ANKOMMET

Hei! Ankom verdens herligste festival i halv 12 tiden og begynte å sette opp telt. Mye gikk skeis men det forteller jeg mer om imorgen!

Ellers skal jeg begynne å drikke nå også skal jeg møte Marcel! Jeg har også møtt Ingvild, hun andre hovebloggeren! Suuuperskjønn jente! Vi skal blogge mye bedre når vi får tilgang til presseområdet, nett og pc. Så kan legge ut noen mobilbilder jeg har til nå ettersom jeg mobilblogger!

Hahaha har glemt reimen til kameraet hjemme så jeg måtte improvisere litt.. Det er et tau elns til et telt vi ikke fikk bruk for :-) NÅ SKAL DET DRIKKES!


30.06.2013 HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

OFF TO THE RACES

ÅÅÅ HERRE JEG KAN IKKE TRO AT DAGEN ENDELIG ER HER! Dagen jeg endelig skal få komme meg ''hjem'' igjen! Jeg føler meg nemlig mer hjemme på Hovefestivalen enn noe annet sted! ÅÅÅ! Charlotte kommer å henter meg om 1 time og jeg har allerede dusjet og pakket litt! Har jo egentlig alt pakka klart, må bare hive det i sekken liksom! Så nå må jeg rydde litt plass på pcen min og minnekortet mitt for så å pakke den også. Hater egentlig at jeg må ha med pcen, men sånn er det! Har jo heller ingen sprit idag, så jeg må handle på kolonialen til ikveld.. Jaja, poltur senere i uka! 

Fikk akkurat en snap av køen inn til campingen og jeg begynte neste å grine. Trodde jeg var gal som skulle inn så tidlig. Tydeligvis ikke. Fikk forresten bare 4 timer med søvn i natt. Lurer på hvordan dagen idag kommer til å gå. 


Igår
 
HVEM ANDRE ER KLARE SOM FAEN??? 


30.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

PARTYOUTFIT!

NÅ HAR JEG FAEN SÅ DÅRLIG TID. Eller, egentlig ikke SÅ dårlig tid, men jeg må iallefall raske meg! Tenkte å bare vise dere dagens partyoutfit! Skal som sagt i bursdag til Maren! Heldigvis er det bare 5 minutter å gå fra meg til henne, takk gud! 


skjørt (kjole) - bikbok // genser, veske og solbriller - gina! 
 

Nå ringer de etter meg.. shit.. Kos dere ikveld alle sammen! Imorgen er det HOVEEEE! 


29.06.2013 OUTFITS   1 kommentar

1 DAY LEFT!

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!! ÅÅ herre, nå er det ikke lenge til dere! På denne tiden imorgen sitter nok jeg i campingstolen min ved teltet og drikker med gode folk! Jeg gleder stumpen av meg! Meg og Charlotte drar innover til Tromøya imorgen i 10-tiden, så vi er der nok i 11-tiden. Passer fint ettersom jeg ikke får hentet mine bånd før 11, mens vanlig bånd kan hentes fra 8. Så åpner jo campingen 12. Er greit å stå klar til det. Vi skal jo også sette opp telt for de andre vi skal være ''naboer'' med. Blir helt freaka ut her jeg sitter fordi det blir så sinnsykt mye å bære. Jeg har sekken min, sovepose, liggeunderlag, kjølebag, campingstol pluss TO ekstra telt. Men skal se om kanskje vi kan ta to turer fra bilen. Det eneste som suger er jo måtte stå i køen...

Idag skal jeg som sagt i bursdag til Maren! Blir nok en gøy kveld! Men nå må jeg komme meg igang med chores. Også har jeg ikke fått pakket ferdig enda heller, så det må jeg får gjort! Håper alle får en fet lørdag! Føler meg som en skikkelig rosablogger på dette bildet.. Liksom når man kan se selvutløserkontrollen... hahah!  


29.06.2013 HVERDAGSLIG   2 kommentarer

KJEDSOMHET

Nå er det bare natten igjen så sitter jeg på bussen på vei hjem! WII! Planen for morgendagen er vel først og fremst å komme meg inn døra hjemme. Så skal jeg begynne på pakkinga til hove. Har helt glemt bort å finne fram det jeg skal ha og vaske det som muligens er skittent, så vaskemaskinen får seg nok en omgang eller tusen imorgen. Har jo masse DIY greier med nagler på som skal vaskes og jeg har ingen anelse på hvordan det kommer til å gå. Blir nok kanskje å kaste det i en vaskepose eller legge det i vann i vasken. Noen som har anelse på hva jeg skal gjøre? Ellers så får vi se hva kvelden har å by! På lørdagen blir jeg å pakke meg HELT ferdig, så skal jeg i bursdag til min søte snøpp Maren på kvelden! Blir nok en gøy kveld!  Ettersom jeg kjeder stumpen av meg, kjører jeg på med det jeg alltid plager bloggen med når jeg kjeder meg:


Hittil i år

Har du vært i noe forhold dette året? 
- Ja og nei. Nesten. No offence, men gutten var en idiot og jeg er glad jeg ikke lenger har noe med mennesket å gjøre! It's better to be alone for the rest of your life, than spening 1 second with bad company. Ja, jeg så på Big Mommas igår. 

Har du feiret bursdagen din enda? 
- Kinda. Var med fine Helene på dagen og kjøpte alt mulig drikke og slikt. Senere var jeg på vors hos Marcel med Christopher og hadde en super reunion! Så dro vi på byen og senere møtte jeg på Valmira også! Var en morro natt!  

Kysset to personer på en kveld?
- Heh.. kall meg hore liksom, men ja. Hallo. Har jo vært på tusen fester.  

Vært på en diett? 
- MASSE! Nei. 

Møtt en spesiell som har endret livet ditt?
- Ikke faen, haha. Tviler på at det kommer til å skje. 

Vært utenlands? 
- Nei. Norge for alltid<3333333 Faen.

Hva tenker du på nå? 
- At jeg vil hjem.

Sovet i en annens seng? 
- Yeah, dude. 

Fått en jobb?
- Ja. Men takket nei. Det vet dere jo.

Gjort noe du angret på? 
- ØH. Ja. 
 

 Siste

Den siste personen som ga deg en klem: 

- Paapi. 

Den siste personen som ringte deg?
- Elineyo.  

Når var siste gangen du følte deg dum?
- Føler meg dum hele tiden.
 

Ting om mitt kjærlighetsliv

Har du noen gang vært forelsket? 
- Ja. Kjeft. 

Har du noen gang fått ditt hjerte knust?
- JA OMG (U) Nei tror egentlig ikke det. 

Har du noen gang knust noens hjerte?
- Tydeligvis. Men tror ikke mennesket helt vet hva det vil si å få et hjerte knust. Å herregud KLISJE!!!

Har du noen gang falt for din beste venn? 
- Hahaha ja for faen.  

 Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem?
- Tydeligvis bare ja/nei spørsmål her? Ja, hvem har ikke det? 

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? 
- Nei. Forhold er for tapere. Kødda, hvor er kjæresten min? Buhu.
 

 Følelser

Savner du noen akkurat nå? 
- Savner alt og alle. Er jo for faen meg på hovden. 

Er du lykkelig?
- Ja, altså det er jo Hove snart. Hvordan kan man ikke være EKSTATISK LYKKELIG DA? 

Spiser du noe nå? 
- Nei, sa jo jeg er på masse dietter! Skal ha sommerkroppen vætt! Chipsen står klar til å spises. 

Siste sangen du sang?
- Når jeg satt på dass i stad. Nei, jeg tuller ikke. Og ja, det er faktisk en dass. Men jeg vet ikke hvilken sang det var. 

Den siste tingen du lo av?
- Pleier ikke å le. Er veldig depressiv av meg. Jeg husker egentlig ikke sist gang jeg lo. Men har vel fnist idag en gang iallefall?

Den siste tingen du sa?
- Snakker ikke så veldig mye heller. Har skrevet en del. Teller det?

Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå? 
- Meg og eksen min som kysser <333 Savner han så<333  Nei det er av meg og min lesbiske partner Kaja.

Setninger du bruker for mye:
- Å men for faen, nei hva faen, men i helvette da, jævla tosk, jeg er sulten, jeg er trøtt, jeg er sliten, hold kjeft, ja omggg, å herregud, gå vekk, gi faen, har du penger? sånne snille ord.

Ja det var jo jævlig gøy. Har offisielt ikke et liv. I det hele tatt. Kan noen komme å hente meg på Hovden? Takk.


27.06.2013 RANDOM   Ingen kommentarer

FESTIVALSTILEN

Nå sitter jeg på hytta på Hovden (grin) og skal snart til å se på en film tenkte jeg. Før det vil jeg lage et innlegg om en suuperviktig ting - nemlig festivalstilen! 

Stikkord: crazy, neon, armbånd, denim, skinn, blonder, lettkledd, skjorter, tanks, mønster, converse, hårbånd, blomster, boots, nagler, hunters, bohem... and so on. 

Så egentlig alt mulig rart! En perfekt festivalstil for meg vil bestå av en lys nagleshorts, hvit genser/topp med blonder, boots, runde solbriller og blomsterhårbåndet mitt. Som nemlig er et av mine antrekk! Minus bootsa, for det har jeg faen ikke... Skal se om jeg får tak i før Hove starter. Så bohem som mulig rett og slett - det er flott det! Det som er så gøy med festival er at man kan kle seg opp i omtrent hva som helst uten at det på noen måte superrart. Blir så glad av å se folk som går med litt utfordrende klær! Ikke glem at handlegata har SINNSYKT mye fett tøy og tilbehør! ÅÅÅ gleder meg til å ta meg en handletur! 

Men iallefall så har jeg funnet en del bilder som viser en typisk kul festivalstil som jeg bare digger! Håper andre blir like inspirert som meg! 


Hvilket antrekk likte dere best? Åh, så mye fin inspirasjon! 


26.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVE: PAKKETIPS

Hei! Når jeg stod opp i dag så jeg sola igjennom vinduet, og nå? Nå er det overskyet..Great. Jeg sa jo jeg skulle lage pakkevideo, men jeg er aldri stelt så jeg tror jeg bare tar det i et innlegg istedet. 

Når det kommer til pakking, tenker man kanskje at det ikke er så veldig mye å tenke over. Man skal jo bare stappe tinga i en bag og slenge det inn i et telt uansett eller hur? Men om du vil ha den beste festivalopplevelsen er det faktisk mye å forbrede. 

1. HVA BØR JEG PAKKE I?
- Tursekk! Jeg regner med de fleste har en slik lang og stor ''pølsesekk'' man pleier å ta med på hytta eller på fjelltur osv? Det er som er så greit med å pakke i tursekk er at det er så mye greiere å bære, man kan feste både telt og sovepose på den og de har som oftest god plass. Man bør også ta med seg en mindre veske eller sekk til andre småting, og da kan det være lurt å pakke litt i den også. HUSK på at du sikkert ender opp med å bære ting som campingstol, poser med mat/drikke og du kommer sikkert til å måtte gå litt rundt på campen på jakt etter en perfekt teltplass. Grunnen til at man ikke bør pakke i bag er fordi det er mye verre å bære rundt på enn sekk. Tursekker er laget for å bære tunge ting på ryggen, og jeg har hatt opptil 5 store dunker med vann på ryggen uten problem. 

2. HVA BØR JEG TA MED?

 • Klær 
 • Plastikkbestikk, -kopper og -fat. 
 • ANTIBAC og dopapir (SUPERVIKTIG). 
 • Mobillader (kameralader også om du tenker å bruke kameraet masse). 
 • Telt, campingstol, presenning, sovepose, pute, pledd, liggeunderlag. 
 • Toalettsaker: Håndkle, undertøy, sminke, hårbørste, shampoo & balsam, tannbørste, tannkrem, sokker. 
 • Regnjakke og støvler (VIKTIG!!)
 • Digitalkamera (du får jo ikke speilrefleksen med inn på festivalområdet med mindre du er presse, og det kan være skummelt å la det ligge i teltet)
 • En liten veske til å ha med inn på festivalområdet (til mobil, penger, cashlesskortet osv.)
 • Egen mat (om du vil spare penger. Et lurt tips er å sjekke kjøkkenet hjemme etter mat som kan være greit å ha med. Grillmat er lurt og godt! Griller befinner seg rundtom på campingen)
 • Myggspray, solkrem, aloe vera krem, solbriller, bikini.
 • Kortstokk eller annet spill (greit å få tiden til å gå og ha til drikkeleker)
 • HUSK ID!!! 

- Pakk smart. Ikke dra med deg hele klesskapet ditt fordi du synes alle sommerklæra dine er så fine. Finn et antrekk til hver dag, typ. en shorts og en topp og ikke mer enn det! Du ender nok opp med å gå med noe av det samme flere dager. Ellers enn det når det kommer til klær er det lurt å ha med seg iallefall en bukse og en varm genser. Det er ikke alle kvelder det er like varmt! Ta også med et par med støvler og en regnjakke. Dette er lurt å ha på seg når du ankommer festivalen fordi det er det ''største'' du har pakket. Er litt unødvendig å bære på hunterene når du går med små tøysko. Husk at på festival kan man kle seg opp i nærmest hva som helst uten å bli dømt. Ta med den crazye toppen eller den superkorte shortsen du alltid har hatt lyst til å bruke! Husk også at det er stor sminkestand med strømtilgang og speil der du kan føne håret, rette håret og stelle deg! 

3. HVA BØR JEG LA VÆR Å TA MED?
- Alt det som ikke er lov å ta med er lurt å sjekke ut før du starer å pakke. Det er faktisk mye som ikke er lov å ta med, og det er kjipt å måtte kaste det eller legge det fra deg fordi du ikke får det med deg inn. HER kan du se hva som ikke er lov til å ta med på campen og festivalområdet. Unngå også å pakke med deg for mye klær og sko. Det er ikke superviktig å se smashing ut hele uka. For guds skyld, IKKE ta med høye hæler. Du er inni en skog i en uke, og slike ting hører ikke til der. Sko som converse og støvler er det beste valget. Jeg skal bare ha med mine hunters og converse. Er også lurt å velge vekk de nye conversene. Ta heller med det det gamle paret.

4. HVIS JEG HAR GLEMT NOE OG IKKE KOMMER MEG TIL ARENDAL, HVA GJØR JEG DA?
- Det er ikke vanskelig å komme seg inn til Arendal. Det går buss og båt nesten hele tiden. Sjekk tidene HER. Et tips kan også være å ta lokalbussen som pleier å stoppe rett ved festivalinngangen. Vær obs på at den bussen egentlig ikke vil kjøre rundt på vi hovefolk ettersom Hove har ordnet egen transport. Fergen er jo uansett noe som er gøy å få med seg. Om du likevel ikke kommer deg til Arendal, er det drøssevis med boder med ALT MULIG! Klær, sko, jakker, mat, drikke og tilogmed toalettsaker. Du finner nok det du har glemt enten på kolonialen eller i handlagata. 

5. NÅR BURDE JEG PAKKE?
- Begynn å tenk på pakkingen så tidlig som mulig. Det er nok garantert at du må ut på en liten (eller stor) handletur før festivalen. Er kjipt å begynne å pakke dagen før, og plutselig sitte i køen på vei inn til festivalen og komme på at du har glemt å kjøpe campingstol. Selv har jeg ikke begynt på pakkingen, men vi har jo allerede vært på handletur og jeg har begynt å tenke på pakkingen for flere uker siden. Jeg tenker å begynne å finne fram ting jeg skal ha med idag, vaske klæra jeg skal ha med om det er skittent og slike ting. Trist hvis favorittshortsen er skitten og du ikke har tid til å vaske den før du skal dra.  

Jeg har nok svidd gjennom de viktigste tingene nå, så sjekk ut Hoves pakkeliste HEEEER for masse mer nødvendigheter du bør ha med! Nå er det bare 5 små dager igjen til festivalen starter og jeg gleder meg så utrolig! Er alltid den samme faen-kan-ikke-tiden-gå-litt-fortere-følelsen som jeg får hvert eneste år før festivalen. Har fått en del informasjon fra både festivalen og blogg.no nå, noe som er herlig. Var stressa et par dager da informasjonen var veldig tynn. Jeg blir å få presseinngang til festivalområdet og camp, og skal nok oppholde meg en del inne på presseområdet. Både mine, og Ingvilds (datahjarte) blogginnlegg blir postet på hovefestivalen.blogg.no. 

Dere kan også følge meg for masse hoveoppdateringer både på VINE (Julie Storaas) og INSTAGRAM (juliestoraas)! Der kommer nok masse bilder og videoer! 


Kaja, Iselin og Jokke viser hvor glad man blir når man har pakket bra og ordentlig til festivaluka. Hahahha! 

Noen fler som gleder seg insane mye nå?


25.06.2013 HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

HOVE: ÅRETS FESTIVALVORS

YOYOYO! Da kommer det enda et hoveinnlegg! Tenkte jeg skulle dele litt om festivalvorset med dere, ettersom det sikkert er mange som tenker ''ja skal sette opp telt og drikke, vet ikke helt hvem som skal opptre''. Noe jeg også tenkte, men not anymore! Jeg har hørt litt på musikken til de som kommer på festivalvorset og jeg er helt slått ut. Det er så utrolig mye fett! 

For starters kan jeg dele litt info med dere om de to første dagene til dere som ikke vet så mye. Campen åpner tidlig om morgenen, nemlig klokken 8. Da planlegger jeg og Charlotte å allerede stå i køen. Noe som er lurt å gjøre hvis man vil ha en god teltplass. Når det kommer til mat og drikke så skal kolonialen åpne søndagen, husker ikke helt når klokken men regner med den åpner noen timer etter campen er åpen. Husk at det er griller rundt om kring på campen så det er jo bare superlurt å snappe med seg noe grillmat og noe øl på lørdagen og heller grille seg noe mat. Matbodene rett ved kolonialen er også åpne på søndagen om det ikke har blitt endret på? Ifjor kunne du få tak i pizza, burger, pølse og tacoloff om jeg ikke tar helt feil. Er også flere diverse boder inne på campingområdet. 


high-five for festivalvors'a chrissibåi! tatt mandagen ifjor!

Til alle som lurer på hvor de burde sette opp telt så vil jeg anbefale Camp Sommerfugl og Camp Havgløtt. Havgløtt er nytt i år, og var en del av Camp Sommerfugl i år. Begge campene er dermed vedsiden av hverandre. Camp Sør og Camp Frivillig er også helt ok campinger, men hold dere unna Camp Smørøyet. For dere som har sett litt bilder og film av festivalen har sikkert sett den ene campen med masse søle? Ja, det er Camp Smørøyet. Frivilligcampen er også litt sølete når det regner men faktisk helt greit å bo der. Der er det også alltid ledig plass lengst så om dere er sene med teltoppsettingen burde dere ta en titt der. 

SØNDAGEN

ROCKEBANDET ÆNDAL
...Som alltid er Rockebandet Ændal på plass på festivalvorset. Jeg er ikke så superfan av sånn musikk så jeg beveger meg nok ikke dit i år heller. Men det er lokal musikk, og verdt å få med seg om man liker den type musikk!

KLEPP
...kommer rett etter og spiller musikk i mange forskjellige sjangere. De kom videre i hoveslaget i år, og er fra agder. Har ikke hørt noe av dem enda så kanskje jeg skal sjekke de ut?

PANDREAS
...Er en gutt fra Ulstenvik, bosatt i (verdens beste by) Bergen. Musikken hans er noe av det fineste og harmoniske jeg har hørt og jeg gleder meg til å høre han live! 


YOGUTTENE
...Er en rappegruppe fra Bergen og kan minne noe om A-laget. Fresh og fet musikk!

DEATH BY UNGA BUNGA
...Enda et rockeband. Som dere sikkert har skjønt er ikke jeg en slik rockeentusiast. Men for dere som liker det, har dere noe å se fram til!

LILLA NAMO
...Om det er en jente eller en gutt har jeg faktisk ikke peiling på. Men dette mennesket kommer fra Sverige og har jobbet med både Looptroop Rockers og Petter, som jeg begge digger! Har lyst å sjekke ut Lilla Namo bare for å se hvordan han/hun ser ut. HE-HE.

PROVIANT AUDIO
...Er rett og slett bare deilig musikk. Er en slags rolig form for disco, og rett og slett bare elskbar musikk!

LE MAR
...Denne 96-er gutten er nok det jeg gleder meg aller mest til på festivalvorset utenom CLMD. Jeg blir så sinnsykt imponert av musikken denne gutten har laget, iallefall til å bare være 17 år gammel! For meg høres han helt professionell ut! GLEDER MEG!MANDAG

DJ CHALI
...Allerede klokken 3 får vi musikk! Wii! Har hørt veldig lite av han, men han er tydeligvis ganske stor! Han har jobbet med mange kjente og er programleder på Goodshit Radio! Gleder meg til å høre. Håper det er bra, haha!

ELISE VATSVAAG
...Når man hører navnet tenker man litt sånn ''nei faen nå er det noe countrydritt på gang her''. Men det er det absolutt ikke! Her snakker vi litt sånn indiepop/elektro og faktisk sykt fin musikk! Gled dere! 

TAMMIE TAMBOURINE
...Vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive dette, men kult var det! Litt sånn kul og rolig rock. Blir nok fett!

SMIDIG
...Okei, jeg liker ikke musikken. Men han er fra Høvåg og jeg har en del venner som synes han er fet. ''Norges beste, norges beste, følår mæ som norges beste!'' Blir nok stemning! 

AWAY
...Råfin musikk! Her snakker vi indierock til de grader! Da jeg hørte sangen dems, William, ble jeg omtrent frelst. 

TUBA TUBA
...Nei, vi snakker ikke korpsmusikk. Dette er noe av det kuleste jeg har hørt. ''Tegn til musikken'' er faktisk utrolig kul! Stemningsmusikk til tusen! 

HVITMALT GJERDE
...Har bare hørt den ene sangen de har på spotify. Kan minne litt om sånn gammelrock. Tenker på strand og havet når jeg hører ''surfer med jesus''! 

CAZADORES
...''Dancer'' er definitivt en festivallåt! En sånn typisk sang jeg tenker på når jeg tenker festival. Verdt å få med seg! 


HONNINGBARNA
...Enda et band med musikk jeg ikke kan fordra. Men tross til det, er sangen dems ''Til Ungdommen'' min favoritt. Er det bare meg, eller er honningbarna på hove hele tiden? Haha! 

CLMD
...Trenger jeg egentlig å si noe? Dette må jo være skandinavias råeste duo! Da jeg hørte ''Black eyes and blue'' for første gang ble jeg seriøst FRELST! Det var omtrent den eneste sangen jeg hørte på i flere uker! Gleder meg så sinnsykt til de kommer ut med noe nytt. Er vel et album på vei? Dør inni meg hver gang de slipper noe nytt. Så har de jo konsert på onsdagen også på teltscenen. Dobbelt opp er virkelig IKKE galt! 


 Har også laget en spilleliste til festivalvorset som dere kan sjekke ut HER HER HER HER HER OOOOOOOOOG HER. 

Flere enn meg som er SUPERSTOKA på festivalvorset? JA TIL Å BLI UTSLÅTT FØR SELVE FESTIVALEN STARTER DA! Hahahha. 


22.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

I WAS A FOOL


solbriller fra gina, hårbånd fra primark/ebay.


21.06.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

GARLAND

Fikk endelig hårbåndet i posten! Det er så fint! Gleder meg til å bruke det masse på hove! 

Nå skal jeg på fest med klassen ++ i Grimstad, og har litt dårlig tid så må egentlig bare løpe! Ha en fet torsdag alle! tycks om hårbåndet?


20.06.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

VIDEO: INNKJØP TIL HOVEUKADer har dere den! Veldig rotete filming, og jeg glemte å filme på butikkene inne på senteret. Men har ser dere iallefall hva vi handlet til uka! Kanskje dere fikk noen tips til hva som kan være lurt å ta med seg :-)

 


19.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

NEW IN

Nå sitter jeg og redigerer en film fra idag! Den kommer vel ut senere i ettermiddag. Jeg, Charlotte og Karoline/Humu var på sørlandssenteret idag for å handle inn litt ting til hove, og smart som jeg er handlet jeg med meg litt klær også. Var jo fremdeles masse salg på bikbok og man må jo ta sjangsen når den først er der. 


Finingene Charlotte og Humu! Sitter og venter på mat :-)


Bikbok. Den er egentlig for stor til meg, men måtte jo bare ha den! Og kan sy den litt inn også! 
FINESTE! Har hatt lyst på dette lenge nå og må bare slå til når den er på salg! Også fra Bikbok. 
Også min andre neongenser. Er litt gjennomsiktig som dere ser, haha.. Ofc også fra Bikbok. Smykket er fra Cubus og solbrillene fra Gina Tricot. 

Til dere som har gledet dere helt sykt til å kjøpe smoothie fra meg på Hove(haha sikkert alle ass), så må jeg skuffe dere! Jeg skal ikke jobbe for Fruktbar likevel, ettersom det ble altfor mye i tilegg til blogginga. Jeg så timelisten igår og fikk helt sjokk. Men det kan jo være? Jeg er en slags ringevakt. Så det kan jo være? Jeg gleder meg iallefall uansett til å smake på de smoothiene! 

FILMEN KOMMER SNART, STAY TUNED!  


19.06.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

HOVE VIA VIMEO

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favorittfilmer av Hove fra Vimeo. Får helt sinnsykt stemning av dem, og gleder meg bare enda mer når jeg ser disse. Håper det gir dere litt av festivalstemningen også! 


Denne her er nok min favoritt!

*gledeseg*. Imorgen skal jeg og Charlotte inn til sørlandssenteret for å handle inn til festivalen. Tar med kameraet fordi jeg skal som sagt lage en liten film utav det! Vet ikke hvor gøy den blir, men kan jo være interresant for noen? Eller? 


18.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

KLASSEAVSLUTNING

Nåå har det vært lenge siden a. Har jo vært litt syk, og ellers har jeg vært ute på flaska HELE helgen. Fredag var jeg jo hos mine tvillingkompiser på hadeeksamensfest, lørdag var jeg hos en annen kompis før jeg dro ut på byen med søte Martine og igår var jeg på klasseavslutning, noe som var overraskende KJEMPEMORRO! Blir enda en klasseavslutning på torsdag/fredag men da blir det mer fest enn sammenkomst. Gleder meg! Som sagt, var jeg jo faktisk på byen igjen. Jeg har nevnt før at Gossip/Spot var noe av det kleineste ever, men denne ganga var det kjempegøy! Var nå dessuten 20-årsgrense på Pir6 den lørdagen også.. KJIPT. Men jeg koste meg faktisk mye på spot! Ble jo spandert endel på også, det er jo alltid gøy! Også var det første gang jeg var på byen med Ernst så da ble det jo automatisk dobbelt så gøy. Men jeg legger heller ut noen bilder fra gårsdagen! Noe av det beste var kanskje maten. Jeg hadde med meg lammekoteletter, egentlig bare fordi det var det eneste jeg fant.. Og det var faktisk sykt godt! Enda bedre er det at vi skal grille her hjemme idag også! 

Hvis noen lurer på hva vi gjør på plenen, så er det kubbespill vi spiller! Faktisk sykt gøy! Selvom jeg er helt elendig på det :-)

Gleder meg til neste klassefest! WII! 


17.06.2013 BILDER   2 kommentarer

HOVEBLOGGER

Nå blogger jeg fra mobilen ettersom jeg befinner meg på vors/fest! Men ville bare si at jeg fikk en telefon fra blogg.no istad, og jeg ble plukket av juryen som hoveblogger! Så da er det meg og Ingvild/datahjarte som skal dekke festivalen for blogg.no! Er såå utrolig glad nå! Tusen takk til alle som stemte også, blir så glad å se at jeg faktisk har venner <3 haha! Takk til juryen også som plukket ut lille meg!

Haha, meg og humu for litt siden! Veldi fint bilde!


14.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HJEEEELP MEG!!!!

Okei, jeg har nå blitt tatt igjen i konkurransen! Og det rett før vinneren kåres. Noe som suuuuger maksimalt! 

Dere har sikkert sett litt av mitt konkurranseinstinkt og hvor mye jeg virkelig vil vinne dette. Kan jo nevne noe av det jeg har gjort for å få stemmer:

 • SPAMMET som faen på facebook, twitter og instagram.
 • Ringt til folk for å få dem til å stemme på meg
 • Sendt melding/mail til folk for å få dem til å stemme på meg
 • Spurt både kjente og ukjente på fest og på gata om de kan stemme på meg.
 • Minnet på alle jeg har vært med og snakket med at de må stemme på meg
 • Laget to bannere til bloggen med link
 • Skrevet utallige innlegg om det her på bloggen
 • Skrevet ENDA fler statusoppdateringer
 • Skrevet til folk i chat 
 • Lagde en slik grusomt irriterende chatroom greie med ca. 300 mennesker for å få dem til å stemme
 • Stemt som bare faen selv.

Så der har dere det! Det der har vært mitt liv denne uka. Noe jeg synes er litt småirriterende er at Maddepaddee har skrevet på sin blogg at folk skal stemme på hun som leder over meg nå. Don't get me wrong, jeg hadde nok gjort det samme selv men det er jo litt kjipt å ikke ha en venn som toppblogger eller lignende som kunne gjort det samme for meg. Men sant skal være sant, jeg har virkelig jobbet for å sanke stemmene jeg har fått. Og jeg er kjempe takknemmlig for alle stemmene jeg har fått om jeg vinner eller ikke. Men det har gått utrolig mye opp og ned de siste timene, så det kan jo være alt snur seg imorgen?


ALLE SOM STEMMAR PÅ MEG SKAL FÅ SEI EIT SAMLEIE! Haha, neida! Men blir suuperglad! SISTE INNSPURT NÅÅ! 


 


14.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

STEM STEM STEM!

Da er det ikke lenge igjen før hoveblogger konkurransen avsluttes. Omtrent 19 timer! Jeg er fremdeles i ledelsen, takk gud og jesus og alt, men de andre tar innpå! På tross av at en av jentene har fått hjelp av en toppblogger og at en annen har fått hjelp av en paradisedeltager så ligger jeg enda best an. Egentlig skjønner jeg ikke det helt, men er veldig takknemmlig for det! Blir jo også litt stresset når jeg ser at jeg snart blir tatt igjen. Men men! 

Håper virkelig at det er noen søte lesere her som vil stemme på meg! Har vel nevnt før at man kan stemme en gang i døgnet? Snart 800 stemmer! AMAZING! Hvis det er noen som lurer på hvorfor jeg burde vinne, kan dere bare tykke på ''HOVEFESTIVALEN'' i kategorimenyen! Det står det masse om hvorfor jeg burde vinne :-)


Ida, Ernst og meg på Hove i 2011! 


Ellers da? Nei jeg har jo klart å bli dausjuk... JÆVLA BRA.  Til helga, som begynner imorgen(!!!), har jo jeg supermye planer. Imorgen blir det en slags YEAH-ENDELIG-FERDIG-MED-EKSAMENER-OSV-fest hos en kompis, på lørdag er jeg invitert hele 3 steder og vet ikke helt hva jeg skal. Men jeg skal iallefall på barhopping med noen gode mennesker senere på kvelden. Er bare før det jeg ikke vet hva faen jeg skal gjøre. Og på søndag er det grillings og avslutning for trinnet hos en i klassen. Så GUD VÆR SÅ SNILL Å LA MEG BLI FRISK!!!
 

HUSK Å STEMMEE!!! ♥ 


13.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

BESTILT!

Se så fiiint hårbånd! Det er fra Primark, og hun på bildet selger da forskjellige ting fra Primark på eBay! Dette er det første jeg noengang har bestilt over nettet med eget kort, så det var litt gøy! Og blomsterkrans/hårbånd er jo et must til festival og sommer! Gleder meg til det kommer! Blir sendt fra England så regner ikke med det tar så lang tid heller! Med shipping betalte jeg ca. 85 norske kroner! Var det ikke fint? Viser selvfølgelig bilder når jeg har fått det i posten! 


12.06.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

#HOVE2012

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra Hove ifjor! Alle bildene er ute på Instagram, derav hashtagen i overskriften! 

BTW! Nå er det bare et og et halvt døgn igjen til hoveblogger konkurransen avsluttes! Setter stor pris om dere vil stemme på meg fram til da! Er snart oppe i 700 stemmer og jeg leder fremdeles. Har egentlig ikke ord for hvor glad jeg blir hver gang jeg går inn å ser på stemmene jeg har fått. Noe jeg gjør en gang i minuttet eller noe. Så er vel glad hele tiden, haha! 


Her er jeg superklar for årets store høydepunkt! Husker jeg satt og ventet på at de andre skulle komme å hente meg. Hadde litt tid på hånden til å krølle håret før jeg dro. Jeg hadde jo microringextensions ifjor som dere ser. Ikke til å anbefale egentlig. Clips er mye greiere! Kan jo legge ut en ''hårhistorie'' senere om noen er hypp på det? 


Meg, Charlotte og Helene i bilen på vei inn til campen! SUPERSTOKAAA! Humu sitter også i bilen men vi ville ha henne med på bildet. Neida. Hun sitter foran med sin mami! 


Verdens herligste bestevenn og meg som gnomer i teltet! Søndagen var jo så kjedelig fordi jeg ikke hadde drikke og det ikke var så mye å gjøre. Men det blir det jo i år! Festivalvors x 2 dager! Stoka! 


Er vel et must å ta bilde av hånda også når man er på hove? Eller er det bare meg? De fleste fresher jo opp med kule armbånd, som jeg også gjorde. HOVEBÅND<3 Klipper alltid mine av når jeg kommer hjem da, fordi det klør så sinnsykt. 


Jeg og Heldal som har tatt årets henna tattoos! DET er iallefall et must! Jeg har potene og hun har noten! Lurer på hva jeg skal ha i år mon tro..


Team Me på Amfiscenen! Tror dette var den første konserten på festivalområdet jeg var på. Åh det var magisk! Det øyeblikket da de kastet ut alle ballongene over publikum var helt utrolig! Jeg hadde jo gledet meg skikkelig til å høre ''Show Me'' også hadde jeg glemt hva den het på konserten. Så møtte vi på Sofie og Jasmina og de gledet seg også såå til en sang og de hadde også helt glemt hva den het så jeg trodde jo automatisk det var samme sang det var snakk om. Så spilte de ''Show Me'' og jeg bare JAAAAA WOOOOOHOOO DER ER DEN!! Og de bare står der og ser rart på meg. Hahah! Sangen de gledet seg til var ''With my hands covering both of my eyes I am too scared to have a look at you now'' Må jo være lengste tittelen på en sang. 


Lana Del Rey konserten! Var så utrolig fint! Var ikke der så lenge ettersom vi skulle se Flux Pavillion som begynte midt i hennes konsert. Hørte kanskje sånn 4-5 sanger før vi måtte dra. Jeg var jo helt sinnsykt hes så var helt hjerteknusende og ikke kunne synge med. Mistet faktisk stemmen dagen etter.


ÅÅÅ jeg elsker dette bildet! Det sier så mye om stemningen og egentlig bare Hove generelt. Meg, Stine og Adrian pluss 3 randoms vi ble buddys med i køen på vei inn til Wiz konserten. Husker at vi etterlot Adrian i handlegaten og han måtte stå der skikkelig lenge å vente på at vi kom tilbake igjen, hahah! 


Snoop Doggy Dog! Jeg stod først kjempelangt foran, men jeg måtte bare løpe ut igjen fordi jeg ble så sinnsykt varm og kvalm. Var uansett mye gøyere og kunne danse og synge rundt omkring litt lengre bak.


Dette var på en eller annen metalkonsert. Lurer på om det var Lamb of Gods? Var iallefall alt for fælt for min smak, så var der ikke særlig lenge. Er jo typisk sommer å ta bilde av bena slik som dette. Jørgen sin vannblemmefor på siden der. Også er det Christopher som gikk helt illuminati på meg, haha! Jeg fikk faktisk skille av de tegningene, så gikk rundt med to store trekanter i noen måneder. Den sprittusjen var jo helt waterproof og såpeproof...


Enda en ballong fra Team Me konserten! ÅÅÅ stemning! 


OG ENDA et bilde fra Team Me! Elsker stemningen i dette bildet også! 


Dette er nok det kuleste lysshowet jeg noengang har sett med egne øyner! Dette er da Skrillex! Ligger sikkert noen videosnutter på Youtube av denne konserten, så hvis dere vil se er det jo bare å søke opp. Husker Ida var så kvalm fra dagen før at hun ikke klarte å bli med denne dagen. Hun hadde jo vært så kul å bonga altfor mange øl. Luringen! Denne konserten er iallefall noe jeg aldri kommer til å glemme! Dere som er venn med meg på Facebook kan også sjekke ut klippet jeg har lagt ut av konserten! 


Dette er første dagen festivalområdet åpnet om jeg ikke tar helt feil. Man ser jo på bildet at det ikke er noe søppel, så det MÅ jo nesten være det! Haha. Noe av det beste med festivalen er å ta seg en rolig tur rundt omkring inne på festivalområdet tidlig på morgenen når det åpner. Superdeilig. Det er Hovescenen dere ser her. 


Superdårlig bilde, men dette er fra kanskje den gøyeste konserten jeg var på, nemlig Lemaitre! Jeg var edru ettersom det ikke var et menneske som kunne handle for meg den dagen da alle var i Arendal eller en annen vei. Konserten var jo ganske tidlig på dagen. Men den var iallefall sinnsykt gøy! Skulle ønske Lematire kom på hove i år også, men.. Kanskje til neste år?


HAHA! Malen og jeg på Mac Miller! Her har jeg nesten blitt edru igjen ettersom jeg hadde begynt å drikke tidlig på dagen. Er også brus jeg har i koppen min siden jeg var jo 17 ifjor. Malen har også et svært sår i panna fordi hun klarte å tryne. Lur! 


Fotballbanen på campingen er jo et helt herlig sted da! Er mange spiller fotball her på dagen, og mange som soler seg! Her satt vi og drakk et par ganger ifjor vi også. Deilig! 


Enda et bilde fra Skrillex konserten! 


Også et bilde jeg lenge har lovet! Meg og selveste EMELI SANDE! Dette var etter intimkonserten hennes på Flekken! Marcel som har tatt bildet. Er jo verdens styggeste bilde av meg.. Skjalv jo i HELE kroppen, til og med ansiktet der jeg stod... 

Mange bilder poppfulle av gode minner! Gleder meg så til hove nå! 18 dager to go! 

12.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

THEOPHILUS LONDON

Måtte bare dele disse to sangene med dere! De er så utrolig kule begge to. Den første er 3 år gammel om jeg ikke tar helt feil, mens den andre kom ut for litt over en mnd siden. ELSKER! 


11.06.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

NOT GIVING IN

Må igjen si tuuusen takk til alle som stemmer på meg i hoveblogger konkurransen. Er snart oppe i 600 stemmer! Er så gøy! 

Idag har jeg og mamma vært på Fretex som sagt, for å finne en bukse jeg kunne lage shorts av. Tror dere jeg fant noe? Ofc ikke. Fant absolutt ikke en eneste DRITT. Skulle ønske vi hadde noen kule second-hand butikker her på sørlandet. Senere på dagen var jeg hos Ida med Humu og vi gjorde egentlig ingenting, haha! Vi satt å planla litt til Hove da, og vi kom iallefall fram til noe! Vi er jo iallefall 4 stykker med to seksmanns-telt, så vi skal handle oss pressening som vi skal ha over telta så vi kan sitte under når det regner! Veldig lurt! Prøvde også å ta noen fine outfitbilder (synes fremdeles det er kleint å si) tidligere idag. Ble ikke så mange fine bilder, men her er iallefall de jeg likte! 


Ser helt mongolid ut i fjeset her, men jeg likte egentlig bildet veeeeldig godt! Haha. 


Btw, ser dere den rare litt avlange greia jeg har på haka? Hva faen kan det være? Det er ingen kvise. Kunne vært en vannblemme men det går ikke ann å klemme noe ut av den?? WTF.
Topp - Paris // Shorts - Bikbok // Solbriller - Gina Tricot // Sko - Converse // Armbånd - Cubus & Upstairs.

Nå skal jeg se ferdig en episode av 90210 også skal jeg legge meg! Imorgen er det tidlig opp og rett i gang med husvask før jeg og Humu skal ta vår tradisjonelle gåtur til Shell! Etterlengtet! 


Lader opp til Hove med favorittsangen av Rudimental! Skal bli en syyyk konsert!! 


11.06.2013 OUTFITS   2 kommentarer

DIY SHORTS

Har jo vist denne før, men bildene var så sykt dårlige så jeg tok noen nye! Grunnen til at det er kutt på siden der er fordi at shortsen var litt for liten og derfor ubehagelig å gå med. Er lurt triks! Ser jo ikke superfint ut akkurat, men denne shortsen er for fin til å gis bort eller selges... Og jeg gidder jo faen ikke å slanke meg for å passe den helt heller.. hahah! 

HOW TO:
1 - Finn en gammel shorts/bukse og klipp kantene slik du vil ha dem.
2 - Klipp små ''frynser'' langs kantene, og dra trådene ut av frynsene.
3 - Vask shortsen på ekspressvask (bare for å få trådene til å se litt mer rufsete ut og at de skal henge litt sammen).
4 - Fest naglene! Mine er fra Madlady.se. 

Var den ikke fiiiin!? Tok faktisk utrolig lang tid å sette på alle de naglene. Hva synes dere? 


10.06.2013 DIY   2 kommentarer

BOHO SHORTS


Sett noe så fint før??? Synes faktisk disse er hakket finere en denimshortsene til Runwaydreamz. Har sykt lyst på den øverste til venstre og den nederste til høyre! 

Hvilken ville dere hatt? 


10.06.2013 CRAVINGS   Ingen kommentarer

OLD OUTFITS

Jeg må bare si at nesten blir helt målløs av hvor mange stemmer jeg har fått og av hvor mange som har sagt at de stemmer på meg daglig og at jeg fortjener å vinne! På tross av at Amir fra Paradise har laget en konkurranse hvor man skal stemme på Sofie Ravnås, så leder jeg faktisk fremdeles med 322 stemmer (!!!!). For å være ærlig så håper jeg at det blir meg og henne som vinner. Hennes innlegg var faktisk veldig bra og hun fortjener virkelig å vinne! 

Men over til noe helt annet! Jeg synes det er kjempemorro å se tilbake på gamle blogginnlegg, noe som er grunnen til at jeg faktisk blogger. Bloggen min er som min egne lille boble, og å se hva jeg tenkte og mente for 3 år siden er faktisk noe av det gøyeste jeg vet! Så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av de gamle outfitene mine her! Mine favoritter av disse er nok 5, 9 og 15! Kommenter gjerne hvilket som er deres favoritt om dere ønsker det!  Nå er det tid for en god natts søvn, før jeg skal til Fretex med mami imorgen! Haha, vi skal se etter gamle highwaistbukser jeg kan lage shortser av! Håper virkelig jeg finner noe, er jo så sinnsykt billig der! 

Sov godt alle sammen!  


10.06.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

SOMMERMUSIKK

Tenkte jeg skulle tipse dere med noe god sommermusikk! Er faktisk ikke så veldig mange, men noen sanger som jeg tenker SOMMER første gang jeg hører den. Og da tenker jeg det er bra sommermusikk.  

 

Hør originalversjonen av Nonsens HER.

Så der har vi jo et lite innblikk i musikksmaken min også! Last Lynx er virkelig favorittbandet. I tillegg til Daft Punk da.

Noe dere likte?09.06.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

200

Da har stemmene rundet 200 og leder med 204 stemmer! SUPERgøy! Er så gira når jeg leder sånn at jeg får helt panikk! Hahah. Men for å muligens sanke noen flere stemmer så skal dere få en smakebit av hva bloggen kommer til å inneholde om jeg vinner.

*Film - innhandlingstur til hove
*Film & innlegg - pakking og pakketips
*Innlegg- Oppdatert festivalguide
*Innlegg - Oppdateringer og bilder fra festivalen daglig
*Film - Oppsummeringsfilm fra Hove! Muligens 2. 
*Innlegg - Bilder fra festivaluka.
 
Om jeg vinner blir det jo nok en del mer, men det får vi se om i det hele tatt skjer!

 
BERRE RANDOM. 


09.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

FAVORITTER

Tenkte jeg skulle lage et innlegg med mine favoritter av diverse ting slik at dere blir litt kjent med meg! 

FAVORITTMAT:
Selvfølgelig første jeg kommer på når jeg tenker på ting jeg liker. MAT<3 Jeg elsker omtrent alt av fastfood. Mcdonalds, Burgerking, Kebab, Baconpølser, Calzone, Pizza ++. Er utrolig svak for sånn mat. Er også sykt glad i sånne salater man kan mikse selv, nesten alt av grillmat, biff med bernaisesaus(?) og pommes frites, tomatsuppe med makaroni og hardkokt egg og egentlig mye mer av denne typen mat. Er faktisk sinnsykt kresen så når det kommer til middagsdate med meg må man egentlig være litt forsiktig, haha. FAVORITTDRIKKE:
Når det kommer til drikke er det aller beste jeg kan få Pepsi Max. Er også veldig glad i grønn iste. Snakker vi alkohol er det definitivt Smirnoff Ice og Bacardi Breezer. Øl og slikt interreserer ikke meg i det hele tatt egentlig, men kan få nedpå Corona. Er også sykt glad i Mojito! Om drinken er ordentlig lagd da selvfølgelig.

FAVORITTMUSIKK:
Jeg elsker clubmusikk a la Disclosure. Det er så fint! Så er jeg veldig glad i Indiepop, electronica og dubstep. HER er lista mi for de som vil se! Jeg klarer ikke countrymusikk og metalmusikk med mindre jeg er snydings.  

FAVORITTFILMER:
Jeg har sett så utrolig mange forskjellige filmer men må si at Pulp Fiction, Pitch Perfect, Fast 5 og alle disneyfilmene er mine favoritter. Når det kommer til filmserier så er det definitivt Harry Potter som topper lista. Elsker det! FAVORITTSERIER:
Har sløst bort så mye tid på serier at det er helt vilt. Gossip Girl er jo min alltime favoritt. Men jeg elsker også Big Bang Theory, Pretty Little Liars, Heroes, Lost, One Tree Hill, How I Met Your Mother og Hannah Montana (er så sinnsykt vittig). Akkurat nå ser jeg på den nyeste 90210 serien, og det er noe av det gøyeste jeg har sett! Det er som Gossip Girl bare mer drama og i L.A istedet for N.Y. Anbefales på det sterkeste! FAVORITTPLAGG:
Ja den måtte jo komme denne også. Jeg elsker egentlig alt Bohem og alt sommerlig. Alt med nagler også. Nagler er noe av det fineste jeg vet. Shortser, jakker, skjorter og vester i denim er også sykt fint synes jeg. Festivalstilen er definitivt favorittstilen, og den er jo bohem som bare det. Er også superglad i enkle plagg som helt er litt baggy. Er ikke det guttene vil se på oss jenter, men det driter jeg i. Jeg har jo ganske store pupper (hvis det er lov å si haha), men viser omtrent aldri kløft. Vet ikke hvorfor egentlig, syns vel egentlig ikke det er så veldig viktig.FAVORITTHÅR:
Ja altså, nå er jo jeg blond så det er jo en favoritt hos meg. Men jeg elsker alle dere mennesker som farger håret både rødt, blått, lilla og andre slike farger! Der så dritkult og råfint! Har to venninner som er redheads og jeg er egentlig sykt sjalu på begge to. Ville gjerne hatt det selv, men er så sikker på at jeg ikke hadde blitt fint med det. Elsker også langt hår med fall og fine fletter. FAVORITTBUTIKKER:
AAH! Bershka, Bikbok, Urban Outfitters, Weekday, h&m, Gina Tricot, Cubus og Monki må jo være favsa. Når jeg er i Bergen står jeg klar for å innvadere Weekday. Og når jeg er i syden er det Bershka som får gjennomgå. Har faktisk bare et eneste skjørt fra Bershka men det er fordi jeg nesten var blakk da jeg var der. Urban Outfitters var jeg også for blakk for å innvadere den eneste gangen jeg har vært der. Men jeg var der inne i flere timer og klarte ikke å gå. Hadde helt shoppestopp den dagen også da.

FAVORITTAPPS:
Definitivt Instagram. Twitter, Vine, Magic Piano, Photowonder, Afterlight, Dumb Ways, Snapchat og Hoveappen er også noen av mine favoritter.

FAVORITTFARGE:
Har egentlig ingen favorittfarge. Jeg liker egentlig best sånn svart, hvit og grå, men kan jo egentlig ikke si det er helt farger. Vinrød er nok den fineste fargen jeg vet om.


 

FAVORITTSKJØNNHETS-PRODUKT:
Haha. Jeg elsker øyenbrynspennen min fra Rimmel. Billig og sinnsykt bra! Også er det jo selvbruningsmoussen fra St.Tropez. Den fargen er så utrolig fffffiiiiinnnn! 

FAVORITTPARFYME:
Escada parfymene! De sommerparfymene. AH. Favorittene til nå er nok Taj Sunset og Moon Sparkle - som var den første Escada Parfymen jeg hadde.

FAVORITTLAND:
Av de jeg har vært i må jeg nok si Frankrike. Paris var så sinnsykt fint, og folka der er så hyggelige! Men lander nok ganske heftig på Norge også. Kunne nok ikke flytta fra Norge permanent.FAVORITTGODTERI:
Tulla! Jeg liker egentlig ikke særlig godt godteri. Men jeg elsker chips! Vanlig salt fra Maarud er nok favoritten hos meg!

Kommer ikke på særlig mer, men jeg håper dette iallefall var litt interresant, haha. 


Kan egentlig ikke tro jeg snart er oppi 150 stemmer! Og det på bare to dager! Sinnsykt gøy! Men trenger jo selvfølgelig mer stemmer! Ikke glem å stemme for å få den beste Hovebloggen noensinne! 
 


09.06.2013 RANDOM   2 kommentarer

ET ENESTE BILDE

Haha hva faen? Jeg har bare ET ENESTE bilde fra igår og det er av meg i speilet.. haha.

Jaja, dagen begynte med at jeg våknet og sånne vanlig morgenting. Så får jeg plutselig en melding fra Aksel: Kom og vors hos Simon nå, vi stikker klokken 5'' EEEH OKEI? Så da måtte jeg bare stelle meg dritfort og finne alt jeg skulle ha med. Haste ned til byen, haste opp igjen til Simon. Så vorsa vi litt der før vi dro videre til Høvåg hos Kristian på grillparty. Ble en lang natt, men var ganske gøy! Deilig med sene sommerkvelder OG jeg har heller ikke fått noe myggstikk!! Var jo tusen mygg der og flere som fikk stikk, men ikke meg! 

Idag skal jeg egentlig bare vaske og rydde litt diverse ting før pappa kommer hjem fra Hellas senere idag! Gleder meg, har jo ikke sett han på en uke.


Gadd faen ikke å redigere det. Genseren er fra Cubus og solbrillene fra Lindex. Har en Jack Daniels tank under der og som dere ser litt av. Skulle scootre en tur så måtte jo ha genså på me. 

Og folkens, ikke glem: Jeg blir suuuperglad for alle stemmer som sagt! 

 


09.06.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

RESTYLAN HORE

Haha, neida, har ikke det. Bare så slik ut på bildene under, fy søren! Duckface. 

Må bare si tuuusen takk for alle stemmene jeg har fått i konkurransen fram til nå! Det er så gøy! Håper virkelig jeg blir en av de to heldige som vinner! Husk at man kan stemme en gang hver dag! Idag var jeg en liten tur hos Ernst og gjorde så og si ingenting og nå skal jeg snart legge meg. Imorgen skal jeg nok jobbe litt hjemme også er det party på kvelden! Blir så gøøøy! Elsker fester om sommeren. At man kan sitte ute med gode venner, god drikke og herlig musikk i en deilig tempratur. Det må være noe av det beste med Norge. Den lukta, den tempraturen og den stemningen som tar sted på sene sommerkvelder. Herlig! 

Elsker denne følelsen jeg har nå. Har hatt en lang og depressiv periode i det siste, men må si at nå går ting utrolig mye bedre! Er nok noe med denne sommeren altså! Deilig :-)
Blir som sagt SUPERglad om dere stemmer på meg! 


08.06.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

STEM PÅ MEG SOM ÅRETS OFFISIELLE HOVEBLOGGER!

YOO MAMAS! Jeg ble plukket ut som finalist i Hoveblogger-konkurransen og jeg trenger masse masse stemmer! Som sikkert mange av dere allerede vet er jo jeg suuuupergira på alt som har med Hove og gjøre, så derfor hadde det vært så altfor fett å vinne. Har sendt rundt meldinger, bilder, oppdatert statusen på fc, lagt ut linker her og der og spurt rundt.

Man kan stemme 1 gang hver dag og jeg trenger så mange stemmer som bare mulig! Håper at dere vil stemme på meg! På forhånd, MASSE MASSE TUSEN TAKK! 


07.06.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

SOMMERKOS

Tenkte jeg skulle legge ut noen av de bildene jeg/vi tok igår. Ble ikke så mange. Vi koste oss både i parken og på kaldvell! Tok oss noen kjøreturer også om jeg husker rett. Og nei, sjåføren drakk ikke også.. haha. 


Humu var SUPERGLAD


Drittfjortiss ass. Hvem kan da noe for at smirnoff ice er så JÆVLIG godt?


07.06.2013 BILDER   Ingen kommentarer

SOMMERFERIE!!

Folkens! Jeg har sommerferie! Endelig! Vi har to superkorte dager den 17 og 18 juni hvor vi skal ha bokinnlevering og avslutning da, men nå har jeg iallefall 10 fridager fram til det og jeg regner ikke de to korte dagene som skoledager, så med andre ord igjen: JEG HAR SOMMERFERIE! Supergøy! Vi hadde vår siste PTF-fremføring idag som egentlig var jævlig trist ettersom PTF er utrolig gøy. 

Senere idag skal jeg trolig ut i båt med noen venner, og imorgen skal jeg på grillfest i Høvåg! God start på ferien. Og nå er det jo bare 23 dager igjen til HOVEEE! Gleder stumpen av meg! Planen er å telte med Humu og Charlotte, og vi skal stå opp 6 for å kjøre til Tromøya. Vi skal STÅ(muligens sitte) utenfor inngangen før klokka er 8 sånn at vi får god teltplass. Vi skal faen ikke sove i noe jævla gjørme. Haha! 

Skal vise dere en genser jeg byttet korsetttoppen min med på Cubus igår. Ville jo egentlig ikke bytte den, men ''cupen'' på toppen var altfor små, og det så egentlig ikke så fint ut som jeg hadde tenkt. Blir heller å kjøpe en sånn topp på en undertøysbutikk. Fins jo helt enkle der. 

Tok ofc L i størrelsen ettersom det er så deilig med sånne store gensere. Har jo en ganske lik fra Cheap Monday og den er bare bittelitt mindre enn det jeg vil ha den og det er så utrolig irriterende! Har lyst å kjøpe flere i andre farger da, og da blir det større størrelser! 

HÅPER ALLE FÅR EN SUPER FERIE!


07.06.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

GOOD NIGHTLegger ut bilder fra ikveld imorgen. Sov godt! 


06.06.2013 BILDER   Ingen kommentarer

ROLLING STONES


TANK gave fra humu♥ SHORTS diy SKO h&m SOLBRILLER lindex

Så der har dere gaven fra Humu! Var den ikke dritkul? Ah, i love it! Senere idag skal jeg, Humu og Siw en tur til parken her i Lillesand og kose oss! Fram til da vet jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på. Spise kanskje. Hahah. Eksamen idag gikk HELT SUPERT helt til jeg fikk vite karakteren min. Tror faktisk alle utenom sensor, og da mener jeg lærerene også, fikk helt sjokk da de fikk vite karakteren min. Så det gjorde dagen min litt trist men jeg klarer meg. Er bare så ræv å få dårlig karakter når du har jobbet så hardt og føler det gikk SÅ bra liksom. Dumme, gamle mann. 


06.06.2013 OUTFITS   2 kommentarer

JEG GIKK EN TUR I SKOGEN

OG JEG FIKK INGEN RO! Jævla eksamen.

Idag har nervene virkelig tatt innpå. Jeg har gjort alt av eksamensdritt ferdig, så nå gjenstår det bare å fremføre det imorgen. Føler jeg har en superbra presentasjon så vi får håpe jeg ikke blir grillet med vanskelige spørsmål av sensor etterpå. For ikke så lenge siden idag kom jo min kjære Humu hjem! Nei, hun er ikke døpt Humu.. haha, hun heter Karoline. Hun har tatt et år i USA og idag fikk jeg endelig se henne etter altfor lenge! Fikk seriøst sommerfugler i magen da jeg så henne, fy faen! Hun kjøpte også en suuuperkul Rolling Stones tank som jeg skal vise imorgen. Den er så meg, at det vilt. 

Men uansett! Tidligere idag prøvde jeg meg som rosablogger. Jeg har jo kjøpt meg utløser kontroll så da skulle jeg liksom ta dagens outfit. Haahahah, ler av tanken bare. Er faktisk ikke så altfor lett å få fine bilder når du egentlig ikke har peiling på hva faen du driver med, men fikk noen jeg likte iallefall. 


Solte meg i 6 timer idag som dere ser.
Okei må nesten bare forklare dette bildet. Det er ikke en latterlig svær bollemus jeg har, men jeg har rett og slett ikke tatt igjen smekken her... Hahah.


Peplum Spania, Bukse Paris, Sko h&m, Smykke Cubus, Jakke Cubus (freshet opp med nagler fra Madlady.se)

Vad tycks? 


06.06.2013 OUTFITS   2 kommentarer

VAIKINGFJÅRD

Holder på med eksamen nå, og jeg hater det... Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Men tok et bilde til brosjyren min istad som dere kan få lov til å få sjå: Ble jo tatt veldig på sparket ettersom jeg MÅTTE ha bilde med i oppgaven. Men men. 

Karoline er kommer hjem idag, så gleder innvollene ut av meg til å få se henne senere idag! ÅÅ blir så herlig! Nå må jeg jobbe videre. 


05.06.2013 BILDER   Ingen kommentarer

NEW IN

Hei! Kom hjem fra sørlandssenteret for litt siden! Egentlig en god stund siden. Nå sitter jeg å jobber med medieeksamen, og jeg hater det. Haha. Går virkelig ikke min vei. Men får håpe det går bedre etterhvert! Tror jeg skal bevege meg ut en liten tur fordi jeg må få tatt bilde av en båt til dette styret. Jeg, Siw og broren hennes dro iallefall til senteret hvor vi tok en tur på både polet og på elkjøp. Jeg kom hjem med nytt objektiv, utløserkontroll, stativ, smykker og litt klær. See for yourself:


Cubus. Skal nok freshe den toppen opp med noen nagler! 
Cubus


3 armbånd fra Cubus


<3 fra Fotoknudsen (eller hva det heter?)
ElkjøpJeg er iallefall superfornøyd! Wii! 


04.06.2013 NEW IN   2 kommentarer

EKSAMENSDRITT

YOO, nå sitter jeg hjemme på mitt flotte kontor aka rommet mitt. Idag fikk vi eksamensoppgaven vår til tverrfaglig og jeg har såvidt kommet i gang. Oppgaven handler om alkohol og alkovett og jeg skal lage en brosjyre. Yey. Men! Senere idag eller imorgen skal jeg stikke en tur inn til sørlandssenteret og handle meg *trommevirvel* nytt objektiv, nytt stativ og utløserkontroll! Noe jeg har siklet på kjempelenge! Jeg bruker pappa sin zoomlinse, og jeg har rett og slett trang for min egen. Tror jeg blir å kjøpe portrettlinse/makrolinse da, siden meg og min pæps kan jo dele :-) Så det blir bra! Så kommer også min etterlengtede Karoline/humu hjem imorgen og jeg gleder meg så utrolig til å se henne igjen! Blir helt supert! Men nå må jeg fortsette på oppgaven, har jo bare idag og imorgen på meg. Håper det blir bra! 


Haha, æsj fy faen styggeste bildet ever. Men hadde liksom ingen andre haha. 

Noen andre som har eksamen atm? Tverrfaglig?


04.06.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

BILDER FRA IGÅR

Igår var faktisk veldig morro! Disse bildene er tatt ganske tidlig på kvelden, kom faktisk ganske mange til slutt. Var hjemme ca. 4 i natt, så ble en tung morgen idag, hehe. Superdeilig å sitte i shorts og tee ute å drikke igjen! Sommer, i love you. I kveld blir det nok ganske rolig for min del, har ingen spesielle planer om å dra ut men vi får se hva som hender! Vilde kommer iallefall en tur til Lillesand med båt senere idag så jeg gleder meg masse til å se henne! God helg folkens! 


01.06.2013 BILDER   Ingen kommentarer
hits