ALWAYS REMEMBERHAHA. Beste filmen.


05.11.2012   LOOOOOL   Ingen kommentarer

a story about Tyler, the creator


Haha, såååå bra.


28.02.2012   LOOOOOL   Ingen kommentarer

ELISE og kaja

dette er elise (øverst) og kaja (ÆHÆ NEDERST). de digger så mye at jeg måtte lage blogginnlegg om de.

så syns de jeg ligner veldig på en de kjenner som jeg ikke gjør, og siden de syns det ville jeg egentlig ikke lage blogginnlegg. men siden jeg er så snill så gjør jeg det likevel. elise er en ivrig fan av meg forresten, hun ble helt ekstatisk da jeg likte profilbildet hennes på facebook. hun er så søt. kaja... ja, det er ikke så mye å si om kaja. hun har spiss ræv som gnur så jævlig inni låret at jeg får lyst til å ta mitt eget liv. også er ho søstra til bestevenninna mi, eline tissen min. hun som slipper så mange luringer.

som sagt er elise er ivrig fan, og kanskje til og med den aller ivrigste. så elise, siden du er min fan, så forventer jeg minst ti kommentarer på dette innlegget. 

men egentlig lagde jeg dette innlegget fordi jeg ALDRI BLOGGER FORDI DET JÆVLA MINNEKORTET MITT HAR FÅKKA SEG!!!!!!! også fordi elise ville det. fordi hun er jo den ivrige fan'en min. tror ho stalker jeg i skjul. er egentlig ganske sikker på det. 

men dette blir litt for retarda også vil ikke jeg være en av de bloggerene som sitter på filla for å BLOGGE fordi det er lame. så jeg poster innlegget så går jeg å lurer alle som befinner seg i dette rommet og sier at jeg skal slette bloggen bare for å se når de legger seg ned å dør av gråt. med alle mener jeg elise. 

HADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neida


12.11.2011   LOOOOOL   Ingen kommentarer

forresten

tror ikke alle har fått med seg at jeg har SPØRRERUNDE. OIOIOI. 

posta det innlegget midt på natta en dag. det er meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg jo


06.10.2011   LOOOOOL   Ingen kommentarer

LOL

altså... jeg har egentlig ingen bilder å dele med dere, og noe webcam akk nå er ikke noe god ide. ustelt og vått hår. ææsj. 

men til noe mer interresant. jeg kom hjem igår! kjempekos og se folk igjen :-) selvom det er skamkaldt her, og det regner og huff. men idag ser det ut til å bli fint! måtte stå opp 3 på natten igår for å rekke flyet... det var ikke så lett! så tok vi buss fra alfaz eller albir eller hva det nå het der vi bodde, også kjørte vi til alicante flyplass... også....tok vi fly. også kjøpte jeg maltesers på tax freen. og guerlain pudder. og tyggis. og ØREPLUGGER FORDI DEN ENE PÅ APPLE-PLUGGENE MINE HAR BESTEMT SEG FOR Å DØ. så kjørte vi bil fra Torp i sandefjord og hjem. så gikk jeg ut. fordi jeg gadd ikke sitte inne i regnværet.

men jeg må si dere noe mer viktig noe. idag er en viktig dag. dere skjønner, jeg skal ENDELIG ta piercing i navlen. omigåt. tulla med noen på face igår at jeg skulle ta den i klitten. men jeg tror det bare var meg som lo av det..


jeg ler enda... hahhahaha 10 instant likes. kanskje det var flere enn meg som lo. 

btw, sånn helt seriøst, dere kan adde meg på face. noen som spurte om det. jeg godtar alle uansett, med mindre de er noen gamle menn fra utlandet. eller jeg godtar de og. men de sletter jeg med en gang de begynner å snakke til meg. det er faktisk sant. 

visste dere at når jeg ikke har en dritt å blogge om, men er litt nødt å blogge, så blir mine innlegg sånn? jeg greier liksom nesten ikke stoppe.

fy faen. JO. HADE. skal til krsand nå... om 2-3 timer. har dårlig tid, må pudre nesen.

omg shut uuup.


06.10.2011   LOOOOOL   Ingen kommentarer

fy faen

er ingen hensikt med å rakke ned på heidi alexandra nå på noen måter, jeg vil bare dele denne videoen som alle andre deler morsome videoer. vi kjenner vel alle til denne jenta, og jeg vet at flesteparten misliker henne. det tror jeg er pga. hun er så selvsentrert at det skulle faen ikke vært lov engang. bare gå inn på bloggen hennes og les, flesteparten skjønner nok hva jeg snakker om. da jeg så denne videoen istad, så kunne jeg ikke la vær å legge meg ned på bordet å grine av latter. dette er noe av det teiteste jeg har sett.hun spiller i D hele sangen, og skifter toner hele tiden! men det som er så teit med denne videoen, er hvordan hun har endret på teksen, bare hør selv:

hahahha BRØØØD


05.09.2011   LOOOOOL   5 kommentarer

HELT NORMALT


06.07.2011   LOOOOOL   1 kommentar

are you fucking serious?

jeg griner.. hahahhhahahah. 13.06.2011   LOOOOOL   Ingen kommentarer

jeg finner ip-adressen også kommer jeg faen meg hjem til deg

 er det bare jeg som finner dette høyst underholdende? hu har guts da, haha. 


31.05.2011   LOOOOOL   3 kommentarer

like a some bod eeeh


HAHAHAHAHHAHAHAAH HERREGUD. vetle som shara den, ahhahahahah.. herregud.


19.05.2011   LOOOOOL   2 kommentarer

lolhahahha, sykt teit, men jeg ler som faen... hahahhaha.
sånn gar det når man gnomer artige.no.  


15.04.2011   LOOOOOL   Ingen kommentarer

forever alonehahahahahahahahahah, elsker forever alone bildene!


16.03.2011   LOOOOOL   1 kommentar

pocahontas dub

HAHAHAH DAUER


20.02.2011   LOOOOOL   1 kommentar

den hoppande fanten

http://fanten.se/

 

HAHAHHHAHAAHHAHAH fy faen jeg dør av latter. fikk den tilsendt igår, og da holdt jeg på å sprekke av latter.. overtrøtthet i tilegg da.. hahah!!


20.02.2011   LOOOOOL   1 kommentar

dagfinn lyngbø - struts

hahahahha,  fra 0:60 og utover dør jeg seriøst.. det greiene han gjør med hånda når strutsen kommer, hahah, genialt!!!


09.01.2011   LOOOOOL   2 kommentarer

dette her er noe av det vittigste..

DEL 1http://www.youtube.com/watch?v=tLMOIoBvwic

DEL 2:


DEL 3:

jeg ler til jeg dauuuerrr!!! btw, del 1 har ikke innbygg, og del 4 er blokkert......

hva synes dere? hahahhaa


23.12.2010   LOOOOOL   2 kommentarer
hits