TV-REPOTASJE - BLOOPERS

Yoyo mah fellow nissebrothers. 

Har slengt sammen noen faila klipp fra to tv-reptotasjer! En jeg lagde i første og en jeg lager nå. Gøy å se hvor kleint det er og hvor useriøse folk faktisk kan være, haha! Jeg er forresten blondien i militærgrønn jakke.. ehe.. er mye gladere til vanlig altså. Tror jeg.Er ikke lyd på høyre siden på halvparten av klippa, men det overlever man! 


31.01.2013 VIDEOBLOGG   Ingen kommentarer

MY WORST MISTAKESEnda et resultat av kjedsomheten min.


31.01.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

DAY #2

Dag 2 - 10 ting du elsker.

1. Pepsimax

2. Phantom Flex/ Twixter/ Slow motion film  


Laget av noen gutter på skolen et trinn under. De lager alltid så fine filmer! CREDS.

3. Kims/ maarund salt potetgull. Har jeg det, pepsimax og en boks snus har jeg alt jeg trenger.

4. Jorbær dyppet i sjokolade.

5. Ferie i en storby, eller et varmt land.


6. Fotografering.


7. Adobe Bridge CS6. Hva skulle jeg gjort uten...

8. Musikk og SPOTIFY. Har det oppe omtrent hele dagen.

9.  Være alene hjemme. Blir en kombinasjon av synging, pianospilling, dansing rundt omkring, film, serier, høy musikk og masse usunn mat! Helt til jeg fant ut jeg skulle ha ''fest'' og det kom altfor mange dit. Har ikke vært alene hjemme siden da.. hhaha. 

10.  iPhonen min.


31.01.2013 30 DAGER   1 kommentar

30 DAYS

Begynner en sånn 30 days challenge igjen jeg! Så har jeg noe å bedrive tiden min på. 

DAG 1 - 10 ting om meg selv.

1. Er megalat.

2. Er omtrent alltid blakk.

3. Digger instagram, og bruker utrolig mye tid på det.

4. Har spotify gående på pc'en omtrent hele dagen.

5. Elsker å ligge i senga hele dagen og bare se film og serier.

6. Er egentlig ikke så glad i sjokolade, men er helt vill etter veldig salt potetgull!

7. Hver gang jeg er med Eline sånn ca, lager vi kyllingsandwitch. Som vi kaller shyshishanshish.

8. Før var jeg ute omtrent hver eneste kveld. Både i helga og i uka, ble helt gal og rastløs hvis jeg ikke kom meg ut. Nå sitter jeg hjemme nesten hver kveld. Syns det er utrolig deilig med en pause fra lange kvelder med mange folk og for ikke å snakke om festingen! Er en måned siden jeg drakk sist nå, og har hatt en deilig edru måned!

9. Gleder meg helt vilt til 18års dagen min! Om 73 dager faktisk! Gleder meg faktisk så mye at jeg drømte om det i natt. Var så og si et mareritt fordi mine foreldre sa jeg måtte være hjemme klokken 12 og at jeg ikke fikk lov til å dra ut på byen eller drikke alkohol. Hvis jeg gjorde det, var jeg ikke velkommen hjem igjen.. Hahah.

10. Etter vi begynte å lære ISO og lukkertid osv på skolen, bruker jeg bare manuell instilling på kameraet mitt. Det eneste unntaket er når jeg skal la bilde av noe i rask bevegelse, da liker jeg å bruke den instillingen(mannen som løper).  


Random bilde av meg og Jørgen! Over et år siden, wæææ. GOLLE <3 
 

Nå er jeg flink til å oppdatere, dere.


30.01.2013 30 DAGER   Ingen kommentarer

B/W NOISE

Sitter for øyeblikket på skolen og skal egentlig jobbe med tv-repotasje, men Premier vil ikke samarbeide for øyeblikket. Så da rydder jeg på pcen og redigerer litt bilder! Åh vi har alltid så mye å ta oss til her på media.
Vad tycks?


30.01.2013 BILDER   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #3
Jeg har blitt merket av flere som ''instaspammeren'' i det siste. Haha, er ikke så rart, legger jo ut bilder i hytt å pine! 

FØLG MEG HER.

Hva er din instagram? 


29.01.2013 INSTAWEEK   Ingen kommentarer

TATTOO


topp fra hovebod (kjøpt som tee, gjort om til tank), shorts fra bikbok, solbriller fra lindex. 

Haha, hadde så utrolig lite å gjøre forrige helg at at jeg redigerte noen av magasinbildene vi tok i PTF. La på noen tattoveringer på armen for dritt. Bildet er av Eline, men i noen av mine favorittklær! Gleder meg til å bruke dette i sommer! 


29.01.2013 BILDER   1 kommentar

ANTIMAINSTREAM

Hallaaaalalla. 

Jeg, som sikkert mange vet, har en veldig blandet musikksmak. Jeg liker veldig godt mainstream musikk som både Chris Brown og Justin Bieber osv, men jeg tror nok jeg er enda mer glad i musikk som er veldig mye mindre populær som Last Lynx og Xilent. Jeg er en ordentlig dubstep jente, for å si det på en måte. Det er den sjangeren jeg liker best, og hører mest på. Jeg er også utrolig glad i egentlig all electro musikk, og house. Tror mine favoritt band/artister/djer (whatefuk dere skjønner hva jeg mener) blir CLMD, Xilent, Passion Pit, Flume, Savant og Flux Pavillion (som har blitt litt mer kjent med tiden).

Så for dere som er glad i antimainstream indiepop/rock/electro, electro, DUBSTEP og litt mer rar musikk så tenkte jeg å dele spotifylisten hvor jeg samler på skattene.

HER HER HER HER HER HER HER HER


random bilde, hei hei hallo


29.01.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

CAREFACTS

Noe jeg synes er kjeempegøy er carefacts. Sånne fakta som egentlig alle gir faen i, men som er kjempegøy å gå tilbake å lese om! Derfor kjører jeg en runde nå!

 • Jeg var ikke helt sikker på hva ''that's what she said'' betydde før igår. Jeg visste hele tiden det var noe perverst, men var ikke før jeg så OTH igår og Brooke forklarte det der at jeg skjønte hva det faktisk betydde.

 • Er sikkert et av de lateste menneskene på jord. Og jeg eter ca bare drit. Likevel legger jeg ikke på meg noe særlig, og når jeg legger på meg legger alt sammen seg på armene mine, på magen og mellom låra. Noe som er heeelt teit. Hater å gå med singlet og tanktopper, for armene mine ser megastore ut.

 • Jeg elsker å bruke ord som YOLO og SWAG. Nemlig fordi det er så utrolig kleint, som gjør det bare gøy. Å si det og mene det seriøst med hvert fiber i kroppen derimot er helt umennesklig falut.

 • Elsker mat over alt på jord. MAT MAT MAT MAT <3333 Alt usunt, alt av junkfood. Men er også veldig glad i salater. Men heller jo dressing over hele driten så vil ikke si at resultatet blir så utrolig sunt.

 • Elsker makrell i tomat. Det er seriøst det beste jeg kan få på skiva mi.

 • I år blir det mitt 4 år på HOVEFESTIVALEN og jeg gleder meg noe så inn i satan. Hove er mitt paradis på jord. Så dere som ikke har vært der, DRA DIT.

 • Jeg bruker mer banneord enn vanlig ord. Uansett hva faen det er så er det banning.

 • Jeg røyket i 2 år, men har endelig klart og slutte! Skal innrømme jeg har tatt meg noen av og til sammen med venner, men jeg kan ærlig ikke huske sist jeg kjøpte røyk. STOLT! Snuser da, men hallo, er jo iallefall noen hakk bedre enn kolspinnene. 

 • Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har farget og stripet håret mitt.


 • Jeg har veldig dårlige evner til å fokusere på ting. Hvis jeg er på skolen og jobber med noe, klarer jeg ikke å fokusere hvis noe har skjedd. Bra eller dårlig. En bra skoledag for meg, er en dag hvor det ikke har skjedd noe med livet mitt på en stund, og jeg verken er glad, sur eller lei meg. Lar veldig lett ting gå utover arbeidet mitt, og dette er en utrolig dårlig uvane. Men sånn er jeg laget, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få endret på det.

 • Har et umennesklig tydelig kroppsspråk. Er veldig lett å se hvilket humør jeg er i uansett om jeg ikke sier et pip.

 • Har store problemer med økonomi og alt som har noe med penger å gjøre. Har jeg penger, bruker jeg alt opp på en gang. Drit.

 • Har runna Jewel Mania på iPhonen!!! Første spillet jeg har runna ever tror jeg egentlig. Men det er så gøøøy. Venter i spenning på flere levels nå!

 • Min måte å få ut aggresjon på er å legge ut et bilde eller et quote en eller annen vei, som sier noe om hvordan jeg føler meg. En egenskap som kommer dårlig med av og til.


 • Er alltid enten trøtt, eller kjempevåken. Aldri en mellomting.

 • ER 18 OM 77 DAGER! Helledussan shiet så fort tiden går!

 • Og når vi først snakker om bursdagen min, så har jeg allerede begynt å planlegge oppi hodet mitt! Begynne dagen med en lang dusj, og en liten spasession for meg selv for å friske meg opp til kvelden. Deretter spise god lunsj(fuck frokost), så dra å handle det som trengs til kvelden, gni inn at jeg er myndig i trynet på min far(ååååå gleder meg), ha et lite vors med venner, også dra ut på byen! Planlegger å bli litt mer edruelig enn det jeg var på nyttårsaften.

 • Pepsimax er det beste jeg kan få.

 • Min lidenskap for foto startet da jeg gikk i 5.klasse(tror jeg, om ikke det var 6.klasse) da jeg fikk mitt første, egene digitalkamera! Deretter kjøpte jeg meg et rosa Casio kamera, og deretter igjen klarte jeg på spare meg opp til et 1000D. Sparte hver eneste øre jeg fikk tak i. Dagen jeg kjøpte mitt første speilrefleks kamera var kanskje den beste dagen i mitt liv. GUD så glad jeg var. Byttet ut 1000D med 550D når jeg gikk i niende. Er forsovet fremdeles fornøyd med det, og føler ikke jeg trenger et bedre når vi har objektiver og blitser, og jeg kan bruke bedre kamera på skolen.

 • Min drøm hvis jeg en dag blir rik, er å kjøpe meg et ordenlig Phantom Flex kamera. Det er et filmkamera som tar 2500 fps og har en oppløsning på 1080p. Det jeg mest ønsker meg ligget da på rundt 300.000. HEHE. For dere som vil se hvor sykt dette egentlig er, går dere inn på VIMEO.COM og søker på Phantom Flex. Det er faktisk helt sykt. Fins jo også flere billigere versjoner da, og en dag skal jeg ha meg et! Koste hva det koste vil! 

 • Har null peiling på hva jeg vil gjøre med livet mitt.

 • Hater å se filmer der gutten og jenta ender opp sammen, når livet mitt er kjipt.

 • Har ALDRI vært i en slosskamp av noen slag. Aldri slått eller sparket eller i det minste dyttet noen når jeg har vært sur på dem. Jeg liker å burne folk med ord heller. Så vet jeg at jeg ikke får et slag tilbake også, veldig greit. Men fikk tydeligvis bank av en bildør på nyttårsaften, min første blåveis. Min far var overbevist på at jeg hadde vært i slosskamp, haha. • Skulle ønske jeg hadde levd på 60-tallet en liten stund. Alt virket så mye bedre da. 

 • Elsker musikaler. HAI SKOL MJUSIKÅL!! YOLO
   
 • Ble sendt hjem fra konfirmasjonsleir i 9.klasse for en slurk med fanta blandet med omtrent ingenting vodka. Lol, englebarnet meg. 
   
 • Er ikke så VLEDIG glad i sjokolade. Foretrekker heller vanlig salt potetgull. 
   
 • Har klippet mitt eget hår utallige ganger. De fleste gangene klippet jeg bare tuppene, men jeg har klippet pannelugg og bob også. Om det ble fint trenger vi ikke snakke om nå.
   
 • Er veldig sjeldent hos frisør. Fordi jeg ALDRI blir fornøyd. 
   
 • Dette er det kanskje mange som vet, men for dere som ikke vet det: Mitt standar ansiktsuttrykt ser veldig sint ut. Mange har sagt det til meg. Julie, du må smile mer. Julie, er du sur? Julie, du ser alltid så sur ut. Altså, forventer dere at jeg skal gå rundt å smile i løse lufta eller? 
   
 • Hater smilet mitt, er kanskje det jeg liker minst med meg selv.


   
 • Elsker smokey eyes og cateyes (haha, altså sånn eyeliner). Er omtrent alltid slik jeg går på fest osv.
   
 • Er alltid redd for et eller annet. For det meste framtiden min. Har hele tiden en følelse av at jeg ikke kommer til å bli noe særlig. 
   
 • Hater byen jeg bor i. Menneskene er utrolige, men byen... Off. 
   
 • Jeg har kjempevanskelig for å stole på folk, men veldig lett for å fortelle ting til folk om meg selv. Noe jeg syns er helt merkelig. Kan si noe kjempehemmelig om mitt liv til folk jeg ikke stoler på.
   
 • Har veldig lett for å gi opp.
   
 • Er VELDIG åpen om sex. Kanskje altfor åpen. Hahah.
   
 • Vet aldri hvordan jeg skal takle kompimenter fra ukjente folk. Egentlig fra de jeg kjenner og, men mest med de jeg ikke kjenner. Blir liksom litt sånn ''Åjaa... okei..takk..''
   
 • Har hatt instagram siden sommeren 2010. Har til nå lagt ut 1000 bilder. Er veldig hypp i tillegg da!
   
 • Er utrolig dårlig på å skrive sanger. Har skrevet en del, og en jeg sang på ukm. Når jeg var liten skrev jeg sanger hele tiden, når jeg kunne verken skrive eller lese. En gang skrev jeg en sang om en katt, hvor jeg tegnet en katt på en side, og skrev sangen på den andre. Siden jeg ikke kunne skrive lagde jeg bare masse bølgede linjer etter hverandre, så når jeg var ferdig husker jeg ikke hva jeg hadde skrevet. Så jeg bare sang et eller annet om en katt og latet som om det var det jeg skrev.

 
HAHA. Jeg kjeder meg, ja. 


26.01.2013 RANDOM   Ingen kommentarer

FØR OG ETTER: SMINKE I PHOTOSHOP

YO MAMAS. Jeg har null liv og ingen venner så jeg har brukt fredagskvelden min på å redigere bilder, se gamle filmklipp fra da jeg var liten, bakt og spist sjokoladekake, sett One Tree Hill og redigert bilder. Ble lei av å se oth etter en stund så jeg begynte å tulle meg i Photoshop. Ikke for å skryte men vi mediaelever får gratis Adobepakke såeeh.. Neida. Jeg bruker CS6 for dere som lurte, men jeg regner med man kan gjøre det samme i de gamle versjonene også. Og for dere som har sjangsen til å få dere CS6, ikke nøl med det! Er så utrolig mye bedre, selvom det er veldig likt. 

Så det jeg har gjort er egentlig bare å sminke Eline. Vi tok jo en haug med bilder forrige fredag til coveret i magasinet vi jobber med i PTF. Min absolutte favoritt i Photoshop er de effektene du kan legge på i layerene. Altså, de som ligger i layerboksen der man kan velge normal, darken, soft light osv. Så med leppene er det som facinerer meg mest. Jeg tegnet bare over med en brush i en nydelig rødrosa farge, og endret på ''layereffekten''. Man kan faktisk få utrolig mange fine farger ut av en farge, og det legger seg kjempefint og naturlig.


Så i bunn og grunn er det jeg har gjort å redigere huden litt renere, endret på leppefargen, tatt tennene litt for mye hvitere, håret et hakk lysere, lagt eyeliner på øynene, og tatt brynene litt mørkere. Og alt er blitt gjort med vanlig brush. Noe jeg syns er gøy at man kan gjøre. Litt dårlig oppløsning, men her ser dere iallefall alle fargene man kan få ut av å gjøre dette. Har gjort dette med alt jeg har fikset på i bildet. Pleier også noen ganger og velge en fin farge og tegne over et helt bilde, slik at det får et fint ''filter'' over. Har gjort det veldig mange ganger egentlig. Som dere ser har jeg ikke vært helt nøye heller, men hallo.. STRESS. I bildet av Eline har jeg brukt den øverste til venstre, av leppene altså.

Noen som også pleier å bruke dette i Photoshop?


 


26.01.2013 BILDER   Ingen kommentarer

baby come and catch me


22.01.2013 MUSIKK   Ingen kommentarer

did i say something too honest?20.01.2013 FØLELSER   2 kommentarer

COVER SHOOT
 
Jeg har vært ganske syk de to siste dagene, men på tross av det var jeg på skolen idag for å få gjort ferdig noe greier i PTF'en. Kan love dere at jeg holdt på å dø, og jeg hadde ikke vært der hvis vi hadde hatt norsk for å si det sånn! Idag tok vi blant annet bilder til garderobe artikkelen, forsidebilder og moteseriebilder! Over er to av forsidebildene jeg ble ganske fornøyd med. Vad tyckar ni?

Vil bare si tuusen takk for kommentarene på DETTE innlegget. Det varmer så utrolig. Også er det gøy å se at det faktisk er noen som leser bloggen min, da.


19.01.2013 BILDER   1 kommentar

MEDIA OG KOMMINIAKASJON

Jeg tenkte jeg skulle lage et lite innlegg ang. linjen jeg går på. Nemlig fordi det er endel som spør meg om hvordan det er osv. Noen fordi de vurderer å begynne, noen fordi de bare er interreserte i å begynne. Så da kan jeg jo bare si til de gå inn på bloggen min å les om det! Så får jeg flere lesere. Lurt eller hva.

Jeg går nå andre året mitt på Møglestu VGS i Lillesand. Kan vel egentlig oppsummere de to åra med noen stikkord: vennskap, nye venner, råkule lærere, utrolig mye gøy, arrangementer, utrolig lærerikt, og til tider altfor mye stress. Selvom vgs 1 og 2 er ganske slapt på media på vår skole. Gruer meg til neste år. Boho. 

1 VGS. 

I første klasse gikk jeg i 1MKB med en drøm av en klasse minus 1-2 mennesker vi godt kunne bytta ut. No offence.

WEB
Vi begynte med HTML/web i notepad eller hva det heter. For dere som ikke vet hva jeg snakker om er det bare et blankt ark hvor du skriver ned masse dritt og kan lagre det i det formatet du vil. Så vi lærte alt grunnarbeidet før vi gikk videre til Adobe Dreamweaver. Dette faget er ikke akkurat favorittfaget mitt, men det er faktisk utrolig hvor mye jeg har lært av å putte bokstaver og tegn sammen til en nettside. Husker jeg også fikk tre 6'ere på en nettside jeg lagde om meg selv. GØØØY! Vi lærte også litt med flash, men det gikk ikke jeg så mye mer videre med. 

FOTO
Vi hadde kontaktlæreren vår, Oddis som noen av oss kaller han i fotofaget. Han er utrolig kul og grei, og vi hadde det alltid gøy med foto! Men vi gikk ikke så veldig inn på dette med kamerainstillinger. Vi lærte veldig mye om forskjellige temaer, kategorier og historie innen foto i teoritimene da. Noe som kommer ganske godt med. I praksistimene var vi helst ute og tok bilder, hvor vi hadde en oppgave på siden om hvordan bildet skulle planlegges innenfor kategorier og slike ting.  Var også mye analysering.

LYD
I lyd hadde vi den nåværende kontaktlæreren vår som er en av mange norske som mener at jenter ikke bæsjer, hahahah. Utrolig snill og kul og er en dere som vil gå på media burde håpe dere får som lærer. Vi lærte også mye basic i lydtimene. Vi begynte med dubbing, lærte mye om formater og redigeringsprogrammet Adobe Audition. Vi hadde også radioprogram, som jeg suger på men syns jeg ganske gøy. 

GRAFISK 
Selvom karakterene mine ikke er på topp i dette faget, mest pga levering etter frist, er dette faktisk et av mine favorittfag! Men til tider hater jeg det også. Liker ikke å jobbe i Adobe Illustrator og Adobe InDesign, som er de to hovedprogrammene vi bruker i grafisk. Vi bruker også veldig mye Photoshop da. Her på vi oppgaver som å lage fine julekort, reklameplakater, invitasjoner og sånne ting. Mange gøye oppgaver, og mange kjedelige. Men kan love dere at oppgavene ble gøyere i andre klasse! 

JOURNALISTIKK
Mitt mareritt av et fag. Mye på grunn av oppgavene vi får. Er mye gøyere når vi kan velge hva vi vil jobbe med. I første klasse var det en overflod med tv-repotasjer. Alt i alt var det aldri et favorittfag, og det er det fremdeles ikke. Men jeg lærte faktisk en GOD del, ettersom læreren var veldig flink til å gjenta omtrent alt.

PTF
Faget over alle fag! I dette faget kan vi gjøre HVA VI VIL innen media. Vi kan ta bilder, lage nettsider, lage radioprogram JA u name it. I første klasse var jeg med eline på alle PTF-periodene untatt 1. Og jeg tror vi hadde 7 gjennom det året. PTF perioden varer gjennom ca. 1 måned, også har vi presentasjon på slutten av måneden. Det er et utrolig gøy fag hvor vi får masse frihet og det er veldig lett å få en god karakter hvis man bare vil. Jeg har aldri fått mindre enn en 5'er på PTF.

2VGS

I år har vi blanda sammen klassene, så jeg kom i klasse med eline TAKKGUD. Og mange andre kule........ Vi gikk også over til rulleringsprosjet, som vil si at vi har et fag innen media i 2 uker, også rullerer vi da. Ifjor var det jo bare tull med masse innleveringer en uke og ingenting en annen uke. Digger løsninga.

WEB
I år fikk vi ny lærer. Og han er kul og kjempegrei, men savner litt vår forrige for å si det ærlig. Føler vi må laste ned nye ting hver time, og har egentlig ikke lært så mye til nå. Men oppgavene er ganske greie, og jeg får jo til det vi gjør så skal ikke klage! Den følelsen man får av å klare noe, og få et godt resultat er fantaaastisk. FOTO
DETTE ÅRET INNEN FOTO HAR IKKE VÆRT ANNET ENN EKSTATISK BRA. Har lært utrolig mye. Vi har nå en som heter Stein i fotofaget, og han er utrolig dyktig synes jeg, og han hører hjemme i et fotostudio, ikke i et klasserom! Han er også ganske streng. Har du han som fotolærer og tar bildene dine på auto går nok den karakteren i dass. Eller om du tar bildene på manuell instilling men egentlig ikke har peiling på hva du holder på med er det også en veldig dårlig ting. Men jeg er utrolig glad for at vi har han. Hadde han ikke vært streng, hadde vi jo ikke lært en dritt. Dette året til nå har jeg lært utrolig mye om lyssetting, bedre planlegging av et bilde og hvordan fotoinstillingene virkelig funker. Det er gøy å tenke på at vi i klassen faktisk kan se hvor lysene står, hva slags lys som er brukt og hvilke innstillinger og planlegging som er brukt i et helt ukjent bilde. Så til dere som skal gå media, kryss fingrene for at dere får Stein i foto. Stein sa faktisk at dette var et av de beste bildene han hadde sett i hele høst(før jul). Tror både meg, og gruppa mi ble ganske ekstatiske inni oss da.
Stress å redigere vekk det grå i hjørnene...

LYD
I lyd har jeg også lært mye. Vi har hatt mye radio dette året, i tillegg en radiosending for hele skolen. Var faktisk kjempegøy! Og jævlig flaut. Ser fram til mer lyd! Vi har faktisk ikke hatt så mye til nå.

GRAFISK 
Dette året har oppgavene i grafisk overgått seg selv. De har blitt myyye gøyere enn i første klasse. Vi har blant annet lagd interiørbrosjyre, solbrillereklame og shampooflaske. Nå skal vi lage produktplakat og festivalplakat! Gleder meg!  
         


JOURNALISTIKK
Vi har hatt journalistikk en gang til nå, ettersom vi har gått over til rulleringsprosjekt. Da skulle vi skrive en artikkel om JUL (!?!?!? why). Jeg fikk helt skrivestopp og klarte seriøst ikke å skrive mer enn et par setninger. Men om en uke skal vi lage tv-repostasje og da skal jeg ta journalistikken med storm altså.... hah.

PTF
Som alltid er PTF best. Jeg og Eline har tatt en god del bilder, jeg har laget en nettside for meg selv og vi har laget holdningskampanje for dyrebeskyttelsen og kreftforeningen (som rocka). For dere som ikke vet forksjellen på en reklame og en holdningskampanje er det at reklame skal selge et produkt eller en tjeneste, mens holdningskampanjer skal på en måte endre eller forsterke meninger og holdningen hos folk. Nå holder jeg og Eline på med et ganske stort prosjekt, nemlig å lage magasin! Er ingen slappe ptf timer for å si det sånn, utroooolig mye å gjøre!


Rigge riggesen i studio! Her gjør vi oss klare for produktfotografering.


Et nesten ferdig produktfoto.


Og et uredigert (!!) bilde vi skal ha i moteserien i magasinet. Tror egentlig bare det er støyet i hjørnene og litt finpussing vi skal ha vekk her, elsker dette bildet!

Så nå vet dere kanskje litt mer om Medialinjen på Møglestu! Hvis dere vil ha mer informasjon kan dere sjekke ut moglestu.no/mk, hvor dere blant annet kan se meg i en film! Trodde selvfølgelig vi ble fotografert så jeg står jo som en retard med peacetegn i flere timer......

Håper dette var litt til hjelp for dere som både er interrester og nysjerring, og dere som har planer om å søke! 

 


16.01.2013 SKOLE   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #2

Vil begynne med å si HAHAHAHA til meg selv. Fordi jeg skulle ha dette hver uke, og har hatt det EN gang og det var i begynnelsen av november. ALTSÅ MINE KJÆRE VENNER det er faktisk ca. 10 uker siden!! 
Så kan si den planen gikk rett i dass. Men vi prøver igjen! Blir ingen resultater av å gi opp, og det kan alle faen meg skrive ned! Instagrammen min er JULIEVS, for de som ikke visste det :-) Dere som ikke har instagram på mobil så kan dere se profilen og bildene mine HEEEEER.

Har faktisk hatt instagram siden slutten av 2010, det er faen meg LENGE. Lenger enn de fleste jeg kjenner som har insta. Tapere, jeg hadde det før det ble mainstream. 


 


16.01.2013 INSTAWEEK   Ingen kommentarer

TIPS FOR Å LAGE ''RYSJER'' PÅ SHORTS

Hei! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan jeg lager rysjene på shortsene mine. Er vel en del som har gamle shortser med enten brett på eller ingenting. Eller en jeans de er lei av, som man vil gjøre til en shorts! Så jeg tenkte å dele mitt tips til dere! Vet ikke hvordan dere som har gjort det før, men jeg synes dette er en veldig enkel og grei måte å gjøre det på selvom det tar litt tid. På denne måten kan man også bestemme selv hvor lange rysjene (altså trådene) skal være. 

Så det første du trenger er jo en shorts, eller en jeans. Så hvis du har jeans klipper du den jo bare.1. Så det første du gjør er å klippe sånn som på bildet langs alle kanter det du vil ha rysjene. Det er viktig å huske på at jo lengre inn du klipper, jo lengre tråder får du. I tillegg er det veldig lurt å klippe alle like lange, noe jeg ikke gjorde med denne shortsen, men det skal jeg fikse på, for den er langt i fra ferdig. 

2. Her ser dere tykkelsen på VANSKELIGHET! Haha! Jo nærmere du klipper, jo lettere er det. Det er nesten helt umulig å få rysjer ut av de tykke. 

3. Så det dere gjør. er rett og slett å ta tak i en av de dingsene(vet da faen hva jeg skal kalle det?) og dra dem ifra hverandre. Trådene som går oppover blir rysjene, og de som går langs de drar du ut. Så mye søl det blir det jo. OG regn med at dette kan ta en god stund hvis du vil ha det fint.

4. TADAM. Neida. Ikke et veldig fint resultat bilde. Men er langt ifra ferdig her. 

Her er et bilde av en avklippet jeans jeg gjorde om til en shorts med samme metode:


Her har jeg veldig korte rysjer, men jeg planlegger å gjøre de litt lengre før sommeren! Pluss og freshe den opp med litt nagler. Denne shortsen er veldig godt brukt, som dere sikkert ser.

Har dere brukt denne metoden før? Hvis ikke, hvilken bruker dere?

 


13.01.2013 DIY   2 kommentarer

FIREWORK NAILS
1. Gosh 550 Purple Heart, kan kjøpes på blant annet Vita. 2. Gina Tricot 13 Silver. 3. Gina Tricot 73 Disco.
 

En rask tutorial på firework neglene jeg hadde for noen dager siden! Fikk utrolig mye skryt for dem. Sååå fint.


13.01.2013 NEGLER   Ingen kommentarer

JEG FORTJENER EN GULLMEDALJE

De som kjenner meg vet så og si nesten alt drittet som har skjedd med meg gjennom tidene. Men det er ingen, INGEN som vet hva jeg har følt. Nå sitter jeg her i senga mi, og denne dagen har i grunn vært en tenkedag for meg. Det skjer ting. Ting jeg automatisk ser på som en trussel, eller en fare. Og jeg føler disse tankene er en advasel til meg selv. Hva gjør du Julie? Du kommer til å bli dritt på, fucked over, svitet igjen. Jeg er litt lost for å si det mildt. 

I løpet av de siste 4 åra, har det skjedd så altfor mye dritt. Som igår, da den eldste vennen min døde. Nemlig katten min, som jeg har hatt i 13 år. Noen mener det bare er en katt, det er ikke så ille. Men det er faktisk det. Iallefall når mine to herlige hunder, Nemo og Nemi ble avlivd akkurat som Geenie, som da er katten. For dere som ikke har hatt dyr før, så kan jeg bare si at man knytter seg utrolig til dem.

Men det hele begynte med en av mine ekser, som jeg var sammen med i 10 måneder. Jeg elsket ham mer enn noe annet. Og han svet meg utallige ganger. Løgner, utroskap, utskjelling. Men det han var en mester på, var utroskap. Jeg husker spesielt en gang. Da jeg var ute med en gjeng venner, inkludert han. Han dumpet meg, og kysset ei annen foran trynet mitt for så å ligge med henne samme natt, ei som var en god venninne av meg og som fremdeles er det den dag i dag. Hun var eksen hans, og vi var ikke akkurat venner den perioden. Den natten klarte jeg ikke å sove, eller tenke. Jeg skjønte ingenting. Jeg hadde ikke vært annet enn en engel mot han. Hva faen skjedde? På slutten av forholdet telte jeg hvor mange ganger jeg visste han hadde vært utro. Ti ganger, altså en hver måned. Og det var bare de gangene jeg visste om. Etter vi slo opp, anmeldte jeg han for trusler og ting ble ganske ille etter det. 

Jeg vet jeg har aldri sløst så mange tårer, og forsøk på å hjelpe han med livet hans. Som nå har gått helt av sporet, har jeg hørt.

Det slutter heller ikke der. Jeg fant en gutt som fikk meg til å le av de minste ting. En gutt som veldig fort ville ha noe seriøst, men som aldri hadde hatt noe seriøst før. Og han oppførte seg heller ikke som han hadde hatt noe seriøst før. Han visste ikke hvordan man egentlig skulle ha et forhold. Vil ikke si å mene han skal kunne stole på meg angående andre gutter, vil si at han kan gå forbi meg og ignorere meg mens han holder rundt en annen jente og etterpå ikke mene det var noe viktig, eller at det var galt gjort. Vil heller ikke si at det er riktig og ble sammen, og dagen etter kysse ei anna. Eller ligge med ei anna og si til meg at hvis jeg hørte rykter om det var det ikke sant. Og å kline med ei mens jeg var på sydenferie. Han mente alt kom fra alkoholen, så han lagde en avtale om at ingen av oss skulle drikke fordi han var utro i fylla. Og fordi han var sikker på at jeg kom til å ta hevn hvis jeg drakk. At jeg ikke kunne snakke eller henge med mine beste guttevenner. Og når jeg snakket med en av dem på chat, var det greit at han kunne klikke men når han flørtet og skrev grisete til ei anna var det greit fordi han skulle bare se hva ho svarte. BULL. At jeg ikke kunne dra på Hovefestivalen, mitt paradis på jord, fordi der var det mange av mine ekser, og der var det drikke og ditt og datt. Han kunne klikke på meg for den minste ting. Mens han samtidig gjorde de største og verste ting bak min rygg. Truth always comes out. 

For den gutten kuttet jeg ut venner, familie, festing og alt GØY. Dag etter dag var det en grandis i ovnen og en film på tv'en. Hvis det ikke var det, var det ut å råne. Jeg har aldri følt meg så fengslet. Jeg trodde og mente jeg var lykkelig, men det var jeg ikke. Vi hadde våre gode øyeblikk. Men så altfor mange vonde. 

Jeg var helt ute å kjøre følelsesmessig og skolemessig etter jeg slo opp med han. Jeg husker en gang pappa stoppet meg før jeg skulle ut, og spurte hva det var som var så galt. Og jeg brøt ut i gråt. Klarte ikke å puste. Og for hva? En gutt som puttet seg selv før meg, som lagde en avtale for å bryte den. Som var utro. 

Jeg vet ikke... Da han fortale meg om jenta han klinte med etter jeg kom hjem fra ferie svarte jeg bare ''Det er greit, jeg er vant med det''. Hvor inn i helvettes skrudd er det? Man skal jo faen ikke være vant med det. For det skal ikke skje. 

Så mange utallige ganger det har skjedd med meg. At den personen jeg har elsket mest, har vært utro. Å få vite det, det er ubeskrivelig vondt. Men nå tenker jeg bare.. Er det egentlig meg det er noe galt med? Er det jeg som er problemet? Er jeg ikke god nok? Pen nok? Flink nok? Snill nok? Er det derfor det har skjedd med meg så mange ganger? 

Nå har jeg fått følelser for en annen gutt, en helt fantastisk gutt. Men jeg har så vanskelig for å stole på noen. Og jeg er så usikker. Skal jeg utsette meg enda en gang for å bli såret. Bli sveket, lyvd til.. Er det egentlig verdt det?

Det er faen meg sykt hvor mye jeg takler, og hvor sterk jeg faktisk er. Faen så mye dritt jeg har vært gjennom. 


Dette er mindre enn halvparten av alt som har skjedd de siste åra. Så til dere som legger ut engelske quotebilder og facebookstatuser som skriker ut at livet deres suger, når dere ikke har vært i et forhold lengre enn to uker, og som aldri har vært gjennom mer enn å ha blitt dumpa, og som tror at kjærlighet suger og at livet deres er over. HOLD KJEFT. Dere er faen meg bare heldige. Det er også noen som har vært gjennom verre forholdsrealerte ting enn det jeg har, men dere aner ikke. Er like før jeg bare joiner et kloster og blir nonne. 

Men love is the thing, you know.  

Var godt å få ut litt tanker etter denne dagen. Blir altfor slitsomt å stenge det inne i hodet.

 


13.01.2013 FØLELSER   6 kommentarer

DATING RULE #1
13.01.2013 FØLELSER   Ingen kommentarer

INTRODUCING ELINE

Batman.

Vi hadde det gøy i studioet idag. 


11.01.2013 BILDER   1 kommentar

ÅRET 2012 - del 1

JANUAR

Kan egentlig ikke huske at jeg gjorde noe særlig spesielt i januar. Eneste jeg gjorde var vel å se film og kjøre rundt med den daværende kjæresten min. 

FEBRUAR

Gjorde vel egentlig ikke noe spesielt denne måneden heller. Slo på småtrommen og la ut litt flere outfits enn jeg pleier. Kanskje 3-4. Fikk også mange fine gaver av min mor etter hun hadde vært i paris, og var helt i lykkerus. Nye uggs, parfyme, godis, foundation, en ring og to topper. Kom også videre i UKM med bie-bildet mitt.

MARS

Lykkemåneden, da jeg fikk den elskede sengen min som jeg tilbringer både natt og dag i. Som vi måtte taue inn gjennom verandadøren min siden vi ikke fikk den opp trappa, haha! Var også i gøy bursdag hos Stine hvor jeg trossen min og kjæresten min sin avtale og drakk. Og hadde ingen tegn til dårlig samvittighet! Haha badass ass. Slo også igjen litt på småtromma og la ut noen outfits. Brukte også mer selvbruning enn det som er sunt og ble ganske oransj i ansiktet.. hahaha.
Her i midterste bildet kan dere se hvor fin og oransj jeg ble.

APRIL

Jeg ble 17 år! Brukte dagen med kjæresten og kjøpte smågodt til min bror for 90 kr, når jeg egentlig skulle bruke bare 30. Handlet det på europris, så dere kan jo tenke dere hvor mye det faktisk ble. Var også i Arendal på fylkesmønstringa da jeg kom videre med et bilde av en bie. Var faktisk en utrolig koslig dag. Husker også at vi så en mann med våpen(rifle?) og da vi ringte politiet så kom de aldri. Husker jeg ble så provosert fordi jeg mente fult og helt at den mannen kunne vært den neste breivik. Lagde også en salgsblogg hvor jeg faktisk fikk en del bud, men hvor jeg aldri gadd å fikse betaling så det ble ingenting av. Jeg delte også en av mine favoritt retter, nemlig ''farmor mat'' som er makaroni, kjøttdeig og løk med ketchup også. Grunnen til navnet er fordi hun alltid lagde det til meg når jeg var liten. I tillegg var jeg på bakesiden, og gjorde om en kakeoppskrift til muffins. Som jeg må si at ble helt fantisktiske. Sitronmuffins for life.


MAI

Mai var egentlig er veldig fin måned, mye pga vær. I tillegg gikk det  veldig bra på skolen. Men det gikk veldig mye nedover etter av hunden min, Nemi døde. Ellers hadde jeg en veldig vellykket photoshoot i PTF, og jeg kjøpte meg min favorittshorts fra
gina som jeg sikkert har brukt 425326 ganger. I tilegg lagde jeg et par headere for noen blogger via headerplease.com. OG jeg lærte meg å lage waterpaint bilder i photoshop. AAH, det er så fiiint!
JUNI

ÆÆÆ SOMMEREN KOM! Da var det å bli ferdig med skoleåret og starte ferien. Dro på hove i månedskiftet, hvor jeg hadde the time of my life som jeg har hatt alle årene jeg har vært der. Også fikk vi jo søte Lana, som ligner så utrolig på Nemi, bare slemmere, bitete og sleikende. Nemi sleiket aldri.. Dumme Lana. Fikk også microring extensions denne måneden, men det kan dere heller se på bildene fra juli. Har ikke lagt ut så mye bilder av det i juni.

Gleder meg så umennesklig mye til hove i år! 18 år på verdens beste plass, med musikk, venner, alkohol og KONSERTENE! Stemninga og livet der er så fantastisk.


JULI

Som sagt var jo hove i månedsskiftet, så JA DERE I JULI VAR JEG PÅ HOVE EHEHEHEHE. Var også i Bergen, og på hytta. Men ser jeg ikke har vært noe særlig på bloggfronten, så det har jeg ingen bilder fra på bloggen. Tror egentlig ikke jeg tok så mye bilder heller fra når jeg var der. Husker jeg var endel ute, og på tusen millioner GÅturer til shell med Karoline, som jeg savner altformye.

AUGUST

La ut en sang, og et bilde og det var det til jeg sluttet å blogge.

Legger ut resten imorgen :-)


 


10.01.2013 MINNER   Ingen kommentarer

NYTT OG SUNNERE LIV

Hei! Jeg har i det siste vurdert om jeg skal gå all in med bloggingen igjen, så har jeg kommet frem til at det kan være en god måte å dokumentere det sykeste eventyret jeg nå skal legge meg ut på. 

Nemlig trene.

Jeg er så og si et av de mest slappeste, lateste, karbospisende menneskene som lever på denne planeten. Heldigvis så er jeg også en av de som ikke legger på seg så utrolig mye for å tenke på hvor mye dritt jeg faktisk eter og hvor mye jeg bare sitter i senga og ser på film. MEN nå skal det bli andre boller. Som et nyttårsforsett hadde jeg å finne meg en jobb, og begynne å trene. Var veldig godt i gang i november, og trente noen ganger i uka helt til jeg sklei på scooteren og skadet kneet. Så når kneet var i orden igjen ble det aldri noe, også avsluttet pappa medlemsskapet mitt på treningssenteret. Så jeg skal heller prøve meg på noen joggeturer, og andre ting jeg klarer fint hjemme. Noe jeg virkelig ønsker meg hvis dette faktisk går bra er et sånt zumba ''spill'' til ps3, hvor man bruker de konsollene med lysende sirkel på(haha). Tror zumba er den gøyeste treningsmåten jeg vet om. Kan holde på i evigheter uten å stoppe siden det er så gøøøy! Mens jogging er jo ikke akkurat gøy, så da blir jeg fort lei og går resten av veien hjem. 

Grunnen er ikke at jeg er misfornøyd med kroppen min på noen måte. Skal innrømme at jeg godt kunne tenkt meg en litt mer slank og fit kropp, men ellers er jeg veldig lite ufornøyd med min kropp. Men jeg har lyst å legge av meg vanen der jeg er for lenge oppe, sovner på skolen og etter skolen. Rett og slett at jeg går rundt som en zombie hele dagen.Og hva er egentlig bedre en frukt? Bortsett fra chips da.. haha! En skål med blåbær, jordbær, kiwi og alt annet godt! Gjerne blandet med vaniljekesam. NAM. Eller en god salat? Jeg er faktisk en stor fan av salat, men uheldigvis en enda større fan på dressinga. Men det går jo selvfølgelig ann å lage en egen sunnere versjon. Så fra imorgen av, begynner galskapet. Håper det varer lengre enn 2 uker denne ganga. 


09.01.2013 TRENING   Ingen kommentarer

SIDEN SIST

Heisann!! Tenkte jeg skulle begynne å blogge for fult igjen. Trenger et tidsfordriv annet enn film og tv-serier. 

Så siden sist har det ikke skjedd så utrolig mye. Har hatt en fantastisk jul, en ikke så fantastisk nyttårsfeiring, fått utrolig dilla på negler (etter jeg sluttet å bite mine) og som alle andre, begynt på skolen igjen. OG FOLKENS, jeg har fått meg nytt kamerabatteri!! ENDELIG. Haha! Fra en glede til en annen, så er det nå bare 94 dager igjen til jeg fyller 18! Sist gang jeg posta nedtellingen på instagram var det 130 dager, og før der var det 180. Så tiden går så utrolig fort og jeg gleder meg kjempemasse!

Men istedet for å mumle legger jeg heller inn litt bilder, så kommer det snart et nytt innlegg som jeg tror iallefall de jeg kjenner kommer til å le seg ihjel av!

 

Velkommen tilbake Julie. Takk Julie.


09.01.2013 BILDER   Ingen kommentarer

SYKESTE


Fineste jeg har sett på lenge. Ulrikke Lund, ladies and gentlemen.


05.01.2013 INSPIRASJON   Ingen kommentarer
hits