NY BLOGG,HOES


17.01.2012 BLOGG   Ingen kommentarer

tyggis og blå fuglikke helt perfekt. vet ikke hvorfor jeg lagde det engang. KJEDSOMHED YO. æ svergår man.


14.01.2012 BILDER   Ingen kommentarer

stem denne klassen til polen!

Polen/Tyskland turen jeg var på med den gamle klassen for litt mer enn et år siden, er noe av det gøyeste og mest lærerike jeg har vært med på! bare tanker på at denne klassen kanskje ikke kan dra, får meg nesten til å spy. men nå kan dere stemme på denne klassen så de har muligheten til å dra! STEMSTEMSTEM!!!!

http://klassekassen.no/sak/10188  tar deg to sekunder!  3 random bilder fra da vi var i polen. fy faen for en bra opplevelse.


12.01.2012 BLOGG   4 kommentarer

bilde: flying away

Har jobbet med en skoleoppgave nå den siste halvtimen. vi skulle sette sammen 4 bilder til et, altså en himmel, en ørken, en ballong og hun balletdanseren. så resultatet ble slikt: SÅ redigerte jeg det litt selv bare for gøy, og synes egentlig det ble sykt mye finere:tycks?


10.01.2012 BILDER   Ingen kommentarer

the girl effect
10.01.2012 BLOGG   Ingen kommentarer

pixlrfint igrunn.


10.01.2012 BILDER   2 kommentarer

nytt design yo

jeg er så fornøyd med den nye headeren min! dere skulle bare visst, hehe.

har brukt en del programmer da.. først photoshop for å bleke tennene litt og lysne håret (hoho juks), så photoscape for å bruke noen effekter der (som du finner under filter - film effekt). deretter brukte jeg paint for å ''dra'' bildet utover til venstre. så photoscape igjen for å fikse og finpusse litt. så pixlr.com for å endre litt på fargene og for å sette inn bokeh-prikkene. så picnik for å legge inn teksten. fordi jeg elsker fontene der. så har jeg jo også beskjært litt da.

vad tyckar ni? 

og ja. jeg skal bli flinkere på å blogge. 


07.01.2012 BLOGG   1 kommentar

tilbakeblikk
hjerte


05.01.2012 BILDER   Ingen kommentarer

2012

ja... da var det året over. og nå er vi doomed. 2012. 

skal se harry potter nå. har hatt harry potter maraton denne uka, og nå er jeg på den nest siste. som blir den siste for meg siden jeg gidder ikke å se den som egentlig er sist. har sett den mange ganger. litt for mange kanskje. 

ha et fortreffelig år. 


 jævla grå drit... dette året går allerede feil vei.


01.01.2012 VET IKKE   Ingen kommentarer
hits