høst
hahaha

har vært hos eline idag for å filme til ptf! ble mye bra, som dere kan se når vi er ferdige med filmen. Ellers kjøpte vi nudler og kakemann, og chilla bare! så dro jeg til min kjære taulant på kvelden. love you.

så sick greit å vite. nei. hadebra.


29.10.2011 BILDER   Ingen kommentarer

det jeg kjøpte i bergen

Hei. Har ikke blogget disse dager fordi jeg ikke har giddet.

Idag har jeg vasket og ryddet HELE huset. eller nesten hele iallefal. Jobba i strekk untatt da jeg gikk til livi for å kjøpe julebrus og rislunsj, og når jeg skulle spise rundstykker til lusj. Sørlands julebrus er best, den som mener noe annet kan komme å si det til trynet mitt.

Advarer mot at du kan bli slaktet. 

 


Har var jeg vel sjarmerende i trynet.


jakka fra only/veromoda, sko fra økonomisko, dvder fra platekompaniet, foundation fra vita og djevelbøyle fra acessoriez eller hvordan faen det skrives.

skal på ung idag<3<3<3<3<3<3<3 SKJERA 


25.10.2011 HVERDAGSLIG   1 kommentar

House'n'Electro Wibez

Hei alle! 

Snart er det tid for mat, så skal vi innom min bestemor og bestefar før vi drar til Flesland for å ta flyet hjem igjen. Har hatt det kjemefint her :-)

Ville bare dele en sang med dere som en kompis av meg har laget! Marcel, eller Tinybeat har laget en mix av flere sanger, drittfett! Digget den, jeg! Hør hele, lik og last ned! 

[TRYKK PÅ BILDET FOR Å HØRE]


23.10.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

det gode liv!

har seriøst lyst å leve sånn her i 20 åra mine..

 minus dopet og stjelinga og det.


22.10.2011 MUSIKK   2 kommentarer

new in - boots

Da har jeg fått meg noen nye sko, til vinteren. Synes dem er søte, på en litt røff måte. Søte boots. Fargen og stoffet gjør dem litt mer jentete i mine øyner, i forhold til sånn svarte i skinn. Har alltid digger Dr.Martens, og slike sko. Men føler ikke jeg passer det. Disse var litt mer meg. 
Keepers


22.10.2011 NEW IN   2 kommentarer

om å bli påvirket

Jeg tror jeg har vent meg godt til å bli påvirket av andre, iallefall når det kommer til utseende. Da jeg gikk i 8.klasse (jeg går 1. vgs nå) så begynte jeg å blogge. Grunnen har jeg nevnt her mange ganger, og det er fordi jeg begynte å lese Ulrikke Lunds blogg. 

Det som jeg likte mest med henne, var håret hennes. Kort, og lysblondt. 
 

å gud, hvor jeg hadde lyst på det håret!  På denne tiden hadde jeg mellomblondt hår, ned til brystene ca. Ganske langt iallefall. Men en dag.. så klippet jeg meg. Akkurat som Ulrikke Lund. Jeg ville nærmest være henne. Farget det platina, og begynte å kle meg som henne. Kjøpe like klær, og sånne ting. 

Tror jeg aldri har angret på noe ang utseende, mer enn det. Selv synes jeg at jeg så grusom ut. Prøvde så hardt å se fin ut, at jeg så bare jævlig ut. Da jeg begynte i 9.klasse ville jeg se ordentlig, så jeg farget håret brunt. Var på ''bedringens vei''. Lot håret vokse ut, farget det mørkere og mørkere.  Kjøpte extensions, og begynte mitt lille prosjekt med brynene mine. Hadde alltid lyst på finr bryn, med en liten hakk. Det har jeg jo nå, og liker dem. Da jeg begynte i 10.klasse, så fant jeg ut at jeg ville bli megselv 100%! Så jeg farget håret mitt blondt igjen. Tok flere uker før det ble fint. Men jeg ble fornøyd. Kjøpte nye extensions, to ganger. Og har nå en farge på håret mitt som jeg er fornøyd med. Er fornøyd med meg selv, slik jeg er nå! Så alle sammen! Vær fornøyd med deg selv, og ikke la andre jenter, eller forbilder sitt utseende påvirke deg! 


22.10.2011 TEMA   Ingen kommentarer

update

Heisann! Er i Bergen nå, min kjære by! Kom hit på torsdag, men har ikke orket å blogge. Har heller ikke med meg kamera.. Følte ikke jeg kom til å trenge det. Har kjøpt meg en ny jakke, to filmer, foundation og noe dill til halloweenfesten neste helg. Gleder meg! Ida skal jeg ned igjen til byen og forhåpentligvis finne noen sko og et deilig skjerf til vinteren! 

22.10.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

.

Tumblr_ltf7pnkr7d1qddkhgo1_500_large


22.10.2011 FØLELSER   Ingen kommentarer

leveregel #1

Tumblr_lrq70lyr431qc3oi3o1_500_large


20.10.2011 BLOGG   Ingen kommentarer

vildemin


veldig ''fine'' bilder...

skal på lan til denne snuppa imorgen, så skal jeg videre til bergen på torsdag! og imellom her et sted så skal jeg være med kjæresten min♥ koskos. vi har fri torsdag og fredag fra skolen, så det er digg! TJOHEI. uinterresant..


18.10.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

OPPHENG
HER ER GRUNNEN TIL AT JEG IKKE BLOGGER... hahahha. er helt opphengt.


18.10.2011 RANDOM   2 kommentarer

you just lost the best thing

har ikke ord på hvor mye denne sangen betyr for meg for tiden!


16.10.2011 MUSIKK   2 kommentarer

makes me miss it


store deler er filmet på hovefestivalen for dere som ser det, mesteparten midt i sangen. MAKES ME MISS IT!


15.10.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

video: jeg synger!


er den eneste sangviden jeg har, men folk har mast på om jeg kan legge en ut. denne suger litt da. lagde den da jeg kjedet meg litt i spania. satt utenfor rommet og sang... LYDTETTE MURER FTW!

hihi , tycks?


14.10.2011 VIDEOBLOGG   6 kommentarer

13:30Sitter på skolen, og har akkurat levert inn en engelskprøve. Digger videregående, mye mer frietøyler og sånn. Mye lettere å få gjort det jeg skal uten å ha masse lærere og foreldre over meg som skal passe på alt jeg gjør, for da får jeg ikke konsentrert meg og blr stressa. 

Til helga skal jeg i bursdag til en av mine Idaer, Ida Raen. Noe jeg ser fram til, så blir det jobbesen på lørdag og forhåpentligvis Kristiansand og spise med Ida Brovig etterpå! 

Forresten så vil jeg bare si at jeg elsker kjæresten min, Taulant Limani. Du er best av alle! ♥


13.10.2011 HVERDAGSLIG   2 kommentarer

riverside


13.10.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

svar på spørsmålene!

Hvilken sminke bruker du?

mineralpudder fra tromborg, foundation fra maybelline, pudderkost fra tromborg, foundationkost fra lindex, photofinish primer fra smashbox, solpudder fra guerlain. 


vippetang fra h&m, dipliner fra h&m, øyenbrynspenn fra rimmel (<3<3<3), mascara fra maxfactor og en til mascara fra ysl. må ha to jeg, haha.

Hvorfor er Marita så kul? <3
- marita...du er ikke kul...

hvor redigerer du bildene dine?
- 99 % redigeres i photoscape, et gratis kjempeenkelt og fantastisk bilderedigeringsprogram som er helt gratis! ellers går det bittelitt i photoshop. men det er veldig sjelden.

Hvilke extensions bruker du, hvor kjøpte du de? er du fornøyd? pris? :)
- bruker asiatisk clips med ca. 50 cm og 113g. dem er fra butterflyhairextension.no, og jeg er kjempefornøyd! tykt og fint hår! kostet 999,- for selve håret, men tror jeg betalte rundt 1100 for frakt ++ worth it!

bare digger ikke du eline karlsen ? :DDD
- alltid! 

hva heter kjæresten din ? hvor lenge har dere vært sammen?:)
- kjæresten min heter Taulant, vi ble sammen den 15.september. så snart en mnd.

kan du legge ut filmen fra da du sang på ukm?
- tror ikke jeg får det til, fordi det er tatt med filmkamera og det er litt sånn gammeldags. så har ikke sånn kabelgreie.

hvorfor blogger du?
- jeg blogger fordi livet mitt suger og jeg har ingenting annet å ta meg til.

hvor mange lesere har du daglig ca?
- rundt 300.

favoritt tv program?
- Akkurat nå er det Fristet! ellers er det Heroes, One Tree Hill, Gossip Girl og The Hills.

snuser du? røyker?
- jeg snuste før, men gikk over til røyk av en eller annen grunn. så ja, jeg røyker og er ikke stolt over det. dette er jo noe jeg helst ikke ville dele på bloggen, men siden jeg vil fremstå som en ærlig person og de fleste allerede vet det, så ja.hvordan er livet atm?
- det er kjempe! bare så jævlig kaldt ute.

hvem er dine bestevenner?
 - Helt seriøs, jeg vil ikke skrive hvem som er mine bestevenner og hvem som er mine gode venner, og hvem som er mine bekjente og alt det der. jeg har et dusin med flotte mennesker til både gode venner, og bestevenner og jeg digger dem alle! og du som spurte vet nå godt du er en av de beste! 

hvor mye får du i ''ukelønn''?
- 300 i uka, altså 1200 i mnd. pluss lønn fra jobben. 

er du in love?
 - ja!

hvordan beskriver du deg selv, med 5 ord?
- 1. treig, 2. slapp, 3.tullete, 4.glad, 5,følsom

cola vs pepsi?
- PEPSIMAX!

loveyou <3
- love you too<3

tre av dine favorittplagg?genseren og jeansen øverst, og shortsen nederst. dårlig bilde men.

hvorfor begynte du å blogge?
- jeg leste ulrikke lund sin blogg og ble blodinspirert! så måtte bare lage en selv.

hvilken parfryme bruker du?
- en fra chloe. husker ikke navn.

hvor mange ganger har du farget/stripet håret ditt?
- utallige! jeg aner faktisk ikke! 

hvem er din absolutte beste venninne? å da mener jeg jente.
- Ida Kristine Tveit Blålid! fantastiske vesenet!

favorittsang atm?
- express - christina aguilera.. haha! den er hot!

hva liker du å gjøre på fritiden?
- synge, være med venner og kjæreste, loke rundt, spille piano og ta bilder! 

den absolutt beste følelsen du får ut av noe? ikke perverst ment, heheh
- vet ikke.. kjærlighet kanskje? når jeg ligger helt inntil min kjære, da har jeg det iallefall helt fantastisk. ikke perverst ment, heheh.

hvilken linje går du, og hvordan er det der og på skolen du går på?
- går på media og kommunikasjon på møglestu i lillesand. er litt småslapt, men trives i klassen og også på skolen! 

tjener du noe på bloggen din?
- nope!

ang piercingen din, hvor tok du den hvor mye kostet det og var det vondt? har du fått noe infeksjon? hvordan behandler du den? tenker på å ta en selv, men tørr ikke helt :P
- jeg tok den på forevertattoo i kristiansand, hos ''tattoo-terje'' som folk her kaller han. kostet 250 hvis du hadde egen, og 300 hvis du skulle ha en der. det var IKKE vondt! har ikke fårr noe infeksjon, og renser den med pyrisept. er ikke skummelt eller vondt i det hele tatt!hva er den beste filmen du har sett?
 vet ikke jeg... har sett mange bra. changeling og water for elephants synes jeg var gode filmer, men det er bare drama med mening jeg synes er GODE filmer. alle andre sjangere er bare gøy liksom.. men ikke så mye mening i det.

dine favorittsko? egne.


har du noengang vært innalgt på sykehus? isåfall, hvorfor?
- nei, aldri. ikke som jeg husker iallefall. 

hva er favorittmaten din? og drikken? og goderiet?

- haha, maten er vel mcdonalds. hahah! drikken er pepsimax og godteriet? heller chips, og da er det sørlandschips!

3 ting du ville tatt med deg på en øde øy.
- 1 mobil, en båt med innebygd telefon og en jolle. for da skulle jeg ringt etter hjelp, men så mister jeg den i havet. så begynner jeg å ringe fra båten med det er ikke dekning og den båten funker ikke. så da hopper jeg i jolla med en 5,5 hester og cruiser hjem! smart.

noe du hater
- d.r.a.m.a. og sånne wannabe jentene i meangirls elns, som tror at alle ser opp til dem og hater randoms som ikke har gjort dem noe :-)

noe du digger
- MIN SÆSTE! fantastiske menneske<3

hvilke blogger leser du daglig?
- tcmn, isabelles.nu, sophieelise, annais, ulrikkelund, tinkerbella, livingdoll, mmy og nå igjen, vaaali! tror det er dem, men er jo mange fler jeg ofte er innom.

er du singel?
- neiduu
 

HÅPER DET VAR GREIT NOK SVART OG AT ALLE FIKK SVAR PÅ DET DE LURTE PÅ, GODNATT! 

 


11.10.2011 QUESTIONS   Ingen kommentarer

er litt skjønn da

igår satt jeg oppe altfor lenge for å gratulere kjæresten min på face, haha.. jeg var faktisk først! så satt jeg oppe i dag og for å gratulere ida, min bestevenninne. men neida, teite lisa ødelag alt..

men nå må jeg legge meg for å komme opp imorgen, natta peeps!


fantastisk kvalitet! men jeg har forresten hatt en fin helg med han, og kveld idag! elsker deg, vennen. haha, eller elsker døøøøøy.. som han pleier å si. haha! 

ida er slem med meg nå så gidder ikke legge bilde av henne. legger ut imorra heller. <3


11.10.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

nye typography

vil bare si en ting. jeg har jo lagt ut et dusin med typography bilder her på bloggen, og hvert bilde har en mening. og skriver ikke bare noe random på et bilde og poster det på bloggen. alle bildene betyr noe for meg, og hvordan bildene og teksten blir avhenger av humøret mitt og hva som skjer rundt meg når jeg lager bildet. sånn som månebildet, det lagde jeg i dag tidelig på skolen fordi jeg tenkte noen jeg ville skulle tenke på meg og mens jeg så på månen som lyste inn på rommet mitt. litt cute.

det er jo ofte det som blir finest, har noen mening bak seg! det tror iallefall jeg. 

hva synes dere om bildene? 


10.10.2011 BILDER   Ingen kommentarer

jeg vil haaa

alle er fra superkul.no. digger dem! mewant!


09.10.2011 CRAVINGS   2 kommentarer

min fjortisperiode

hva er vel ikke jenters liv uten en fjortisperiode? BORING! det er tiden hvor du kan gjøre teite og tragiske ting, kle deg jævlig og sminke deg som om du ikke gjorde annet. for da har du den unnskyldningen med deg resten av livet, ''det var min fjortisperiode''. helt ærlig, uten kødd.. så tenkte jeg ikke over at jeg var fjortiss når jeg var det. haha.. men når jeg ser tilbake nå er det ingen tvil. var skamfjortis fra 7.klasse til 8.klasse ca, og så helt forjævlig ut. 

kledde meg enten i skikkelig ''voksne klær'', eller det vil si prøvde å kle meg. eller så gikk jeg i joggebukser, hoodies, sneakers og ganske enkelt bare svære klesplagg. pluss at jeg brukte et par tonn med sminke.

ÆSJÆSJÆSJ.

hvordan var deres fjortissperiode?


09.10.2011 TEMA   2 kommentarer

anbefaling av produkter - video

nå lurte jeg sikkert en del. hhoho. 

jeg bare lurte på om jeg skulle lage en video hvor jeg anbefaler og viser et par av mine favorittprodukter? foreksempel GRIS PERLA som jeg kjøpte i spania, et slags hårskum med farge i. Også har jeg et pudder, og litt sånt. HYPP?

også minner jeg om spørrerunden:
 YOOO GRRR


09.10.2011 VIDEOBLOGG   2 kommentarer

vinn brun og blid goodiebag hos mmy.blogg.no

som sagt melder jeg meg sjeldent på konkurranser, men siden det er solkort og vinne må jeg nesten bare! hva mer som er i goodiebagen, hvor mange som deles ut, hva du må gjøre og all sånn info finner du på hennes blogg.

TRYKK HER FOR Å BLI MED!


09.10.2011 RANDOM   Ingen kommentarer

dubstep atmsiden jeg ikke har noe å blogge om, kan jeg legge ut dubstepen jeg hører på for tiden. og jeg har ikke sånn her top 20 lista dubstep.. som dilshod sa, liker ikke at skrillex har blitt litt sånn topp 20. jeg liker å finne dubstep som ikke er så veldig kjent. men for all del, jeg DIGGER skrillex! 


_flux pavilion tatt av denne fyren


flux pavilion - i can't stop


emalkay - when i look at you


skylar grey - i need a doctor (arion dubstep remix)


rusko - everyday (netsky remix)


nero - guilt

 hvilken likte du best? 


09.10.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

jeg har glemt å vise dere dette!denne søte lille skapningen fant jeg på murveggen til huset vårt i spania. mange slike der! men denne her var pitteliten, lot den sitte på tuppen har pekefingeren en good stund! den var driiiitsøt! jeg som egentlig hater sånne greier, og sånne dyr... men denne var kjempesøt. awi.


09.10.2011 REISE   Ingen kommentarer

jobbe
søtt. tatt igår før jeg skulle ut en tur.

skal på jobb idag, ærsj.. i don't want to. suger at ferien snart er over, selvom jeg forsovet har hatt en lengre ferie enn andre, fordi jeg tok ferie tirsdag forrige uke, mens resten var på skolen.. lool. men nå må jeg fikse noe bilder fra spania så må jeg stelle meg og dra! snx! 


08.10.2011 HVERDAGSLIG   1 kommentar

jeg orker ikke mer

Bild_167745641_large_large
jeg er så jævlig lei. 


07.10.2011 FØLELSER   2 kommentarer

navlepiercingen - bilde


er litt skjeiv, men du ser ikke det så godt i virkeligheten.

om dere har noe spm ang, er det bare å legge igjen en kommentar :-)


06.10.2011 NEW IN   8 kommentarer

forresten

tror ikke alle har fått med seg at jeg har SPØRRERUNDE. OIOIOI. 

posta det innlegget midt på natta en dag. det er meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg jo


06.10.2011 LOOOOOL   Ingen kommentarer

LOL

altså... jeg har egentlig ingen bilder å dele med dere, og noe webcam akk nå er ikke noe god ide. ustelt og vått hår. ææsj. 

men til noe mer interresant. jeg kom hjem igår! kjempekos og se folk igjen :-) selvom det er skamkaldt her, og det regner og huff. men idag ser det ut til å bli fint! måtte stå opp 3 på natten igår for å rekke flyet... det var ikke så lett! så tok vi buss fra alfaz eller albir eller hva det nå het der vi bodde, også kjørte vi til alicante flyplass... også....tok vi fly. også kjøpte jeg maltesers på tax freen. og guerlain pudder. og tyggis. og ØREPLUGGER FORDI DEN ENE PÅ APPLE-PLUGGENE MINE HAR BESTEMT SEG FOR Å DØ. så kjørte vi bil fra Torp i sandefjord og hjem. så gikk jeg ut. fordi jeg gadd ikke sitte inne i regnværet.

men jeg må si dere noe mer viktig noe. idag er en viktig dag. dere skjønner, jeg skal ENDELIG ta piercing i navlen. omigåt. tulla med noen på face igår at jeg skulle ta den i klitten. men jeg tror det bare var meg som lo av det..


jeg ler enda... hahhahaha 10 instant likes. kanskje det var flere enn meg som lo. 

btw, sånn helt seriøst, dere kan adde meg på face. noen som spurte om det. jeg godtar alle uansett, med mindre de er noen gamle menn fra utlandet. eller jeg godtar de og. men de sletter jeg med en gang de begynner å snakke til meg. det er faktisk sant. 

visste dere at når jeg ikke har en dritt å blogge om, men er litt nødt å blogge, så blir mine innlegg sånn? jeg greier liksom nesten ikke stoppe.

fy faen. JO. HADE. skal til krsand nå... om 2-3 timer. har dårlig tid, må pudre nesen.

omg shut uuup.


06.10.2011 LOOOOOL   Ingen kommentarer

NEW IN, SPAIN

Noe er gaver, og noe er mitt! Tycks?
04.10.2011 NEW IN   Ingen kommentarer

japansk opplevelse

På søndag var vi på japansk resturant, og jeg må bare si at det var helt fantastisk! Massemasse mat, og kjempegod var den! Vi fikk sitte rundt kokken og se når han lagde maten, gøy!
her er da det jeg fikk! siiick godt!
noe av det pappa fikk, masse sjømat i kraft/suppe oppi en tekanne! 


eplesalat, likte ikke denne så godt jeg.


dumplings! DRITTgodt!


mekking av noe risgreier


resultatet, nooom


kjøøøtt


her har dere min ''utsikt''. hei antonio! 


masse rare greier,haha
disse pannekakene tok han en kule is inni, også flamberte han de men cointreu ellernoe til de voksne. haha, jeg fikk flambert! woopwoop jeg er voksen yo.. nei.

har filmet nesten hele opplegget, så legger den ut når jeg kommer hjem! 


04.10.2011 REISE   Ingen kommentarer

spørsmålsrunde!

kjører en spørsmålsrunde! svarer på (nesten) alt. spørr i veeei!!!!


03.10.2011 QUESTIONS   10 kommentarer

villa joyosa

skal ut nå, må bare dusje først! hatt en kjempedag på stranda, herlig <3


02.10.2011 REISE   3 kommentarer
hits