keep your heart strong


26.07.2012 BILDER   4 kommentarer

hjem imorgen

Sitter nå i senga mi på hytta på hovden, og skal legge meg. Så imorgen skal vi rydde litt i hytta, så setter vi snutene hjemover! WIII!! Har vært borte i to uker nå ca, så skal bli deilig å komme hjem. 


random.. irriterer meg at jeg har rotet vekk den t-skjorten.. 
 


17.07.2012 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

ida er snacks
redigert HER

gutter, she's single!!! haha


16.07.2012 BILDER   2 kommentarer

project diy

Nå føler jeg denne bloggen min bare er noe jeg kan gjøre hvis jeg kjeder meg. Men har ikke lyst å slette den heller, har jo nesten lagt ut hele livet mitt her siden august i 2009. 13.08.09 opprettet jeg denne, bloggen nr. 2. Ja for dere som lurer, så er jo den andre bloggen min lagt ned. Slettet den noen uker før jeg lagde ny. Jeg liker å titte innom gamle innlegg av og til, gøy å se hvor mye både jeg og andre ting har blitt forandret gjennom årene. SOM SAGT så er kameraet mitt tomt for strøm, og snart er pappa sitt også det, så det blir ingen gode bilder før jeg er hjemme. Da skal jeg ta bilder av det jeg har kjøpt! 

Jeg kjøpte et par highwaist jeans for noen dager siden, så klarte valpen min Lana og bite to hull i den.. Så da kjøpte pappa ny til meg! Og da har jeg begynt å lage shorts. Har klippet litt, og lagd noen hull. Så skal jeg få kjøpt noen runde nagler før vi drar hjemover. Skal nemlig prøve å lage en shorts så lik som mulig Voldemort shortsen til Runwaydreamz!  Jeansen er ikke helt sort, men heller mørk grå. Så skal jeg kanskje gi den en vri og dipdye den, men det er jeg ikke helt sikker på enda. 

For dere som ikke vet det, ser voldemortshortsen sånn ut:
  
 
bildene er lånt fra martheborge.blogg.no.

Har funnet en awesome måte og få lagd fine sånne ''rufser'' i kantene også! Tar lang tid da... Gotta be patient!

BILDER KOMMER SENERE! 


15.07.2012 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

alina devecerski


13.07.2012 MUSIKK   Ingen kommentarer

if i were to dipdye my hair

..this is what it would look like.

  
angelica blick 


13.07.2012 SMINKE OG HÅR   Ingen kommentarer

wants fra nellyÅHR. GIMME!!!!


12.07.2012 CRAVINGS   Ingen kommentarer

blogganbefaling

Bloggen har ikke vært i noe spotlight de siste dagene. Nå er jeg i Bergen, eller rettere sagt Tysnes. Hvor faktisk tysnesfest pågår! Idag har vi vært innom Våge og handlet, spist og vært på tivoli. Resten av dagen skal jeg og pappa lage god mat til familien, også blir det nok bare chill resten av dagen! Gotta love summer! 

Bloggen jeg vil anbefale er det en jente ved navn Maritne Rødland som skriver. Hun legger ut helt nydelige bilder, og dette er da det jeg vil kalle en ordentlig inspirajsonsblogg. Digger den! Personlig elsker jeg stilen hennes. Verdt og klikke innom!

  
 
EXPLODE.BLOGG.NO 


12.07.2012 ANBEFALINGER   1 kommentar

believe
04.07.2012 BILDER   Ingen kommentarer

bildedryss fra hove 2012
01.07.2012 HOVEFESTIVALEN   1 kommentar
hits