DA VAR MAN BRUNETTE..

..igjen! Er fremdeles sjokkert over meg selv at jeg turte å gjøre det egentlig. Er enda helt sinnsykt uvant, så jeg skvetter alltid litt når jeg ser meg selv i et vindu, eller et speil osv. Men jeg er iallefall fornøyd, og fargen ble superfin! Skal farge gjennom en gang til da, fordi det kommer noen flekker i bakhodet mitt.. De er ikke sånn suuupersynlige, men jeg vil jo ikke akkurat ha flekker heller. Tok det igår når jeg sov over hos Kajamin, og hun farget det også - ombre! Har ikke bilder som viser det så bra, men det ble suuuperfint! Nå må jeg legge meg fordi jeg er syk og i tilegg skal på skolen imorgen. Loveit. 

Hva synes dere? Stor forandring iallefall! 


29.08.2013 HÅR   1 kommentar

BLIR GAL

Jeg sitter å stresser så sykt med hva jeg skal gjøre med håret mitt... Har INGEN aning på hva jeg vil gjøre med det, jeg bare vet jeg vil ha en forandring. 

Det som irriterer meg mest, er etterveksten min som kommer så utrolig fort ut igjen. Har kanskje dødsfint og lyst hår i 2-3 uker, så BAM har jeg plutselig en helt forjævlig stygg ettervekst. Ser helt ok ut med håret ned, men jeg liker ganske godt å gå med hestehale...men det er så jo sååå jævlig ut. Men det som suger med å gjøre en endring, iallefall med farge er jo at det er så horevanskelig å få håret tilbake til den fargen jeg har nå. Jeg merker jo jeg savner mine brunettedager litt, men jeg vet ikke? Hmm..

Jeg kommer nok ikke til å gå over til helt brunt hår igjen, fordi jeg føler selv jeg passer lyst bedre. Men en litt mørkere blondfarge og noen lyse + noen mørkere striper tror jeg kanskje kunne passet meg? Ca slik som tcmn's gamle hårfarge:Tror ikke man kunne sett etterveksten så godt da også :-)

Slik ser forresten mitt hår ut nå ca:

SEEEE ETTERVEKSTEN DA!!! Og ja, vet at bildet er sykt rødt og jeg ser skikkelig solbrent ut. Trolig fordi jeg var solbrent. Gadd ikke å redigere, haha.

Noen som har noen ideer? Og jeg kommer heller ikke til å klippe håret. Selvom jeg egentlig har sykt lyst på kort hår.. haha kommer bare til å angre..


27.08.2013 HÅR   1 kommentar

RUSS14

SE DET er jo faktisk folk som klikker seg inn på bloggen min selvom jeg ikke har blogget på 1000 år. SWÆÆG. 

Som dere som allerede har vært russ vet, så starter russetiden MYE fortere enn man tror. Når jeg har sett mennesker som allerede har laget russegruppe og kjøpt bil over sommeren har jeg bare tenkt....wtf....hæ. Men jeg skal si dere en ting! Nå skjønner jeg det jævlig godt.. Første skoledag fikk jeg tilbud om å bli med i en russebil eller van om dere vil, og takket ja selvom jeg er uten jobb og penger. MEN det er som er plusset med russebil er at når man har det, er det mange som vil være sponsor. Og vi har selvfølgelig allerede hanket inn en del. Vi har også bil, som vi skal betale for ikveld. Volkswagen Caravelle 94 modell med jævlig fett anlegg for dere som lurte på det. Den kjøpte vi av noen som var russ ifjor, en gjeng jeg kjenner ganske godt.  Idag var det også prøving av russetøy, og imorgen skal vi stemme fram russestyret! Ganske morro. Jeg skal prøve å stille som russeprest, selvom det ikke egentlig gjør så mye om jeg ikke får en av de to plassene. Hadde bare vært sykt morro på russedåpen! Som er i november på vår skole om jeg ikke tar grusomt feil. 

Har også bladd igjennom utallige russeklær og tilbehør og endt opp med en genser og en grunnpakke. Så min regning kommer ikke på så veldig mye. Håper vi. Har jo satt av en del ting, i tilfelle jeg plutslig ombestemmer meg. Så ligger det i handlekurven iallefall! 


Dette er forresten første utkast av russevan-logoen vår! Vi blir å bare bruke Mikkel C's Clean Teens sang som vår offisielle van sang. Vi har ikke akkurat 100.000 i lomma til å kaste bort på å produsere ny, haha! Er forresten JEEEEG som har laget logoen! Om det er noen andre som trenger logo til russetiden stiller jeg gjerne! Heh. Har jo ikke noe liv.

Hva synes dere om logoen? Husk at det er første utkast, den er langt ifra ferdig.
 


22.08.2013 RUSS 2014   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT MED MARTINE

Hehe ble litt lenge borte der ja..

I de siste dagene har jeg egentlig ikkr gjort så mye. Har faktisk begynt å trene og endret om på kostholdet mitt. Har fredag som mat-dag og lørdag som snacks-dag da. Kan jo ikke ta helt av. Men føler allerede på humøret, at jeg føler meg bedre, mer våken og gladere! Idag jogget jeg 4 km - noe som er JÆVLA langt for min del. Og jeg hater å jogge. Så hadde jeg styrke etterpå. Liker det! Har tatt før bilder av meg selv, og legger ut etter bilder når det blir noe forandring. Skal gjøre det beste ut av det iallefall! 

Og Aksels bursdag! Det var utrolig morro! Fikk masse skryt av kjolen min, ikke så rart når den er gorgeous. Måtte sy den litt i brystpartiet fordi den var så utrolig løs. Og selvfølgelig så raknet tråden mens jeg var på festen, så mamma måtte komme ned med nål og tråd til meg... haha! Også var jo NRK-båten her i Lillesand for noen dager siden, så det var jo gøy å se 3 ganger så mange mennesker både på sjøen og i sentrum enn det det vanligvis pleier å være.

MEN - over til overskriften. Hadde photoshoot med Martine for noen dager siden, og tenkte å vise dere de bildene jeg likte best!
Ja vet, hun har GIGANTISKE pupper. 

Hihi, håper dere likte bildene! Tenk at jeg skal på skolen på onsdag.........deprimerende til tusen.
 


09.08.2013 BILDER   1 kommentar
hits