HUMØR OG SÅNN

Følte jeg ville skrive et skikkelig sykt dypt innlegg om livet nå.

Nei.

Men jeg skal skrive noe litt mer seriøst liksom. Dette blir da et dokumentasjonsinnlegg på ferden om å finne ut hva som gjør jeg så rar for tiden. Har helt merkelige humørsvingninger. Altså ikke sånn typisk sånn jævlig glad i det ene sekundet og frøken grinesen i det andre. Jeg klarer å holde følelsene mine inni meg. Det forgår så jævlig mye rare greier inni hodet mitt nå at jeg klarer ikke å ta tak i det som er der og finne ut hva det er fornoe. Jeg tror at det kan være det at det nærmer seg 18 års dagen min (don't get me wrong her jeg gleder meg som hore til den dagen) og da blir jeg jo å stå mer og mer på egne ben, noe jeg egentlig ser fram til. Tror jeg. Men jeg kjenner virkelig på at jeg er jævlig glad for at jeg bor hjemme med familie som serverer mat hver dag og tar seg av alle ting jeg ikke kan eller gidder. Altså, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal betale en regning. Noe som er litt kleint å si men faen heller. Også det at alt jeg planlegger går helt feil vei enn det jeg hadde tenkt at det skulle. Altså da, en mer negativ vei. Jeg er også usikker på omtrent alt. Mistet all inspirasjon til både ting på fritiden og på skolen. Det eneste jeg har inspirasjon for nå er å feste nagler på alt jeg har og eier. 

Jeg har ingen jobb. Og jeg har heller ingen motivasjon til å skaffe meg en. Jeg har ingen penger, og heller ingen motivasjon til å skaffe meg. Føler jeg lever på alle andres penger, og det vil jeg jo ikke. Men det er ikke et eneste fiber i kroppen min som sier ''JA JULIE DU VIL HA JOBB, LAG EN CV OG LEVER DEN PÅ ALLE MULIGE PLASS OG SKAFF DEG EN FAENS JOBB''. Det er heller mer sånn ''meh''. Utsetter alt jeg kan, og det ender som oftest opp i at jeg ikke klarer å fullføre. Jeg vet ikke hva som gjør humøret mitt sånn, hva det er som messer med meg oppi hodet mitt. Jeg savner gode gamle dager da jeg hadde tusen ideer til nye PTF-prosjekter på skolen og var ute av huset nesten hver eneste dag sammen med venner og hadde det kjempegreit. Hadde tilogmed en jobb! Nå har jeg jo giftet meg med senga og pcen min og går nesten aldri ut i hverdagene. Jeg liker å ligge i senga dag etter dag, men jeg blir helt gal i hodet av det også. Og igjen, null motivasjon til å komme meg opp å gjøre noe. 

Har lyst å finne tilbake til den motivasjonen jeg hadde før. Da jeg gikk lange turer ute for å ta bilder for ingen grunn, da jeg bare sendte melding til folk jeg ikke kjente så veldig godt for å møtes, da jeg hadde inntekt og kunne dra på shopping og handle ting jeg ville ha, da jeg gjorde noe ut av livet liksom. 

Nei off dette ble skikkelig kleint. Men jeg poster det uansett fordi jeg har jo faen ikke bedre å gjøre. Så nå skal jeg se på big bang therory og dø videre under dyna. Alene. I mørket.

Kødda.

Har lyset på. Dette bildet var egentlig jævlig kult

Alle som spiser påskeegg med sånn hvit bæsj oppi i ferien er homo

 


24.03.2013 FØLELSER   2 kommentarer

FORANDRING FRYDER?


2010 - 2009 - 2009 - 2011


2012


2013


Føler jeg har gått fra pen i 2009 til heslig i 2010 til pen i 2011 og til helt ok i 2012 og 2013. Haha, hva skjedde? 


24.03.2013 RANDOM   Ingen kommentarer

DIY: STUDDED SHORTS

Hei! Kom hjem for noen drøye timer siden, og har brukt dagen på å tukle litt med nagler og shorts og gått en tur med hunden. Og ja, det er egentlig det? Hadde en blandet fin kveld igår med gode mennesker! OG nå er det snart tid for HJEMMELAGET PIZZA. Omgomgomgomgomg så godt. Jeg har ikke spist ordentlig på to døgn så jeg gleder rompeballene mine av meeeg... 

Men jeg har jo som sagt satt litt nagler på to shortser, så dere kan heller få se bilder!
Trekantede nagler kan kjøpes HER


Vanlige firkantede nagler kan kjøpes HER
Små runde med flat overflate kan kjøpes HER
 
Hva synes dere? Fint, ikkesant? :-)


23.03.2013 DIY   Ingen kommentarer

1000 STUDS FROM MADLADY.SE

Heisann! Lenge siden, en uke nesten faktsk! Har ikke hatt noe å blogge om. Til og med instagram har vært treigt og lite oppdatert, og da skjer det lite i livet ass. 

På mandag vant jeg en konkurranse på instagramprofilen til madlady.se, og vant 1000 nagler! Utrolig gøy siden jeg aldri vinner noe som helst. Så idag kom naglene fram, så jeg tenkte jeg skulle vise dem noe fordi jeg ikke har noe annet å blogge om. Jeg har festet noen av naglene på en shorts, og det gikk ganske fort faktisk. 30 min? Brukte også bare 1 av posene jeg fikk, og jeg fikk en goood del. Hallo, tusen nagler. Det er faen ikke lite heller, haha!


Digger at de kom i  en sånn ''bag'', blir lett å holde styr på! Og bagen er ganske stor, trenger to hender for å holde den liksom.


Her er da de forskjellige naglene jeg fikk! Fikk kjempemange av de vanlige firkantene, og av de sølve trekanta. Og ca. 40 av de spisse, så de var det færrest av. 
Så her er shortsten jeg festet på, mangler bare to stykker så er den helt ferdig! Hahaha, ble en veeeldig rask redigering som dere ser.. Har løsnet litt av lomma(jævlig stress), og festet den slik dere ser her. Så alt i alt tror jeg at jeg brukte litt rundt en halvtime. 

Men nåå har jeg dårlig tid, fordi jeg må rydde rommet, finne klær til ikveld og pakke litt, og komme meg opp til lillesand senter for å møte Helene og Iselin. Håper på en fiiin kveld!
 


22.03.2013 NEW IN   Ingen kommentarer

VIDERE I UKM

HALLOOEN vi kom videre idag på ukm! TO og jeg gjentar TO(!!??) sceneinnslag gikk videre, og jeg, selma, marie og silje var et av dem! Kjempemorro. Jeg er ALDRI enig i juryens beslutninger og i år var desverre ikke noe unntak. Alle er jo flinke, men herregud det er lov til å si at det er mange mindre flinke også er det ikke? Jeg skal ikke henge ut noen på noen måte, men det var 1 filminnslag som ble sendt videre og jeg fikk ikke sett filmen, desverre. Gutten er født i 99 og fikk også en talentpris for å ha vært påmeldt på flere ting og det var liksom helt sykt. Han hadde et bilde og en film. Javel, jeg hadde 3 bilder og to sceneinnslag? OG jeg hadde bilde, film og sceneinnslag ifjor. HVOR ER MIN TALENTPRIS:( Men poenget mitt her er, er at uansett hvor bra denne filmen til gutten var, så er han altså født i 99, som vil si at han går i 8.klasse (eller er det 7?) og jeg kjenner noen som hadde 2 filmer, en dub og en musikkvideo(der absolutt alt var laget selv!!) og de går i klassen min. Jeg prøver ikke å være nedsettende eller stygg eller noe, men ærlig talt... vet ikke noen som har holdt på med film og musikk i flere år og gått media i 2 år, LITT mer om dette enn en som er 14 år? Filmen var sikkert kjempekul og bra gjennomført av en så ung gutt, men still.. Syns det er litt rart. Syns også det er teit at det bare ble sendt 1 bidrag videre når det alltid har vært 2. 

Sånn da var det lille irritasjonen iallefall litt ute av kroppen min. Kan jo ikke klage helt heller, kom jo videre selv. Men en jury i en konkurrase der det inneholder kunst og film i tillegg til musikk og dans, der burde det være noen som kan media. Altså som har studert, eller i det minste gått medier og kommunikasjon. Kan ikke si at det bildet som kom videre var noe særlig heller. OMG SORRYY... er jeg slem?? Neida. Men altså det er en stor forksjell på et bilde av et hus i en konsentrasjonsleir som ser ut som det er knipset mens man bare har løpt forbi og deretter at man bare har tatt fargene og kontrasten litt sterkere i picasa, enn et bilde av en iguan (SOM VAR HELT SYKT BTW) der fotografen har brukt gylne snitt og der man kan se så utrolig godt at bildet er gjennført og planlagt. Det er som dette hvert år og det er SÅÅÅ IRRITERENDEEEEE!!! Og det er tilogmed mange som er enige med meg. Man skal jo tenke, ååh ja jeg skjønner godt hvorfor den personen kom videre, h*n var jo så utrolig flink!! Og ikke sånn: HÆÆ?! Hva skjedde nå?

NÅ SKAL JEG HOLDE KJEFT OM UKM.

Ellers har jeg vært syk hele uka. Jeg har hatt influensa, så derfor har jeg dødd litt. Igår facet jeg en av mine største mareritt og fobier... nemlig NESESPRAYEN! Okei, jeg tok faktisk nesedråper fordi jeg ikke klarte å ta nesespray... Jeg hater det, det verste jeg vet. Det er like ille som for eksempel å putte en bille i nesa for meg. JÆÆVLIG. 

Jeg har ikke noe mer å si om dette. Kunne klaget enda mer om ukm juryene over the years, men jeg velger og ikke gjøre dette fordi jeg allerede virker slem og bitch av det jeg har skrevet over her. Jeg er egentlig veldig snill, men folk må jo tåle litt kritikk. Sikkert ingen av dem som leser dette uansett, hehe.


Eneste bildene jeg har å vise. Første er fra lydprøvene/generalprøvene tideligere idag, og et bilde av sminka mi idag.. Haha. Kommer sikkert noe shiat i avisen om noen dager som jeg legge ut ellerno.
 

Vi sang forresten en trestemt versjon av Somewhere over the rainbow som vi har jobbet altfor sykt mye med. Ble bra tilslutt da.


16.03.2013 HVERDAGSLIG   5 kommentarer

WE CAN ONLY LIVE TODAY

Nå er jeg tom for liv på candy crush, og da har jeg ingenting å gjøre. Derfor legger jeg meg til denne sangen. Vet ikke hvorfor, men jeg føler det er en rolig sang. Selvom den er liksom litt sånn partyyo. Men jeg eeelsker den og jeg forguder netsky. HADE. E meinår, natta! 

Lillesandsdialekta ass <3 JAU JAU
 


10.03.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

THROWBACK PARIS

Heisann! Da var det søndag (ugh) igjen, og denne helgen har bare løpt ifra meg.. Fredagen var definitivt den beste dagen denne helga. Koste meg kjempemasse! Igår var helt grei igrunn, hadde det fint da også for all del! Idag har dagen gått mest ut på å rydde og vaske litt, sett noen episoder Pretty Little Liars og laget kake til mamma og min bror kom hjem. Selvom det ikke var noen trang til det, fordi de hadde jo med seg både smågodt, påskeegg, chips og boller... Haha, sunne familien. 


Savner Paris så utrolig.. Skulle ønske jeg gjorde mye mer ut av det da jeg var der. Fineste byen jeg har vært i. Var der i desember en gang i 2010. Bildet øverst i midten er utsikten fra hotellrommet. Hver kveld klokken 6(tror jeg det var?) begynte eiffeltårnet og blinke som fyrverkeri. Det var så utrolig nydelig! Helt magisk å se på. Nå står jo London for tur, og det gleder jeg meg så sinnsykt til! Det er jo også en helt utrolig fin by, av det jeg har sett av bilder og film. Gleder meg til å se det med egne øyne.

Hvilket bilde synes dere var finest? Jeg synes definitinvt at bildet med eiffeltårnet og månen er det nydeligste. 


10.03.2013 MINNER   Ingen kommentarer

TING JEG SUGER PÅ

Heisann! Idag har vært en ganske innholdsrik dag. NOT. Scootra ned til butikken og handla inn melk, donuts(namnamnam), sjokolade og tyggis når mamma og dem hadde dratt. Mamma hadde kjøpt coco pops(eller hva det heter) altså frokostblanding til meg, også hadde hun ikke kjøpt melk.. Jeg bare: eh, skal jeg spise det med vann da? Hahah. Men ellers har jeg chips, brus og diverse andre litt sunnere varianter av mat innhandlet til helgen. Ellers har jeg vært på den lengste sangtimen hittil i år, tror den varte litt over en og en halv time. Jeg har også vært en liten tur til byen og møtt Iselin og Helene som var på tur med søteste Marco(det er en hund, hah).

Tenkte jeg skulle kjøre en liten runde med ting jeg suger på. Det er faktisk utrolig mye, men får se hvor mye jeg i det hele tatt kommer på.

Holde avtaler og komme tidsnok.
Er det noe jeg er helt elendig på, det det. Er det noe så viktig som jobb så klarer jeg å komme tidsnok, om ikke et par minutter for sent. Men jeg stresser som vanlig til alt annet. Venneavtaler, kino, skole, sangtimer ja u name it! Dette er også en ting jeg prøver indelig å bli bedre på da. 

Rydde etter meg
Hahahha, her er jeg nok verst. Hvis du kommer opp på rommet mitt på en god dag, er det kanskje bare 1-2 glass og noen tallerkner der. Men ellers kan jeg faktisk ha opp til over 10 glass og fat. Da ender det som oftest opp med at det er tomt for glass i skapet, og kjeft fra parentsa.

Komme godt i gang med ting
Yess. Er som oftest ganske trøtt, og det er jeg nesten 24/7. Dette gjelder også nesten alt, med unntak av ting jeg syns er kjempegøy. Nye prosjekter på skolen, rydding, matlaging. Omtrent alt. Tar sin tid før jeg klarer å sette meg inn i ting og komme ordentlig igang.

Alt som har med sport og gjøre
Jeg er flink på tre ting når det kommer til sport. Det er dans, ski(slalom og langrenn) og badminton. Nemlig fordi det synes jeg er gøy, og da liker jeg å være flink til det. Fotball, håndball, løping, basket og ja egentlig alt resten jeg har prøvd før. 

Være rask på do hjemme.
Jeg har alltid med meg mobilen på do, og sitter alltid enten og sjekker facebook, instagram eller spiller jewel mania. Og da sitter jeg der i opptil 10 minutter før jeg innser at jeg fremdeles sitter på do. Sånn skjer også når jeg sitter på trappen og ganga og tar av meg sko. Pleier som regel og ta av en sko, også sitter jeg bare der og surrer på mobilen. Det er også veldig sjelden at jeg husker å ta med meg mobilen fra badet og med meg opp igjen på rommet. Vaskemaskinen og tørketrommelen står oppå hverandre, og jeg legger alltid mobilen i mellom dem, også glemmer jeg den bare der. Haha. 

Trene og spise sunt
Vet ikke hva jeg kan tilføye. Hadde jeg kunnet trene zumba og badminton hver dag hadde jeg det, men det har jeg ikke råd til. Er jo drittkjedelig og danse zumba alene for jeg kan jo ikke så mange moves, hah. Og jeg vet ikke hvor jeg kan få tilgang på badminton og der trenger man jo minst to mennesker, hvis ikke er det jo så kjedelig. Når det kommer til mat så elsker jeg nesten alt usunt. Chips, pizza, kebab og alt mulig. Er ikke så glad i sjokolade, men jeg spiser det jo hvis jeg vil. Til tross for mitt hat mot trening så skal jeg se om jeg klarer å få trent iallefall litt og kuttet ned på all den usunne maten mot sommeren. Må jo ha en litt fin kropp!

Holde inne følelser og skjule hva jeg føler
Jeg får høre så ofte at jeg har et utrolig tydelig kroppsspråk, så jeg har veldig problemer med å holde skjult det jeg føler. Og jeg har sjeldent problemer med å si hva jeg føler og tenker.

Holde meg hvis jeg syns noe er morsomt
Det har jeg klart et par ganger, og da begynner jeg og skjelve i hele kroppen og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Men ellers så bare gauler jeg ut av latter uansett om jeg ikke burde. For eksempel i klasserommet når alle sitter og jobber og det er ganske stille så kan jeg finne på å plutselig bare le, og da ser ALLE på meg og bare ''wtf?'' liksom. Det skjedde igår, da grein jeg av latter av en jenna marbles film. Klarte ikke og holde meg uansett hva jeg gjorde.  

Holde kjeft.
Jeg snakker hele tiden. Sier det jeg føler for når jeg føler for det.

Fikse håret
Jeg var ganske flink på det før, alltid rotfletter, fint oppsatt hår, krøller og masse andre ting. Når er det enten i hestehale, tutt eller bare vanlig rett ned. Har fått litt angst for å krølle høret etter jeg så hun som brente av håret litt. HJELP.

Spare penger
Har jeg penger, bruker jeg de. Når jeg ikke har penger skulle jeg ønske jeg hadde spart litt, men når jeg har penger gir jeg fult faen og bruker de i hytt og pine sånn som jeg vil. Er omtrent alltid blakk.

Passe på elektronikk
Alle mine pc'er, mobiler, iphoner, ladere, øreplugger, mp3-spillere, tv'er, høyttalere, dvd-spillere osv har blitt byttet ut og reparert utallige ganger. Har hatt iphone 3 ganger og alle har knust. En mistet jeg til og med i do. Pc'en min har jeg knust to ganger, ødelagt skjermen på to ganger, mistet tastaturknapper x-antall ganger, ødelagt dvd-rommet. Ladere har falt i fra hverandre. Tven min klarte jeg og slå noe inn i så det kom en sånn irriterende flekk på. Vet ikke hva det er med meg, men er alltid noe som er ødelagt eller blir ødelagt. Klumse-julie. 


Disse bildene er tatt i sommer. Savner extensions og langt hår :(

God natt snupper! 


07.03.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

FAVORITTER AKKURAT NÅ

HEEIIIIEIEIEIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kødda.

Idag har min svakhet for å sovne etter skolen slått inn. Sovnet rett etter middag, og sov i ca. 2 timer. Ikke braaa. Men heldigvis så har jeg fått i gang scooteren min igjen så da er det ikke så utrolig krise hvis jeg forsover meg, fordi da pleier jeg å ha grei nok tid uansett. Trenger jo ikke sminke seg hver dag. Ellers har jeg laget middag to dager på rad, og jeg griner nesten av stolthet. Jeg er jo den verste kokken omtrent, og jeg hater og lage mat. Grunnen til at jeg plutselig ble helt gira på å lage middag er vel fordi jeg er dødssulten når jeg kommer hjem og fordi jeg bare vil spise så fort som mulig, haha.

Idag har vi jobbet på spreng på skolen. Vi lager portrettvideoer av hverandre, og det tar utrolig med tid fant vi ut av idag! Vi hadde 7 timer på oss, og vi har fremdeles en del igjen. Men har faktisk vært en gøy og veldig effektiv dag. Var jo helt slakta når jeg kom hjem, og det er vel grunnen til at jeg sovnet. Men siden jeg ikke har noe særlig og blogge nå, så tar jeg og legger ut noen av favorittsangene mine atm! 

 

 

Mistet sansen for Lana Del Rey en periode av en eller annen grunn, men nå føler jeg den er på vei tilbake! Føler meg litt mainstream for tiden, men men! Må finne meg noe ny musikk.. Haha.

Hvilken sang likte dere best? 


06.03.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

CRY IF YOU NEED TOWe live in a generation of not being enough.


05.03.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

HOW TO BE A HEARTBREAKERPhotoshop får gjennomgå. Hva synes dere?

Noen som vet hvilken sang og artist denne teksen kommer fra?


03.03.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

CLOCK OPERA

Stod opp for ca. 2 timer siden, og har bare slækket frem til nå. Er så trøtt og sliten etter igår. Nå sitter jeg bare å hører på verdens herligste musikk, nemlig remixer av Clock Opera! Anbefaler så sterkt å høre på sangene under, det er så utrolig fin musikk. Vårfølelsen kommer sterkt fram! Favorittene mine er de to øverste! 

Nå skal jeg gå i gang med å få ryddet rommet mitt ferdig, det ser seriøst ut som en svinesti.... Fant jo fram noen ting fra scooteren min igår som jeg har glemt å ta ut, så vognkortet mitt og lommeboka mi var helt myglet og fuktig. Glidelåsen på lommeboka mi var tilogmed stivnet? Haha, så jeg måtte faen meg klippe den opp for å få tak i kortene mine oppi der. Vognkortet brettet jeg forsiktig opp og la til tørk på gulvet, det går det heldigvis ann å lese på, men skal jo se om jeg får tak i en kopi.. Er jo litt nasty med myglet vognkort... Ellers skal jeg se om jeg får start i scooteren, og finne ut hva som er galt med den. Den streiket jo noen uker før juleferien. Vet ikke helt hva som var galt, men det var liksom som å kjøre på glatta når det var helt tørt på bakken. Gleder meg til å begynne å kjøre igjen!! 


03.03.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

TGIF

Ready freddy?

Nå sitter jeg på skolen... haha. Blogger jo bare for tiden mens jeg er på skolen. Vi har filmet idag igjen, fordi de forrige klippene ble litt dårlige. Modellen er som vanlig Dilshod. Haha. Han er alltid modellen, om det ikke er Eline.. Og før var det alltid Ida. Men det som er så greit med Dil er at kamera virkelig forguder han. 

Nå er det snart hjem, så skal jeg på eventyr med Helene gullet senere! Imorgen skal jeg på kino med klassen og engelsklæreren(LOL), før jeg skal bort til Aksel og spise god mat og kose meg med gode folk! Blir nok en finfin helg! 


Modellen på sitt beste. Han har jo det modellansiktet da. 


01.03.2013 BILDER   Ingen kommentarer
hits