new in - lykkelig 2

Da har kofferten til mamma ankommet boligen, og jeg har fått det siste jeg skulle få!  like/dislike?


28.02.2012 NEW IN   1 kommentar

5 Favoritt-APPS
28.02.2012 ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

a story about Tyler, the creator


Haha, såååå bra.


28.02.2012 LOOOOOL   Ingen kommentarer

punktextensions

Hei dere! Nå er klokka altfor mye. Døgnrytmen min er dass for tiden, heh. Faens ferier, men skal ikke klage. Uansett, siden jeg ikke får sove så ser jeg etter nye extensions. Jeg har så lyst på langt hår at jeg snart mister pusten. For dere som ikke vet det, hadde jeg fint og ganske langt hår i begynnelsen i 8.klasse, helt til jeg fant ut at jeg ville ha kort hår. Dummeste jeg har gjort. Så synes jeg at når man har langt og fint hår er det fint med litt fall i det, så jeg hadde ikke bruk for rettetang. Men ettersom jeg fikk kortere hår, fant jeg ut at jeg ville ha en rettetang. Også et dumt valg. Så nå er håret mitt blitt sånn halvlangt, slitt og ødelagt etter både retting, krølling, farging og eksperimenter med saksa. Jeg blir virkelig ikke fornøyd før jeg har langt, blondt og rett hår. 

SÅ... når det er sagt, så vil jeg ha nytt extensions. Jeg får jo endel penger om en liten stund, og tenkte å bruke litt av dem på extensions.  Ikke clipon denne gangen, men punktextensions. Har ikke råd til å ta det hos professionelle så har tenkt å kjøpe en sånn startpakke på rapunzelofsweden.no og fått en venninne eller min mor til å feste for meg. MEN jeg er ikke sikker på hva slags ''festemetode'' jeg skal bruke. Står mellom microringer, og nail hair. Jeg TROR jeg skal ha microringer, har hørt at det er bedre enn nailhair. Men jeg har null peiling på dette, så har spurt ei som har litt mer peiling og venter bare på svar. 

Tenkte denne pakken. Var en helt grei pris, og vekten (g) på håret så helt greit ut. Er jo 113g på cliponhåret mitt, og i denne pakken var det 100g. Jeg bruker jo aldri hele clipon-settet mitt, så det passer igrunnen helt perfekt. 

Her har jeg extensions fra luxushair, 75g og 50 cm (settet er 100g og 50 cm), så dere kan jo tenkte dere dette håret, bare litt tykkere:
 
Så er det noen med erfaringer med dette som kan gi meg noen tips? 


28.02.2012 HÅR   1 kommentar

new in - LYKKELIG

Da var min mor kommet hjem fra Barcelona! Koselig og se henne igjen! Jeg ''bestilte'' meg to ting, en parfyme fra Escada og en foundation. Det fikk jeg også! I tillegg fikk jeg noen ballerinas, sjokolade og mentos. Og i tillegg til det igjen, kom UGG'sene mine i posten idag! Etter 2 1/2 uke. HÆRLIG. De var litt for store, begge skoa. Men heldigvis passet begge uansett. Blir ikke noe salgsblogg her nei!

Vil bare si at alle dere som ikke har meldt dere på Escada Rockin Rio konkurransen til blogg.no, GJØR DET. Den lukter helt hiiiimmmeeeeelskkkkkk. Sitter bare å lukter på den. 

Så må jeg jo vise dere bilder!  Åååh, lykkelig! Mamma sa akkurat at det kommer mer imorgen. Hun hadde visst ikke levert kofferten tidsnok på flyplassen i Barcelona, så den ble sendt med et annet fly og kommer på døren imorgen. Herregud, jeg blir helt bortskjemt her! WIII.

Hva synes dere om det jeg har fått? Har dere noe av det samme? 


28.02.2012 NEW IN   Ingen kommentarer

noen gamle fotografier

Noen bilder jeg tok i fjor sommer, og i forfjor en gang. 

tycks?


26.02.2012 BILDER   4 kommentarer

nesten et outfit

sugen kvalitet og bare et random antrekk. MEN jeg blogger jo ihvertfall.

nå er det natta! 


26.02.2012 OUTFITS   4 kommentarer

til sommeren - hovefestivalen

Kjører bare nytt innlegg med en gang jeg. Og dette er da et must for dem som bor i nærheten av Arendal. Og egentlig alle andre steder. Et must for mennesker som liker å ha det gøy sammen med venner, å møte nye folk og som liker musikk og konserter! For dere som aldri har vært på hove før, så er det på Tromøya i Arendal. Det er fullspekket av boder med klær, mat, sminke, ja u name it! De har jo nesten alt der. Til og med en sykkel der du kan lade telefonen ved å sykle på den. 


Hove er jo en festival, og hvordan kler man seg på festivaler? Shortser med nagler, converse, sandaler, hårbånd, smykker, øredobber, armbånd, solbriller. Det er en mulighet for å leke seg med de råeste klesplaggene man har, for på festival, der går folk med de sykeste plagga de har! Det er også et kjemestort område, og de har laget det slik at det ser ut som en fantasiverden. Mange rare boder, sitteplasser, blomster og slikt.Til sommeren er det mitt 3. år på hove, og jeg gleder meg LIKE MYE hver gang! Jeg får nesten ikke sove natten før jeg skal dra dit, selvom jeg legger meg kjempetidelig for at det skal gå fortere.

  
TIPS:

- Ikke ta med speilreflekskamera om du ikke har campingpass, det er ikke lov å ha med inn og da må du stå hele køen om igjen etter at du har levert fra deg kameraet i en bod hvor de passer på kameraet ditt mens du er inne på festivalområdet. STRESS. Lover dere. Ta heller med et digitalkamera, det er greit og ha gode minner på dagene på festivalen.

- Ta heller shoppingen inne på hove, enn i sentrum i Arendal. De har utrolig mye fine klær, smykker og sko. For dere som liker Wildfox, og andre festival-ish klær så har de det der!

-  Selvom dere elsker et band, ikke prøv å stå så lang framme som mulig. Der er det helt utorlig lite plass, og det er nummeret før man blir skvist. Dessuten er det større sjangs for at folk kan stjele fra deg, og søle både ditten og datten på deg. Også er det SINNSYKT varmt å stå midt i publikum. Ta heller litt avstad, da kan du se mye bedre, og da kan du hoppe og danse så mye du vil uten å være obs på alt mulig annet. 

- Bruk bankkort istedet for kontanter. Du får uansett et kort der du må fylle på penger, så du kan verken bruke bankkort eller kontanter inne på området. Så istedet for å drasse med deg masse kontater, er det mye lurere å bruke bankkort.

- Spis en god frokost i Arendal, istedet for inne på festivalområet. Der er det SVINDYRT for mat og drikke. Det er et dagligvare telt ved inngangen til festivalområdet (der ting koster omtrent det samme som i vanlige butikker) om du skal ha noe å spise, men du kommer altså ikke inn på festivalområdet med mat og drikke som ikke er kjøpt inne på festivalomåredet.

- Du kan samle på kopper! Inne på festivalområdet får man bare kjøpt drikker i plastkopper, og det ligger tomme plaskopper strødd utover alle steder. De kan du samle og får 5 kr (tror jeg det var) for hver kopp du samler. Letttjente penger. 

- Ha kontroll på beløpet på hovekortet ditt. Det er mulig og sjekke i forkjellige boder. Siden det er så dyrt med mat og drikke der, er det veldig lurt og sjekke iblant. Det er jo minimalt gøy å plutselig bare ha 10 kroner igjen. Og husk på å bruk pengene opp før festivalen er over. Har du en tusenlapp på kortet ditt, får du de ikke igjen om du glemmer å bruke de. Da er det jo også lurt og ikke fylle på 10.000 siste dagen, om du har råd til slikt.

- Hiphop-baren. En liten plass nesten rett ved inngangen hvor det er fylt med fatboy-produkter (sånne svære puter) og hengekøyer om dagen, og musikk, fest og dans om kvelden.

- Ta med deg antibac. Det er forjævlig uhygienisk der inne.

- Ikke drass med deg den største veska du har inn på festivalområdet. Stress å bære rundt på.

- Husk støvler og regntøy. Det er helt sinnsykt mye gjørme og drit, om det begynner å regne der. Ifjor hadde jeg på meg ballerinas den ene dagen det regnet. Hadde gjørme helt opp til knæra. 

- Vit hvor du skal hen. Det er greit og finne ut hvor og når konserter er, og hvor ting er hen. Sjekk kart, last ned Hove-appen (pleier å være tilgjengelig noen dager før hove starter). Det er ikke gøy å gå seg vill inne på festivalområdet.Hvem skal på HOVE i år?


25.02.2012 HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

til sommeren - bikinier

Kommer til å begynne på et tema som jeg kaller ''til sommeren'' hvor jeg kommer til å legge ut klær, ting, arrangementer o.l som har noe med sommeren og gjøre. Jeg begynner da med bikinier fra h&m! Det er da mine favoritter. Min favoritt er den oransje/ferskenfargede. Synes den var utrolig fin! 

Hvilken bikini likte du best? Hva synes du om det nye temaet mitt?


25.02.2012 TIL SOMMEREN   Ingen kommentarer

DAGENS OUTFIT

Etter kjempelenge har jeg dagens outfit igjen, hehe! Skinnjakken min er fra cubus, toppen fra bikbok, buksen fra pieces, sko fra converse og øredobbene fra h&m.hva synes dere? :-)


25.02.2012 OUTFITS   Ingen kommentarer

fine ting

trykk på bildet


24.02.2012 ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

hvilket kamera bruker dere?

Bilder er veldig viktig i en blogg. Hva slags kamera bruker DU? Har du noe kamerautstyr? Hvilket redigeringsprogram?

Jeg bruker selv et Canon EOS 550D, med en blits jeg har glemt navnet på og et stativ. Skal kjøpe et nytt objektiv når jeg får råd.

GI MEG NOEN TIPS AAA komigjenkomigjen, legg igjen en kommertar :-)


22.02.2012 BILDER   Ingen kommentarer

i'm born to die

Such grace

Tumblr_lzb73yjx6a1qgqnbco1_500_large 

Tumblr_lznjjhwaty1qz4d4bo1_500_large


22.02.2012 INSPIRASJON   Ingen kommentarer

Phantom flex = magisk

Hvis jeg hadde hatt 300.000, hadde jeg ikke nølt med å kjøpe et Phantom Flex kamera. Jeg har så utrooolig lyst på et. Det som koster 300.000 er jo et veldig professionelt kamera da, men det finnes andre typer av samme kamera til lavere priser. 

Her har dere grunnene til at jeg har lyst på et:
 ser dere hva jeg mener? 

slik ser kameraet ut:


 
flere enn meg som vil ha?  


21.02.2012 CRAVINGS   Ingen kommentarer

nettsidefuck

Sitter på skolen og venter på at klokka skal bli 0920, fordi da skal jeg fremføre nettsiden jeg har laget. Har glemt så mange småting! Forsideknapp og navn på den kolonnen der det pleier å stå navn. Hahah. Pluss at flash galleriet mitt klikka, og mange bilder har plutselig bare forsvunnet. 

Så jeg regner ikke med en kjempegod karakter, selvom nettsiden min ser fin ut.


gammelt bilde.
 


21.02.2012 SKOLE   1 kommentar

I AM BACK!

Da har jeg flyttet over igjen her, da. Vet ikke hvordan jeg kan flytte på innleggene på den gamle bloggen, så det blir som dette tenker jeg. HEADEREN er midlertidig. Var ikke noe fornøyd med den. Men det kommer en ny en. 
 hehe yoo. men nå skal jeg ha gym, hadefint snuppiser.


20.02.2012 BLOGG   Ingen kommentarer
hits