we can never be friends.


31.05.2012 MUSIKK   Ingen kommentarer

toturial: waterpaint i photoshop

Hallaaa! Da skal jeg vise dere hvordan man lager fantastiske waterpaint bilder i Photoshop! Dette kan nok sikkert gå i andre redigeringsprogramer, men her har dere photoshop toturialen.

 

1. BILDET
Først må dere jo finne et bilde! Det er jo meningen at alt annet enn objektet skal være hvitt, så ville valgt et bilde med hvit bakgrunn, et tatt i studio eller et som er enkelt og ''tegne'' hvitt.
Jeg har brukt et bilde av Emina jeg tok i sammenheng med et skoleprosjekt. 


 2. ENDRINGER OG JUSTERINGER
For å få et best mulig bilde når vi er ferdige, må vi nok justere litt. 
- Ta bildet i svart-hvitt
- Gjør bildet lysere og gi bildet høyere kontrast.
- Hvis bildet er over 1000px anbefaler jeg å iallefall sette det ned til rundt 1000px, hvis ikke blir det altfor stort til waterpaint bildet vi legger over senere.
Her ser dere at mitt bilde er nesten 4000px i bredden, og denne skal endres til 1000px.


Slik ser bildet ut når dette er endret.

3. VANNMALINGEN
I photoshop er det en egen effekt som heter watercolor, og denne skal dere ta på den layeren som heter ''background''. FILTER > FILTER GALLERY > ARTISTIC > WATERCOLOR. Den funker ikke på noen andre
layere enn den. Still inn skygge, tekstur osv slik dere vil ha den. Da ser vi at bildet har blitt mer watercolor'ete. Grunnen til at bildet ikke lenger er svart-hvitt
er fordi vi har brukt backgroundlayeren. Men ettersom layeren med svarthvitt ligger over background layeren, så er ikke dette noe problem.
 

Etterpå så må dere ha et watercolor bilde. Slik som dette:


I dette bildet har jeg tatt tre watercolor bilder, inni et. Vi skal bruke dette bildet som en layer oppå objektet. 

Nå skal vi ta dette bildet, over bildet vårt i photoshop. HUSK å legge dette bildet i en layer på toppen. Juster bildestørrelsen på watercolor bildet,
slik at det dekker hele objektet. Da vil det se ca. slik ut:Inni layerboksen, til venstre under der det står layers kan du velge hva slags ''effekt'' layeren skal ha. Denne stiller du enten på SCREEN, eller på LIGHTEN.
Hvilken som er best er forskjellig fra bilde til bilde, så dette er jo bare å velge som man vil.DA VAR MAN VISST FERDIG. DONE DEAL!  

Resultat:Enkelt, eller hva? Send meg gjerne en link til deres versjoner! 

Skjønte dere det? Hvis ikke er det bare å spørre. Er ikke verdens flinkeste til å forklare :-)


29.05.2012 BILDER   3 kommentarer

FUCK NEXUS


KULESTEEEEE


29.05.2012 MUSIKK   Ingen kommentarer

headerplease

Hei! Tenkte at jeg skulle dele en kjempefet side med dere! Til alle som enten er flinke, og liker å lage headere og for de som vil ha ny header men ikke føler de får laget en bra en. 

Da kan de som liker å redigere bilder laste ned bilder fra ønsket til de som skal ha header,og laste opp en header etterpå. Man kan skrive ønsker på hva man vil ha, slik at den blir slik man vil ha den.

Jeg er ganske fornøyd med headeren min, og jeg klarer å lage egene. Men har laget endel på headerplease.com.

BESØK PROFILEN MIN HER. Hva synes dere? Bruker dere headerplease?29.05.2012 DESIGN   Ingen kommentarer

hair extensions bestilt!

Da har man bestilt hair extensions! Denne gangen skal jeg ha punktextensions. Microringer selvfølgelig! 

Er kjempeglad for at jeg bestilte rapunzelofsweden! Får med ekstra microringer, og en hairdonut. Pluss at det er ingen frakt (pga håret kostet over 1000kr) og ingen toll. Så prisen ble på 1190 for en startpakke hvor alt du trenger kommer med. Håret er 50cm, og 100gram. Noe som er helt perfekt. Vil ikke ha for langt hår, og det gamle clipon settet mitt var 113g tror jeg, og brukte ikke hele settet. Så dette blir perfekt tenker jeg! Det eneste som blir litt dyrere, er at jeg valgte å kunne betale i august, og det koster 45kr ekstra. Men det er jo ikke så mye. Så nå får jeg jo feriepenger, tilbake på skatten og har fått meg ny jobb. Så å få betalt tror jeg ikke blir et særlig stort problem. 

Må bare få klippet tuppene og farget ettervekst så blir alt bra! Gleder meg til å få langt hår igjen! 

 
link


28.05.2012 HÅR   2 kommentarer

nytt design

drita lei  det gamle som vanlig, så da ble det nytt! Tycks?


random bilde av ida fra photoshooten vi hadde på torsdag.

 


28.05.2012 DESIGN   Ingen kommentarer

jordbær, blåbær, banan og kesamNAM!!!!


28.05.2012 NAM   1 kommentar

SUMMERFEELING - bilder 24.05

Hva synes dere?


24.05.2012 BILDER   Ingen kommentarer

WATERCOLOR
Noen som vil ha toturial i Photoshop eller? Kuleste ever! Elsker waterpaintings!

Kan også lage waterpaint av noen av dere, hvis dere gir meg et bilde! Altså dere som ikke har Photoshop da :-) Bare legg igjen en kommentar!


24.05.2012 BILDER   2 kommentarer

hello summer
shorts gina tricot

Var ute for å ta noen bilder tideligere idag, og nå har jeg sett gårsdagens paradise episode. Nå er planen min å spise litt pizzabakeren, 
så får vi bare se hva kvelden bringer!  


18.05.2012 BILDER   1 kommentar

leather west

Hei! Bloggehumør er som vanlig ikke på topp. 

Idag har jeg brukt alt for mye tid i senga mi. Men jeg kom meg ut etterhvert. Var ute å kjørte litt. Var også en brann på rutebilstasjonen her nede i lillesand. Så vi var å følgte med på den en stund. Etterhver dro meg og min kjære på butikken og kjøpte nam (chips, jorbær og sjokolade. YUMMMM), så dro vi til meg og så paradise og chillet. Vi har vært sammen 8måneder idag også! 

Orket ikke ta sånne seriøse outfitbilder idag, så var mobilbilder inne på badet. Kjørte hoodie, skinnvest, tutt, strikkehals, jeans og converse idag! Så ikke så vært ut om jeg skulle sagt det selv. Skinnvesten gjorde virkelig susen, altså! 


ikke veldig sexy, men se vesten! 15.05.2012 OUTFITS   Ingen kommentarer

lana
15.05.2012 BILDER   Ingen kommentarer

new in
shorts gina tricot
sko converse
sko villain/dna


skinnvest gina tricot


blazer gina tricot


kjole LMC


jeans pieces
skjorte only

tycks?


12.05.2012 NEW IN   Ingen kommentarer

vellykket intervju!

da var jeg ferdig med intervju hos mmg i sørlandssparken og skal snart chille med kjæresten. krysser fingrene og håper på det beste!


08.05.2012 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

hvil i fred, vovven min

Igår skjedde det verste av det verste. Nemi måtte bli avlivd pga lidelesene hun hadde. Hun hadde kronisk nyresvikt. 

Det er så uvirkelig alt sammen, at hun er borte. At hun ikke er hjemme og venter på meg. Alt er så rart. Kan bare ikke tro det. Går rundt med en klump i halsen, og holder på å grine hele tiden. Klarer ikke å få dritt i trynet.  

Jeg vet det er mange som ikke skjønner hva jeg og min familie går gjennom, om man ikke har hatt eller har hund selv. Men det er ikke de med hund som skjønner det helt heller. Dette er ikke den første hunden vi har hatt som har blitt avlivd så ung. Så det er det verste som kunne skje, skjedde igjen. 

Nemi var en livlig og elsket hund. Hun var glad i omtrent alt og alle, og var en lykkelig hund. Du savnes her hjemme, vennen. Er ikke det samme uten deg.

elsker deg masse <3 08.05.2012 FØLELSER   Ingen kommentarer

nemi

hei! jeg beklager ikke for å ikke ha blogget i det siste. grunnen er at hunden min nemi har blitt veldig syk. både vi og dyrlegene gjør det som kan gjøres, men ting ser veldig mørke ut.. dette er ikke noe jeg har dritlyst og dele til alle eller noe jeg vil snakke om, men jeg skriver dette mest for at det må gå opp for meg selv. hun er bare 5 år gammel og har allerede fått en sykdom som er ganske sjelden i den alderen. det har vært slitsomme dager, spesielt for mine foreldre som har vært oppe dag og natt på skift for å passe på henne. hun ligger nemlig på drypp/intravenøs hjemme. dette går inn på meg mer enn jeg viser og innrømmer. jeg må bare få det ut...

imorgen skal dyrlegene bestemme hva som kommer til å skje. håper bare hun er hjemme når jeg kommer hjem fra skolen.


07.05.2012 FØLELSER   1 kommentar
hits