CAREFACTS//FUNFACTS

 • Er utrolig aggressiv når jeg kjører scooter. Irriterer dritten ut av meg når noen ikke holder vikeplikten eller noen gjør et eller annet feil. Sitter å skriker inni hjelmen haha! Når det er jeg som gjør feil derimot, sier jeg bare lavt til meg selv ''jaja, var en liten feil, ingen bryr seg sikkert hihi''

 • ELSKER makrell i tomat på skiva. Det har jeg alltid gjort!

 • Bruker alltid penger på ting jeg ikke trenger, istedet for ting jeg faktisk trenger.

 • Snakker til meg selv omtrent hele tiden. Noenganger blir det så ille at jeg blir redd for meg selv. 
 • Jeg fikk min første jobb da jeg var 14 år, og det var den første jobben jeg hadde søkt på noengang. Jobbet der i omtrent 2 og et halvt år. Nå har jeg ikke hatt jobb på snart et år. Hmm...

 • Er helt sinnsykt kresen! Så til dere som tenker å be meg på middagsdate hjemme (hahaha), spør meg først hva jeg liker. INNBILSKE MEG:(

 • Hver eneste gang jeg er på vei til å komme i gang med trening, skader jeg meg eller blir syk. Dette er seriøst ikke tull en gang. De to siste gangene har jeg trynt på scooteren. Tipper det er skjebnen som prøver å gi meg et tegn. Kanskje jeg burde gi mer opp enn det jeg allerede har.

 • Elsker debatter. Hater å se på og høre om, men digger å være en del av en debatt. Når jeg virkelig setter meg inn i noe, har jeg faktisk ganske gode argumenter på lager. Ganske fete kommentarer også egentlig. På en debatt vi hadde i klassen om NATO var jeg i gruppen som var for at Norge skulle være en del av NATO. Husker at det andre laget sa at Afghanistan aldri hadde spurt om hjelp fra vårt land. Jeg bare: Men har de sagt at de IKKE vil ha hjelp da? Og INGEN svarte. Jeg bare: JEPP TENKTE MEG DET! Woop. Debatter + meg = sant. Elsker når folk ikke klarer å svare på spørsmål som det.  • Når jeg var liten pleide jeg alltid å ta et bit av havreknekkebrødene jeg spiste på og se inni dem. Pleide å se for meg hvordan det hadde vært å bo inni de små havrehulene. Fant ut av at det faktisk omtrent bare er meg som har tenkt det. WTF? Er jeg unormal?

 •  Pleier alltid å bli venner med mennesker jeg har hatet. Heheeee. Nesten alle mine bestevenninner har jeg hatet før jeg ble kjent med dem.

 • Stalket min bestekompis Marcel på nettby i 2 år før jeg møtte han på Hove. Hehe. • Klarer ikke å gjenfortelle noe morsomt jeg har sett på film osv. Vet ikke hvorfor men jeg bare klarer det ikke.

 • Hater Ringenes Herre og alt som følger med. Unntatt Orlando Bloom. 

 • Er tidenes Harry Potter fan. Utenom Eivind i klassen da. Tror nok han er hakket mer fan enn meg.

 • Favorittserien min noengang er Heroes og jeg griner nesten av at det ikke ser ut til å komme flere sesonger. Trust me, hvis dere hadde sett slutten av siste sesong hadde dere også dødd av dette.

 • Har en merkelig trang av å spare på snusboksene mine for å kaste gamle snus i dem. Teorien min er fordi jeg ikke orker å reise meg og kaste den i søppla.

 •  Aner enda ikke noe av hva faen jeg skal gjøre etter VGS. 
 • HATER oreokjeks. Verste jeg vet. Den har dere sikkert ikke hørt før hæ?

 • Kan bli veldig aggressiv av PTF-fremføringer hvis jeg synes at noen har gjort en skitdårlig jobb. Pleier ganske ofte å være flink til å kommentere både bra og dårlig, noe jeg har fått skryt fra lærerene mine av flere ganger. Skolelys.

 • Har alltid vært sinnsykt aktiv på Spotify, egentlig alltid. Men nå i det siste har jeg vært skikkelig frakoblet ser det ut som. Hva faen skjer.

 • Har begynt å bite negler. IGJEN IGJEN. Åååå...

 • Har aldri vært borti narkotika eller noe slikt. Eller, jeg har vært i nærheten av det grunnet eksen min, men har aldri prøvd. Dette sier jeg bare fordi folk spør meg så ofte, og får nesten sjokk når jeg svarer nei. Eneste drittet jeg har vært borti er snus, røyk og alkohol. Intet annet!


  glanstiden min ass

 • Er ''allergisk'' mot store copyrighttekster på bilder. Ødelegger alt.
   
 • Lager rare hikkelyder hele tiden. Vet ikke hva det er, men min oldemor gjorde det samme. I tillegg rumler magen min hele tiden. ELINE HVIS DU SER DETTE, altså hvor mange blikk har ikke du gitt meg av magerumlingen min... haha.  

 • Er egentlig helt sinnsykt rar. 
   
 • Vinner ALDRI konkurranser. Har vunnet 1 konkurranse og det var madlady naglekonkurransen på instagram. 

 • Meg og Kaja har utrolig mange gullkorn og sanger vi alltid nynner på når vi er sammen. ''Vi eeeelsker katter!'' og ''arpeh..eh...eeeh..ATSJ!!..io'' hahaha også ''eeen liten miss OUOUOU!'' Forventer ikke at noen andre enn Kaja og meg skjønner det jeg nettopp skrev. 

 • Har bare 1 venn som jeg har omtrent alt til felles med. Og det er Marcel! Musikk, mat, meninger om nesten alt, interesser, ting vi ikke liker osv ALT ER LIKT. Han kjenner meg såpass godt at han til og med klarer å vite hva jeg faktisk tenker. I fjor sommer ringte jeg han og var litt fortvilet og trengte å snakke bare. Da sa han ALLE tingene jeg tenkte men ikke turte å si høyt. Det var helt sykt! Den kvelden snakket vi litt over 2 timer på tlf i strekk. Beste vennen there is ♥

 • Har aldri skadet med så ille at jeg må på sykehus/legevakten. Heller aldri vært mer syk enn influensa. Har ingen andre sykdommer eller allergier av noe slag.  

Dette ble et litt senere innlegg en planlagt, men det gjør vel ingenting? Jeg har akkurat lagt meg i senga for å gnome litt Friends om ikke det blir HIMYM. Fikk jo litt sånn dilla på det igår. Så jeg håper alle får en fin fredag videre og at alle dere som drikker ikveld/natt, DRIKK FOR MEG OG! 


26.04.2013 RANDOM   Ingen kommentarer

SUMMER OUTFIT #1

Hiver meg på bølgen! #mainstreamforalltid

Synes blogg.no burde fikste hashtag lenking ass.


topp bikbok // sko jeffrey campbell // shorts DIY // solbriller bikbok


26.04.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

TGIF FOR FÆN

IDAG ER EN SUPER DAG DERE! Fredag i mitt hjerte for alltid! Idag begynte vi på vår aller siste PTF-periode noensinne, noe som er sinnsykt trist. Det er det gøyeste med hele media etter min mening. Elsker å jobbe med det, elsker friheten i faget og digger å se hva andre har gjort i løpet av perioden. Superfun! Tenkte å lage et eget innlegg etter denne PTF-perioden med alle produktene jeg (og eline haha) har laget i løpet av to fantastiske år i faget. Til alle som skal begynne på media til høsten, GLED DERE! Vet ikke hvordan det fungerer på andre skoler, men Møglestu MK sitt opplegg innenfor faget er sinnsykt flott! 

Jeg har jobbet med Eline nesten hver eneste gang bortsett fra 2-3 ganger. Av 14 ellernoe, haha! Denne perioden smeller vi til med to lookbook videoer for Bikbok, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å begynne å filme! Hele opplegget vi har planlagt til nå virker utrolig spennende! Gleder meg også masse til å legge filmene ut her!

Noen gamle PTF-bilder tatt ifjor:

Ida - Eline - Ida - Meg.

Igår var jeg hos en god kompis som har vært mye på bloggen, altså Dilshod! Jeg tok oppvask og ryddet litt mens han lagde mat til oss, og resten av kvelden chillet vi med ......wait for it..... HOW I MET YOU MOTHER! Har aldri i mitt liv likt den serien faktisk.. Har sett litt av det, men har bare aldri engang humret over det. Men igår lo jeg meg virkelig ihjel! Han er jo omtrent privatmodellen min og jeg rett og slett digger å fotografere han! Han har virkelig både kropp og ansikt til en modell. Han er kanskje litt for lav til å kunne jobbe som modell, men ellers er det helt sinnsykt hvor dyktig han er foran kamera! Pleier å si at han kan gjøre den styggeste posen og lage den styggeste grimasen og likevel se smashing ut på bildene, hehe. Det er faktisk helt sant! 


Noen bilder av Dilshod jeg tok til en solbrillereklame! Fy for en super dag i studio!


For fotointerreserte så har jeg ikke redigert bakgrunnen som dere ser, og har brukt en kjempestor softbox som bakgrunn. Altså, jeg har tatt lys inni softboxen! Blir så fin og myk bakgrunn! 

Så nå skal jeg lage klart to innlegg til, lære meg noen trisk i Premier Pro til PTF filmene også lage moodboard! God fredag alle! 


26.04.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

AZTEC SHIT

Yo! Kom hjem fra engelsktentamen for en liten stund siden, ooog det gikk igrunn ganske bra! 

Da jeg var i Arendal på lørdag var jeg og ei veninne inne på Bikbok for å kikke litt. Da så jeg denne sinnsykt fine toppen her, til bare 50 KRONER!! Den er så utrolig fin! Littegrann stram ved puppene til å være M (grunnen til at jeg pleier å handle topper i L) men ellers så utrolig fin og et helt sykt kupp spør du meg! Elsker dette mønsteret! Blir nok brukt altformye til sommeren! Snygg. Vad tycks? jeg er altfor flink i svenska liksom.


24.04.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

UNBLOGGED


Utsikt fra bussvinduet på vei til Hovden i vinterferien! 


Nattehimmelen, tatt fra hytteverandaen på Hovden.


Selfie i januar


Litt mye støv på dette bildet, men jeg digget det! Så det ikke før nå..
Nydeligste hunden min


Tatt fra bussvinduet

Noen bilder dere likte? JEG ER EN SUPER BLOGGER SOM BLOGGER ALLE DE FINE BILDENE MINE YEEEEEEAH!! 


22.04.2013 BILDER   2 kommentarer

THE IRON GIANT

Siden jeg har skadet begge mine bein (woop) blir jeg nok sengeliggende dagene fremover. FOR EN FORANDRING. Er jo aldri sengeliggende, neinei. Så da må det jo til en del filmer! Jeg har lastet ned The Iron Giant, på norsk fordi jeg har sett den når jeg var liten og da klarer jeg ikke å se den på engelsk, og jeg gleder meg masse til å se den! Syntes den var så utrolig spennende når jeg var liten. WII! ååå <3 den heter gutten og jernkjempen på norsk, for dere som lurte! Tok litt tid før jeg fant ut av navnet både på engelsk og norsk.


22.04.2013 ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

INVALID ONCE AGAIN

Har akkurat kommet hjem fra norsktentamen. Dere tror jo faen ikke at jeg klarer å tryne på scooteren for andre gang?! Verst av alt, jeg trynte på vei TIL skolen. Så der satt jeg med sår og smerte over alt, og silblødde fra et kutt jeg fikk i trynet. JÆVLIG GØY!!! Oppgaven vår, altså den lange oppgaven (2 sider, drittlang ass) var en novelleanalyse oppgave. SJOKK. Det eneste vi har gjort i norsken i år, og jeg kødder seriøst ikke, er analysering av tekster og reklamer. Jeg trodde jeg skulle spy. Pleier som regel og skrive alt for mange sider i norsk og engelsktentamen, men nå fikk vi da en grense på 3 sider. Og mamma og pappa får liksom sjokk over at jeg kom hjem så tidlig. Unnskyld meg, men selvom jeg er invalid igjen betyr det ikke at min effektivitet på skrivesiden er svekket. Forskjellen på det jeg er vant med og den idag er jo at når jeg har skrevet mye, er det jo grunnet at oppgaven er ''skriv en novelle'' eller  ''skriv en fortelling'' eller noe. Men jeg pleier alltid å være rask i norsk og engelsk tentamen. Effektiv på tentamen, treig ellers. Gikk iallefall ganske bra. 

Helga var igrunn ganske fet. Fredagen satt jeg jo bare hjemme og gnoma. På lørdag var det tidlig opp og rett på bussen til Arendal. Lydprøver, loking, og noen matbiter senere, stelte jeg meg og møtte min herlige Marcel som kom videre til landsfinalen i Larvik! Flinke gollet<3 Møtte også Marte som er kjæresten, kjempeskjønn jente! Senere på kvelden var det bare masse stress. Men jeg var iallefall ute å drakk. Kom altfor sent hjem som vanlig. Det rareste skjedde vel igår. Var helt hangoverløs. Ingenting! Så etter en liten stund, BAM der kom kvalmen og hodepinen...WTFFFF. Misfoster ass.


1. Kjøpte meg en ny topp på Bikbok for 49kr! Superfin og kjempebillig! 2. Hhaha, Marte unders, marcel i midten og meg på toppen. Vi lagde haug :-) 2. Meg klar for å opptre! 4. Styggeste bildet av meg ever. Meg og Sondreyo. Er lesbevennen hans etter det jeg skjønner fra å ha lest litt på facebookmeldinger. Alltid like gøy! 

Så nå, så invalid som jeg er, sitter/ligger jeg i senga og tenker å se en film eller noe. For et liv. For et jævla liv. Haha.


22.04.2013 HVERDAGSLIG   1 kommentar

JB IRRITASJON

GREIT VI HAR SKJØNT DET! BIEBER VAR I NORGE OMG WÆÆ

Har seriøst ikke ord for hvor høyt irritasjonsskalaen min har økt gjennom disse tre dagene Justin Bieber var i Oslo. Greit, han er kjekk. SKIKKELIG kjekk. Men for satan, han er jo et jævla menneske! At alle disse ''belieberne'' ikke klarer å styre seg selv bare de hører navnet hans. Spør dere selv, hva faen hadde dere gjort hvis det hadde kommet tusenvis av mennesker og omtrent teltet utenfor hotellet deres? Ikke nok med det, men hallo, han er faktisk på jobb! En tour er en jobb, ikke en ferie. Når han da sliter stompen av seg for å gi fansen sin 3 flotte konserter, skal dere jævla norske fjortisser selvfølgelig stille dere utenfor hotellet hans (om det i det hele tatt var det hotellet). Jeg synes direkte synd på gutten. Det er jo ingen fred å få! Han kommer til hotellet, og vil bare legge seg og slappe av. Det er jo faen meg drøyt at det står tusener av skrikejenter utenfor hotellet hans da? Er det virkelig ingen fiber i kroppen deres som IKKE er egoistiske?

ÆRLIG TALT. Jeg hadde digget å få møte han jeg også, men hadde jeg sett han på gata (lite sannsynlig) så hadde ikke jeg løpt skrikende bort til han og hoppet på han. Det er direkte flaut at folk faktisk har guts nok til å gjøre det. 

Ikke nok med det, men nyhetene og nettavisene har jo tatt HELT av! Noen av headlinerene jeg ble helt sjokkert av: ''Vet du hvor Justin Bieber er? Send inn bilder'' og ''Her befinner belieberene seg nå'' og ''Bieber ble smuglet ut av konsertene''. SMUGLET?? Er dere virkelig så jævlig egoistiske? At gutten søren meg må bli smuglet til konsertene sine? Hva faen? Tenk at han ikke en gang kan gå å kjøpe seg en brus alene.. Jeg blir lei meg.

Jeg er stolt over landet vårt. Men dette er virkelig kleint. KLEINT. Menneskerettighetene blir jo skyvd rett i dass! Og dere norske beliebere er jo faen meg GALE! 

Jeg synes han skal få lov til å gå ute i gata akkurat som en vanlig person. Han har gjort så utrolig mye bra for fansen sin, organisasjoner og kreftsyke barn. Han elsker fansen sin. Men han driver jo ikke å stalker dere, hopper på dere og skriker etter dere? Det er jo direkte skummelt å få vilt fremmede mennsker etter seg på den måten, men selvfølgelig noe han sikkert har vent seg litt til. Vil ikke kalle meg selv en fan da, jeg liker jo ikke musikken hans noe særlig. Men syns han har en nydelig stemme, og et hjerte av gull. At folk også da fokuserer på at han røyker hasj og blir sure på papparazzier som har skjedd 2-3-4 ganger i forhold til de tusen andre fine tingene han har gjort. Husker dere Avalanna? Så utrolig gjort av han. 

Så til dere som parkerte ræva utenfor the thief, klikka på crewet hans, kaller han homo, løper etter han og ALT DET DER. Jeg er jævlig flau på deres vegne :-)Forresten, til dere som er One Direction fans. Er enda flauere over dere. Hade.


19.04.2013 TEMA   5 kommentarer

DEN ER UTE!!!

For dere som ikke vet det, har jo Daft Punk (kuleste duoen i verden omtrent) ''comeback'' nå! De har laget/lager nytt album og har slippet offisiell singel! Den heter Get Lucky, og er helt insane! Har jo hørt på sånne uoffisielle mixer folk har laget etter at Daft Punk slapp en teaser, men endelig er den her! YEAH. Har seriøst ikke ord for hvor mange fiber i kroppen min som hopper og spretter i spenning til hele albumet kommer ut!

HØR PÅ SPOTIFY HER 


19.04.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #6

Lenge siden nå, men men. Bedre sent enn aldri! Kan jo alltids bare følge meg, heter JULIEVS :-)

19.04.2013 INSTAWEEK   Ingen kommentarer

TGIF

Åååh, elsker fredager! BESTE DAGEN I UKA! Vi har jo PTF på skolen om fredagene, som er det diggeste faget! Så er det hjem og bare chill eller gøy eller hva det måtte være resten! BEST.

Vil veldig gjerne ut idag, men skjer visst ikke så jævlig mye. Alle skal jo på russekro. Så derfor har jeg meldt meg som sengeliggende/hundepasser for kvelden. Imorgen er det dessuten opp tidlig for å dra til Arendal på ukm. Lydprøven vår er 10.20, så derfor må vi være der til 90.50. DREP MEG NOEN. Selve greia starter i 4 tiden, om det ikke var 3. Vi skal nok ikke på før rundt 5, så er det rett hjem! Skal på en liten fest/gathering hos en kompis med gode folk! Blir gøøy! Har handla inn litt av hvert av godsaker iallefall, blir ikke en brisen kveld for å si det sånn.


SMIL OG VÆR GLAD FOR HVER DAG SOM GÅR, SÅ SKAL DU SE HVOR VONDT I KJEFTEN DU FÅR!


19.04.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

I WANT THIS SO BAD

Nå skal jeg snart legge meg etter en altfor lang dag. Ingen powernapping idag! Har også holdt meg sånn tålig i det sunne hjørnet. Grovbrød med litt majo, skinke, ost, salat, agurk og tomat. Pita med salsa, rømme, skinke, salat, mais, agurk og tomat. Vanlijekesam med blåbær og brunt sukker. Det er forresten helt sinnsykt godt!! 

Har sett igjennom litt nettbutikker og sånn, og har dere sett hvor mye fint weekday har fått inn? HERREGUD. Noen klyp meg hardt før jeg ber pappa sette over alle sparepengene tilbake til meg. Har iallefall satt sammen noe av det jeg har funnet og noe av det jeg har siklet på i flere dager. Livet er ikke lett.

BTW! For dere som følger annais, så vet dere kanskje at hennes favoritt jeansmerke er Cheap Monday? Det har de på Weekday! Mine gamle favoritter er Cheap Monday og kjøpt på Weekday i Oslo. Er så utrolig billig for såå fine klær på med god kvalitet!  


Alt fra WEEKDAY.


WEEKDAY - GINATRICOT - WEEKDAY - GINATRICOT


Alt fra GINATRICOT


ZARA - BIKBOK - GINATRICOT - MODEKUNGEN.SE


BIKBOK - NELLY.COM - MODEKUNGEN.SE - DR.MARTENS/NELLY.COM


18.04.2013 CRAVINGS   Ingen kommentarer

2 TATTOVERINGER

SAP! Sitter på skolen nå og skal snart ha presentasjon i web. Kan ikke si jeg akkurat gleder meg.

Tenkte jeg bare skulle vise dere de to tattoveringene som en dag skal pryde min kropp. Begge tattoveringene betyr noe for meg, den ene litt mer enn den andre.


Dette er bare to lignende bilder jeg har funnet av tattoveringene jeg skal ha. Potene her vil jeg tro at er kattepoter, men jeg skal ha hundepoter. 

TATTOVERING 1 - EXPECTO PATRONUM
Noen vil vel si at det er kleint å ta en harry potter tattovering, men denne symboliserer ikke harry potter 100% for meg. Filmserien har vært en ganske stor del av mitt liv siden jeg var liten og den første filmen/boken kom ut. For dere som ikke er helt harry potter nørds, så er dette den charmen som får ut patronusen til en person. En patronus er en skytsverge, altså en slags beskyttelse. Hvis dere enda ikke skjønner hva jeg babler om, så er det de blå, lysende dyra som dere ser i harry potter. Harry har jo et reinsdyr eller noe slikt, og moren hans har et dådyr. Og hvis dere enda ikke skjønner hva jeg snakker om, så er dere bare helt idiotiske. Beklager ass. Jeg skal ta denne altså fordi den for meg symboliserer barndommen min og en slags beskyttelse. Skal jo finne en annen font, og plassere den på armen.

TATTOVERING 2 - HUNDEPOTER
Dette er nok den som vil bety mest for meg. Jeg skal ha 3 poter, enten der den er plassert på bildet, eller på siden av magen, under puppen. Disse 3 potene symboliserer alle hundene jeg har hatt. Nemo, Nami og Lana. Nemo og Nemi ble avlivd pga sykdom og aggresjon/redsel. Lana er fremdeles med oss, og hun fikk vi for litt mindre enn et år siden.


Har prøvd å vise hvor jeg skal ha de to tattoveringene, haha veldig bra.

Så nå er det bare å spare opp! Tror ikke jeg skal ta før jeg har nok av penger til å ta hos noen som er veldig flinke, vil ikke risikere og bli merket for livet og at den da blir mislykket. 

 


17.04.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

UPCOMING

ÅÅ, føler det er så utrolig mye å se frem til for tiden! Så må jo nesten skrable ned her

- UKM
er jo nå til lørdag! Hadde ikke lyst til å delta i år, men gjorde det likevel sammen med noen jenter jeg synger med. Var på påmeldt før jeg visste ordet av det. Vi kom jo videre fra kommunemønstringen, og til lørdag er det fylkesmønstring! Er så mye gøyere enn kommunemønstring. Utrolig mange flinke mennesker, og kjempefet stemning. Skal også møte Marcel (haha blir mye snakk om marcel merker jeg), kjæresten hans også håper jeg også jeg får sagt hei til lillesøsteren hans! Skjønn og talentfull jente! Hun synger som en gud! Skal også møte Mitra, en god venninne jeg ikke har sett på måneder. Etter UKM er det rett på fest hos en kompis!  

- NATT TIL FØRSTE
Den ultimate festedagen. Nå som lille meg er myndig, må det jo bli litt ekstra morro! Har vært ute en gang denne natten, og det gikk vel ikke akkurat helt bra.. heh.

- 11.MAI
skal jeg møte (hahahhaha) Marcel igjen! Eneste lørdagen han hadde tid. Så da skal vi vel drikke og videre ut etterpå! Tror jeg iallefall? 

- 17.MAI
Dette blir nok en mye gøyere dag til neste år, når jeg er russ. Men jeg synes at 17.mai er en dyr men veldig fin dag! God mat, og i år også god drikke! Har aldri drukket på 17 mai før! 


haha, so cute. Vebjørn og meg fra 17mai 2011. 

- LONDON
Vi har enda ikke satt presis dato på londonturen meg og min bror fikk til julegave. Men ettersom min far har eksamen(er) i mai, tror jeg dette blir i juni. Gleder meg så sinnsykt!! 

- KAROLINE KOMMER HJEM
Ååååh! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til verdens beste humsi kommer hjem! Skal faen meg bake kake og stå klar på flyplassen når hun kommer! Driter i om hun kommer hjem 5 om morgenen! 


Karoline og Siw ifjor sommer! Åååh, var en helt herlig dag!

- SOMMERFERIE
Hm.. trenger jeg å si noe mer? - HOVEFESTIVALEN!!
Uken fylt med alt jeg elsker! Sommer, sol, festing, handleboder, rå musikk, lysshow, konserter og alt som kommer etter! RÅESTE UKEN ÅÅ JEG GLEDER MEG SÅNN! - HOLMEFESTER, GRILLFESTER OG ALLE FESTER UTENDØRS
Kom sommer! Holme/grillfester er jo det herligste! Digger å lukte hor når jeg kommer hjem! 

- BERLIN 
Enda en gave vi fikk til jul! Da drar jo nesten hele slekta med oss! Alle mine 4 besteforeldre + mamma, pappa og min lillebror! Håper denne opplevelsen av Berlin blir bedre enn den jeg fikk da vi var på polentur. Den var klein altså. Å fy faen.

- 3MK - LONDONTUR!
Hvis det i det hele tatt skjer! Gleder meg utrolig mye til turen, men absolutt ikke til skoleåret. UGH! 

- RUSSETIDEN
 Det eneste jeg egentlig gleder meg til er å ha den kuleste russebuksen, landstreffene og å kunne feste omtrent hele tiden. 

- LIABP 2014
Tror dette er noe magen allerede kribler over! Har rett og slett ikke råd til å dra i år, pluss at noen av dem jeg skal reise med ikke er 18 før turen. Noe som er bra med å dra til neste år, er jo at da arrangerer de turer til enda flere steder! Nå er det jo bare Ios og Ayia Napa, men ser at de skal arrangere tur til Ibiza, Mykonos og Magaluf! Jeg sikler fremdeles til å dra på Ios-turen!  

sant det ser gøy ut???? JAAA 

- BUKU PROJECT + THE HOLY SHIP + COACHELLA 2014/2015/2016 
Har enda ikke bestemt når dette skal bli. Må jo først få meg jobb så jeg har råd til å dra. Buku er en rååå festival i New Orleans mens Holy ship er i Miami og Coachella er i California. Så dette er jo sinnsykt dyrt om man ikke planlegger veldig nøye og kanskje tar en hvert år, eller to det ene året og 1 det andre. Vanskelig å planlegge, men festivallivet er det beste jeg kan få oppleve og dette er en drøm jeg skal få til virkelighet! Har også veldig lyst til å jobbe innen festivalliv/kultur/reiseliv en gang! Er også på Coachella hvor ''Tupac rappet med Snoop'', regner med dere har sett klipp av hologrammet de lagde av han? HEEELT SYKT.

Noe dere ser frem til?


17.04.2013 BLANDING   3 kommentarer

WHTE CHRISTMAS

Yo. Siste innlegget før jeg går å legger meg nå. Innså akkurat at jeg ikke har vist sangen jeg spilte inn sammen med Jørgen/Jøk/Jdawg rett før jul i sammenheng med et skoleprosjekt. En veldig tatt-på-sparket innspilling ettersom jeg hadde gått gjennom den 2-3 ganger før vi spilte inn. 

Hadde vært et fint innlegg om sangen og innspillingen var bedre planlagt, og om det hadde vært jul. Haha. Vi hadde jo bare noen timer på oss før vi måtte levere.  


16.04.2013 VIDEOBLOGG   Ingen kommentarer

VERDENS VAKRESTE SANG

Da var desiget iallefall sånn nogelunde ok. Får enda ikke headeren til å komme helt i midten, men det får bare være.Nå sitter jeg og jobber med litt magasinet til meg og Eline, ettersom det skal trykkes imorra! Gleder meg til å se resultatet! Blir kjempegøy. Legger selvfølgelig ut bilder av de ferdige magasinet! 

Som sagt tusen ganger allerede, var jeg på Pir6 i helgen. På skolen idag kom kontaktlæreren (trolig en skikkelig kjekk ungkar på hans alder) min bort til meg og spurte om jeg var der, fordi han trodde han så meg. Han visste ikke at jeg hadde blitt 18, og derfor ikke at det heller var meg. Så ja, jeg var på byen med læreren i helga! Haha, jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Hadde vært morsomt hvis jeg hadde sett han også, men men! Det jeg egentlig skulle si var at Marcel var DJ på Pir6 på lørdag, og både der og på vorset spilte han denne sangen. Den er så utrolig magisk og vakker! Den har gått på loop hos meg siden. Elsker originalen også, og generelt alt med musikken til Daughter er helt sinnsykt magisk. Men denne mixen, den tar virkelig kaka.


16.04.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

drittdesign

Skal få fikset design snart, er så irriterende med skjeiv header. Måtte bare si ifra så dere ikke tror jeg er mer retard enn det er jeg allerede er.

Lame. 

meg og min herlige bestevenn


15.04.2013 BLANDING   Ingen kommentarer

HOVEEEE!!

Det jeg brukte mesteparten av bursdagspengene mine på, var billett til HOVEFESTIVALEN!!! Den følelsen jeg fikk av å ha billetten i hånda i år også, helt herlig.De siste årene har jo Hove bare blitt større og større. De to første årene var det absolutt ikke like populært som det nå har blitt. Synes lineupen i år er litt kjedelig i forhold til de andre årene, men den er jo enda ikke helt ferdig så jeg håper på iallefall noen råe slipp fram til festivalen starter. Er jo allerede noen ganske syke slipp som Macklemora/Ryan Lewis, Modestep, Calvin Harris, CLMD, Crystal Castles, Chvrches, Frank Ocean, OFWGKTA, Peace, Kings of Leon, Porter Robinson (!!!!!!) og Rudimental. Hvis jeg skulle valgt noen slipp selv ville jeg DIGGET Passion Pit, Clock Opera, Daughter, Savant og Wolfgang Gartner.

Dette året blir jo mitt fjerde år på denne fantastiske festivalen, så jeg har jo samlet meg opp en god del erfaringer når det kommer til alt fra pakking og telting, priser og pengebruk og mat og drikke. Jeg tenkte å lage et litt større innlegg en vanlig med litt tips og sånn som jeg lover dere som har vært der både 1 og 2 ganger og dere som skal for første gang i år, kommer til å få god bruk for. Mitt første år var jo katastrofalt når det kom til pengebruk og ting jeg tok med meg. Var ikke på campen da, fordi jeg var 15 år. 

Hvis dere er interreserte i å se bilder fra de andre årene jeg har vært der, så kan dere se her:

2010, 2011, 2012

Kan i bunn og grunn bare si at Hovefestivalen generelt er helt sinnsykt og det er en skam og ikke dra dit. Kunne aldri tenkt meg en sommer uten Hove. Det er noe vi på sørlandet kan ha en stor glede av og noe å være stolt av at vi har her! 

 


15.04.2013 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

så var man myndig også!

Halla alle nesten like kule mennesker som meg. 

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. Det er så utrolig deilig å være 18! Å kunne kjøpe hva man vil og dra hvor man vil! Har hatt et helt sykt døgn! 

På fredagkvelden etter en fin middag og dessert med min herlige familie, dro jeg å møtte Helene. Vi var hos Dilshod en stund, og da klokka var bare noen minutter fra min bursdag, satt jeg og helene å nistirra på klokka. Da den ble 12, skrek jeg: JAAAAAAA!!!! JEG ER 18!!!!!!!!!! Også løp Helene å skrudde av musikken og fikk alle til å synge bursdagssang for meg. Jeg synes det egentlig er kleint, fordi jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Man sitter jo bare og smiler, haha. Dro jo hjem etter en stund, og bare koste meg med tanken av at jeg var myndig. 

Dagen etter hadde jeg en utrolig fin brunsj med familien, før jeg scootra ned til byen for å møte Helene. Det var utrolig fint vær! Knallsol, nesten 10 varmegrader og blå himmel! Var så deilig å kjøre scooter uten boblejakke, skjerf og hansker. Så dro vi først på Narvesen hvor jeg kjøpte festivalpass til Hove, som har blitt en slags tradisjon. Så dro vi til polet, for jeg måtte jo få meg en sånn takk-for-at-du-viste-legg-uoppfordret slikkepinne. Kjøpte ikke stort på polet, bare en flaske tiktak og en tropica sex on the beach. Pappa mente at den var altfor søt, og at jeg kom til å bli kvalm. Men han synes smirnoff ice er altfor søtt også, og det heller jeg jo nedpå som om det skulle vært vann så jeg tror ikke det blir noe problem for meg! Etter polet, dro vi opp på Meny for å handle enda mer drikke! For dem som er interresert i å vite hva, så handlet jeg en god del smirnoff og bacardi breezer. Og blandevann. Har lært meg at jeg har det best når jeg drikker rusbrus, da er det godhumøret og nesten ingen kvalme! Farget også håret mitt gult, haha! Men skal vaske godt med sølvshampoo og prøve å få vekk gulfargen. Den går jo mer og mer vekk for hver dag som går, har jeg erfart. 

Ellers stelte jeg meg, og ble hentet av Chrstopher, en kompis jeg ikke har sett siden Hove ifjor! Kjempekoselig å se han igjen! Så kjørte vi til Marcel og begynte å vorse hos han! Han har jeg heller ikke sett siden september, åååh var herlig å se gollen min<3 Han hadde spillejobb på pir6, som definitivt var den gøyeste klubben igår. Var jo også på spot/gossip room, men det var utrolig kleint. Ble også svindla for 50 kr, jævla fuckers. Livet på pir6 var også utrolig mye bedre og lokalet var helt sykt. Fikk meg sånn halvveis en date til neste helg, haha! Dro på mine sjarmer og mine skills i c-walking, herregud så morro! Så sa han til meg: du er jo nesten like flink som meg i c-walking! Jeg bare: eeeeh!! Han bare: okei, du var flinkere enn meg. Haha, såå vittig! Min kjære Marci var også utrolig flink til å spille, blir helt imponert jeg! Var kjempegøy å se på han! Og med spilling, så mener jeg DJ-ing (hvis man kan si det). Litt etter 2 dro vi 3 tilbake til Marcel, og hadde et utrolig koselig og gøy nach bestående av mint ice shots, rødvin, mimring, valsdansing og bare gøy! Skulle egentlig dra hjem i 3-tiden, men ble plutselig til at jeg ikke var hjemme før 6. Haha! Ettersom jeg drakk rødvin, fikk jeg jo en litt grusom hangover i dag tidlig. Alt i alt, hadde jeg en kjempesyk og helt fantastisk dag, kveld og natt! Gleder meg til å møte dem igjen 11.mai, og Marcel til UKM neste lørdag! 

14.04.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

amen

 

Jeg kan se sympatien i øynene deres.
Det falske smilet.
De endeløse frasene.

Det er som om det er stemplet falskhet over hele ansiktet.
Ett oppgulp av et slimaktig spill.

De spiller et skuespill.
Jeg blir kvalm av å se på.

bare et lite gladinnlegg fordi jeg gleder meg så til å bli 18. 2 og en halv time igjen folkenssssss

 


12.04.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

Kjedsomhet

 

1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Sia - I'm In Here, Massive Attack - Paradise Circus Gui Boratto remix, M83 - Too late, Mackintosh Braun - Made For Us.

3 - Parfymene dine

Escada Sexy Grafitti (tror jeg iallefall)

4 - Noe du gruer deg til

Å betale for ting selv. Er jo 18 imorgen, og myndigheten har sine nedsig også vil jeg tro.

5 - Noe du savner

Sommerværet. Haha, vi hadde kjempefint vær her forrige uke og frem til igår. Da begynte det å SNØ. IGJEN. Hva faen skjedde

6 - Antrekket ditt i dag

Kan vel egentlig si jeg var meget nydelig idag. Rosa sweatpants, fleecegenser og vikingstøvler toppet med ingen sminke og håret i tutt. Fear not, jeg skal pynte meg til ikveld for jeg skal ut å spise! 

7 - Det du kjøpte deg sist

Utenom snus, mat og drikke såå... vet jeg egentlig ikke? Tror ikke jeg har vært på shopping siden juleferien.

8 - Hva har du i sminkepungen?

MASSE DRITT. Hahaha.. alt mulig igrunn.

9 - Mobilen din

iPhone 4s yo

10 - Din verste uvane

Snusing, glemming av tallerkner og fat på rommet og bruk av penger.

11 - Rommet ditt

Ja? hva med rommet mitt? Hvem faen har skrevet disse spørsmåla? spis drit

12 - Sminken du bruker

Foundation av et merke jeg ikke gidder å sjekke, guerlain solpudder (700 kr for faen), benefit mascara, rimmel øyenbrynspenn, h&m dipliner.

13 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

Imorgen, fordi jeg blir 18.
Hovefestivalen, fordi det er rått.
Sommer, fordi jeg fryser.
London, fordi det er fett. 

15 - Ti ting du ønsker deg

Penger. Et liv. En kjæreste. Denim jakke. Dr. Martens. Mer penger. Enda mer penger. Et livsforbruk av pepsimax. En fin leilighet. Ny iPhone.

16 - Et bilde av deg når du var liten


sjarmtroll as.

17 - En artist du liker (jente)

Frøken del rey. Nei, kom ikke på noe annet.

18 - En artist du liker (gutt)

Frankie Oceani. Yoi.

19 - Et bilde av håndskriften din

For fin til å vises. Vil ikke at dere skal bli sjalu og sånn

20 - Smykkene dine

nei

21 - Et sted du vil til akkurat nå

Et sted der det ikke er snø og er over 15 varmegrader hadde vært fint

22 - Din favorittscene i en film

Uten tvil denne:

 

Jeg er harry potter fan til hundreogtusen og denne scenen var lifechanging. Jeg får fremdeles frysninger selvom jeg har sett den tusen ganger.

23 - Lommeboken din

Bruker sjeldent lommebok, men har en håndlaget en fra Puerto Rico. Om ikke det var Buenos Aires.

26 - Ti ting om deg selv

Kjeder meg ikke SÅ mye at jeg gidder å skrive ti ting om meg selv. 

27 - En sang du virkelig er lei

Harlem Shake 

28 - Noe du ikke forlater huset uten

Truse.

29 - Din favorittblogg

ssbk.blogg.no

30 - En matrett du elsker

mmm taco og kebab. egentlig alt usunt. tror egenlig jeg liker hjemmelaget pizza aller best

31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker

favorittskoene mine er nok jeffrey campellene mine og noen svarte pumps fra bikbok. Favorittkjolen min....ehh? Vet ikke egentlig. Jakken er definitivt skinnjakka mi.

32 - En ferie du vil på igjen

Mallorca i 2008, aaah det var gøy!

33 - En sang som får deg til å gråte

Ingen. Faen kan ikke begyne å grine av en SANG

34 - Noe du er redd for

Edderkopper. Centipedes, glemt ordet på norsk. Ja er vel det.

35 - Hvordan ordner du håret ditt?

Retter det? Vasker det? av og til krøller det.

37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Lana del rey moan. Et magisk bilde.

38 - En ting du aldri kommer til å gjøre

Hm. Være med i 71 grader nord. He-he

39 - Alle premiene du har vunnet

Jeg har vunnet en naglekonkurranse for litt siden. Vant også en pakke med lovehearts i 9.klasse på konfmøte fordi jeg klarte fader vår utenat først. Nå blir nok keilin i klassen stolt av meg <33

40 - Favoritt serie(r)

Heroes, Lost, Big Bang Theory, One Tree Hill og Gossip Girl. 

FOR ET FLOTT LIV JEG HAR DERE!!!! INNHOLDSRIKT!

 


12.04.2013 RANDOM   Ingen kommentarer

myndig til helga, liksom

WOOP! 

Sitter på skolen i nuet og jobber med HTML og Flash. Høres gøy ut ikkesant? Nå har jeg ikke blogget på 8 dager eller noe, og grunnen for det er at jeg ikke har sminket meg ordentlig på sikkert 2 uker. Var til og med på fest i helga uten ordentlig sminke. VELDIG ulikt meg. Så absolutt ikke ut. Resten av uka har jeg egentlig bare lagd middag, sovet og sett på film. Så Savages etter at ei venninne av meg sa hun synes den var drittklein, og da måtte jeg jo se selv. Jeg synes den var utrolig morro jeg! Bare slutten som var litt.....rar. Men ellers digga jeg den! 

Men over til overskriften. Dagen over alle dager nærmer seg, nemlig 18-års dagen min! Skal ikke ha en skikkelig heftig feiring med venner og alt mulig hjemme, og det var igrunn aldri planen heller. Jeg skal først stelle meg hjemme med Helene, kanskje vorse litt? Så kommer Christopher og henter oss også bærer det til Kristiansand. Christopher er en jeg pleier å være med på Hove, og han har jeg faktisk ikke sett siden Hove ifjor så det blir gøy! Vi kjører da til Marcel, som jeg heller ikke har sett på et halvt år nå! ÆÆ. Så skal vi vorse hjemme hos han før vi drar på pir6, som er en studentbar/utested. Også der Hove hadde hoveslaget i Kristiansand for noen uker siden. Siden det er lørdag er det mange andre utesteder som er åpne, så da blir det sikkert litt ''barhopping'' eller hva det kalles. Vet ikke om det blir flere enn oss 4, og det bryr jeg meg egentlig ikke så veldig mye om. Gleder rompa av meg til å se mine herlige guttaboys igjen! Valmira har jo bursdag på søndagen, så da møter jeg nok på henne i løpet av natta. Regner med det blir en litt større feiring helga etter eller helga etter der igjen med alle mine andre venner som er 18. 

Ellers, har mamma bursdag imorgen og vi skal feire både min og hennes på fredag sammen med familie. Da kommer mine besteforeldre også, så det gleder jeg meg masse til! Blir nok en deilig fredagskveld med masse god mat og kake! Må feites opp vet dere. Kanskje det blir barrulling istedet for barhopping. HE-HE. Kan jo i denne settingen dele partylista mi på spotify! Der er det masse mainstream, som er det jeg synes er gøyest på fest og i fylla for da kan jo alle sangen. Er jo helt teit å spille musikk ingen kan synge med til og ikke kan, eller hur? Kunne aldri spilt den vanlige lista mi på fest. 

 

Er dere fylt 18? Om ikke, når fyller dere?


10.04.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

DIY: DANGERS SHORTS

Hei! Endelig har jeg blitt ferdig med shortsen jeg har holdt på med i lang tid. For noen uker siden begynte jeg å klippe på den, og igår/forigårs begynte jeg på den igjen! Hadde lyst på en som ligner dangers shortsen til runwaydreamz, synes det ble gangske likt når det kommer til naglene.

Kort fortalt det jeg har gjort:

1. Fant shortsen, klippet til lengden jeg ville ha.

2. Klippet og fiklet ut trådene (rysjene?) på kantene.

3. Vasket den på ekspressvask, bare for å få de trådene til å se bra ut. Ser helt rart ut før man har vasket dem, synes jeg.

4. Festet naglene!

Resultatet:


Dette er da alle shortsene jeg har naglet på til nå. Er litt andre nagler foran på den svarte og den øverste som jeg har vist på andre bilder. Den i midten er definitivt favoritten til nå. 
 

Hva synes dere?


02.04.2013 DIY   2 kommentarer

RUN FORREST, RUNHelig film, herlig sang.


01.04.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer
hits