INSTAWEEK #5
Har ikke lagt ut instaweek på tusen år, så det ble litt mange nå! Og det verste er at jeg har enda flere enn dette siden sist... Haha. 

Nå sitter vi og analyserer bilder! DRITTGØY! Haha... Nei. 


28.02.2013 INSTAWEEK   Ingen kommentarer

SLEEPY SLEEPY

Yo my fellow nissebrothers. 

Haha, skal si dere en ganske gøy ting. Istad på skolen postet jeg jo et innlegg med bilder av senga mi, og skrev at jeg ville hjem og sove. Dere tror faen ikke jeg klarte og sovne i 5 fuckings timer?? JO DET KLARTE JEG FAEN MED. Etter jeg hadde laget pizza, og selvfølgelig spist så gikk jeg opp i senga mi for å se en episode med heroes. PANG. Så sovnet jeg. Så våknet jeg i 2 sek og tenke.. Jeg må våkne.. Så la jeg meg bare igjen?? LOGIC. Så nå kommer jeg til å sovne sikkert midt på natten, og aldri faen klare å stå opp til tide imorgen. 

Elsker livet mitt altsååå. Peace liksom.


27.02.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

I LOVE MY BED

Sitter på skolen i dette øyeblikk og vi går litt igjennom nytt prosjekt. Skal lage en portrettvideo en person for å vise en egenskap eller en hobby den personen har. Blir sikkert gøy! Selvom jeg helst vil hjem til senga mi og se på heroes.. Men men, bare noen få timer til det! 

Ha en fin dag folkeeens! 


27.02.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

I.O.U


Elsker denne sangen.


26.02.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

LITA


26.02.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

THESE SHOES MANFra Bikbok.


25.02.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

AZTEC SHORTS


shorts og sko - bikbok, topp - paris, clutch/veske - gina tricot

Var en ganske innholdsrik kveld, igrunn. Først tok meg og Henriette bussen til Grimstad og prøvde å finne veien til Happytime (kebabsjappe), som vi da til slutt fant etter en jææævlig kald spasertur. Var jo tapas i bursdagen, men det var ikke vi så hypp på i tillegg til at vi var for sene til maten (den var nemlig oppspist rett etter vi kom). Så vi kjøpte oss likesågreit en rullekebab hver. Og kan si dere en ting. Det har aldri vært SÅ godt med kebab. Tror seriøst jeg stønna når jeg spiste. Så fikk vi også rabattkort!!! YEEEEAAAAHHHH!! Haha. Så gikk vi da oppover mot destinasjon bursdag. Som vi også tilslutt fant! Ingen av oss er særlig kjente i Grimstad. Hele byen er jo en labyrint... Der var det faktisk utrolig god stemning! Vi ble ikke så lenge da, fordi det er jo trossalt søndag og da er jo busstidene bare heeelt mongolide. Gikk en buss 2050 og en buss 2250. Hadde jo vært helt perfekt hvis det gikk en i mellom der.. (21.50 liksom..) Hadde vi tatt den siste hadde jo vi ikke vært hjemme enda, og det er jo skole imorgen og alt sånt så vi tok bussen hjem ti på ni. Haha herregud.. Men alt i alt var det en fin kveld! Endte forresten ikke opp med i gå i de skoene på bildet. Ville jo ikke akkurat dø heller.

Noen andre som hadde en fin søndag? Jeg hater søndager uansett hva faen. Er litt bedre når det er ferie, men uansett. HATER.


24.02.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

MARINA DIAMANDIS

Fy faen hvor NYDELIG!!! ååh. 


aka. Marina and the Diamonds. Musikkvideoene hennes er også såå utrolig fine! Hun er ren inspirasjon. Også elsker jeg tekstene i sangene hennes. AAHMAGAD.


24.02.2013 INSPIRASJON   1 kommentar

ALLA MINA SHORTSAR

Hei! I nuet prøver jeg egentlig å finne frem et antrekk til ikveld, som jeg tror jeg snart har i boks. Jeg skal i bursdag til ei veninne i Grimstad, blir sikkert kos! Må snart begynne å stelle meg! Ellers i helga har jeg hatt det tålig greit! På fredag var jeg jo med Maren, Jørgen og Espen og spilte sims.. Haha. Igår var jeg med noen venner og så litt film. Mens de to guttene vi var med spilte fifa, hjalp Celina meg gjennom sånn ca. 100 (ja faktisk hahah) leveler på 4 pisc 1 word. Er flaut hvor mye jeg faktisk suger i det spillet. 

Men til overskriften, jeg skal vise dere shortsene mine! Jeg har en liten avhengighet av shortser, og jeg absolutt elsker det! Jeg har bare tatt bilde av halvparten, fordi det er de jeg syns jeg er fine. Syns det er litt vittig at jeg heller vil gå i shorts enn bukse. Men jeg har jo nesten ingen bukser, bare tights.. Eneste buksetypene jeg faktisk liker å gå med er de fra Pieces med glidelås bak. Har sikkert typ 10 sånne. 


Oppe: En av de eneste shortsene jeg har som ikke er highwaist. Denne er fra ONLY, kjøpt på blikkbox i sommer. Brukt den 1 gang, haha. Men jeg elsker de søte detaljene.
Nede: Ulykkesshortsen min. Hver gang jeg har brukt den har det skjedd noe dritt, haha. Men den er jo sååå fin! Fra Bikbok.


Oppe: Dette er vel den jeg har brukt mest. Brukte den nesten hele hoveuka i fjor sommer. Den er fra Gina Tricot. 
Nede: Highwaist fra Bikbok. Denne er litt for liten, men det gjør ikke så mye. Denne er DRITFIN om man har en fin brunfarge på bena. 


Oppe: Denne kjøpte jeg i Danmark for to år siden. Har faktisk brukt den en god del, men husker ikke hvor den er fra. Merket er iallefall Sparkz.
Nede: Enda en bikbok shorts. Denne kjøpte jeg i Arendal under hoveuka for to år siden. Haha for en daaag! 


Begge disse er fra Bikbok, again! Husker den grønne oppe var så populær en stund. I virkeligheten er den enda grønnere enn på bildet.


Oppe: Herregud så fin denne eeeer! Jeg har ikke fått brukt den enda, men jeg elsker den! Kommer til å bli flittig brukt i sommer! Kjøpt på bikbok.
Nede: Denne kjøpte jeg faktisk på tirsdag. Formen er veldig ''runwaydreamz''. Bred på kantene nede, og sitter kjempefint på. Elsker mønsteret! Fra bikbok.Denne er utrolig mye brukt også, som dere ser. Den har jeg klippet selv. Haha, gøy historie det der. Jeg brukte buksen når jeg lekte med bikkja i sommer og hun var bare en liten valp da. Så klarte hun og bite hull i buksa.. SAMME DAG som jeg hadde handlet den. Å fy faaaen så sur jeg ble. Handlet samme buksa på nytt da, haha. 

Hva da mange bikbok shortser? ÅÅH hadde gått med shorts hver dag hvis jeg kunne det. 

Har dere noen av disse? Hvilken syns dere var finest?


24.02.2013 FASHION   1 kommentar

F THIS SHITJeg hater denne følelsen. Har lyst til å grave meg et hull og bare bli der. 


24.02.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

OUTFIT OMG
jakke - h&m, shorts og hals - bikbok, genser - weekday

Dette er fra igår forresten. 

Nå skal jeg ut forresten.

Hade. Forresten. 


23.02.2013 OUTFITS   1 kommentar

AMANDA

HEYY

Nå vet jeg altså at jeg burde legge meg, og det skal jeg. Det er liksom bare 4,5 time til jeg må st opp igjen før vi suser avgårde til Haugesund for å busse til Hovden. Men heldigvis blir det minst en totimers kjøretur, som sikkert de fleste av dere tenker ''omg så kjedelig'' til, men som er bare positivt for meg for da får jo jeg sovt ut! Haha. Nå vi kommer til Haugesund skal vi på amandasenteret (derav overskriften til dere som ikke skjønte det) og der skal jeg handle meg boots, ny skijakke og en ny jeans. 3 ting jeg føler jeg trenger noe helt umennesklig desperat. Så blir det sikkert noe McDonalds mat før vi da drar videre med en 4-timers lang busstur. Men ingen trang for frykt! Jeg har lastet ned Bridget Jones Diary, Pulp Fiction og Spiderman til den turen. Jeg kommer sikkert bare til å se en av filmene, men har jo noen kvelder på Hovden jeg må drepe også og da er det jo greit med noen filmer. Jeg har faktisk ikke sett verken Pulp Ficiton eller Bridget Jones og føler nesten jeg burde det. Spiderman har jeg sett, men det er bare awesome siden jeg er en stor fan av Marvel filmer og jeg må se den igjen siden jeg ikke har sett den på sååå lenge. På lista mi er det først Harry Potter også kommer Marvel filmene rett under. Trenger ikke mer enn de filmseriene der. Visste dere at det kommer enda en Avengersfilm ? ÆÆGERHE EGE GRENTNNEWW!!!! Ikkesant? OG enda en Iron Man film. Og den kommer i år! Kan bare legge meg ned å dø. Robert Downey jr er så deilig at omg ja... STARK<3 Herregud er jeg 14 eller? Syns bare det er trist at ikke spiderman er en avenger:( Jævla SHIELD altså. De burde rekruttert hele Marvels gjengen spør du meg. Hadde vært verdens sykeste film. Nesten like kul som Harry Potter filmene, men det tror jeg ikke er mulig egentlig.


4 gamle bilder. Savner brunfargen og blondfargen så mye at jeg bare dør her også.... Da kan jeg dø to ganger. YODT!!! You only die twice.

.
. #instajulieerkul

Å herregud. Merker at jeg burde lagt meg for lengst.. NATTA!


19.02.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

RED SWEATER

Jeg satt og tenkte på en ting! Jeg digger jo tanks, og jeg kom akkurat på at jeg har en genser hjemme jeg elsker, men som jeg hater ermene på. De er brede og korte, og de irriterer meg bare. Så tenkte jeg at når jeg kommer hjem kan jeg jo bare klippe de av! At jeg ikke har tenkt på det før. Så prøvde jeg meg i Photoshop for å se om det kommer til å bli fint, og dere kan jo se selv:

Tror det blir fett da.

Også begynte jeg og tulle meg og redigerte på noen forskjellige ting, hahah.. 


Ja, regnbuen og trekanten er homofili tegn eller sånn. Men who gives a shit, det var jo faen så kult. ILLUMINATI ASS. Kødda.

Jeg skal vise dere genseren når jeg kommer hjem!


18.02.2013 DIY   Ingen kommentarer

JEG VET IKKE

LIVET DERE!!!!! <3<3<3<3<3<33<3<3<3<<33333

Jeg vet ikke om jeg har kjedet meg så mye i mitt liv før?

Jeg sitter i senga, med datamaskinen på fanget time etter time, dag etter dag, uke etter uke, måned etter måned. Hva gjør jeg? Jo, jeg tegner bilder av folk i Photoshop, ser på Gossip girl, sover, spiser. Den eneste grunnen til at jeg reiser meg fra senga er fordi jeg til slutt må. Og da er det fordi 1. jeg må på do, 2. jeg må hente mer mat, 3. jeg må på skolen, 4. bikkja må på do og ingen andre i famen gidder å ta den ut.

Nå vi først snakker tegneobsessionen min... Burde jeg synes det er slemt av visse bloggere og ikke si engang takk når jeg har brukt flere timer på å tegne dem? Jeg blir faktisk litt lei meg.

Også om dette ''jeg hater trening'' innlegget mitt jeg la ut... Jeg mente ikke at trening var en dum ting, og jeg skrev det flere ganger. Likevel er den en noob som begynner å BLABLABLA trening er bra. Det ble et litt rotete innlegg men omg... Jaja jeg fikk iallefall en kommentar. Takk <3<3<3<3

Når jeg tenker meg om er det faktisk skikkelig mange ting jeg irriterer meg over. Men jeg skal ikke plage dere SÅ mye mer, også må jeg passe på hva jeg skriver sånn at ingen blir lei seg eller noe.

Den ene tingen er jeg faktisk ikke så irritert over, overhodet. Jeg synes det er litt kult. Men det er iallefall denne bergensbølgen som har slått ihjel ganske mange her på sørlandet (her på sørlandet sier jeg, også sitter jeg i et fint hus på en øy i hordaland). Uansett hvor man går så er det noe bergensershiet et sted. Statuser på facebook der det står blant annet TJOMMI. For dere som ikke vet det så betyr det kompis. Det er det man kan kalle bergensslang. Og når man er på fest, er det john olav og a-laget på høyttalerne. Det er tilogmed en i parallellklassen som rapper, og faktisk er skikkelig flink. Han er fra nordnorge men snakker sørlandsk. På en av videoene han lagde sammen med "jørgen JDAWG i blokken", snakket/rappet han på bergensk i slutten... Snakk om å være multikulturell. Men jeg liker det. Det er bra dere har skjønt at det er Bergen by, bergensk musikk, bergensk dialekt og bergenske ord som faktisk er kult. Nå gjenstår det bare fotballlaget Brann så kan hele Lillesand bare flytte til Bergen. Eline, en TJOMMI (lol) vil tilogmed gifte seg med en bergenser. Men Eline har skjønt det for lenge siden. Det er sikkert derfor hun er venn med meg. Neida........................Vi er venner fordi kan relatere til kulheten vi begge har. Kulhetsfaktoren sprenger når vi er i samme rom liksom.


Skjønner?

Men til dere bergensfans, johnolavfans, alagetfans, brannfans WHATEVER. Jeg har en utfordring til dere. Siden dere er så glad i å kalle hverandre tjommi og spørre hverandre ke d går i, så skal dere få lov til å prøve å oversette dette:

gåmann, ke d går i tjommiiiii??! hon myglar jo rundt øgene.. det jævla surrehovvet var ani meg mens eg prøvde å hipse undikken! nokken burde kaste den snåttajenten i bosset. for eg drusar til hon. fakarten til rabbagast. Kor sløkket ont eg har i naien min.. nei, no burde vi bare finne svitsen og klesse te og kjøpe snop før vi blir helt håll i hovve. Det syns eg var luddi. Hon e en jævlig tidi og løyen løkrull hon der.. men med en gang man siar det til hon blir hon heeelt molefonken og då blir hon så nebbete. Nei, no får vi komme oss på'an. Kankje sitte her og daffe og pitle oss i hjel i snottehullene.. Vi får heller ta oss en tur og disse litt på dissene! Dokkår får drakse med får dåkkar får en rett i fleisen!  

Jeg skrev denne utfordringen på facebook for 2 timer siden. Og ingen har prøvd seg. Så enten så sover alle eller så er det ingen som tørr. 

Også er det en ting jeg har tenkt på. Nei nå lyver jeg, fordi jeg tenker på det hele tiden. Jeg er 18 om 54 dager!!!! OMGOMGOMGOMGOMG. Åo MAI gaad. Det jeg gleder meg mest til er å slutte å mase på alle mine venner over 18 om å handle snus til meg. Jeg har nesten planlagt dagen også. Jeg skal stå opp og spise. Så skal jeg dusje. Også skal jeg drikke. Så skal jeg på byen. Så skal jeg hjem og sove. Jeg har tilogmed funnet ut av hva jeg skal drikke for noe, hvordan jeg skal komme meg fram og tilbake fra kr.sand, hvem som skal være med og hvor jeg skal ha vors. Hvis noen prøver å ødelegge denne dagen for meg på noen som helst måte, er de(n) personen(e) ikke min(e) venn(er) lenger. ()()()()(()())))). Og hvis det er noen jeg ikke er venn med fra før, så skal jeg ikke bare ødelegge den dagen for dem men jeg skal ødelegge resten av åretfor dem også. Så ikke gidd!!!!!!! Hehe. For dere som lurer. Så skal vi (hvis jeg har klart å bli for blakk) ta buss inn til Krsand, dra på gossip (eller spot som en kompis av meg sier at jeg må kalle det), få noen snille mennesker til å hente oss. Jeg skal drikke smirnoff ice på vors (fordi jeg blir 14, og ikke 18) Nei, fordi det er godt og jeg klarer å beherske meg selv når jeg drikker det. Også smaker det jo kjempealtforgodt. Jeg har ikke tenkt å ha noe nyttårsaftenopplegg igjen.

Ja, nyttårsaften. Da drakk jeg tequila (nesten hele flaska...............) og jeg husker ca. ingenting fra rundt 23-23.30 tiden og til jeg våknet. Jeg våknet med en giga blåveis i trynet, og jeg vet fremdeles ikke om jeg tok av meg klærne selv. Og jeg syns ikke synd på meg selv for dette hvis det er det dere nå tror. Men jeg syns JÆVLIG synd på de som var rundt meg på nyttår. Bestar, mamma, pappa og Celina for det meste. Beklager. Det var heller ikke meninga og spy i bilen din Celina, som jeg fikk høre at jeg gjorde.... 

Men nå blir jo dette bare skikkelig teit???

Så jeg skal legge meg etter jeg har sett på litt Gossip Girl. Jeg får mer i ro i sjela når jeg ser at andre hadde verre enn meg. Selvom det bare er et ganske kreativt skrevet manus og de sikkert har ganske fine liv fra før av. Takk julie for at du får deg selv til å innse at du ikke har noe ro i sjela i det hele tatt.

God natt Julie. Takk Julie. 
Takk for et skikkelig kult innlegg Julie. Værsågod Julie.

 


18.02.2013 VET IKKE   1 kommentar

OUTFIT 170213


shorts - bikbok, genser - vila/blikkbox

Skikkelig rart å skrive outfit som overskrift. Er jo så lenge siden, haha. 


17.02.2013 OUTFITS   Ingen kommentarer

I COULD LOVE YOU BETTER

Idag har jeg gjort det man kaller absolutt ikke en dritt fornuftig. Jeg har spilt Geni sammen med familien her, og jeg vant!! ÆHÆ. Hva da jeg er ikke smart :) 

Gleder meg til å dra til Hovden på tirsdag egentlig, savner bakken! Skal jo kjøre til Haugesund på tirsdag og ta bussen derifra til Haukeli hvor parentsa henter meg og min bror og så kjører vi til Hovden. Så har min far lovet meg en ny skijakke så jeg håper på å finne en i Haugesund eller på Stord og om ikke så finner jeg garantert en på den butikken rett ved bakken på Hovden. Jeg skal også få noen kroner av farmor til å kjøpe noe fint, og jeg har lagt mine øyner på noen boots fra h&m. 

Resten av kvelden skal jeg bare chille videre og se noen episoder Gossip Girl. WOOPA. 


17.02.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

SALVATIONElsker denne type musikk. AAAH.


16.02.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

DEN NYE TRENDEN

Hei! Akkurat nå befinner jeg meg i en stor og deilig dobbeltseng hos mine besteforeldre i Bergen. Flyturen igår var en time forsinket, og jeg holdt seriøst på å henge meg.. Vi fikk ikke spist middag før midnatt igår, haha. 

Det jeg tenkte å snakke om er denne nye trenden. Det er jo alltid en eller annen trend som går, og den endres jo med tiden. Denne trenden som foregår nå synes jeg egentlig er helt merkelig. Vi har gått fra slengbukser til clip-on extensions og nå? TRENING. Hvis du skal være den hotteste og mest trendy personen i byen så skal du ha medlemskort på treningsenter, fine treningsklær, en blogg proppfull med bilder av jenter i undertøy med ordentlig strutteræv og helt flat mage og en instagramprofil med masse sitater som: ''never give up'' og ''if you want it, work for it''. 

Jeg sier ikke at folk må slutte og trene fordi denne trenden er teit. Men se hva den gjør med oss? Jeg sitter ikke å leser blogger for å se bilder av kropper jeg rett og slett ikke orker å oppnå selv. Eller for å få oppskriften på sunne vaffler med havremel. Eller for å se hvilke slags egendesigna nikesko som er kulest å trene med. Og iallefall ikke for å se hvordan man kan trene ræv hjemme i stua.

Før i tiden var det hot med litt flesk med kroppen. Marilyn Monroe, Birgitte Bardot og alle de originale ikonene hadde alle flesk. FLESK ER FINT. Jeg sier ikke at å være slapp og feit er bedre enn å trene for å få en god helse og en fin kropp. Og for all del, dere som trener hver dag for å oppnå et mål: BRA FOR DERE. Men for faen, det sitter mennesker med depresjoner fordi de har forskjellige typer spiseforstyrrelser som de sliter med å bli kvitt. Og uansett hvor de går, kommer det alltid et bilde av en perfekt person, med en perfekt kropp i ført svette, rosa treningsbh og et jævla sitat slengt på bildet. Hva tror dere det gjør med disse menneskene?

Jeg kjenner opptil flere mennesker som trener mer i uka enn det jeg selv gjør i året.  Eline, Ernst og Taulant er tre av dem. Men deres grunn til å trene er ikke for å se bra ut i undertøy. Eline trener for det første fordi hun liker det. For det andre for å bli bedre enn hun allerede er i håndball og for det tredje fordi hun har gjort det så lenge jeg kjent henne. Hun er også opptatt av god helse forsåvidt jeg vet. For hun sitter å knasker nøtter på skolen og lager proteinpannekaker til frokost. Ernst har en skinnende framtid i amerikansk fotball og trener omtrent hele tiden for å bli så god som han kan i sporten han elsker. Og jeg har en jævlig intens følelse av at han kommer til å være på tv-skjermer verden rundt om noen år som en spiller på et kjent lag i Amerika. Taulant har alltid vært tynn, og trener for å bli stor. Han trener for å legge på seg. Og det er det ikke alle som gjør. Han trener faktisk hver eneste dag, og det er å jobbe for et mål. Og disse tre menneskene har ingen blogg full av kleine sitater og halvnakne kropper. 

Jeg sier ikke at jeg ikke vil ha en prikkfri kropp. Hadde greit sagt ja til det. Men jeg er fornøyd sånn som jeg er og jeg liker å spise usunn mat og slække på sofaen hele dagen. Sånn er jeg bare! Og jeg skal ikke skifte min instilling for å få en finere kropp. Da hadde jeg heller gjort det for å få en bedre helse om jeg hadde hatt problemer med det. Jeg er ikke feit heller. Jeg har flesk. Og jeg liker flesket mitt. Jeg står ikke naken foran speilet mitt og tenker: helvette skulle ønske jeg hadde hatt flatere mage og rundere ræv. Jeg tenker: HELVETTE hvor fin kropp jeg har i forhold til at jeg aldri trener. Det er et under at jeg ikke er smellfeit. 

Jeg syns i bunn og grunn at denne trenden er KLEIN. KLEIN KLEIN KLEIN. I alle tilfeller hvor ikke målet med å se på prikkfrie kropper er fordi man er 100% instilt på at man skal jobbe for å oppnå den kroppen på bildet. Det er altfor teit å legge ut bilder av fine kropper og skrive: I GONNA DO IT BECAUSE I CAN BLABLABLABLA. Også sitter man med en flakse brus og en pose chips på bordet og eter mens man sjekker innlegget for skrivefeil. Tren fordi du vil, ikke fordi du må. Haha, vet ikke om dere har sett det heller men jeg har jo selv en kategori på bloggen som heter trening. Der har jeg et innlegg hvor jeg da for noen mnd siden skulle begynne å trene for fult. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Seriøst jeg ler av meg selv. Etter det innlegget trente jeg en time med yoga, og det var det. Men det som er greia her folks, er at i det innlegget jeg la ut var det ikke bilder eller sitater. Det var bilder av sunn og god mat og bilder av min egen kropp. Og jeg skrev også der at jeg liker kroppen min.

Hva skjedde med ''Every body is beautiful''? Jeg har jo selv prøvd å sette meg inn i en sånn treningsfase. Men jeg slutter fordi jeg ikke gidder, fordi jeg liker ikke å bruke time på time i å løpe på en 3D-mølle. Og ta en zumbatime eller å trene aerobic har jeg ingenting imot, fordi det er GØY. 

VÆR FORNØYD MED KROPPEN DIN. TREN FORDI DU VIL. Ikke fordi denne trenden sier at du ikke har noen unnskyldning for å ikke trene. Faen heller altså. Det eneste positive her er at noen får bedre helse og at Nike tjener grovt med ekstra penger.


16.02.2013 TEMA   5 kommentarer

CLEAN B/W

Altfor fin redigering. Eline er modell. 


15.02.2013 BILDER   Ingen kommentarer

DILSHOD

Så rææævkvalitet.. Men men. 

Vi har PTF nå, og holder på med noe som heter Death Trip. Det er en organisjasjon som jobber med å hindre mennesker i å kjøre i fylla. Så er vår skole med på en konkurranse for å lage en kampanje for Death Trip hvor man kan vinne 30 000 kr. Vi lager film, og har brukt Dilshod som modell. Han er virkelig skapt for å stå foran kamera. Uansett om han lager verdens styggeste grimase blir bildene fine, haha! Dette er bare noen bilder fra filmklippene. derav den FLOTTE kvaliteten.

Noen andre som går på media og jobber med Death Trip?  


15.02.2013 BILDER   2 kommentarer

LINEART: TCMNHer snakker vi unøye. Men hvem faen gives a shit? 

Hva syns dere? 


12.02.2013 LINEART   1 kommentar

JEANS

Haha, jeg har absolutt ingenting å blogge om! Derfor legger jeg bare ut to bilder fra et fotoprosjekt vi hadde før jul! Vi skulle ta bilder til en Levis jeans reklame. 

I nuet sitter jeg på skolen og vi skal snart hjem. Har ikke skjedd noe særlig mer enn det idag, hahah. Men igår folkens, igår. Da fant jeg ut at jeg skulle ut etter skolen for a change. Jeg og Jørgen dro opp på Lillesandsenteret for å besøke Maren på jobb. Noe som var helt utrolig morsomt, fordi hun og hun andre som jobbet skulle stenge også klarte de ikke å lukke de elektriske dørene. Haha, dere skulle sett det. Var så vittig! Etterpå stakk meg og Jørgen opp til Shell og prøvde appen min, Funny Mirrors. Og det var iallefall ustyrlig morsomt! Skal lage en liten samling av klippene vi lagde, dere kommer til å døø!

Men det var egentlig bare helt umennesklig uinterresant. Så jeg sier bare hade jeg! HADE.  


12.02.2013 BILDER   Ingen kommentarer

MEMORIES


1. Helene, Maren og meg i konfirmasjonen til Kaja i 9.klasse! Haha! 2. Håkon, meg, Aksel og Jakob i bursdagen til Aksel i sommer. 3. Ida, meg, Mariann og Charlotte på Hove i 2011. 4. Jørgen og meg i 1.klasse. 5. Helene, meg, Maren og Helene i konfirmasjonen til Kaja. 6. Meg og Kaja en av de første gangene i studio på skolen. 7. Meg i Bergen i 2010. 8. Meg og Mariann i bursdagen til Helene for 1 år siden. 9. Ali, meg, Marcel, Christopher, Ida og Simon på Hove i 2011! Goodtimes. 10. Marcel og meg på Hove ifjor. 11. WOOP. Meg og Emeli Sande på Hove i fjor! 12. Meg og Kaja i studio i første. 13. Haha, Ida i 10.klasse når vi alltid var i byen og hadde lagt et stort elsk på svampebobkjeks. 14. Stine, Adrian, meg og randoms i køen på vei til Ed Sheeran konsert på Hove i fjor. 15. Haha, meg når jeg hadde såååå lyst på Derbie scooter i første klasse. 16. Meg i Spania ifjor. Miss.

SAVNER GODE GAMLE TIDER! Gleder meg vilt til Hove i år! Hove er det beste stedet på jord.


10.02.2013 MINNER   Ingen kommentarer

WEEKEND

Hei!

Har vært alene hjemme denne helga, og må bare si at det har vært utrolig deilig selvom jeg var dårlig ca. hele lørdagen og ikke kunne dra i bursdagen til venninna mi som jeg egentlig skulle. På fredagen var jeg hos Aksel sammen med Sissel, Herman og Sebastian og det var utrolig koselig og gøy! Spiste god mat og koste oss! Var også en tur innom hos en kompis, Dilshod, og ble kjent med en kjempeherlig jente! Skjønne Mitra! Ellers på lørdagen har jeg bare slækket på sofaen med masse brus og godis og sett på Gossip Girl. Elsker å være alene hjemme. Får jo også god tid til å både spille piano og synge, noe som er kjempeherlig.

Jeg har tilogmed fått brukt Jeffrey Campbell skoene mine for 2 gang. YEAH. Hahah! 


1. Meg og Aksel, 2. Outfit fra fredag, 3. Haha, maten min i helga! 4. Meg og Mitra. Haha, for et grusomt bilde! Duckface 4evaahh lizz.

Hva har dere gjort i helga?
 


10.02.2013 HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

LINEART: MADELEINE


Hehe. Fine fregner jeg har laget..

Tror Madeleine er et av det nydeligste mennesket jeg noen gang har sett for å være ærlig. Herregud! Håret, ansiktet og kroppen. Hun har jo alt! 

Hva synes dere?


10.02.2013 LINEART   2 kommentarer

LINEART: AUDREY1 timers. Og det kan man se! Øvelse gjør mester, og jeg begynte jo med lineart igår. Nå var jeg så trøtt at jeg ikke orket mer, og det ser ferdig nok ut i mine øyner! 

GNITE SLEEP TIGHT.


08.02.2013 LINEART   Ingen kommentarer

LINEART: SOPHIE ELISEOkei, snakker vi fornøyd eller!!?? Dette må nok være det jeg har brukt lengst tid på også.. Dette begynte jeg på klokken 7, og ble akkurat ferdig med. Er ikke bare, bare! 

Hva synes dere?  


07.02.2013 LINEART   2 kommentarer

LINEART: ANNA EDWIN
07.02.2013 LINEART   8 kommentarer

PERFECTIONFy faem hvor nydelig denne jenta er. At hun er3 år yngre enn meg er bare skummelt. 

Lineart in my heart forever yolo swag instaspam

.
 


06.02.2013 LINEART   Ingen kommentarer

STEP BY STEPJeg har brukt 1 og en halv time på dette.... LIVET ASS <3


06.02.2013 LINEART   Ingen kommentarer

COLORED LINEART

HEIAA. 

Idag har igrunn vært som vanlig, bortsett fra en liten ting! Rett før vi skulle hjem fra skolen fant jeg ut at jeg skulle prøve meg litt på lineart. Prøvde først med et bilde av Eline som ble helt elendig. Men så tok jeg et bilde fra Krisssy.blogg.no, siden jeg allerede var inne der. Det ble like elendig som det med Eline først, men så tenkte jeg at kanskje det ble bedre med litt farger og litt nøyere tegning? Og det ble det! Jeg la ut et utkast på Instagram hvor hun kommenterte og likte bildet. OMG STARSTRUCK RUSH. Hihi, you made my day! Så nå har jeg laget ferdig 3 bilder, hvor jeg synes de to første ikke ble så utrolig bra, men det siste ble jeg faktisk ganske fornøyd med! 

Dette var faktisk ganske gøy å holde på med, selvom det tar ganske lang tid per bilde. Jeg blir alltid så glad når jeg får bra resultat, så jeg sier det er verdt hvert eneste minutt! Også har jo ikke jeg noe liv, så har jo ikke akkurat andre ting å ta meg til.

#YOLOSWAG


Kan bare si med en gang at den største feilen jeg gjorde var at jeg ikke gjorde bildet større før jeg begynte. For da når bildet er ferdig, blir størrelsen så liten og kvaliteten dårlig. Også har jeg nooba helt på fargene på bilde nr.2. Men det skal jeg fikse på, og legge ut på nytt! 


Her har vi da masterpiecet mitt. Haha. Dette bildet er da det jeg ble mest fornøyd med. Synes det ble så kult at jeg måtte skrive navnet mitt på. 

VAAAD TYCKS? 


06.02.2013 LINEART   4 kommentarer

INSECURE

06.02.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

SHELTER

Her skal dere høre noe gøy. The xx har en sang som heter Shelter. Birdy har et cover til Shelter. Mikkel Christiansen har laget en remix av Birdy sitt cover av The xx sin sang Shelter. WOOP. 


Min sommersang i fjor sommer. Jeg liker den. 


04.02.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #4FØLG MEG HER

.


04.02.2013 INSTAWEEK   Ingen kommentarer

OLD PICS

Hallooooosann.

Kom hjem fra hovden for noen timer siden. Kan faktisk si at jeg har kost meg der oppe denne ganga av to grunner. 1. Tiden gikk kjempefort (haha) og 2. Vi var i bakken! Jeg elsker å stå på slalom og det er utrolig lenge siden sist fordi mamma liker best å gå på langrenn, noe jeg haaater. Men denne ganga ble det bakken og selvom vi bare var der 3 timer var det utrolig deilig å få rent litt etter så lenge. 

Men til overskriften. Jeg har funnet noen gamle bilder fra en photoshoot med Ida som vi hadde i begynnelsen av 1.klasse. Og jeg elskerelskerelsker bridge, hvor jeg alltid åpner bildene Camera RAW. Hvis bildene er tatt i RAW åpnes de jo der av seg selv, men disse bildene var tatt i JPG (omg) så derfor må man høyreklikke og trykke seg inn. Jaja, fikk brent noen kalorier i fingrene av det tipper jeg. Drar jo treningseventyret mitt lengre av det. Men har iallefall redigert noen av bildene, fordi alle var jo helt elendige når det kommer til lys og farge. 


HAHAHAH åå herreguud

Vi hadde helt elendig nett på hytta denne helga. Faktisk verre enn det pleier, noe jeg ikke trodde var mulig. Så derfor tar jeg 30 days greiene imorgen, pluss instaweek. 

Da blir alle glade og fornøyde. Eller hur.
 


04.02.2013 BILDER   Ingen kommentarer
hits