PARTY!

YOO! Nå skal jeg på grilling/holmefest med gode folk! Vi starter med mat og vors hos Aksel før vi beveger oss ut på en holme senere! Blir nok en gøy kveld! Må egentlig gå nå fordi jeg må ta ut penger og kjøpe blandevann, men går sikkert greit å være 10 min sen. 

Fikk forresten ny iPhone idag! Overtok mamma sin som er så og si ny, fordi touchen på min ble helt ødelagt. Har jo gått flere dager med dårlig touch, og kunne ikke skrive punktum og smilefjes osv. Har vært så stress, men nå har jeg endelig ny! Er så glad! Har den beste mammaen :-) Skal vise dere bilde imorgen, så dere får se forskjellen på den gamle og den nye. Er så drøyt. 
Partykameraet er ofc med, så håper det blir noen bilder og noen filmklipp. Skal mekke sammen en sommer2013 film på slutten av ferien! Toppen min er fra Weekday om noen skulle lure. Den er så fet! 

Ha en fin fredag folkens! Drikk uten måte! 


31.05.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

FINT VÆR

Hei! Nå sitter jeg plassert på pulten min hjemme, og skal snart rigge meg i senga og se noen episoder med 90210! Elsker den serien. Er den nye serien btw, ikke den gamle. Har vært ganske fint vær idag, og det hjelper litt til på humøret. Har egentlig vært sinnsykt trøtt idag. Men imorgen er det iallefall helg! Langhelg faktisk! Blir en deilig og kort skoledag imorgen så er det hjem å gjøre chores også er det ut på nye promille eventyr! Imorgen er det holmefest som står for tur, og det blir årets første! Blir nok superherlig! Elsker holmefester! Resten av helga vet jeg ikke hva jeg kommer til å ta meg til, men håper på en super helg før det er rett på medieeksamen på tirsdag. Faen. Håper alle får en fin helg! 
Random bilder tatt tidligere idag! 


30.05.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

DAY 17 & 18

Day 17 - Your highs and lows of this part year.

Da regner jeg med det er 2012 det er snakk om?

HIGHS:
- Alle festene og hove ocf. Var et ganske så supert partyår egentlig.
- Spaniaturen!
- Kom videre i Ukm for første gang, det var jo ganske morro.
- Vi fikk Lanagullet! LOWS:
- Slo opp med tybøøn. Vet ikke helt om jeg skal regne det som high eller low fordi det var et veldig slitsomt og komplisert forhold. Men vi er iallefall venner nå og jeg er fremdeles veldig glad i han, og vi kommer overens ganske bra! Han spurte til og med om jeg ville trene med han... Haha, kommer til å bli helt teit.
-  Sommerferien. Ja faktisk. Bortsett fra noen fester, hove og noe slikt var sommerferien utrolig kjedelig.
- Mye drama.
- Nemi døde. Day 18 - Your beliefs. 

Haha.. Okei. Vel, jeg er ikke kristen. Konfirmerte meg i kirka egentlig bare etter tradisjon. Men jeg tror at vi kommer til et bedre sted etter vi dør, og jeg tror at det kan skje mange ting ingen av oss skjønner. Tror ikke på alt det der at Gud skapte mennesker og jorda og alt sånn da, men det finnes jo ikke så mange andre forklaringer. Big Bang virker ok å tro på, men et smell kan ikke ha skap et menneske så detaljert som vi er. Tror heller ikke at et smell kan lage dyr eller liv av noe slag heller. 

Jeg tror på litt andre ting som skjebnen og sånn. At alt som skjer, er ment til å skje. Tror ikke på sånn kjærlighet ved første blikk da. Mange av dem jeg har vært sammen med har jeg ikke likt altfor godt før forholdet.


Haha, jævla random bilde men.

Sitter på skolen nå og skal ha prøve om litt mer enn en time til, så må få øvt litt! Bye bye birdie. 
 


30.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

CAN'T WAIT

..until summer is here. ÅÅ ferie skal bli så DEILIG! Disse bildene er tatt i 2010 i Danmark og Sverige.


Bildene er fra arkivet, derfor er de små i størrelsen som de i forrige innlegg.


30.05.2013 MINNER   Ingen kommentarer

DAY 15 & 16

Day 15 - your favourite tumblrs.

Eh. Jeg er faktisk ikke en sånn skikkelig tumblraddict men kan nevne noen jeg liker. Eller iallefall har lest.

lolthatsme.tumblr.com - denne er så jævlig vittig. Anbefales på det sterkeste! 
1mkbsover.tumblr.com - denne er ikke up and running lengre, men den var det iallefall Jørgen i klassen som lagde da vi gikk i første. Her er det masse fine sovebilder av folk i klassen :-)
juliestoraas.tumblr.com - den er jo min så den er jo rå 

Day 16 - your views on mainstream music

Okei.. dette er den beste challengen noen gang! For et flott spørsmål!

Når det kommer til mainstream musikk, så er den jo mainstream enten fordi sangen er bra eller fordi den er så dum eller stygg at den er vittig og dermed fengende. Jeg hører selv på noe mainstream musikk, men VELDIG lite. Jeg tror også at musikk jeg regner som mainstream ikke alltid er så mainstream. Selvom Tyler, the creator er blitt veldig populær i det siste kan det jo aldeles ikke telles som mainstream. Men jeg hører veldig mye på umainstream musikk, og det er ofte det som er god musikk for meg. Ikke den der typiske synthmusikken som er i ALLE sanger for tiden. Jeg er veldig glad i musikk som er litt utenom det vanlige og jeg liker utrolig mye forskjellig musikk. Som sagt er Last Lynx favorittbandet mitt og de er jo ikke litt mainstreame og ikke veldig kjente. Men nå har jo også ''umainstream'' og alt hipster blitt mainstream. Hvis dere skjønner. Jeg HATER for eksempel Psy, One Direction, Skrillex (ja har kommet til det), Selena Gomez osv. Jeg synes egentlig alle burde høre på det de selv liker da, men det er så mange som holder seg til listepoppen og det irriterer meg. Hvis alle bare hadde gått litt utenfor sin egen komfortsone og funnet litt ukjent musikk så hadde de jo garantert funnet noe de likte! SOUNDCLOUD.COM har noe for enhver smak og jeg garanterer at ALLE hadde funnet noe de likte der. 

Før var jo jeg også en sånn mainstreamaddict og hørte bare på Lil Wayne, The Game, Rihanna osv. Men da jeg ble sammen med Eivind i 9.klasse viste han meg så mye musikk jeg aldri hadde hørt før og artister jeg aldri hadde hørt om og da begynte galskapen. Heartbeats - Grum var kanskje den jeg likte best av de han sendte meg på den tiden. Og den liker jeg enda! Etter dette falt jeg for Calvin Harris (gamle musikken), Tiesto og mange andre råkule. Så møtte jeg endelig et menneske som også elsket ukjent musikk og der gikk det mest i dubstep. Snakker ofc om Marcel. Jeg begynte jo å høre på dubstep en del måneder før jeg møtte han, og det var så gøy hvordan musikksmaken vår bare klikket sammen! Og etter det har det bare blitt mer og mer hat for mainstream og elsk for ukjent! 

Åhr er så utrolig fin musikk! Last Lynx konsert er noe jeg MÅ få med meg en gang i løpet av livet. 


29.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

DESIGNENDRINGER

Har atter igjen endret designet. Jeg likte egentlig veldig godt det jeg hadde, men det er slitsomt å lese fordi den var så bred. Dere som faktisk leser drittet jeg skriver skjønner nok hva jeg mener, haha. Kanksje dere ser at jeg har likt design som Martine Egeland? Den var lagt ut for gratis nedlastning av hun som designet det, pluss at det er så enkelt og fint i designet at jeg syntes den passet godt. 

Nå skal jeg ut med Jørgen å ''råne'' litt snart, så har egentlig litt dårlig tid. Når vi råner betyr det egentlig å bare kjøre alle veier og synge Pitch Perfect sanger for full hals. Heftig. Tar med kamera idag tror jeg, har godt av noen nye bilder... Haha. 


 3 gamle sommerbilder! Er ikke så fint være idag, men disse bildene er iallefall en liten trøst. Disse er fra 2011 forresten. Beste året. 


29.05.2013 DESIGN   Ingen kommentarer

DAY 12, 13, 14

Day 12 - Bullet your whole day
Advarer mot at dette kommer til å bli jævlig interresant

Jeg våknet som vanlig for sent. Ville egentlig være hjemme fra skolen idag fordi jeg var så dårlig (viste seg at jeg faktisk er syk), men dro likevel. Var på skolen fra sånn halv 10-ish til 12. Så dro jeg hjem igjen, gikk på do, la meg i segna, så på 90210, gikk på do, lagde mat, spiste mat, så på 90210, kjedet meg, kjedet meg, kjedet meg og her er vi! Det var det.

Day 13 - Somewhere you'd like to move or visit
Jeg vil gjerne flytte til Drammen, og det skal jeg! Jeg vil også bo i Oslo, Bergen, København, Stockholm, Paris. Ikke veldig langt fra Norge, helst. Når det kommer til besøke, så vil jeg til Maldivene, Hawaii, Dubai, Los Angeles, New York, Italia, Hellas, Australia, Tokyo, Beijing, Jakarta (Indonesia), Jamaica og Puerto Rico.  

Day 14 - Your earliest memory
Hmm.. Tror det tidligste jeg egentlig husker er da jeg lagde en sånn teppehytte i stua en gang. Husker ikke hvor gammel jeg var. Så skulle jeg sette på litt sånn stemningsmusikk i min nye hytte, fordi jeg hadde bygget hytten rundt stereoannlegget. Så hadde ikke pappa skrudd ned lyden før han hadde slått av annlegget sist, så jeg skvatt jo som en liten hore når jeg tok på musikken. I helvette så høyt. Husker fremdeles hvor jævlig jeg stokk... Kjente det nedover ryggen liksom, hahah! 
 


Blir to gamle skløttebilder fordi jeg ikke har noen fine fra den siste tiden som jeg ikke allerede har lagt ut. 

må se litt mer 90210 før jeg dør <3


28.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

ingen bryr seg

- Noe du gleder deg til
Står overalt på bloggen. HOVE! Men gleder meg også supermye til Humu (Karoline) kommer hjem om litt mer enn en uke til! SYKT STOKA! Også er det jo sommerferie og at jeg flytter til Drammen neste år! Pluss familieturer til Berlin og London! Blir nok en super sommer og et bra år videre.

- Hvilke land du skal til dette året
Tyskland og England!  

- Lommeboken din
Har ikke bilde av den men det er en håndlaget lommebok fra Buenos Aires laget av sånne metallboks korker. Den er forresten tom.

- Sminken du bruker
Er uhyre uinterresant å vise. Men favorittene mine er øyenbrynspennen min fra Rimmel og øyenskyggesettene mine fra Sephora. Brukes omtrent bare i helgene. 

- Håndskriften din
Er grusomt stygg. Vet at det er det alle sier om sin egen skrift, men jeg hater virkelig min.. Haha.  

- Det du alltid har med deg overalt
Mobil, nøkler, kort (selvom jeg er blakk) og snus. 

- Et bilde av deg da du var liten
Ikke bli sjalu folkens, jeg var faktisk sykt søt. Hva skjedde...


- En artist du liker
JUSTIN BIEBER<333 Neida. Hvis vi skal gå inn på kunnskap og alt slikt sier jeg Alicia Keys og Lana Del Rey. De har begge et vanvittig talent. Men skal vi gå på de jeg bare liker må jeg si Elena Tonra. Hun er vokalist i bandet Daughter og jeg ELSKER stemmen hennes. Den er så utrolig beroligene og bare helt nydelig.  

- 10 ting du ønsker deg
En kjæreste som da er en gutt jeg ikke har kjent lenge og som ikke alle har vært borti eller kjenner, penger, jobb, ny iPhone, egen leilighet, langt hår, eget studio, livsforbruk av festivalpass til hove, lappen og bil. 

- Din favoritt blogg
Sofie Kvelland! Hun er en helt super blogger. Elsker stilen, håret og bildene! SSBK.BLOGG.NO

Neglelakkene dine
Uinterresant. Har mange men jeg bruker de aldri. Bare når jeg har hatt lange negler, men jeg biter for tiden så da gidder jeg ikke. Har sånne perioder skjønner dere.

- Parfymen du bruker/hårprodukter
Jeg pleier egentlig å bruke de sommerparfymene fra Escada, og hadde Sexy Graffiti sist men den er tom så nå bruker jeg en fra Chloe! Tror egentlig den bare heter Chloe?

- Huset mitt
Er fint det! Har ingen bilder av det nå, haha. 

- Nattbordet ditt
Har jeg faktisk snekret selv på ungdomsskolen.. Haha! Det er hvitt med en hylle i, og er full av kjørler og flekker. Det er et nydelig bord. Tenker å selge det for noen tusenlapper når jeg flytter ut osv osv. 

Dette var et gøyalt innlegg med masse fine bilder, eller hur. Nå skal jeg legge meg fordi ja.. jeg bare skal det. Gleder meg til enda en idiotisk og unødvendig dag på skolen imorgen fylt med ingenting å gjøre. Katastrofalt er det. KATASTROFALT. Hvorfor har vi ikke fri når vi ikke engang har time? Hva faen liksom


28.05.2013 RANDOM   3 kommentarer

HOVEGUIDEN

Da kommer det et innlegg jeg lenge har lovet, nemlig Hoveguiden! Om dere ikke har fått det med dere så blir i år mitt fjerde år på hove, og jeg gleder rompen min av meg like mye hver gang! Det er ingenting som oppnår den følelsen jeg får når vi kjører inn på parkeringen hvert år og alt ser likt ut som året før. Ingenting som er føles bedre enn når jeg står i køen på vei inn til campingen. Det er virkelig paradis på jord. Så jeg vil veldig gjerne dele mine erfaringer, tips og meninger med dere! 

KORT INFO
Hovefestivalen er en festival på Tromøya i Arendal. Den varer i omtrent en uke (søndag-fredag pluss litt på lørdagen) der hvor uken er delt opp i festivaldager og festivalvorsdager. Til vanlig har alltid mandagen vært festivalvors, men i år blir det festivalvors søndagen også! Noe som er helt rått ettersom det pleier å være litt lite å ta seg til på søndagen etter man har satt opp telt osv. Festivalvorset foregår på campingområdet hvor det pleier å være konserter på P3-scenen. Ifjor var det LidoLido, Sirkus Eliassen og Antichrist som rocket festivalvorset. Noe nytt i år er også at selvom du ikke har festivalpass/campingpass så kan du også ta del i festivalvorset! Det finnes da egne billetter for dette. I år blir området rundt p3-scenen kalt Plenen, og er som sagt åpent for alle. FESTIVALOMRÅDET & HANDLEGATEN
Festivalområdet åpner tirsdagen, og jeg anbefaler alle å ta seg en tur om morgenen når det åpner. Da er du først ute i bodene i handlegatene og kan være sikker på å stikke av med noen av de beste godsakene som handlegaten har å tilby. Jeg synes selv at handlegaten og alle bodene er noe av det gøyeste på hele hove. Her finner du ting du ellers ikke finner i vanlige butikker. Selv har jeg brukt veldig mye penger på handlegaten og har stukket av med noen råe sko fra footway, singlet fra wildfox, tre forksjellige henna-tattoveringer (i år blir det mulig å ta ekte tattovering også!), solbriller, jack daniels tee, tørrshampoo jeg aldri har sett noe annet sted (som er et must på festival) og andre forksjellige gøye ting! Det er også utrolig mye interresant mat å få tak i her. Indisk, kinesisk, økologisk, kebab, burger, tacobaguette og mye mer! Vi pleier også alltid å kjøpe masse pizza i en av bodene mellom campingen og festivalområdet. Den er så utrolig god! Bikbok deltok også med en bod på hove ifjor, som kanskje jeg vil si at var min favoritt selvom jeg ikke handlet noe (fattigbarn). Var innom flere ganger. Hele handlegaten blir også utvidet i år! Spennende!

I år blir det også fellesfrokost med servering i Josteins Hage! Det er en utrolig fin plass ''for kropp og sjel'' som hove selv skriver om hagen. Jeg skal jo selge smoothie der i år, så dere må komme å hilse på! Den smoothieboden er det Fruktbar.no som har og jeg kan bare si med en gang at jeg er utrolig spent på å smake på smoothiene jeg skal selge. Fruktbar holder jo til i Bergen, så det er litt vanskelig å få kjøpt ettersom jeg ikke lenger bor der. Men min familie hadde kjøpt seg smoothie der på 17.mai og de sa iallefall de var utrolig gode! Alle smoothiene er økologiske og laget fra bunnen av uten noen helst tilsettningsstoffer. Ta dere en tur innom nettsiden til fruktbar og se på menyen! Ser så utrolig spennende ut med masse forskjellige smaker og farger! 

SCENER
På Hove finnes det mange forskjellige scener. Jeg har telt opp til 13 foskjellige. Hovedscenene er Hovescenen, Amfiscenen og Teltet. Her er de aller fleste konserter hvor de aller største opptredene er. Disse scenene er heller ikke veldig langt fra hverandre så det er ganske lett å gå fram og tilbake om du skal rekke en konsert på f.eks Amfi etter en konsert på Teltet. For folk som er interresert i debatt, foredrag og dikt er det en scene som heter Litteraturscenen hvor forskjellige diktere, forfattere og slikt kommer og holder foredrag. Denne scenen blir i år flyttet opp rett ved en annen scene kalt Flekken. Flekken pleier å ha noen små akustiske konserter med artister og band som allerede skal ha konsert på en av de større scenene senere på festivalen. I fjor opprtådde både Emeli Sande og Lemaitre på flekken. Disse konsertene pleier ikke å bli annonsert i programmet, men pleier heller å bli annonnsert noen små timer før den skjer og blir ofte annonnsert på Hoveappen. Som sagt var jeg så heldig å få hilse på Emeli Sande da hun sang på Flekken ifjor. Det er jo en intimkonsert så det er mye lettere å få hilst på noen eller få autografen der enn det er de andre konsertene. I tillegg er det en scene som viser film og teater, nemlig Teaterscenen! Jeg har aldri vært der før fordi det liksom aldri har poppet opp i hodet mitt å kanskje ta meg en tur. Så er det jo P3-scenen på campen/plenen som jeg allerede har fortalt dere om, og mange forskjellige bunkere rundt omkring på festivalen. En av de kuleste scenene er definitivt Hip-hop baren, som i år blir pusset opp! Nytt navn er Kasino! Her kommer det flere ganske kjente DJ-er som spiller rå klubbmusikk til langt på natt. Denne plassen pleier alltid å være som en slags nattklubb ute i skogen. Høy klubbmusikk, god drikke og dansegulv! På dagtid er det en slags chillspot, men jeg vet ikke hvordan dette blir i år. Kasino ligger rett ved Josteins Hage. 


Husk at teltscenen blir ny og større i år! Blir morro å se.

MUSIKKEN
På hove pleier det å være ganske mye forskjellig. Men om dere drar på Hove og forventer dere countrymusikk eller typisk Justin Bieber musikk så kan dere bare la vær å dra på konsertene for å si det slik. Musikken på Hove pleier å være i hovedkant Hip-hop, Rock, Indie/Alternativ og Electronica. Noe som passer meg helt perfekt! Jeg tror faktisk jeg aldri en gang har hørt en countrysang en gang på et annlegg på campen. Heller ingenting Justin Bieber. Noe som er tusen tomler for min del. 

I år er lineupen helt fantastisk. Jeg vil anbefale alle å se litt lengre nede på lineupen, fordi det er så mange av artistene/bandene som står med liten skrift som rett og slett er skatter. Crystal Castles, Chvrches, Peace, Palma Violets, CLMD og Alunageorge er noen av dem jeg gleder meg aller mest til. Er mye av denne musikken som er sånn typisk festivalmusikk. 

CAMPING
Når det kommer til camping er det så utrolig mye man må huske. Ifjor glemte jeg sokker og solkrem. Endte opp med å måtte låne sokker av ei venninne pluss at jeg ble solbrent EVERYWHERE. Hodebunnen min var helt rød, og det var nesten umulig for meg å sitte i sola resten av uka fordi det gjorde så vondt. Man tenker jo ikke alltid over at man kommer til å bli solbrent men plutselig så blir du det og når du først er det, så er du det. Når man er ute i sola hele dagen, hele uka og ikke smører seg så er det omtrent umulig å ikke bli solbrent. Jeg pakket også med meg altfor mye. Endte opp med å bruke mindre enn halvparten av det jeg hadde med meg. Et tips er også å pakke i TURSEKK istedet for koffert/bag. Når jeg sier tursekk mener jeg en slik stor sekk man ofte har med seg på hytta. Jeg pakket i bag i fjor og det var helt grusomt å bære på. Måtte stoppe opp flere ganger. Man må jo huske på at man kommer til å måtte bære med seg telt og kanskje en liten bag/veske/sekk og stol i tilegg. Har du tursekk, kan du jo feste noe av det fast i sekken. Det er også mye lettere å bære rundt på. 


Hvor er det lurt å campe sier du? IKKE sett opp telt i den første campingen du ser. Den campen som er rett ved inngangen heter Camp Smørøyet om jeg ikke tar helt feil, og den ser kanskje fin ut den første dagen. Men den blir ALLTID full av søle og lukter helt grusomt. Den desidert beste campingen utenom Verdens Ende og Strandcampen er Camp Sommerfugl. Den er veldig sentral og holder seg fin og grønn hele uka. Det er også lurt å dra inn så tidlig som mulig for å få en god plass. Camp Sommerfugl blir alltid VELDIG fort full. PAKKELISTE

 • Antibac, solkrem
 • Sokker (hehe)
 • Digitalkamera (ta med et du ikke er så rett for å miste eller bli frastjålet og ikke speilrefleks. Det får du ikke inn på festivalområdet uansett)
 • Tannbørste, håndkle, sminke (if you a gal u know), såpe, shampoo og balsam.
 • DOPAPIR. Det er nesten alltid tomt og hvis du da har gjort nr 2 og det er tomt så har du et lite problem. 
 • Skift for hver dag. Ikke kast med deg alt du har lyst å gå med. Jeg ender alltid opp med å gå med samme shorts flere dager. 
 • Solbriller
 • Myggspray og flottfjerningssett. Er masse mygg og flott på festivalen, så vær forberedt.
 • Aloevera. Har du plutselig blitt solbrent eller fått et myggstikk så er det lurt å ha med seg. 
 • Tørrshampoo. Det er ofte veldig fult i dusjene, pluss at det er ISKALDT vann i dusjene. Har du mulighet er det lurt å dra hjem eller til en venn å dusje. 
 • Kortstokk evt. annet spill. Veldig lurt! Da har du noe å gjøre om du kjeder deg, også er det jo greit å ha til drikkeleker osv. 
 • Tamponger/bind. Er jævlig kjipt å plutselig få mensen etter kolonialen er stengt og da ikke ha tamponger.
 • Bestikk/fat/kopper. Dette er veldig lurt å ha med seg! Just sayin! 
 • Kondomer. Dette er lett å få tak i festivalen, men det er jo ganske greit å ha if you're getting lucky. 
 • Hårbørste. Tenk så rompe å glemme dette.....
 • Pledd. Blir litt kjølig på natten også er det greit å ha i teltet.
 • Pute. Endte opp med å bruke bagen min som pute ifjor. Vondt. 
 • Sovepose og liggeunderlag. Teltet vårt lå jo selvfølgelig på masse steiner og kvister, så liggeunderlag = veldig lurt.  
 • Regntøy. Støvler og jakke iallefall. Megaviktig! Så glad for at jeg husket det ifjor. 
 • Bikini. Lurt å ha hvis det blir altfor varmt og hvis man vil sole seg! 
 • Undertøy. I massevis. Tar så liten plass, og det er så kjipt å gå tom. 


ANDRE TIPS

 • Kjøp mat og drikke på kolonialen eller på dagligvare utenfor festivalen. Er utrolig dyrt inne på festivalområdet. Man må jo smake på ting selvfølgelig. Men det finnes grenser. Man trenger ikke å handle både alkohol, brus, frokost, lunsj, middag og nattmat på festivalområdet. Kan love dere at lommeboken vil skrike. 
 • Endre instillingene på telefonen til at den bruker minst mulig strøm. Skal man spille musikk på annlegg, ta med en mp3 spiller eller en iPod. Det er dyrt å lade telefonen, så bruk så lite strøm som mulig. Du er jo ikke på festival for å sitte på facebook heller, ait?
 • Vær tidlig ute med å handle på kolonialen. Smirnoff og cider blir veldig fort utsolgt. Og øl forsvinner også en eller annen gang. 
 • Husk på hva du ikke kan ha med inn på campingen og på festivalområdet. Skarpe ting, glass, kniver osv. På festivalområdet kan du ikke ha med ting som mat, drikke, speilreflekskamera og andre avanserte kameraer (med mindre du er presse), møbler osv. Også er det jo narkotiske midler osv som det er nulltoleranse for. 
 • Ikke ta med kontanter, men heller bankkort. Anbefaler alle å fikse mobilbank før de drar, slik at man kan sjekke saldo på mobil. Man må ha cashless kort for å få handlet noe som helst på hove. Et annet tips er å ta med eget cashless kort om man har fra andre arrangementer eller fra hove året før. Jeg ''samler'' jo på disse kortene ettersom det er forskjellig design hvert år. Men du sparer jo 50kr på å ta med eget! 
 • Last ned hoveappen på din telefon. Kjempelett å følge med på hva som skjer.
 • Kjøp med deg litt mat før du drar på hove. Sånn som en pakke knekkebrød og litt pålegg til eller noe. Lurt å ha skal jeg love dere. Også veldig smart å kjøpe med seg det en vil ha å spise og drikke ellers utenfor festivalen. Husk at det er grill på campen! Kjøp med noen billige karbonader og noen burgerbrød så har du middag til deg selv i noen dager! Dere aner faktisk ikke hvor mye penger man kan spare på det. 
 • Vær tidlig ute med alt. Vil du ha den beste uka på festivalen er et av clua å være tidlig ute. Mobilladingskøen er for eksempel flere meter lang midt på dagen, men veldig kort i 9-10 tiden. Vil du stå helt forran med scenen når det konsert må du jo også være tidlig. Noen ganger flere timer før konserten begynner. Jeg liker ikke å stå helt foran, fordi jeg som vanlig er full og da blir for varm og kvalm. Pluss at man ser egentlig mye bedre når man står litt ifra. Skal du for eksempel få med en konsert med et bra lysshow så er det ikke lurt å stå helt foran. Står man litt lenger vekk, får man med seg så utrolig mye mer. Men generelt er det veldig lurt å være tidlig ute med alt du skal få gjort. Når det kommer til sjenkebånd og alle andre bånd egentlig så er du nødt å være tidlig ute for å i det hele tatt få bånd samme dag. 
 • Drikk med (litt) måte på festivalområdet. Det er mange som blir kastet ut av festivalområdet og inn igjen på campingen fordi de har drukket alt for mye og er rett og slett for fulle. Da kan du gå glipp av konserter du har gledet deg masse til. I verste fall klipper de bånd som du kan risikere å ikke få tilbake. 
 • Ikke ta med store vesker inn på festivalområdet. Bruk heller en bukse/shorts med mange sikre lommer, eller ta med en rumpetaske eller en liten veske som ikke er stress å bære på. Når jeg er inne på festivalområdet har jeg BARE med meg mobil, penger, kamera og snus/røyk. Altså bare småting som ikke er vanskelig å drasse med på. Om du ikke har campingpass burde du kle deg lurt. Ta med en genser som er lett å ta av og på. Jeg hadde med meg en stor veske med masse unødvendige greier den første dagen og det var utrolig dritt å bære rundt på den. 
 • Ikke gå alene om du redd. Det skjer mye dritt på festivaler ettersom det ikke er vakter på hvert eneste hjørne som kan hjelpe deg i tilfelle noe skjer. Går du alene burde du passe nøye på, og i tillegg gå fort fra A til B. 
 • Pass på tingene dine. Da mener jeg ikke bare mobilen og pengene. Men også drikken din. Det er fort gjort at en eller annen idiot putter noe oppi den uten at du ser det. Selvom det er nulltoleranse for alt narkotisk er det alltid noen som klarer å smugle noe inn. Når Nas og Damian Marley hadde konsert i 2010 luktet det hasj over alt ved scenen. Det er også mange som stjeler fra telt så pass godt på at når du drar fra teltet ditt tar du med deg alle verdisaker. Er det noe du ikke kan ha med, gjem det godt i teltet. 
 • Samle søppel! Du kan faktisk tjene en grei sum av å sample søppel rundt omkring på festivalen. Det du gjør er at du går til miljøboden og får søppelpose og hansker. Det du kan samle som har pant er kopper, ølbrett, flasker, bokser og pizzaesker. Har du litt tid til overs og vil tjene litt ekstra penger i tillegg til å gjøre en fin jobb for skogen så er dette en super ting å gjøre. Pengene setter de rett inn på cashless kortet!Alt i alt er Hove en suveren festival som alle burde oppleve minst en gang i løpet av livet. Jeg håper at iallefall noe av det jeg har skrevet har hjulpet noen, og håper alle får en super uke på Hove i år!

Hvis det er noe jeg har glemt, eller noe dere lurer på så skal jeg ta det med i den oppdaterte versjonen som jeg legger ut litt nærmere Hove. 

Noe mer dere lurer på? Kommenter, så svarer jeg! 


26.05.2013 HOVEFESTIVALEN   7 kommentarer

Innhold til Hoveguiden!

Grunnen til at jeg lager en Hoveguide er fordi jeg vil ha en bedre sjanse til å vinne konkurransen om Hove/blogg.no's hoveblogger og fordi det er så mange som har spurt meg om forksjellige ting ang. festivalen. Jeg har også sett mange blogger som spørr om tips til pakking og selve festivalen. Jeg har jo holdt på meg hoveguide-innlegget en stund nå, men her er iallefall det som kommer til å bli inkludert i innlegget.

- Lett info om Hovefestivalen. Noe står på hjemmesiden til Hove, og noe gjør ikke.
Det er alltid masse informasjon som ikke står på Hovefestivalens hjemmeside/facebookside. Av alle festivalnettsider jeg har vært på er det definitivt Hove som har best informasjon om ting, men det er også masse som ikke står skrevet. Er alltid greit å få informasjon fra en som har vært der mange ganger. 

- Tips til både dere som camper og dere som ikke camper. 
Hvert eneste år jeg har vært på Hove er det noe jeg har lurt på, men ikke fått noe svar på. Som hvilken camp er det lurest å campe på, hvor er det mest liv, hva er det man ikke har lov å ta med inn, hvor befinner ting seg, når burde man møte opp for å få en god teltplass osv. Dette har jeg etter mine år på Hove fått svar på. - Hva man ikke bør gjøre på Hove.
Det er alltid noen som blir kastet ut og alltid noen som får båndet klippet men ikke skjønner helt hvorfor. Dette skriver jeg mer i innlegget. Er kanskje litt vanskelig å skjønne. 

- Hva man burde ta med, og ikke ta med.
Dette er kanskje det viktigste jeg kan dele. Det er visse ting en kan ta med, og ikke ta med. Første året gikk jeg på en ordentlig bomsmell da jeg tok med speilrefleks og ikke hadde campingpass.- Små overraskelser noen kanskje ikke vet om. 
Ifjor var jeg så heldig å få møte Emeli Sande. Hvordan skal jeg skrive litt mer om! - Hva som er lurt å gjøre pengemessig.
Da snakker vi mat, drikke, hovekortet, overnatting o.l. Gikk på en bomsmell med dette første året mitt også. Er mye mat som er utrolig dyrt.  

- Hva som burde oppleves på festivalen.
I tillegg til konsertene er det mange ting på festivalen man ikke vil gå glipp av!  


Skrillex på Hovescenen i 2012.

- Transport.
Det er kjempemange måter å komme seg inn, egentlig. Båt, buss, buss & båt og bil. Her har jeg et veldig godt tips for dem som skal dra fra Arendal sentrum og inn til Hove.  

- Hvilke boder som pleier å oppholde seg i handlegaten.
Noe av det beste med hele festivalen for meg, er handlegaten. Når jeg tenker på Hove, er det den jeg ser for meg. Det er da en ganske smal gate med masse boder. Har hørt rykter om at handlegaten blir større i år? Jeg skal faktisk jobbe i en bod på dagtid! Jeg blir å selge kjempegode smoothier for Fruktbar i Josteins hage. Kom å si hei til meg! 


Tror dette er handlegaten fra 2011.

- Enkelte personlige erfaringer jeg har fra mine år på Hove.
Er alltid greit, er det ikke det?  


24.05.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

LA LA LA KAOS REMIXÅh, elsker begynnelsen på denne! Elsker også alle remixer av denne jeg har funnet, og selvfølgelig originalen! Men av remixene var denne min favoritt. Hør originalen og alle de andre remixene HER


24.05.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

HOVEBLOGGER?

Jeg snublet over en suuuuperkul konkurranse nå for noen minutter siden, og kan ikke la lær å ikke hive meg på. Sammen med Hovefestivalen setter Blogg.no i gang en konkurranse om å finne en hoveblogger. Jeg føler dette passer helt supert for meg. Egentlig, så føler jeg at jeg allerede er en hoveblogger. Hovedgrunnen til at jeg føler jeg passer så godt til å være Hovefestivalens offisielle blogger er rett og slett fordi jeg er stapfull av personlige erfaringer rundt festivalen ettersom dette blir mitt fjerde år på festivalen, at jeg engasjerer meg helt sinnsykt i hele opplegget til Hove og fordi at jeg er lokal. Jeg bor jo bare rett under en time i bil vekk fra Tromøya og jeg er også ganske kjent i Arendal. Jeg har jo allerede lagt ut drøssevis med innlegg om Hovefestivalen. Filmer fra festivalen, bilder fra festivalen (mest egne men også et par andre), tips OG jeg holder faktisk på med en ''Hoveguide'' som jeg tenkte å poste et par uker før festivalen tar av. Der har jeg til nå skrevet litt om festivalen, hva jeg synes, tips til hva man burde ta med og ikke ta med, hvor man burde stå rundtom scenene om man vil se/høre best, hvilken camping man burde sette opp telt på osv. Man kan godt si jeg har satt meg godt inn i det. Med mine snart 4 år på Hove har jeg skrapet opp en GOD del erfaringer. Hvis dere er interresert i å se mer om mitt ''hoveliv'' kan dere bare trykke på kategorien dette innlegget er publisert i. 

Så konklusjon her er vel egentlig at jeg synes jeg fortjener å vinne denne konkurransen fordi jeg rett og slett er overengasjert. Har både venner og kjente (vi snakker til og med familie) som spørr meg enkelte spørsmål om festivalen istedet for å sjekke på nett. Kjenner absolutt ingen som er mer engasjert i hovefestivalen enn det jeg er, haha! Jeg tror, nei hva er det jeg sier, jeg VET at jeg kunne gjort en helt strålende jobb som Hovefestivalens offisielle blogger. 

Her er det noen bilder fra 2011 og 2010! 

Bare for å svare på noe av det juryen(?) ville vite, så kunne jeg tenkt meg å intervjue Frank Ocean, Calvin Harris, Porter Robinson, Rudimental, AlunaGeorge (faen meg idolet mitt), CLMD, Chvrches, Odd Future og Modestep! Det er jo også uten tvil de jeg gleder meg mest til! Mitt beste Hoveøyeblikk er alt for vanskelig å plukke ut, men jeg har jo noen gode:

- Da jeg møtte Marcel. Var ganske random hvordan vi møttes, men jeg var på lang vei inn til promilleland. En stund etter vi hadde hilst innså jeg plutselig at jeg hadde stalket han på nettby i sikkert 2 år. Supervittig!

- Da jeg kjøpte meg noen sko på footway boden, og skoa faktisk HET Marcel.. Haha.

- Jeg var ute med Helene, Dilshod og Alexander midt på natten. Vi satt på en benk rett ved frivilligteltet. Alexander hadde drukket ALT for mye, og han løp bare rundt omkring som et eller annet vilt dyr. Så fant han en gutt som var enda fullere enn han selv (skjønner ikke at det var mulig) som jeg og Helene måtte passe på. Så jeg spurte han: Går det bra med deg? Og før jeg var ferdig med setningen braste han hodet rett ned i bordet. Vi bare.. okeeei, såpass! Haha! Men vi fikk liv i han tilslutt, da Alexander dro han bort til frivilligteltet, åpnet litt på siden og skrek inn: HALLOOOOOO!!!!???? ER DET NOEN HER!??!?!?! HALLOOOOOOooooOOoOOooOO!?? Jeg bare: ALEX! Det er jo faen meg ingen der klokken 2 om natten? Hahahha. Kommer aldri til å glemme det, lo så jeg grein.

- Ifjor satt jeg, Marcel, Ida, Christopher, Lise og noen fler utenfor teltet til Marcel og ladet opp til festivalvorset. Plutselig begynte det det å PØSregne. Og ja, jeg mener ordentlig PØS. Så vi satt oss inn i teltet hele gjengen. Vi var sikkert rundt 10 stykker pluss stoler inni et 5-6 mannstelt. Og du tror jo faen ikke at alt vannet rant inn på pressenings''gulvet'' inni teltet også. Vi satt der kanskje rundt 1 time. Var helt sinnsykt!

- Dette er kanskje det sykeste. En kompis av meg, Halvard, hadde tatt på seg damekjole. Den styggeste damekjolen jeg har sett i tilegg. Den var faktisk helt grusom. Det ingen visste, var at under den hadde han ingenting. Så før vi visste ordet av det, FLASHET han sine ''edle'' deler. Jeg er fremdeles scared for life etter det. Så så vi et ganske stort partytelt med bare jenter, så vi bad han løpe bort der og flashe dem. Jeg så vekk da han gjorde det, men var ingen tvil om at de ble overrasket. Man kunne sikkert hørt alle de 30 jenteskrikene helt til Kristiansand, haha!

Alt i alt er Hove mitt paradis på jord og det hadde vært helt sinnsykt fett å kunne vært blogger for festivalen. Synes at bloggeboden som kom ifjor er helt suveren! Også kommer det jo mye nytt og gøy i år! Alle som vipper på valget om å dra eller ikke dra...DRA! Dere vil ikke angre!  


23.05.2013 HOVEFESTIVALEN   6 kommentarer

DAY 9,10,11

DAY 9 - How you hope your future will be like.

Jeg håper fremtiden min innholder først og fremst mye gøy. Masse eventer, nye og gamle venner, reising, studieår ++. Jeg vil yte livet til det ytterste. Jeg vil ha den følelsen jeg har på Hovefestivalen hver sommer, hele tiden og resten av livet. Beste og deiligste følelsen. Håper også det er en søt og smuk drømmeprins der ute som venter på meg. Men så langt har jeg ikke tenkt enda egentlig.

DAY 10 - Discuss your first love and first kiss.

Haha. Min første kjærlighet og mitt første kyss er to forskjellige ting. Mitt første kyss, da mener jeg ordentlige kyss, fikk jeg i 7.klasse med min daværende kjæreste. Han het Kim og er fremdeles en ganske så kul kar. Det var på bussplassen her i Lillesand rett etter skolen da han skulle busse hjem og jeg skulle gå hjem. Så det var et slikt hadekyss. Husker jeg var skikkelig glad når jeg trasket hjemover den dagen. 

Min første kjærlighet derimot er ganske vanskelig å svare på. Min første forelskelse hadde jeg i 9.klasse, og var i et tålig seriøst forhold i 3 eller 4 mnd. Likte gutten altfor lenge etter det. Men nå er jeg litt usikker igjen, fordi jeg hadde en ganske syk forelskelse bare for noen måneder siden. Og den kan ikke en gang sammenlignes med den i 9.klasse. Så tror faktisk det var den første ordentlige forelskelsen jeg har hatt. 

Når det kommer til kjærlighet, er jeg veldig usikker. Jeg tror ikke at jeg enda har opplevd helt ekte kjærlighet, men heller bare forelskelser. I mine seriøse forhold har det jo vært slik at jeg har vært skikkelig betatt de første ukene/månedene også har det bare blitt til en vane og et commitment etterhvert. Jeg tror at ekte kjærlighet inneholder mye mer enn det. Men jeg vet hva det betyr å være i et forhold, bry seg om et spesielt menneske på en spesiell måte og ha den følelsen av at man kunne gjort nesten hva som helst for noen. Men ærlig talt så vet jeg ikke hva som har vært(kommer til å bli) min first love. 

DAY 11 - Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up.

1. Feel Again (With Heartbeats) - Onerepublic
2. Promised You a Miracle - Simple Minds 
3. Melody (intro) - LidoLido
4. Sol. - Mausi
5. Cry Like A Ghost - Passion Pit
6. Wheres The Bass - D.Veloped 
7. Out Of Touch - Stefan Rio
8. Free - Rudimental ft. Emeli Sande
9. We Can Only Live Today (Puppy) - Netsky
10. Late Disco - Last Lynx (
♥)

Den nederste er forresten en av mine favoreittsanger atm. Det nye albumet til Last Lynx er så utrolig MAGIIIISK. 


Hahah, styggeste bildet... Men kan jo ikke ha et innlegg uten bilde u know. 


22.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

VIDEO: SPRING 2013

Hei! Dårlig blogging, men hallo jeg har jo et liv. Eller nei, det har jeg ikke. Men jeg har gjort andre ting iallefall. Idag hadde vi framføring på prøveeksamenen og det gikk tålig greit. Etter det var jeg og Eline å filmet til PTF. Senere på kvelden dro jeg ut alene å filmet litt til en vårfilm jeg plutselig fikk skikkelig lyst til å lage. Og jeg synes den ble ganske fin! Elsker været om dagene. Har seriøst ikke ord for hvor deilig det å kjøre scooter med shorts og t-skjorte istedet for boblejakke og votter. Herlig sier jeg bare. Var også litt i byen med Therese og Vanessa! Koselig å mingle med andre levene vesner, noe jeg sjeldent gjør.

Her er iallefall filmen! Håper dere liker den! Setter masse pris på kommentarer og tips ang. både filming og redigering.  Filmet med Canon EOS 550D og redigert i Premiere Pro. 

(For andre mediageeks som meg som lurer på hvorfor kvaliteten er ganske ræv, så er det fordi at jeg gjorde noe feil i Premiere da jeg eksporterte filmen. Gadd bare ikke å endre på det å laste den opp på nytt.)


22.05.2013 VIDEOBLOGG   Ingen kommentarer

DAY 6,7,8

Day 6 - Write 30 interesting facts about yourself.

Vet ikke om det er så interresant, men skal prøve så godt jeg kan å skrive noe jeg ikke allerede har.

1. Har aldri vært særlig fan av Coca-Cola. Har alltid vært Cola Light og Pepsi Max. Nesten alle jeg har vært sammen med har bare drukket vanlig Cola så jeg har på en måte vendt meg til å drikke det. 
2. Mitt favorittprogram på PC-en min er Adobe Bridge. Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten det.
3. Min musikksmak er kanskje noe man kan kalle litt sær. Er veldig glad i sånn chill club musikk. Og da mener jeg ikke en litt mer rolig Pitbull sang. HER er et eksempel. Dette er den sangen jeg hører mest på fortiden!  
4. Har aldri skrevet dagbok. Trust me, jeg har prøvd flere ganger men jeg klarer det bare ikke. Blogg er mye lettere.
5. Elsker å bla gjennom gamle blogginnlegg på min egen blogg. Så gøy å se tilbake på ting! En av de eneste grunnene til at jeg liker å blogge.
6. Skal flytte til Drammen om 13-14 måneder til! Flytter i sammenheng med skole, og jeg skal bo sammen med Kaja! Gleder meg masse!
7. Har lyst å jobbe innenfor musikk(produksjon), kultur/reiseliv eller som grafisk designer.  
8. Får sånne rare ''hikker'' hele tiden. Noe oldemoren min på mammas side også alltid gjorde. Men det er ikke en hikk liksom, bare samme lyd. Helt rart.
9. Hater å stelle meg til skolen. Hvorfor stå opp tidlig for å stelle seg, når man heller bare kan sove litt lengre. Hvis jeg steller meg er det bare litt foundation, mascara, bryn og kanskje retting av hår.
10. Favoritt ''bandet'' mitt er Last Lynx. Her snakker vi MAGISK musikk. Kanskje med et unntak av Daft Punk. Disse to pluss Passion Pit er de banda jeg MÅ se live før jeg dør. 
11. Føler meg ikke hjemme der jeg bor, men med en gang jeg kommer til Arendal eller Kristiansand og flere større byer føler jeg meg hjemme. 
12. Har drukket kanskje 2 eller 3 ganger etter jeg ble 18 for over en måned siden. Trodde det skulle ta helt av hver helg jeg.
13. Elsker å kle meg ut.
14. Har snust i ca. 2 1/5 år.
15. Høyden min er 1.63. Haha, småen.
16. Føler jeg har unormalt mye hår på armene. Kan komme av eksperiment barbere armene i 6.klasse. Jeg var lur.
17. HATER HATER HATER metall og country. Hvorfor må det eksistere? 
18. Har snart 1500 bilder på Instagram. Sjokk? Jeg har hatt Instagram siden 2010, thats why.
19. Klarer ikke å koke ris. Blir enten helt soggy eller knusktørt.
20. Jeg hater paprika. Spiste det en gang hos Dilshod fordi han hadde laget kyllingsalat til oss og jeg hadde ikke samvittighet til å ikke spise det, haha. Smakte hor så jeg dynket hele greia med dressing.
21. Har nesten ikke motivasjon til noe som helst. Kommer sjeldent.
22. Er utrolig utålmodig. Klarer ikke å vente på andre mennesker.
23. Helga jeg ble 18 brente jeg bort 5000 kroner. Skjønner ikke hvordan faen det er mulig.
24. Har hatt hairextensions 7 ganger. Lagt mitt elsk på butterfly hairextesions, men neste gang jeg skal ha blir det nok californiahair!
25. Klarer ikke å stå opp til tiden om morgenen. Er sjeldent det skjer. Er helt i transe når alarmen går på, og jeg slår den av uten at jeg merker det. Så forsover jeg meg. DERFOR er scooter en fin ting. Og ja jeg vet noen tenker sånn: hallo det er jo bare å legge seg tidligere. Men det funker ikke. Har lagt meg 7 en dag, 9 en dag, 10 en dag, 11 en dag og rett og slett prøvd alle slags tidspunkter. Jeg forsover meg uansett. 
26. Har enda ingen planer om å ta billappen. Sent ute som vanlig.
27. Får angst av å handle på nett. Om størrelsene blir riktig, om pengene går som de skal, om pakker jeg har bestilt er den som kommer i posten osv. Liker heller å handle i vanlig butikk.
28. Har blitt helt avhengig av nettbank.
29. Kjeder meg nesten hele tiden. Føler jeg ikke har noe liv.
30. Hater å gå på store matvarebutikker jeg aldri har vært på før. Finner jo ikke frem til en dritt og bruker 100 år.

Day 6 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Okei, dum som jeg er skjønte jeg ikke hva zodiac betydde. Men med hjelp fra the google machine fant jeg ut at det er stjernetegn! Jeg er væren, eller aries som det tydeligvis også heter. Elementet mitt er brann, noe som er gøy fordi det er fotballlaget til hjembyen min. Så det passer jo fint? Sto også at væren er en livsnyter, energetisk og elsker å leve livet for fult. Så om det passer HELT vet jeg ikke. MEN så fant jeg en beskrivelse på sol.no som dere kan lese HER. Denne stemmer veldig bra! Jeg er utrolig utålmodig, ganske positiv, teknisk begavet og gjør det bra hvis jeg bare setter meg selv inn i det jeg skal gjøre. Så ja, jeg syns væren passer meg ganske bra!  

Day 8 - A moment you felt the most satisfied with your life. 

Hmm.. Har ikke et spesielt øyeblikk eller et minne jeg husker jeg var ''most satisfied'' med livet. Men kan si det slik som dette: Når jeg har penger, ikke skylder noen noe, har god musikk rundt meg, gode venner rundt meg, muligens litt promille i blodet og rett og slett ingen bekymringer - DA er jeg veldig satisfied. Dette er en god beskrivelse av Hovefestivalen. Bonuset der er jo sommer og varmt, slappe dager og bare gøy! Er nok derfor jeg liker meg så godt på Hove. Kan ikke huske at jeg har hatt det ille der. Bortsett fra når jeg ble så full at jeg begynte å grine fordi en kompis hadde drukket opp drikken min og jeg plutselig sovnet og sov gjennom både Big Boi og Kaizers konserten. Det var litt kjipt... Men nå ser jeg jo bare tilbake på det og ler! Beste Marcel var jo der å passet på meg mens jeg sov og smilte som en sol når jeg våknet, like full som før jeg sovnet. Awii!  


Hove 2011 - beste uka, beste sommeren, beste året! Nederste bildet til høyre er faktisk rett etter jeg våknet! Haha, regnet som faen den dagen så er omtrent sminkeløs her. 
 

Nå skal jeg og Netflix ha en liten date før senga kaller! Håper alle får en fantastisk 17.mai imorgen og at alle som er ute drikker uten måte! 


17.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

UPDATE

Jeg er flink til å blogge <3<3<3<3

Nå sitter jeg i senga hos bestemor og bestefar i Bergen. Det er som alltid kjempedeilig å være her, men i denne settingen er det kanskje litt feil å si? Hele grunnen til at jeg er her er fordi vi var i begravelsen til min oldemor idag. Det var en nydelig seremoni og en kjempekoslig sammenkomst etterpå. Var også en tur på Lagunen Storsenter etter vi kom tilbake ettersom det er 5 minutter å gå dit. Kjøpte som regel alt for mye. 2 bukser, 1 bh, et par solbriller, spraytan (som lukter helt elsk) og mat osv. Jeg må virkelig slutte å bruke så mye penger! Imorgen er det jo 17.mai og jeg gleder meg! Kan ikke huske at jeg noengang har feiret 17.mai i sentrum i Bergen før, bare på Tysnes, Fana og Neshaugen. Så det blir nok gøy! Et lite gullkorn om 17.mai for noen uker siden:

Jeg: Satt å tenkte og holdt på å si noe helt teit...
Eline: Hva da?
Julie: ....Hvor gøy hadde det ikke vært å feire 17.mai i London?

Hahahha, dummeste. Blondie øyeblikk!  

Synes det også er litt trist at når jeg faktisk har litt penger til å gå på byen, så drar vi bort. Idag er jo 16.mai og ALLE er jo ute. Hadde jo vært supergøy å dra ut idag. Men jeg koser meg her i Bergen også da! Herlig å være 18 mens jeg er her så jeg faktisk får tak i snus. Var alltid så rompe før når jeg ikke kunne kjøpe.


Fra bursdagsfesten til Kaja i 2011! Dette var en utrolig gøy kveld! Ble typisk nok alt for full :-) Ali som er med på det første bildet! 
 

Nå skal jeg fortsette litt på den challenge greien ettersom jeg ikke har en dritt å gjøre! 


16.05.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

DAY 4 & 5

day 4 - your views on religion

Hmm.. Dette er egentlig et ganske vanskelig spørsmål. Jeg syns reiligion er en fin ting, om den ikke tar helt overhånd. Det er fint at noen mennesker har noe å tro på. Men synes at det er litt drøyt når noen er så overtroiske at de er villige til å ofre både dyr og mennesker til guden de tror på og slikt. Vet ikke om dere har sett den dokumentaren med de som er så overtroiske at de ''streiker'' på gatene og skriver på plakatene de sine at det å være homofil er grusomt og at man er et satans barn om man er homofil. 

For min del er jeg ikke akkurat religiøs og jeg tror ikke på gud. Men jeg regner meg selv som kristen etter tradisjon. Jeg er konfirmert og døpt i kirka og er medlem av den norske statskirke. Jeg tror også på at vi kommer til et sted etter døden. Men anser ikke meg selv som religiøs.

day 5 - a time you thought about ending your own life. 

Eh, dette kan jeg egentlig ikke svare på ettersom jeg aldri har tenkt den tanken. Har aldri følt meg mobbet eller plaget så ille at jeg har villet ta mitt eget liv. Men jeg har vært veldig depressiv en liten stund noen ganger. Har ''cracka'' liksom. Men ikke i nærheten til ille nok å ha selvmordstanker.


altfor random bilde.

Sitter på skolen og jobber med prøveeksamen nå. Altfor kjedelig. 


13.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 3

day 3 - your views on drugs and alcohol.

Tror vi begynner med den gode delen - alkohol. Jeg er utrolig glad i å feste og jeg liker alkohol. Det kan være en super ting, og det kan være en idiotisk ting. Noe jeg ikke fordrar er mennesker som ikke klarer å oppføre seg i fylla. Mennesker som ødelegger ting med vilje og begynner og sloss osv og dagen etter skylder på at de var så full og ikke hadde noe kontroll. Det er bullshitt. Jeg skjønner at noen folk kan få totalt blackout og klikke helt, men det er ikke ofte grunnet alkoholen, men heller noe annet. Noen mennesker mener alkohol er en dum ting og bare gjør folk dumme. Men jeg ser på det på en helt annen måte. Når man drikker, blir man mye mer utadvendt og veldig lite sjenert. Og når man ikke er sjenert, får man fort nye venner. At bare litt væske kan lette stemningen så utrolig bra og få folk til å bli mer sosiale og generelt ha det ekstra gøy. Jeg er ikke en av dem som mener at drikking hjelper når man er lei seg, tvert imot. Det å drikke smerten bort er bare tull. Man blir ofte 10 ganger så følsom i fylla enn ellers, og jeg har grint i fylla mange ganger. Noe jeg ikke hadde gjort hvis jeg var edru. Det er jo også noe med det å drikke med måte. Jeg skjønner mennesker som ikke vet hvor mye man tåler av visse drinker og slikt, fordi det har jo jeg også erfart. Det tar litt tid før man finner ut hvor mye man kan ha og hva man kan ha. Jeg foreksempel, må være utrolig forsiktig med tequila. Jeg elsker tequila, så det er jo ikke alltid like lett og det er nyttårsaften bevis på. Men nå vet jeg at hvis jeg skal ha det, må jeg være veldig forsiktig med hvor mye og hvor fort jeg drikker. Også er det jo viktig at man er gammel nok i hodet til å drikke. Det blir for dumt å drikke to øl og plutselig være dritings. Noe som bare er helt utrolig kleint. Men ellers er det jo bare morro! Konklusjon: mitt syn på alkohol er rett og slett fantastisk! Når det kommer til sterkere ting som narkotika har jeg nulltoleranse. Om noen av mine venner røyker litt hasj eller noe slikt, er det ikke sånn at jeg ikke vil være venn med dem lenger, men for min del; NULLTOLERANSE. Jeg blir nesten bare irritert av mennesker som sier ''hallo, hasj er mye bedre enn alkohol fordi det er mindre skadelig osvosv''. Det dere ikke skjønner er at hvis man blir avhengig av for eksempel hasj tar det ikke lange tiden før man går lei og deretter vil prøve ut sterke saker. Så hvis noen tilbyr dere en joint eller noe, tenk dere GODT om. Grunnen til at jeg er så utrolig imot alt annet enn røyk, snus og alkohol er fordi eksen min begynte med hasj. Og han gikk over til andre ting og fikk mye problemer med det. Jeg kjenner også flere mennesker som har gått over til både piller, sprøyter og kokain osv. Og jeg kan ikke akkurat si at deres fremtid ser kjempelys ut. Alle narkomaner dere ser på gatene som står og selger magasiner for 50 kr har nesten garantert begynt med hasj. Jeg har blitt tilbudt masse rart mange ganger opp gjennom årene men jeg har aldri sagt ja og med en gang jeg ser noe som har med narkotika og gjøre så går jeg bare. Jeg har sett hva det kan gjøre med mennesker, og jeg vil ikke bli sånn. Jeg vil ikke ødelegge mitt liv, jeg. Konklusjon: alt av drugs er kleint og idiotisk og iallefall IKKE kult. Og jeg håper alle som vurderer å prøve seg, burde tenke seg godt nok om til å vite at det er helt på trynet.Så ja, jeg er helt med på alkohol men absolutt ikke andre ting enn det! 

Nå skal jeg netflixe litt mens jeg spiser......KRYDDERKAKE! Namnamnam! God lørdag alle sammen!


11.05.2013 30 DAGER   1 kommentar

OVER THE YEARS

Siden jeg kjeder meg så inderlig akkurat nå, tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt av reisen min for å finne mitt indre selv. Ikke at jeg enda har det, men jeg har vel kommet litt lenger. Noe som har blitt veldig mye forbedret er jo øyenbrynene mine og håret mitt. Noe som har gått helt feil vei er ''karriere'', kjærlighetsliv og vekt (haha dør). Jaja, here we go.


Begynner i 2009. Det vil si, høsten 2009 iallefall etter bildene. Men det er de jeg har fra 2009, så. Dette året begynte jeg er 9.klasse og fant ut at jeg ville ha mørkt hår. Dette var egentlig et ganske fint år for meg. Som nesten alltid fikk jeg meg en kjæreste denne høsten, som nå går i klassen min (åååomg såå dritkleint). Neida det er ikke kleint en plass, egentlig. Haha. Jeg kjøpte også mitt første speilrefleks kamera, nemlig Canon EOS 1000D! Husker at jeg gikk gjennom alle bokser, skuffer og skap etter mynter. Sparte omtrent ALLE pengene jeg fikk i 2-3 måneder og BADABINGBADABOM plutselig kom dagen hvor jeg stod i kassen på Elkjøp klar for å betale de 4000 kronene kameraet da kostet. Husker det var helt sinnsykt mye regn den dagen. Da mener jeg SINNSYKT. Drakk også på konfirmasjonsleiren. OMGOMGOMG WE GOT A BADAAAAASS OVA HERE. Nei. Vil ikke kalle det drikking, heller smaking av et par dråper alkohol. Kleint at jeg i det hele tatt ble sendt hjem. For et glansår. Vi hadde også et prosjekt på skolen som egentlig var helt sykt gøy. Var en slags teatergreie som het ''du må ikke sove'' som Ida trodde var et lan, hahaha fy faen. Det handlet om 2.verdenskrig og vi hadde det supergøy og jeg lærte.....ingenting. Men jeg hadde det gøy! Mer fra dette året husker jeg egentlig ikke.


2010. Jævla 2010. På tross av min grufulle oppførsel på konfirmasjonsleiren (dør på meg), fikk jeg lov til å konfirmere meg likevel. Heldige meg. Fikk meg også enda en kjæreste, som ikke var helt god i hodet for å si det ALTFOR MILDT. Vi var sammen altfor lenge (10 mnd). Var også på en av de gøyeste feriene noensinne! Bilferie that is. Jeg og min familie kjørte fra Oslo, til Göteborg, til Københav og deretter Grenaa. Vi skulle egentlig til Bornholm istedet men det var noe kluss med fergen eller noe. Var så utrolig gøy! Husker at jeg plutselig fikk mensen på en resturant i Gøteborg. Måtte kjøre risikosport a la Jocelynstyle. Hvis dere skjønner. Ikke et glansøyeblikk for å si det sånn. Begynte også i 10.klasse (yey størst på skolen<3). OG jeg var på Hove for første gang! Også var vi jo på Polentur! ÅÅÅ gud det var gøy! Minner minnesen. Fikk meg jobb også. Første jobben jeg søkte på. HEHE.

2011.. å du herlige 2011. Definitivt det beste året! Ble endelig kvitt den dumme gangsterkjæresten min. Drakk også altfor mye til å være 15/16 år gammel. Men jeg er kul så det får bare være. Det jeg husker aller best fra dette året er definitivt Hove. Det var den sykeste hoveuka noensinne ever omg. Ble kjent med Marcel den uka, noe som gjør hele året egentlig helt spesielt! Tror virkelig vi kommer til å være bestevenner om 60 år når vi begge sitter i rullestoler på gamlehjem. Med mindre noen av oss får alzheimers og glemmer hvem vi er og sånt. Husker også at jeg var ute omtrent HVER dag. Hjemme var liksom ikke et alternativ. Så var jeg på danmarkstur med familien, kusinen min sin familie og Eline! Var helt mongis ettersom jeg hadde med meg Eline og vi blir helt retarda når vi går sammen som oftest. Kjente sixpacen bare bygget på den uka. Og sånn. Også begynte jeg jo på videregående! Husker jeg ble så glad når jeg kom inn på MK og så hjerteknust når jeg ikke kom i klasse med Eline. Også fikk jeg meg enda en kjæreste som jeg såvidt holdt ut med i 9 måneder. Vi har hatt noen relapser men det kommer definitivt ikke til å skje igjen, trust me. Også var jeg i Spania, Altea! Det var en helt super ferie. Vi bodde jo omtrent i et slott. Eller villa da, men det var så sinnsykt utrolig insane fint! OG det var nett der<3 Kunne bedt om mer.


Jævla 2012. Blir sur nesten bare av å tenke på 2012. Dustebæsj år. Så utrolig kjedelig og dødt at jeg nesten spyr. Fikk meg nesten kjæreste da! Omtrent. 2 ganger faktisk. Men forhold var så oppskrytt i mitt hode det året at jeg nesten kuttet meg. Skjedde en god del da! Nemi døde, noe som var jævlig tungt for alle i familien, men heldigivs fikk vi en hjerteknuser til å lette litt på tristheten. Lille Lana. Som var søt helt til hun ble stor. Hun er helt gal, GAL SIER JEG! Men hun har skjerpet seg litt nå, takk gud. Fikk også microringextensions. Gøy å prøve det ut, men uff det var egentlig bare grusomt. Sommeren var også helt død og kjedelig med unntak av noen supre holmefester og hove selvfølgelig. Hadde min første OG SISTE hjemmefest. Trenger ikke å si mer enn at jeg ikke klarer å si nei så det kom altformange mennesker som jeg endte opp med å kaste ut halv 1. Også fikk jeg scooterlappen, treig som jeg er ventet jeg bare 2 år eller noe. Nesten 3. Også ''sluttet'' jeg på jobben og jobbet to dager som telefonselger. Håper dere alle skjønner hvorfor jeg bare var der i 2 dager. Også flyttet min kjære Humu bort fra meg, buhu! Heldigvis kommer hun snart hjem! STOKED! Var på Spaniatur til Altea igjen også, som var herlig men ikke i nærheten så gøy som den første turen. Drakk meg også kanakkas på nyttårsaften, men det sier jeg mer om etter neste bilde.


HEI DU GODE NÅVÆRENDE ÅR! Forsettelsen på nyttårsaften kommer nå! Haha. Jeg fikk en flaske med tequila av han jeg holdt på med til jul som jeg hadde med meg til å ''herlige'' Birkeland på nyttårsaften. De som kjenner meg vet at jeg elsker tequila, men at jeg absolutt ikke tåler det. Et par shots er null stress men jeg tenkte jo ikke så langt så jeg bare kjørte på og drakk opp nesten hele flasken. Endte opp med at jeg ikke husker en dritt fra 23 tiden til jeg våknet dagen etter. Er iallefall en erfaring rikere! Etter det har jeg passet nøye på inntaket mitt minus en kveld hvor jeg drakk nesten like mye, men heldigvis kom meg hjem med alle eiendeler. Dette året har jeg også brukt mer tid i senga enn utenfor døren. OG jeg har blitt myndig som sagt omtrent 1000 ganger før! Det er jo selfølgelig det beste med dette året. Om det er noe mer gøy å si om dette året vet jeg egentlig ikke. Har blitt kjent med kjæresten til Marcel og jeg HATER HENNE! BITCH! Haha, neida, jeg digger hele henne! Hun er helt herlig og altfor snill. Å sammenligne snillheten hennes med min er bare drøyt flaut for min del. Hun skal hjelpe meg med å fikse scooteren imorgen, haha, herlige jente! Hun trilla også scooteren den kvelden dekket klikket fordi jeg egentlig var for beruset til å gjøre det selv. Det er det ikke alle som gjør! Mer interresant eller gøy har ikke skjedd, men mye kommer til å skje! 

- Humu kommer hjem!
- Hovefestivalen! 
- Sommer! 
- Londontur med famen! 
- Tysklandtur med enda mer familie! 
- OSVOSVOSVOSV! 

Tid for senga hvis jeg skal klare å stå opp for å handle dekk og komme meg til Kristiansand. Blir iallefall gull å se Marte igjen! GUD NAIT EVRIBÅDI!


11.05.2013 MINNER   2 kommentarer

DAY 2

Hei folk! Igår var jeg på kino med Aksel, Sissel, Herman, Sebastian/Base/Bruningen og Marius! Vi så......IRON MAN 3! Sykeste filmen. Har kanskje nevnt før at jeg er superinsane Marvel/avengers fan? Så det var et stort øyeblikk for meg. Iron man for alltid <3 Hehe. Nerd.

Over til dag 2 - Where you'd like to be in 10 years.

Denne er tricky. Veldig tricky. Jeg aner egentlig ikke. Det eneste jeg vet at jeg vil er å flytte til en storby helst i Norge eller i Sverige. Ser for meg at jeg en dag flytter hjem igjen til Bergen, eller at jeg ender opp i Oslo. Jeg er en leilighetsjente og har aldri følt trangen til en hage så jeg ser for meg at jeg bor i en fin litt stor leilighet. Jobbmessig håper jeg at jeg er ferdig med en dyr og lang utdanning til jeg 28 år gammel. Jeg tror jeg kommer til å jobbe innenfor media, kanskje starte opp min egen nettbutikk eller noe slikt. Jeg har iallefall lyst til å finne den perfekte jobben jeg trives i med kollegaene jeg trives sammen med. En jobb der jeg våkner om morgenen og gleder meg til å komme i gang.


Bergen // Stockholm

Bortsett fra det har jeg kjempelyst til å reise en god del, oppleve nye ting. Man lever jo bare en gang, så det å se så mye som mulig og oppleve så mye som mulig i løpet av dette livet er viktig for meg. Jeg er jo også DEN festivalbien så jeg har lyst å jobbe innenfor festivallivet (iallefall en liten stund?) og selvølgelig få oppleve så mange festivaler som bare mulig, innenfor reason selvfølgelig. Meg på en metalfestival liksom, det skal man vente VELDIG lenge på. Tror aldri det kommer til å skje.


Hovefestivalen // New York

Ser også for meg at jeg i en alder av 28 fremdeles føler at jeg ikke kan gå glipp av hoveuka hvert år. 

Også vil jeg jo finne drømmeprinsen min og alt det der. Få barn, båt, bil, hus blablabla. Men dette er ikke noe jeg vil stresse med. Jeg vil først ut å oppleve det som oppleves kan og rett og slett leve livet!  


10.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

CHALLENGE

Fant denne challengesaken på nettenestea.com, og ville prøve den ut selv. Likte denne mye bedre enn de typiske ''dag 1 - favorittklærene dine''. Denne har liksom litt mer personlighet i seg. Så da begynner jeg bare på dag 1! - Your current relationship, if single discuss how singlelife is.

Og jeg er da singel, og det er litt fram og tilbake på hvordan det er. Utrolig deilig å kunne velge selv hva man vil uansett hva det er, og ikke trenge å tenke på hva kjæresten vil og ikke vil. Hvordan mitt singelliv er, haha, ehm kjedelig? Jeg sitter dag ut og dag inn i senga på PC eller ser film. Er ute med venner av og til, men ikke så ofte som jeg har pleid før. Det er egentlig ganske deilig, men blir ofte ganske kjedelig i lengden. Savner faktisk å ha en kjæreste, men vet ikke om jeg enda har helt lyst til å stupe i et seriøst forhold.  


09.05.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT: LOVE

LOVE IS IN THE AIR!

Har vært ute litt og tatt noen bilder av søtingene Celina og Muneeb! Ble noen kjempefine bilder iallefall! Take a look! 

Aww! Er de ikke søte? Hva synes dere om bildene?


07.05.2013 BILDER   1 kommentar

HVA HETER DU PÅ VINE?

Hej alla i hopa! Idag er jeg alene hjemme! Med min lillebror da, som atm mekker mat til meg. Må si jeg elsker å være alene hjemme. Er jo litt ansvar når det kommer til mat, vasking og hund men det er så utrolig herlig. Enda herligere når jeg er helt alene! Idag har jeg også gått omtrent 8 km (til sammen opp og ned) til en topp her i Lillesand som heter Olashei. Noe som var tungt og jævlig ettersom sola og varmen steikte ordentlig idag. MEN...... IM A SURVIVOR IM NOT GON GIVE UP!! hæ... Klarte jo selvfølgelig å tryne for så å få hull i den nye tightsen min som jeg fikk for en uke siden. Herlig liv, herlig liv.

MEN OVER TIL OVERSKRIFTEN! Hehe, ordspill. Igår fikk jeg meg Vine på iPhonen min. Det er en app som er ganske likt til Instagram bare at det er filmklipp istedet! Elsker det! Regner med at det kommer til å ta av slik som Instagram om noen måneder. Har lagt ut noen klipp, men jeg har lyst til å følge flere (og ofc ha flere følgere daaah) så jeg deler noen av mine her også må alle med the iphone machine laste det ned! You wont be disappointed. Kuleste appen ever.  

På Vine heter jeg: JULIE STORAAS. Veldig enkelt, rett fram. Følg meg for bedre selvtillit.

Bare sier ifra nå, jeg gjør meg utrolig stygg på omtrent alle filmene jeg har lagt ut. Og det kommer jeg nok ikke til å slutte med heller. 

Sneiks on a plane


07.05.2013 ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

Oh, them modelpics

Yosaphvaskjera

Klokka er halv 2 og jeg skal på skolen imorgen. Ikke nok med det, men vi skal ha lang dag. Urk, not feeling it. Har hatt en deilig, edru og rolig helg og jeg må si det har vært helt supert med en pause fra drikkinga, haha. Skjedde noe litt morsomt(flaut) da. Fikk en kommentar fra Heidichic.blogg.no om at jeg har vunnet et sett med Pantene shampoo og balsam! Vet ikke så utrolig mye om det, men det er et merke som akkurat har blitt lansert i Norge. Det som var flaut, var at hun hadde mailet meg for en uke siden....og jeg har jo ikke sjekket mailen min på tusen år. Skjedde akkurat det samme med tilbud om spillejobb. Men der svarte jeg en måned etter, haha. Må bli flinkere til å sjekke mail kanskje? Ettersom kommentaren hennes ble publisert for noen timer siden regner jeg med hun ikke har funnet noen andre, og at det kommer 6 flotte flasker med hårgodis i posten til meg. Klikk her for å se hva hun har skrevet om pantene!

Over til overskriften! Har fremdeles en del bilder igjen fra photoshooten på fredag som jeg tenkte jeg skulle dele! Mange av bildene her er bare tull og fanteri, men jeg er jo søt da. Eller...?
Jakken jeg har på meg er fra Cubus! Kostet utrolige 400,- kr, noe jeg ikke skjønner fordi den er så fin. Den har tilogmed hemmelige lommer! Hehe. Åh, er i helt forelsket i den. Toppen er også fra Cubus og kostet 30,- kr, haha! Smykket er gammelt og fra Bikbok. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har brukt det smykket. Fineste. 

Senga kaller. Oh never mind, jeg ligger jo i senga, og det gjør jeg alltid ellers. SØVNEN kaller! 


06.05.2013 BILDER   Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT: BALLOONS

Heisann! Nå sitter jeg altfor godt i sengen min etter en veldig lite fornuftig dag. Eneste fornuftige jeg har gjort er vel å rydde litt og lage middag. Igår var derimot en kjempefin dag minus en utrolig trist nyhet jeg helst ikke vil skrive så mye om her. Vi fikk filmet mye på skolen i sammenheng med en lookbook vi lager i PTF. Minussiden var jo det at alle klippene ble nesten ubrukelige, MEN jeg tror kanskje at vi kan få fikset det sånn tålig. Dere kan jo se sniktitt videoen og se selv hva dere tror. 
 

Senere på dagen kom det....wait for it.....en gutt!!! OMG. Neida. Eller jo, jeg fikk overnattings/døgningsbesøk av en kompis fordi vi skulle....waitfor it.... ha HARRY POTTER maraton! Vi fikk faktisk nesten sett alle. Insane fett og alt slikt! Utenom det skjedde det ingenting gøy i løpet av min favorittdag of all times.

Nok prat, mer bilder (og film)!

ÅÅH, elsker bildeutsnittet på dette siste bildet!


Og her er da klippet! Teksten på slutten er helt tilfeldig. Og jeg tror jeg har gjort noe galt med oppløsninga i Premier eller på kameraet hvis ikke det er lysene som gjør det (hvis dere ser på ansiktet til Eline)

Var utrolig gøy å ta bilder i studio med ballonger! Jeg så frykten min i øynene og klarte også å sprekke ballongene etterpå. Flink :-)

Hva synes dere om bildene og klippet? 


05.05.2013 BILDER   3 kommentarer

SUMMER OUTFIT #2


smykke og sko bikbok // shorts ginatricot // jack daniels tank bod på hove

Hforresten klippet av ermene på tanktopen. Var egentlig en t-skjorte. Sykt hvor mye finere den ble.


02.05.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

TWITTER

Da har jeg også fått meg twitter. For en uke siden. Er litt sent ute. Grunnen til at jeg har fått twitter er fordi at jeg føler jeg ikke får hashtagga nok på instagram. True story. 

TRYCK HIR TU FALLOW MI. Er veldig morsom.


To sommerslige bilder! Bare fordi jeg savner den sommeren så insane mye. Og fordi jeg var skikkelig brun! Den sommeren var faktisk helt perfekt. En slik typisk yolosommer. Haha.

Er på skolen nå. Typisk. Blogger jo bare når jeg er på skolen. Har så dårlig tid når jeg er hjemme, fordi da ligger jeg i senga og ser på How I Met Your Mother. Som er en gøy tittel på serien ettersom han ALDRI kommer til poenget og vi aldri får vite hvem moren er. 

Dette ble et rart innlegg. 


02.05.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer
hits