åhr

imorra skal jeg opp tidelig. Bli kjørt til Haugesund, ta buss fra haugesund til Haukeli, og bli hentet og kjørt til Hovden. ÅHR. Ikke morro.

Jaja, får iallefall med meg, mobil, ipod, pc, costume og sikkert noe digg og eda på veien. Hvis noen ikke har noe imot og ringe meg mellom 2 og 5-6 hadde det vært dødsfet. Haha.

wiii,legge meg snart.

30.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

ball2010


Redigerte et bilde fra ballet litt, jeeg. Syns det ble fet :) Ernst sier jeg ødela bildet, og at Jørgen fikk grønt hår -.- Savner ballet litt egentlig. Masse ting der jeg kunen gjort annerledes for at det kunne blitt en dritmorro kveld. Eller, det ble jo morro på en måte. Ehe.

syns dere?

30.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

buys


leopard strømpebukse - bikbok, strømpebukse med prikker - bikbok, genser - monki, armbånd - h&m, blå neglelakk - h&m, grønn neglelakk fra make up store.


Oversized tee med paljetter - h&m. Denne er i overkanten svær, men jeg tenker og bruke den med en stor, lang grå cardigan og hvite allstars.Verdens fineste genser, og et fint kjøp! fra monki. Jeg elsker den.


Korte kawasaki sko, som jeg fikk av besteforeldrene mine. Er så gode og gå på.


solbriller fra h&m. love em both.


Ubz, glemte og rotere bildet. Men kosedressen er fra bikbok. Deilig peach farge.


Hva synes dere? Har dere noe av det samme?

30.03.2010 BLOGG   6 kommentarer

en drøm om død

Det jeg husker er at jeg lå i vannet over en sånn mine. Dere vet en sånn kule som ligger i vannet og som sprenger om man kommer nær den. Iallefall lå jeg og fløt på vannet. Vannet var helt stille. Jeg husker jeg pratet med noen, så jeg tror det var en eller flere med meg i vannet. Jeg tror det var mamma, men jeg er ikke sikker. Litt etter sparket jeg foten inn i en mine, og det sprang. Jeg husker jeg så lys. Men jeg gikk ingen steder. Lyset kom mot meg. Rett etter sitter jeg i 4b, i sofaen sammen med mamma. Pappa sto og lagde mat, og min bror var der også. Pappa lurte på hvordan jeg døde. Jeg svarte at jeg sprengte og så et lys. Og han sa at det samme skjedde med han. Det var akkurat som vanlig, sånn som vi prater til vanlig. Ikke om de samme tingene, men på den samme måten. Så skjedde det noe rart. Bestevennen min, Ernst, var og død. Vi var alle bare ånder. Bak 4b er det er terasse. Det var gruppa som har borgerlig konfirmasjon. De hadde konf møte. De satt på kne i en ring. Ernst satt der og, men det visste ikke de andre på konf gruppa, for han var jo en ånd. Det var også noen som manglet fra konf gruppa. Jeg husker jeg var ute med dem og. Jeg flørtet med en der, og skulle gi ham nummeret mitt. Jeg vet rett og slett ikke om han visste om at jeg var der. Men jeg gikk iallefall inn igjen i huset, og skulle skrive nummeret mitt på et kaffefilter. Jeg prøvde masse penner, men ingen funket. Så kom pappa inn, og jeg ble redd, og gjemte kaffefilteret.

Sånn var de minene sånn ca. Haha pro paintskills.

Det var det jeg husket. Tror dette var en av de mest spesielle drømmene jeg har hatt. Eller den mest spesielle da. Dere aner ikke hvor mye jeg har lyst til og drømme denne igjen, og videre på den. Det var så rar, og virkelig. Jeg fikk en skikkelig rar følelse da jeg 'sprang' ved den minen, og når lyset kom og 'tok' meg. Haha. Jaja.

Har dere hatt en skikkelig rar, morsom, gøy eller trist drøm?

30.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

hva f..

''Å slukke strømmen en time i hele verden er bare sykt teit. Det er så lame at jeg har ikke ord for det. Altså, bare tenken bak det er teit. Det skal liksom være for å være miljøvennlige, men nå er det jo faktisk sånn at jeg tror verden går bedre med forurensing. Rett og slett fordi Norge trenger varme. Om det blir koke i Afrika, så spiller jo ikke det noen rolle, for om noen år bor alle i Norge uansett, så jeg ser ikke problemet.  De bor i Norge (eller sverige osv), sånn som de vil, og vi får de varmt. Hvis i fortsetter å være miljøvennelige blir det istid, og det tror jeg ingen vil. Så jeg håper ingen av dere har slukket lyset''
     - Heidi Alexandra Olsen.

ok,what the hell? hvor dum går det ann og bli?  hva synes dere om henne?

jeg for min del hadde ikke hatt noenting som helst imot at jenta legger ned bloggen sin :-)
Verden trenger ikke en som prøver og stoppe folk som skal hjelpe til med miljøet, bare fordi vi allerede har det flott i norge, og som sier at verden er et bedre sted MED forurensing. Altså, da sier jeg what the hell?

unnskyld meg,altså..menne

30.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

natasha bedingfield


Elsker henne! Musikken, stemmen, alt. Hun er så flink. Akkurat nå hører jeg mye på denne:


again

og denne sang jeg på UKM:

wild horses

også har jeg hørt utallig mange ganger på denne:

soulmate

hva synes dere om henne?

29.03.2010 MUSIKK   4 kommentarer

monki

Hei alle sammen! Har kommet hjem fra byen, og har spist pizzabakeren. Nå koser jeg meg med ben & jerrys, og skal se film :) kos dere videre.hva tror dere jeg har kjøpt 'a? Fant så mye fint på moki idag.

29.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

er i bergen

WEY. Spiste baconpølse klokken halv 4 til frokost, på flyplassen. Tok flyet (HELT ALEINE!....ok, det var andre enn meg på flyet), ble hentet at farmor og vermund, dro til bestemor og var der litt, dro inn til sentrum og til en drøm av en leilighet. Bilder kommer, bilder kommer. Har fått penge-gaver og gosh+maxfactor-gaver. Er så takknemlig! Nå sitter jeg og venter på at middagen er done. Imorgen skal jeg til byen og handle med ei venninne! Koskos.

yoow. sjekk den kule stjerna da.

har dere vært i bergen før?

28.03.2010 BLOGG   4 kommentarer

bergen next

Nå har Mariann og Ida gått, og jeg har pakket. Så nå drar vi snart til flyplassen. Så blir det koskos der, også drar jeg til hytta med famen til onsdag. WI. Btw, drasser med meg pcen så hold dere oppdatert! :)

god påskeee

28.03.2010 BLOGG   6 kommentarer

hearing damage


27.03.2010 MUSIKK   2 kommentarer

opposite of adults


fant den på spotifyen til sander, ehe. døøødsfresh.

Liker, liker ikke?

26.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

3 bilder fra ukm


eline, meg, maren og ida <3


ida, bethina, selma, kristine, marie og meg. Aka vi som synger hos guri, høhø.


Lolz. Meg med fin face. Kødda. Skjønner ikke at de måtte ha pianoet der! Dum vinkel, hahaha. Kleint.

En av de gøyeste dagene jeg har opplevd :)! Haha, dere skulle bare hørt det guri sa at var grunnen til at vi ikke kom videre! Haha.

var dere med på eller så på ukm der dere bor?

26.03.2010 BLOGG   4 kommentarer

ting jeg vil & skal

Heyo. Skjera folx? Neida. Vi har påskeferie! Goshameg så digg. Jeg har tenkt litt på håret mitt. Vil farge det igjen. Jeg har ikke farget det siden 1 eller 2 JANUAR. Pleide og farge det hver måned liksom. Men nå begynner det og komme ettervekst, og det hater jeg. Dessuten vil jeg ha det hakket mørkere. Så skal det klippes, få litt form på det. Også skal jeg ha hvite converse, masse nye ringer, og shiat.


bilde fra desember ifjord. men jeg er like glad som på bildet! :)

ha en fet fredag, helg, og påske!


26.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

inspo

ph_weheartit

bruker dere ofte weheartit.com?

26.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

happiness


ååå <3

26.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

:(

Eneste jeg har og si er at vi har presentasjon i fordypning historie imorgen. Jeg har fordypet meg i konsentrasjonsleirene og skal ha powerpoint, eller impress da. Jaja. Ser frem til helga og påsken!


ph_privat. & gammelt. det var den dagen vi var på åmli med vår klasse og 9.2. haha, det var litt elendig.

q: hva skal dere til helga, og til påsken?

25.03.2010 BLOGG   3 kommentarer

.


ph_privat

Et gammelt bilde, som jeg liker. Hva synes dere?

24.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

savner

Gamledager, som igår da facebook funka! Jeg rager. Trykker meg inn, men den bare laster, og laster, og laster og ingenting skjer. Jeg kommer meg jo inn alle andre steder.

FUUU :(

skal på konferansetime, snart. eller 19.40,men det er snart i mitt hode.

øve litt på musikk,snakkes!

24.03.2010 BLOGG   3 kommentarer

starry eyedellie goulding

liker, eller liker ikke?

24.03.2010 MUSIKK   3 kommentarer

rage

Idag da jeg ankom skolen, fikk jeg vite at vi hadde åpen bok naturfag prøve  idag. Jeg bare, f kødder du med meg?! Så måtte ringe mamma og be ho komme med boka og styr, for den lå ofc hjemme. Og idag hadde vi også spansk fremføring av en retard bok om en politihund som het Titi og var 9 år. Vil dere se ukas plan eller?

Mandag:
Ikke no spes. Vi knuste 9.2 i volleyball.
Tirsdag:  UTV dag. De vil si, vi var på møglestu vgs og så på utdanningsprogram og shiat. Bøssebæring på kvelden.
Onsdag: Spansk fremføring og åpen bok naturfag prøve i 2 kapitler.
Torsdag: Musikkprøve.
Fredag: Innlevering av engelsk stil om en indianerstamme og presentasjon av 2-verdenskrig fordypning greier (som vi begynte på på mandag. Pluss at vi har nesten alle samf-timene på presentasjonsdagen. Kleint!)

Men jeg skrev at jeg skulle på ung igår. Så kom jeg på at det var jo kirkens nøhjelp igår, så jeg befant meg på justøya sammen med Ida og mamma og gikk på dører med bøsse. Tilsammen fikk vi i lillesand samlet 64000 og det er ca. 100 på hver bøsse. Bra folk, bra! Også kom vi på døra til Rakel! Hun er en gammel lærer, men er gravid nå så hun er ikke lærer atm. Men vi kom på døra hus iallefall. Og det første vi hører er jo den dødskule latteren hennes (som ida har lik til, hahah). Henne fikk vi en krone av, haha. Det er visst som mange som bare bruker kort for tiden. Og vi brukte opp alle ring-inn-eller-overfør lappene våre. Festet på dører, biler og la de oppi postkasser. Men dro likevel på ung da, på kvelden :D Alltid like kos.

Denne uka har gjort sånn at jeg ser veeeeldig fram til og dra til Bergen på søndag. Skal bo i sentrum hos farmor. Hun har piano. Hvor fet er ikke det? Byen, shoppe med ragnhild, dra på galleriet og spionere på ulrikke lund (hah, neida), kjøpe is, spille piano og synge, se på tv, PCen, spise pizzabakeren. Enda en grunn til at farmor bor i himmelen. Pizzabakeren er RETT nedi gata. Haha. Pizzabakeren ut og pizzabakeren inn. Bare for og være teit sier jeg pizzabakeren en gang til. Pizzabakeren.

Ellers, har jeg det kult... og hører på the beatles. OG jeg har gjort leksene for hele uka.

waow. gammelt bilde, men er nok slik jeg kommer til sitte ikveld? BTW. Idag skal vi, eller pappa eller mamma da, kjøpe new moon på dvd! Ofc har jeg allerede sett den, men den er så diiiigg.

q: har noen hatt en like stressende uke, eller like mange prøver + ting og gjøre?

24.03.2010 BLOGG   1 kommentar

hm

Nede blir det gjort klart til og male gulvet, og alle møblene er rota til i den andre stua. Jeg øver ikke særlig piano fordi min bror spiller alltid playstation der. Snart skal vi bo litt i 4b pga malinga. Vil ikke. Første dag denne uka var kjip. Og imorgen skal vi på møglestu vgs og sjekke ut noe shiat. Jeg skal gå på dahlske, men det er bare de som skal på tipp som får se det. Jeg rager, det er utrolig teit gjort. Skal jo på musikklinja, som de ikke har på møgle, så må se på stuiespes. BOORIING. Ja, så imorgen blir vel ok? Starter 0900 på møgle - hjem og chille + lekser - ung. Fet nok. Denne uka blir vel kjiiip. Savner helga, den var fet.


sverige. på doen på rasta, som var et hotell med resturant vi spiste på. haha. elendig ris og salat der!

22.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

always love


21.03.2010 MUSIKK   8 kommentarer

sweden

Da har vi kommet tilbake igjen, og det har vært en feet dag. Våknet som sagt 0530. Eller ca da. Meg og Eline ble liggende i senga og prate om masse rart, en god stund. Men vi våkna da, dro, og gnoma film og frustrerte fruer i bilen. tok en ferje, kjørte litt til og kom fram til godisfabrikken. Hahah. Også var det et senter og noe greier. Orker egentlig ikke skrive mer, så dere får bilder :-)


elines gode venn på badet. sånn skjer når man står opp så inn i h tidelig..


KUL BAKGRUNN :D

godisfabrikken:hihi


haha, vi var på en sånn stor matbutikk, også fant vi en liten rad med beef jerkey! på en eller annen måte fikk vi med oss beef NUGGETS. jeeez. det lukta hundemat.


gnom i bilen
chilltøy.
hahhaha. vi tok selvutløsen midt i butikken :D hahahahhahBTW, vi var i HIMMELEN!:

yeah


im a fly. hahahahahh. marens greie det egentlig :D

hva har dere gjort idag? noen som har vært i sverige i det siste eller?

21.03.2010 BLOGG   13 kommentarer

sweden imorgen med eline

Hei alle supersøte folx. Kødda. Nå er jeg hos eline, og vi skal snart legge oss? Eller jeg vet ikke. men vi skal stå opp 0530 (!). Så skal vi gnome film og noe greier, i bilen på veien. Ta med kamera og ta masse bilder! Men herregud. Vi skal stå opp 0530. Nevnte jeg det? På en søndag. Men det går sikkert greit. Blir kooos.

bilde klikker.. OMG

20.03.2010 BLOGG   1 kommentar

miss dior cherieliker?

20.03.2010 BLOGG   3 kommentarer

frejajeg sikkler

FINE? ja

20.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

reprogram my heart

Hallaaa! Hadde en sinnsykt fet dag igår. Mariann ble med meg hjem etter skolen, og vi rydda og fikset oss. Så dro vi til ernst, og var der til Maren kom. Etter det, gikk vi opp til søøteste ida som hadde bursdag! Der hadde vi det morro, tok masse bilder, spiste og drakk ++ Idag har ikke dagen gått til noe spess, har vært oppe hos ida igjen og hentet noe greier jeg glemte igår, ryddet rommet og dusjet. WOW. Neida. Skal møte Eline senere. Kos.


eline og jeg!


litt helene, ida og olivia!


eline, lisa og jeg


fetfet. kos dere videre a folx!

20.03.2010 BLOGG   1 kommentar

*puke


lady gagas hårjustin bieber. skjønner ikke greia med gutten, syns verken han er kjekk eller talentfull.

puke eller ikke?

18.03.2010 BLOGG   5 kommentarer

auschwitz
har skal vi til høsten, som mange andre på samme alder. jeg synes temaet om 2 verdenskrig, og spesielt konsentrasjonsleirene og jødene er ganske interessant. og helt forferdelig. jeg gruer meg egentlig helt sinnsykt til vi skal besøke leirene, men gleder meg også. blir sikkert en topp tur med mange up's and down's! gaulinga mi blir en av down'sa.. ehe.18.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

celebration

celebration - madonna (benny benassi remix)

DØDSfet sang.

18.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

photodiary #1
photo_privat

ok. jeg hadde nettopp en litne pause, og det eneste jeg blogger nå er bilder av ting og tang jeg går rundt og knipser. wæ. dunno hvorfor jeg er teit :-) Kan ta med en dødsdigg sang?

angus & julia stone - paper aeroplane. fiiiin.

17.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

awesome


det jeg har gjort idag er CARE, noe annet jeg har gjort er CARE, og resten jeg gjorde er CARE.

ha en fet dag videre folkens :-)

17.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

i'm here for you


16.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

press enter, please.


photo_privat

16.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hove highlights


PARAMORE


DIZZEE RASCAL


MUSE


THE EMPIRE OF THE SUN


PENDULUM

Og kanskje.. nas?

hvem skal på hove?

15.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

gidder ikke mer på en stund

blogging fast er vist ikke min greie lengre, haha. er blitt utrolig kjedelig. er som og snakke til seg selv.. KJEDELIG :-)


SVETT. neida. på hytten i ferien. det var iiiskaldt den dagen.

PS: this is not the end! ehe.


08.03.2010 BLOGG   4 kommentarer

livet mitt stapper jeg oppi denne

FINE FINE TINGEN. Mener det, jeg elsker den..
fra bikbok, kostet 100kr tror jeg? fiiin farge, og nydelig nagle-pynt. egentlig, er det en liten veske. Men jeg fjernet hele reimen med saks. Og de stålgreiene reimen satt fast i, knakk jeg av.. haha. DIY ØDELEGG EN VESKE.

oppi den har jeg:
MASSE lapper
Penger
En del kort.
Mobil
All tyggisen min.
iPod.

Plass til en god del oppi den.

sant den er fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin? :-)

08.03.2010 BLOGG   1 kommentar

lolz outfit..

Første dag igjen etter vinterferien. Øh. Alt jeg har og si, er at jeg fikk 2 snøballer i trynet, 5er på spanskprøve, rev av glidelåsen på den fantastiske vesken min og fikk et påaskeegg av ernst :-)

hoppet bare i noe chill idag, igrunn.


CP

08.03.2010 BLOGG   1 kommentar

deilig sangmasse musikk idag. slik vi liker det.
kan vel like gjerne slenge med linker til spotifylistene mine:

Nyeste som jeg bruker nå.
Den gamle.hva er spotify listen din?

07.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

nytt design atter en gang..

må bare. blir så fort lei.synes dere ?

åja, det var det ja. uhm, dere suger sånn helt umennesklig til og kommentere. jeg ser jo alle som klikker seg inn her hver dag, hvorfor ikke legge igjenn et HEI, eller noe ? for det er kos nemlig :-) kan til og med begynne og kommentere tilbake. wææ.

07.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

confessional songelin gaustad


This is my confessional song
Coz' I can't take this anymore
This was never intentional
This wasn?t how I planned it at all

Is it all in my head in my head
Is it all in my head in my head

I don't know if you know by now
But I kind of hope that you don't
Cuz' your already spoken for
And I'd be a fool to ask for yall' heart

Is it all in my head in my head
Is it all in my head in my head

And maybe one sweet day I will get over you
And your face your voice your touch wont haunt my dreams
But no one in this world has made me feel like you do
So maybe you will always have a hold on me


Cuz' it's all in my head in my head
Yeah it's all in my head in my head
Oh it's all in my head in my head
Yeah it's all in my head in my head

This is my confessional song

07.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

sunday. sucks.

idl sundays. boring. men er vel litt chill og gjøre ingenting.
07.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

har kjøpt:


blazer. øh, skal legge ut bedre bilde en annen gang.


øredobber.


og en wallet ? skal iallefall bruke den som lommebok.

alt fra bikbok. fint?

tar natta nå. så ja, natta.

07.03.2010 BLOGG   1 kommentar

idag

Er ikke så sinnsykt mye og fortelle. Har vært på senteret med Eline og Jasmina idag. Senere, kom dem hit og lææxa. Spist masse dritt idag, forresten :-)


meg på ica maxi. hah.


jasmina presterte og legge en jævla IS oppi veska, og glemme den?.. hahaha.


kjøpte snop. eline på bildet :-)


også begynte jasmina og lakke neglene på bussen. haha :-)


måtte kjøre litt selvutløser hjemme, før de kom.

hoho.

07.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

videoblogg: en kveld med oss 2Må bare si... sorry for all miiih-inga, myyyh-inga og skrikinga! Haha. Men det med krigen, det var at dagen før, hadde eline kjøpt sånn snope-ting på spruteflaske, også hadde hun sprutet det RETT i facen min. Så ble jeg sur og skulle ta igjenn, sånn at hun låste seg inn på do. Og når hun kom ut, prøvde jeg og stenge da. Også mens hun var inne på do drakk jeg brusen hennes :-) Børn. Ehe, følg med på slutten btw.

06.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

video imorgen, keep updated

så får dere den med dere ? uhm. ja. skal også på senteret med eline og jasmina imorra. blir sikkert fetfet. Kanskje noen husker forrige video...? den kan dere se HER. men nattaaaa, sleep tight everyone. send en nattasms, lism :-) da blir jeg glaa.

06.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hjemmeee


Chillspoten på hytta. Nemlig senga. Sinnsykt digg seng. Og inni dynene med ledningen ligger...pcen. Hoho. Vet ikke hva jeg skal finne på ikveld.. kommer sikkert til og gnome alene. Men hvis det skjer noe fet et sted, dere sende en melding eller no. Da blir jeg glad :-) Imorgen vil jeg til senteret, da hadde det vært chill hvis en megakul person blir med. Haha. Bare txt me lism. Before i txt u. Hoho. Har jo fått lønning og greier. Nå venter jeg på mat og at huset skal bli varmt.

later.

05.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

joie killer queenshopbop.com/ joie  hadde jo vært supre og tusle rundt i på sommeren. 2157,- koster disse :)
hvem betaler? heh.

04.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

konf kjole ?


Har umennesklig sinnsykt lyst på en av disse. Favorittene er de tre øverste. Kan ikke få sagt hvor mye jeg har lyst på en av dem. Med svarte pumps fra Carven til. Nærmer seg himmelen her.

Ville du hatt noe av dette til konfirmasjonen din ?
Hvis du har konfirmert deg, hva hadde du på deg?

04.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

den nakne sannhet


photo_privat

Dette er vel så og si de første bildene jeg noengang har postet av megselv uten sminke. Går nesten alltid med sminke. Føler meg virkelig naken uten sminke. Men nå er jeg jo på hytta, og da er det ikke SÅ vits med sminke hele tiden.

føler dere dere nakne uten sminke? eller bruker dere kanskje ikke sminke?

04.03.2010 BLOGG   8 kommentarer

skitur, boller med sjokolade, taco og chille

Halla. Idag har vi vært på skitur, som ikke ble lang fordi jeg hadde øreverk og hodepine, så jeg orket ikke og gå så langt, så meg og mamma dro til hytta igjen, mens pappa og bror dro videre. Så har jeg lagd boller..


''elt forhånd i 10 minutter..'' YEAH RIGHT. Jeg kan ikke elte en plass.


istidboller er vel the shiit


ja, jeg baker jo ! da skjer dette.og forresten, her er frokosten min hver dag.. :

nam.

04.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

min herre er snill og smart

Har jeg nevnt jeg ELSKER hunn i filmen se opp. Digger han! Hvis dere har filmen anbefaler jeg at dere ser på bonusmateriale og på Hunns spesialoppdrag. Sinnsykt fet hund.

lu <3

03.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

kiss my ass

kunne ikke brydd meg mindre om;
bloggvsblogg
vurdering
toppliste
hot or not
hvem kler kjolen best

husker dere at jeg prøvde meg på topp20 liste? haha det varte ikke lenge før jeg rettogslett ikke gadd. 

også HATER jeg dere som kommer:

åå så fin blogg, elsker headeren din!!! <3 :):):))
besøke min blogg så er du kul!

SKJERPINGS.
hvorfor heter bloggen min happi? jeg klager jo hele tiden, så er jeg ofte sint. jeg tenkte og bytte til angri.blogg.no, men det var visstnok ikke like kult. så det skjedde ikke.

2sec skal bare finne et bilde der jeg viser fingern

ikke ment negativt :(

hahahah looolz.. jeg har begynt og snakke nerd...

02.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

megalolz

2008/2009

har vært en som trodde hun kunne kle seg.


en som klippet lugg med kjøkkensaks selv


en med gult hår


en med volcomgenser


en freak


en med nille extentions


en som aldri hadde hørt om rettetang


en som lekte ulrikkelund


en som hadde reggis


en med tyyyyyynne bryn


en som overredigerte bildene


en som var overlykkelig da reggisen var borte


en som bleket striper en gang i måneden


en som brukte aaaaaltfor mye sminke


en med langt og fint hår


en som har missa hår


til en  normal liten drittunge :)


MEGAMONSTERLOOOOLZ.

02.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

lolz

vi så reinsdyrflokk på fjellet idag!!!!!! fet


noe som dette bare mange fler og på andre siden av dalen. freesh.


02.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

chill vårlook


add et par wayfarers og hår i tilfeldig hestehale. det blir meg på våren. muligens sommeren, er sikkert for kaldt midt på våren.

02.03.2010 BLOGG   2 kommentarer

ut

På langrenn idag, igjen. Idag skal jeg ikke tryne en eneste gang! Lover.


hjernen min tenker: skal vi ikke i BAKKEN snart ?
neida.. later.

02.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

buy me this ?


fra bikbok, 299,-

deilig. hadde jeg hatt denne og mary-kates hår hadde jeg blitt glad.

01.03.2010 BLOGG   1 kommentar

walk on

har nettopp vært ute og spist vaffleeer.. spill av sangen mens dere sjekker ut bildene. sangen fra switch, hvis dere kjenner den igjen fra snøscooter-scenen ? deilig sang, og deilig film. skulle egentlig vært på hemsedal nå :( men ikke i år nei, neida..... nå skal vi hente vann. det er morro. nei.


tripoli - walk on


min vov


vaffeelrøre


fresh utsikt


EN istapp.


CHILL


x2


der har jeg vært! nei.


vaffeljern


røre


en vaffel


min vaffel. lyyse med sukker er best.
photo_privat

later

01.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

la oss få noe klart

  •  jeg hater paradise hotel. teit, kjedelig program som bare er usunt for folk. teitteitteit.
  •  jeg synes tekst på bilder ødelegger store deler av bildet. spesielt hvis teksten står over hele bildet. og på alle bilder.
  •  jeg er ikke sånn gal etter påskeegg. synes det er kjempegodt, men ikke SÅ godt.
  •  er ikke særlig glad i kakao. det jeg drikker skal helst være KALDT. ellers kan jeg drikke te.
  •  når jeg skriver ''si hei'' på msn, så er det fordi jeg vil at ALLE på lista skal skrive hei. neida.
  •  elsker fastfood, og trener ikke særlig ofte. det vil egentlig si nesten aldri. et under at jeg ikke er feit og skalla.
  •  prata bergensk igår.

Har vært på skitur idag. Jeg trynte bare 3 ganger.. Første ganga var når vi var halveis. Da sto jeg bare stille, og plutselig datt jeg bare. wtf. 2 ganga var fordi broren min presterte og stoppe midt i skisporet, og jeg kom jo i DEN farta mot han, så jeg kræsja like godt rett i han. 3 ganga var rett ved hytta. Da hadde jeg sånn sinnsyk fart at jeg fikk tårer i øynene og så ikkenoe. Så da trynte jeg. Hihihihiih.


chill oppi fjella en plass.. spiser kvikklunch. wii.


digg outfit. litt for overprized for dere da. hettegenser fra h&m? nei, det kan dere umulig ha råd til..


heiiii

for noe tull... jeg er ikke morsom engang.

01.03.2010 BLOGG   Ingen kommentarer
hits