da drar vi til hytta

witch means null blogging, fordi jeg ikke fikk lov å ha med dataen denne ganga :( buhu, stakkars meg. Men jeg må nesten stikke, hadet! kos dere resten av høstferien, dere som har!

img7275

blogges


30.09.2009 BLOGG   1 kommentar

kvalme fra magen til halsen og mageknipe at 5.20

Jeg våknet nettopp pga forjævlig vondt i magen. Da jeg var nede istad, kom kvalmen og tok meg og.. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde ut denne følelsen. Magen min føles ut som om den har blitt knivstikka 10 ganger eller noe. Men av og til går det litt vekk, før det kommer dundrene tilbake igjenn. Jeg har fokjølelse i tilegg. Hva blir det neste? Hodepine? Også er jeg utrolig kjesken, men ikke sulten i det hele tatt. Så jeg drikker brus på tom mage. Fy skam.

img7282

Nå skal jeg legge meg i senga, og prøve og sove. I håp om at jeg ikke kommer til å våkne igjen, med enda verre mageknipe. Eller fordi jeg må kaste opp. DA blir jeg sint da. Men for utslitt for å i det hele tatt reiser meg. Og reiser jeg meg, gjør det bare mye vondere, så hvorfor gidde?


30.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

soundtrack 2 my life


min favorittsang atm!: kid cudi - soundtrack 2 my life

img7297
going crazy liksom. hahah

hva syntes dere som sangen?

29.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

hver dag skulle vært som..... ?

Enda en dag har gått av haustferien, og enda en dag i livet mitt hvor jeg har gjort sånn ca. ingenting fornuftig er omme. Takk Gud. Hver dag skulle heller vært som igår.

Vekke fra huset, ute. Jeg er veldig glad i å ta buss jeg. Det å ta bussen til Kristiansand med folk, og bare være der og gå rundt egentlig. Ikke bry seg om hva som skjer andre steder. Trenger ikke shoppe. Ha litt penger til en is, eller noe mat og sånt. Gå å fotografere litt, kikke rundt på andre folk og ting. Få inspirasjon fra alt som er. Le sammen med de beste vennene du har, få dem til å kjøpe is på McDonalds til deg. Se på de rare folka som går på markens, som for eksempel igår, var det en dude med rosa brett som drev å skata frem og tilbake hele tiden. Eller en annen gang, på markens, så det gikk en jente på rundt 20 år forbi meg i singlet, og tok opp armen akkuratt i det hun passerte meg så jeg fikk en god del informasjon om at den jenta ikke hadde barbert seg under armene. Hyggelig.

Det å gå en hel dag, uten å måtte tenke på hva som skjer hjemme hos deg, spise ute, dra til en annen by, være med venner ute.Det er livet :)

img7279

Hvordan ville du at hver dag skulle vært?

29.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

har ikke vært hos frisøren på nesten et år nå

Ikke siden begynnelsen i januar. Fy søren det er lenge siden! Jeg har gjort alt med mitt hår selv. Farging, striping, klipping til og med. Har klippet lugg med kjøkkensaks. Nå skal ikke jeg til frisøren heller, før jeg har penger til å gå på xtend i bergen. Hvor det er kjempedyrt . Jeg skal ha litt farging, eller striping, extentions både fyldig og langt. Så hadde jeg tenkt at kanskje jeg skulle ta det etter konfen, og betale med konf-pengene.. Men det er jo grusomt lenge til synes jeg. Og innen da har jeg jo langt hår uansett liksom.

Fy f, jeg angrer så sykt på at jeg klippet håret mitt selv. Angrer på at jeg klippet det kort i det hele tatt. Big mistake. Hater kort hår. Det er nesten det værste som fins.

ashleytisdaledisneychannelasummersoireethe20096899ashleytisdale
Ashley Tisdale

lindsaylohanhairstyleslindsaylohanmomdefendsh
Lindsay Lohan

Hva med deg? Har du klippet håret selv før?
Har du tatt extentions hos xtend?

29.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

neste ikke vært hjemme idag! krsand, så til charlotte også til eivind

Hei! nå har jeg ikke blogget siden lørdag, sorry for det.. Men jeg har vært veeeeldig sosial i det siste, og blogging var liksom sånn åååhr.. gidder ikke.

kjapp oppsummering: jeg og lotte og eivind var i krsand i dag, koselig ! Etter det lagde jeg og charlotte pizza hos ho, og så stakk vi til byen også hjem til meg i en halvtime eller noe, også ringte eivind. og vi gikk til han, sammen med jørgen og mads. Så var vi hos lotte og så er vi her.

Nå sitter jeg og charlotte, på hveer sin pc og ser halvt på flightplan. Tror vi skal legge oss snart. Eller ikke?

img7066

img7064

img7098

img7114

img7121

img7106

img7095

HAHAHAH :D

29.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

ønskeliste til jul! selvom den er et par måneder til..

downloads
rekkefølge i hva ønsker meg mest. hihi.

hva ønsker dere dere til jul? :)

25.09.2009 BLOGG   4 kommentarer

nytt design + noen av headerene jeg har hatt tideligere

blogggggg

julie header4chic3

headeeeer

header
juliestoraasimg5898

headerievh

img6806

img6922

hvilken header likte du best?

25.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

hva forventer du å se når du klikker deg inn på en blogg ?

Design, som får bloggen til å virke interresant og gøy og lese. Jeg har aldri vært pro i det, men prøver da så godt jeg kan!

Gode bilder
. Jeg hater blogger som er stappfull av webcam bilder, eller mobilbilder, eller bilder som er tatt med en kamera fra 1900 tallet. og det er et giga pluss om det er bilder i hvert innlegg. Jeg som oftest, ser bare på bildene og gidder ikke å lese. Liker jeg bildet, kan det godt være jeg leser hele innlegget.

Oppdatering. Her er ikke jeg mester/champion/pro/verdensbeste men jeg prøver. Jeg hater å gå inn på en blogg og så måtte vente flere dager til det kommer et enkelt innlegg.

Bilder hvor bloggeren viser hvordan han/hun ser ut. Jeg var inne på en blogg der ei jente bare hadde lagt ut masse bilder hun hadde tatt fra google og sånn. HATE IT.

Masse smilefjes og hjerter er IKKE kult. Et smil på bunnen av innlegget? - ok. Hjerter og smil i hver setning? - aldeles ikke ok. Det er ganske forvirrende faktisk.

Men hva mener du er en god blogg? Hva ville du endret på min?

img6921
TELL ME

25.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

topp 8 sanger fra gossip girl sesong 1


1. Cities in dust - Junkie XL


2. U.R.A Fever - The Kills


3. Stripper - Soho Dolls


4. La Ritournelle - Sebastian Tellier


5. Kiss Kiss - Yeah Yeah Yeahs


6. Young Folks - Peter Bjorn and John


7. Time To Pretend - MGMT


8. Photograph - Air

Bare så det er sagt, så må dere høre litt på disse sangene, ikke bare høre i 10 sekund og si ''nei det var jo drittstygg'' og slå den av, for sangene blir bedre og kulere etterhvert! Lover.

Den øverste er min favoritt av alle sammen !! Den er rå.
Hvilken likte du best?

25.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

ommublert rommet og nye hyller og kommode!

rom outfit1
Dere kan forresten se åge thomassen, badeanden min, på hylla der. Er han ikke superkul? hihi.

Kommoden tok vi ned fra 4b, det andre huset vårt. Fytti for et slit det var! Tungt!

25.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

outfit

rom outfit
bukse veromoda charlotte sin, skjerf h&m, genser ?

tycks?

25.09.2009 BLOGG   3 kommentarer

this is it på norske kinoer 28.oktober.

i caaaaan't wait! Jeg skal så sykt på premieren. Jeg elsker Michael Jackson, et mine forbilder. Jeg synes det var utrolig trist at han dødde, og iallefall rett før turneen, men heldigvis får vi se filmsnutt fra øvinger og bak kulissene. Det blir så sykt konge!!!


Nå har Sony Pictures og Sony Music gått sammen om å slippe kinofilmen "This Is It", som viser det som skulle bli Michael Jacksons siste prøver, samt klipp fra bak kulissene.

Det skjer med full støtte fra de etterlatte, heter det i pressemeldingen.

Store deler av filmen er tatt opp i Staples Center i Los Angeles, der Michael Jackson lå i hardtrening helt frem til dagen før han brått døde ? og der også den gripende minnehøytideligheten ble avholdt.

Opptakene som vises i kinofilmen er for det meste fra juni måned. Ifølge forhåndsomtalen blir det et sjeldent møte med artisten Michael Jackson, hans karriere, intervjuer med noen av hans næreste venner og kreative samarbeidspartnere ? og også med det spektakulære sceneshowet han forberedte for sitt comeback.

? Folk som har sett disse opptakene er forbløffet over den utrolige kvaliteten på Michael Jacksons fremføring, sier Michael Lynton, sjef for Sony Pictures Entertainment.

Kenny Ortega, som styrte "This Is It"-konsertene, sier om filmen:

? Jeg tror opptakene vil vise at prosessen frem var noe Michael nøt til fulle, og at det var klart at han var på vei mot en ny teatertriumf
kilde: filmweb.no

michaeljackson147657s

Skal du se den?

24.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

fitout

img6905  img6906
ikke spørr hva som er på halsen,  haha!:) og jeg må få fiksa luggen snart, hahahah :)

outfit
Bukse,sko og skinnjakke h&m, Genser Vavite, skjerf mammas
flekken på begge bildene er de samme, altså en flekk på kameraet mitt. den skal tilintetgjøres med det samme!


idaaag.. har det vært en chill dag egentlig. På skolen fikk jeg smiska til meg 4 kroner og kjøpte en tacosuppe som jeg egentlig ikke liker, men var sulten! Jag hadde nesten ikke spist noe av den før mats kommer å stjeler den!! Fy f.. han skylder meg sikkert flere hundre kroner for alle isteene og de tacosuppa han har stjelt fra meg, men lærerene på skolen driter jo i det så ja. Men så hadde charlotte som vanlig masse penger så jeg fikk en youghurt av ho :) Og en sånn energi pillle eller noe sånt, som smakte kjempegodt! Lime og cola. Så kosta det bare 35 eller 25 eller hva det var for 30stykk, så jeg skal så sykt kjøpe sånne til hver eneste skoledag så får jeg sikkert masse 5ere siden jeg blir våken og får mer energi. Det er da lov til å håpe. Etter skolen ble jeg med kaja hjem og vi så på gossip girl sesong 3 og spiste sykt god spaghetti og drakk altfor mye brus. Så har mamma begynt å fikse på rommet mitt, skapet mitt har broren min fått på sitt rom, takk gud, jeg hater det. Og jeg får kommode imorra. Og hyller. Hvis dere lurer på hvor klærene mine ligger, så ligger de i en giga haug på rommet og litt henger på stativet. Gleder meg til å pusse opp her da. Men nå er jeg veldig trøtt, så snakkes imorgen :)

dette er forresten innlegget med mest tekst på lenge tror jeg :D GO JULIE!


- Har dere smakt de enegipillene eller de?
- Gleder dere dere til sesong 3 av gossip girl kommer på tv?
- Hva har dere gjort idag?

24.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

jeg var en av de høyeste før, nå har de fleste tatt meg igjenn

Noe som er bra! Jeg har alltid hatt lyst til å være lav. Lav er fresht. Når du ser en gutt og en jente som er sammen også er jenta høyere, syns jeg det ser rart ut, egentlig. Selvom jeg har vært høyere enn 2 av kjærestene mine. Som begge har tatt meg igjenn! Haha. Vittig. I slutten av 9ende er sikkert alle de som er lave nå, blitt de høyeste og omvendt.
img6488img6485
(trykk på bildene for å få de større)

Hva er du, lav eller høy? Ville du endret på høyden hvis du hadde fått tilbudet?

23.09.2009 BLOGG   6 kommentarer

jeg er så flink til å oppdatere. nei

Det skjer ganske mye, samtidig som at det skjer ganske lite. Alt i alt har ikke jeg hatt særlig lyst til å blogge de siste dagene, men siden kommentarene er like rævva som oppdateringen min, skal jeg være kjempeflink å skjerpe meg! Ja, jeg vet. Har sagt det før, men nå mener jeg det.

Jeg har sittet å lest en del mange uinterresante blogger idag. Jeg driter i om noen er blitt forkjøla, eller fått ett hull i buksa. Men jeg skjønner ikke hvorfor jeg klager over det, når jeg ser på forrige innlegg. Men seriøst, en uinterresant blogg, med stygt design, ingen bilder, og smilefjes og hjerter i hver setning er det VÆRSTE. Seriøst. Også har jeg gått drittalei av voe! Hun skriver ikke særlig mye interresant heller. Likte bloggen hennes i ca. 2 uker og etterpå det, som altså er nå, er jeg pisselei. Sorry, men IDA SKAL PÅ TOPPEN IGJENN!

menmenmen. skolen suger. tihiii. peace out

img6788img6789

blogges, og ja, jeg lover og få NYE bilder snart.

22.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

se så søt jeg er når jeg vipper på stolen i timen daaa

dsc0003

haha. nei jeg bar tuller. jeg skulle egentlig lage ny header og jeg begynte på 3 stykker men alle ble crap såå, jeg beholder den gamle litt til. ellers har jeg bare tatt ny bakgrunn. AND THAT'S THE WAY THE COOKIE CRUMBLES!

21.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

bildeserie - gina tricot

img6755

img6756

img6761

img6762

img6763

har utrolig lyst på jakkene på første og siste bilde!

hva syns du? hvilke plagg ville du hatt?

19.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

outfit

img6870
genser h&m, skinntights bikbok

18.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

skattejakt i skapet

img6594
jakke i fløyel med skulderputer og gulldetaljer. Den er forferdelig, men den var litt freesh egentlig. Jeg kommer aldri til å bruke den, hahah! Den er faktisk fra bikobok, ellerbikbokproductions som det står på den. Mange år tilbake.
img6595
Leopard bluse. Leopardprint er noe av det diggeste som fins! Denne var fra et eller annet HENNES collection, så jeg trodde det var fra h&m for mange år siden, men det er jo ikke sikkert. Kan godt være en butikk som heter bare HENNES?
img6600
Verdens freeeesheste paljetttopp, som trolig har tilhørt min farmor. Tipper jeg fikk den når ejg var liten til å kle meg ut i. Hahah. Det står ikke hvor den er fra, bare størrelsen.
img6606
hannah montana skjerf. hahah. Husker jeg hadde lagt mitt elsk på dette i 3.klasse.

hva syns dere?
har dere funnet noe kult på skattejakt før?

18.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

topp 5 sanger atm

1. Kid Cudi - Enter Galactic


2. Jay-Z - Run This Town ft. Rihanna & Kanye West


3. Paramore - Brick By Boring Brick


4. Jay-Z - Young Forever ft. Mr.Hudson


5. Jay-Z - Empire State of Mind ft. Alicia Keys


eivind har vist meg nr. 1 og nr.4. creds, elsker de sangene


deres topp 5 sanger atm?

18.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

blogg? hva var nå det igjenn?

Jeg har ikke blogget siden onsdag jeg nei.. Jeg har nemlig vært litt sosial i det siste. Pcen er ikke alt vet dere. Hahah. Det kom fra rette kjeften. Men jeg skal skjerpe meg.

Idag er jeg syk. Takket være jogginga på onsdag, eller mamma som har smitta meg, eller noen andre som har smitta meg. Jeg er helt sykt lemster i bena også. Greier ikke gå uten at det gjør vondt. Sofa og seng er en fin ting :) I dag tidlig ble jeg våkna av amalie, siden hun gikk alene på fysaken. Hahha. Sykt kjipt det er å gå alene egentlig.

Jeg er forresten i lillesandsposten idag fordi Guri Linn (hun jeg synger hos) feirer at ressurssenteret for musikk er 5 år! Så det er jo bilde av meg og resten av dem jeg synger med.

img6536
dette bildet er litt gammelt nå, forresten

18.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

min best fullførte gym ever

Hahahah. Neida. Jeg og Kaja sitter her som vanlig på bibloteket og gnomer på hver sin pc. Vi skal til guri om 10 min elns. Men overskriften, lurer dere kanskje på ?

Idag skulle vi løpe kondisløypa. Den er helt forjævlig. Jogging er noe av det værste som fins. Jeg løp til jeg fikk sting, hodepine og et snååålt utslett. Jeg er nemlig ikke særlig frisk, så nå føler jeg meg utrolig dårlig, tørst, sliten og kvalm! Men uansett, så skal jeg slite meg selv gjennom denne dagen, uansett hvor slitsom jeg er og hvor irriterende det er og ikke ha mer strøm på iPoden.. Eller penger til drikke! Men nok klaging for idag, sparer resten til imorra. Hahahh. gled dere.

bare kopierer profilbildet fra nettby lissmmmmm :)
blogges

16.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

det går bra med meg

Jeg spiser faktisk skillingsboller nå. Det hjelper på humøret det assaaaaa. Idag hadde vi matlaging, og gjett hva vi hadde denne gangen da? Gratinerte grønnsaker i ostesaus! Hva skjer med det? Og til dessert hadde vi plommegrøt. Det var nesten verre. Fytti. Men neste gang skal vi ha italiensk, altså pizza. Og gresk salat. Nam. Menmen, jeg har fått ordnet det meste både med og uten hjelp, og det er braaa. Men vi skal på konf møte imorra! Fy søren det blir flaut. Men det går greit, med både det og meg.. Jeg ligger heller ikke i koma, hvis noen lurte på det.

img6797
genser hennes & mauritz

noen som har hatt en dårlig helg? eller kanskje spist forferdelig mat? eller som bare har 10% strøm på pc igjenn?

snaks, bloggen :)

15.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

det meste har gått til ¤#&"/%¤

jeg er så teit... skulle ønske jeg bare kunne spole bakover, og endre ALT.

img6726

13.09.2009 BLOGG   8 kommentarer

jeg drar til havglimt med konfen! + outfit

null blogging vil det si! eller kanskje, hvis jeg får til mobilblogg :) jeg gleder meg kjempe til en helg med masse gøy med de beste. untatt eivind og sander og noen flere! men nå må jeg pakke ellers får jeg ikke tid til noenting! hadet, søtiser! snakkes neste uke :)

snapshot20090911

snapshot200909115

snapshot200909118
skjerf fra h&m, tightsbukse fra only og genseren står det bare WE på ?

HUSK AT JEG HAR MOBILEN MED.

11.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

enda litt mer brunette..

snapshot20090910

14 gang jeg farger håret mitt nå. litt idiotisk, men whatever. Jeg gjorde dette selv. Ingen untatt meg var tilstede. Jeg og bare jeg farget håret helt alene.. jeg er litt stolt. Lurer på hvor stolt jeg er når håret mitt har falt av. Nei. Nå skal håret mitt være slik helt til det har vokst ned til ... nei jeg vet ikke jeg.. vi får se.

btw. det blir mindre blogging definitivt fordi pappa konfiskerer dataen min hvis ikke.... for et mareritt..

10.09.2009 BLOGG   4 kommentarer

blue

img6462

img6463

img6482
gensern er pappas, og ikke så blå.. jeg har det bare gøy med å redigere..
solbrillene er fra bikbok

08.09.2009 BLOGG   3 kommentarer

ripseraps = rompegraps

rester i en panne skulle det hett... gjett hva som var i den da? potetgraps, løk, røkt kjøttpølse, paprika og eggerøre!!! det var grusomt. det er jo liksom 4 måltider i en panne...heldigvis fikk jeg lage salaten heller, enn det rompegrapset. takk gud. jeg tror mary-nora har lest tankene mine og skrevet ned retter jeg ikke liker. jeg har pint meg gjennom ertesuppe, blomkålsuppe og det rompegrapsripseraps greiene. sørlendinger er helt rare når det gjelder mat. hvem spiser ertesuppe sammen med pannekaker? også putter de kjøttet inni forvokste raspeballer ved navn komper, som og smaker helt forjævlig. hva blir det neste? jeg blir kalt kresen i mat og helsen, men hallo? vi har jo bare lagd crap. sørlandsmat.

img6208
tandori chicken, det er godt det.

08.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

care facts

- jeg er avhengig av cola.
- jeg har blogget på 4 forskjellige blogger
- jeg bodde i bergen i 8 år
- jeg hadde problemer med å spare til kameraet mitt
- jeg har farget håret 13  ganger! (det vil si med både striping, og helfarging)
- jeg kan være veldig usosial
- favoritt tyggisen min er stimorol fusion strawberry goes lime
- jeg liker bare den grønne isteen på kartong
- jeg kan begynne å grine akkurat når det passer meg
- jeg elsker fester
- jeg har gått på alle filla-døgningene siden jeg gikk i 6.klasse
- når jeg baker noe, er det enten brownies eller brownies cookies fra toro. ingen unntak
- jeg elsker taco, det er det beste i verden
- jeg får frysninger av diverse pizzaer
- jeg elsker strikkegensere, tights og ullsokker
- sjokolade er best når det bare er ren sjokolade, ikke masse kjeks og karamell og nougat osv.. blæ
- jeg er en helt forferdelig wannabe. dere aner ikke
- jeg liker meg best i storbyen. det vil si bergen
- jeg er en positiv jente, men kan bli helt sykt sur
- jeg elsker electro og alternativ musikk
- hadde ikke overlevd en dag uten musikk
- håret mitt blir ikke krøllete/bølgete i regn og jeg har ingenting fall i det
- jeg har klippet håret mitt selv mange ganger
- jeg er en skikkelig fjortiss
- jeg elsker oppmerksomhet
- infinity 2008 - guru josh project er den heftigste sangen ever!
- jeg er veldig god til å skryte
- jeg har det ganske greit om dagene
- jeg er veldig god til å messe ting opp, men er ikke stolt av det
img6353

07.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

enkelt og vakkert

julie simple zoe
inspo på topp. rød, hvit, svart og sølv skaper en perfekt konstrast sammen. jeg laget dette selv nettopp, for dem som lurer, hahah. inspo fra zoe kravitz, love her. sko fra mable strappy og smykke fra elizabeth and james. alt annet kan du finne på blant annet bikbok, h&m og gina. tycks?

05.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

legg igjenn en kommentar hos meg, og jeg legger igjenn en hos deg!

jeg har en del faste lesere og enda flere sidevisninger, men nesten ingen kommentarer?! det er litt dårlig gjort. mange venner av meg, bekjente og noen randoms fra nettby har sagt til meg at jeg har blogget lite i det siste, og at jeg oppdaterer lite. det er kommentarene som er en av main grunnene til inspoen min, men når jeg ikke får tilbakemeldinger av dere blir det jo bare drittkjedelig og blogge.. creds til eivind, han har faktisk merket at jeg blogger lite om mote for tiden og har tilogmed kommentert. men til tilbake til saken, jeg blogger best når dere kommeterer. kommenterer dere lover jeg dere bra og interresante innlegg og bilder. pluss en god dose med skjerpings! 

SÅ, KOMMENTER HOS MEG, OG JEG KOMMENTERER HOS DEG.


05.09.2009 BLOGG   8 kommentarer

fotoshoot på hyttedoen, hahahahah

img6262

img6263

img6273

img6284

tycks?

05.09.2009 BLOGG   4 kommentarer

spikersmykke

elizabethandjamesdaggerb5a301ad
uodagger

du kan få et nesten likt et hos gina, det skal jeg ha :) prisen er 249 kr.

05.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

jeans med skinn

slinkybikerfront

slinkyleatherfront

slinkyluxfront
jeg skal ha den nederste! basta

hva synes du ?

05.09.2009 BLOGG   3 kommentarer

dette bildet ble så fint

img6004

denne blomsen er en som henger på klatreblomsten til mamma, som på et eller annet vis har vokset gjennom terassen min i 2.etg. noen av bladene hadde til og med begynt å vokse inn på rommet mitt, gjennom dørsprekken.  den planten skal døøøø.

05.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

outfit / torsdag

img5843
genser gina, tights h&m, singlet bikbok

img5844

fytti for et regnevær det var den dagen. kjempestore regnedråper. pluss en grusom vind.
men det ble kos på kvelden, hihihi :)

05.09.2009 BLOGG   4 kommentarer

da har jeg kjøpt canon speilrefleksen

canon 1000D! i love it. det var ganske lett egentlig. hadde bare forferdelige problemer med reimen! vet ikke helt hvordan den skulle festes. hahahah! jeg skal straks ut, så jeg må kjappe meg litt!
img5823
jeg må gå, hadeee


03.09.2009 BLOGG   2 kommentarer

hvem skal på havglimt med konfen? 11-13 september

det blir supa bra! can't wait.. åi, neste helg allerede. wuhei.. det blir forresten 80-pæty. What to wear? Bare finn fram costume, der har de supermye inspo om 80's outfits.. og litt i elle og tror jeg. ellers, fins det jo google. Jeg husker sist vi var på havglimt, med klassen på leiskolen. Fytti så bra det var. Jeg fikk tilogmed dusja. Dessuten ble det endel kyssing, kosing, klåing og tull og tøys.hahahhh. Men nå skal resten av trinnet og pluss de fra tingsaker og de... iallefall dem som konfirmerer deg kristelig. og det er jo flesteparten.

hahah, ifjord husker jeg så sykt godt. jeg, amalie og sukanya delte rom, også på sengene og på veggen står det helt sykt mye rart. På den ene sengen sto det: ''her har jeg hatt mensen med masse klomper'' hahahah! den sengen ble forresten ikke brukt. På amalie sin sto det flowerpower og på en vegg var det tegning av en naken dame som sa ''jeg er homo'' hahah.. vi lo HELE tia.. også var den en mann som trodde han kunne alt om båt og var skikkelig stolt og sånn. Jeg tror vi kalte han nissen, eller julenissen eller noe. Så når vi kjørte med moses (tror jeg) kom han etter med snekke-seil-mini-skuta si og var skikkelig stolt å sånn. Så når vi hadde kjørt lang forbi han, ringer han til han som kjørte moses å ba han hente han for båten hans hadde klikka! eller motoren! og den gikk ikke.  og han mannen som kjørte moses klikka jo som faen, og banna og alt. Holdt på å le meg ihjel..

whavglimt
<3

Hvem skal dit? TELL ME


02.09.2009 BLOGG   8 kommentarer

nå har vi akkuratt vært på synging, halv to skal vi på konf møte

Hei! Idag har vært og blir en slitsom dag. Vi har vært på skolen, bibloteket (vi er her nå og), hos guri og sunget. Etter konf møtet må jeg jobbe! Gad. Vi synger something stupid av robbie williams og nicole kidman hos guri nå. Jeg digger den sangen, men jeg skulle så gjerne hatt førstestemmen, det er jo den som gjør hele sangen. Dessuten kan jeg trøkke på uten å at det kommer en alt for falsk tone ut. Men whatever.. Skulle ønske vi kunne sunget noen kule sanger, litt sånne funkye noen. D.A.N.C.E av justice maybe? Eller Only this moment eller The Girl And The Robot av Röyksopp. Litt for dj-ish sanger men det hadde vært sykt rått. Går det ann å få acousticen til The Girl And The Robot, forresten? Det hadde vært utrolig greit!

Konfmøtet er om en halvtime. Det blir sikkert gøy. Bortsett fra at jeg og Kaja måtte bytte til 9.2 sin! De er jo så teite... neida. Ikke alle iallefall :-)
utenom det, har jeg det ikke særlig greit. Ikke siden igår. Øynene mine hadde vært blå og hovne hvis jeg ikke hadde hatt brunkremen min. Jeg satt å sippa i hele ettermiddag igår, så jeg løp lissom opp i 4b og knaska isbiter og så hannah montana. What a therapy.

Hatt mye og gjort på en dag før?
Hvordan føler du deg når en du liker helt syk, ikke bryr seg. Eller iallefall ikke viser det?


02.09.2009 BLOGG   Ingen kommentarer
hits