INSTAWEEK #6

Lenge siden nå, men men. Bedre sent enn aldri! Kan jo alltids bare følge meg, heter JULIEVS :-)

19.04.2013   INSTAWEEK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #5
Har ikke lagt ut instaweek på tusen år, så det ble litt mange nå! Og det verste er at jeg har enda flere enn dette siden sist... Haha. 

Nå sitter vi og analyserer bilder! DRITTGØY! Haha... Nei. 


28.02.2013   INSTAWEEK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #4FØLG MEG HER

.


04.02.2013   INSTAWEEK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #3
Jeg har blitt merket av flere som ''instaspammeren'' i det siste. Haha, er ikke så rart, legger jo ut bilder i hytt å pine! 

FØLG MEG HER.

Hva er din instagram? 


29.01.2013   INSTAWEEK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #2

Vil begynne med å si HAHAHAHA til meg selv. Fordi jeg skulle ha dette hver uke, og har hatt det EN gang og det var i begynnelsen av november. ALTSÅ MINE KJÆRE VENNER det er faktisk ca. 10 uker siden!! 
Så kan si den planen gikk rett i dass. Men vi prøver igjen! Blir ingen resultater av å gi opp, og det kan alle faen meg skrive ned! Instagrammen min er JULIEVS, for de som ikke visste det :-) Dere som ikke har instagram på mobil så kan dere se profilen og bildene mine HEEEEER.

Har faktisk hatt instagram siden slutten av 2010, det er faen meg LENGE. Lenger enn de fleste jeg kjenner som har insta. Tapere, jeg hadde det før det ble mainstream. 


 


16.01.2013   INSTAWEEK   Ingen kommentarer

INSTAWEEK #1

Tenkte jeg skulle gjøre som Angelica Blick og begynne med instaweek. Altså, grunnen er igrunn bare at jeg ikke har batteri til speilreflekset atm. Men det virker jo litt fett uansett! @julievs


03.11.2012   INSTAWEEK   Ingen kommentarer
hits