LINEART: TCMNHer snakker vi unøye. Men hvem faen gives a shit? 

Hva syns dere? 


12.02.2013   LINEART   1 kommentar

LINEART: MADELEINE


Hehe. Fine fregner jeg har laget..

Tror Madeleine er et av det nydeligste mennesket jeg noen gang har sett for å være ærlig. Herregud! Håret, ansiktet og kroppen. Hun har jo alt! 

Hva synes dere?


10.02.2013   LINEART   2 kommentarer

LINEART: AUDREY1 timers. Og det kan man se! Øvelse gjør mester, og jeg begynte jo med lineart igår. Nå var jeg så trøtt at jeg ikke orket mer, og det ser ferdig nok ut i mine øyner! 

GNITE SLEEP TIGHT.


08.02.2013   LINEART   Ingen kommentarer

LINEART: SOPHIE ELISEOkei, snakker vi fornøyd eller!!?? Dette må nok være det jeg har brukt lengst tid på også.. Dette begynte jeg på klokken 7, og ble akkurat ferdig med. Er ikke bare, bare! 

Hva synes dere?  


07.02.2013   LINEART   2 kommentarer

LINEART: ANNA EDWIN
07.02.2013   LINEART   8 kommentarer

PERFECTIONFy faem hvor nydelig denne jenta er. At hun er3 år yngre enn meg er bare skummelt. 

Lineart in my heart forever yolo swag instaspam

.
 


06.02.2013   LINEART   Ingen kommentarer

STEP BY STEPJeg har brukt 1 og en halv time på dette.... LIVET ASS <3


06.02.2013   LINEART   Ingen kommentarer

COLORED LINEART

HEIAA. 

Idag har igrunn vært som vanlig, bortsett fra en liten ting! Rett før vi skulle hjem fra skolen fant jeg ut at jeg skulle prøve meg litt på lineart. Prøvde først med et bilde av Eline som ble helt elendig. Men så tok jeg et bilde fra Krisssy.blogg.no, siden jeg allerede var inne der. Det ble like elendig som det med Eline først, men så tenkte jeg at kanskje det ble bedre med litt farger og litt nøyere tegning? Og det ble det! Jeg la ut et utkast på Instagram hvor hun kommenterte og likte bildet. OMG STARSTRUCK RUSH. Hihi, you made my day! Så nå har jeg laget ferdig 3 bilder, hvor jeg synes de to første ikke ble så utrolig bra, men det siste ble jeg faktisk ganske fornøyd med! 

Dette var faktisk ganske gøy å holde på med, selvom det tar ganske lang tid per bilde. Jeg blir alltid så glad når jeg får bra resultat, så jeg sier det er verdt hvert eneste minutt! Også har jo ikke jeg noe liv, så har jo ikke akkurat andre ting å ta meg til.

#YOLOSWAG


Kan bare si med en gang at den største feilen jeg gjorde var at jeg ikke gjorde bildet større før jeg begynte. For da når bildet er ferdig, blir størrelsen så liten og kvaliteten dårlig. Også har jeg nooba helt på fargene på bilde nr.2. Men det skal jeg fikse på, og legge ut på nytt! 


Her har vi da masterpiecet mitt. Haha. Dette bildet er da det jeg ble mest fornøyd med. Synes det ble så kult at jeg måtte skrive navnet mitt på. 

VAAAD TYCKS? 


06.02.2013   LINEART   4 kommentarer
hits