BESTILT

Hei! Da var jeg endelig hjemme igjen i min kjære seng etter en lang, men fin uke på vestlandet. 

Idag er det en uke til Aksel sin bursdag, og jeg gleder meg masse! Aksel er en av mine beste kompiser og de som kommer er alle supre mennesker som lager bare god stemning. Er en stund siden sist jeg hadde sjanse til å kle meg ordentlig fint og denne gangen har jeg gått all in og bestilt en kjole til anledningen. Er jo supersalg på nelly nå, som snart er over. Derfor måtte jeg bare slå til! 


Dette er kjolen jeg bestilte! Er den ikke bare nyyydelig? Jeg har nesten ingen kjoler eller topper med utringing, ettersom jeg egentlig ikke syns vanlig utringing er så fint. Men på denne kjolen var det bare dritfint! Håper bare at den er litt tykk og stram ved brystpartiet så jeg slipper å bruke bh. Kan ikke tro at det vil se særlig fint ut. Jeg er nesten helt sikker på at jeg stakk av med den siste av disse kjolene, fordi jeg fant den ikke igjen på siden rett etter jeg hadde bestilt den.. (derfor fant jeg heller ingen gode bilder). Heldig! Den kostet bare 199,-! Billig billig! 

Da jeg først var i gang med salget, fant jeg også en sykt fet shorts jeg bare måtte ha! 

Herregud så rå! Den er fra Issue 3.0 og kostet meg bare en hundrings. Så fin! 

Når man handler for over en hundrelapp på salget får man også et ekstra gavekort på 100 kr som man kan bruke mellom 1-5 august! Såå da har jeg tenkt å investere i dette:

Som er definitivt det fineste smykket jeg noengang har sett. Dritkult! 

Gleder meg som en unge til klærene kommer i posten! Wiii! Også til festen selvfølgelig. Jeg har ikke drukket siden dagen etter Hove som var bursdagen til ei venninne av meg, så det ser jeg veldig frem til og! Jeg er jo alkis vet dere. Drikker jo hele tiden. Tydeligvis. Haha! 

Nå skal jeg se litt One Tree Hill også skal jeg bysselalle meg! Ha en fin natt?? Kan man egentlig skrive det? Hahaha. 


27.07.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

BILDER FRA FJELLTUR

Idag har vi vært ute på sjøen! Var egentlig litt kjedelig og litt lite å finne på, men jeg ble iallefall brunere! Jeg tror aldri jeg har blitt så brun her i Norge uten selvbruning noen gang enn det jeg er nå. Imorgen er planen at vi skal på enda en fjelltur som sagt, men lurer på om det kommer til å gå så bra eller ikke. Jeg er helt sinsykt støl av turen ned fra setre at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg klarer jo nesten ikke å gå, haha. 

Men her er iallefall noen bilder fra turen fra øye til setre! 


bestefar, bestemor, mamma, meg og min bror på hytten på Øye! Rare folk.


Bestemor og Angelin ankommet første stopp på turen; Revanukjen. 


Fine Lana og mamma på Revanukjen.


Hele gjengen untatt Angelin som tar bildet! Fremdeles på Revanukjen.


Her er setre! Dette er da store og lukseriøse hytter med både strøm og innlagt vann. EEH nei. Dette bildet har pappa tatt og er tatt før jeg i det hele tatt var våken. Tåken hadde lagt seg rundt fjellet. Syykt fint! Skulle ønske jeg kunne sett det med egne øyner. 


Utsikt! Det er virkelig høyt. Dale sentrum som dere ser laaaangt der nede.


Hvis man kommer opp den veien vi gikk ned, er dette det man ser når man kommer til toppen.


Hahaha, ser dere Lana? Hun løp som et lyn for å finne min far som var lagt i hutti og fisket. Her stoppet hun opp i noen sekunder fordi vi ropte på henne.


Dette er da Svartavatnet, og her badet jeg. JA JEG BADET OG JA DET VAR ÅRETS FØRSTE (og siste) BAD. Hihi.


Eneste ok bilde av meg fra turen. Her kan dere se brunfargen min etter 1 1/2 dag i fjellet. Dere kan også se sekkskillet mitt på skuldrene. Haha, styggeste skillet noen gang. Helt sminkefri her også! Elsker brynene mine når jeg ikke har stelt de ass.


ÅÅÅ BRUN<3 Digger at jeg har farge på kroppen.


Fineste vovven som sover gjennom en fin solnedgang. Elsker dette bildet.


Navnet på hytten hvor bestemor, bestefar og mamma sov. 


Tror dette er kvelden før dagen vi dro. Fint! 
 
Nå skal jeg se One Tree Hill så er det nok middag om ikke så lenge. Og forhåpentligvis en runde eller to med badminton etterpå! :-)  


23.07.2013 BILDER   Ingen kommentarer

UPCOMING: PHOTOSHOOTS

Hei! Nå er jeg på Tysnes, en øy rett utenfor Bergen, på besøk hos mine besteforeldre! Har vært lite oppdateringer pga jeg ikke har hatt tilgang på nett. Kan fortelle litt om hva jeg har gjort:

Torsdag: Vi dro hjemmefra til Hovden hvor vi sov over til neste dag.

Fredag: Kjørte mot Bergen! Vi kjørte rett til hytta til bestemor og bestefar på Øye (rett ved Dale og Voss) hvor vi grillet og koste oss og sov over.

Lørdag: Begynte å gå mot setre(?) som er rett ved Dale. Vi hadde alle en stor tursekk hver fylt med klær og mat til to dager. Jeg, pappa, bestefar og min bror var de første som gikk oppover før bestemor, mamma, min kusine Angelin og hennes sønn Emil tok oss igjen (fordi vi ventet, hehe). Turen tok nesten 8 timer om jeg ikke tar helt feil, med pauser såklart. Bestemor tok litt feil av hvor vi skulle gå og derfor ble det mye surr i tillegg til at vi mistet Emil som tilslutt endte opp på en annen topp. To av mine onkler tok oss også igjen når vi hadde pause nr. 2. Men vi kom oss iallefall fram! Og det var sååå deilig å sette seg ned, ta av sekk og sko og bare slappe av. Vi hadde to hytter, en med to sengeplasser og en med 4. Jeg, min bror, Angelin og Emil sov i den ene hytten - mamma (på gulvet), bestemor og bestefar i den andre hytten mens pappa og mine onkler hadde hvert sitt telt. På kvelden slappet vi bare av med kortspill, super mario og litt mobilspill. Vi hadde ikke strøm så var mye strømsparing som måtte til.

Søndag: Vi gikk til et vann som de kaller Svartavatnet. Vet ikke om det faktisk heter det, men. Der badet vi! Og det var mitt første bad. Og det var JÆÆÆVLIG kaldt. Så dro vi tilbake og gjorde noe det samme som vi gjorde dagen før.

Idag: Vi pakket sammen og tok den korte veien hjem. Den er superbratt og går nesten bare rett ned. Det var utrolig ubehaglig å gå der og nesten alle steinene var glatte. Stien var jo omtrent bare stein. Da gikk jeg, pappa, min bror og Emil ganske fort og brukte halvannen time ned mens resten av gjengen brukte litt lenger tid. Er jo ikke så rart når bestemor og bestefar er med. Mamma sa også at bestefar hadde hoppet og vært helt gal, haha! Han hadde falt en gang også men det gikk heldigvis bra. Da vi kom ned satt vi oss på en sånn hurtigmatsjappe og spiste litt! Og det var jævlig godt med en burger og en kald brus skal jeg si dere. Vi hadde jo bare spist knekkebrød og real turmat (dyr og tørr mat man skal helle varmt vann i). Så dro vi opp til Øye og hentet bil og bagasje og dro rett til Tysnes! Her har vi spist god mat og spilt badminton! Var forresten 28 grader idag. Fy faen. 

Legger ut bilder fra turen imorgen - også kan dere sjekke på min kusines blogg HER for der vet jeg det kommer noen bilder etterhvert!  

Kan si meg fornøyd etter altfor mye mosjon, en syk brunfarge og litt solbrent (brunere etter to dager på fjellet enn en uke i syden) og gode minner! Føles fint å prioritere familien fremfor meg selv noen ganger. Hadde jo valget om å bli hjemme eller bli med, og jeg er glad for at jeg ble med. Det er jeg sikker på at min familie og er. På onsdag skal vi på enda en fjelltur på Tysnesåto (aner ikke hvordan det skrives). Og imorgen blir det båttur, hvor jeg har planlagt og bare sole meg og bli enda brunere! 

MEN - over til overskriften! Jeg har planlagt en del photoshoots nå og jeg gleeeeder meg som et barn til å ta bilder! Har 3 planlagt til nå og tror det ser noe ut som dette:

Fredag - Lørdag (ikke helt planlagt): Ene dagen med Celina og Muneeb der de vil ta bildene (kjærestebilder, æsj) og den andre med en god jentegjeng på åkeren på Holta! 
Søndag: Photoshoot med Martine på åkeren på Holta.
 
Jeg håper at åkeren på holta har grodd litt siden sist jeg var der. Har jo tenkt å ta bilder der lenge, og er glad for at jeg endelig får gjort det! Fant noen bilder på Angelica Blicks blogg som er akkurat slik jeg har tenkt til å ta:

Er det ikke bare superfint? Blir selfølgelig å ta bildene på ettermiddagen/kvelden slikt at sollyset blir sånn ca. som på bildene over.

Har dere gjort noe gøy hittil i ferien? Hatt noen photoshoots eller gått på fjelltur?
 


23.07.2013 HVERDAGSLIG   2 kommentarer

TIE IT

Åh nå har jeg også falt for den nye trenden med å knytte skjorter rundt livet! Jaja. Fint er det iallefall! 

Er så utrolig varmt her hjemme idag at jeg nesten dør, så tror jeg skal ta meg en tur ut snart :-) Skjorte h&m // shorts bikbok // topp spania // solbriller humu sine (som hun aldri får tilbake)

SATAN NÅ ER DET SÅ VARMT AT JEG SNART KUBBER


16.07.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

EN BLOGG Å ANBEFALE?

Halla! Nå venter jeg på at maten her hjemme skal bli ferdig, så skal jeg ture ut. Er så sulten at jeg holder på å krepere. Kanskje ikke så rart når det eneste jeg har spist i hele dag har vært et speilegg. Ellers så har jeg vært en liten tur på senteret med Helene! 

Jeg begynner å gå lei av alle bloggene jeg leser. Eller, det er kanskje litt feil å si. Jeg trenger iallefall noe nytt å lese så derfor lurer jeg på om det er noen blogger dere leser som dere vil anbefale! Gjerne deres egen. Selv så leser jeg jo nesten bare topplisteblogger, men jeg kan iallefall anbefale DENNE bloggen! Digger jenta! KOMMENTER EN FET BLOGG AAA!! 


15.07.2013 BLOGG   1 kommentar

¨NAILS AND SHIT

Hei! Nå er Kaja her snart, så dette blir et litt raskere innlegg en det jeg hadde tenkt.

Jeg har alltid bitt negler - hele livet. En gang innimellom slutter jeg, helt til jeg enten kjeder meg eller knekker en av neglene. Rundt juletider var neglene mine faktisk veldig lange og fine, og jeg var sååå fornøyd! Jeg fikk helt neglelakkdilla og hadde mange ideer og motivasjon til ting jeg kunne klæsje på neglene. Så en dag knakk den ene og jeg holdt på å klikke. Husker jeg spurte min mor:

meg: Hvis jeg bare limer den forsiktig og tar på masse neglelakk, gror den tilbake da?
mamma: haha, nei? 
meg: faen 

Så jeg måtte klippe den helt av, og dermed klippet jeg alle de andre og fordi jeg syntes det så så rart ut. Og med en gang de var korte igjen, begynte jeg å bite. Men nå, ENDELIG, har jeg sluttet å bite igjen og de er blitt lange! Eller, ikke sånn lange som falske negler - men såpass lange at de ikke er for lange hvis dere skjønner. 


1. En av de fineste neglelakkene jeg har! Her hadde jeg akkurat sluttet å bite, og begynt med neglelakk. 2. Superstolt av de ''lange'' neglene mine! Nå har jeg litt lengre enn dette. 3. Haha, latterlig forsøk på sånn ''ciate'' tull med hands ands crafts kuler. Gikk dårlig. Men de så iallefall fine ut i 5 minutter. 4. Halvveis med neglene til julaften. Hadde en strek med gull tvers igjennom den røde neglen, men har ikke bilde av det. 


1. Rett etter jeg falt for firework negldesign. SATAN OG FINT! Fikk også sykt mange komplimenter av dette! 2-3. Fikk denne neglelakken av min bror til jul og jeg elsker den! Tror jeg snart har brukt den opp, haha! 4. Etter jeg klippet neglen på pekefingeren(buhu) tror jeg klippet resten samme dagen. 


Litt negleinspo! Neste gang jeg handler neglelakk skal den være neongul som på bilde nr. 3! ÅÅÅÅ SÅ FIIIIIINT!!!

Nå er Kaja her om et øyeblikk så jeg må skifte og slikt! Vet ikke hva vi skal, sikkert bare loke. 

Nå kom hun. faen.


14.07.2013 NEGLER   Ingen kommentarer

RED LIPS & SILVER NAILSÅåh, digger denne neglelakken! Har jo endelig fått litt lengre negler igjen, og da er det så utrolig fort gjort å bli skitten under neglene og dermed litt ekle negler. Ikke at jeg ikke vasker neglene heller, men det ser mye finere ut med neglelakk over når det kommer til det! Neglelakken er fra Gina Tricot og jeg har den også i gull. Elsker begge! Kommer snart et innlegg om negler så stay tuned! 

Noen flere som også har dette problemet?


14.07.2013 BILDER   Ingen kommentarer

UNBLOGGED #2Bare litt forskjellig fra de siste ukene!

Nå skal jeg støvsuge og vaske litt i huset fordi (jeg blir tvingt) vi får besøk av mine kusine og hennes familie senere i dag! Jeg får ikke vært så mye med dem ikveld ettersom jeg skal jobbe backstage med Charlotte på gummibåtfestivalen på Birkeland! Av det jeg vet så skal vi egentlig bare gi artistene drikke, mat og håndkler og bare være tilgjengelige om det er noe de trenger. Blir sikkert morro! 

Nå skriker mamma på meg så jeg må egentlig gå. 18 eller ikke, husarbeid i må til. 

Hva skal folk idag?


13.07.2013 BILDER   Ingen kommentarer

BÅT OG GRILLING

= sommeridyll♥

Idag var jeg, Eline, Aksel, Sissel, Simon og Ali på båttur på Gullholmen i Lillesand. En litt vittig historie egentlig. I lillesand er det jo omtrent umulig å legge til båt noen som helst plass, og vi skulle jo ut på en holme. Og ja, det pleier å være fult der også. Aksel, smartingen, hadde ikke med seg verken dregg(?) eller fendere. Så vi var nesten nødt til å legge til på en brygge og bruke redningsvester som fendere. Noe som funket fett! Hvorfor gullholmen var ledig, skjønner ikke jeg helt men. Vi grillet iallefall noen pølser, hørte musikk og drakk bittelitt promillevann. Meg og Eline satt for oss selv nesten hele kvelden fordi vi måtte catche up litt (mye). Senere dro vi inn til byen, sånn at Håkon og Aksel kunne kjøpe is. Så ble jeg hentet og kjørt til Høvåg hvor en skrekkfilm tok sted resten av kvelden. En vellykket dag for å si det på en annen måte! 


 

Godtfolk! Nå skal jeg se litt serie eller film, vet ikke helt, før jeg legger meg! Så er det båttur med famen imorgen. Tror jeg. Håper alle andre også har hatt en fin dag! ÅÅÅH elsker sommer.


11.07.2013 BILDER   Ingen kommentarer

SPRING BREAKERS

Nå er klokka 3, så er vel på tide å legge seg snart? 

Jeg så akkurat Spring Breakers! Regner med de fleste har hørt om den, om ikke sett den også. Grunnen til at jeg ville se den er fordi både Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Selena Gomez spiller i den og jeg ville egentlig bare se hvordan de 3 utgjorde de rollene i denne typen film ettersom de har pleid å spille i veldig annerledes filmer/serier. Alt i alt synes jeg filmen var litt rar. Historien var litt løs også, og klippingen var merkelig. Men jeg tror det var det jeg likte. Den merkelige klippingen. Den handler jo om 4 jenter - 3 helt gale og 1 litt mindre gal. De løper rundt alle veier og raner ting, driver på med narkotika og fester som dyr. Så blir de satt i fengsel pga. drugs og en rar gangsterdude bailer dem ut. Etter det tar alt bare helt av. Jeg skulle ønske at historien var litt bedre gjennomført for å være ærlig. Så egentlig vet jeg ikke helt hva jeg synes om den, men på en måte (en jævla rar måte) var den inspirerende. 
Fler som har sett denne? 


09.07.2013 VET IKKE   3 kommentarer

SOMMERKROPP MEG I RÆVA

Å HERREMINGUD NÅ ER JEG LEI AV ALT DETTE KROPPSMASET! Hvor lang tid vil det ta før denne dumme ''trenden'' er over? Uansett hvor faen jeg går så finner jeg enten bilder av sånne syke kropper, salater og de (JÆVLA IRRITERENDE) sitatene eller så er det sånne teite trenings og kostholdsplaner. Vet dere hva jeg gjør mens jeg skriver dette? Spiser chips og drikker brus. Vet dere hva annet jeg har spist idag? Is. Og jeg gir fult faen. Greit nok å ville ta vare på helsa si. Greit nok å ville se smashing ut. Greit nok å ville trene. Men gud, er det mulig å roe ned alt det maset som tydeligvis følger med? 

Jeg har egentlig alltid har tålig bra selvtillit. Føler meg verken feit eller stygg. Føler meg nå heller ikke som superhot da. Jeg har mine perioder hvor jeg føler jeg alltid har folk rundt som bryr seg, hvor jeg føler at kroppen min faktisk er fin, hvor jeg føler at håret mitt er fint - lettere sagt hvor jeg føler meg BRA. Og det kommer også perioder hvor jeg plutselig føler meg helt omvendt. Men uansett hvordan jeg føler meg, verken jeg har det bra eller ikke, forandrer det ikke hvordan andre ser på mitt utseende med mindre jeg faktisk har endret det. Da jeg var liten (5-6-7 klasse) hadde jeg utrolig dårlig selvtillit. Den ble egentlig bare bedre og bedre med åra, men bra var den ikke. Følte meg både feit og stygg. Alt med meg var galt. I MITT HODE. Ingenting var galt med meg da, og ingenting er galt med meg nå. Jeg tror egentlig at alt dette sommerkroppdrittet ligger oppi hodet på hver og en. At jenter i 13-årsalderen som veier litt over 40 kg skal føle seg feite er så drøyt at jeg har ikke ord. Dette presset her er så mye verre enn det som var før. Dette med at alle modeller er så tynne og pene og retusjert osv. Fordi da visste alle bedre. Vi visste liksom uansett at det var fake. Men nå som jenter som ikke engang har fylt 15 år føler at de må trene for å oppnå det som nå har blitt standardkroppen (altså tynn, fit, muskler osv) det synes jeg er så sinnsykt kleint. 


Oi, der bulte det visst ut litt valpefett. FAEN MÅ TRENE. Ånei. Stemmer. Jeg gir jo faen.

Jeg sier ikke at trening er en negativ ting - tvert imot. Hadde jeg bare ikke gitt så jævla faen hadde jeg sikkert trent selv. Trening er en veldig positiv ting! Det er bare grunnene til de fleste som begynner å trene som irriterer meg. ''Kom igjen Ellen, vi går å tar 60 squats så vi får sånn fin rumpe! De 5 glosene vi må øve på til imorgen tar vi etterpå!'' Skjønner dere tegninga? Håper virkelig det ikke bare er jeg som tenker sånn. Selv hater jeg å trene. Jeg forakter til og med ordet. Men å dra på zumba eller aerobic eller noe i den duren, det er faktisk gøy. Det kunne jeg gjort. Det å måtte slite seg opp å ta tusen armhevninger hver dag og spise ertestuing fordi en føler man må og ikke har lyst, det blir galt i mitt hode. 

ALLE ER FINE PÅ SINE EGNE MÅTER! Tren fordi du vil, ikke fordi du må. 


08.07.2013 TEMA   3 kommentarer

WILD BELLE

Har vært en herlig og avslappende dag idag! Har ikke gjort noe særlig siden jeg klippet plenen - noe som er utrolig deilig! For en liten stund siden dro resten av famen på båttur, og skal sove ute i natt. Derfor blir jeg loner alene hjemme til imorgen. Deilig er det jo, men litt ensomt og. Har enda ikke funnet ut hva i helvete jeg skal ta meg til, så jeg sitter egentlig bare å tar ting helt med ro og spiller litt piano.

Som dere sikkert ser under har jeg fått et mani til å klippe i alle klæra mine. Jeg har faktisk to gode grunner til disse klæra:

Toppen: Kjolen var helt enkel, men satt ikke fint på meg + at jeg ikke har noen sånne korte topper.
Skjørtet: Kjolen var sinnsykt kort, og jeg kunne aldri gå i den uten noe under. Men elsker blomstermønsteret. Resten av kjolen var hvit med grønne striper. 
Skulle så gjerne ønske at jeg hadde brune øyner, bare se hvor mye bedre jeg kler det enn mine blå;

topp (avklippet) - ginatricot // skjørt (avklippet) - rare fashion nelly.com // sko - h&m // solbriller - lindex

Noen som har noe tips til hva jeg kan gjøre ikveld/natt? Som ikke inneholder alkohol helst.


08.07.2013 OUTFITS   3 kommentarer

GALAXY

Idag er det enda en dag med sinnsyk varme og sol her nede på sørlandet, og jeg befinner meg i sengen. Har klippen plenen og tatt meg en dusj og det er vel det eneste fornuftige jeg har gjort idag.

Ellers så fikk jeg en pakke i posten når jeg kom hjem på lørdag, nemlig genseren min fra sheinside.com! Er en superfin galaxy genser, med deilig supermyk ''foring'' inni. Passer sinnsykt bra til litt kjølige sommerkvelder/netter. Den er også på salg, og sammen med frakt + priority mail (eller noe slikt hvor du betaler litt ekstra for å få den raskere) betalte jeg bare 168 kr!!! Sinnsykt billig! Vil anbefale alle å ta en titt på salget på sheinside. Utrolig mye fint og SUPERBILLIG! Det eneste som er litt lame med genseren er at den er One Size. Den passer helt fint, men jeg liker bedre topper og gensere som er litt store.


Den er fremdeles på salg, og du kan finne den HER. Dette er forresten på lørdag før jeg dro i bursdagen til Helene! 

Har enda ingen planer for dagen, men håper at jeg finner noe gøy å gjøre! 


08.07.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

HOVEBLOGGER OG TIDEN ETTER HOVE

Yo. Ellerno.

Nå ligger jeg i senga i bare t-skjorte. Her i Lillesand er det SINNSYKT varmt idag, kanskje den varmeste dagen til nå. Idag har jeg vært ute i båt sammen med mamma, pappa og min bror etterfulgt av middag på Beddingen, en resturant her i Lillesand. Etter det måtte jeg gå i noe over 20 minutter opp til Helene (som forresten er 18 dag!!!) for å hente scooteren min som stod der fra igår. Kan love dere at svetten rant! 

Men til overskriften; det er mange av både kjente og ukjente som har lurt på hva som var frynsegodene eller ''premien'' om jeg kan kalle det det, men å være hoveblogger var. Først og fremst fikk jeg jo gratis bånd. Det vil si camping og pressebånd(som fungerer som et festivalpass bare at man har tilgang til pressekontoret). I tillegg fikk jeg fotopass med pit til hver dag. Jeg hadde selv bare fotopass to dager, og pit en dag. Noe jeg i etterkant angrer litt på. Men jeg kunne egentlig bedt om mer enn å stå i piten på Odd Future og få den øyekontakten med Tyler. Ubeskrivelig følelse. Fotopass og presseakkreditering kan man søke om hvert år, så jeg tror jeg skal søke til neste år. Vi fikk jo også tilbud om å intervjue et band, nemlig Enter Shikari. Men ettersom jeg ikke vet hvem de er, og jeg da egentlig bare hadde noen timer til å finne ut av det, så jeg takket nei. Men jeg tror egentlig at den største premien var å møte så fine mennesker som jeg gjorde! Det var også sinnsykt gøy å få sjansen til å blogge fra hove for blogg.no, og å gå rundt med pressepasset på brystet - som nå forresten henger på veggen hjemme! Hihi! Minnet er for stort til å kastes.


Vilde, meg, Ingvild, Stine og Chris - blogg.no standen! 
 
Når det kommer til tiden etter Hove er det DRØSSEVIS med bilder, intervjuer, videoer og sånne ting. Det letteste er egentlig å bare søke på både facebook, google, youtube og vimeo. På instagram er det jo også masse bilder og sikkert film og! Det er som er morsomt med dette er at plutselig snubler du over et bilde av deg selv. Jeg har funnet flere filmer og bilder der mine venner er med etter hove. Så det er bare et tips! 

Nå skal jeg klippe plenen (fml). Håper alle har hatt en fin helg! 


07.07.2013 HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

SISTE DAGEN

Som dere vet, var den siste dagen på hove en av de beste hele uka. Jeg hadde det egentlig helt sinnsykt fett! Tenkte å legge ut siste resten av bildene jeg har fra fredag. Ble faktisk tatt ganske mange bilder da. Har jo allerede skrevet hva som skjedde denne dagen noen innlegg lengre ned, så gjør ikke det her.


Årets henna tattiser ;) Neida. Hadde ikke råd til det jeg. Vali, Anders og Dilshod som har skrevet på meg.


Sissel med sitt Canon 1D. Hun har liksom DET kameraet pluss den iPhone 7'en.. Er så sinnsykt jelly! 
#campmari! Dette er da campen vi slo oss sammen med siste dagen! Fete folk! Selvom de stjal lampa vår.. Den grønne på teltet.*
Awww Jarand og Oda! 


#campjesus eller #campmyggspiral. Vi ble ikke helt sikre. Kunne kalt den #campbaconost også fordi vi spiste det hele tiden.
Haha, fikk sånne diamanter av en fra campmari. Hun het Mari. Sier vi. 


hahah! 


Han ser etter svulst.. Haha! 

Nå skriker hele famen etter meg, så jeg må stikke! Vi skal ut i båt :-) Heydå!


07.07.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

BILDER FRA OFWGKTA

Hei! Var som sagt sinnsykt godt å komme hjem igår, men til tross for at jeg hadde drukket 6 dager i strekk og 5 dager i strekk rett før og kroppen skrek NEI så dro jeg på fest igår også. Da var jeg hos min kjære Helene som fylte hele 18 år! Og hun hadde styrt i stand en utefest med benker, bord, velkomstdrinker og mat! Flinka! Men nå er det nok på tid med en ordentlig pause fra all promillen. Kjenner kroppen min er omtrent helt ødelagt.

Som jeg sa så hadde jeg jo bare tilgang til pixlr express når jeg blogget fra Hove, men nå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra Odd Future konserten i Photoshop! Mange av bildene er ganske kornete fordi det var så mørkt inne i teltet, og jeg ville jo iallefall prøve å få frem ansiktet på noen av bildene. Har også nesten bare bilder av Tyler. Men er det så rart når han er best? Meh.

Sykt. Bare sykt.


07.07.2013 HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

OPPSUMMERING - MOBILBILDER

DA VAR JEG ENDELIG HJEMME! Etter en både utrolig gøy og veldig slitsom uke er det helt sinnsykt å dusje i en varm dusj, spise god mat og ligge seg i senga. Jeg og Charlotte var såå klare for å komme hjem fordi vi var så grusomt slitne at vi satt på Celebration av Kool & the Gang på vei mot Lillesand. Tror det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å sitte meg ned på do jævlig lenge. Ikke for å være ekkel eller noe, men det var jævla herlig. Så spiste jeg noen skiver som også var helt sykt (har jo bare spist knekkebrød den siste uka), også tok jeg meg en lang og varm dusj. 

Vil bare si tusen takk til alle for blogg.no og hove som valgte meg som hoveblogger. Tok ikke nytte av alt det jeg kunne ha gjort, noe jeg sikkert kommer til å angre på. Grunnen til det er at selvom det var et ganske lett og gøy oppdrag ville jeg heller oppleve festivalen slik jeg har gjort de andre årene og dokumentere det i tilegg til å komme med gode tips og slikt som jeg gjorde før hove startet. Men jeg tenkte jeg iallefall skulle legge ut bildene fra igår! Tror nok mine favorittdager var onsdag (magisk dag) og igår/fredag! Onsdag var nok jeg på mitt fulleste, men hadde det helt fantastisk. Tror ikke jeg har fortalt veldig mye om de forkskjellige dagene så jeg skummer gjennom:

DAG 1 - Søndag
Jeg stod opp grytidlig, faktisk 8! Gjorde meg klar og ble hentet av Charlotte. Så dro vi innover! Da jeg skulle fikse bånd, møtte jeg også Ingvild for første gang! Søøte jenta! Håper vi møtes igjen en dag. Det tok litt tid før vi fant noe teltplass, men tilslutt fant vi en plass stor nok til alle 3 teltene vi skulle sette opp. Vi styrte helt sinnsykt med å sette opp teltet og vi brukte noe rundt 4 timer. Vi fikk litt hjelp av Heidi, Maren og en til jeg ikke husker navnet på (unnskyyyld) takkgud for det! Da vi endelig hadde fått satt opp teltet, og hentet de siste tinga skulle jeg dra å fikse skjenkebånd og drikke for kvelden. Det var ikke før jeg stod inne på kolonialen jeg innså at det var søndag og ikke lov å selge drikke. Så da måtte jeg snylte, noe som egentlig gikk tålig greit! Var ikke på særlig mange konserter denne dagen, men jeg fikk med meg Pandreas og Le Mar! Noe jeg er veldig glad for, ettersom de begge er utrolig flinke!


1. Meg og Charlotte i bilen på vei utover! 2. Måtte improvisere litt siden jeg glemte kamerareimen hjemme, haha. 3. Satt alene på campen med halvveis oppsatte telt mens Charlotte dro å handla gaffateip. 4. Tar bilder av meg selv på campen mens Maren og Kaja setter opp resten av teltet dems. 

DAG 2 - Mandag
Mandag var også ganske morro! Har ikke noe særlig til bilder fra mandagen, men vi satt iallefall opp pressenninga på campen! Mye improvisjon, teltplugger, tau og gaffateip måtte til - men vi klarte det til slutt! Det holdt ikke særlig bra når det blåste mye da, men sånn helt ok! Partytelt neste år kanskje? Etter det jeg husker begynte vi å drikke nokså tidlig. Jeg var endel på Camp Li, om ikke hele kvelden. Så møtte jeg Marcel, Marte og Anders! Sykt godt å se Marcel og Marte igjen, og kjempekos å møte Anders! Jeg var jo egentlig med Anders omtrent hele kvelden. Vi var på Honningbarna og CLMD sammen! Var også denne dagen jeg fikk så jækla mye tusj overalt.


1. #campmyggsprial/#campjesus vi kom aldri fram til noe. Under pressenningen har vi 3 telt. 2. Jørgen setter opp ballongene vi blåste opp! 3. Haha, Jørgen sov så tungt så jeg bad humu sette en flaske u hånda hans. 4. Vali og litt av meg! Søte pusen. 

DAG 3 - Tirsdag
Festivalomårdet var offisielt åpent og jeg gren. Var så sykt kjipt å gå gjennom handlegata uten særlig til penger å bruke... Men kvelden ble mye bedre! Macklemore og Modestep var desverre de eneste jeg fikk med meg.. Hater meg selv for at jeg gikk glipp av AlunaGeorge.. Jeg dro jo alene fra Kings of Leon fordi jeg var så sliten og satt i teltet en liten stund før Maren og Kaja kom. Så dro jo jeg ut å møtte Tor Inge, Alexander og JM og vi hadde det egentlig jævlig fett! Dansa på Kasino, løp rundt og sang blant annet Sunlight av Modestep - vi skulle jo på konserten liksom. Husker jeg var så sinnsykt forbanna fordi konserten var sååå forsinket. Men det var egentlig helt ok når de først begynte. La meg omtrent rett etter vi dro fra Modestep. 


1. Ali (2 chainz/YMCMB) og meg! 2. Etter jeg fikk fotopasset! Stolt. 3. Inne på pressekontoret, fine fotopasset. 4. Macklemore & Ryan Lewis! Syk konsert. 

DAG 4 - Onsdag
Sykt gøy dag! Husker egentlig ikke så mye fra dagen (hehe), men på kvelden satt jeg, Dilshod og Kaja i et av telta på Camp Li mens alle andre var på konsert. Og vi hadde en sinnsykt komplisert drikkelek som Dilshod lastet ned på mobilen sin. Men utrolig gøy var det! Appen het bare drikkelek tror jeg, men finner den ikke på apple store, så er nok bare til android eller hva han har. Vi satt iallefall kjempelenge med den drikkeleken, og senere dro vi og noen til på Rudimental. Tror kanskje Rudimental var en av favorittkonsertene mine. Hun som touret med dem og tok de kvinnelige vokalene var helt sinnsykt flink! Fikk helt frysninger! 


1. Hahaha, Charlotte sin egen tisseplass utenfor teltet. Gikk folk forbi hele tiden. Flau er hun iallefall ikke! 2. En gøy lyssnurredings som kunne fås kjøpt i handlegata en vei. 3. RUDIMENTAL♥ 4. Jørgen og Tord på The Lumineers! 

DAG 5 - Torsdag
På torsdag var først jeg, Charlotte og Sissel i Arendal en tur for å handle inn litt småting. Da jeg kom tilbake, var det rett i bloggeboden også tilbake til campen for å drikke. Så ringte pappa og sa at han stod rett utenfor hove og var på vei inn! Så da dro jeg og Kaja og møtte pappa og drakk smoothie på Fruktbar sammen med han og Kyrre! Har fremdeles ikke kommet over hvor gode de smoothiene var! Senere møtte jeg Ingvild for å dra ned til teltscenen og inn i photopiten på ofwgkta! Opplevelese for livet. Skulle ønske jeg tok litt smartere valg og dro i piten på en av de største konsertene og. Men jeg er egentlig sinnsykt fornøyd med den ene konserten. Tyler my man♥  Så stakk jeg med Kevin, Marita, Silje(?), Nikolai, Sissel, Ali og Simon på Frank Ocean. Jeg elsker egentlig den mannen, men fy søren den konserten var ikke særlig stas. Gikk jo ikke an å synge med, noe jeg synes er viktig i en opptreden slik at fansene kan synge med. 


1. Etter jeg fikk pass til photopiten. Stoka! 2. Frank Ocean konserten. 3. Alexander med #superswag brillene sine! 4. TYLER MY MAN!!! ååååå. 

DAG 6 - Fredag
Tror dette også var en av de gøyeste dagene. Dette var liksom igår, og jeg husker utrolig lite fra morgenen. Men vi pakket iallefall ned noen telt, spiste en god del knekkebrød med baconost (campingmust) og tok det egentlig ganske med ro. Så kom Jarand en tur til campen vår, og vi hadde en drikkelek han hadde på mobilen + fuck the dealer. Så måtte jeg og Jarand på dass og gjett hvem vi (egentlig jarand) snapper med oss fra doen? Paradise Oda! Til tross for folk sier hun er dum og gal, så synes jeg hun var en utrolig snill jente. Jeg fikk jo pratet endel alene med henne også! Så dro vi tilbake til vår camp, slo oss sammen med nabocampen som jeg velger å kalle #campMARI fordi alle der skrek Mari og introduserte seg som Mari. Noe jeg og tilslutt gjorde. Så koste vi oss der en stund. Senere dro vi til Camp Li, og deretter Calvin Harris! Møtte også på min eks fra 10.klasse som jeg alltid har synes er et nek, men som ser ut til å ha skjerpet seg en del. Det skal han ha. Møtte også på Anna Edwin/annais, Sarah Surland/sisteplass og Karim fra Paradise Hotel. Jeg og Aksel var også på Flatbush Zombies, men jeg var så ødelagt at jeg dro etter halve konserten. Var såvidt innom Camp Li før jeg la meg klokken 1. He-he. Fikk forresten skjenkebåndet mitt avkutta denne dagen fordi jeg hoppet over et gjerde ved inngangen for å gå andre vei enn der køen gikk....Haha wtf egentlig. 


1. Jarand, Oda og meg! Klare for drikkelek! 2. Philimena, Daria, Vilde og meg! 3. Philimena, Annais og jeg! Gøy #kjendis. 4. Meg, Vali, Sarah (sisteplass om dere vil) og Amanda på Asap! Gøy enda en #kjendis. 

DAG 7 - Lørdag
Idag våknet jeg av at jeg hørte mange folk utenfor teltet. Av skrekk og panikk trodde jeg klokken nærmet jeg tolv så jeg spratt jo opp, pakket sammen alle tingene mine, gikk på do og pusset tenna. Jeg hadde jo ikke strøm på telefonen, så jeg kunne jo ikke sjekke tiden. Så skulle jeg til kolonialen som åpnet 8 for å sjekke saldo og muligens få kjøpt noe frokost. Da jeg kom bort til kolonialen måtte jeg dobbeltsjekke åpningstid ettersom den ikke var åpen da jeg kom bort. Jeg spurte en vakt hva klokken var og til svar fikk jeg: ti over 7. Hvaaa faen tenkte jeg bare. Så fant jeg heller ikke Charlotte, så jeg endte opp å sitte inne i et bygg å lade telefonen - hvor det ikke er lov å lade telefonen egentlig. Fikk tilslutt tak i Charlotte, som hadde sovt på frivilligcampen og møtte henne og hennes nye australske venn Dean. Jeg snakket såvidt med han fordi jeg var for trøtt til å tenke og snakke engelsk. Så jeg snakket bare norsk jeg. Men kul var han! Så la vi oss i 9-tiden igjen og våknet rundt 10-10.30 av en tullete bergenservakt som løp rundt med grusom sirenelyd og megafon hvor han ropte: ALLE MÅ VÅKNE, OPP Å STÅ osv. Vi fant igjen vakten senere og sa at vi ikke likte han og at vi skulle planlegge mord :-) Tull ofc. Så dro vi hjem, og som soundtrack på vår store glede av å være en halvtime hjemmeifra satt vi som sagt på DENNE sangen på fult med alle vinduer åpne. 


Når jeg ser dette bildet av campen fra tidligere idag blir jeg stolt av at vi ikke rotet SÅ mye. Men så vet jeg at det var mye mer rot der jeg ikke tok bilde. Jaja. Vi later som! 

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK for tidenes gøyeste, slitsomste og feteste uke! Gleder meg allerede til neste år. Kan love dere at jeg prioriterer å sove hjemme et par netter. 

Nå skal jeg hente en pakke på posten, så skal jeg nok hjem igjen å spise noe mer (dør av sult) også redigere resten av bildene fra hove! De kommer nok ut senere idag! :-) 


06.07.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

SYKT

Hei! Igår var jo jeg som sagt i fotograven/photopiten på OFWGKTA og det var mildt sagt en helt syk opplevelse. Tyler, som jeg absolutt elsker, stod en halvmeter i fra meg. Fy søren for en følelse! Var helt sinnsykt mange som ble bært ut av securitas fra publikum, så vi måtte jo flytte oss frem og tilbake en god del. Rett før konserten kom Pappa til festivalområdet en tur, så jeg og Kaja dro og møtte han. Så ble jeg noen kroner rikere! Haha! Tror pappa skal bot hit en tur idag og, håper på det! Da kommer de med båten og da er mamma også med om jeg ikke tar helt feil. Frank Ocean var jo også igår, men det var faktisk ikke så utrolig bra som jeg hadde håpt på. Han sang litt usynkonisert med musikken, så det var helt umulig å synge med. Pluss at jeg faktisk sovnet er par minutter. Etter konserten dro jeg og noen andre tilbake til Camp Li, og der var det heller ikke mye liv så da dro jeg heller til min camp og la meg. Tror klokka kanskje var rundt 01-01.30. Er veldig usikker på om jeg skal ha photopitpass idag og, men regner kanskje med det. Er ikke så mange konserter jeg vil ta bilder av idag, fordi jeg heller vil inn i crowden å danse. Det er så gøøøy! Men vi får se. Gleder meg iallefall veldig til Calvin Harris! Gledet meg jo enda mer til Porter Robinson men han avlyste grunnet sykdom. Som suger helt sinnsykt maksimalt. Nå er planen å drikke meg full, muligens hente fotopass også bærer det til (muligens) Miguel, Asap Rocky, Calvin Harris og Nause! Håper på en superfet dag! Er siste dagen idag også, så om det suger idag henger jeg meg. 

Jeg legger ut noen bilder fra Odd Future her nå, så kommer det mer imorgen. Har jo ikke noe redigeringsprogram på disse pcene her, så jeg fikser heller resten av bildene imorgen. Har jo bare brukt pixlr express til nå, og jeg hater det. Men men.


Her er da min PAPIII....


..og Kaja og meg som skåler med smoothies fra Fruktbarboden i Josteins Hage - som er noe av det BESTE jeg har smakt noengang. Alle burde prøve denne, uansett om de liker smoothie eller ikke. 

Og her er noen av bildene fra konserten. Vanskelig å ta bilder når det er så mørkt, og ikke lov å bruke noe blits. Derfor ble mange av bildene ganske kornete pga iso. 

Har ikke ord for hvor bra jeg hadde det når Tyler bøyde seg ned, og vi fikk øyekontakt i noen sekunder. Sykt. 

Nå skal det drikkes! Ha en bra dag til dere som er på Hove og ikke på Hove. Kødda. Dere som ikke er her håper jeg at sitter hjemme med angst og tristhet fordi dere ikke er her.  


05.07.2013 HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

OFWGKTA IDAG!!

Og jeg er superstoka!! Jeg husker godt jeg var på Odd Future konserten i 2011 i kanskje 20 minutter, men var ikke særlig fan av dem før etter hove det året. Men nå kommer de jo tilbake og skal lage masse liv i teltscenen! De begynner kl. 5 for alle som lurer på det! Ellers igår var jeg på Rudimental og det var HELT SYKT. Jeg filmet en god del, men med mobilen. Skal se om jeg får presset de inn i hovefilmen jeg skal lage når jeg kommer hjem. Er ikke helt sikker på om det blir veldig bra men vi får se! Jeg gadd heller ikke å fikse fotopass igår fordi jeg ble så sinnsykt full, og det nevnte jeg vel igår også. 

Idag var jeg, Charlotte og Sissel i Arendal sentrum for å handle inn litt drikke og mat, og jeg er nå HELT blakk. Har noen mynter jeg skal fylle på hovekortet i håp om at jeg får råd til noe iallefall. Og vi hadde Mc Donalds til frokost! SINNSYKT godt. Jeg kjøpte også med meg en tik tak til imorgen, og litt baconost. Vi har jo drøssevis med knekkebrød og bare pålegg jeg ikke liker igjen. Idag er det jo også Frank Ocean, Trusl, Phoenix, Crystal Castles og Chvrches. Og jeg gleder meg helt vilt! Tror dette blir den beste konsertdagen. Imorgen er det jo Calvin Harris og jeg håper så inderlig at han spiller noen gamle sanger. Jeg liker egentlig ikke de nye så utrolig godt. 


Sissel presterte å miste telefonen sin i vannbaljen til drikka vår, så da måtte hun levere den til reprasjon i Arendal og fikk dermed denne superfine iPhone 7! Jeg er så sykt jelly!


Her er vi på vei til parkeringa! Dette er Charlotte, min teltbuddy.


Mmmm<3 burger<3 


Søtt quote i solbrillene.


Verdens beste humu!


Dette er vel campen jeg oppholder meg mest på! Her er det omtrent bare gode og gøye folk! Supre! 


Havgløtt! Beste campen! 
Dette bildet tok jeg for 10 minutter siden! Vet ikke hvem som spilte her, men det var noe skrikemusikk. Aka musikk jeg hater og ikke bryr meg noe om.

Nå skal jeg ned til pressekontoret og fikse fotopass og se om jeg får tak i fotogravpass også. Tudelu! Blir nok ikke fler innlegg idag, men skal legge ut bildene fra ikveld imorgen! 


04.07.2013 HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

RAINY DAY

Hei! Idag er det ikke sånn superfint vær, men vi klarer oss likevel. Det har regnet litt til nå og det ser ut som at et bare blir mer senere idag. Jeg stod opp for litt siden, sov egentlig ganske lenge med tanke på at jeg omtrent var snydings når jeg kom tilbake til campen. Igår var vi jo på Macklemore, Kings of Leon og Modestep som var awesome. Jeg ble helt utslått etter Macklemore, så jeg var ikke særlig lenge på Kings of Leon. Jeg tror jeg stakk alene tilbake til campen etter to sanger, haha. Da jeg kom til campen vår så det mildt sagt HELT JÆVLIG ut. Det var drikke over alt, til og med små dammer i campingstolene. Satt vel alene der og spiste knekkebrød i 10 minutter før Maren, Kaja og Sissel kom. Etterhvert ble jeg jævlig trøtt og bestemte meg for å stikke ut å drikke mer sånn at jeg ikke kovna før Modestep. Som forresten var jævlig irriterende treige. De var over en time forsinka, og når de først begynte var det ikke så jævla stas heller. Hadde ikke med meg kameraet inn fordi jeg var full og derfor redd for at jeg skulle ødelegge det eller noe. Derfor legger jeg ut noen bilder fra campen igår og noen fra tidligere idag.

 
Klarte å glemme å ta på meg sokker første dagen når jeg gikk med støvler, som endte opp med at jeg fikk vannblemmer/gnagsår på begge beina. Derfor må jeg bort til førstehjelpsboden hver eneste dag å få bandasje og gnagsårplaster. Herligherlig.


Disse to bildene over er de eneste fra idag, så resten er fra dagene før! Håper været blir sånn imorgen også. 
Og ja, dette er forresten Ali. Han sa jeg skulle blogge om 2 Chainz og YMCMB. Derfor nevner jeg det bare. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om noen av delene, men nå slipper jeg det jævla maset hans iallefall. 

Jævla dårlig innlegg, men blir nok noe bedre imorgen. Håper vi. 


03.07.2013 HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

HANDLEGATEN

Tideligere idag var jeg jo som sagt en tur i handlegaten! Ifjor var handlegaten en liten, men tålig lang gate med alt fra mat til høyttalere til sko og øredobber. Men i år er handlegaten blitt utvidet og veldig mye mer rundt over alt. Josteins Hage er jo også blitt større, med fellesfrokost med supergod mat hver dag gjennom festivaluka. Noen av bodene i handlegata er Wildfox, Bikbok, Glitter (plenen), Rå Sushi, Music Angel, Crazy Neelde Tattoo (her kan man få ekte tattoveringer) og drøssevis med forskjellig mat/drikke-boder og to andre henna tattoo-boder. Jeg har ikke enda fått tid til å gå innom alle bodene, men regner med jeg får gjort det iløpet av uka. For de som lurer ligger Fruktbar smoothie boden midt i Josteins Hage. 

Jeg var innom den ene Henna Tattooboden for å ta årets henna, MEN så skulle hun engelsksnakkende dama der ha 250kr (!!!!!!!!) for en liten diamant på hånda. Hun var godt i gang med å prute, mens jeg som både hater og er helt elendig på det bare sa jeg måtte ta en telefon. Jeg gikk ikke tilbake, og har ingen planer om det heller. Å betale såpass for en liten diamant, det skjer bare ikke. Men dere som er flinke på å prute burde ta turen om dere vil ha en henna tattoo - et minne for 2 måneder. YEAH. 


Dette er vel det første du ser når du kommer inn på festivalområdet. Har har p3 bod, også ser dere tattoveringsboden litt lenger borte.


Her har vi som alltid en bod med sykler, der du kan lade mobilen ved å bare sykle! Synes det er så sykt kult og egentlig ganske greit. 


Hypp på yoga en morgen? Da kan du komme hit! Dette ligger rett over Josteins Hage. Hadde jo vært gøy å prøve ut en dag! 


Her har vi den nye Josteins Hage! Det har blitt sykt mye større enn vanlig føler jeg. Her får du tak i økologisk mat og drikke + boder til forskjellige organisasjoner. 


OG HER HAR VI TATTISSJAPPA! Ida kom med en gøy kommentar: ''Så rart egentlig, tenk når det kommer sånne fyllikker for å tattovere seg!'' Ja, tenk det liksom. 


Som alltid er det DRØSSEVIS med solbriller å få tak i. Her er et (veldig) lite utvalg. 


Dette er kanskje noe av det kuleste - spiselig papir! Og jeg synes faktisk det var ganske godt. Dere har kanskje smakt slike ufo-formete godterier med pulver inni? Dette papiret smaker sånn! Nam! OG det er gratis!


Den tradisjonelle veiviseren som alltid er på Hove. Om det er den samme som alltid blir brukt vet jeg ikke, men isåfall holder den seg godt! 


Sissel er stoka! Ellerno.


HJERTE. Denne boden må være den beste. Er tålig dyrt der, men det er så utrolig mye fine klær.


Som ifjor har Bikbok bod i år igjen! Har ikke vært innom der enda, fordi jeg ikke vil grine fordi jeg ikke har råd til en dritt. 


Litt av bodene rett vedsiden av Kasino - som jeg gleder ræva av meg til å oppleve i natt.
Her er den ''ekte'' handlegata! Dere som har vært på Hove før ser kanskje forskjellen på i år og i fjor. 


Noe av maten! Vaffler! 


Her står jeg å ser etter årets henna. Fant en jeg ville ha, men de skulle jo som sagt ha 250 for den.


Sissel og Marita i enden av handlegata! 

Regner med å ta en litt bedre tur innom imorgen og se om jeg finner noe jeg faktisk har råd til. Skjer nok ikke. Nå skal jeg rette håret, også skal vi begynne å drikke! JEHU! 


02.07.2013 HOVEFESTIVALEN   3 kommentarer

#STÆMNING

Hei! Nå har jeg nettopp vært en tur inne på festivalområdet for første gang i år! Og som alltid er handlagata noe av det feteste på hele festivalen. I år er den jo blitt utvidet og faktisk ganske mye større! Noen av de ''faste'' bodene er også blitt flyttet litt rundt omkring og det er faktisk ganske mye som ser annerledes ut. Vi var også en tur nede ved Hovescenen og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å gå på første konserten - nemlig Kings Of Leon halv 11. Konsertene jeg tenker å få med meg idag er Kings Of Leon, Macklemore, 2 chainz, AlunaGeorge(!!!) og Modestep! Er ikke så veldig mye mer interessant å skrive, så da får dere heller mer bilder! + handlegateinnlegget som kommer i 8-tiden.


Så er det jo Idas 2-dagers planlagte outfit! Klær fra random telt. Neida, det er fra Cubus. 

Følg med klokken 8! Håper alle på festivalen har det supert og alle som er hjemme har det jævlig :-)


02.07.2013 HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

CAMP HAVGLØTT

Halla! Nå sitter jeg i ''boden'' til blogg.no! Grunnen til at jeg ikke har fått blogget enda er fordi jeg trodde at det ikke var minnekortleser i disse pc'ene, ettersom det var det jeg fikk beskjed om. Men men! Vi kom jo altså frem på søndag og gikk rett i gang med å sette opp telt. Vi begynte klokken halv 12-12 og var ferdig i 4-tiden... Haha, jenter på tur ass! Etter det fikk vi fikset oss skjenkebånd og cashlesskort. Jeg glemte jo helt at det faktisk var søndag og jeg ikke fikk tak i drikke på kolonialen her, så jeg måtte snylte hele kvelden. Igår gikk iallefall litt bedre! Da fikk jeg handlet på kolonialen og drikket min egen drikke. Vi var jo på noen konserter både søndag og igår, nemlig Pandreas, Le Mar, Honningbarna og CLMD. Det var de eneste jeg fikk sett ettersom jeg tydeligvis prioriterer alkohol framfort konserter.. Haha! 

ELLERS, så har vi fikset den kuleste campen:

Den superstore pressenningen vår kom veldig godt til hjelp! Vi har 3 telt her inne, og vi har supergod plass! Noe som er superdeilig.

Siden det er veldig lite gøy å lese alt tullet jeg skriver, så legger jeg heller ut noen av de dagene vi allerede har vært her!


Nå skal jeg inn på festivalområdet og sjekke ut handlegaten! Kommer et stort innlegg om handlegata senere, så stay tuned! 


02.07.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer
hits