i'm supa dupa fly

hello hello hello aloha, cause i'm so fly! neida. jeg sitter i senga med vondt i magen, og hører på musikk. Slik som dette kommer jeg sikkert til å dø. Med musikk i ørene. Det hadde vært nais. Igår var jeg på kroksteinåsen med kaja, og passa to unger og ho ene var så sykt make til saskia når hu var liten. Fy søren as. Men jeg fikk 200 kroner fårre, noe som er bra ofc. så idag, gikk vi ned til meg, så til byen også hjem her igjen og gnoma helt sykt på pcen, snakka om alt mulig crap og så på gamle bilder. Og spiste m&ms :p Resten av idag skal jeg sitter forran datan, og dusje tror jeg.. Livet er herlig.

BORTSETT FRA AT JEG IKKE HAR MERE PENGER PÅ MOBILEN. EMERGENCY! JEG BRUKER DEN HELE TIA. HVA SKAL JEG GJØRE I TIMENE PÅ MANDAG? FÅKKE PENGER FØR PÅ TIRSDAG... hjelpes.

cimg5332

30.08.2009 BLOGG   1 kommentar

foto

Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550D, et helt fantastisk kamera etter min mening. Fine farger, utrolig bra kvalitet, lett å bruke, og det kan filme. Jeg gav rundt 6,000kr for det.

Blitzen jeg bruker er Canon 270EX. Var veldig skuffet da jeg prøvde den først, men etterhver da jeg fant ut at blitzlyset kunne beveges, gikk skuffelsen over. Elsker den nå! Den gav jeg 1,400kr for. 

Har også et stativ jeg ofte bruker til outfitbilder. Det er fra Veldon, og fikk det i julegave.

Til redigering bruker jeg PHOTOSCAPE og GIMP 2. Jeg er ikke en veldig flittig bruker av gimp lenger, men photoscape bruker jeg rundtom hver dag. Elsker det, lett og fantastisk program. Om dere blar nedover i kategorien pics, finner dere tips til begge programmer. De er også gratis, begge to.

GIMP 2:PHOTOSCAPE:


noe dere lurer på?


29.08.2009 BILDER   Ingen kommentarer

aloha

igår litt over midnatt hadde jeg jeg vridd meg rundt og rundt og endelig funnet en fin stilling å sovne i. Etter å ha sovet i 10 minutter hører jeg den forbaska irriterende sms-tonen min. Jeg hater den, og jeg vet ikkv hvordan jeg endrer den! Drives me crazy. Jeg våkner og greier så vidt å ta tak i mobilen og lese smsen. Når jeg så hvem det var fra, gjorde ikke det noe at jeg ble våkna. Haha. Jeg gikk på msn, prata litt med han og noen andre. Men så ble jeg så trøtt at jeg måtte bare legge meg igjenn. Men det fikk jeg ikke til... Jeg greide ikke sovne. Så jeg tok datan igjenn, og så på tina og bettinas videoblogg, litt og etter en halvtime eller noe, sovna jeg.

Nå skal jeg ta en dusj tror jeg, og rydde rommet, og skapet. Jeg skal til og med vaske rommet litt. Klokken seks kommer kaja, og hun skal sove over i det andre huse vårt :-D Blir kjempekos. Så jeg må opp dit og gjøre litt klart og sånt ;)

cimg5660

29.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

hjelp, tordenvær og regn

Nå har jeg og birthe kost oss med film (it's all about ... the women'' og snop. Etter filmen var ferdig, bladde vi litt opp å ned på kanalene og stoppa på tv1000 action, og der var det værdens værste film! fy faen, sier jeg bare.. den het 30 days of night, og den var grusom! Jeg satt under teppe hele tia! Bare prøv å google bilder av filmen. Jeg friker ut av bildene til og med! Etter filmen ble vi rett for gjennomtrekk, lyn, torden, biler, trær, vind, regn og alt som var. Åhr... Jeg får så sykt mareritt i natt..
> har dere sett den filmen?


outfits
cimg5649cimg5638

verden er et herlig sted <3                                          

28.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

flere bilder

cimg5579

cimg5580

cimg5582
sommersola kom nå, hah. tycks om håret?

26.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

rosa gymsko er freeesht

cimg5489
fra puma. sant de var søte?


26.08.2009 BLOGG   4 kommentarer

jeg er brunette!

utrolig vittig igrunn, trodde aldri jeg skulle bli det igjenn. Var så glad i å være blond :) Charlotte farga håret mitt, hos ho idag, uten at mamma visste det! Først farga vi det brunt da, men det ble altfor mørkt! Nesten svart! Og jeg bare ææææsj.. Siden jeg kler ikke for mørkt hår. Så dro vi hen på parfymelle og kjøpte striper, blonde, og håret mitt ble liksom ganske mørkt, men ikke for mørkt. Jeg føler meg mer naturlig enn noen gang.. Hahah.

cimg5498
ble lysere på dette bildet siden lyset fra vinduet på siden..

26.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

denne sangen er konge liksomU CAN'T TOUCH THIS! dum dum dum dum dumdum dum can't touch this

25.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

brunette? jatakk...

jeg skal farge håret mitt brunt igjenn! Det hadde dere ikke trodd. Iallefall dem som kjenner meg, haha! Men jo det skal jeg altså. Jeg kjøpte faktisk farge idag..

Var brunette sommeren 08.
0 168

- når jeg farger det nå blir det annerledes enn på bildet pga, form, fargen jeg kjøpte og jeg behandler håret mitt mye bedre nå enn jeg gjorde på bildet. Gleder meg til resultatene! Bilder kommer på onsdag sannsynligvis.

> tycks?

24.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

ny cellphone, sony ericsson p1i - loooove

Jeg har fått ny mobil, og jeg elsker den! Denne skal så sykt ikke vrakes og ødelegges. Touch mobil, tastatur, tråløst nett, mp3-spiller, kamera 3,2 mp med blits. Åh, dette er supeeeert!
sonyericssonp1i
fæntæstikk :-D .. tycks?

24.08.2009 BLOGG   1 kommentar

outfit

cimg5458cimg5462
genser og bukse gina, sko husker ikke, pannebånd h&m
morgen tryne. naaais :p

24.08.2009 BLOGG   1 kommentar

Topshop i norge 2010

er det mulig? Ohyes. I 2010 kommer det ikke bare en, men fem topshop butikker i oslo. Neste byer i køen er stavanger, bergen og trondheim. Nå blir det enda gøyere å dra til bergen! Jeg er glad. Tror januarsalget og sommersalget kommer til å bli enda mer interresante. Hmm.

? Den trendy kjeden åpner sin første flaggskipbutikk i Oslo i 2010. Og Topshop er ikke beskjedne: De planlegger ytterligere fem butikker i Oslo i løpet av de neste årene. Bergen, Trondheim og Stavanger står også for tur. Topshop bekrefter overfor D2.no at kjeden nå kommer til Norge. kilde: dn.no

topshop

> gleder du deeeg? hva synes du om topshop?


24.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

hjemme fra bergen/øye

heei søtiser! Jeg har ikke blogget siden jeg var i bergen sentrum, siden det var det eneste stedet jeg har vært de siste dagene med nett!

Men uansett, jeg har vært på øye, der hvor hytta til bestemor ligger, på en større hytte/hotell på øye, der bestemor hadde bursdag. Der hadde de bordtennis! Det var sykt skummelt der egentlig, turte nesten ikke gå på do. fy søren. Tipper det spøkte der. i tilegg fikk jeg en forferdelig velkomst. Et skilt i ''fengselstrappa'' der det sto: klokken 22 går vi stille i gangene. Og jeg bare: fy faen, det er sikkert noen som har dødd her! Så jeg løp opp til mamma og spurte om det, og hun sa at da skulle liksom små barn sove og sånn. Til min lettelse liksom. Ikke at det endret en dritt på frykten min.. Jeg fikk noia annethvert sekund.

cimg5315
hjeeelp.

23.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

by malene birger

701558l436477l669255
malenebirgertanshoeboots1900marlenebirgerimgthing

200906malboblybymalenebirgbymalenebirgersfj9jan09marlenebirger

i want it all

Sant by malene birger er fantastisk? love it.

19.08.2009 BLOGG   1 kommentar

plutselig går jeg i joggebukser igjenn

sjåpping 001   dsc01393  
en dag er det slik,                                 neste er det slik

(bilde 1: kjole h&m. bilde 2: tee burton, joggebukser only play)

noen som har det slik og eller?

19.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

jeg er i bergen

Hjemme på en måte. Greit å ta helga på en onsdag da, hehe :-) Idag skal pappa og mamma på coldplay konsert, noe som er skikkelig urettferdig! Vi kjørte forbi festningen (der de skal ha konserten) istad, og folk sto i kø med svære jakker og paraplyer allerede. De så nærmest litt ut som uteliggere, desverre. Men det er da ikke noe galt i å ligge ute natta før konserten til coldplay altså! Men jaja, jeg skal nok kjøpe meg en haagen dazs eller ben & jerrys jeg, og kose meg masse med pc og film! Så det så! buhuuu.... jeg vil på coldplay konsert!

cimg5150

19.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

2 utfordringer

siden jeg ikke har bedre og gjøre.

UTFORDRING 1
utfordret av aidabeglar.blogg.no

Utfordringen er :
1. Gå inn på Mine bilder / Mapper.
2. Velg den 6 mappen.
3. Finn det 6 bildet.
4. Sett det inn på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem (gidder ikke, haha)

meg, en dag i bananparken med charlotte i sommer. Har på hairextentions, bare for dem som lurer. Dette bildet har jeg brukt som profilbilde mange ganger, og som header og. Vittig at det ble dette da! Husker at jeg fikk tyggis på gensern den dagen :-(

UTFORDRING 2:
jeg ble utfordret av frk1kaja.blogg.no


10 ting som du kanskje ikke visste om meg:

1. Når jeg liker noen, liker jeg dem lenge. Ikke bare en uke altså.
2. Jeg har ingen nære venner eller familie som jeg har kjent som har dødd         
3. Jeg er avhengig av cola light og data
4. Jeg hater og ta kontakt og sånt, først. Spesielt når det gjelder gutter. Og tar jeg kontakt først, er det ikke barebare..
5. Jeg er ikke allergisk mot noenting          
6. Jeg kan bli drittsur avogtil for ingenting.        
7. Jeg er en kverulant                     
8. Jeg elsker bamser og sjokolade og alt sånt klissete kjærlighetsgreier   
9. Jeg elsker å få viljen min, med mindre det sårer en jeg er glad i                                        
10. Jeg gjør av og til litt rare ting, roper høyt, spretter rundt for å få en spesiell person sin oppnmerksomhet 


Et bilde som viser et av mine beste minner:


topp 20, vg-lista med kaja, sander og aksel. var så utrolig kos

Et bilde som jeg liker:

Meg og birthe. Dette bildet ble så fint<3 elsker deg
18.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

skoleskoleskole

og litt mere skole! Tilsammen blir det to dager, haha! Det var kjempekos og se alle igjenn igår, men det som var mest kos var å mose en plomme i nakken på kjetil (kua). Neida. Men han har tatt hevn, via en annen fyr, så jeg vil si vi er skuls nå. Så har vi fått en ny lærer (takk gud) som har verdens tøffeste etternavn; Juliebø. Haha, det er nok ment at han skal være min lærer. Dessuten, er det helt utrolig bra at thor pensjonerte seg. Han ligna på en ape, lukta crap og sa til amalie at hun hadde liten hjernekapasitet. Hva for en ting er det å si til en av sine elever? Man skal hjelpe dem, ikke si sånt til dem. Hjelper jo skikkelig.. Idag kom de nye 8-klassingene på skolen. Var skikkelig vittig, nå er ikke vi de minste på skolen mer! Siden vi nå går i 9ende, har vi jo matlaging, noe jeg gledet meg til. Den første gangen vi hadde det, altså idag, var bare crap. Vi lagde brødskiver å te. Halloooo? Jeg måtte koke egg! Jeg trenger ikke lære noe jeg kan fra før, jeg trenger og lære å koke ris! Dessuten kom jeg på gruppe med blant annet Ruben, som synes leverpostei smaker spiker, vil ha solbærtoddi til dessert (hva nå enn det er?) og lurer på om det er gris i pannekaker... Men jeg har funnet et perfekt sted på skolen, kalt benken ved matbua, med en helt perfekt ''utsikt'' om dere skjønner hva jeg mener. Jeg bare: han er kjekk, sa jeg til birthe og ho bare, hæ? liker du han igjenn ? :p  haha, vittig :-)

(ikke bilde siden nettet går treigt som f... )18.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

outfit 8 o'clock

hei dere! jeg har tatt noen  outfit bilder idag, som jeg sa igår. Fikk tid siden vi skulle begynne på skolen 9 idag. Men  herregud så seint det skulle gå idag da? Haha. Enjoi.
cimg5138    cimg5139
alt fra gina, pluss en sinntights fra bikbok
cimg5154
jeg lakka neglene, haha! :') ha en god dag søtiser, så blogges vi senere idag ;-* må løpe, skal være på kiwi halv 9!

17.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

hade ferien, hallo skolen

Ja imorgen er det skole! Rart å tenke på. The proposal var forresten vittig, utrolig kul bestemor. Haha! Men nå må jeg legge meg, skal nemlig stå opp halv 7 imorgen!  Får kanskje tid til å poste outfit da. Men lover ingenting. God natt søtinger!

cimg5069
smykke og genser gina, topp brukt som skjørt cubus for mange år siden

gleder du deg eller gruer du deg til skolen?

16.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

birthe og kino (MASSE BILDER)

cimg5107

cimg5116
dette bildet var så fint! loveyou


cimg5110

cimg5076
amalie ringte og vi snakka om kake :-)

cimg5079

cimg5090

flere bilder seneere :-)
det var forresten mange som hadde meldt seg inn i gruppa jeg lagde til voe, det er aartig :-) for dere som ikke har, kan dere det her. EDIT: innlegget nedenfor.

nå skal vi straks gå ned til byen og se kino! The proposal heter den. Kanskje vi sees i byen eller på kinoen?

16.08.2009 BLOGG   4 kommentarer

OM DU STØTTER VOE OG HAR NETTBY, MELDER DU DEG INN HER:


16.08.2009 BLOGG   1 kommentar

alexander wang følger meg på twitter

vel, og 417 andre, men hey, det er jo utrolig gøy at min favoritt-designer of all times, dagen etter at jeg har skrevet et innlegg om hvor mye jeg forguder skoene, følger meg på twitter? Og dessuten, er det jo mange fler enn 417 twitter-profiler, og om det er tilfeldighet eller ikke at han nå følger meg, det vet jeg ikke. Men jeg er glad uansett! Kanskje jeg får et par sko i posten? Haha, det vel lov til å drømme...

Dere kan forresten følge meg på twitter her.

ta inn hele skjermen 16082009 120907bmp


aws09alexanderwang
skoene som forhåpentligvis blir mine en dag, og Alexander Wang.

say no more.


16.08.2009 BLOGG   4 kommentarer

på hurtigtasten har jeg..

ta inn hele skjermen 15082009 210035bmp


1. Ulrikke Lund Larsen (ulrikkelunds.blogg.no)
 fordi: jeg digger henne, jeg digger bloggen. Det er den første jeg sjekker. Number 1. Ingen over, ingen vedsiden.

2. Jeanette Madeleine (jeanettemadeleie.blogg.no)
fordi: hun er utrolig pen, og god stil! elsker desiget hennes og, klassisk og enkelt.

3. Cecilie Stam (squad.blogg.no)
fordi: får bare den inspirasjonen av henne! iallefall på designet, som dere sikkert ser...

4. Linn (fashionbylinn.com)
fordi: fikk et skikkelig første inntrykk. minutter senere er hun en favoritt.

5. Celine Aagaard (hippie, hippie - milkshake.blogspot.com)
fordi: jeg leser topp, sant? hun er redaktøren. Og hun har RÅ stil! Og rå tattoo. Og rå blogg ofc.

6. Rumi Neely (fashiontoast.com)
fordi: jeg har følgt rumi leenge nå. hun har en fantastisk blogg! jeg elsker bildene av henne, de er utrolig vakre.

7. Voe, Emilie (voe.blogg.no)
fordi: Voe er like gammel som meg, og jeg tror helt ærlig at en av grunnene til at jeg følger henne, er håret hennes.

8. Anna Edwin (annais.blogg.no)
fordi: hun tar så utrolig fine og bra bilder, og skriver på en måte som gjør bloggen hennes gøy og lese.

inntatte skjermbilder


hva har dere på hurtigtasten, favorittlisten, bokmerkene ?

15.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

jeg presenterer herved verdens raweste sko fra alexander wang

(dette er fra vår-kolleksjonen btw!)
3283139173759acfa318o

jeg kunne gjort masse rart for å fått tak i de første og øverste skoene med metall-ringer! THE END.

sant de er hotte?

15.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

jeg har stengt ute all sosialitet

Way to go smartass. Jeg sov helt til 13.00 idag, gikk ned og hentet frokost, gikk opp igjenn, blogget litt og så en halv film, hentet lunch klokken 16.00 (lunch og lunch). Resten av min dag skal være akkurat slik tipper jeg. Føler meg syk og slapp enda, så ja.. også regner det!

+ jeg har ikke tenkt meg ut idag uansett
- jeg hadde vinduet åpent hele natt og imorges så det ha regnet inn på rommet mitt..

cimg4989
Det stygge vannet som ødelegger rommet mitt! Jeg har teppegulv for søren!

cimg4992
Jeg glemte og fjerne sminken igår. Fy skam.

15.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

uggs denne høsten og? - ja takk

Ikke noe er bedre enn uggs når det er høst i vinden! Jeg skal garantert ha dem i år og. Hva med deg?

uggs

må bare fortelle om da jeg kjøpte mine, var litt vittig igrunn. Det var samme dagen som jeg tok av reggisen, og min mamma og pappa hadde lovet meg at jeg kunne få litt penger og sånn å dra til senteret. Så jeg dro med Birthe og Ragnhild. Det regnet helt sykt den dagen, og vi har jo fyska på skolen.. Og jeg hadde gåtur! Typsik. Pluss at vi måtte gå fra skolen til statoil i regnet. Skoene jeg hadde på meg ble gjennomvåte, sokkene mine ble våte,,,Så da vi kom til senteret gikk vi først på dna da, også kjøpte jeg etpar uggs fordi jeg ikke kunne gå i de skoene jeg hadde på meg. Etterpå det gikk vi til h&m og jeg kjøpte meg et par sokker. Haha! Det viste seg faktisk at uggsa ble mine favorittsko.

Skal du ha uggs i år?
Hadde du dem ifjor?


15.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

hva er bloggen din? og bloggene jeg leser er:hedr

er egentlig fler, men dette er bloggene jeg sjekke når jeg er online. liksom, disse som gjelder for meg :-)
 Q, Hva er din blogg?

15.08.2009 BLOGG   5 kommentarer

er jeg den eneste son tusler rundt og knasker ibux og drikker pepsi når jeg er syk?

Jeg hater og være syk! Altså, sånn syk at man har j*vlig vondt i hodet, og er skikkelig slapp og sånn. Vææ. Hater det. Men jeg tenkte på en ting, jeg er sånn skikkelig avhengig av brus og sånn, sant? Og min vennine, Charlotte, drikker ikke brus mer! Hun sa det var fordi hun hadde drukket endel brus når hun var syk sist. Så da fikk jeg en genial ide! Jeg drakk maase masse brus, for da kanskje jeg slutter å drikke så mye! Funker nok ikke, men verdt en test, vel? Jeg har hlet ærlig mer lyst på vann enn brus akkurat nå, helt ærlig. Kan være det har noe med at jeg nettopp pussa tenna, ikke vet jeg.

heyheyhey
Dette bildet er gammeeeeelt. Men dette er vel bedre enn å se meg iført bjørn borg truse og radio1 tee, med et cola-beger fra burgerking i hånda? Ikke at jeg hadde lagt et slikt bilde ut heller..

question, hva gjør dere når dere er syke?15.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

antrekk

cimg4968


cimg4970

cimg4972
smykker gina og pieces, topp gina, skinntights bikbok
og et megakult coca cola beger med pepsi max , haha. sånn kan det gikk, eller hur?

14.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

Hvem har Canon EOS 1000D?

Skal nemlig kjøpe det selv om ikke så lenge. Må bare få tjent resten av pengene først.. Men hadde vært supert om noen av dere som har det, kanskje har en blogg eller en profil av noe slag med bilder som er tatt av kameraet? Vet om en blogger eller to som har det allerede, men jo flere jo bedre, sant?

Det er ca. fire uker siden jeg bestemte meg for å kjøpe dette, og begynte å spare samme kveld. Jeg satt hele natta og flere dager etterpå og leste om det og så på tester og videoer om det på youtube og masse rart. Vært på elkjøp, lefdal, expert og en hel del nettbutikker og lest og sett på det. I want it now, give it to me!


canoneos1000d

hvem av dere har det?
hvilket kamera har du?14.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

favoritter fra net-a-porter.com + uheldig på zap

Hvis du leser for eksempel costume, og ser på noen av klærne de har valgt ut, er garantert over halvparten designer. Disse kan du kjøpe på net-a-porter. Problemet er prisen. Den tør jeg ikke tenke på engang. Vi får vel alle be om at de får salg eller noe. Som om det skjer.

Meg og mamma var på Zap i Kristiansand, og der hadde de jo salg. Dere lurer kanskje på hva søren zap er? Det er en butikk, hvor de selger klær fra blant annet acne, marc by marc jacobs, juicy couture, bruns bazaar, cloé, vanessa bruno, by malene birger ++. Der hadde de salg!! På stativet var jeg dum nok til å se hvilken designer det var, før jeg så på selve klæra, også så jeg en cloé-topp for 300 eller 400kroner, noe sånt, og jeg bare: mamma, mamma! En kjempebillig cloé! Så ser jeg på toppen og sier: som var drittstygg.. Hahah! Er det cloé på salg, er det visst ikke pent tøy!

men uansett, favorittene:
alexander wangpreen

kjole fra alexander wang                                                kjole fra preen

miumiu              valentino
sko miu miu                                                                       sko valentino

alexander wang2elizabeth and james

(verdens kuleste) jakke alexander wang                raw tee elizabeth and james

alexander mcqueenmarc by mj
hansker alexander mcqueen                       hotpants marc by marc jacobs


question, hva synes dere?

14.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer

om meg

Mitt navn er Julie Storaas, og jeg er forfatter av denne bloggen. Født i 95, i Bergen by. Bodde der til jeg flyttet til Lillsand i 2003. 

I Lillesand trives jeg med verdens beste venner. Jeg har en jobb på Cafe Opus på Sørlandssenteret, og har jobbet der siden november 2009. Stortrives! Selvom jeg av og til ikke vil på jobb for en hver pris.

Tiden min bruker jeg for det meste på skole, venner, jobb og chilling. Tar livet som det faller seg, og har det fint. Ellers synger jeg, spiller piano, og tar bilder.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagslivet, mote, musikk og følelser. Når følelsene mine tar over, skriver jeg det ned på bloggen. Dere kan finne tekstene under kategorier på feelings. 

Design, bilder og tekser er alltid mitt eget om jeg ikke skriver noe annet. Noen ganger glemmer jeg det, noe dere kan være litt obs på. 

Happi - hvorfor? Godt spørsmål. Hadde en blogg før denne som jeg kalte juliestoraas.blogg.no, men slettet den fordi jeg gikk lei. Så lagde jeg en ny noen måneder etter, og det er da denne. Jeg kalte den happi fordi den skulle være en positiv, glad blogg. Noe den IKKE er, ifølge megselv. Jeg er heller ikke typen som går rundt og smiler, med mindre det er noe morsomt på gang. Har et litt sinna uttrykk til vanlig. Derfor har jeg fått kallenavnet Smiley av Ole. Takk!.... kontakt: julie.vs@hotmail (MAIL), Julie Storaas (FACEBOOK)


13.08.2009 BLOGG   2 kommentarer

ny blogg

Hei! :-) Jeg heter Julie Storaas, og blogget før på juliestoraas.blogg.no. Den slettet jeg for noen uker siden, fordi jeg hadde gått tom for ideer og inspirasjon. Jeg tenkte at jeg likevel skulle slutte og blogge, kunne jeg bare slette den og lage en ny. Navnet på bloggen, happi (haha), er fordi jeg er en glad jente, og jeg syntes det er et kult, søtt og spesielt navn. Hvis jeg kunne endret hele navnet mitt, ville jeg endret fornavet til happi. Elsker alt spesielt! Og ja, jeg vet godt at glad på engelsk skrives happy og ikke happi, men likevel. Jeg kommer til å begynne med bloggen seriøst når skolen starter igjenn, så dere får følge med. Jeg kommer til å blogge litt her også resten av uka, bare for å starte liksom. Skikkelig kult og si til de du kjenner; jeg hår fått ny blogg, og når de går innom den, så er det bare ett innlegg hvor det står ; velkommen til min blogg. flaut, vil jeg si.

vnjcfkld
lenge leve gamle bilder. dette er akkuratt ett år gammelt

 13.08.2009 BLOGG   Ingen kommentarer
hits