BILDER FRA OSLO

Som sagt var vi ute igår på Oslo. Og jeg må bare si en ting. Utelivet for 18-19 åringer i Oslo sentrum er helt dass. Det eneste utestedet vi kom inn på var Møllers, som var helt totalt elendig. Billig drikke, men still utrolig kjedelig sted. Vi skulle jo egentlig på konsert på Rockefeller men jeg kom plutselig ikke inn fordi jeg var ''for full''. Jeg har kommet inn nært til sørpings på utesteder i Kristiansand, men selvom jeg ikke sjanglet, skrek eller snakket tull så var det en vakt som bare ikke ville slippe meg inn. Jeg tror jeg aldri har drukket såpass LITE før jeg skulle på konsert/byen før i hele mitt liv. Mine venninner skjønte ingenting og det gjorde heller ikke jeg. Vakten sa klart og tydelig: ''gå en liten tur, ta deg noe å drikke så kan du komme inn når du er tilbake''. Så jeg gjør det. Men da vi kommer tilbake etter ca. 30 minutter (og konserten snart er ferdig) så kom jeg fremdeles ikke inn og da begynte jeg å bli irritert. ''Du sa jo jeg kunne komme inn etter en tur?'' sa jeg. Hun svarer med å si at jeg fremdeles er 'kjempefull'' mens en eller annen dude sier at grunnen er fordi jeg ikke er classy nok. WHAT THE FUCK. Jeg skal på fuckings staysmann og lazz konsert, blir ikke MINDRE classy enn det. Så tusen hjertelig takk rockefeller for den jævligste servicen noengang og for at jeg ikke får komme på en konsert siden jeg har på meg skjørt og er brisen. Visste ikke at man måtte være edru på 18-års konserter.

Senere dro vi til Blå, og Syng hvor vi ikke kom inn heller. Alt er jo 20-års. Så vi ble sittende ute. En kompis av venninna mi sa at han ble nektet inngang på et utested kun fordi han gikk med converse, mens resten av køen så og si også hadde det. Så tydeligvis er det er helt fuckdup system på innganger i Oslo og det er rett og slett ikke noe for min smak. Utenom dette spiste jeg en sykt god kebab. fikk klem av kebabmannen, ble kjent med utrolig fete folk og hadde en kul kveld og en jævlig morgen!

Eh. Resten av bildene har jeg igrunn bare tatt av meg selv da vi kom hjem igjen. Og de vil ingen se, det kan jeg love :-)
 
#oslo #danvikfhs #drammen #rockefeller  


01.09.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

SMAKEBIT

Da har vi for noen timer siden kommet hjem fra Oslo, men det sier jeg mer om senere. Noe vi gikk glipp av er noe som heter danvik-kveld og som egentlig pleier å ta sted på torsdags/fredagskvelder men nå var det på en lørdag. Vi hadde jo allerede booka tog og alt mulig så det var ikke akkurat aktuelt å droppe Oslo-turen for et par timer med morro på skolen. På en lørdag. En lørdagskveld. Men legger ut en liten film som stipendiatene har laget. Jeg synes den er lættis og litt spaca men det er kanskje bare meg? Legg merke til verdens kuleste mann, Torstein som heller ville være her enn å pensjonere seg! Og han har vært på flere landslag for Norge!! Fet. 

 


31.08.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

7KM OG LITT VIDVINKEL

Idag var den første dagen vi måtte stå opp tidlig. Så vi stod opp kvart over 7, og gikk for å spise frokost litt over 8. Utrolig deilig med morgenen her faktisk. I forhold til hjemme så må man stå opp, kle seg, spise, stelle seg og deretter gå/sykle/kjøre til skolen (altså vgs, ungd osv) og det tar jo fort litt tid. Her er det bare kle seg, stelle seg og gå ut døra. Det er nok noe av det beste med internat tenker jeg. Vi har også fine og lange pauser ofte på 15-20. Det verste med hele greia er garantert køen. Fy i helvette hvor mye kø det blir i matsalen og i arenaen. Forståelig når ALLE skal ha mat og ALLE skal ha et sete og vi er omtrent 200 tilsammen med ansatte som gjerne også skal ha mat. 

Idag var også den aller første mandagen, som er igrunn litt slit. Det er jo mandag. Men veldig gøy også å få begynt litt. Vi har allerede fått vårt første fotoprosjekt som går ut på å finne bokstaver som er formet av andre ting enn ja, bokstaver. Vi har såklart allerede funnet en god del fordi vi gikk hele 7 km idag på en gåtur! Vi fikk sett veldig mye av Drammen og har også funnet en del ting som vi har lett etter som jeg skriver i en liste lenger ned. Vi skulle jo handle en del ting men vi kom bare hjem med tusjer, oppbevaringsbokser og kortstokk, men det trengte vi jo også så! Så nå sitter jeg her og redigerer litt bilder og koser meg mens Kaja ser en klein disney channel film på apple tv'en! Takk gud for at vi tok den med!

Imorgen skal vi noe utrolig spennende! Vi blir hentet av TV2 busser klokken 2 og skal til studioet i Oslo og være publikum i et nytt quiz-program som kommer nå til høsten!! Så utrolig spennende, iallefall for meg som aldri har vært med på noe slikt. Vi må skrive under taushetspliktkontrakter (jævla langt ord) så får ikke sagt noe mer enn det før det kommer på tv. Håper det er noen kule gjester som kan gjenkjennes!


/kaja på rommet


/vårt nye hjem


/on the mooove


/smil daa


/søte endeneee vent litt så jeg kan ta bilde


/neivel bare svøm langt vekk så jeg nesten må stå i vannet for å få fine bilder


/grafitti in my heart


/drammen<3333


/fuckaselfie


/<333


/muligens det fineste bildet av drammen jeg har tatt og kommer til å ta


/all star walking jævla langt


/''sightseeing''


/''sightseeing'' 2


/this is our town

Jeg liker disse bildene. BJØTIFØLL!
 


25.08.2014 DANVIK 14/15   1 kommentar

GULSKOGEN IMORGEN

Yo hooo. Da var andre dagen omme her i Drammen og den ble godt brukt! Vi begynte dagen med å skippe både frokost og lunsj og istedet spise chips og muffins på rommet... hihi. Så var det introduksjon av skoleåret og lærere/ansatte. Så var det jo fult av foreldre osv så vi fikk ikke plass på amfiet(?) så vi satt inne i matsalen og så hele greia på en storskjerm! Haha så lurt. Så møtte vi i klassene og fikk sett klasserommet, studio og resten av funkisbygget. Det var syyyykt gammelt men litt fett og. Deretter var vi en bli kjent kveld i amifet (aka Danvik Arena) der hele skolen ble delt opp i fire grupper også skulle vi gjette hvem av ansattene som passet til noen forklaringer og slikt. Det var faktisk utrolig morro! Hun ene har spist rå katteballe...... HAHAHAH HVAAA FAEN. Ellers idag har vi spilt buzz, tatt en liten gåtur og sett Shrek 2 som akkurat ble ferdig. 

Så imorgen skal vi på et av Drammens største shoppingsentere for at Kaja skal handle seg telefon, bokser og en kopp til tannbørstene. Litt også bare for å kikke og ikke bare sitte inne i rommet vårt. 

Ja. Jeg hadde ikke noe annet bilde idag.... Så dette får duge.. 


24.08.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

ROM 301

Helt siden vi fant ut hvor mye greier vi trengte å ha med til Danvik har vi tullet med ''å fyy faen tenk hvis vi får toppetasjen, så jævlig'' så kan det jo ikke hende noe annet enn at vi faktisk får toppetasjen... Hahah er det mulig. Vi er iallefall på rom 301, det kuleste rommet på hele skolen! Vi har også utsikt over sentrum og det er kjempefint! Vi kom frem for et par timer siden og har bare gjort alt klart på rom og ryddet og pakket ut. Så har vi også spist da, i kafeteriaen. Føler vi er på et slags norsk college med dormrooms og dininghall og shit. Hahah. Nå skal vi uansett ut og ned mot sentrum og kikke. Her er det jo festival med Kaveh, Ylvis og Admiral P blant annet. Så vi har hørt på Admiral P gjennom vinduet! 

Noen bilder trengs nok her ja. 


Min side er blå, kajas er rød! :D


Inngangspartiet


Toalettet


En liten jeg har flyttet-hjemmefra og dette er badet mitt selfie. Har gigakvise i panna, derfor jeg holder foran haha.


Utsikten fra rommet


Utsikten på andre siden, fra et elevkjøkken. Bygget rett frem har matsalen og Danvik Arena.

Tenk at lille jeg har flyttet!!! Wæææææ. 


23.08.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

LONDON x 2

Jeg var jo i London med klassen i mars som var utrolig gøy! Det har jeg fortalt litt nærmere om i et eget innlegg litt lenger ned og i tillegg laget film om. Klasseturen var jo medierelatert så det vi hadde på agendaen var jo ting som BBC og Warner Bros. Studios. Jeg var jo ikke på BBC fordi jeg presterte å få min fuckings første urinveisinfeksjon. WTFFF. Men uansett utenom det vi egentlig skulle så var vi jo bare i Oxford Street og i Soho(mat og karaokebar) pluss på en pub ikke så langt fra Oxford Street. Jeg synes at med tanke på at vi skulle på slike mediating så var det en super tur. Vi fikk shoppet som vi ville og sett det vi skulle. Jeg kom også hjem med over 500 i minus på konton. DIGG.

Men denne ganga var jeg med familien. Vi bodde rett ved London Eye på et hotel som het Park Inn Plaza. Dette hotellet var seriøst DØDSFINT. Men det var jævlig lange og stressende korridorer. Følte jeg måtte gå 1 km fra heisen til hotellrommet... hahah. Noe av det beste med hotellet var utsikten. Vi var ikke så høyt oppe, men det var store panoramavinduer i hvert rom og vi så rett på London Eye! Fikk ikke noe fint bilde av det, men det var kjempefint! Men tar heller en liten gjennomgang av turen!

Dag 1: Vi stod opp i normal tid (jævlig tidlig ferietid) og kjørte til flyplassen hvor vi fløy fra Kjevik til København og deretter til London. Så tok vi Heathrow Express til sentrum. Den ville jeg så gjerne ta da vi var med klassen men prisene er skyhøye ettersom man sparer seg 45 minutters reisetid. Men vi tok den! Og det gikk jævlig fort! Så kom vi oss til hotellet og gikk igrunn rett på shoppingen. Vi tenkte vi bare skulle gå til Oxford Street... Lurt når ingen av oss har gått fra London Eye til Oxford Street før. Men vi fikk sett mye gøy på turen. Ikke så gøy at det er vits å nevne det. Vi gikk gjennom Regent Street som er en sånn dyr gate. Ikke den dyreste (sånn Chanel og LV) men sånn mellomdyr. Der hadde de Gant, MK, Guess og slikt. Så kom vi oss til Oxford Street! Jeg la merke til en bygning vi brukte som sånn huskemerke når vi var med klassen for å vite hvilken retning vi gikk. Så jeg sa til mamma at den veien går vi. Og vi gikk og gikk og jeg skjønte ikke en dritt fordi etter 10 min var Oxford Street ferdig. HÆÆÆ? Så fant vi ut at vi hadde begynt i midten... hahahha. Noobs. 

Dag 2: Vi dro til Warner Bros for min andre gang! Og denne ganga var det sånn 10 ganger fler mennesker enn sist. Gotta love fellesferie. Men opplevelsen var fremdeles helt utrolig! Vi leide også sånne hodetelefongreier så vi kunne høre mer om alt innholdet i studioet der selveste Draco Malfoy var snakkemann! Haha. Wierd, men litt fett. De hadde også flytta på masse greier. Til alle som tenker seg hit, IKKE BESTILL PØLSE I BRØD. Den smakte hoooor. 

Dag 3: Siste hele dagen var shopping på lista for meg og mamma, og museer og slikt for pappa og lillebror. Vi tok sånne tourbusser bare så vi fikk sett litt av London i samme sleng. Handlinga ble egentlig bare surr. Jeg handlet på Primark for over 1500 kr og presterte å kjøpe en bukse som ikke passet. Og den skulle jeg da bytte. Lørdag + Primark = KØ KØ KØ KØ. Jeg stod i kø i over en halvtime. Og da jeg kommer til kassa endelig så sier han at jeg ikke kan bytte buksa nede, og at jeg måtte opp. Så siden jeg ofc faen ikke orka sånn kø en gang til (fins faen meg grenser) så kjøpte jeg bare en lik bukse til i annen str. Og den passet jo faen heller ikke. Haha er det muuulig. Så ble vi sittende i bussen kjeeempelenge på vei tilbake til hotellet før vi fant ut at den kjørte omveier pga en sånn free palestine parade så gater overalt var jo stengt. Så kom jeg også på at jeg hadde ikke spist en dritt hele dagen og klokka var faen meg 7-8.. Haha. 

Dag 4 (og 5): Vi skulle hjem denne dagen. Dette er faktisk vittig. Vi tok en taxi til flyplassen. Dette skal ta 45 min på motorvei. Vi satt i taxien i over 3 og en halv time. Det vi ikke visste, og det ingen hadde sagt var at det var sykkelmaraton i London denne dagen. Til vanlig er taxisjåfører veldig oppbegående og veldig ærlige i forhold til andre plasser i verden. Vår taxisjåfør hadde ikke snøring. Han hadde ikke fått høre om sykklinga, han ringte ikke til taxisentralen, de ringte ikke han og det virket som han hadde vært i London like lenge som oss ettersom han faen ikke fant frem noe sted. Og igjen og igjen sa han ''OOh, I can't belieeeve diiiis''. Så kom vi oss etter en goood stund ut på motorveien. Hvor det var kø. Men det så ut som vi kom til å rekke flyet likevel siden vi var så tidlig ute. Plutselig kjører han av motorveien. Hallo? Hva gjør du? Da hadde han snart tom tank....Hallo? Fyller du ikke bensin før du drar på jobb? Dette er noe han kunne tenkt på når han så hvor mye kø det var overalt. På toppen av alt visste han heller ikke hvor det var bensinstasjon. Så han måtte lete etter noen som visste hvor det var. Da vi endelig kom til flyplassen så hadde akkurat flyet gått. Så takket være en taxisjåfør som ikke hadde fylt tanken så mistet vi da flyet. Det hele endte opp med at vi måtte leie en suite siden alt annet var opptatt og betale nye flybiletter for 20 000. Tilsammen ble det brukt rundt 30.000 med tog hjem fra Oslo. Haha...rly.... Men da har vi opplevd det også. 

Det er litt ræv og legge ut panorama bilder når bildestørrelsen må være 800px... Men men! 

Noen som har klart å miste flyet og har måttet betalt masse for å komme seg hjem igjen?


20.08.2014 REISE   Ingen kommentarer

DANVIK OM 9 DAGER

Fy søøøren. Jeg kan ikke fatte eller få det inn i hodet at jeg faktisk flytter til Drammen om bare 9 dager. Lille Mama Juli forlater redet. Fytti! Begynner å gå litt inn på meg nå mens jeg holder på å pakke ned rommet mitt. Jeg skal jo ha et rom her hjemme uansett, ettersom jeg mest sannsynlig flytter hjem igjen for sommeren neste år. Men siden jeg har det største og fineste rommet så var det ikke sjangse for at det skulle stå ''tomt'' så derfor fikk broren min mitt rom mens jeg da skal ha hans rom mens jeg kommer å besøker og når jeg skal bo hjemme til neste år.

For dere som ikke vet det så skal jeg gå fotolinja på Danvik! Gleder meg masse. Jeg flytter sammen med en av mine bestevenninner, Kaja, noe som jeg tror kommer til å bli HELMAX (egon). Facebookgruppa til skolen gir meg sikkert rundt 10 varsler om dagen, mailer flyr inn og da begynner man jo å merke at det nærmer seg. Det blir nok ufattelig rart og litt trist å flytte bort fra kjæreste, venner og familie men jeg tror virkelig jeg trenger dette. Å bo et annet sted, oppleve en ny by med nye folk og lære meg mer av det jeg elsker å gjøre. 

 
Film av Mats Muri som viser hvordan livet er på Danvik. Denne har jeg fått utrolig mye innblikk fra og sett sikkert rundt 50 ganger. 

Siden Danvik fra året jeg fikk høre om skolen til nå har blitt mer og mer poppis så tenkte jeg å kjøre i gang bloggen igjen med en twist, nemlig en Danvikblogg! Jeg har googlet og googlet for å finne svar på evt. spørsmål som kun elever ved skolen kan svare på, bilder av rom og klasserom og alt mulig slikt og derfor vil jeg kjøre i gang dette lille prosjektet slik at kommende elever i 2015, 2016 osv kan finne bilder, svar på spørsmål og rett og slett lese om hele oppholdet her. I tillegg kan det jo være veldig fint for min familie og mine venner å se og lese hva jeg holder på med når jeg er der! 

Jeg har opprettet et fotoalbum hvor bilder fra hele skoleåret kommer ut på Facebook også, så det er bare å følge meg for å se bilder! 

Kommer nok ikke særlig mye oppdateringer fram til jeg har flyttet, men det kommer et innlegg med backstage/behind the scenes bilder fra en musikkvideoinnspilling som jeg tok på tirsdag! Jeg må nok holde av litt med å poste dem så ikke for mye blir avslørt frem til musikkvideoen har kommet ut. Men jeg kan love dere at det blir rått. Et lite smakebilde går vel greit?


Kult eller hva? Hele opplegget tok sted på Karma Nattklubb i Kristiansand. 


14.08.2014 DANVIK 14/15   Ingen kommentarer
hits