ÅRETS HOVE

Hva faen er greia mi? Jeg har ikke blogget om hove i år enda!

Etter i fjor ble jeg litt deppa over Hove ettersom det var blitt litt ''pusset opp'' der og ting var ikke det samme som før. Tenkte det skulle være positivt men det virket faktisk inn litt negativt på meg, uheldigvis. Så var det jo også dette med at jeg campet HELE hoveuka. Det er da tilsammen 6 dager. Jeg var ikke innom hjemme, og jeg var bare i Arendal sentrum 1 gang i løpet av uka og endte dermed opp utrolig sliten hele tiden. I tillegg hadde jeg gnagsår på begge ben fra første dag og måtte til røde kors boden og få ny bandasje hver dag for å kunne klare å gå i normale sko. MEN jeg var jo også hoveblogger! Noe som var en fantastisk kul opplevelse. 

I år er jeg litt mer nøytral til Hove. Jeg gleder meg utrolig selvfølgelig men jeg er nok ikke like stoka som jeg pleier. Jeg skal jobbe i kolonialen 3 dager også skal jeg prioritere og sove hjemme så mye jeg kan. Jeg synes også lineupen er litt ''døv'' i forhold til tideligere lineups. Men jeg skal selvfølgelig få med meg Disclosure, Savant, M.I.A, Clean Bandit, Lars Vaular, Lemaitre (de var helt sinnsyke i 2012), Madeon og mange mange fler! Tenker det blir en fin uke! 

Ellers er faen meg russetiden over! Og jeg savner det litt. Men helst det å kjøre rundt i godbilen vår.. Memories are forever! Jeg er også blitt ganske blond til nå! 


Lookie Lookie! 

Nå skal jeg kjede meg! Snakkes!


24.05.2014 HOVEFESTIVALEN   4 kommentarer

SISTE TIDEN SOM RUSS

og alle gleder seg til å ta av seg den ekle, ubehagelige buksa! Am I right? 

Imorgen er det duket for fest (veeeldig nært mitt hus) ism 16.mai! Er det forresten en greie å døgne til 17 da? Aner ikke om jeg greier det. Fylla + meg + døgning = ikke faen i satan. Det går liksom bare ikke. Ellers de siste dagene har jeg vært så SYKT LEI av russebuksa mi. Den er jo helt falleferdig, og kommer sikkert snart til å mygle fordi den er så ekkel. Har jo tatt noen russeknuter også da, kanskje ikke mer enn vanlig. Heller kanskje litt mer den andre veien.

 • McDonalds drive-in i handlevogn
 • Cheeseburger på to bit (KREKSSSSLIIIGGGG)
 • Krype på butikken, handle øl/cider uten å spørre noen man kjenner om hjelp 
 • Teipet sammen med en venn en hel skoledag (08.30-1455. Helt forjævlig stress)
 • Spise og bygge 6 kinderegg på 10 min. (jævligste knuten. brakk meg etter 2 egg)
 • Okkupere en lekeplass i en time 
 • 10 runder i rundkjøring
 • Få klem fra politiet
 • Radarkontroll med hårføner*
 • Bøssebæring for kreftforeninga
 • 24 timer uten søvn
 • Nei er nei strykemerke
 • Signatur fra en i styret, presidenten yaaall
 • En tut, en skål i rundkjøring
 • Ringe 1881 og spørre om russeknuteanbefalinger
 • Komme inn på 20-års utested iført russetøy
 • Ha gym i russetøy
 • Kjøre en hel dag med en L på russebilen


Tror det var dem! Blir jo kanskje noen flere iløpet av de to siste dagene. 
 


1. Taket i russebilen vår, russekort fra forskjellige kulinger. 2.Tut og skål i rundkjøring igår med mange fine. 3. Russebil vors før vrengekroa. 4. Helene som tisser og Kaja som holder henne med selskap på russebilvors!

1. Russefjortisselfie. 2. Clean Teens 2014 represent på vrengedagen! 3. Anothaa one fra tut og skål igår. 4. ''snartferdig'' snap fra dagen jeg og Eline gikk bundet sammen.


1. ''påveitilfest'' selfie. 2. Terrordagen(morrodagen) på møgle som var helt katastrofalt lame-o. 3. Meg, Helene og Kaja på vei til Birkeland i godbilen!

Flere bilder kommer selvsagt senere! Har faktisk ganske så få bilder fra russetiden.... Som et lite salt på det såret.. Dette er et bilde av meg og to raringer som skulle sitte helt oppi meg mens jeg sov på russedåpen (vi har dåpen på høsten). Jeg sov på den stolen fra 2 til 7 og da jeg våknet var ikke stolen på samme sted som da jeg hadde lagt meg. Jeg hadde visst blitt dratt ut på dansegulvet sovende i stolen min og blir shaka på og fått masse lapdancer og shit. Faaen daaaa... Hahah. Dette er også et bildebevis på at jeg ikke klarer å holde meg våken i fylla hele natta.

Waddup liksom.

Ja. Så det var det liksom. 

Nå må jeg sovaaaah før det er klart for ny fylla imorgen og overimorgen. Ikke regn med noen innlegg i løpet av den tid. 

Hadeja
  


16.05.2014 RUSS 2014   Ingen kommentarer

DYNKE DYNKE DYNKE

IDAG DERE!!! våknet jeg opp med øyebetennelse! Masse øyegugg som klistra sammen øyene mine, mmmm! Nå ser det ut som jeg er stein på halve fjeset mitt. Altså fordi øyet mitt er så rødt. 

Uansett, idag var vi på ungdomsskolen for å dynke elevene der, og jeg som har vondt i både ditten og datten regnte med å bare stå over hele greia. Men sånn er jo ikke jeg. Så da vi ankom skolen så nølte jeg ikke engang med å hoppe ut av bilen og dynke de små søte. Hadde jo folk hengene på rygg og bein.. hahah. 

Idag begynne også hårhelvettet mitt! JEHU.


et litt wierd bilde rett før jeg dro på vors til sørlandstreffet for litt siden! caps i mitt hjarte! 


12.05.2014 RUSS 2014   Ingen kommentarer

INSPO

_weheartit


11.05.2014 INSPIRASJON   1 kommentar

LONDON 2K14!

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om Londonturen som jeg sa jeg skulle! Eller LÅÅÅÅNDÅNN som vi sa på drøy kristiansandsdialekt. Vi mobbet vår kjære kontaktlærer litt. Jeg var jo så heldig å få en heftig urinveisinfeksjon et par dager før og sinnsyk feber kvelden før. Feberen forsvant dagen etter, men urinveisinfeksjonen ble faktisk bare verre og verre for hver dag som gikk.

DAG 1:
Jeg ble hentet av Eline og vi dro til flyplassen for å møte resten av klassen. Så fulgte typisk flyplassbusiness etter aka innsjekk, bagasjeinnsjekk blablabla. Vi tok først et fly til Gardermoen, hvor jeg fikk en merkelig rabatt som vi fremdeles ikke skjønner grunnen til hvor jeg betalte 50kr for baguette og brus, mens de andre betalte 100kr. HEHE. Etter litt venting, satt vi på flyet til London. Jeg fikk ikke sove, så jeg var jo DEN loneren. Så ankom vi Heatrow flyplass i London og satt oss på et sånt underground tog som tok 1 time. DØØØD. Haha. Vi bodde på et hotell med samme navn som flyplassen. Her kostet nettet hor og helvette forresten. Vi dro umiddelbart RETT på shopping, haha! Vi brukte en deeeel tid på å finne shoppinggaten men tilslutt fant vi den! Vi tuslet litt oppover i Oxford Street (vi var heldige med hotellplasseringen som var rett ved gaten). Tror vi var innom de standard shoppingbutikkene denne dagen. Forever 21, New Look, Primark osv. Skal love dere, jeg hadde HØYE forventninger til Primark, og ble ikke i det hele tatt skuffet. Jeg fylte opp en hel handlekurv (de er SVÆÆRE) og den kostet bare 800kr!!! Og dette var bare første dagen.. Hahah. Så spiste vi på subway hvor jeg igjen betalte halvparten så lite som de andre, selvom jeg hadde det samme som resten. Lykkee!


Aksel, Daniel og Jørgen når vi venter på undergroundtoget!


dette handlet da jeg den første dagen... Noe fra Forever 21, Newlook og selvfølgelig Primark.DAG 2:
Vi stod opp tidlig for å spise frokost. Denne smakte DRIT. Jeg er veldig glad i hotellfrokoster, men på dette hotellet var det faktisk bare jævlig krekslig. Jeg var også ganske så dårlig, men på tross av det så ble jeg med på en liten shoppingtur, igjen. Jeg handlet igjen alt for mye på Primark. Denne gangen for 600kr. Vet det høres lite ut, men det er det ikke i det hele tatt.. Haha. Så dro vi på Miss Selfridge og Topshop. Jeg blacket helt på Topshop, og holdt på å besvime etterfulgt av panikk fordi jeg ikke fant Eline som hadde hotellnøkkelen. Jeg ville jo tilbake til hotellet fordi jeg var så dårlig. Tilslutt fant jeg dem, og dro tilbake til hotellet hvor jeg satt i 8 timer helt alene mens de andre besøkte BBC. Buuhu. Jeg betalte for nett i 24 timer(!!). Gikk jo faen ikke an å bestille i sånn 5 timer, eller 10 timer. Var liksom 1 time, så 24 timer, så en uke osv. Haha så jævlig. Så var det å dusje og stelle seg for da skulle vi ut på resturant å spise hele gjengen. Vi dro på Jamie Olivers hvor jeg bestilte en salat fordi jeg ikke var så sulten, og de andre bestilte burgere og steiker. De fikk miniburgere og små kjøttstykker mens jeg fikk en SVÆR bolle med masse salat og 4(!!!WTF) kyllingfileter. Hahah hvaaa faen?? Den var utrolig god da, selvom jeg måtte gi vekk 3 av kyllingfiletene mine til de små, sultne klassekameratene mine som var kjempeskuffet over maten sin. Sharing is caring, eller hur? Så dro vi på utkikk etter en karaokebar, og da vi omsider fant en etter å ha fått syke gåsår så var det selvfølgelig en privat event.......... Meg, Aksel, Jørgen og Leander dro heller på en pub og fikk noe hjemmebrygga greier. Utrolig godt var det! 


middag på Jamie Olivers!

DAG 3:
Lure, lille meg startet dagen med å ta avfarging i håret... hahahhaha. Jeg skulle farge håret rødt nemlig. Fikk ikke tid til farging nr to, før vi måtte dra for å rekke bussen til *TROMMEVIRVEL* Warner bros. studios!!!!! Vi skulle ta en The Making of Harry Potter tour, og jeg skal love dere... DET ER DET SYKESTE NOEN GANG!! Jeg var helt i ekstaste og glemte i noen timer at jeg var syk. Jeg skal tilbake dit i august, så det blir braaa!  Vi fikk se sinnsykt mange rekvisitter og det var helt utrolig å se med egne øyne at DER, AKKURAT DER ligger den ekte golden snitch (gullsnoppen om dere vil) som ble brukt i filmene. ÅÅH. Det var også mye om kostymene sånn som Hagrid som jeg trodde at faktisk bare var en unormalt svær fyr, men som faktisk er en gigantisk maske. Vi fikk se masken til Dobby også. Skjønneste lilleee. Men det villeste var nok å se Hogwarts. Det var på en måte svært, men samtidig kjempelite. Da kom tårene litt i øyenkroken. Også fikk vi fysisk GÅ gjennom Diagon Alley. Da ble jeg helt rørt altså. Så var det jo en svææær og superdyr suvenirbutikk hvor jeg kjøpte en sånn sjokoladefrosk som den i den første filmen, og en Deathly Hallows nøkkelring. Så var det tilbake igjen til London, og igjen rett på shopping. Gikk som de andre dagene IGJEN på Primark og handlet for 400kr. Tilbake på hotellrommet farget jeg håret igjen for å få det rødt. Det ble faen ikke rødt heller, men brunt med rødskjær. Skuuuuff. SÅ DERE!!!! Dro vi på karaokebar! Var trolig nok bare jeg, Keilin, Helene, Aksel og Jørgen som dro. Der var det endel venting fordi vi ikke fikk rom (var sånn lei-et-karaoke-rom) før kl.1. Var også jævlig dyrt. Så ble vi relativt fine i formen på ventetiden, også sang vi for fult i en time i rommet vårt før vi tok oss litt nattmat på Burger King og dro tilbake til hotellet. 


litt dårlig fokus her, men dette er da bussen vi tok fra London til studioet. Det tok ca. 1 time!


statuemennene ved inngangen til Hogwarts. Piertotum Locomotor♥ Frysninger!! 


The Golden Snitch


Jørgen og Eline kjøpte butterbeer. Jeg smakte litt også. Det smakte egentlig bare villa(brusen) med masse masse krem og vaniljesmak. Og det smakte dritt.


Eline og Jørgen i den flyvende bilen!


Jørgen, Eline og minimeg utenfor huset til the Dursleys i Privet Drive! 


Igjeeen


The all knight bus! Herregud så høy den var..


Alt jeg tenkte da jeg så broa var Neville Longbottom, hahah


All knight bus igjen


Diagon Alley! Herreguuud så kult! 


Til sist, men ikke minst! Hogwarts! Var vanskelig å ta bilde av hvordan den egentlige størrelsen var, er egentlig noe man må se med egne øyne.

TIPS: Hvis noen av dere tenker dere å besøke studioet, bestill på nett i GOD tid før dere drar. Det er veldig attraktivt så det kan bli vanskelig å bestille når man er der.

DAG 4:
HADE LONDON:( Dette var den jævligste dagen. Vi tok undergrounden til flyplassen, også fly til København. Der var vi i sånn 5-6 timer og ventet på flyet vårt til Kjevik. Noen timer ble brukt på Tax Free, men mest ble brukt på en pizzabar hvor vi samlet oss og spiste og spilte MASSE kort. Tilslutt kom flyet og vi var hjemme på et blunk. Min far hentet meg og vi dro rett på legevakten. Jeg var jo ikke blitt noe frisk i det hele tatt, og følte meg helt jævlig. Da vi var i London våknet jeg i 4-5 timer hver natt fordi jeg hadde så vondt også satt jeg ca. 1 time i dusjen før jeg la meg igjen. Og ja, dette skjedde HVER natt. Tilogmed når jeg var hjemme igjen. Jeg hadde jo noen antibiotika tabletter i mens vi var i London, men de hjalp ingenting så jeg var jo drugged på smertestillende 24/7. Jeg var jo ikke så lur heller da som tok meg noen drinks.. Men sånn er det! Jeg og min far satt i 3 timer på legevakten før jeg ble sendt hjem med 1 tablett. DA FAAAK? For da hadde de gått tom for den typen jeg skulle hatt så jeg måtte bare få resept. Så dro vi på Shell her i Lillesand, kjøpte oss burgere og brus, og ble feite. Jeg gav min halve til mamma da vi kom hjem. Hadde jo ikke særlig til apetitt pga antibiotikaen.

VIDEO:

den ble litt langdratt ettersom selve filmen var et skoleprosjekt og skulle egentlig vare i 15 minutter.. HEHE. Husk å sette på 720p!

Selvom det er over en måned siden denne turen, må jeg bare si TUSEN TAKK FOR TUREN 3MK!  


11.05.2014 REISE   Ingen kommentarer

BACK TO BLONDE

Om litt beveger jeg meg opp til søte Celina på Cubus for å handle hårfarger! Jeg går tilbake til blondt. Skal innrømme at det blir trist å si hade til det mørke håret mitt, men jeg er så utrolig LEI av den blonde etterveksten. Jeg skal ikke bli like blond som jeg var før, altså platina. Men tenker heller noe likt min naturlige med en lys ombre og kanskje litt striper! Min naturlige hårfarge er en kald og mellomlys blondfarge nå, ettersom det jeg kan se i etterveksten. Jeg har jo ingen rødfarger i det hele tatt i min naturlige, og ettersom jeg har MASSE rødpigmenter i håret nå blir det sikkert et helvettes styr å få alt vekk. Men jeg har mine triks. Har jo gått fra mørk brunt til blondt 2 ganger før så jeg regner med å ta noe av den samme prosessen. Er jo mange som velger å gjøre det så vanskelig som mulig med 3 avfarginger og 6 blekninger. Jeg brukte tilsammen EN bleking og to stripinger sist gang. Hadde ca. lik lengde på håret den gangen. Etter dette tror jeg at jeg skal stoppe med farging en stund........Før håret faller av. Haha.

Såå da tenker jeg meg noe som dette, bare noen hakk lysere:  ÅÅÅÅ GLEDER MEG! Kommer nok til å bli en slitsom prosess, og håret kommer nok til å bli dødsslitt. Jaja, så lenge man er forsiktig og kurer det masse går det nok fint! 


10.05.2014 HÅR   5 kommentarer

DESIGN UNDER KONSTRUKSJON

HÆLLÆÆÆÆ! Lenge siden nå! 

Jeg tenkte å begynne å blogge litt igjen. Sommeren er jo så og si kommet her på sørlandet og da er det så mye gøyere å blogge! 

Har skjedd en del ting siden sist. Jeg er russ! Har vært mange gøye kvelder og dager allerede, men alt i alt må jeg innrømme at jeg synes russetiden er littegrann oppskrytt. Er sikkert noe med at jeg har bygget opp store forventninger til denne tiden opp igjennom årene. Wopsii. Er jo også med i en russevan sammen med noen fine jenter, og det gjør jo tiden mye gøyere. Jeg har også fått meg jobb! Er over 2 år siden sist jeg hadde en ekte, betalt jobb. Er bare en sommerjobb på McDonalds, men jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og få tjent noe penger! Jeg har også fått frivilligjobb på kolonialen på hove, og skal jobbe der tre dager! Også skal jeg jo naturligvis nye hoveuka. Jeg har blitt 2014/2015 elev ved Danvik FHS i DRAMMEEEEN! Det har jeg jo nevnt at jeg skal, men vet ikke om jeg har sagt at jeg fikk studieplassen? Uansett så har jeg det, og nå er det ikke lenge igjen! Jeg har vært i London med klassen. Altså MK-klassen! Skal skrive et innlegg om dette senere.

 
Ellers vet jeg ikke om det er så mye mer. Gleder meg uansett til å få blogget litt igjen.


10.05.2014 BLOGG   Ingen kommentarer
hits