terra mitica

Idag har vi vært i en fornøyelsespark som heter Terra Mitica, og jeg må bare si at det er den mest gjennomførte fornøyelsesparken jeg har vært i! Så utrolig fint, og sinnsykt bra laget! Spøkelseshuset der er forresten helt sick. Jeg, pappa og henrik var der inne. Jeg prøve og løpe vekk, pappa måtte holde meg i hånda og henrik snakket i et for å tenke på noe annet. En gang skrek han: DET ER NOEN BAK OSS DET ER NOEN BAK OSS!!!!!!!! og da ble jo alt bare kaos.. hahhaa.. ahhahahahaha for noen bilder på slutten.. var flere ganger sånne svære kosedyr som kom bort og skulle ta bilder med meg, også kunne man få bildene ved utgangen. den gresskarsaken tok meg på rumpa.... 


30.09.2011 REISE   Ingen kommentarer

lluvia

Regnte her idag, men nå ser det ut som at været blir litt bedre. Noe soling og bading var det iallefall ikke vær til. så vi var i gamlebyen i altea og spise og kikket bare. Håper det blir bedre vær imorgen iallefall! 
mamiii

seeyaaa


29.09.2011 REISE   1 kommentar

yo vivo en una villaSTORKOSER meg i spania, altea. har bare chilla, bada og sett på huset til nå. skal snart bort på et senter som ligger rett ved for å handle litt! imorgen blir det nok stranda! jeg lover dere, det er NYDELIG her! GIISH. 

kommer fler bilder etterhvert gjennom uka så stay tuned!


28.09.2011 REISE   1 kommentar

CASA BORRET

bare enda et siste innlegg, vil bare vise dere hvor jeg skal bo en uke!
<3


27.09.2011 REISE   1 kommentar

SISTE INNLEGG

Da blir nok dette det siste innlegget før jeg har landet i spania, med mindre jeg mobilblogger litt på veien eller noe. PC blir med fordi jeg skal lage bildeserie, og fordi jeg må nødt å følge med på fristet! haha! pluss at jeg trenger noe å gjøre på kveldene. tenker alltid at det blir noe gøy å finne på på kvelden uansett hvor jeg drar og hver gang angrer jeg på at jeg ikke har tatt med PC. Men hovedsaklig pga. bildeserien. lager den underveis, istedet for å måtte gjøre alt når jeg kommer hjem.

NOEN BILDER AV BYEN JEG SKAL TIL,  ALTEA:

HER & HER


27.09.2011 REISE   Ingen kommentarer

bitch please

sitter på skolen nå, klokken to skal vi ha gym, og det regner.. jeg har liksom glemt gymsko, og har bare shorts og t-skjorte. krysser fingrene for innegym,ellers må jeg bare gjøre meg klar for døden tenker jeg... bæbæbæ.

kan ikke tro jeg reiser på onsdag, aaah.. SPAIN♥


26.09.2011 HVERDAGSLIG   3 kommentarer

i gave you all

går aldri lei denne.


26.09.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

annais<3

er tilbake. eller har vært tilbake en stund, vet da faen, men tilbake er hun! lykke. 

her.


<3


26.09.2011 ANBEFALINGER   2 kommentarer

u.p.d.a.t.e

grunnen til at jeg ikke blogger så mye, eller har blogget så mye denne uka er fordi jeg har hatt henda fulle med andre ting. venner, kjæreste, skole, og fordi jeg ikke har særlig med tilgang på nett hjemme for tiden. skal til spania på onsdag, gleder meg kjempe!! skal bli så deilig med en ferie fra drittværet her hjemmet. for dere som ikke vet det, så skal jeg til Altea, som ligger et lite stykke fra alicante. ser ut som det blir bra vær også! wii! tar nok med meg PCen, ettersom jeg må lage bildeserie fra turen, i sammenheng med skolen.. så blir vel å poste noen bilder mens jeg er der.

hadde forresten framføring av mitt PTF- prosjekt som dere har sett en del av her på bloggen. har ikke fått karakter enda, men det gikk ganske fint. karakterene kommer jo ut på fronter, og der har den enda ikke kommet. 


/gammelt.

idag har jeg forresten vært på jobb, også møtte jeg vilde og irmelin etterpå. var litt rundt og surra før vi handla inn litt nam og stakk til vilde for å se film med marte :-) kosi! veldig greit at jeg føler meg like gammel som dem, selvom de alle er 96 mens jeg er 95. søte jenter :-)


25.09.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

den beste musikkvideoendenne sangen er så utrolig fin, og søt! synes videoen og er søt, måten den utvikler seg på. goodshit


25.09.2011 MUSIKK   1 kommentar

lie in the sound25.09.2011 FØLELSER   Ingen kommentarer

mother theresaEr på skolen nå og jobber med PTF. har framføring idag, noe som resten har neste uke men da er jeg i Spania. Håper på en bra framføring..


23.09.2011 BILDER   3 kommentarer

godt humør på media


WOOPWOOP. /forrige fredag.


21.09.2011 SKOLE   1 kommentar

show some love


20.09.2011 BILDER   1 kommentar

en jakke og et par sko

Siden jeg er så snill og søt, har min far sagt at je kan finne meg et par sko og en jakke han kan kjøpe til meg. Men jeg aner ikke hva jeg vil ha! Jakken jeg har drittlyst på koster jo 2000 kroner, altså den røde jean paul jakken dere kan finne lengre nede. Har også funnet en jakke fra nelly, men den koster 1700.. såeh. også er det jo noen sånne acne pistols aktige sko jeg har lyst på da, eller noen boots av et slag. NOEN TIPS?


20.09.2011 FASHION   3 kommentarer

gårsdagens outfit


highwaistshorts - bikbok, tee - jc, smykke - fått i gave.
tycks?


18.09.2011 OUTFITS   3 kommentarer

yesterday

hadde en kjempefin kveld igår! mye liv, moro og folk! min kjære har forresten vist meg et NORSK realityprogram jeg faktisk likte veldig godt! eneste jeg har pleid å like er The Hills, og det er jo såvidt reality..

OGELLERS, jenta jeg var i bursdag til igår er 16 år idag! GRATULERER KAJA VENNEN!


æsj, trøtt, sliten og svett etter masse dansing..

hva synes dere om bildene, og hva har dere gjort i helga?
GRATULER KAJA PÅ HTTP://WWW.KAJASADU.BLOGG.NO 


18.09.2011 BILDER   Ingen kommentarer

enda en dag i studio

idag ble det MASSE bilder. legger inn de redigerte, og de som da jeg synes var finest.meg, kaja, eline, marita og espen på bildene! ble visst en del ja.. tycks?
bildene henger forresten sammen med et skoleprosjekt vi har.. så om jeg hadde brukt disse bildene, hvilken karakter ville du gitt meg?


16.09.2011 BILDER   4 kommentarer

instagram #4

jeg har tenkt i hele dag, at jeg skal bli bedre blogger... og har hatt tusen ideer om hva jeg kan blogge om. men jeg orker bare ikke.. det er liksom slik det blir når man kommer hjem på kvelden, og egentlig bare vil sove..

god natt.


15.09.2011 BILDER   Ingen kommentarer

doctor, doctor

har vært nede hos legen i 1 time, og kom opp på skolen igjen for litt siden. måtte ta to blodprøver, og må ned igjen på mandag for å ta ny prøve. uærsh.


random.


15.09.2011 RANDOM   Ingen kommentarer

STREETSTYLE

Hei! Idag på vei hjem fra skolen poppet jeg innom Maren på Narvesen og lag merke til at bloggmagasinet Streetstyle endelig har kommet ut! Og jeg digget det! Følte det var helt tilpasset meg, liksom. Gleder meg til neste nummer! 

Og imorgen er det sang, wihuu! Det er så mye gøyere med sang når jeg har blitt bedre kjent med jentene.
er det noen flere enn meg som ikke ante at Lea Reiff var 16? Like gammel som meg, og ser jo 20 ut! syykeste.. 


livingdoll! amazing. enough said...


Annette Haga, eller som jeg da kaller henne, nettenestea.. mye lettere å huske. hah! 

ellers så var jeg i Holta idag og så på fotballkamp med folk. Kos, men kaldt som fack. Har hatt en kos dag!
har farget etterveksten min forresten... glemt å legge ut bilde, tihi.

har dere lest streetstyle? isåfall hva tenker dere om det?


14.09.2011 ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

god natt

akkurat nå, driver jeg å grubler om skole og linjevalget mitt. jeg STORTRIVES på media på møglestu, og digger trinnet vårt, altså, de to MK klassene. men visste dere at siden 8.klasse var jeg fult innstilt på å gå på musikklinja på dahlske i grimstad? på alle utv messene, tok jeg ark fra musikklinja og dahlske og hang dem på veggen på rommet mitt. jeg vet jeg hadde klart og komme meg inn, om jeg virkelig ville. media var 2.valget mitt, men likevel valgte jeg det som 1. jeg søkte ikke musikk på førstevalget. etter 3 år med motivasjon til musikklinja, valgte jeg et par uker før søkingen at jeg ville gå media. og jeg angrer ikke et sekund! digger alt slik som det er nå! 

ellers så skal jeg til legen på torsdag og sjekke hva f som er galt med meg. neida, det er ang. magesmertene mine. woho elsker legen as. 


ALIEN

jævla bableinnlegg... hade.

 


13.09.2011 RANDOM   1 kommentar

k-town bitches

Legger inn noen bilder fra gårsdagen, jeg! var kjempekos :-) har dårlig tid, for skal møte ida og dilshod. see yah! 10.09.2011 BILDER   2 kommentarer

in da studioomeg, kaja, og ida på slutten :-) jeg og kaja har vært i studio på skolen idag og tatt noen bilder. tycks? 
drar til kristiansand nå etter skolen, så blir nok ikke mer blogging før jeg kommer hjem, om ikke imorgen.  


09.09.2011 BILDER   6 kommentarer

PARIS

husker dere jeg var i Paris i fjor? Fant noen bilder jeg ikke enda har lagt ut, og siden jeg ikke har noe å blogge om så her kommer da de. var en fantastisk by. en opplevelse! galleries la fayette, louvr, og alle de andre greiene jeg ikke husker navnet på! tycks om bildene? vært i Paris før?


08.09.2011 BILDER   Ingen kommentarer

IMORGEN

skal til Kristiansand med denne snuppa:
ida - meg

og møte disse pusene! om vi blir fler vet jeg ikke, men:

stine - meg - vilde - valmira. dette er forresten det STYGGESTE bildet ever, men har ingen andre på denne pcen..

STINE har jeg ikke sett på hundre år, så hun blir det ekstra kos å se igjen! haater at vi bor i forskjellige byer..

meg og ida busser rett etter skolen imorgen, så det blir ikke blogging i morgen, om ikke jeg blogger når jeg kommer hjem da. LATEEERSNEIKS.


08.09.2011 HVERDAGSLIG   1 kommentar

SCHKUL


søtt må jeg si.

vi holder på å lage radioprogram og IKEA og Expert, haha! men egentlig så sitter vi bare her..


08.09.2011 HVERDAGSLIG   2 kommentarer

.


07.09.2011 BILDER   1 kommentar

leter etter livettripple d - leter etter livet (touch the sky)

er bare sur, og ifra meg nå. hodet er på en helt annen plass.. 


07.09.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

fy faen

er ingen hensikt med å rakke ned på heidi alexandra nå på noen måter, jeg vil bare dele denne videoen som alle andre deler morsome videoer. vi kjenner vel alle til denne jenta, og jeg vet at flesteparten misliker henne. det tror jeg er pga. hun er så selvsentrert at det skulle faen ikke vært lov engang. bare gå inn på bloggen hennes og les, flesteparten skjønner nok hva jeg snakker om. da jeg så denne videoen istad, så kunne jeg ikke la vær å legge meg ned på bordet å grine av latter. dette er noe av det teiteste jeg har sett.hun spiller i D hele sangen, og skifter toner hele tiden! men det som er så teit med denne videoen, er hvordan hun har endret på teksen, bare hør selv:

hahahha BRØØØD


05.09.2011 LOOOOOL   5 kommentarer

ny dag, nye muligheter

imorgen er det på'an igjen med skole etter en kjempehelg! da jeg kom hjem tideligere spiste jeg med famen, og dro til byen og møtte ida jeanine (kaller henne ikke jeanine egentlig, men siden jeg har en annen bestevennine som heter ida så bruker jeg det her) så var vi bare i byen og snakka og chilla. var endel på narvesen med maren og enda en annen ida (hahaha), og bare snakka og glodde på maren som jobba. hahha. så dro vi hjem, og her sitter jeg da. gruer meg til imorgen, for da har vi cooperstesten! hater det.. så skal jeg i tilegg på trendtrim med ida i parantesen over etter cooperstesten. så tenker jeg er dau når jeg kommer hjem imorgen. neste helg blir det forhåpentligvis kristiansand med ida jeanine for å møte søtisene mine der! så blir det jobb på lørdag, også blir det vel noe morro når jeg kommer hjem håper jeg! 

satan og kjedelig innlegg. ida-innlegg for faen. kan jo bare ta å ramse opp alle ida'ene jeg kjenner og vet om. eller ikke.

 

 hadeeeet.


04.09.2011 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

in the dark


04.09.2011 MUSIKK   Ingen kommentarer

i'm coming home

da har jeg og mamma spist frokost, og venter på at klokka skal blir 12. da skal vi nemlig sjekke ut, og gå til oslo s for å ta flytoget til gardemoen. flyet vårt går i 2 tiden en gang. nå er det bare å finne ut hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem.

igår var vi som sagt på designers saturday. var faktisk ikke så ille! fikk jo masse rare gratis mat og drikke på hvert sted. var jo ikke all drikke jeg fikk da... etter messen shoppet vi litt. jeg fant ikke noe mer enn en jeans og en genser fra weekday. men har da et skopar og en veske til overs, siden jeg takket nei til en genser for 1,300 som mamma kjøpte selv. da vi kom tilbake til hotellet var det bare å stelle seg, og ta taxi til saga kino.vi så bridesmaids, utrolig morsom! holdt på å dø av latter.. 

men dere får heller litt bilder enn masse tekst, mye gøyere..  

 
fulgeeer


speilblide jaah


en av stedene på designers saturday.


momi♥


karl johan


HAHAHA OLE BRUM!! han stod der på akkurat samme sted i juli ifjor sommer.. hahha!


utsikt fra rommet


mine nye favorittjeans fra cheap monday kjøpt på weekday for bare 400 kr!!


deiligste sengen


kinooutfit. jeans og genser fra weekday. ballerinas fra bianco.

takk for en finfin helg mami, kos♥


04.09.2011 BILDER   2 kommentarer

22:24

Hei igjen, ikke så lenge siden jeg blogget sist.. men vi fant ikke noe annet sted enn Burger King på Oslo S idag.. nå har mamma kledd seg opp i morgenkåpe og lagt seg i senga, og det skal jeg også snart. vi skal se Water For Elephants og spise og drikke digg. NOM. SNX
før vi skulle uuut


vi fikk dette inn på hotellrommet fra pappa, haha aaaw..

og her er noen bilder jeg tok på skolen idag, bare sånn at dere har noe og se på liksom..
02.09.2011 BILDER   3 kommentarer

radisson blu plaza hotel

da er jeg og mamma plassert i 31.etasje på radisson blu plaza i oslo. vi skal straks ut og få oss noe næring, altså mat. jeg er fult innstilt på Mc Donalds jeg, eller Cafe Opus på oslo S. så kan vi heller spise noe litt bedre og dyrere mat imorgen. men nå må jeg stelle meg i full fart før vi skal gå, snakkes!


søt og ustelt, webcameraaa ♥
HADEEEEJA


02.09.2011 HVERDAGSLIG   1 kommentar

rydde litt..

heisaaann. kom akkurat hjem, fordi jeg skal rydde klærene mine og pakke til oslo imorgen. gleder meg! skal med mami, på en designmesse som jeg ikke husker hva heter. kamera blir med, så bilder blir det! imorgen flyr vi til oslo i 6-tiden, så skal vi sjekke inn på hotell før vi skal ut å spise og gå på kino forhåpentligvis. dagen etter blir det messen og shopping tror jeg! wii! 

må rydde nå ehehhehe: 
nuss fjortiss


01.09.2011 HVERDAGSLIG   3 kommentarer
hits