videoblogg: en chill kveld med eline og maren!EDIT: teksten og filmen ble litt foren/bak.. verste latter (2) 2010 skal være den som kommer etter den utrolig høye latteren til eline med sånne Ha! Ha! greier. Den helt rare latteren, hahaha. Og snuttet fra fillalinken 09 sitter mats på fanget mitt så man kan ikke se meg. Tenkte kanskje det ble litt rart, og dere skjønner vel ikke såpass.

Jeg tror jeg aldri har ledd så mye av noe som når jeg lo når eline spiste den fuglen. Hahah. Dette var altså før jeg ble forbanna. Haha, enjoy!

ps: ida skulle egentlig blitt med her, men hun var på Hovden. Og har redigert litt feil med tekst, osv.

31.01.2010 BLOGG   3 kommentarer

de lot meg være igjen alene!

Neida. Eline og Maren gikk nettopp, og jeg har ryddet og pakket og sånt. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på ikkeno. Jeg skal spise om en halvtime, og se avatar med fam'en etter det. Så jeg blir nok sittendes i 4b/2nd house/house B/uthuset til rundt 3..

Igår var kjempemorro! Jeg ler like mye av videobloggen hver gang! Så på natta, så satt Eline og så på The hills mens jeg og Maren sov, så hadde jeg sagt noe helt rart til Eline i søvne! Ja, jeg snakker i søvne.. Da vi sov i telt på skauerøye i 6klasse hadde jeg sagt, ''hva gjør jeg her?''. Haha, wtf.skal eda, later.

31.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

tåplig

Jeg kom hjem etter jobb, dusja, stelte meg og fiksa 4b. Så gikk jeg til byen og møtte Eline og Maren. Haha, vi satt sånn IQ stilling i bilen til Eline på veien hjem til meg, hahah. Så gnoma vi og spiste pizzabakeren og lo som faen. Og vi prata en goood del med Eirik pys som vi elsker, haha. Vet ikke med Maren da, men jeg og Eline iallefall. Haha. Du er fin, du Eirik ♥ Så tom vi en 20 minutters lang videoblogg jeg skal redigere og klippe og legge ut. Fy fader og vittig den ble, jeg holdt på og daue av latter. Så så vi litt av Seven Pounds, men vi gadd ikke mer og tok heller på pcene igjen, og har hatt en time fylt med den værste draman ever. Minneverdig!


ilu guuuys ♥ schwiiit

sjekk ut http://www.youtube.com/user/doglover199709.

tror jeg dauer av latter, hahaa. 

31.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

nytt design

Følte jeg trengte noe nytt. jeg greier ikke slutte og tenke på det som skal sige inn på kontoen min snart.. gleder meg til mandag. Nå må jeg gå og fikse meg, for jeg skal til senteret og på jobb. Snakkes!

30.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

natta og jeg trenger extentions anbefalinger

Imorgen står jeg opp 0900, tar en dusj og chiller litt før jeg stikker på senteret. Skal jobbe fra klokka 1300. Skulle egentlig 1400, men Christin ville bytte med meg, så da sa jeg jo selvfølgelig ja. Kanskje det er mulig for meg og dra hjem tideligere? Ellers er det bare bra med en ekstra hundrings inn på kontoen. Det er snart payday og jeg plusset sammen lønnen min istad. Jeg fikk helt sjokk, det var 700 kroner mer enn sist. Det er bra! Så jeg ser etter nytt extentions. Denne ganga skal jeg ha ekte, fordi jeg takler ikke det teite syntetiske. HATER. Og jeg vil ha nytt til ballet. Er det noe jeg ikke liker med meg selv, er det håret mitt. Det er helt fåkk.. Tynt og kort, hater det.

Hvilket extentions vil dere anbefale?
- det må være ekte hår
- det må kunne farges, rettes og krølles
- og det skal være clip on
natta ♥

30.01.2010 BLOGG   1 kommentar

tapas & chocolat suprise


ja, spiste altså ikke disse her. liker ikke jalapeños.


ritzkjeks med pepperost, og brie, paprika og tomat


laks og eggegreier


fresh


fresh 2


ferdig dekka liss.


vil ha de lysestakene på mitt rom..


namnamnam
det snør, det snør


åååå, nam


haha.


jeg kommer seriøst til og bli matblogger. ikke bra.

30.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

3 words - will.i.am ft. cheryl cole (steve angello mix)I LOVE IT! Orginalen er forferdelig treig. Men likte denne. Skjer med bildet egentlig?

29.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

go teletubbies som vant 3.plass! (bilder fra gründercampen)

Dagen startet med åpning i eTeateret med han rare mannen. Seriøst, han var sinnsykt rar. Sorry. Så gikk vi ned i turnhallen, som er under eTeateret, og der var det masse bord og greier. Vi tok et bord, og begynte og jobbe. Eline, Andreas og Vidar var oppi kiosken for og se sånn sinnsykt lenge! (Oppgaven var og bygge om/ fikse kiosk-rommet slik at flere folk ville komme, og bli der, og bruke det mer). Da de kom ned igjen og Eline prøvde og forklare planen, skjønte jeg seriøst ikke en dritt. Jeg bare, ''øø, hææ?''. Så da gikk vi opp i kiosken igjen og etter noen minutter skjønte jeg det. Vi kom opp med noen knallgode ideer egentlig. Og da vi presenterte det gikk det megabra. Så vi kom like gjerne til finalen. Jeg hadde gått rundt og kødda og bare, ååå vi kommer til og dø, vi kommer til og tape! og vi hadde liksom nesten ikke gjort noen ting dagen før. Så da jeg fikk vite at vi kom videre fikk jeg sjokk. Trodde Sukanya tulla. Men neidaaa, så vi måtte fremdøre det på scenen foran alle samma, og jaa, haha. Jeg messa det litt opp.

Vi hadde jo sånn ''navn-runde'' så jaaa...
''..... Og jeg heter Julie Storaas. EEEEEHM. Mats Jonassen skulle egentlig vært her og men han gikk?''
folk i salen: neeei han sitter her!
''Åja, ja, han er i salen..''

Også når jeg skulle forklare så ble alt bare tull, jeg måtte rette masse setninger: '' ja sånn og sånn, eller nei, men blablabla.''
'

Hoho. Vi vant en nice kinobillett med valgfri kino, og medium popcorn meny,  også en sånn rar kopp? Og kjøleskap-magneter fra en upcoming barnefilm! Så nå er det egentlig bare og vente på at det kommer en dritfet film på kino.


Helene er deilig, k.


weeey, eline, fuck you too


den uberfete gruppa teletubbies minus andreas, vidar og jeg.


andreas på catwalken liss


ninja-jørgen reklamerer for wombatproductions, eller så er han bare stolt av t-skjorta ?


birthe er så fin, seriøst!


hahaha. mongo 1 og mongo 2. haha, sjekk de.


ja, nemlig- ta bilde av megselv


tha gang


seriøst. dette bilde ble sånn, kjempefint. eline!


1 stk søt og 1 stk mongo, haha.


en stk retard med fargeblyant-bart


teletubbies i finalen! streeess.. andreas, vidar, eline, sukanya og jeg. sistemann, mats, satt oppi salen. og ja, jeg var ikke helt sikkert på hvor ejg skulle stå hen..


haha, herregud


haha, herregud 2. sjekk mads! ligner litt på en...fisk? hahha, neida


tord og mads, kjempestolte


se, der er de koppene vi vant! hahahah. jeg begynte og le, så sa jeg kjempehøyt, ''JEG VILLE HA SJEKK!'' Og de andre bare, hysj julie!! haha. tabbe.


ke$h!!! eyey, creds for at jeg huska gruppenavnet dems!


hahahha, helene, sorry, måtte bare :D du er jo litt søt

Jeg tok en stor størrelse i bildene idag forresten, for det er endel av bildene jeg poster på bloggen folk vil ha, også sender jeg de ikke, så da får de de bare i små størrelser som de jeg vanligvis legger ut, og det er jo litt dumt.

høhøhøhøhøhøh. sap ikveld?

29.01.2010 BLOGG   8 kommentarer

heyyy, gründercamp pog

Nå sitter vi i turnhallen, under eTeateret og øver. Det som skjer nå.......nei jeg vet ikke. Back to øving tenker jeg, sneiks.


pent.. masse retarder her :-) spesielt kua.

29.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

but watcha gonna do ?Hjemme fra gründercamp som var helt rart egentlig, ikke akkurat gøy. Bare håper på at det blir littegrann fetere imorra. Har egentlig ikke noe mer og si, så da snakkes vi vel..

28.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

heya

Nå sitter vi og jobber med gründercamp, vår oppgave er og planlegge en utbyggelse(?) av kiosken på eTeateret. Har funnet noen fantastiske fete barstoler fra emeco, også må vi få lastet ned google sketchup, eller hva det het. Nå ser vi etter forskjellige møbler. Ja, på gruppa vår er forresten jeg, Eline, Sukanya, Andreas, Mats og Sinna-Vidar.


fet, eh? know.


prrrræææiikkaaassstt.

28.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

stakk jeg

hei-hade innelgg. jeg rushet gjennom frokosten, for jeg trodde klokka var 08.55 og hadde ikke kledd meg, eller stelt meg eller noe. fikk litt panikk, men så fant jeg ut at jeg så feil på klokka for den var 06.55. og derfor ringte ikke alarmen.. hadde god frokost da, muffeluffer ♥ eller lapper som alle andre kaller det. nå stikker jeg til skolen med tyggis og musikk i øra. vi skal ha en time engelsk og resten av dagen blir gründercamp! weey, lateeer folks.

28.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

tid for litt care facts igjen

hatt det 2-3 ganger før, og ja, synes det er litt fun.

Er bergensk. Bodde i Bergen i 8 år, før jeg ble flyttet til en såkalt by, nemlig Lillesand. Fint på sommern, ellers ikke så dritrått her.

Jeg føler meg mer hjemme i Bergen, enn i Lillesand, likevel vil jeg ikke flytte! Jeg vil heller besøke Bergen litt oftere.

Jeg er så og si avhengig av brus og stimorol fusion strawberry 'n' lime. Love it.

Jeg blir mer lei meg og deppa når det er jeg som dumper en fyr, og ikke omvendt. Noe jeg synes er kjemperart! Derfor har jeg bare dumpa en 1 gang i hele mitt liv, iallefall av de som teller.

Jeg kan bli helt sinnsykt sjalu, og dritsur.

Jeg har klippet mitt eget hår, og tør ikke dra til frisøren, for hva kommer hun til og si? ''Eh, har du klippet ditt eget hår?'' NO WAY.

Jeg kan si en hel haug sånne nerdeord som noob, lol, whattee heeell, pro.. ellers har jeg ''rompehumor'' som pappa kalte det? jeg valser rundt og sier bæsj hele tia.

Jeg var bombesikker hele livet hva jeg skulle bli, helt til nå. Irriterendes..

Jeg har vært i syden 1 gang i mitt liv. Det er utrolig dumt synes jeg.

Jeg er veldig ofte i min egen verden, og noen sier noe til meg og jeg bare skvetter og sier hæ? så sier de det enda en gang, og fremdeles er jeg i min egen verden, så jeg kan si hæ 10 ganger før jeg har fått det med meg.

Jeg hater og spare. Det er det værste som fins. Derfor er det et mirakel at jeg greide og spare til kameraet mitt. Er glad for det da.

Jeg elsker facebook. Nettby, go fuck yourself. De etterligner bare Facebook uansett.. Også har de ikke mad fete spill!!

For de som ikke skjønte en overskrift litt lengre nede som heter 4 items, det er ''gruppa'' til meg, eline, maren og ida! Vi måtte ha et navn og Eline bare ''4 items'' og jeg bare, ''det var litt fet egentlig!'' så ble det det.

Skal i 3 forskjellige innslag i UKM, pluss en i talentiaden på skolen.

Jeg blir sur når folk prøver og ''velge'' vennene mine, herreguud.

Jeg tror på gjenferd og spesielt VG-horoskopet! Det er så sant, helt sykt. Bare man ikke tar det bokstavelig.

Jeg begynte først og leve etter Spotify og GHD-rettetangen min.

Jeg bruker mye tid på senteret pga jobb, og ofc shopping og etaa!

Jeg har det morro på kirkegudstjenester. Haha, herregud. det var en dame foran oss som så ut som om hun tok sånn nonne-kors på kroppen, så jeg og amalie gjorde det samme. Men så bøyde jeg meg lengre frem og fant ut at hun bare fikset på kåpen hennes. Lol.

Jeg elsker og skrive stil og noveller og alt mulig.

Jeg lever for pianoet mitt, seriøst.

Jeg elsker taco til jeg dør.

Elsker filla døgning og link!

Jeg har farget håret så mange ganger at jeg har ikke telling. Ikke bra!

Jeg liker best originale pepperoni pizzaen! plukker vekk olivenen da.

Jeg er visstnok kjempekresen ifølge venner, familie og ikke minst mat og helse gruppa mi.

Jeg liker ikke nugatti.

Liker best smash-melkesjokoladen, og vanlig, ren melkesjokolade.

Jeg har verdens mest retarda musikksmak. Dere vet folk sier, jaa, jeg hører på alt jeg. Så hører de egentlig bare på lil' wayne og rihanna? Jeg hører på det, calvin harris, Chris Brown, Beethoven, Debussy, Yiruma, Sebastien Tellier, alt one tree hill musikk, masse remixer og mashup, tiësto, journey. PLUSSSSS.. sykt all den klassiske. i luv it.

Er veldig god til og rote opp i masse greier. ikke flink til og rydde opp igjen.

Håret mitt blir ikke krøllete/bølgete i regn og fuktig luft. Mammas er og sånn!

Kan begynne og sippe akkurat når det passer meg.


kommer ikke på mer, så puss puss!

27.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

la ritournelle

Heihei! Idag har jeg var på synging og konf - ja det vanlige. Så sitter egentlig bare og gnomeer, skal ned og rydde snart. Vil ikkeeee. imorgen har vi gründercamp, og vel, er ikke helt sikker på hvem jeg er på gruppe med men tror det var eline og sukanya jeg var med? dunno. Men tror det bliiir koos. Ellers har jeg masse mer på hjertet jeg ikke skriver her, så utenom det er jeg ikke noe mer og si.
cardigan - h&m, skjerf - h&m, thigtsbukser - vero moda (mammas)27.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

4 items

Halla! Har gnoma hos Eline siden etter skolen, spist, og øvd og planlagt. Vi har meldt oss på UKM nå, og skal synge just stand up der, og bestemte oss for og synge russian roulette på talentiaden.
 
vi lagde is i mat&helsen! alle andres var sånn dødskjip, for de hadde blanda inn sjokoladen, så de var stygge. også fikk vi ikke smake! må vente til neste tirsdag, døøøøøøvt.


mariann søta! digget dette bildet, ilu


ja, assåå. ehehhhelene knipsa


herregud kaja, du er så teit :-)salaten til maren! herregud, den lukta seriøst dritt. jeg satt og koste meg med en oreo-kjeks, så kommer ho med den nastye salat-lukten. trur det var dressingen.


eliinøøø :-)


sangteksteline. hahahhahah, jeg dauer


smiiil


ida er søøøøt :)eventyret om maren, en grubler


japs, litt bilder. gidder ikke mere blogg idag, så dere får kose dere! :)

26.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

herregud, bare gimmie en kalender eller no!

Kalender på mobilen er helt bøgga. Og hele mobil-kalenderen er full av gule avtale-prikker.


Uke 4:

Mandag: skolen - gåsebakken  - hjem - huset
Tirsdag: skolen - byen/spise - opp til eline og øve - øve - øve - hjem - ung?
Onsdag: skolen - byen/spise - sang - konfmøte - hjem og rydde
Torsdag: skolen - faktisk, ingenting! blir vel lekser?
Fredag: skolen/gründecamp - hjem og rydde - chille
Lørdag: stå opp tidelig - dusje - senteret - jobbe - eline og sove over med maren øving, chilling, film, snop, brus, blogging (ja, eline? tar med pcen, pga klarer meg ikke uten blogg og picasa osv :p)
Søndag: gjør dette om til den offisielle UKM-øve dagen. Ettersom 3 innslag og øve på? er vel litt mye og øve på.

UKE 5 og 6, ingenting på hver av dagene med disse ukene blir sannsynligvis stappa med masse, masse øving!
Eller helga i uke 6 skal jeg til Bergen og chille!

Uke 7:
Mandag: skolen - øve iguess?
Tirsdag: skolen - øve
Onsdag: skolen - sang - hjem og rydde - øve
Torsdag: skolen - øve
Fredag: skolen - hjem og rydde - fikse meg til jeg dør - skoleball
Lørdag: hva jeg har øvd så mye til denne uken, nemlig UKM i høvåghallen
Søndag: sikkert slækkedag, pga sliten etter uka.


morro, wish me luck på ukm da!

forresten, alle på lillesand ungdomsskole? - hva valgte dere i kulturuka? (dette skjønner nok ikke retardene som ikke går der. kulturuka er iallefall noe av det beste med hele skolen, kan skrive om det senere)

mine valg ble iallefall;
1 - trendtrim
2 - film
3 - musikk, rock, band


kommer nok ikke inn på trendtrim, nesten alle valgte det, så blir nok film på meg! spennende det. denne lista kom jeg og mariann frem til etter litt diskusjon, og jeg er fornøyd jeg.

25.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

øving og atter øving - outfit

idag så satt jeg, eline og maren på toppen av gåsebakken og planla øving osv. Imorgen skal jeg, eline, maren og ida rett etter skolen kjøpe med oss noe og spise og rett til eline og melde oss på ukm, ringe til en eller anna dude, og øve og planlegge. Så morgendagen blir nok tilbrakt på skolen og hos eline for det meste. Ikke en dårlig ting! Haha. Så nå skal jeg delta i 3 innslag på ukm. Er det lov egentlig? Haha. Bedre sjanse da, for og komme videre. Så er det ordinær onsdag med sang og konf, torsdagen går som den går, akkurat som fredagen (ikke planlagt), lørdag er det senteret - jobb - og rett til eline (igjen, haah) og vi skal øve, og siden jeg kom hjem fra jobb i 19.00 tiden uansett, sov jeg og maren like greit over. Smart, eh? Vi fikk gjor sinnsykt mye den første øvinga, så det blir vel bra :)


ullgenser - boys of europe, solbriller - vita, hals - by mamma

CHILLSPOT:

diggdigg.

skal et tur på huset med mariann senere og, så vi blogges.

25.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

bergen om 2 uker, yey, can't wait

Nå har jeg søren meg ikke vært i Bergen siden...i sommer? Rett etter ferien. Det er SINNSYKT lenge sia, synes nå jeg. Nå var det neimen på tide med en helg ja. Herregud, jeg savner Bergen kjempemasse! Men likevel, har jeg absolutt ikke lyst og flytte tilbake. Livet mitt er her (uheldigvis, haha). Skulle ønske alle mine venner i Lillesand, kunne bodd i Bergen, da hadde alt gått så fint. Jaja. Derfor MÅ vi til Bergen i påska og, for da skal nemlig Ragnhild til Bergen og! Vet dere hvor morro det er når Lillesandsjentene mine er med meg i Bergen? Det er søren meg helt fantastisk. Men har bestemt meg for at i sommer, da skal jeg ha med en vennine, og vi skal sjekke ut alle de andre gatene enn der jeg pleier og tusle. Jeg har min egen lille ''rute''. Fra farmor sin amazing leilighet i nygårdsgaten, ned til grieghallen, over veien i lars hilles gate, langs byparken og festplassen, inn på galleriet og sundt og handler, ned igjenn langs byparken, ned til bergen storsenter/bystasjonen og handler og tilbake til farmor. Skal sjekke ut litt mer denne gangen. Ellers handler jeg alltid is på 7/11 hahah.

for dere som ikke skjønte en dritt: jeg er født og oppvokst i bergen, og ble flytta ned til sommer byen lillesand i en alder av 8 (2003), som også forklarer at bloggen min het ''fra vestlandet til sørlandet'' før. Get the picture? Synd det er forurenset der nå da..

Kan ikke slenge inn dårlige mobilbilder fra ifjord, så tar heller fra google. Kameraet mitt som jeg har nå, kjøpte jeg ikke før i september i fjor. Men nå skal jeg jo tilbake, så da skal jeg ta endel.ok, disse bildene sugde.

men nå legger jeg meg, natta! og atter en gang, gratulerer til Mariann ♥

24.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

a lovely suprise

Idag har vi vært i kirka, og tusla treigt gjennom byen. Jeg var istapp, tuller ikke. Var pissekaldt ute. Amalie og Mariann gikk amok inne på narvesen idag. Jeg fikk liksom en sjokolade, mens amalie kjøpte to tyggispakker, to mentoser, en loveheart, en kakao og en film? (pluss sjokoladen min, hun betalte). Også kjøpte hun kjempemye tyggis til mariann, så vi måtte ha pose... hahah. Filmen vi så het Boogeyman 2, og den var dritgøy egentlig. Litt nasty. Altså, en av scenene var når hun jenta som kutta seg, sovna. Så når hun våkna hadde han Boogeyman teipet munnen og bundet henne fast i senga, og hun hadde jo kutta seg rett før. Nå var det masse insekter på armene som krøp inni kutta hennes, ogsånn... æsj. Så så vi The Hills, før de stakk. Så nå sitter jeg på rommet mitt da, for første gang på et helt døgn! Og nå kommer vi til overskriften. Mamma har fiksa gardiner, og puter til meg, og best av alt...pelsteppe! Deiliiiig.


var ikke sånn da jeg forlot rommet mitt sist... hm


diiiigg.


mamma har sydd! fine sant?


gardinene.. fra princess. Jeg har jo blader på veggene, og på gardinene er det trær og grener som mangler blader, så tenker at bladene har blåst hen på veggen, hahah.snoooop


snoooop 2


first love


loveheart i luftaaaa, wii

Fiiint sant?

24.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

good mornin'

Sitter i sofaen nede i 4b atm, og venter egentlig bare på at klokka skal gå.. Skal snart fikse oss og jeg skal skifte, så kommer amalie, og vi skal i kirka. Så snakkes!


skolen på tirsdag.

må fikse rette håret, skifte og sminke meg! vi snakkes :-)

24.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

unrest

nå sitter vi og ser på verdens skumleste film. Synes jeg da.. den heter unrest. Fy faen. Den handler om lik og ånder osv, og jeg tror på ånder, så den er kjempeille synes jeg.. Jeg greier ikke ha beina nedenfor sofaen engang. Og nå tok jeg og blogga litt fordi jeg tør egentlig ikke følge med mer. Tenker vi legger oss snart, for Mariann er trøtt og jeg er og det egentlig. Vi som skulle se masse filmer i 13 timer inatt. Jeg må egentlig se resten av filmen, den var gøy, men jævla skummel.har dere sett den?

mariann har bursdag nå forresten, gratulerer så mye snupps ♥

24.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

usual suspects..heh..venter på mariann

Hei! Nå sitter jeg i 4b ( aka uthuset-som-egentlig-ikke-er-noe-uthus-lengre og 2nd house) og venter på mariann. Hun skal sove her inatt, og det blir sikkert kos. Skal på ung og sånn. Har vært på danse-ting idag med Guri, og hadde en dame som het Rita som lærte oss bevegelsene. Vi dansa på hæler! Litt stress men ok.

Ja, btw, Mariann kom nettopp. Hun er på badet og fikser seg, så vi stikker herifra om en halvtime. Stakkars mamma, vet ikke at jeg skal på ung engang, jeg glemte helt og si det til henne. Også mariann pys har bursdag imorgen! Alle må gratulere henne imorgen, husk husk.


igår. cardigan - koola anna


smashsjokolade, sørlandschips med paprika-smak, og pepsimax! livet..


ovn 1 - viftovn - ovn 2, mine tre nye bestevenner!


god helg videre! :-)


23.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

jeg kjenner nesten ikke heidi igjen.


FØR - ETTER
Heidi Montag gikk for litt siden gjennom en plastisk kirugi, og holdt på og dø. Heldigvis gjorde hun ikke det. Jeg synes ikke det ble noen forbedringer, synes det ble annerledes og mindre pent. Hun var jo kjempenydelig før! Skuff, skuff. Bra hun ikke døde, det hadde blitt sinnsykt trist. Men helt seriøst, det ble jo absolutt ikke penere. Helt unaturlig, og hun går jo rundt med masse plastikk i trynet og hele kroppen, og for hva? At hun ser rar ut?

Hva synes dere om saken?

22.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

michelle phan

Igår fant jeg denne fantastiske dama ved navn Michelle Phan, som legger ut helt sykt bra makeup videoer. No more to say, dere må se videoene! Sjekk henne ut på youtube HER.


AVATAR LOOK:


NEW YEARS GLAM:


SEDUCTIVE VAMPIRE:LEOPARD PRINT EYES:


LADY GAGA POKERFACE LOOK:


KRØLLE HÅRET UTEN VARME (GENIALT!!!!!!):


og en av favorittene, LADY GAGA BAD ROMANCE BIG EYES:Sant hun er kjempeflink?

22.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

nyttårsball - what to do?

Det eneste jeg har bestemt og har kjøpt er sko. Også har jeg de falske vippene jeg fikk fra happyhair.nu, som jeg også skal ha. Ellers - ingenting. Jeg har halveis bestemt meg for og ikke ha bare en helt vanlig svart kjole, og random øredobber. Det hadde jeg nemlig ifjor. Når jeg tenker på hvordan jeg så ut ifjor, blir jeg nesten litt flau, jeg så heslig ut. Ikke ball-ish, og med en giga utringging. Jeg har mange fine kjoler, som ikke er i svart, men jeg føler de er liksom brukt opp på en måte. Også har jeg jo to fine kjoler jeg fikk til jul, men begge er svarte. Og ja, hva er problemet med svart, som er en favoritt farge? Nemlig at 3/4 av skolens jenter på ballet, nemlig har den lille sorte. Vil ha en hvit eller en kjole med en FIN farge. En paljettkjole i gull eller blå, har jeg dritlyst på. Er en blå på asos.com for 1.500, noen som vil kjøpe til meg? :-) nei, tenkte det, haha.Noen som har noe bra kjoletips? Har funnet noen fine, men problemer som pris og litt for mye detaljer (med nagleskoene i tilegg) oppstår. Hjelp.

ellers har jeg laget handleliste til februar:
 • falske negler - til ballet
 • ny mascara - trenger nå! noen bra tips?
 • kjole til ballet
 • verdens beste hårkur, må bare finne ut hvilken det er
 • en kul sparegris, hihi
 • ny lommebok
 • smykker til ball
 • treanchcoat - til ballet og slikthva skal du bruke/brukte du på nyttårs-/jule-ballet?

22.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

i miss summer


quarten 09 med charlotte og pappa! det var sinnsykt morro. pappa sa, ja du må ikke gå rundt og si blablabl og det første jeg gjorde var og skrive hele greia på bloggen. haha! men nå er quarten konkurs og borte for godt så - ja, jeg og charlotte var og er de eneste 14-åringene på VIPen. Men de holdt ikke det de lovte, det var nemlig ikke egne toaletter på VIPen! Fy.


birthe og jeg i byen! haha, som vanlig på sommeren er vi veldig mye ute og tusler i byen og rundt omkring :-)CHILL. legg merke til det kjempesøte amrbåndet jeg fikk fra birthe som hun hadde kjøpt i hellas! i luv it.


dette var faktisk på skolen, en av de siste dagene. Jeg tar endel biler opp i himmelen, hahha!


haha. jeg og charlotte kjøpte en hel pakke med friskis (?) og satt oss i bakken på bildet og spiste de. det ble en igjenn, som vi kasta tror jeg, og daniel fikk en.


tjønna, kjønna, aner ikke hvordan det skrives. her bader alle senile :-)


en bie og en blomst, hihi.


lillesand er ganske digg på sommeren, aiight? noen som ferierer i lillesand på sommeren? en hel haug turister der hele sommeren :-)

savner du sommeren?


22.01.2010 BLOGG   1 kommentar

i'm ready for the weekend

Hei! Endelig er det helg igjen. I åttende var helg egentlig bare, åja.. Men et eller annet har skjedd som gjør at jeg føler meg mega-super-bra når jeg skjønner at det er helg pog! Denne helga har jeg ikke helt bestemt enda. Idag er planen til nå ikkenoe, eller bare chille. Imorgen skal Mariann sove over, og vi skal se film osv. Og på søndag, ja, da er det søndag, så blir vel ikke særlig da heller. Men likevel, masse tid til og sove! Og trenger ikke våkne tidlig imorgen, siden det er ikke jobb. Det er deilig. Det ødela fredagen min forrige helg.. Men jaja, her får dere et outfit.
jeans - husker ikke, smykke - zento, topp - bikbok, veske - h&m

håret har heldigvis vokst litt.. LITT.

jeg kom nettopp på at jeg har plikter på fredager.. søren, jaja, snakkes!

22.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

vellykket øving!

Nå har jeg kommet hjem fra øving hos eline med maren og ida, og sitter og chiller med cola og har tatt outfit bilder og litt sånn. Kan ikke si annet enn at øvingen var vellykket og ikke minst veldig koselig. Begynte med at vi glodde på tv av alle ting, haha. Men etter noen minutter satt vi rundt bordet og delte inn sangen, hvem som skulle synge hva. Etter det øvde vi, og øvde litt mer, og enda mer. Vi gikk sikkert gjennom sangen 100 ganger, diskuterte oppvarming, antrekk, cd-greier og rettet opp i masse. Men det er enda mer øving i vente! Tirsdag samles vi i kjellern til eline, og da blir det sikkert kjempe skjerpa øving. Eller kanskje akkurat det motsatte?


Chille outfit idag ja, og jeg hadde nettopp kommet inn døra når disse ble tatt, så jeg er ganske sliten. Ullcardigan - ginatricot, solbriller - vita, jeans - bikbok, lue - h&m (tror jeg!!).

præikast.

21.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

Sitter jeg i stua og ser på One Tree Hill mens jeg mekker meg makaroni. Må få spist et eller anna før jeg stikker ut på jakt etter elines hus, haha. Vi skal øve til talentiaden. Meg, Eline, Maren og Ida. Blir sikkert fet. Har vært mye fram og tilbake hva vi skal synge og hvem som skal synge. Blir det mer ending nå klikker det for meg :p


er veldig naturlig idag, ja.

men nå chiller jeg an litt og spiser, før jeg stikker. sneiks.

21.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

hjelp
topp - ginatricot, skinntights - bikbok - skjerf - h&m, boots - skoringen (haha)


sko - skoringen

Ja, dette var skoa fra skoringen jeg skulle vise dere. Synes de var fine jeg. Men de indianer skoa vet jeg ikke hvor ofte jeg kommer til og bruke, kanskje til en rutete skjorte og tights til våren. De er vonde og gå i. Men de svarte er dritfine og kjempegode og gå i! Men sinnsykt glatte. Sklir tilogmed inne, tenk på når jeg kommer ut?! Haha. Når mamma var og hentet skoa lå jeg og sov, eller rett før hun stakk. Jeg sov rundt 1 og 1/2 timer. Det var dritdeilig. Så har jeg gjort vanlige onsdags ting, og øvd en del. Nå er det tid for en dusj snart, skal prøve SYOSS shampooen og balsamen. Hørt mye bra om den, så får vel se. Forresten, trenger tips til MEGA DELUXE DRITGOD HÅRKUR! til ballet. Håret mitt er ræv fordi det er så slitt, så jeg trenger er bra hårkur.

Hva synes dere om outfitet og skoa? Har dere prøvd SYOSS, isåfall hvordan var den? Og ikke glem og fortelle meg om deres beste hårkur opplevelse, for det trenger jeg. Hvis ikke det bare og kjøpe den dyreste jeg finner. Noe jeg ikke kommer til og gjøre, egentlig.

20.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

dagens outfit

Husker for et år siden, på gamlebloggen, var dagens outfit nesten alltid hver eneste dag. Er sikkert flere måneder siden jeg har hatt det som overskrift.
genser - h&m, veske - h&m, perlesmykke - bikbok, hals - mamma, ring - h&m. Hadde også på meg bootsa fra dinsko, diggejakka, lue fra zara og skinntights. Så vet vi det.

Idag har jeg hatt uvanlig tempramang. Vært veldig glad, og vært dritsur. Jeg klikka helt i vinkel på mamma, på aksel og broren min idag. Ellers ringte farmor meg idag, og sa at skoa hun fikk til jul for 1500 var for store og hadde levert de inn igjen og fått sånn ''tilgode-kort'', eller no? Slik at jeg kunne få sko fra skoringen.. til 1500. Trodde ejg ikke kom til og finne noe på skoringen, fordi ja..det er skoringen. Men hey - jeg handla verdens deiligste sko på økonomisko. Fant to par boots på skoringen jeg likte masse! Så det endte med begge.. Haha. Får ikke kortet i posten før imorgen (farmor bor i bergen) så mamma skal hente de imorgen. Jippii. Viser de imorgen :-)

hva synes dere om outfiten?

19.01.2010 BLOGG   3 kommentarer

ake/skidag

Hei. Når har jeg kommet hjem fra skidag, eller akedag da. For mer enn halvparten tok ikke med ski.. såeh. Det var gøy! Koselig. Fikk masse fete bilder. Men fryser litt nå, også har jeg vondt i hue og skuldrene og jææævlig trøtt. Så jeg bare, ja jeg skal så sykt sove når jeg kommer hjem, men neiiidaaa. Mamma sa vi skulle på senteret. Så ja, snakkast.


kua sin lue og saft er tingen! flere syke bilder når jeg kommer hjem igjen! Skal spise på mcdonalds. sunt.

19.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

oppdatering

Akkurat i det jeg hadde skrevet overskriften, gikk flammene ut i peisen, så jeg måtte ned på huk og få fyrt i. På nytt. På hytta er det megalett, her er det ikke det. Imorgen har vi skidag på skolen, wiiihuuu. Jeg har ikke ski, de er på hovden,heh. Men skal låne et sånt ufo-akebrett av Mariann! elsker det. Idag blir det egentlig bare dette her og huset med mariann, tror jeg. og lekser.. og må få øvd på sang til både ukm og talentiaden med Eline. Dritgøy. Har mest lyst til og Legge meg under et teppe med chips og cola og se tv resten av dagen, sovne samme sted og våkne med cola og chips over hele meg mist på natta, løpe i dusjen, sove igjen og dra på skolen! Smart, eh? Tror jeg må begynne med sånne ettermiddags-lurer. Jeg har problemer med og våkne om morran og jeg halvsover på skolen. Wow, det fant jeg altså ut idag. Poeng til meg.


taaz.com er funfun.. dette er fra julen i forfjord. eg lolar.

og med det ønsker dere meg lykke til med dagens planer, yey! :-)

18.01.2010 BLOGG   1 kommentar

wow makeover

GOODBYE ROOOOT:


HELLO TIDYYY:FLINK?

Idag har jeg vært i kirka (konfgreier) og når ejg kom hjem rydda jeg til 1000! ALT er ryddig, untatt den derre persienna, fordi den ødela jeg visst.. (helt til venstre på første bilde av ryddig-delen). Så nå må jeg nesten løpe i dusjen og spise og legge meg! Sorry for nada blogging, men slik blir det jo avogtil.

natta pyser ♥

17.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

jeg gleder meg til og brenne bort lønna mi på dette om 5 år!
De to nederste spesielt. Jeg flytter til usa etter vgs, eller sisteåret på vgs. Det er bestemt.

Hvem er din(e) favorittdesigner(e)? Mine er 1. Alexander Wang, 2. YSL, 3. Balmain & 4. Givenchy. OG H&M. neida.

17.01.2010 BLOGG   6 kommentarer

hvilken sang skal vi synge?

Nå har det sånn at meg og Eline har meldt oss på (eller, vi har skrevet en halvferdig påmelding...) talentiaden på skolen. Men vi har ikke funnet sang! Og vi sliter litt med det, tror jeg.. Så om dere vet om en fin ikke-alt-for-vanskelig sang vi kan synge, er det bare og skrive den i kommentarfeltet!  :-)


random bilde..

16.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

cæsar salat!

Kanskje jeg blir matblogger snart, for jeg har blogga mat to dager etter hverandre nå. Men kan ikke la vær, når det er så god mat! Mamma og Pappa har mekka cæsar salat idag, som vi spiste da jeg kom hjem fra jobb (ja, var på senteret og jobb fra 12-18.30/19 ca). Salat, kylling, bacon og krutonger! Det var dritgodt. Mett veldig fort, men kan være den vaffelen jeg spiste idag på jobb. Haha.


Ja, hva hadde dere til middag i dag da? hah, neida. Dagens humor. Faen, den sugde.

Ser dere på melodi grand prix ikveld? For det gjør ikke jeg! Hihi
16.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

new shoes idag og

Kjøpte noen 11cm heels til ballet idag. De var fra økonomisko, av alle steder, og kosta søren meg bare 349,-! De var fantastiske syns jeg, ser bra ut, og er kjempebehagelig og gå med! I'm in looove.


som sagt, 349,- hos økonomisko.

Jeg skulle egentlig kjøpe kjole... Men så tenkte jeg, hvorfor? Jeg har masse fine kjoler jeg ikke får brukt, og har ETT par fine sko til fest osv. Men de er brun-ish så passer ikke til alt, også er det vanskelige og gå i. Ser ut som om jeg drar med meg to tonn per sko når jeg går på dem.

hva synes dere? :-)

16.01.2010 BLOGG   6 kommentarer

natta

♥loveu

16.01.2010 BLOGG   1 kommentar

sorry! + noen fete sanger

-  men jeg kommer ikke til og gjøre noe videre med den ''topp 20 lista'' jeg prøvde meg på her om dagen. Tror kjedsomheten tok over, så jeg måtte bare blogge et eller annet! Men det blir iallefall ikke noe liste. Kan i det minste linke til de som ble med her:

http://karopine.blogg.no/
http://juliecmalunden.blogg.no/
http://carolinei.blogg.no/
http://xflwrpwr.blogg.no/
http://vanessaalexandra.blogg.no/


Fine blogger, hele gjengen. Leser 2 av dem til vanlig, vanessa og karoline :-)

Som en ekstra sorry, får dere noen sanger jeg hører ganske ofte på. Enjoy.

Keri Hilson ft. Trina & Keyshia Cole - Get your Money Up


One Republic ft. Timbaland - Marching On


JLS - Beat Again (Digital Dog Remix)


Cobra Starship ft. Travis McCoy - Kiss My Sass


Deadmau5 - Ghosts n' stuff


My Chemical Romance - I Don't Love You


Miike Snow - In Search Of

16.01.2010 BLOGG   3 kommentarer

Lauren Conrad


Hun har verdens fineste hår, helt sant! Love her.

Hva synes du om Lauren Conrad?

15.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

just another quote15.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

freshet opp mobilen litt


Jeg og mamma har vært og kjøpt inn ting til konfirmasjons invitesa mine, og så kjøpte mamma uten at jeg visste det, disse ''diamant'' klistremerkene. Og vi trengte bare de lilla, så jeg tok de andre og fresha moben litt! Legg merke til den fine bakgrunnen min og, nice. For og si det sånn, denne mobilen var et mareritt de første ukene, og det er den av og til enda, men den er fantastisk med det tastaturet! Kjempelett, jeg tekster megafort. Men det tar litt tid og komme inn på ny sms - velge kontakt - sende - motta - åpne - ny sms - send osv, men ellers liker jeg den. Veldig bra lyd i den og. Men har veldig lyst på ny, og min kjærlighet for iPhone er desverre dødd ut. Haha. Jeg vil ikke ha iPhone. Hallooo? Last year lissom. Vil ha tastaturmobil. Nokia, Samsung eller LG. Ikke touch. Blackberry! hah.
Kunne gjerne hatt en av disse her altså. Alt er LG utenom blackberryen da. Er det smartphone de heter? Som på siste bilde? Det måå jeg ha. Det er så fet. Jeg dør av den nederste, og nr. 2. ååå.

kjøpe til meg?
hah

15.01.2010 BLOGG   1 kommentar

BLT for dinner. YUM!

Før jeg går i gang med et typisk fredagsinnlegg, må jeg bare nevne noen småting fra skolen idag. Vi fikk besøk av UKM folk, og fikk vite at frifond kommer til lillesand på ukmen her, og en plass oppi nord, rissa tror jeg. Det er veldig spennendes! Gå inn på frifond.no for mer info! Så skal jeg og Eline synge på talentiaden, det blir sikkert fet :-) Også en liten flau ting, hele parallellklassen, 9.3, så på den videobloggen jeg postet i juleferien. Haha, husker dere at jeg tok et lite ''skrik'' ? Jaja, utover det har det blitt bestemt at jeg og helene konstanse skal ha VS sangvideo! Vi skal synge ole ivars, nei så tjukk du har blitt. Hahah.

Så idag, hadde vi verdens beste middag. Utenom taco da, nemlig BLT! Smakte søren med helt likt som på kjøkkenskapet nesten.Dritgodt. Jeg stappa søren meg i meg en og en halv! Har dritvondt i magen enda, vi spiste for en time sia.. Er det fler enn meg som må ha brødet med hard skorpe på BLT?

Tok og knipsa endel bilder idag også:

jeg likte dette bildet! tatt rett utenfor døren hos oss.


halvferdig BLT! aioli, salat, bacon og agurk. missing krydder und tomat.


dette bildet også. jeg hang ved disken på kjøkkenet og kjeda meg, så så jeg sukkeret! yeah.


ferdig BLT!


pys


mamma sine. versacen er amazing!


water. tror alle med speilreflekt har tatt masse vannbilder.


ja, ditto.

likte dere bildene?
likter dere BLT, har dere smakt det? heaven.

alle i krisitansand, ta tuen innom kjøkkenskapet!

15.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

new shoes


fra dinsko :-)

Mine nye ''vintersko''. Synes de er fine, og de er behagelige.

14.01.2010 BLOGG   8 kommentarer

jeg blir sint

Kommentar på kommentar starter bra. ''Bra innlegg, er helt enig. Du hadde kjempefin blogg :-) MEN så... ''Jeg har bloggvsblogg på min blogg, kom og stem!'', ''Hvis du kommenterer på min blogg, kommenterer jeg på din'', ''Besøk min blogg!''. Det er tull. Starter med smisking og fortsetter med dårlig reklame for din egen blogg. Spar meg. Og ha blogg vs blogg, eller egen topp 20 liste på bloggen skal ikke være for og få flere lesere? Jeg prøvde ut toppliste, for gøy. Men har glemt den litt. Og hva så? Det skal ikke gjøre noe, det? Det skal ikke gjøre noe om du dropper bloggen 1 dag eller 100. Bare ikke skriv ''blogger hver dag''. Folk har et liv. Jeg elsker blogg, men jeg skjønner ikke at det kan være et så stort problem for noen. Dårlig reklamering er bare idiotisk. Og at noen personer MÅ kommentere at eks. Annais sin nese er svær, eller at Julia Nyland brukte melanotan. Jeg er veldig sikker på at de vet det MYE bedre enn de som kommenterer det. Om folk har en dårlig kommentar, så kan dere gå inn i veggen, eller si det ut i lufta. SKJERPINGS. Blogg skal ikke være en sladre-ting, men folk som liker og dele sin hverdag, og sine tanker med andre. Eller som liker og skrive. Det at noen ikke greier og la være med stygge kommentarer, det synes jeg er oppskrytt. Og jeg driter i om dere har blogg vs blogg på bloggen, eller hvem som kler kjolen best osv.


14.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

En pen flette a la Alexander Wang
so pretty. synd jeg ikke har langt nok hår. har jeg nevnt at jeg elsker alexander wang?

13.01.2010 BLOGG   3 kommentarer

skøyter og ukm

Hei. Nå har jeg gjort mine vanlige onsdags-greier og sitter i stua og ser på tv. Idag var vi på skøyter! På sjøen. Det var ganske morro egentlig. Jeg gikk på kunstløp i 2 klasse, så jeg hadde glemt nesten alt. Men det tok ikke så lang tid før jeg sto på skøyter bakover igjen. Det er fet. Så var det synginga, og hjem. Jeg meldte meg på UKM mønstringen! Jeg skal synge Hero - Mariah Carey, tror jeg. Eller I'll Try - Jonatha Brooke. Noen tips til noen andre jeg kanskje kunne sunget? Er en god stund til ukm.


skummelt :( ernst, jeg og aksel


akselbrori og jeg


helene, karoline og maren! :-)


helene er jo kul


naw, snupps :-)


''nyejenta'' johanne :-)


verdens mest cp stilling? jeg tror jeg var på vei ned i isen


en enda mer cpskada julie som var halveis obs på at et bilde ble tatt, så hun tok en ''vink'' også johanne :-)

Koslig! Men snakkes!


13.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

vil du tjene penger på bloggen din?

Tjen penger på moteklær!

Da trykker du på linken ovenfor. Jeg fant linken på en annen blogg, jeg husker ikke hvilken. Det er jeg veldig glad for. Så om dere vil det også, trykker dere på linken øverst, registrerer dere og følger veivisningene der.

Nå sitter jeg med ullsokker og ullgenser i senga og chiller med pcen. Idag har vært en ganske..rar skoledag. Vi hadde risotto i mat&helsen. Ikke særlig godt, men det var noen brød eller noen grove baguetter som smakte himmelen. Yum. Neste gang skal vi ha pancakes! Med kjøttdeig i, lurer på ossen det smaker. Spiser pannekaker med bacon jeg. Det er dritgodt. Også hadde vi sånn gnoma konstruering i EN OG EN HALV TIME. Selvfølgelig hadde Vetle tatt passeren min og gitt den gladlig til en eller annen i parallell-klassen. Så det endte med at jeg og amalie delte en passer, og gjett om jeg klarte og konstruere liksom. Jeg bare yeeaaaah. Men det var litt kjedelig uansett. Men tror det ene friminuttet idag var noe av det vittigste jeg har opplevd noensinne. Stress og forklare.
Sammelt bilde ofc. fordi jeg orker ikke ta opp kameraeet.. Skal btw på skøyter med trinnet imorra. Interressant.. Tar sikkert med kamera eller no. Hadde tenkt og drasse med meg en bag på skolen imorgen faktisk.

tjener du penger på bloggen?12.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

nerdenes hevn om ti minutter

Nemlig. Jeg tenkte jeg skulle ha en lite oppsummering. Jeg var på skolen, rar skoledag, mista en pizzabolle i bakken, skylder vebjørn en tjuekroning, hadde volleyball og missa på smash, gikk ut når skolen var ferdig, tok verdens lengste hade-klem med mats, gikk nedover mot byen, ble henta av mamma, dro til senteret, bytta kjolen, kjøpte crap, gnålte om mat (hadde ikke spist siden 11, og da spiste jeg en youghurt, pga pizzabollen mista jeg jo...) klokka var nærme 4. Jeg trodde jeg skulle dø. Så dro vi hjem, spiste, chilla, så gossip girl, og sitter nå her. Javel, uinterresant?

Jeg ble iallefall sinna fordi Dan er dum nok til og ...!! JA, også med Georgina! Bitch! Ho er så aaaarrrgghhh. Sånn.

ja,forresten, blogg.no har bestemt seg for og ikke ville samarbeide med meg, så det blir ikke bilde..

hoooomework here i come liksom

11.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

loca

Jeg har sjåppet litt idag. Måtte bytte en fab kjole! Trist. Men kjøpte en genser som allerede er en favoritt, et sinnsykt herlig paljettskjørt, ny tightsbukser, svart basic singlet, langt perlesmykke, diamantørdeobber, perleøredobber, strømpebukser med mønster.. ja tror det var det.
Herlig... Strømper, genser og skjørt fra gina. Smykke gina. Tok ikke bilde av resten.

BTW: System Of A Down ? Roulette < trykk og hør. ernst har fet musikksmak.

11.01.2010 BLOGG   1 kommentar

topp 20 tull? skal jeg ha det?

OKEI. Noen innlegg tilbake skrev jeg, at vurdere/sette karakter på blogg er oppskrytt, og det gjør jeg jo. Synes at blogg vs blogg også er helt teit. For meg er det som reklamering til bloggen sin. Jeg blogger ikke for og få lesere, jeg blogger fordi jeg liker og skrive. Jeg kommenterer veldig sjelden, og har prøvd og skjerpe meg, og kommentere mer, men jeg er stuck i et lite hull i mitt eget hue der hvor kommentering av blogg, bare er svar på min egen, og på bekjente sin blogg. OG når det er noe himla interresant jeg bare må kommentere. Sånn en gang annenhver måned. Nesten.

Med det sagt, synes jeg at blogg topp 20 var ganske fet! At bloggere lager sin egen topp20 liste. Jeg har min oppi hue allerede jeg, men kanskje .. ? Hvis dere vil være med, bare legg igjen kommentar :) JA, FRANK OG VETLE SIN ER NUMMER 1. tulla.

Og søndagskvelder inneholder oppdatering av iPod, så nå skal jeg gjøre det.
'
kjør på liss

nattinatt

10.01.2010 BLOGG   7 kommentarer

gidder vi dette? nei

Ett halv minutt etter jeg og Amalie hadde gått inn døra til kinoen, bestemt vi for og ikke se den likevel. Køen til billettkassa var ut til døra, og filmen starta om 5 minutt. Altså, det gidder vi ikke. Så vi gikk ut igjen, kjøpte en film. Blind dating, hah. Fikk helt lattis av en eller annen overfølsom dame, som begynt og hylgrinte fordi hun syntes synd på mannen som var blind. Sånn, han var på blind dating, i tilegg til at han faktisk var blind. Den var søt, jeg fikk tårer i øynene. Selvom det var en komedie. Dere burde se den. Men nå skal jeg se raske menn beste hits (ellerno)- igjenn. Den er råbra!


NOEN SOM HUSKER DENNE BTW?:
Baby Bash ? Suga Suga

10.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

kino liss

Heyy, nå skal jeg snart få ræva i gir og rette håret, for jeg skal på kino med amalie :-) den er klokka 6, såe. Skulle egentlig dratt ned der nå. Vi skal se Alvin and the Chipmunks 2. HAH. De eier egentlig. Jeg og mamma har begynt og fikse veggen min! Den er feet. Svarte blader som liksom skal blåse fra nederst på veggen, og oppover skrått og litt oppi taket. Feet.

SNAKKAST.

10.01.2010 BLOGG   1 kommentar

dagens outfit + en sang

PRØV og ignorer rotet mitt..

genser bikbok, jeans gina, briller bikbok

tiësto ft. cary brothers - here on earth.

syns?

10.01.2010 BLOGG   1 kommentar

må bare anbefale hun her..

Jeg begynner med og si, at jeg vurderer/anbefaler ikke blogger som alle andre ser ut til og gjøre. Sånn setter karakter, og masse sånt. Synes helt ærlig det er oppskrytt.

Linn har en helt fantastisk blogg. Har anbefalt henne før og, på den gamle bloggen. Greia at jeg liker bloggen hennes, er fordi hun har helt amazing stil. Hun skriver vittig, har fete videoblogger og fint design. Bildene hennes er kjempebra også! Og jeg elsker håret hennes, haha. Også er hun en av de få jeg vet om, som har flere solbriller enn meg. Skal jeg fikse!

trykk på bildet for og besøke (den fantastiske) bloggen hennes! ;-)

hva synes dere om linn ?

09.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

dagen etter..

Vi har sett ferdig the devil wears prada, og mariann har gått. Nå har vi tatt på Rovdyr, siden vi bytta den ut med snakking igår. Jeg har rydda og pakka, skulle gjerne vaska, men vannet har fryst! Sykt irriterende. Jeg har sittet og sett på sko på ebay og net-a-porter i hele morges nesten. Så har jeg heøt sinnsykt vondt i nakken, fordi jeg sov på gulvet i natt. Orket ikke helt opp trappa til sengen.


Om jeg har fjernet sminken fra igår? :


har ikke skiftet klæra jeg sov i en gang.


♥ amalie atm:
Frokosten vår:


SJEKK SÅ URETTFERDIG:

deiligste kroken i hele huset


vondt, hardt gulv! slemminger...

Nå skal vi gnome videre, se rovdyr og kose oss!

09.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

last night
Dette gjorde vi mens Mariann sov, haha. Var kjempekos, fikk veldig mye lattis og helt psyko bilder. Nå ser vi The Devil Wears Prada, igjen. Vi så den egentlig igår og, men Mariann ville se den siden hun sov :-) Vi spiser forresten cookies og chips og sjokolade til frokost :-)

09.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

disturbia, far across the eyes & rovdyr + outfit

Hei! Nå er jeg, amalie og mariann godt plassert i sofaen med tv, chips, sjokolade og cola. Jeg og amalie har allerede sett Disturbia, og nå som mariann har kommet, ser vi på far across the eyes. Til nå er den megaskuffende. Den er så dårlig filmet, og skuespillerne suger. Som om den er filmet med digitalkamera. Da vi så disturbia holdt jeg på og sovne og hadde vondt i magen. Gruer meg til rovdyr, haha. Nå skal jeg komme meg tilbake til fimen, så blogges vi senere i kveld :-)

Genser gina, bukser og veske h&m, briller bikbok og hals strikket av mamma :-)

08.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

ich watchen batchen! und katze

Hei alle mine kjære! Jeg har hatt en amazing dag, selvom det har vært gloseprøve i englesk og nynorsk halve dagen! Har vært helt sykt mye humor for min del, og jeg er kjempeglad i dag! Idag skal Amalie og Mariann komme til meg, og vi skal ha bl.a photoshoot, film, ben&jerrys/haägen dazs is, pc osv :-) Tror det blir en kjempefet start på helga! Utenom det så var jeg som vanlig inne og sjekka facebook, og fikk en invite til supermario spill, så jeg klikka inn. Så posta face noe på profilen min, at jeg spilte det. Så kom det 20082 kommentarer og 159 liker. Vet at det er sånn et annet sted der det er offentlig, men jeg leste litt, og fant uvanlig mye tysk! For og ikke skille meg ut, måtte jo jeg og si noe tysk!

Så nå skal jeg le litt mer av megselv, og fikse litt av hvert og ha en megafet kveld! KOS DERE ALLE SAMMEN! Håper dere har hatt en like fet dag som jeg (som skal bli enda bedre).

08.01.2010 BLOGG   1 kommentar

vått hår, og trøttHei igjen! Nå har jeg tatt meg en lang dusj, og gjort litt lekser og klar for og legge meg! Skal bare ta neglene først :-) Imorgen er det første helga i 2010, sånn som ikke var ferie uansett. Det er herlig! Planen for imorra er se film i 4b med amalie, og vi skal kjøpe Ben and Jerrys og Haägen-Dazs på shell/ 7/11 på Tingsaker! Gud og digg. Og forresten, har bestemt meg for og ikke kjøpe extentions likevel! Faktisk. Skal la det gro heller. Og kort hår er greit nok, egentlig. Det er ikke kjempeille. Men nå må jeg få tatt neglene, og legge meg! Snakkes imorgen! :-)

07.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

herlig,herlig

Skal jeg si dere noe kjempeherlig? Gründercamp! Spesielt hvis den som kommer nå, 29.januar (tror jeg), er på høvåg. Da blir jeg glad! Eller, blir glad hvis vi skal samarbeide med 9.trinn på høvåg skole, uansett. Grunnen er Eirik pys ofc. Ser Eirik sikkert en gang i måneden, eller det hender! Og det er jo ikke gøy at jeg ikke ser han så ofte. Gründercamp i seg selv er jo gøy da, håper bare ikke vi skal ha det samme som sist. Solcelle og mobil dings. Hah.

haha. eneste bildet jeg fant at grundercampen ifjord :) meg og amalie ♥

har dere grundercamp?

07.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

outfit fra livet og opp


det var ikke meninga med den fingern - bare så det er sagt, haha :-)


you want the real shit? hey, i gotcha
ops, fail
deilig, varm genser fra bikbok (fikk i julegave) ringer fra gina og glitter og ørepynt fra gina. Leppestiften er fra h&m for alle som brydde seg.

Deilig dag idag. Alt har gått bra! Jeg var usikker, siden hadde glemt en mattelekse. Men den var visst til neste uke! Jeg føler dette blir et bra år, både innenfor og utenfor skolen.

Syns dere om outfit?

07.01.2010 BLOGG   7 kommentarer

i love..

big rings! Neste shoppingtur, da skal jeg handle maaasse ringer. Kjøpte jo nettopp en ny en fra gina jeg ønsket meg så lenge. Den var stor, og litt vintage-ish. Husker dere?

Herregud, jeg vil ha disse ringene helt sykt.  Spesielt en sånn snake ring. Det er maaad fet. Og den lilla fra dior nederst til venstre.


Er du glad i store ringer? Hvilken likte du best?

06.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

red lips


Jeg kjøpte underste bladet, altså costume, på mandag, og har enda ikke lest det. Det er sykt.
Og det er mitt favorttblad. I looove it.

that's kinda.....geisha<3 elsker den, bruker det så og si nesten aldri, og er fra h&m!


chillemode


da ble det en outfit nesten! Genser bikbok, tights bikbok, verdens beste ullsokker aner ikke hvor fra, hals strikket av mamma, solbriller gina for ''lookens skyld''. Så har jeg på favorittsmykket som ikke er mitt og, men det er under halsen. Det er iallefall fra zento.

Nå skal jeg ned og mekke meg litt maaad og se på tv. Nok data for idag, hodepinen trenger seg innpå, det har den gjort i flere dager nå.. HVA VIL DU MEG!!?

06.01.2010 BLOGG   1 kommentar

onsdager er rare

Er ikke helt sikker om jeg liker de eller ikke. Fordi det er jo kort skoledag, fra 0830 til 1100. Men istedet for at jeg kan dra hjem og bare chille er det syning som varer til 1330 (eller no?) og annenhver onsdag er det konfmøte fra 1330 til 1430. Og da kommer jeg meg hjem til vanlig tid? Pluss at når jeg kommer hjem må jeg begynne og vaske og rydde og sånn, så da er ikke onsdagen like fet likevell! Men det og gå rett fra gymmen med Kaja ned til byen, og geheb og kiwi for og kjøpe kako og muffin, og synge liker jeg jo.


så har jeg hatt en rar dag idag. Jeg greide faktisk og smashe i volleyballkampen idag, og serve. På mandag var jeg helt noob, fikk ikke til noe. Også hadde vi spansk gloseprøve for alle som lurte på det. Det gikk megafet. Ich besitze. Nei søren, det var tysk. Nå skal jeg runne en sånn diskopprydding på datan, så preikast om noen timer! :)

06.01.2010 BLOGG   3 kommentarer

i like.. paul & joe sister gypsy


Så sinnsykt hotte. Er ikke mange wedges jeg synes er fine, men disse. ah.


I WANT.

tycks?

05.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

klasserommet vårt ble til et gamlehjem idag

Amalie sin feil, ikke min. Neida. Skal ta denne her jeg. Men hun hadde en liten flaske med enhver eldre damers drømmeparfyme. Greier dere gjette hvilken det er? Haha. Ja, chanel no°5. Den hadde sittet seg fast på en eller annen måte, inni jakkelommen hennes. Tarjei hadde nærmest mobba meg hele dagen, så da i mattetimen tenkte jeg heeeeeevvvn. Så jeg spurte om jeg kunne få låne parfymen i 2 sek, og gikk bort til Tarjei, og sprayet to ganger på han. Så ja, han lukte vel gammel dame resten av dagen? Men så fant jeg ut at hvist jeg ikke gjorde noe, kunne noen andre bruke parfymen på moi, så jeg prøvde og bli kvitt den. Jeg greide ikke ta av korken, så jeg begynte og spraye i vasken og noe. Eline & Marens lille hjørne stinker sikkert gammel dame enda. Hah.

BTW kristiandsands dialekten har blitt kåret til norges minst irriterendes dialekt. Wtf. Her har noen definitivt gjort opprør og juks. JUKS SIER JEG!

GO CHANEL NO°5! ENEI

05.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

i know you want pop you want dance you want rock and roooollFetfet sang, elsker mashups av alle ting. Hvis dem er brae da, ofc. DJ Earworm, som har laga denne, er helt amazing. Han har masse mye fet og, dere burde unne det en titt.

04.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

skolen - outfit


blondekjole bikbok, lang cardigan h&m, smykke h&m, ring ginaHei. Nå sitter jeg i senga, og chiller. Skolen var helt ok, litt teit på slutten. Idag orker jeg ca ikkenoe, så jeg skal bare ta ting som det kommer, og ja. Lage pannekaker til kvelds er den eneste planen for dagen, egentlig. Så blir nok ikke mere blogging i dag.

04.01.2010 BLOGG   2 kommentarer

2009

I år har jeg...

klippet meg kort


vært på ballvært på den desidert feteste bursdagen, som var birthe sin


kulturuka på skolen - slo rekord i verdens største stollek


hatt pannelugg


vært på hemsedal med jobben til pappa, og lotte


hatt platinablondt hår


fått en overraskelsesfest

haha, meg og birthe ute på bursdagen min :)

vært på hytta


vært på norton med parallell klassen og halve klassen min

hahah

vært på gründercamp på høvåg

helene & ida puser på grüdercampen

feiret en 17.mai med egg i håret

8.2/8.3

vært i danmark med amalie

amalie på bååådøn

vært på quartfestivalen med pappa og charlotte<3

spilt tennis med gabriel, charlotte og matias

gabriel

charlotte

vært masse i byen med birthe, på sommeren

<3

hatt blonde extentions

ja, man kan faktisk se at det er extentions, wow.

brukt selvbruning

!!!!! litt for mye?

vært i bergen, min hjemby, med birthe og ragnhild

birthe, ikke drep meg for og ha lagt ut dette :( det var ingen andre!

farget håret brunt, med blonde striper, som ble grått


spart, og kjøpt speilrefleksen min, canon eos 1000d

første bilde med mitt canon eos 1000d. minneverdig dag det der, og ikke pga kamerakjøp :)

farget håret brunere

krsand, feeet dag

kjøpt en etterlengtet kjole

i prøverommet liss

farget håret svart


hatt masse fete kvelder i 4b

kua med sitronsaft und zalo!
(har bilder av mindre enn halvparten av alle gangene, og noen kan jeg nærmest ikke legge ut.)


vært på filla non stopprosjekt med trinnet, du må ikke sove

tord, ernst, jørgen und mads! (und littegrann frode & cato)

vært på en del unggudstjenester, en hvor aida ble med

charlotte & aida :)

vært på fillalink

JEG NEVNER SPESIELLT ELINE FOR HO ER KUL, HAHØ. og fordi vi satt på sia av hverandre da ofc.

fått jobb
hatt swineflu


kjøpt nye extentions

korte extentions, bare 30 cm.

vært på julebord

jeg og charlotte

vært på kjempekos kveld/ juleverksted hos mariann
(HAR IKKE BILDE)

hatt muntlig

øvingen liss

sunget med sukanya på juleavslutning

hah

feiret jul


sett masse the hills


vært på senteret med birthe, og møtt masse folks

blant annet denne dusten her, sondre furu :) <3

nyttår på hovden


03.01.2010 BLOGG   4 kommentarer

mine nyttårsforsetter

 • ikke bite negler!

 • jobbe så mye som mulig
 • være mer sosial, med mer kvelder i 4b, overnattinger, huset, ung, osv


 • be kind

alltid vet dere.. hah
 • kjøpe bare ting jeg trenger, eller har veldig, veldig lyst på
ironisk nok, kjøpte jeg to kjoler jeg ikke trengte igår. way to go!
 • bli kjent med nye folk

hahaha, neida. eller jo, men ikke facebook.
 • få bedre karakterer

 • ta masse fine bilder med speilrefleksen min


 • kjøpe resten av sesongene av the hills, og gossip girl

 • ta extensions


hva er dine ?

03.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer

trøtt

Heisann. Natten tilbrakte jeg hos mariann. Vi så på the hills til seent, så la vi oss. Det var helt sinnsykt varmt, så jeg sto opp halv 9, og hun før det igjen. Var ikke mulig og sove lengre, det var så varmt. Var veldig morro, spesielt når hun putta brød i toppen. Hhahah, fy søren jeg lo.


skal forresten ta håret etterpå. brunt igjen.


<3

nå chiller jeg litt mer, og prøver og ikke sovne, så tar jeg håret og rydder i 4b :)
blogges


03.01.2010 BLOGG   1 kommentar

hva gjør jeg nå?

Jeg har farget håret, og det ble ILLE. Det ser ut som om jeg har sølt masse honning i håret eller noe. Jeg skal på jobb imorra i tilegg! gaaaash. Så etter eller før jobben kjøper jeg med meg ny hårfarge. Spørsmålet er om jeg tar lysere, eller mørkt igjen. Jeg gidder ikke spørre dere om lyst eller mørkt, fordi dere sier bare mørkt uansett.. hah. Har lite lyst og farge håret mer nå, men jeg vet ikke jeg asså.. Skulle jo kjøpe extentions også.. åhr, stress. Bare venter og ser til imorgen. Da skal jeg se meg selv i speilet og spørre megselv. Lysere, eller mørkere? Det blir helt sikkert mørkere fordi jeg er dum.


!!!!

01.01.2010 BLOGG   1 kommentar

nyttårsaften med ullsokker, joggis, og grisehyl

Jeg begynner med litt klaging. For at jeg skulle bli overbevist om at hovden var en fantastisk plass og være på på nyttårsaften, har pappa gjentatt om og om igjen - oppi fjellene på hovden, får vi med oss alt! vi får sett fra langt vekke ifra. blablablalba. Vet dere hvor mye vi så? Nada. Det var oss, de 2 naboene 20 meter ifra begge veier. De fikk vi med oss. I tilegg til at det ble lite fyrverkeri, har mamma og brori investert i sikkert 10 pakker grisehyl. Det var flaut hvor kjedelige de var. Og i tilegg var de mange.
Mamma: de kostet jo bare20 kroner uansett!
Julie: ja, det skjønner jeg godt.

Så har vi ja, spist god mat, snop, spilt labyrint og uno, og sett walles and grommit (eller ossen det skrives).
En fin nyttåsaften, men neste år skal vi ha stort party med masse folk. Ellers blir jeg sint. Neida.

Og hvis dere bryr dere, har jeg sagt skal sei i hele kveld. Grisehylene var så vanvittig bra at jeg sa skal sei etter hver eneste en. Hahø. SKAL SEI.

og ja - kan ikke laste opp bilde, ehhehehehehehehehehhe. Dere får imorra.

Natta puser.
01.01.2010 BLOGG   Ingen kommentarer
hits