DAY 2/3/4

Vet ikke hvor mange dager det er siden sist 30dc så bare tar 2, 3 og 4!

Day 2 - Wierd things you do when you're alone

Hmm. Jeg er jo egentlig veldig glad i alenetid, iallefall nå som jeg bor på internat. Merker uansett veldig fort at det blir kjedelig å være alene, men jeg pleier som oftest og ha litt sånn hjemmespa når jeg er alene. Vet ikke om det er rart å blande olje og egg i håret og kle seg i handleposer? Jeg har endel forskjellige ting jeg pleier å gjøre når jeg har hjemmespa så det er noe jeg kan lage i et annet innlegg. 

Jeg danser mye. Jeg elsker å sette på høy musikk og bare danse for meg selv.

Jeg synger. Søker opp instrumentaler og min favoritt yt account sing2piano og synger livet ut av meg selv.

Ser mye film/serier. Det gjør vel de fleste.

Snakker unormalt mye med meg selv.


Day 3 - Your fears

Jeg er egentlig ikke redd for så mye. Men jeg liker ikke tanken på hvordan fremtiden min skal bli. Jeg er redd for at jeg ender opp i en jobb jeg ikke liker, en bolig/by jeg ikke trives i og slike ting. Også er jeg redd for å miste mine nærmeste.

Day 4 - Something you're currently worried about.

Utenom eksamen på onsdag. Ingenting. Men fy faen eksamen. Er dødsstresset. 


24.11.2014 30 DAGER   Ingen kommentarer

GIRLCRUSH

Jeg kan huske at for noen måneder siden satt jeg i senga å så på Keeping Up With The Kardashians og kom til sesong 3 før jeg glemte det bort. Tenkte ikke noe over det. I disse sesongene er jo både Kendall og Kylie ganske små. For ikke så lenge siden fikk jeg et skikkelig slap i fjeset. Da jeg så hvordan dem begge så ut etter alle de åra trodde jeg at jeg skulle dø. FYTTI så lekre. Kendall har liksom vært min favoritt, men gud i helsikken så lekker Kylie har blitt. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv.

Er fult klar over at hun veldig tydelig har fått diverse ting fikset, men hun er virkelig nydelig. Prøvde jo selvfølgelig å sminke meg noe likt som henne, og oppdaget faktisk at jeg føler meg ekstremt mye mer penere sånn jeg fikk resultatet. Det er noe med de leppene som bare er skikkelig pent. Jeg er jo lipliner addict og føler meg uhyre ukomfortabel med leppestift om jeg ikke har liner. Bruker en superfin en fra L'oreal i fargen simply rose. Dette er jo en farge som passer til alle uansett alder, farge, hår og øyne. Men lengter litt etter en i en litt mer plommeaktig farge. Har aldri turt å gå med noe mer vågalt enn rød, men synes det faktisk er utrolig pent med plommelepper! 

Sorry puppene folkens. Har forresten farget håret mitt nesten grått. Hahahha. 


24.11.2014 INSPIRASJON   Ingen kommentarer

30 DAY CHALLENGE

Nei. Skal ikke trene.

Nå holder vi på med forbredelser til Danvikkvelden, men atm så har jeg ikke noe å gjøre. Derfor prøver jeg meg på en 30 day challenge fordi jeg aldri klarer å gjennomføre. Så vi får se, haha! Så vi kjører med dag 1.

Til tross for hvor kleint jeg synes bloggnavnet mitt er så har det slått ganske greit an på de tider det har trengt det. Lett og huske. Litt søtt kanskje?
Grunnen er fordi jeg hadde en blogg fra 2008-2009 som het juliestoraas.blogg.no. Den var på en måte min egne lille boble, men da mine foreldre fant den og så noen bilder av meg i en litt for kort kjole (jeg var jo faktisk bare 14) så freaket de litt og fulgte bloggen min som fæn. Og da ble det litt sånn ugh. Ikke fordi jeg bare ville legge ut bilder av meg selv med lite klær, men fordi jeg var veldig personlig på den bloggen og det ble bare litt rart. Så jeg slettet den og startet denne uten at mamma og pappa visste om det. Men det tok ikke lang tid før de fant denne også. Så jeg har igrunn bare prøvd å ikke tenke på det. Og det gikk igrunn greit. Det er jo også noe man slutter å bry seg om med alderen. Nå har jeg jo min mor på både snap, facebook og insta og det gjør meg absolutt ingenting. Det er faktisk veldig hyggelig synes jeg. Men det er jo nå fordi jeg er blitt myndig og hu vet hva jeg holder på med.


gammel header fra 2010 haha
 

Grunnen til at navnet ble happi aner jeg egentlig ikke. Regner med jeg var glad og fornøyd den dagen jeg opprettet den? Jeg husker nå likevel at jeg ikke kom på happi med en gang, og tror jeg bare tenkte whatever og bare valgte noe helt random. Har fått et par kommentarer at det ikke helt passer meg siden mitt standard fjesutrykk ikke er så veldig smilende eller glad. Det kan jeg faen ikke noe for, det er noe som ligger i familien og kommer fra min fars side. For de har samme greia. Ser heller ikke på det som et problem, for jeg bryr meg egentlig ikke.

Så ja. Det var egentlig ikke så veldig gøy. Får se hvor langt vi kommer med den her jævla greia før jeg glemmer den eller får lei.  


20.11.2014 30 DAGER   Ingen kommentarer

PARIS ++

Litt lenge siden nu! Siden sist har jeg vært hjemme en helg, hatt forbredelser til Paris tur og vært i Paris. Har i tillegg vært alene to helger på rad (aka uten kaja) som har vært sjuukt merkelig. 

Hjemmehelgen var fantastisk fin! Fredagen var det duket for halloweenfest som var fantastisk morro! Jeg skulle kle meg ut som maleficent, men det sløyfet jeg 5 min før festen startet siden hornene ikke ville sitte ordentlig fast. Så da ble det bare å tegne noen kutt i ansiktet og ta blå øyenskygge på leppene for så å være død eller noe i den duren. Gikk ikke heeelt som planlagt, men var en vellykket kveld uansett! Lørdag var kosedag og jeg så film med Humu og møtte andre gamle kjenninger<3 Alenehelgene derimot var det motsatte. Jeg har kost meg alene, for alenetid er noe man ikke får mye av på folkehøgskole/internat. Men internettet var nede den første helgen så den gikk mest til gta og pakking.. Denne helgen har jeg gjenopptatt serien Heroes, pakket ut og redigert film og bilder!

Paris var også helt fantastisk. Jeg var litt usikker først med tanke på at jeg ikke har blitt superkjent med klassen men denne turen gjorde virkelig susen. Har vært mye intern humor, mye latter, mye lærdom og en god dose shopping! Kan ta en liten oppsummering som jeg alltid gjør når jeg har vært på reise!

dag1:
Vi ankommer Paris ganske sent og målet for kvelden er å finne hotellet og deretter få oss noe å spise. Hotellet er ikke så mye å skryte av, men det var gode senger og gratis wifi. Jeg hadde ikke så mange klager å komme med. Baderommet var derimot dritt. Såvidt tilgang på varmtvann og det var ikke blitt vasket. Vi dro til en resturant som het hippotamius(? eller noe) som lå rett ved Rebubliqe. Her var maten jævlig dyr, altså typisk norsk resturant priser. Noe som suger når man er i utlandet, for man forventer ofte at maten er billigere. Jeg var fast bestemt på å bestille det billigste. Endte selvfølgelig opp med å kjøpe en relativt dyr burger. MEN den var så godt at den var verdt pengene! Smeltet cheddar <333
dag2:
På agendaen denne dagen var Eiffel tårnet. For meg var det ikke sånn jehu fordi jeg har sett det før. Men hadde aldri vært oppe i tårnet, noe vi var denne gangen. Utrolig fin utsikt! Jeg og et par av jentene orket ikke å dra helt til toppen så vi dro litt før de andre for å finne mat. Vi dro tilbake til Trocadero som er rett over elven for tårnet. Der var noen gutter fult i gang med danseshow, noe som var utrolig gøy! De dro også med opp en liten jente på scenen, utrolig søt var hun! Senere dro vi på en resturant i nærheten, hvor etter min mening maten ikke var noe å skryte av. Deretter dro vi mot en handlegate jeg ikke husker hva het, og som jeg ikke heller brydde meg noe om pga økonomien min. Jeg, Anita, Petter og læreren vår Espen dro tilbake til hotellet mens resten ble igjen for å shoppe.


 

dag3:
Kirkedagen vår. Vi var på både Notre Dame og Sacre Coeur! Fantastisk fine kirker. Føler det er noe med det å besøke kirker på storbyferier. Det er bare noe helt annet enn de vanlige kirkene vi har her i Norge. Rett ved Sacre Ceour er det en ganske stor trapp hvor man kan se utover Paris. Vi satt oss ned der og spiste baguetter mens vi hørte på harpemusikk fra en mann som spilte i trappen. Kan love dere, da han spilte La vie en rose hadde jeg den sykeste Paris-følelsen noengang! Det var også en asiatisk artist der som spilte inn musikkvideo! COOOOL. Ikke at jeg har anelse på hvem det var. På Notre Dame var det en mann som hadde fuglemat og lot folk komme å mate duene. Embla ville prøve, og hun fikk duer OVERALT. Utrolig gøy! Senere på kvelden dro vi til et kjøpesenter som heter Les Halles. Der holdt jeg ut 1 time før jeg fikk helt heteslag. Det å gå i tykke klær og drasse med seg kamerautstyr er ikke helt prikken over i'en. Så jeg og Anita dro tilbake til hotellet på egenhånd. Aka vi tok metoren helt alene. Og vi klarte det helt fantastisk om jeg skal si det selv. Det er ikke det letteste om man ikke kan slikt fra før. Men nå kan jeg si at jeg forstår metrosystemet i Paris. NICE. dag4:
Paris Photo! På veien til PP fikk vi gått litt i Champs Elysees. Der var de godt i gang med rigging av julebodene! Det er virkelig en opplevelse å gå i den gaten rundt juletider. Nydelige lys, fine boder og mye gøy å se. Synes det er litt surt at bodene ikke var klare.. Paris Photo var også utrolig fint. Veldig slitsomt, men rene inspirasjonsbygget.  Fikk også med meg et par nye navn jeg har sjekket opp i senere, og vi møtte også Rune Guneriussen og fikk sett bildet han hadde utstilt. Senere på kvelden dro vi til en resturant for å spise 3 retters. For meg gikk det i rått kjøtt til forrett, entrecote til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Og ingen av delene var noe særlig å skryte av. Det som var noe å skryte av var stemningen i mellom oss i klassen! Gode samtaler, mye interne greier og bare herlig selskap! 

Har desv ikke redigert noen bilder fra Paris photo sååå gidder jeg ikke å redigere noe nå fordi jeg er så trøtt.Dagen etter dro vi jo hjem så er ikke så mye å fortelle fra det! Var alt i alt en fantastisk tur. Nå sitter vi i klassen og planlegger Danvikkveld, som foregår slik at vi i klassen har 1 time på fredag og fylle med gøy og underholdning for resten av skolen. Dette går på rundgang og er liksom en greie her. Mer om den en annen gang!  


18.11.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer
hits