LANA

innså akkurat at jeg ikke har vist dere min nye lille valp! Vi fikk henne for litt mindre enn 2 uker siden. NYDELIG er hun. Fantastisk nydelig er hun, sant? 9-10 uker gammel, og hun er en golden retriever. BITER ALT. SLIKKER ALT. Hahah.. men hun er jo valp. Så hva skal man si?

CUTE, HÆÆ?? 


13.06.2012   LOVE   3 kommentarer

hils på min bestevenn, ida:er hun ikke nydelig?


22.08.2011   LOVE   Ingen kommentarer

HESTEN!!


åå jeg husker hesten. ida og jeg skulle gå på do, også måtte vi gå så langt i regnet fordi den nærmeste doen var det så siiick lang kø på. vi møtte også noen fra sotra i den andre dokøen. håndhilste på hesten når den kom travende forbi ofc, men jeg husker ikke hva han sa han het... 


møtte forresten gutten i de fancye gule og grønne solbrillene samme dag som vi møtte hesten. det er altså vår kjære marcel, som vi var sammen med resten av uka (se bilder noen innlegg lengre nede). og ali, til venstre for marcel, han hadde vi hilst på fra før.

merker jeg allerede lengter etter den høye musikken, bassen du kjenner i hele kroppen, den jævlig dyre men gode maten, stemningen, den høye lyden i øret du får når du skal legge deg som sitter igjen fra den høye musikk  som du egentlig kunne drept deg selv for å få den vekk, muligheten til å kunne oppføre deg totalt dust og svare: DET ER HOVE FOR FAEN!! hvis noen spør hvorfor du oppfører deg så teit. savner at vi på en måte greide å skape oss en liten familie på bare 3 dager. meg, ida, marcel, ali, dilshod, simon, christopher, og alle dem andre vi var med. vi var litt av en gjeng, heh! håper på en sommer hvor jeg fåt møtt alle disse folka igjen, samlet, og på en like bra og kanskje bedre festival til neste år!


02.07.2011   LOVE   Ingen kommentarer

LYKKE


måtte bare sensurere, slik at ikke noen kan kopiere. så et sted at det ikke var lurt.

nå gjenstår det bare å tjene opp pengene for billetten. noe jeg har totalt under kontroll, helt sant!


16.06.2011   LOVE   5 kommentarer

what i want


14.06.2011   LOVE   1 kommentar

Patrick Flueger


hot as hell.


12.06.2011   LOVE   Ingen kommentarer

the worlds greatestida kristine tveit blålid & julie vaksdal storaas. ingenting skal skille oss, bestevennen min! alltid oss♥


11.06.2011   LOVE   2 kommentarer

hjerte

 

on the days i can't see your eyes,
i don't even want to open mine.
on the days i can't see your smile,
well i'd rather sit, wait the while.
for the days i know you'll be near,
cause a day without you just isn't fair.
see the days i can hear your voice,
i'm left without a choice.god damn, your beautiful to me..
you're everything.


09.03.2011   LOVE   Ingen kommentarer

hjerte


and we did ¢¾


28.02.2011   LOVE   2 kommentarer

my valentine


jeg elsker deg, vennen.

var hos min kjære i gårkveld, vi så film og koste oss.. også hadde vi krig med lovehearts og pepsimax, haha! romantic, haha.. fin kveld iallefall♥ je t'aime.

 

forresten, som dere kanskje har lagt merke til, så har jeg ikke blogga noe særlig i det siste. det er pga vi ikke har hatt nett, og fordi jeg ikke orker... menmen.

hva gjorde dere på valentine's day? og med HVEM?


15.02.2011   LOVE   2 kommentarer

kjærlighet

Kjærlighet er når du går alene på gata, og bare smiler. Kjærlighet er når du føler navnet ditt høres anderledes ut når han sier det. Kjærlighet er når du begynner å le fordi du tenker på noe han har sagt eller gjort. Kjærlighet er når man holder sammen selv om man vet alle de mørke hemmeligehetene til hverandre. Kjærlighet er når hjertet banker ekstra fort når han er i nærheten.

Kjærlighet er når du forteller han at t-skjorten hans er fin, også går han med den dagen etterpå også fordi han vet du liker den. Kjærlighet er når du syns han er kjekkere enn noen andre i verden. Kjærlighet er når andre ser små stjerner i øynene dine fordi du er så forelsket. Kjærlighet er når du hopper opp hver gang telefonen ringer fordi du tror det er han. Kjærlighet er når du blir lei deg fordi det ikke var han som ringte, og ønsker at det var han.Kjærlighet er når dere slutter å irritere dere over hverandres dårlig uvaner, og godtar dem.
_fridaysecrets.com

Kjærlighet er den beste følelsen som fins.


25.01.2011   LOVE   1 kommentar

love you

Idag har jeg vært hos min kjære bestevenninne Mariann, bare oss to. Masse snakking, og tull. Catching up blir det vel. Vi hadde ikke sett hverandre på 1 måned omtrent.. Så det var utrolig koselig!


du kan ikke beskrives med ord<3 ei av de herligste jeg vet! love u!

dere gjort ikveld? btw, hove har ikke hatt artistslipp enda? og de skulle hatt det igår?! altså, den 15.. skufff


16.01.2011   LOVE   3 kommentarer

true


10.09.2010   LOVE   2 kommentarer

try sleeping with a broken heart

you wont fall asleep until the clock is 7 in the morning anyways.

10.08.2010   LOVE   1 kommentar

og jeg bare *smelt*


fikk av pusen min <3 sååå fint.

03.08.2010   LOVE   7 kommentarer
hits