hos karoline

Hei! Var i bursdag hos Karoline på lørdag etter jobb, kjempe koselig! Fikk ikke låne minnekort, så tok ingen bilder. Derfor har jeg lånt av Helene og Kristina! 

På fredag er det på'an igjen med bursdagsfest, og da er det til Helene oppi huttiheiti. Blir lei meg om hun ikke lager muffins! Er sånn omtrent de sammen folka som skal til helene, som var hos Karoline. Gleder meg ! 


haha jævla fint 


helenemiin


yomama


JÆVLA DIGG KAKE!!


<3

later


28.11.2011 BILDER   1 kommentar

.


27.11.2011 MUSIKK   2 kommentarer

NYTT PTF-PROSJEKT

Da er vi (jeg og Eline) igang med nytt PTF-prosjekt på skolen, og idag har det vært effektiv jobbing hele veien. Vi fikk skaffa oss to modeller idag, Ida og Emina (og litt Sander) som dere ser nedover. Neste fredag skal Jasmina stå modell for oss! 

Konseptet med dette prosjektet var å lage en backstagefilm, i tilegg til at vi har en fotoshoot. Så skal vi redigere alt sammen til en behind the scenes film, på en måte. Vi filmer sminke, fotografering og mye mer. Ser ut til at det blir bra! 

Her er noen få av mange bilder som ble tatt i dag. Dette er da de jeg syntes var finest.

hva tenker dere? fine bilder?


26.11.2011 BILDER   1 kommentar

fool in love
vet ikke hvorfor, men jeg elsker denne sangen.. 


22.11.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

her har dere 1MKB på sitt bestekukleken til aksel. 

ender opp med at folk skriker kuk så høyt de kan i klasserommet. det er kult. og barnslig.


22.11.2011 VIDEOBLOGG   Ingen kommentarer

ALENE - PTF KORTFILMHer er da resultatet av filmingen til meg og Eline som jeg har nevnt et par ganger. Vi fikk en 5'er på prosjektet, så vi er fornøyd :-) Filmet med Canon EOS 550D, zoomlinse, portrettlinse og stativ. Redigert i Premier Pro. Musikk: denne og Robyn - Hang With me. Som sagt ville vi lage en video med et budskap, og da ble det slik som dette. Alle andre pleier jo å lage morsome videoer egentlig uten noe seriøst budskap. Vi ble forresten en sn smule inspirert av Ida Malene's video ''Feil Vei''.

Hva synes dere?


22.11.2011 VIDEOBLOGG   2 kommentarer

hehe iphonen i do

livet mitt er over... FY FAEN

dilla med etellerannet før jeg skulle på skolen inne på badet, før jeg vet ordet av det glir mobilen ut av lomma og RETT ned i dass.. er det mulig.. jeg tok den opp og tørket den, så funket den helt fint, helt til jeg skulle begynne å gå til skolen. den begynte og fucke seg noe inn i det helvette. alle feilmeldinger om ditt og datt poppet opp, lyden fucket seg, også slo den seg av i noen sekunder før den bare ble helt hvit på skjermen. nå er den helt bortreist og den reagerer ikke på en dritt.. 

love my life så jævlig lite akkurat nå


21.11.2011 RANDOM   2 kommentarer

mål

- Få brukt masse tid på kjæresten min, og med mine venner! 

- Få pengene for PC jeg skal selge til Vilde, og få kjøpt nytt minnekort!

- Kjøpe den digge fleecen (marineblå med norsk flagg)!  

- Prøve å ikke waste penger

- Spise sunnere... heh skjer nok ikke

- NAILE PTF FREMFØRING I MORRA! wish me luck ida og therese, blogginnleggene om dere kommer snart! hahahah! glemmer det hele tiden. 


18.11.2011 HVERDAGSLIG   2 kommentarer

besøk fra 10.klasse

Om en time kommer det folk fra 10.klasse rundt om i agder for å besøke skolen, vi skal ha en del, også blir de delt opp i grupper på 3-4 også skal vi ha vårt eget innlegg i våre grupper på 3. 3 grupper skal lage film, og to skal ta bilder. så blir det redigering og framføring av bildene. må jo også fortelle dem litt om hva vi holder på med, da :-) 


finapia idag


16.11.2011 SKOLE   Ingen kommentarer

denne får meg til å grinetrist som fack. er noen bakgrunn hvorfor jeg synes den er trist, da men.. 


16.11.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

reklame & den beste

til alle dere som fikk med dere det som skjedde igår, vil jeg bare si at det er fikset. thank god ♥
ILOVEYOU styggeste bildet ever, men søtt likevel.. selvom jeg ser helt feit ut i trynet. men men, cute.

også har vi lagd reklame på skolen idag, så tenkte dere og vise mine;

oppgaven var å lage 3 reklamer, 1 barnebursdag, 1 om et advokat firma og en om kickoffen til hovden skisenter. hovedpoenget var å finne en font som passet til temaet.


 hahaha, så har jeg noe blogge om. <3 skole <3


16.11.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

heia

Holder på å lage en mix som jeg forhåpentligvis får brukt på UKM i februar. har brukt We found Love med Rihanna og Calvin Harris, Levels med Avicii, Jungle med Professor Green, og Wonderman med Tinie Tempah. Så er planen og lage litt annerledes lyrics, noe jeg lager selv og noe fra andre sanger som passer inn i de jeg har brukt. I tilegg må jeg lage en ''koregrafi'' til oppredenen. Noe jeg håper at jeg kan få noen venner med på. Håper det kommer til å funke, hahah. Hvis ikke legger jeg meg ned å dør. Så kan jeg kanskje lage en musikkvideo i PTFen på skolen i tilegg!

Alle sangene jeg har mixet inn er instrumentaler. 


random meg å helene for et år siden, ilu


14.11.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

ELISE og kaja

dette er elise (øverst) og kaja (ÆHÆ NEDERST). de digger så mye at jeg måtte lage blogginnlegg om de.

så syns de jeg ligner veldig på en de kjenner som jeg ikke gjør, og siden de syns det ville jeg egentlig ikke lage blogginnlegg. men siden jeg er så snill så gjør jeg det likevel. elise er en ivrig fan av meg forresten, hun ble helt ekstatisk da jeg likte profilbildet hennes på facebook. hun er så søt. kaja... ja, det er ikke så mye å si om kaja. hun har spiss ræv som gnur så jævlig inni låret at jeg får lyst til å ta mitt eget liv. også er ho søstra til bestevenninna mi, eline tissen min. hun som slipper så mange luringer.

som sagt er elise er ivrig fan, og kanskje til og med den aller ivrigste. så elise, siden du er min fan, så forventer jeg minst ti kommentarer på dette innlegget. 

men egentlig lagde jeg dette innlegget fordi jeg ALDRI BLOGGER FORDI DET JÆVLA MINNEKORTET MITT HAR FÅKKA SEG!!!!!!! også fordi elise ville det. fordi hun er jo den ivrige fan'en min. tror ho stalker jeg i skjul. er egentlig ganske sikker på det. 

men dette blir litt for retarda også vil ikke jeg være en av de bloggerene som sitter på filla for å BLOGGE fordi det er lame. så jeg poster innlegget så går jeg å lurer alle som befinner seg i dette rommet og sier at jeg skal slette bloggen bare for å se når de legger seg ned å dør av gråt. med alle mener jeg elise. 

HADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neida


12.11.2011 LOOOOOL   Ingen kommentarer

earthquake


09.11.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

så flink til å blogge <3<3<3

tulla.

tror den største grunnen til at jeg ikke blogger lenger er fordi at minnekortet til kameraet mitt har fucka seg, og at jeg ikke har noe særlig med tid. og når jeg har det så glemmer jeg bloggen. så nå blogger jeg fordi jeg kjeder rumpa av meg. 

til helga er det fillalink som jeg gleder meg til, og jobb som jeg ikke gleder meg til. 


oslo for en stund siden. 

 

hadefintbrakosogklemz <3<3<3<3<3<3<3 GID hehe

hva faen


09.11.2011 BLOGG   1 kommentar

halloween pty

Var på halloweenfest i går på et eller annet lokale i lillesand, som noen venninner av meg arrangerte! Koste meg kjempe! Var djevel forresten, som dere kanskje ser.. har ingen outfitbilder da. tenkte ikke på det, hah. men dette blir bare babbel, her har dere bilder fra min søte digitalkamera.. det suger men ok.


bethina og meg


Tonjøø!


hahah truls!! vet ikke hva han kledde seg ut som..


HAHAHAHA TRUUULS


birgitte, elise, julie og bethina søtisr

hadebraaaa


06.11.2011 BILDER   Ingen kommentarer

popart - me


skoleprosjekt.


04.11.2011 BILDER   1 kommentar

ear cuff


kjøpt igår på glitter

har ikke blogget fordi minnekortet mitt har bugget seg, og fordi jeg ikke har giddet å sette blogg foran livet, så har egentlig bare vært på skolen, med venner, kjæreste og sånt..

men nå er det fristet! byebye


03.11.2011 NEW IN   Ingen kommentarer
hits