hytte ja.

dritkaldt! ligger under dyna med boblebukse, tøffler, hettegenser, lue, og hals! og ullsokker. Jeg varma hele hytten opp med telys da.


random bilde av meg og eline for noen uker siden. lol. dere skulle sett videoene av den kvelden. jeg gjorde det nettopp, og lo meg ihjel. hoho.

nå skal jeg se opp :DD:D:D:D: tror jeg.

28.02.2010 BLOGG   4 kommentarer

nå skal jeg tegne.

Har begynt og tegne igjen, av alle ting. Har ikke tegnet siden 7.klasse pluss litt i 8, og jeg var dum nok til og kaste de fra 7-klasse  i søppla. De var av kjæresten min i 7-ende da, såe. Angrer at jeg kasta dem uansett. Men fant bilde av en! Etter og ha sett alle de fine tegningene til elinepys, så fikk jeg litt inspo til og starte igjen jeg og. Tank ju. Btw, jeg tegner mest ut fra bilder jeg ser, og bilder jeg har tatt. Litt ut av hodet, og litt at ting jeg ser. Har tegnt masse ansikt med bare munn og masker i det siste.

7.klasse:

gjett hvem? hoho. tegnet etter evje-turen.

8.klasse:

etter og ha bladd igjennom masse bilder i costume, begynte jeg med ansiktene med bare munn. Elsker og tegne hår!


og jeg har designet min egen kjole. med nagleSOKKER! feet.


maske, skole ting i 8.

9.klasse:

Og noe jeg dilla litt med igår. Jeg tegnet to til, men de er faktisk FOR private og vise. Hvem skulle trodd det..

liker du og tegne?

27.02.2010 BLOGG   7 kommentarer

dagens plan

 • dra på jobb
 • hjem
 • spise masse snop
 • pakke
 • avinstallere programmer jeg ikke bruker, og rydde opp på pcen
 • få inn masse nye sanger til ipoden, skal jo sitte i bilen i 3 timer på søndag

NÅ MÅ JEG GÅ. sneiks.

27.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hos m

dette innlegget ble skrevet igår..

Hallaien. Er kommet hjem fra kos kveld hos mariannpys som feira bursdagen! Det var jo morro da.

Her er bildene:

Helene tok dette bildet og sa: IDA du ser firkanta ut! Så sier jeg: Helene, du er så slem! Så sier hun: jamen se på bildet da. Så sier jeg: haha, ho ser faktisk firkanta ut!


pys


webcam-chat med ernst :D


emina, ida og maren på kanten


fail


marius, bertine, sondre, eirin og julie!


hei


emina, helene, maren, henriette :)


hahaha, chatroulette med en tysk dude


smash by emina


bønna <3


by emina


hahaha, rett før bønna angrep emina. Sjekk blikket!


søtee


marius, bertine


bertine, sander


bertine, julie


eirin, bertine


glad i marius


julie lagde kake :D


helene, ida


jeg, og mariann søteste


maren, helene, jeg, emina, sander, ida, bertine, marius, eirin


maren, helene, jeg, emina


eirin


jeg og juliesøtami. hadde ikke sett jenta på leeenge, og vi fikk tilogmed sunget litt sammen igjen!


haha, julie fant


ida <3


haha, tok sånne bilder og sang DENNE sangen for full hals. Så kom pappan til Mariann ned og bare: Er det du som synger? Jeg: eeh, jaa, hehe. Pappan: Du har sinnsykt bra stemme! Jeg: Taakk! Haha, flaut.

27.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

film-innspilling og redigering

Halla! Nå er vi ferdig med og spille inn og redigere filmen til imorgen. Den ble mye bedre enn den på videokamera, som vi ikke fikk inn på pcen. Det ble visst en film hvor vi har brukt et tema, som egentlig er ganske alvorlig, nemlig mishandling. Men det ble jo ikke akkurat blodig eller no, haha. Så ble den en del skummel, og ganske vittig til tider. Filmen blir lagt ut på youtube imorgen, eller lørdag. Får se. Men filmen er ikke 100% ferdig enda da. Skal filme resten imorgen tidelig.

bare se hvor pen jeg var i filmen:

foto_privat


sangen er sinnsykt fin.

25.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

ida <3 my love liss


se hva jeg fikk da, av ida min søte snuppselupp. aawww. er så glad i deg.

25.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

nytt design


det andre var heeelt elendig. det var igrunn dette her og men.
atm laster jeg ned adobe premiere elements, eller no, til sånn film-redigering imorra på skolen. Filma idag var HAHA. Spruta ketshup på gulvet, og jeg gikk i kjole, det var sinnsykt kaldt. Også hadde jeg på meg verdens styggeste parykk som jeg hater for jeg så ikke en dritt. Dessuten, og tusle rundt på skolen med svart parykk, hvit maling i trynet, svarte lepper og svart rundt øyene er ikke akkurat positivt. Jeg ble skummel. Jeg kom nettopp på en scene vi glemte og filme, shait. Da har ikke navnet på filmen noen som helst mening, hahahahha. Vi må kanskje ha en scene med et armbånd, ettersom at filmen heter the bracelet? Eller? Neida.

24.02.2010 BLOGG   3 kommentarer

i'll be waiting

The light might be red now, but i'll wait until it turns green again.

foto_privat

24.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

i can't stop partying, partying


favorittsang atm. i can't stop listening, listening.

24.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

blogg

Blogg er så lite interresant for tiden. Men men. Vi har sånn film i kulturuka, og jeg grua meg for jeg trodde det kom til og bli dødskjedelig, men var egentlig litt fet. Helt til vi begynner med redigeringa tipper jeg. Redigere film er no drit. Men vi har gjort litt innkjøp til filmen idag, og vært oppe på skolen når det var mørkt og filma en scene. Det var litt morrosann det, men kaldt! Det ble og sinnsykt mye FAIL fordi jeg fikk lattis av alt. Det så så hemma ut. Det var nemlig FOR mørkt til at vi så noe med kameraet, og vi skulle filma når nicole løp. Så amalie løp etter med lommelykt og mariann med kamera og jeg sto der som en dust og trodde jeg skulle dø av latterkrampe. Etter vi hadde filma, dro vi på ung, og opp en tur til humanetisk konf og vinka til alle dustene der :D En av de dustene var Ernst som jeg gikk med heimatt, hoho. Fet dag. Vi så forresten Fame på skolen idag, den er så bra! og skjønn.

OG mamma har kjøpt deilige tøffler til meg!

chilling ved vinduet på mediateket. Hard Rock Cafe genseren er det diggeste noensinne, så herlig og gå med.


haha, den digge parykken som ble bytta. Den var faen meg bare en stor floke.


digge ! elsker de.

Gleder meg til og filme imorra! 

23.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

what you did to me was a crime21.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

diplom til julie storASS. YEAH!!!


hhehe, finn en feil. fuck de som skrev storass da :p

21.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

ååå, deilig dag da!

Jeg glemte nesten alt av gårsdagen idag. Og dette skal jeg blogge! Jeg våknet 10 til himmelsk frokost med lapper! Yumyum. Så pakket jeg ting, og ble kjørt til eline. Der øvde vi litt osv, så ble vi kjørt til høvåg. Haha, må si noe litt morro.

Vi er en for mange i bilen, og satt 4 bak. Så hadde den ene bildøren fryst, så den ville ikke lukke seg. Det var Marens dør. Så:
Julie: Jamen herregud da, bare lås den!
Så låste jeg den da..
Pappan til eline: Ja, dere må ikke låse noen dører eller noe da!

EHEY det var pinlig.
Men ja, vi kom fram til høvåghallen g skulle ha generalprøver. Først alle oss 4 items, så jeg alene, så med jenteesemblet. Etter det chilla vi, øvde litt og stelte oss. Og så på andre som øvde. 14.00-18.00. Så kom Johanne og Maria søtisene, og vi plasserte rompene våres med dem. Men var ganske mye frem og tilbake da, med hvor jeg satt. Men så var UKM da, med pauser og innslag og alt mulig, og det var kjempemorro. Jeg gleder emg til neste år! (haha). Ble forresten ikke noe filla på meg denne helga likevel. Ble vel litt for stress, og var jo nesten ingen der..

Forresten så greide jeg og ta med meg kamera uten strøm, det er jo dritbra.
Så jeg har ett bilde av meg når jeg var alene, og det er ganske uklart. Men det blir video tror jeg, pappa skulle gjøre noe dingeting, sånn at det ble en fil.. eller no.

haha, sjekk den søøte kjolen/tunikaen jeg fikk av eline da. I luv it. JAUDÅ.

synes dere om ukm?

21.02.2010 BLOGG   7 kommentarer

glad i dere!

Dere var fantastiske igår. Disse personene støttet meg minst like mye som de dansa og hadde det gøy. Etter alt dramaet er det fint at jeg hadde disse søtisene som hjalp meg, og trøstet meg.

helene og maren <3


sondre og ida <3

nå skal jeg til eline, snakkes!

UKM IDAG FORRESTEN! HØVÅGHALLEN KLOKKEN 18.00!

20.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

ball

Hei. Ja, selvom jeg synes blogg er stress skylder jeg vel egentlig et innlegg ellerno. igår var dagen min så og si slitsom. Det var frem og tilbake stressestresse, stelle meg med amalie, så kom vi nesten forsent. Skoa mine gikk jeg med i en  halvtime? de var så stress. Men jeg har dansa noe så sinnsykt, fått fanta over hele meg, helt fanta på sondre og villa på marius, som tydeligvis hadde det altfor morro. Haha, kjægøn. Men så så jeg noe som ødela hele kvelden for meg. Uansett hvor jeg gikk på ballet, hadde folk hørt om det. Går det greit, julie? Jeg svarte bare nei. Denne personen skulle være min bestevenn, men nå er jeg bombesikker på at jeg aldri blir venn med jenta igjen. Det går bare ikke ann og være en så dårlig venn. Spesielt når hun ikke skjønte hva hun hadde gjort galt. Jeg ble så pisst. Rett før jeg gikk fikk jeg vite noe enda verre, og da orka jeg ikke mer. Nå er jeg drittlei.

Utenom det så er det ukm idag. Det kommer til og gå til helvette mildt sagt. Leggene mine gjr så vondt etter dansinga igår. Skal til eline om en time, så til høvåghallen og øve. Så hjem igjen, så til høvåg igjenn for og opptre, så skal jeg på filla! Det er iallefall planen til nå.


birthe var dødsfin! love you snupp.


maren ! ilu


helene og maren! <3


hihi, my spooon


ernst - tale 1


ernst - tale 2, han hadde dritfet tale da!


marius kjekken!


ida pys <3


sondre <3


ida og helene! wii


amalie <3


jørgen og ernst liss


elinemin <3 Hun måtte hjem tidelig stakkars, hun var syk.


litt fet bilde egentlig, aksel in the middle!


søtinger <3


jadda. Tord, Jørgen, Ernst, Meg, og Mads :D

snakkes.

20.02.2010 BLOGG   3 kommentarer

stressssEr hjemme fra Senter-tur med marie, ida, bethina, selma og kristine. Etter og ha sett overalt, fant vi en kortkort kjole, fra en rar butikk jeg aldri har vært innom. Så plusser vi på litt ekstra stress, og mcdonalds, så er det vel egentlig det. Ble ganske sliten, egentlig. Blablabla, jeg må gå og rydde.

Sjønner ikke hvorfor jeg blogger, jeg synes det er stressssssss..

17.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

gladiator og en ting til.


ø.f.v. Angel Wings, Blowfish, Miu Miu, Miu Miu, Wetseal.com, Mytheresa.com

ø.f.v. Miu Miu (denne er to ganger ja), Ld Tuttle, H&m, Emilio Pucci, Sigerson Morrison, Sigerson Morrison.

Elsker gladiator. Skal hamstre inn til sommeren!
BTW, noe annet jeg liker, er shorts med tights under a la linn/fashionjunkiie

ph_fahionjunkiie.com

so pretty..

hva synes dere om dette?


16.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

.


16.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hos eline

og øvvveerrr. vi må øve ræva av oss. hadet. 
gray.blogg.no


16.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

et slags outfit

Hei. Idag har jeg øvd på teit prøve. Og lagd middag. Og gått tur med hunden. Og øvd.
- hvis dere lurte.


øredobber - glitter, cardigan - ginatricot, armbånd - lindex

15.02.2010 BLOGG   3 kommentarer

bilder fra bursdag


supernam dessert som vi klæsja is, krem og sjokoladesaus på! yum


søta!


jordbær


cola!


kathrine, sophep og sukanya :-)
jeg elsker lovehearts..


haha, jeg kjøpte clutchen som jeg ville ha til birthe, og øredobbene jeg ville ha til mamma. hhii. men clutchen er kjempe kul da.


haha, gaven fra maria. fint gavepapir, søta!


yummy boller med vaniljekrem i :)


jeg sa jo jeg elsker lovehearts.


sophep og nicole :)


hahaha, signe! søøøta


heihei på deg


jada


etter filmen


hahahhahahha


birthe og kathrine! dette bildet ble superfint :)


sophep


søøta


maria og sophep!


min og marias dings :D vi burde vunnet..


vi ble sabortert!!!! det er lurekort!


vi er kulest!


hvilket ord ville du helst forklart UTEN og nevne ordet, eller deler av det ?


ragnhild :)


min spillepartner :D


haha


caaards


timeglass
MOTORBÅT! hahahhahaha


kathrine og charlotte


hei


maria var megagod til og forklare liksom


haha


yo


slitteeennn


atter en gang - ... COLAAA


hva synes dere om bildene?

14.02.2010 BLOGG   5 kommentarer

stress dag

 • stå opp
 • dusje
 • dra til sentere
 • kjøpe gaver, og bytte kjole
 • jobbe
 • dra hjem
 • stelle meg til tusen
 • dra på fest hos birthe
litt stres... er veldig sliten.

random bilde fra pæty. jeg legger ut flere imorra. eller no.

GRATULERER MED DAGEN BIRTHE! ♥ :)

14.02.2010 BLOGG   1 kommentar

om extentions fra luxushair.no

Tideligere denne uka fikk jeg extentions fra luxushair i posten. Tenkte jeg skulle skrive litt om det.

Håret var først om frems ekte, fra Kina. Det var fint, mykt og glansfult da jeg fikk det. Dessuten var det veldig billig! Rundt 600-700 kroner. Håret kommer visstnok veldig fort (er ikke sikker på mitt, for jeg dro til bergen dagen jeg bestilte det, og kom tilbake noen dager etterpå, da hadde det kommet). Et ganske stort minus er at det er lite hår på clipsene. Noe som gjør at man burde bestille to pakker. DET er et minus syns jeg. Tuppene på håret var også knekt og flisete. Clipsene var gode og feste, og sitter bra på og fargen var kjempefin!

Så for meg var dette helt ok. Billig, fint, lite hår og flisete. Og jeg har liksom ganske tynt hår fra før, så at når ikke det er nok for meg engang, så er det bare ikke nok.


digg extentionsbørstr og clipons i farge #02


dag 1


dag 2


dag 3


det som er fint er at det kan krølles, og det er da det blir virkelig fint. De to nederste bildene, der tørket det slik etter jeg hadde vasket det, det ble kjempefint og mer naturlig syns jeg (ikke at extentions er i nærheten av naturlig)..

har dere prøvd luxushair? eller et annet sted kanskje?

12.02.2010 BLOGG   6 kommentarer

maske


ringer - lindex, tee - bikbok, maske - panduro

Jeg må få pyntet den snart. Jeg tror jeg skal bade hele framsiden i paljetter. Tror det blir fet jeg.

Forresten, beklager blogging.. Jeg bare.. har bedre og drive på med, også var jeg ikke i humør til og blogge ''wii dagens outfit''. Idag blir jeg også hjemme, tror jeg. Jeg skal på jobb imorgen og, så tenkte jeg bare skulle chille her hjemme. Vi skal til og med ha cæsar salat idag. Kanke stikke ut da, vettu.

Hvordan ville dere pyntet masken?

12.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

FAIL11.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

VIDEOER


10.02.2010 VIDEOBLOGG   2 kommentarer

greia med photoshoot på en offentlig do

alt som er og si - idag var jeg på senteret med eline, maren, ida, eirik og sondre. to sistnevnte kom seeeent. det var fint vær på morran idag, hvis noen lurte.

bilder as usual:

my valentine :D vi var på bikbok, også så jeg de derre sjokolade-lip balmene, også stakk eline hodet ut av prøverommet som var i andre enden av der jeg sto, så ropte jeg: Eline! Do you wanna be my valentine! Jeg fikk et nikk. Hoho!


haha, noe må man gjøre mens eline er på do. og det er ikke akkurat sjeldent.


wii 1


wii 2


wii 3


haha. søta


haha, det var jo fet bilde da. maren!


eline på peppes
mareeen oggggg eliiiineee


haha, vittig. ida var midt opp i noe mens jeg dilla med kamera, så tok jeg opp kameraet og hun stoppet helt opp med og prate og poserte, når bildet var tatt fortsatte hun. haha.


IS ER NAM


så stolt av extentionsa sine


ja, mener det


ogsåogså eline faila heeeeeelt med leppestiften, haha. hadde sminken vært ordentlig hadde bildene vært superduperfine!

dette bildet her ble jo kjempefint uansett om lady gaga sminken


dette ble dagens beste bilde tipper jeeeg


snøft

og tilslutt mine innkjøp:

tights - bikbok, maske - panduro (eline har og sånn, så skal vi pynte de ogsånn, de kommer til og bli megafete!) topp - ginatricot, tee - bikbok.

jeg var så dum og bruke pengene mine i den delen av senteret, så når vi kom til h&m så jeg en blazer jeg elsket, men ikke hadde råd til. wii. næææt.

natta.

09.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

blogginnlegg

Halla! Idag har jeg ikke blogget fordi.. ja, for det første vi hadde fri idag. Det må jo utnyttes. Og for det andre så hadde jeg ikke tid (haha lol). Og for det tredje så er ikke bloggen min, hele livet mitt. Men ja, det som har skjedd i dag. Eline sov jo hos meg, og vi våkna.. ehe, sent. Btw, Eline snakka i søvne! Ho sa: mmmm...jeeeg...viiiiil...haa...teeeee...! Hahah! Også lagde ho sånne rare lyder.. trodde ho var våken. Men så gnoma vi litt, og stelte oss, så kom ida og vi gikk til byen for og kjøpe frokost. Klokka var da 14.15.. Så gikk vi til Eline og spiste, og sånn. Så gikk vi til meg igjen, og øvde. Så kom faktisk maren, så måtte eline gå, og så har jeg og Maren og Ida vært igjen i 4b og hatt det morrosann og sett på se opp. Også kuperte de pcen min mens jeg var på do og skrev til folk på min msn. Takk. Møhø.


myh


linselus 1


linselus 2


søta mi, ilu


pyser


hahaha, sjekk maren :p ho synger


eline, jeg, ida og maren. ja jeg vet håret mitt ser fackd ut


linselus 3?


møhø, eline, møhø


spille kort?


ja, sånn spiller vi kort.. funker lett det!


haha dagens vits


ida og jeg


dagens outfit... nææt


jeg er 100% sikker på at ho hadde noe mellom tenna!


maren! :)


dere er søte da.

08.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hallaa

Nå sitter jeg og eline og chiller i 4b, og vi ser opp! Filmen liss. Mine extentions har kommet forresten! De var fine, og fargen var fantastisk. Helt lik! Men nå vil jeg se videre opp, eller no.

møhøh..

jeg dør av se opp, den er viitiiig.

08.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

ding dong

Det var den eneste overskriften jeg kom på... Nå skal jeg pakke og spise pannekaker så drar vi til flyplassen og heimatt igjen. Gjett om jeg skal kjøpe brus idag, imorgen og på tirsdag. Jeg fikk likssom to glass med brus igår, og det var ikke cola engang. Og det var lørdag.

MÅ PAKKE! vi har visst dårlig tid eller no?

07.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

idag skal jeg hjem

Eller hjem eller hjem, bergen er også mitt hjem. Jeg har lagt merke til at bergen har en sånn digg lukt av eksos og asfalt osv som gjør at jeg får en god følelse i magen. Det kom helt feil ut, men dere skjønner. Var hos bestemor denne ganga, så da får jeg ganske sikkert plass i flysete. Haha, hadde jeg vært hos farmor, måtte jeg ha brukt to flyseter for de stapper i oss masse dritt, såe. Ikke at jeg ikke ufrivillig spiser det heller. Men gode nyheter! Jeg skal til Bergen i begynnelsen av påsken! Og det skal ragnhild og! Og da er kanskje den dumme snøen borte, og kanskje vi får litt sol! DIIIGGG. Da skal jeg høre på Good Morning - Chamillionaire. Det er en sang man burde høre på når det er sol.

Sanger og høre på på hjemveien.. det trengs:

Runnin - Lil' Wayne ft. Shanell


Good Morning - Chamillionaire


Soulmate - Natasha Bedingfield


Undisclosed Desires - Muse


Where'd You Go - Fort Minor


Ring-A-Ling - Black Eyed Peas

Heldigvis tar vi fly.

07.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

å herregud, tror bestemor virkelig jeg klarer meg en hel kveld uten cola?

NEI. så jeg må løpe til senteret og kjøpe selv.. omg.

06.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

dagens outfit og innkjøp

Dagens:topp - vero moda, skinntights - bikbok, veske - friis&co, og verdens fresheste neglelakk fra h&m som er min favoritt!

Har handla idag og.. herregud, snart er jeg blakk.

2 armbånd og ring - lindex


kjole - h&m


negler til ballet - depend


flette dings - cubus

snart skal bestemor ha strikkeutstilling. nå har jeg hørt det og. Hehe, men det blir nok feet.
hva synes dere om outfit og innkjøp?

06.02.2010 BLOGG   1 kommentar

av og til er livet mitt som en episode i the hills

Det skjer ikke at jeg og jentene mine har en kveld uten drama og drittslenging. Jeg har fått vite mye rart om folk jeg trodde var så snille og englebarn-ish. Av og til har jeg blitt så sint at jeg har lyst og dra til noen, og nevner jævla idiot 30 ganger i løpet av en time. Noen er så fulle av dritt at det er ikke mulig. siste jentekveld satt vi i sofaen og hadde det kjemegøy og koselig, så kom vi inn på et tema og jeg fikk vite noe helt på tryne. Jeg kastet meg på msn, for jeg visste den personen var på og dro igang en tragisk samtale, og denne personen sa nei, det er ikke sant blabla. Folk som ikke var der og ikke hadde noe med det og gjøre blanda seg opp i det også. Vi ringte rundt til alle som var til stede når det ble sagt, og folk sa det var sant ogsånn. To dager senerefikk jeg vite noe om samme tingen, bare mer løgn. Så er det mange som roter seg opp i tull og tøys, som jeg har blitt så bekymra at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Og en eller annen jente som satt bak meg i eteateret, hun likte plutselig eksen min? Samtidig så sa hun at hun holdt på med en annen, men ville ikke si hvem det var. Noen dager senere fikk jeg vite at det var en annen av mine ekser. Jeg har 4 ekser, og hun har likt to av dem? Og holder på med han ene. Det synes jeg var litt rart, jeg bare eh.. jaha. Men når man bor på en så liten plass, må man bare takle rykter og sladder, om andre, om venner og om seg selv. Har hørt rykter som er helt på trynet, men synes det er morro jeg. Jeg driter i hvem som snakker dritt om meg, men synes det er vittig og ta tilbake og si, ja, jeg vet hva du sier liksom. Det har faktisk vært en egen nettby som het lsgossip, som var om lillesand, og der hadde KREMT skrevet masse crap om venner av meg, og sånt. Men alle vet hvem det er nå, og ja, null respekt for det. Det er jo igrunn veldig tragisk. Man kan liksom ikke gå med en person en dag, uten at folk sier at dere holder på eller er bestevenninner. Alltid er det kranglig. Det går vel to-tre stille uker uten krangling og uvenner før et eller annet renner ut av kjeften på en og ødelegger alt. Likevel gleder jeg meg til neste jentekveld med sladder og og hyperhet..(eller no).


nå legger jeg meg, og når jeg våkner tenker jeg sikkert.. for et teit innlegg, men jeg kommer nok ikke til og ta det bort, det er jo sant.

05.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

bestilt hair extentions fra luxushair.com


idawulff.com. idas extentions er fra luxushair, og ettersom alle bildene hun har dem på virker det fantastisk!


 Denne gangen har jeg bestilt fra luxushair.com, og har også bestilt ekte denne ganga.. ehe.. Det ligger ganske sikkert faktura i posten når jeg kommer hjem, for jeg bestilte det på onsdag. Gleder meg! Kjøpte et på salg og, og tok med en hårbørste + porto = 788 kroner! Det er jo bra. Søpler det gamle nå, det er syntetisk.

05.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

elskbare innkjøp


hårklyper h&m, turkis neglelakk h&m, dream matte mousse maybelline n.y, rosa neglelakk gosh, pudder gosh, mascara gosh, concealer h&m, eyeliner h&m


elsker neglelakker! fine farger? den turkise er elskbar...


her er veska! er den ikke fin? fra friis & co


my love


genser og jeans fra vero moda
trenchcoat fra vero moda, elsker den!


sjekk t-skjorta. er den ikke bare dritkul? fra cubus


freeshe øyradåbbær fra glitter


ring fra lindex


neglelakken fra h&m, finfinfin

hva synes dere om innkjøpene? var ikke vesken min fin?

05.02.2010 BLOGG   7 kommentarer

gjett hvem som fikk nett på pcen sin? nå blir det bilder!

Jeg fant minnepennen og var klar for og legge inn bilder, og blogge fra bestemors pc, så logga jeg på min og nettet funka lett! wii.


fiksa meg og skulle til byen. fin flette sant? elsker det


utsikten fra bussholdeplassen, haha.


bare fordi jeg knipsa i bussvinduet.


<3


fint vær osv


dette ble helgas fineste bilde så langt. pepole always leave.


haha. mamma knipsa bilde av meg inni den dingsen, tror vi virka litt turist-ish, men det er vi langt ifra.


den var litt fet


sundt! luv


opp en torggaten, eller no


dickens/bergens tidene


nydeligste lyskrona på en rar butikk der de bare en fin ting, som var en ring, oleana


rulletrappene på kløverhuset


elsker sånne speil!


kløverhuset..


05.02.2010 BLOGG   5 kommentarer

hei og hade

Nå skal jeg på lagunen storsenter, og ehhhehhee... shoppe. Men jeg har egentlig bare en tusenlapp igjen, og den trenger jeg egentlig til vi skal på senteret hjemme på tirsdag. Pluss at det er ikke ginatricot her, bare på åsane. Er ikke magelolteit?Tåpelig. Men ja, nå skal jeg inn på badet og prøve ut min nye sminke. Jeg handla ny foundation, foundation-pudder, conealer, eyeliner, mascara, to neglelakk and so on. Har hatt concealeren, eyelineren og mascaraen før. Jeg anbefaler Gosh sin Show Me Volume - mascara. Den er bra! Så blir det vel testing av sminken når æ kåmmår heim. Ellar seinare på dagæn. Haha, gjett hva som er krsandsk og bergensk? Nei.

05.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

en super dag

Startet med og spise god frokost, stelle meg, kle meg, også dro vi for og ta bussen til sentrum. Vi hoppet av ved festplassen og tuslet videre opp mot sundt og galleriet. De dro meg inn på den ene etter den andre gammel-dame-butikken. Helt til jeg gikk for meg selv, og møtte farmor som kjøpte en søt genser, en kjempefinjeans og verdens nydeligste trenchcoat. Jeg er så takknemlig for den trenchcoaten, den er så fantastisk. Så kjøpte jeg en del sminke, og til slutt: verdens beste veske! En friis & co kopi av Alexander Wangs Coco Duffle bag som jeg har siklet etter helt siden jeg visste noe så fint eksisterte. Jeg nølte ikke, og kjøpte den mens jeg dreit litt i prisen. Den kosta omtrent 700, og for de pengene kunne jeg kjøpt masse annet fint. Men denne vesken går på 1.plass på min Beste kjøp liste. SÅ tusla jeg oppover til farmor og de sin leilighet, som forresten er sinnsykt fin! love it. Og der spiste vi pizzabakeren og skillingsboller. Det heter skillingsboller.. ikke kanelsnurrer, kanelbollder, kanel i svingene eller noe annet sånn retarda greier. Så spilt jeg piano der, og vi dro heimatt til bestemor igjen. Nå er jeg stappa av alt drite jeg har spist idag, men jeg vil ha cola! Det får man IKKE hos bestemor.
 
Imorgen åker jeg til lagunen storsenter... ehe. Jeg må spare til tirsdag, for da skal jeg og en hau gærne folk (dvs, Eline, Maren, Ida og muligens Eirik?) til senteret og handle til ball og ukm osv. DET blir kos. FOORESTEN: nettet på pcen min er klikk. jeg har ikke kamerakabel med fordi jeg bruker memorykortet. denne dustedataen her har ikke sånn at man kan bruke det kortet. TUSEN TAKK GUD. jeg legger ut bilder enten når jeg får tak i en minnnepenn, eller når jeg kjem heim! men blogging blir det.


siden ikke jeg får inn bilder, lette jeg etter et eller annet bilde på denne pcen jeg kunne bruke, så fant jeg dette. Fra mine blonde dager, i min onkels og tantes bursdag i 2008. Meeeeens, jeg hadde lattis ellerno? Eller kanskje jeg nøys.

btw, miss you too eline!

04.02.2010 BLOGG   3 kommentarer

nå er jeg i bergen!

hei! sorry for at jeg ikke har blogga, men jeg hadde 3 timer på og pakke, rydde, tur med nemi osv.. så har ikke hatt tid! og nå er det noe tull med nettverket på bare min pc... irriterendes! uansett, imorgen skal vi til sentrum på shopping! yeah. jeg skal blogge hvis nettet funker, men hvis ikke vet jeg ikke helt. jeg er på mini-pcen til pappa, som nå er min bror sin? den er teit. men vi snakkes senere, buhei!

btw, æddabædda jeg slipper skolen! og jeg kommer hjem på søndag, og mandag og tirsdag er fri. jea.

03.02.2010 BLOGG   1 kommentar

ny widget på bloggen - skriv en hilsen, bloggen din eller hva som helst!

HEY. Jeg fant en litt fet widget istad. En sånn chatte-box eller no. Den eide egentlig. Så nå må dere skrive noe kult! Bloggen deres, en hilsen, eller hva som helst! Den er ikke der for pynt vet dere.

Ellers er jeg ferdig med nynorsken nå - det er litt digg.

02.02.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

skiftet sang til UKM og snart ny sangvid

Jeg bestemt meg for og synge en annen sang. Jeg var litt usikker hvilkene jeg skulle ha, fordi jeg fant som vanlig to sanger jeg ikke greide og bestemme meg for. Men det ble til Wild Horses - Natasha Bedingfield på UKM. Den andre var Girls Just Wanna Have Fun - Greg Laswell.. Det er ikke den 80's wihu sangen, men en kjempenydelig acoustic versjon. Jeg elsker acoustic sanger. Men den av Greg Laswell tenkte jeg heller og lage ny sangvideo av (der skal jeg ikke skrike, nei). Hva synes dere om det ? Men nå må jeg øve igjen. Det har blitt så mye kaos og øving på de to andre innslagene at jeg har nesten ikke øvd på mitt eget! Fy meg.  LATER.


pianoet mitt <3 elsker det. det er gehr steinberg for alle pianogeeks som lurte.

øve,øve, snakkes! og ønsk meg lykke til med kaoset! :)

01.02.2010 BLOGG   2 kommentarer

yey, kalender!

Jeg var i full gang med et innlegg som skrek ''jeg trenger onlie kalender som kan printes ut'' men med et klikk fant jeg det selv, wihu. Hvis dere og vil lage deres egen kalender online, trykker dere HER.
APRIL ER BEST! jeg har bursdag den 13 btw.


kalenderen ferdig utfylt!


jeg pyntet pcen med litt ting og tang, haah. søtt.


hahaha, jeg er kul.

søt kalender eller? fin og ha, den.

01.02.2010 BLOGG   4 kommentarer
hits