kr! Det sa jeg bare for og mobbe, ja.

Også har jeg hatt VELDIG lite sminke på meg idag, i tilegg til at jeg var ute. Hadde bare bittelitt mascara, haha. WOOW.

se så naturlig! hahahha

19.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

jobbe

skal jobbe idag, fra 14.00-18.00. Blir sikkert lite blogging. Kanskje ikke noe. Så tror jeg at jeg skulle sitte inn idag, pga mamma og dem skulle ut eller noe sånt, så jeg måtte passe broren min. Omg. Ikke at jeg har noe ber og gjør idag heller, jeg bare mekker meg noe digg og spise, leier en film, tvinger mamma til og kjøpe en cola, i motsetning til igår da hun ''glemte'' og kjøpe. Da ble jeg litt emo. Altså, en fredagskveld uten cola, det går bare ikke. Men nå må jeg gjøre meg klar, for det er nemlig ikke lenge til jeg må gå! Blogges!

19.12.2009 BLOGG   5 kommentarer

jeg fikk fem femmere på karakterkortetdet er veldig bra for meg! Jeg nærmer meg et mål. Til neste år skal jeg søren meg ha 6ere og.
Ikveld har jeg gnoma og kjeda meg helt sykt. OFF. Har sett på fawlty towers eller no, med mamma og bruur. Det er igrunn veldig vittig, haha. Så har jeg jobbet med videoblogg, som jeg holder på og konvertere nå! Så skal jeg redigere den, også legge den ut. Men det kan ta littegranne tid.

Men nå skal jeg gnome videre på kvelden :) kos dere... og ja, KOMMENTARER er hyggelig ;)

18.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

video: jeg synger happy av leona lewis!Jeg skriver på bloggen hele tiden, at jeg elsker og synge. Noen har hørt meg synge, noen ikke. Dette her var veldig flaut. Og grunnen til at det er dårlig kvalitet er fordi det er tatt opp uten mic, og noe som helst. På rommet mitt for en halvtime siden. Og selvfølgelig ville det vært enda flauere om jeg hadde vist meg på video mens jeg synger, så tok heller et bilde. Haha. Og ja, jeg lagde en sminke video og, med partysminke. Men det fucka seg, og filmen ville ikke inn på movie maker. Skal prøve og fikse det.

hva synes du? skal jeg fortsette med sang-videoer?

18.12.2009 BLOGG   13 kommentarer

KATASTROFE


VI HAR IKKE BRUS! ikke en gang pepsi! Hva er det forno liksom? Det er fredag. Jeg TRENGER brus.

ellers, blir det innekveld i dag tror jeg, skal prøve og fikse den videobloggen snart. Dere har ikke vært flink til og si hva dere vil se, så da velger jeg. Men først skal jeg spille litt klassisk på piano. Debussy, Beethoven, har dere noen? Fine, klassiske sanger til piano. Jeg fant en på spotify, piano tribute players - need you now. Den var fin, men orginalen var ikke like fin.

-blogges

18.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

juleferie, og midtskill!


Jeg er glad! Det er juleferie, og det er deilig. Sove lenge, JUL, shopping, venner, familie, masse god mat, lange kvelder, mye bra på tv, osv... Gud jeg elsker jula! Men jeg hater vinter, off. Det er ikke noe gøy. Gjett hva jeg og Charlotte gjør? Vi spiller go super model! hahahhaha. Gud og sært. Men jeg vant en photoshoot :)

18.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

hva tror dere om at jeg lager en videoblogg imorgen?

Noen av dere har spurt meg om å lage videoblogg. Som en liten feiring imorgen, siden da er det juleferie, har jeg tenkt og lage videoblogg! Jeg har tenkt å vise dere makeup og hår! Og kanskje litt random snakk. Men jeg kan desverre ikke love noe, fordi forrige gang jeg prøve og lage, så klikka det bare. Mitt problem er at jeg ikke greier og legge inn bilder som er redigert i movie maker! Irriterer meg grenseløst. Men uansett. Jeg skal iallefall prøve!


jeg har midskill her :-o sykt.

Men hva skal jeg vise? innen mote, hår, makeup osv helst.
Jeg tenkte og vise en litt basic, makeup og extensions og midskill eller no.

Men nå må dere si hva vil dere se!?

17.12.2009 BLOGG   1 kommentar

juleavslutning


alltid like fornøyd, hahha.


elinee :)


eline & ida, synger


fin face. jeg, og sukanya, synger


rond, og tor inge


sukanya
+ nicole + amalie = 3 stk cuties


tulla :)

skriver senere, one tree hill atm


EDIT: nevner Maria Jørstad som tok bilder for meg på avslutningen! takktakk :) <3

17.12.2009 BLOGG   7 kommentarer

hvis du trodde jeg var en bestemt, seriøs, voksen jente....

hahah, ja, da var det avklart. Noe mer?

16.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

eid

chilleran og ser på fairly odd parents! haha, cosmo og pappan er beeeeest.

♥ love


16.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

Ferdig med muntlig!

Endelig ferdig med øving og fremførelse. Følte det gikk bra, jeg. Var egentlig ganske koselig og øve. Vi var i 4b eller 2nd house, hva enn du vil kalle det. Der øvde vi, lagde nudler og pizza, drakk cola, lo og tullet, øvde masse, og sånt. Etter vi hadde fremført, gikk jeg hjem en tur, og ned igjen på skolen for og øve på sangen med sukanya som vi skal synge for skolen imorgen. Vi skal synge My Grown Up Christmas List, vet ikke om jeg har sagt det før? Har det iallefall nå. Ikveld skal jeg og amalie bake til ''kosetime'' imorgen, på skolen. HAH. Det blir bøgga.


Cola, notater, mobil, data, masse rart. Alt man trenger til øving til muntlig.


Notateneeee.


Haha, jeg leste gjennom fremføringen, derfor så rart uttrykk, hah.


lese, lese, lese, lese, øve, øve, øve


jeg samarbeidet med amalie, koslig.

bloggest

16.12.2009 BLOGG   1 kommentar

falling in love, the 11th hour, no other one

TAIO CRUZ ♥15.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

knestrømper, hot or not?Love. Jeg syns det er hoooot

hva synes du om knestrømper?

14.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

jeg kom opp i engelsk i muntligGrunnen er at Amalie ligger og vipper mellom 4 og 5, og jeg samarbeider med henne.Vidar, engelsklæreren, trakk henne opp i engelsk, så jeg kom også med. Huhei. Nå skal vi øveeee.

14.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

til jul


fuskepels fra juicy coutore

FRA H&M

blazer


strikkegenser


strikkedings

FRA BIKBOK:

vest


jeans


jeans


jeans


cardigan


genser


kjole


topp


jenny skavlan cardigan


ullgenser - DENNE SIKLER JEG SYKT ETTER! AAAARGH

FRA BIANCO:


ah, disse skoa er perfeeeksjon

FRA GINATRICOT:

kjole, også et av plaggene jeg sikler vilt etter!


genser


skjørt
ELLERS, kunne jeg tenkt meg ting med nagler på, clutch, hals, store smykker, rød leppestift, hår og hudprodukter, sko med hæler, nye tights, den marineblå jakka fra h&m (fant ikke bilde), ooog masse snop.

denne var egentlig til mamma, hun lurte på noe mer jeg ønsket meg :)


13.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

lucia

Mamma har lagd lucia boller, og vi har drukket rød julebrus. Vi har også besøk av familien til kusina til mamma (?). Jeg har pakket inn gaver og litt sånt idag, eller ikke så mye.

har dere kjøpt og pakket inn julegaver?

13.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

sliten und trøtt

Idaaag har jeg gjort masse kødd. Neida. Jeg stakk jo på senteret med sander. Kjøpte littegrann gaver. Så ringte Sondre og vi ble med han og Ida til krsand heller. Haha. Sondre skulle egentlig ta piercing, men det var stengt så vi gnoma heller litt i byen. Så møtte vi noen huh... folk fra marnadal, eller no. Men jeg ble så lei av og stå der og bare: jeeee, så Sander bare: Skal vi stikke? Haha, akkurat som om han leste tankene mine eller noe. Så stakk vi på kjøkkenskapet og kjøpte BLT ♥ Så gikk vi til bussen. Jeg som var så sinnsykt smart, greide og betale for krsand - lillesand, når jeg skulle av på senteret! GR. På senteret møtte jeg Julie Petrikke av alle mennesker, det var jo kos. Men sykt hvor lenge hun holdt seg på h&m. Jeg gikk fra h&m, til enden av senteret og tilbake, og hun var der ennå, haha. Så stengte senteret 6, og bussen gikk ikke før halv 8 EDIT: halv 7. haha, ups, og det er jo garantert at den ble sen. Så jeg gikk på burgerking og satt der i hmm, 20 min. Så gikk jeg hen på ica maxi og gnoma, også løp jeg tilbake til bussholde-plassen fordi klokka var halv. Tok bussen hjem, fiksa meg og opp til Sander. Der så vi film. Jeg, Sander og Aksel. Vi så the uninvited og stomp the yard. HIHI. Så er jeg hjemme nå, ja,hhaha.

img2184
ikke helt glis, hihi, fnis.

lololololololololololololololol. jeg har fått nytt virusprogram btw.


13.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

våken o.O

snapshot20091212
Alle bloggere har vell et netopp-våknet-usminket bilde? Nå har iallefall jeg det. Hvem skulle tru det?

Asså, jeg skal på senteret idag, og handle resten av julegavene til jul, lim til løsvippene jeg fikk i posten, gavepapir osv.
Skal med sander, blir kos. Og om jeg skal rekke noe som helst, burde jeg hoppe i dusjen med en gang!

12.12.2009 BLOGG   1 kommentar

jeg heller alltid av sausen i nudlene
vi lagde såper hos Mariann idag. Var litt søt, egentlig. Den gir jeg bort i gave. Haha. Vi lagde pepperkaker også, hahha. Jeg lagde pacman! Og fienden, haha. De ble så sykt fete! Men helene ødelag pacman da, med den teite ''pynten'' hennes. Pynt du lissom.
ja, overskriften heheh.

Gadd ikke ta med kameraet dit idag, så tok bilder da jeg kom hjem. Nå skal jeg gnome litt før jeg legger meg, så skal jeg på senteret med sander imorgen :)<3

natta!

12.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

helg


dette er det mest trøtteste bildet av meg ever! på morran, ofc.ikveld, eller, nå snart, skal jeg til mariann, med masse andre folks på juleverksted eller no, haha :) blir funfun det. Vi skal se en film og, blood and bones, eller omvendt kanskje? Kanskje det blir litt bilder.Jeg fikk forresten 5er på norsk tentamen! Men jeg greide og skrive: ''så de hvitblekede tennene sine viste seg.'' Er det mulig.... Haha :) fikk 5er på engelsk tentamen og. Og mat & helse prøven. Ikke for å skryte, men jeg er litt pro.


utydelig? hmm.... ringer fra h&m, fuskepels fra gina tricot.. fikk til jul ifjord.

Nå må jeg stikke på tur med snoop doggy dog, jehu. Ha en fin fredagskveld folkens! Eller ettermiddag, haha.

11.12.2009 BLOGG   5 kommentarer

vil dere vite hvor flink jeg er?

Idag er min unnskyldning, jobb. Jeg dro på jobb rett etter skolen, og kjøpte litt julegaver osv. Så fem minutter før jeg skulle på jobb, fant jeg ut at jeg faktisk hadde uggs på meg. Og jeg tror hele verden er smart nok til og skjønne at på et kjøkken, på en cafe, der er det ikke rent, og ligger masse greier på gulvet. Så jeg ble kjempestressa og ringte mamma, og bare: HVOR ER DU HEN? så var mamma nesten hjemme. Så jeg måtte kjøpe et par sko på h&m. til 129 kr. Så da var den saken i boks tenkte jeg, men neidaaa. Når ejg kom inn på kjøkkenet på jobb, var det akkurat som om jeg sto på skøyter eller no. Sålene var megaglatte! Så jeg fikk låne noen andre sko av ei anna på jobben, heldigvis.

Så skulle jeg ta et bord, og jeg begynte og rydde vekk. Så greide jeg å miste alt ned på gulvet. Ingenting knuste heldigvis, men fata var fulle av kjøttboller, saus, poteter osv. Som landa på, ja gjett, meg! Og på golvet da. Men jeg ble jo full av dritt. Så kom ida med en kost, og sier: Velkåmmen til cafe opus sierr æ baaare. Haha.

img1602
ja, det overrasker dere sikkert ikke at jeg ikke har tatt et eneste bilde idag.

pusspuss. Ey, btw. Jeg er faktisk 1/16-dels svensk. Det forklarer dumheten min! :)


10.12.2009 BLOGG   1 kommentar

jeg..nei... omg

img1736
sant jeg har brunt hår, ikke svart? Ja.

Jeg har ikkeno og si om idag, for det har skjedd absolutt ingenting. Snart skal jeg ut, også er det huset senere ikveld.

09.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

favoritter


08.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

pizzasnurrerHaha, de så ikke ut. De ramla sammen på en måte. Men de var faktisk veldig gode.

ellers har det ikke skjedd en dritt idag. Jo - jeg fikk værdens rareste telefon fra sander, han var helt gal og jeg skjønte ikke halvparten han sa en gang.

-sneiks

08.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

this sucks
indeed, it does

mindre klager kan være et mål.

07.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

sant denne versjonen var bedre?

Jason Derulo ? Whatcha Say - Acoustic Version

Ja, du trenger spotify for og høre den på linken. Jeg gidder ikke lete på youtube atm.

07.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

frou frou - let goJeg elsker denne sangen. Den er rar og fin, det liker jeg :-)

07.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

outfitbuksene mine er fra pieces, uggs fra dna og genser fra ginatricot.
jakka mi er fra lindex, ifjord. husker det var så mange som begynte og si til meg: ''Å herregud da julie, den er jo fra bikbok da! Alle vet det..'' Jeg bare lo og satte spørsmålstegn til hele gjengen. Hvorfor skulle jeg løyet om at den var fra lindex, og ikke bikbok? Men den er fra lindex, haah :)
 Den er så varm, og god, og stor, og fin! Men det er ikke alltid den ser fin ut. Kan ikke brukes til chilletøy, altså joggebukser osv, eller hettegensre, eller sneakers. Da ser det...jalla ut. Og noen ganger blir den litt bolle-ish. Men jaja, make a carefjeeeees.
 •  hva syns du om outfitet?

07.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

mine matte skillz

img1920
Bra, julie. Dette var faktisk ikke en prøve, men en tentamen. Så, joa. Nå skal jeg øve matte-bjæjs! Jeg har hengt opp målet på veggen, musikklinja på dahlske, som en inspirasjon. Hvorfor skal det være så høy snittkarakter for og komme inn? Det er helt på trynet. Alle vet at jeg suger i matte..


06.12.2009 BLOGG   1 kommentar

hva skal jeg sy med Sarah?

Jeg har hatt en symaskin veldig lenge, men mangla en ledning. Nå har jeg fått den ledningen, og må bare finne ut hva jeg skal sy. Mamma sa jeg kunne lage julegaver, til familie og sånt, og det er jo igrunn bra, fordi jeg har ikke alt for mye med penger. Eller tid igrunn.
sweing

ps: dere som ikke skjønte overskriften, symaskinen min heter Sarah! Det står faktisk på den. Jeg kan legge bilde ut, imorgen eller senere.

MEN, hva skal jeg sy?
 • julegaver? isåfall, hva?
 • sy om på klær?
 • sminkeveske?
 • lommebok?
 • noe annet....?
mens det er i bakhuet, så tar jeg og tryller og rommet mitt litt. TRENGS. Så skal jeg se om jeg finner tegningene mine.

06.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

hei - hade

Idag blir det nok ikke noe blogging tror jeg. Imorgen skjer det absolutt verste med hele skoleåret, nemlig mattetentamen! Grøss. Så den må jeg øve på. Gud, dette blir den værste søndagen ever. Så må jeg på tur med snoop doggy dog, også skal jeg fikse litt på rommet mitt. Lage en inspovegg, finne noen bilder og henge opp. Tegne litt? Only God knows hva jeg skal gjøre, tenker jeg. Ung igår var njæ. Helt ok. Jeg møtte eirik, endelig :p Haha. Koseligste <3 Også bare gnoma jeg. Så ble jeg lei, og stakk hjem. Ja, eller tok følge med s. Begynner og bli en vane. Hjemme hadde vi besøk av noen folks, så jeg gnoma pcen oppe til langt på natta og spiste pepperkaker og pikekyss. Ja, så skjedde det noe teit. Men jeg skal ikke blogge om alt, jeg skal ikke det.

snapshot20091201
så et snapshot for noen dager siden, fordi kameraet har ligget på samme plass i hele går, og i hele dag. Jeg tjente 104 kroner, eller noe sånt, pr time igår btw! Tipper jeg skal jobbe masse på kommende lørdager! Også skal jeg jobbe på kommende torsdag. Jeg mener det, cafe opus har den beste maten! Jeg har funnet meg en ynglings sandwitch, allerede. Faktisk første dag. Det blir for vanskelig og forklare, haha :) Tar bilde en gang.

koskos

06.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

senteret, jobb og snart ung!

igår la jeg meg rundt halv 1 tia, og sovna sikkert ikke før halv 2 tia. Så idag sto jeg opp klokka 9! Rundt 10 tia, dro vi til senteret. Jeg skulle handle litt julegaver, men greide og glemme bankkortet! Just my luck, huh? Så gikk jeg på jobb klokka 1, og jobbet til halv 7. Så jeg er egentlig ganske trøtt. Men ikke så veeeldig. Skal på ung om en halvtime nå, så sneiks!
img1709

PS: det jobber en kjempe kjekk fyr på peppes, som er ca rett ved opus. Han holdt oppe døra, når jeg skulle ut med søpla! Fus på peppesduden sier jeg bare! Hah :)

05.12.2009 BLOGG   3 kommentarer

bilder fra julebord

05.12.2009 BLOGG   1 kommentar

julebord: outfit

img1826

img1827
kjolen er fra h&m, skoa er fra bianco

05.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

new shoes! gjør meg klar for julebord på filla

img1773
nesten outfit jo! bravo.. jeg har dårlig med tid, så hade!

fine sko btw? fra bianco

04.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

noe av det rareste som har skjedd med meg

Hver natt, når jeg ligger i senga og skal sove, hører jeg på iPoden. Rolig og deilig musikk, får meg nemlig trøtt. Så vet dere når det skjer sånn at dere halvsover? Også ''drømmer'' man at man f.eks. går ned en trapp. Så får du sånn refleks eller noe, og beina dine fyker opp i været og ned igjen. Sånn fikk jeg på en måte. Bare at jeg fikk den i hele kroppen liksom. Så jeg åpner øynene brått, mens jeg fremdeles halvsover. Det første jeg ser er en figur pikk lik Sondre Furu. Det så ut som om han sto bøyd over senga på en måte og glodde rett i trynet mitt! Haha, fy f. Jeg fikk frysninger i hele kroppen og ut i fingertuppene som satt i flere minutter.  Jeg var pisseredd (dere skjønner, jeg tror på spøkelser osv). Så det tok kjempelang tid før jeg fikk sove igjen. Det poppa masse ekle,skumle tanker opp i hue mitt. Haha.

img1608

ånei, nå skal jeg legge meg.


03.12.2009 BLOGG   1 kommentar

my grown up christmas list

HEI ALLE MINE KJÆRE! Nå skal jeg ned og øve på sangen, som er i overskriften. Jeg tok ikke særlig med bilder idag. Hadde tenkt og vise dere hvor fint julelysa hadde blitt i byen, men det hølja jo ned så turte ikke ta opp kameraet i det været. Førjulsfesten gikk som den gikk. Vi fikk masse fet info om polen turen! Håper ikke dette skulle være en hemmelighet eller noe, men pswincom, der paps jobber, sponset turen vår med 20.000. Så sykt snilt. Og det ble bestemt at vi skulle ta den 8-dagers turen. Jeg gleder meg helt sinnsykt! Til konsentrasjons-leirene, og shopping i Krakow og ikke minst Berlin! Og gnome på bussen og på hotellromma på kveldene. Og løpe rundt på colorline med nye parfymer og sminke! Haha.

img1740
glad, eller skal vi si happi? :-) - bloggest

03.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

skal på førjulsfest med klassen om 50 minutter

Jeg skal gå med Amalie & Sukanya ned på skolen, om litt. Så jeg må gjøre meg klar nå. Jeg skal ha med kameraet, så blir sikkert noen bilder når jeg kommer hjem igjen ;-) Idag falt den første snøen. Spar meg, teite snø. Jeg liker ikke snø, når den ikke er i bakken, eller i jula. Og det er lissom ikke jul enda. Snøen kan komme den 23.desember, det er perfekt. Jeg ble lagt i bakken ute, i den iskalde snøen 2 ganger av Sander! GRR. Sinna.

Vil dere vite noe annet kjempeinteressant? Naturfagrommet lukta dritt idag.
 img1609

snakkes om noen timer ;-)

03.12.2009 BLOGG   2 kommentarer

''jeg ler av de''

neste gang en eller annen person skal lage virus, har jeg to tips til han/hun/DET
 • lær deg norsk
 • prøv og vær litt overbevisende
 • ikke kall deg selv en iphone
 • chillan - skaff et liv.
 • eller fortsett, mange trenger en god latter nå til dags. Denne funker nesten like bra som den nyeste videobloggen til lars tangen når han synger memories.


ta inn hele skjermen 29112009 142543bmp

02.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

nytt design

atter en gang - hehe :)
img1612

like/dislike?

02.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

this would fit my wardrobe perfect #1Tok litt inspo fra lorraine, jeg. Knuckle ring har jeg helt sykt lyst på!

02.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

taper

dan bais

Da mener jeg, Dan Scott, ikke Paul Johansson.
hat på deg! tenk og drepe sin egen bror, wtf. og late som om lucas ikke er sønnen hans. ''ååå omg, han fortjener ikke navnet scott, blablbablbla..'' Withey eier han btw, helt sykt. Dan er bare latterlig.

ja, det var det jeg ville si.

02.12.2009 BLOGG   4 kommentarer

jul - almost

Vi har lagd pepperkaker, begynt på kalenderne, lysa i byen er himm-elsk-e. Eneste ulemper, det er ISkaldt, ikke snø, vi hadde utegym idag, og jeg fant ut at de ikke selger 10 kroners sjokoladekalendere på kiwi mer! Okei, det er liksom helt nub. Den sjokoladen er jo helt wonderful, så har de den ikke der?!?det er bare 2.desmeber. skulle ønske det var 23! tipper det er noe fint i kalenderen på 23.our calendarjulelysa våre


meeel


mer meeeel


mamma sitt englespill. det er kjempe irriterendes! det plinger konstant! også sånn den seg fast i haue. fyttinåw, krona mi som jeg hadde i mammas og pappas bryllup. Da var jeg 8 år btw, og kjempesøt.

kalenderene mine i år;

min og min brors gavekalender. ''Lommene'' eller dem, har mamma lagd ifjord. Jeg hjalp faktisk. De så fine.


Også har vi sjokoladekalendere fra sverige. Lugn, det fixar sig.


se! verdens kuleste julenøtt!


''spis meg''... hhahah :)
- ja, vi lagde helt sykt med pepperkaker. MER enn på bildene.

masse bilder idag, hehe :)  spanskprøven gikk kjempebra! Fornøyd, fornøyd.

02.12.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

unnskyld..

img1602

img1584

img1592

...for og ikka ha blogga idag. Men vi har semesterprøve i spansk imorra, som jeg har øvd til. Så var det one tree hill når jeg kom hjem, og middag også skulle vi se transformers 2 osv. Idag er det forresten 1.desember! DET ER KULT.

Imorren skal vi forresten ha syking-gym. Vi skal ha UTE-GYM! Og vinterbading. Asså, jeg kommer til og daue...
-natti

01.12.2009 BLOGG   6 kommentarer
hits