time for cupcakes!

Har oppskrift til verdens beste sitroncupcakes, som jeg har lagt en liten vri på ettersom at det er tatt ut ifra en kakeoppskrift. Hehe.
Så nå skal jeg lage muffins! 

Noen som er hypp på oppskriften?YUMMI!!!!!!!


30.04.2012 NAM   Ingen kommentarer

SALGSBLOGG!

...ÅPNES IMORGEN!

Jeg har enda ikke fått orden på betaling osv, så det holder jeg på med enda. I mellomtiden kan dere se noe av det jeg selger:

AND MORE TO COME! Jeg har heller ikke tatt særlig dyr pris på noenting. Gled dere! 

 


30.04.2012 SALG   Ingen kommentarer

verdens nydeligste menneskeLeighton Meester. For de som ikke vet har jeg blitt helt gossipgirl gal i det siste. 


28.04.2012 INSPIRASJON   2 kommentarer

favorittbloggere

Tenkte jeg skulle dele med dere de bloggene jeg har bokmerket meg, og som jeg klikker meg inn på minst en gang om dagen. Mine favoritter!

SORRY FOR FORSKJELLIGE STØRRELSER. Jeg orket ikke å lagre alle bildene, så jeg kopierte de heller bare..


LIVINGDOLL. Inspirerende antrekk. Elsker alle bildene hun deler når hun er på reise spesielt.

 
JOANNA. Svensk råkul blogger! Digger håret hun hadde her, selvom det er farget brunt nå. Stilen er helt fantastisk. Hun har også helt syke bilder og
kjempefine gratis design. 

  
ULRIKKE. Fine, fine bergenseren som jeg har fulgt siden jeg gikk i 8. klasse. Hennes blogg inspirerte meg til å lage min egen.  

 
ANNA. Går ikke ann å ikke digge denne jenta! Like gammel som meg, og bloggen har jeg fulgt nesten like lenge som jeg har fult
ulrikkes! Herlige bilder! 

 
ANNIKEN. For en helt sjokkerende blogg! To år yngre enn meg, selvom hun ser to år eldre ut. FANTASTISK STIL! 

 
KRISTINE. Denne bloggen ble umiddelbart en favoritt da jeg klikket meg inn. Mer og si er det ikke. 

 
JULIE. For det første, heftig fett navn! Haha. Denne dama er den med sykest stil på modette.no, ifølge megselv. Hun har null problem med å ta noen litt
drøye bilder som faktisk inspirerer utrolig mye. Hele dama er vel en inspirasjon. 

Leser du noen av disse? Noen andre som er en av dine favoritter som er verdt å lese?


28.04.2012 ANBEFALINGER   1 kommentar

lage noe enkelt og godt

Halla! Igår var jeg matpia hjemme og lagde ''farmormat'' til min lillebror og meg. ''Farmormat'' er faktisk bare makaroni, kjøtt og ketchup og noen ganger ost. Grunnen til at jeg kaller det Farmormat er fordi min farmor lagde det alltid til meg når jeg var liten. Det er utrolig lett og lage, og jeg synes det faktisk er kjempegodt. 

Det eneste du trenger å gjøre er og koke makaroni og steke kjøttdeig i svin eller kylling. Jeg blander i salt, pepper og et hvitløksfedd. 
Når makaronien og kjøttet er ferdig blander du det bare sammen! Enkelt og greit! Så kan du ha litt salat på siden, og kanskje ost på maten?


fjortisyo
 


26.04.2012 NAM   Ingen kommentarer

cravings
26.04.2012 CRAVINGS   Ingen kommentarer

tilbakeblikk - spania 2011


25.04.2012 BLOGG   1 kommentar

musikk atm


25.04.2012 MUSIKK   Ingen kommentarer

paradise circusmassive attack


24.04.2012 MUSIKK   Ingen kommentarer

grapes and juice

Hei! Da har jeg endelig satt meg til ro etter en dag med skole, scooterkjøring og teori! Har vært en ganske gøy dag! 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i den store deilige senga mi og se på Gossip Girl! Snakkes!

 


24.04.2012 HVERDAGSLIG   1 kommentar

photoshoot!

Hei! Nå sitter jeg på skolen i studietimen. Skal pakke sammen og gå om noen minutter, fordi jeg skal ha kjøretime på scooter! Endelig. Scooteren min står jo bare og råtner, så er vel på tide jeg begynner å bruke den litt. Må kanskje få lappen først da, hehe. 

Så skal jeg ha noen photoshoots nesten hver fredag i mai, Katarina skal stå modell for meg en av dem! Men jeg lurte på om kanskje det er noen flere som vil? Tema er vår, blomster, sol, kjærlighet og lykke som er det jeg forbinder med vår. Modellen må ha utslått hår eller krøller, og lyse kjoler på seg. Det er vel det eneste kravet. Pluss fin sminke da! Men det er jo ikke så vanskelig å fikse. Har funnet noen locations allerede, men vil finne et par til. Blomster og natur må til. Si ifra om du er hypp på å være modell!  

 Vil bli litt slik som dette:

24.04.2012 HVERDAGSLIG   4 kommentarer

tulip
21.04.2012 BILDER   2 kommentarer

sånn her vil jeg kunne danse:Liker ikke sangen så godt, men FY FAEN for noen dancemoves og for noen heftige klær.. s-e-x-y? 


19.04.2012 MUSIKK   1 kommentar

ohsnap

Roses are red,
violets are blue
I thought I was ugly
but then I met you. 


17.04.2012 WHATSUP   Ingen kommentarer

planer fremover

Beklager for at jeg ikke har blogget i det siste, men har hatt mye å gjøre, pluss at blogglyst har vært på bånn.. noe den egentlig enda er.

Jeg hadde forresten bursdag på fredag, happy 17! Så nå er det bare et år minus noen dager til jeg er 18! Så på lørdag var jeg på UKM fylkesmønstring i Arendal, som var veldig morro selvom jeg ikke kom videre. Jeg har også kjøpt HOVEBILETT!!!!! Og det er heller ikke så veldig lenge til, så fort som tiden går.
 

Forresten, hvilken farge?
Jeg vet ikke engang om de har min størrelse på Bikbok i sørlandsparken, men jeg føler nesten jeg må kjøpe dem. Men det kommer sikkert ikke til å bli noe av.

Men dette ble egentlig bare et veldig rotete innlegg. Så nå skal jeg vel heller følge med i timen. NÆT. Hehe, hadeeee


16.04.2012 BLANDING   Ingen kommentarer

hva skjer med polititet?

Ville fortelle dere om noe som skjedde nå nylig, rettere sagt fredag. Jeg og kjæresten min var en tur i byen rundt 10 tiden, for å kjøpe et eller annet. Vi parkerte ved kiwi i Lillesand, og satt der en stund. Plutselig kommer det en mann med rifle på ryggen og spørr om røyk. Han fikk selvfølgelig et nei. Vi visse han hadde blitt anmeldt, men politiet kom aldri. 

Dette synes jeg ikke gir noen mening i det hele tatt. Tenk på all den skaden han kunne gjort. Det kunne helt mulig blitt en ny 2207 massaker. Han kunne vært en stor fan av Breivik, og på all den tiden han hadde før politiet i det hele tatt hadde giddet å komme, kunne han skutt ned halvparten av menneskene som var i sentrum. 

Dette irriterer meg. Etter 2207 BURDE virkelig politiet ta seg sammen. Om folk ringer å sier at det er en slosskamp i sentrum, at det noe som i det hele tatt er litt mistenkelig burde ikke politiet nøle om å komme en gang. Det er faen ikke normalt å gå rundt beruset med rifle på ryggen midt i byen heller. Han kunne vært en like syk jævel som Breivik. 

Dessuten, så vet de fleste at politiet ikke bryr seg så mye om facebookangrep og andre ting, med mindre det er veldig seriøst. Betyr det at resten som har blitt angrepet, bare litt mindre alvorlig ikke burde telles? Dette leste jeg om på Sophie Elise sin blogg.

JEG synes, helt fult og helt ærlig at politiet her i Norge burde ta seg sammen. Jeg vet at det er tilfeller det politiet ikke burde bli blandet inn i det hele tatt. Men tenker de virkelig, at det er bare tilfeller som er kjempealvorlige som burde bli tatt hånd om? ALLE tilfeller det personer trenger politiet inn i bildet burde bli tatt hånd om. Og hvis de ikke har noen mulighet til å hjelpe, kan de iallefall si det på en ordentlig måte. 


04.04.2012 TEMA   Ingen kommentarer

hoveartister

Siden jeg ikke har blogget på en stund, tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvilke artister jeg gleder meg mest til som kommer til Hovefestivalen. For de som ikke har skjønt det elsker jeg hove. Hehe.. 

Det kommer jo flere artister etterhvert, pluss at det kommer et storslipp idag! Et band eller en artist som er stor i UK, da. 

Men, de jeg gleder meg aller mest til:

LANA DEL REYKENDRICK LAMAR


SKRILLEXTHE XXFLUX PAVILLIONEMELI SANDETORO Y MOI
hvis dere skal til hove, hvilke artister/band gleder dere dere mest til?


02.04.2012 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer
hits