I LOVE THIS PIC
1/3546789

Kom hjem fra Berlin i 11-tiden i dag (vært der siden fredagsmorgen) og har hatt en superfin tur med en super familie :-) Var omtrent bare rett i dusjen, stelle seg også dra ut igjen ettersom Dilshod spurte om jeg kunne ta noen bilder av han. Og det er noe jeg sjeldent sier nei til! Etter vi tok bildene var vi hjemme i den superryddige (ironi) leiligheten hans, og bare slaura litt før jeg dro hjem igjen. Så nå venter jeg på Kaja også skal vi stelle oss litt også skal vi ned igjen! Håper på en superfin kveld! 


30.09.2013 BILDER   Ingen kommentarer

PRTeY

Bare noen bilder av min allerbeste, fineste venninne på jord! Tok disse bildene i forforrige uke, om man kan si det haha. 

Vet jeg er veldig dårlig på å oppdatere men det har skjedd så sick mye i det siste at jeg har ikke ord til å forklare engang. Og uansett om jeg hadde hatt det, så hadde jeg ikke skrevet det her. Kanskje en dag når jeg klarer å bygge opp nok styrke igjen. For de som kjenner meg ekstra godt, vet de nok at å skrive om ting hjelper meg ganske mye. Og jeg har skrevet. Men ikke her, det klarer jeg ikke. 

Utenom de negative tinga skjer det mye positivt også, for det meste i russebilen. Vi har fått masse sponsorer takket innsats av oss i bilen, og min kjære paps! Vi har også akkurat fått vite at vi får en russesang gratis av en produsent som kaller seg EirikD. Har hørt på noe av det han har laget, og han er jo superflink! Jeg blir å spille inn vokaler tydeligvis, selvom jeg prøver å få Kaja ↑ til å bli med. Den ender nok opp her når den kommer ut! I tillegg fikk jeg akkurat vite at vi faktisk skal til London med klassen, bilettene er bestilt og betalt for! Wiii! Det er iallefall dødsgøy. Skal jo også snart til Berlin med familie, og gleder meg masse til det! 

På tide å få seg litt nattesøvn! Sov godt, alle.


16.09.2013 BILDER   Ingen kommentarer

BROWNIEGud, jeg stortrives som brunette.

Idag har jeg vært med russejentene mine! Vi hadde først et lite møte, før vi delte oss litt. Ene gjengen pusset på bilen mens vi andre dro til meg og så etter sponsorer og dugnader! Til nå går det veldig bra for oss synes jeg, og vi er godt igang!  


04.09.2013 HVERDAGSLIG   3 kommentarer

SNEAKPEAK PÅ HANDLEKURV

Som alle vet er russetiden skitdyr, og russeklær m/ tilbehør er ikke et unntak. Jeg hadde planer om å bare ha en grunnpakke, altså den billigste til 299. Men så fant jeg altfor mye fint og praktisk jeg vet at jeg kommer til å trenge og angre på at jeg ikke bestilte når jeg hadde sjangsen. Jeg bruker klarna på bestillingene så jeg betaler når pakkene kommer i februar-mars. De fleste pleier også å bestille fra enten russ.no eller russesiden.no. Jeg har bestilt fra begge! Begynte vel egentlig slik at jeg fant en genser jeg siklet så sykt på på russesiden, mens jeg allerede hadde funnet bukse og slikt på russ.no. Menmen! 

Grunn til ingen blogging i det siste er egentlig mange. Har mye planlegging og ''jobbing'' å gjøre når det kommer til russetiden allerede nå, og jeg har vært syk, opptatt og rett og slett ikke orket å blogge. Livet som brunette er forresten supert! Digger det, og har fått sååå mange komplimenter! Elsker å høre at jeg kler brunfargen nesten bedre enn blondfargen! Selvom vi alle vet jeg kommer til å bli blond igjen en dag.


Bukse, jakke, sko og lue: russ.no // 3 gensere, bag og tee: russesiden.no
 
Synes selve klærne er myyye kulere på russesiden.no, men jeg liker buksene og jakkene på russ.no. Dette er forresten ikke alt engang... Men det er iallefall mesteparten av klærene! Har jo i tillegg sånne småting som tusj, fløyte, solbriller, strykemerker, russekort osv.. Har også enda en flaggbag... Noen som trenger en flaggbag en gang til neste år eller?? Haha!  Er jo heller ikke så lenge til de første kroene starter!! Gleder meg så syyykt! Lurer på hva jeg blir døpt...

Hvis det er noen som er interessert i å vite hva som skjer framover i min russetid kan dere enten følge MEG på facebook (LINK), eller russegruppen min CLEAN TEENS 2014 (LINK)


01.09.2013 RUSS 2014   1 kommentar
hits