SOMMERIDYLL

AAAAHMAGAAAD! Idag er det SÅÅÅ deilig vær ute dere. Ånei. Idag regner det. 

Igår var jeg ute ved Justøya på fisketur med min kjære, broren hans og en kompis på fisketur. Jentete nok av meg lå jeg å solte meg og så på dem. Og jeg må bare si, ute i skjærgården på sørlandet er det så sinnsykt nydelig. Bare store, rene (ser man bort fra fugledrit) steiner og sjø. Og det fineste med det hele er når man er helt ytterst og bare kan se havlinjen og himmelen. Fins ikke noe finere i norsk natur spør du meg. Senere dro vi på butikken og handlet middag og lagde tacooo! Så lenge siden. Vi var også ute med kaldvel og løpte rundt som to små barn. Kasta stein i sjøen, slo hjul, danset som tullinger, så etter krabber og slike ting. Vi er ikke helt den typen som liker å gjøre sånne ting ellers (vi ser heller film eller spiller gta) så det var ekstra koselig! 

Så har jeg jo ofc ingen bilder fra noe av dette, derfor legger jeg ut noen gamle sommerbilder. 


10.06.2014   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

BROWNIEGud, jeg stortrives som brunette.

Idag har jeg vært med russejentene mine! Vi hadde først et lite møte, før vi delte oss litt. Ene gjengen pusset på bilen mens vi andre dro til meg og så etter sponsorer og dugnader! Til nå går det veldig bra for oss synes jeg, og vi er godt igang!  


04.09.2013   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

UPCOMING: PHOTOSHOOTS

Hei! Nå er jeg på Tysnes, en øy rett utenfor Bergen, på besøk hos mine besteforeldre! Har vært lite oppdateringer pga jeg ikke har hatt tilgang på nett. Kan fortelle litt om hva jeg har gjort:

Torsdag: Vi dro hjemmefra til Hovden hvor vi sov over til neste dag.

Fredag: Kjørte mot Bergen! Vi kjørte rett til hytta til bestemor og bestefar på Øye (rett ved Dale og Voss) hvor vi grillet og koste oss og sov over.

Lørdag: Begynte å gå mot setre(?) som er rett ved Dale. Vi hadde alle en stor tursekk hver fylt med klær og mat til to dager. Jeg, pappa, bestefar og min bror var de første som gikk oppover før bestemor, mamma, min kusine Angelin og hennes sønn Emil tok oss igjen (fordi vi ventet, hehe). Turen tok nesten 8 timer om jeg ikke tar helt feil, med pauser såklart. Bestemor tok litt feil av hvor vi skulle gå og derfor ble det mye surr i tillegg til at vi mistet Emil som tilslutt endte opp på en annen topp. To av mine onkler tok oss også igjen når vi hadde pause nr. 2. Men vi kom oss iallefall fram! Og det var sååå deilig å sette seg ned, ta av sekk og sko og bare slappe av. Vi hadde to hytter, en med to sengeplasser og en med 4. Jeg, min bror, Angelin og Emil sov i den ene hytten - mamma (på gulvet), bestemor og bestefar i den andre hytten mens pappa og mine onkler hadde hvert sitt telt. På kvelden slappet vi bare av med kortspill, super mario og litt mobilspill. Vi hadde ikke strøm så var mye strømsparing som måtte til.

Søndag: Vi gikk til et vann som de kaller Svartavatnet. Vet ikke om det faktisk heter det, men. Der badet vi! Og det var mitt første bad. Og det var JÆÆÆVLIG kaldt. Så dro vi tilbake og gjorde noe det samme som vi gjorde dagen før.

Idag: Vi pakket sammen og tok den korte veien hjem. Den er superbratt og går nesten bare rett ned. Det var utrolig ubehaglig å gå der og nesten alle steinene var glatte. Stien var jo omtrent bare stein. Da gikk jeg, pappa, min bror og Emil ganske fort og brukte halvannen time ned mens resten av gjengen brukte litt lenger tid. Er jo ikke så rart når bestemor og bestefar er med. Mamma sa også at bestefar hadde hoppet og vært helt gal, haha! Han hadde falt en gang også men det gikk heldigvis bra. Da vi kom ned satt vi oss på en sånn hurtigmatsjappe og spiste litt! Og det var jævlig godt med en burger og en kald brus skal jeg si dere. Vi hadde jo bare spist knekkebrød og real turmat (dyr og tørr mat man skal helle varmt vann i). Så dro vi opp til Øye og hentet bil og bagasje og dro rett til Tysnes! Her har vi spist god mat og spilt badminton! Var forresten 28 grader idag. Fy faen. 

Legger ut bilder fra turen imorgen - også kan dere sjekke på min kusines blogg HER for der vet jeg det kommer noen bilder etterhvert!  

Kan si meg fornøyd etter altfor mye mosjon, en syk brunfarge og litt solbrent (brunere etter to dager på fjellet enn en uke i syden) og gode minner! Føles fint å prioritere familien fremfor meg selv noen ganger. Hadde jo valget om å bli hjemme eller bli med, og jeg er glad for at jeg ble med. Det er jeg sikker på at min familie og er. På onsdag skal vi på enda en fjelltur på Tysnesåto (aner ikke hvordan det skrives). Og imorgen blir det båttur, hvor jeg har planlagt og bare sole meg og bli enda brunere! 

MEN - over til overskriften! Jeg har planlagt en del photoshoots nå og jeg gleeeeder meg som et barn til å ta bilder! Har 3 planlagt til nå og tror det ser noe ut som dette:

Fredag - Lørdag (ikke helt planlagt): Ene dagen med Celina og Muneeb der de vil ta bildene (kjærestebilder, æsj) og den andre med en god jentegjeng på åkeren på Holta! 
Søndag: Photoshoot med Martine på åkeren på Holta.
 
Jeg håper at åkeren på holta har grodd litt siden sist jeg var der. Har jo tenkt å ta bilder der lenge, og er glad for at jeg endelig får gjort det! Fant noen bilder på Angelica Blicks blogg som er akkurat slik jeg har tenkt til å ta:

Er det ikke bare superfint? Blir selfølgelig å ta bildene på ettermiddagen/kvelden slikt at sollyset blir sånn ca. som på bildene over.

Har dere gjort noe gøy hittil i ferien? Hatt noen photoshoots eller gått på fjelltur?
 


23.07.2013   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

1 DAY LEFT!

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!! ÅÅ herre, nå er det ikke lenge til dere! På denne tiden imorgen sitter nok jeg i campingstolen min ved teltet og drikker med gode folk! Jeg gleder stumpen av meg! Meg og Charlotte drar innover til Tromøya imorgen i 10-tiden, så vi er der nok i 11-tiden. Passer fint ettersom jeg ikke får hentet mine bånd før 11, mens vanlig bånd kan hentes fra 8. Så åpner jo campingen 12. Er greit å stå klar til det. Vi skal jo også sette opp telt for de andre vi skal være ''naboer'' med. Blir helt freaka ut her jeg sitter fordi det blir så sinnsykt mye å bære. Jeg har sekken min, sovepose, liggeunderlag, kjølebag, campingstol pluss TO ekstra telt. Men skal se om kanskje vi kan ta to turer fra bilen. Det eneste som suger er jo måtte stå i køen...

Idag skal jeg som sagt i bursdag til Maren! Blir nok en gøy kveld! Men nå må jeg komme meg igang med chores. Også har jeg ikke fått pakket ferdig enda heller, så det må jeg får gjort! Håper alle får en fet lørdag! Føler meg som en skikkelig rosablogger på dette bildet.. Liksom når man kan se selvutløserkontrollen... hahah!  


29.06.2013   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

ET ENESTE BILDE

Haha hva faen? Jeg har bare ET ENESTE bilde fra igår og det er av meg i speilet.. haha.

Jaja, dagen begynte med at jeg våknet og sånne vanlig morgenting. Så får jeg plutselig en melding fra Aksel: Kom og vors hos Simon nå, vi stikker klokken 5'' EEEH OKEI? Så da måtte jeg bare stelle meg dritfort og finne alt jeg skulle ha med. Haste ned til byen, haste opp igjen til Simon. Så vorsa vi litt der før vi dro videre til Høvåg hos Kristian på grillparty. Ble en lang natt, men var ganske gøy! Deilig med sene sommerkvelder OG jeg har heller ikke fått noe myggstikk!! Var jo tusen mygg der og flere som fikk stikk, men ikke meg! 

Idag skal jeg egentlig bare vaske og rydde litt diverse ting før pappa kommer hjem fra Hellas senere idag! Gleder meg, har jo ikke sett han på en uke.


Gadd faen ikke å redigere det. Genseren er fra Cubus og solbrillene fra Lindex. Har en Jack Daniels tank under der og som dere ser litt av. Skulle scootre en tur så måtte jo ha genså på me. 

Og folkens, ikke glem: Jeg blir suuuperglad for alle stemmer som sagt! 

 


09.06.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

RESTYLAN HORE

Haha, neida, har ikke det. Bare så slik ut på bildene under, fy søren! Duckface. 

Må bare si tuuusen takk for alle stemmene jeg har fått i konkurransen fram til nå! Det er så gøy! Håper virkelig jeg blir en av de to heldige som vinner! Husk at man kan stemme en gang hver dag! Idag var jeg en liten tur hos Ernst og gjorde så og si ingenting og nå skal jeg snart legge meg. Imorgen skal jeg nok jobbe litt hjemme også er det party på kvelden! Blir så gøøøy! Elsker fester om sommeren. At man kan sitte ute med gode venner, god drikke og herlig musikk i en deilig tempratur. Det må være noe av det beste med Norge. Den lukta, den tempraturen og den stemningen som tar sted på sene sommerkvelder. Herlig! 

Elsker denne følelsen jeg har nå. Har hatt en lang og depressiv periode i det siste, men må si at nå går ting utrolig mye bedre! Er nok noe med denne sommeren altså! Deilig :-)
Blir som sagt SUPERglad om dere stemmer på meg! 


08.06.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

EKSAMENSDRITT

YOO, nå sitter jeg hjemme på mitt flotte kontor aka rommet mitt. Idag fikk vi eksamensoppgaven vår til tverrfaglig og jeg har såvidt kommet i gang. Oppgaven handler om alkohol og alkovett og jeg skal lage en brosjyre. Yey. Men! Senere idag eller imorgen skal jeg stikke en tur inn til sørlandssenteret og handle meg *trommevirvel* nytt objektiv, nytt stativ og utløserkontroll! Noe jeg har siklet på kjempelenge! Jeg bruker pappa sin zoomlinse, og jeg har rett og slett trang for min egen. Tror jeg blir å kjøpe portrettlinse/makrolinse da, siden meg og min pæps kan jo dele :-) Så det blir bra! Så kommer også min etterlengtede Karoline/humu hjem imorgen og jeg gleder meg så utrolig til å se henne igjen! Blir helt supert! Men nå må jeg fortsette på oppgaven, har jo bare idag og imorgen på meg. Håper det blir bra! 


Haha, æsj fy faen styggeste bildet ever. Men hadde liksom ingen andre haha. 

Noen andre som har eksamen atm? Tverrfaglig?


04.06.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

PARTY!

YOO! Nå skal jeg på grilling/holmefest med gode folk! Vi starter med mat og vors hos Aksel før vi beveger oss ut på en holme senere! Blir nok en gøy kveld! Må egentlig gå nå fordi jeg må ta ut penger og kjøpe blandevann, men går sikkert greit å være 10 min sen. 

Fikk forresten ny iPhone idag! Overtok mamma sin som er så og si ny, fordi touchen på min ble helt ødelagt. Har jo gått flere dager med dårlig touch, og kunne ikke skrive punktum og smilefjes osv. Har vært så stress, men nå har jeg endelig ny! Er så glad! Har den beste mammaen :-) Skal vise dere bilde imorgen, så dere får se forskjellen på den gamle og den nye. Er så drøyt. 
Partykameraet er ofc med, så håper det blir noen bilder og noen filmklipp. Skal mekke sammen en sommer2013 film på slutten av ferien! Toppen min er fra Weekday om noen skulle lure. Den er så fet! 

Ha en fin fredag folkens! Drikk uten måte! 


31.05.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

FINT VÆR

Hei! Nå sitter jeg plassert på pulten min hjemme, og skal snart rigge meg i senga og se noen episoder med 90210! Elsker den serien. Er den nye serien btw, ikke den gamle. Har vært ganske fint vær idag, og det hjelper litt til på humøret. Har egentlig vært sinnsykt trøtt idag. Men imorgen er det iallefall helg! Langhelg faktisk! Blir en deilig og kort skoledag imorgen så er det hjem å gjøre chores også er det ut på nye promille eventyr! Imorgen er det holmefest som står for tur, og det blir årets første! Blir nok superherlig! Elsker holmefester! Resten av helga vet jeg ikke hva jeg kommer til å ta meg til, men håper på en super helg før det er rett på medieeksamen på tirsdag. Faen. Håper alle får en fin helg! 
Random bilder tatt tidligere idag! 


30.05.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

UPDATE

Jeg er flink til å blogge <3<3<3<3

Nå sitter jeg i senga hos bestemor og bestefar i Bergen. Det er som alltid kjempedeilig å være her, men i denne settingen er det kanskje litt feil å si? Hele grunnen til at jeg er her er fordi vi var i begravelsen til min oldemor idag. Det var en nydelig seremoni og en kjempekoslig sammenkomst etterpå. Var også en tur på Lagunen Storsenter etter vi kom tilbake ettersom det er 5 minutter å gå dit. Kjøpte som regel alt for mye. 2 bukser, 1 bh, et par solbriller, spraytan (som lukter helt elsk) og mat osv. Jeg må virkelig slutte å bruke så mye penger! Imorgen er det jo 17.mai og jeg gleder meg! Kan ikke huske at jeg noengang har feiret 17.mai i sentrum i Bergen før, bare på Tysnes, Fana og Neshaugen. Så det blir nok gøy! Et lite gullkorn om 17.mai for noen uker siden:

Jeg: Satt å tenkte og holdt på å si noe helt teit...
Eline: Hva da?
Julie: ....Hvor gøy hadde det ikke vært å feire 17.mai i London?

Hahahha, dummeste. Blondie øyeblikk!  

Synes det også er litt trist at når jeg faktisk har litt penger til å gå på byen, så drar vi bort. Idag er jo 16.mai og ALLE er jo ute. Hadde jo vært supergøy å dra ut idag. Men jeg koser meg her i Bergen også da! Herlig å være 18 mens jeg er her så jeg faktisk får tak i snus. Var alltid så rompe før når jeg ikke kunne kjøpe.


Fra bursdagsfesten til Kaja i 2011! Dette var en utrolig gøy kveld! Ble typisk nok alt for full :-) Ali som er med på det første bildet! 
 

Nå skal jeg fortsette litt på den challenge greien ettersom jeg ikke har en dritt å gjøre! 


16.05.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

TWITTER

Da har jeg også fått meg twitter. For en uke siden. Er litt sent ute. Grunnen til at jeg har fått twitter er fordi at jeg føler jeg ikke får hashtagga nok på instagram. True story. 

TRYCK HIR TU FALLOW MI. Er veldig morsom.


To sommerslige bilder! Bare fordi jeg savner den sommeren så insane mye. Og fordi jeg var skikkelig brun! Den sommeren var faktisk helt perfekt. En slik typisk yolosommer. Haha.

Er på skolen nå. Typisk. Blogger jo bare når jeg er på skolen. Har så dårlig tid når jeg er hjemme, fordi da ligger jeg i senga og ser på How I Met Your Mother. Som er en gøy tittel på serien ettersom han ALDRI kommer til poenget og vi aldri får vite hvem moren er. 

Dette ble et rart innlegg. 


02.05.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

TGIF FOR FÆN

IDAG ER EN SUPER DAG DERE! Fredag i mitt hjerte for alltid! Idag begynte vi på vår aller siste PTF-periode noensinne, noe som er sinnsykt trist. Det er det gøyeste med hele media etter min mening. Elsker å jobbe med det, elsker friheten i faget og digger å se hva andre har gjort i løpet av perioden. Superfun! Tenkte å lage et eget innlegg etter denne PTF-perioden med alle produktene jeg (og eline haha) har laget i løpet av to fantastiske år i faget. Til alle som skal begynne på media til høsten, GLED DERE! Vet ikke hvordan det fungerer på andre skoler, men Møglestu MK sitt opplegg innenfor faget er sinnsykt flott! 

Jeg har jobbet med Eline nesten hver eneste gang bortsett fra 2-3 ganger. Av 14 ellernoe, haha! Denne perioden smeller vi til med to lookbook videoer for Bikbok, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å begynne å filme! Hele opplegget vi har planlagt til nå virker utrolig spennende! Gleder meg også masse til å legge filmene ut her!

Noen gamle PTF-bilder tatt ifjor:

Ida - Eline - Ida - Meg.

Igår var jeg hos en god kompis som har vært mye på bloggen, altså Dilshod! Jeg tok oppvask og ryddet litt mens han lagde mat til oss, og resten av kvelden chillet vi med ......wait for it..... HOW I MET YOU MOTHER! Har aldri i mitt liv likt den serien faktisk.. Har sett litt av det, men har bare aldri engang humret over det. Men igår lo jeg meg virkelig ihjel! Han er jo omtrent privatmodellen min og jeg rett og slett digger å fotografere han! Han har virkelig både kropp og ansikt til en modell. Han er kanskje litt for lav til å kunne jobbe som modell, men ellers er det helt sinnsykt hvor dyktig han er foran kamera! Pleier å si at han kan gjøre den styggeste posen og lage den styggeste grimasen og likevel se smashing ut på bildene, hehe. Det er faktisk helt sant! 


Noen bilder av Dilshod jeg tok til en solbrillereklame! Fy for en super dag i studio!


For fotointerreserte så har jeg ikke redigert bakgrunnen som dere ser, og har brukt en kjempestor softbox som bakgrunn. Altså, jeg har tatt lys inni softboxen! Blir så fin og myk bakgrunn! 

Så nå skal jeg lage klart to innlegg til, lære meg noen trisk i Premier Pro til PTF filmene også lage moodboard! God fredag alle! 


26.04.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

INVALID ONCE AGAIN

Har akkurat kommet hjem fra norsktentamen. Dere tror jo faen ikke at jeg klarer å tryne på scooteren for andre gang?! Verst av alt, jeg trynte på vei TIL skolen. Så der satt jeg med sår og smerte over alt, og silblødde fra et kutt jeg fikk i trynet. JÆVLIG GØY!!! Oppgaven vår, altså den lange oppgaven (2 sider, drittlang ass) var en novelleanalyse oppgave. SJOKK. Det eneste vi har gjort i norsken i år, og jeg kødder seriøst ikke, er analysering av tekster og reklamer. Jeg trodde jeg skulle spy. Pleier som regel og skrive alt for mange sider i norsk og engelsktentamen, men nå fikk vi da en grense på 3 sider. Og mamma og pappa får liksom sjokk over at jeg kom hjem så tidlig. Unnskyld meg, men selvom jeg er invalid igjen betyr det ikke at min effektivitet på skrivesiden er svekket. Forskjellen på det jeg er vant med og den idag er jo at når jeg har skrevet mye, er det jo grunnet at oppgaven er ''skriv en novelle'' eller  ''skriv en fortelling'' eller noe. Men jeg pleier alltid å være rask i norsk og engelsk tentamen. Effektiv på tentamen, treig ellers. Gikk iallefall ganske bra. 

Helga var igrunn ganske fet. Fredagen satt jeg jo bare hjemme og gnoma. På lørdag var det tidlig opp og rett på bussen til Arendal. Lydprøver, loking, og noen matbiter senere, stelte jeg meg og møtte min herlige Marcel som kom videre til landsfinalen i Larvik! Flinke gollet<3 Møtte også Marte som er kjæresten, kjempeskjønn jente! Senere på kvelden var det bare masse stress. Men jeg var iallefall ute å drakk. Kom altfor sent hjem som vanlig. Det rareste skjedde vel igår. Var helt hangoverløs. Ingenting! Så etter en liten stund, BAM der kom kvalmen og hodepinen...WTFFFF. Misfoster ass.


1. Kjøpte meg en ny topp på Bikbok for 49kr! Superfin og kjempebillig! 2. Hhaha, Marte unders, marcel i midten og meg på toppen. Vi lagde haug :-) 2. Meg klar for å opptre! 4. Styggeste bildet av meg ever. Meg og Sondreyo. Er lesbevennen hans etter det jeg skjønner fra å ha lest litt på facebookmeldinger. Alltid like gøy! 

Så nå, så invalid som jeg er, sitter/ligger jeg i senga og tenker å se en film eller noe. For et liv. For et jævla liv. Haha.


22.04.2013   HVERDAGSLIG   1 kommentar

TGIF

Åååh, elsker fredager! BESTE DAGEN I UKA! Vi har jo PTF på skolen om fredagene, som er det diggeste faget! Så er det hjem og bare chill eller gøy eller hva det måtte være resten! BEST.

Vil veldig gjerne ut idag, men skjer visst ikke så jævlig mye. Alle skal jo på russekro. Så derfor har jeg meldt meg som sengeliggende/hundepasser for kvelden. Imorgen er det dessuten opp tidlig for å dra til Arendal på ukm. Lydprøven vår er 10.20, så derfor må vi være der til 90.50. DREP MEG NOEN. Selve greia starter i 4 tiden, om det ikke var 3. Vi skal nok ikke på før rundt 5, så er det rett hjem! Skal på en liten fest/gathering hos en kompis med gode folk! Blir gøøy! Har handla inn litt av hvert av godsaker iallefall, blir ikke en brisen kveld for å si det sånn.


SMIL OG VÆR GLAD FOR HVER DAG SOM GÅR, SÅ SKAL DU SE HVOR VONDT I KJEFTEN DU FÅR!


19.04.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

2 TATTOVERINGER

SAP! Sitter på skolen nå og skal snart ha presentasjon i web. Kan ikke si jeg akkurat gleder meg.

Tenkte jeg bare skulle vise dere de to tattoveringene som en dag skal pryde min kropp. Begge tattoveringene betyr noe for meg, den ene litt mer enn den andre.


Dette er bare to lignende bilder jeg har funnet av tattoveringene jeg skal ha. Potene her vil jeg tro at er kattepoter, men jeg skal ha hundepoter. 

TATTOVERING 1 - EXPECTO PATRONUM
Noen vil vel si at det er kleint å ta en harry potter tattovering, men denne symboliserer ikke harry potter 100% for meg. Filmserien har vært en ganske stor del av mitt liv siden jeg var liten og den første filmen/boken kom ut. For dere som ikke er helt harry potter nørds, så er dette den charmen som får ut patronusen til en person. En patronus er en skytsverge, altså en slags beskyttelse. Hvis dere enda ikke skjønner hva jeg babler om, så er det de blå, lysende dyra som dere ser i harry potter. Harry har jo et reinsdyr eller noe slikt, og moren hans har et dådyr. Og hvis dere enda ikke skjønner hva jeg snakker om, så er dere bare helt idiotiske. Beklager ass. Jeg skal ta denne altså fordi den for meg symboliserer barndommen min og en slags beskyttelse. Skal jo finne en annen font, og plassere den på armen.

TATTOVERING 2 - HUNDEPOTER
Dette er nok den som vil bety mest for meg. Jeg skal ha 3 poter, enten der den er plassert på bildet, eller på siden av magen, under puppen. Disse 3 potene symboliserer alle hundene jeg har hatt. Nemo, Nami og Lana. Nemo og Nemi ble avlivd pga sykdom og aggresjon/redsel. Lana er fremdeles med oss, og hun fikk vi for litt mindre enn et år siden.


Har prøvd å vise hvor jeg skal ha de to tattoveringene, haha veldig bra.

Så nå er det bare å spare opp! Tror ikke jeg skal ta før jeg har nok av penger til å ta hos noen som er veldig flinke, vil ikke risikere og bli merket for livet og at den da blir mislykket. 

 


17.04.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

så var man myndig også!

Halla alle nesten like kule mennesker som meg. 

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. Det er så utrolig deilig å være 18! Å kunne kjøpe hva man vil og dra hvor man vil! Har hatt et helt sykt døgn! 

På fredagkvelden etter en fin middag og dessert med min herlige familie, dro jeg å møtte Helene. Vi var hos Dilshod en stund, og da klokka var bare noen minutter fra min bursdag, satt jeg og helene å nistirra på klokka. Da den ble 12, skrek jeg: JAAAAAAA!!!! JEG ER 18!!!!!!!!!! Også løp Helene å skrudde av musikken og fikk alle til å synge bursdagssang for meg. Jeg synes det egentlig er kleint, fordi jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Man sitter jo bare og smiler, haha. Dro jo hjem etter en stund, og bare koste meg med tanken av at jeg var myndig. 

Dagen etter hadde jeg en utrolig fin brunsj med familien, før jeg scootra ned til byen for å møte Helene. Det var utrolig fint vær! Knallsol, nesten 10 varmegrader og blå himmel! Var så deilig å kjøre scooter uten boblejakke, skjerf og hansker. Så dro vi først på Narvesen hvor jeg kjøpte festivalpass til Hove, som har blitt en slags tradisjon. Så dro vi til polet, for jeg måtte jo få meg en sånn takk-for-at-du-viste-legg-uoppfordret slikkepinne. Kjøpte ikke stort på polet, bare en flaske tiktak og en tropica sex on the beach. Pappa mente at den var altfor søt, og at jeg kom til å bli kvalm. Men han synes smirnoff ice er altfor søtt også, og det heller jeg jo nedpå som om det skulle vært vann så jeg tror ikke det blir noe problem for meg! Etter polet, dro vi opp på Meny for å handle enda mer drikke! For dem som er interresert i å vite hva, så handlet jeg en god del smirnoff og bacardi breezer. Og blandevann. Har lært meg at jeg har det best når jeg drikker rusbrus, da er det godhumøret og nesten ingen kvalme! Farget også håret mitt gult, haha! Men skal vaske godt med sølvshampoo og prøve å få vekk gulfargen. Den går jo mer og mer vekk for hver dag som går, har jeg erfart. 

Ellers stelte jeg meg, og ble hentet av Chrstopher, en kompis jeg ikke har sett siden Hove ifjor! Kjempekoselig å se han igjen! Så kjørte vi til Marcel og begynte å vorse hos han! Han har jeg heller ikke sett siden september, åååh var herlig å se gollen min<3 Han hadde spillejobb på pir6, som definitivt var den gøyeste klubben igår. Var jo også på spot/gossip room, men det var utrolig kleint. Ble også svindla for 50 kr, jævla fuckers. Livet på pir6 var også utrolig mye bedre og lokalet var helt sykt. Fikk meg sånn halvveis en date til neste helg, haha! Dro på mine sjarmer og mine skills i c-walking, herregud så morro! Så sa han til meg: du er jo nesten like flink som meg i c-walking! Jeg bare: eeeeh!! Han bare: okei, du var flinkere enn meg. Haha, såå vittig! Min kjære Marci var også utrolig flink til å spille, blir helt imponert jeg! Var kjempegøy å se på han! Og med spilling, så mener jeg DJ-ing (hvis man kan si det). Litt etter 2 dro vi 3 tilbake til Marcel, og hadde et utrolig koselig og gøy nach bestående av mint ice shots, rødvin, mimring, valsdansing og bare gøy! Skulle egentlig dra hjem i 3-tiden, men ble plutselig til at jeg ikke var hjemme før 6. Haha! Ettersom jeg drakk rødvin, fikk jeg jo en litt grusom hangover i dag tidlig. Alt i alt, hadde jeg en kjempesyk og helt fantastisk dag, kveld og natt! Gleder meg til å møte dem igjen 11.mai, og Marcel til UKM neste lørdag! 

14.04.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

myndig til helga, liksom

WOOP! 

Sitter på skolen i nuet og jobber med HTML og Flash. Høres gøy ut ikkesant? Nå har jeg ikke blogget på 8 dager eller noe, og grunnen for det er at jeg ikke har sminket meg ordentlig på sikkert 2 uker. Var til og med på fest i helga uten ordentlig sminke. VELDIG ulikt meg. Så absolutt ikke ut. Resten av uka har jeg egentlig bare lagd middag, sovet og sett på film. Så Savages etter at ei venninne av meg sa hun synes den var drittklein, og da måtte jeg jo se selv. Jeg synes den var utrolig morro jeg! Bare slutten som var litt.....rar. Men ellers digga jeg den! 

Men over til overskriften. Dagen over alle dager nærmer seg, nemlig 18-års dagen min! Skal ikke ha en skikkelig heftig feiring med venner og alt mulig hjemme, og det var igrunn aldri planen heller. Jeg skal først stelle meg hjemme med Helene, kanskje vorse litt? Så kommer Christopher og henter oss også bærer det til Kristiansand. Christopher er en jeg pleier å være med på Hove, og han har jeg faktisk ikke sett siden Hove ifjor så det blir gøy! Vi kjører da til Marcel, som jeg heller ikke har sett på et halvt år nå! ÆÆ. Så skal vi vorse hjemme hos han før vi drar på pir6, som er en studentbar/utested. Også der Hove hadde hoveslaget i Kristiansand for noen uker siden. Siden det er lørdag er det mange andre utesteder som er åpne, så da blir det sikkert litt ''barhopping'' eller hva det kalles. Vet ikke om det blir flere enn oss 4, og det bryr jeg meg egentlig ikke så veldig mye om. Gleder rompa av meg til å se mine herlige guttaboys igjen! Valmira har jo bursdag på søndagen, så da møter jeg nok på henne i løpet av natta. Regner med det blir en litt større feiring helga etter eller helga etter der igjen med alle mine andre venner som er 18. 

Ellers, har mamma bursdag imorgen og vi skal feire både min og hennes på fredag sammen med familie. Da kommer mine besteforeldre også, så det gleder jeg meg masse til! Blir nok en deilig fredagskveld med masse god mat og kake! Må feites opp vet dere. Kanskje det blir barrulling istedet for barhopping. HE-HE. Kan jo i denne settingen dele partylista mi på spotify! Der er det masse mainstream, som er det jeg synes er gøyest på fest og i fylla for da kan jo alle sangen. Er jo helt teit å spille musikk ingen kan synge med til og ikke kan, eller hur? Kunne aldri spilt den vanlige lista mi på fest. 

 

Er dere fylt 18? Om ikke, når fyller dere?


10.04.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

VIDERE I UKM

HALLOOEN vi kom videre idag på ukm! TO og jeg gjentar TO(!!??) sceneinnslag gikk videre, og jeg, selma, marie og silje var et av dem! Kjempemorro. Jeg er ALDRI enig i juryens beslutninger og i år var desverre ikke noe unntak. Alle er jo flinke, men herregud det er lov til å si at det er mange mindre flinke også er det ikke? Jeg skal ikke henge ut noen på noen måte, men det var 1 filminnslag som ble sendt videre og jeg fikk ikke sett filmen, desverre. Gutten er født i 99 og fikk også en talentpris for å ha vært påmeldt på flere ting og det var liksom helt sykt. Han hadde et bilde og en film. Javel, jeg hadde 3 bilder og to sceneinnslag? OG jeg hadde bilde, film og sceneinnslag ifjor. HVOR ER MIN TALENTPRIS:( Men poenget mitt her er, er at uansett hvor bra denne filmen til gutten var, så er han altså født i 99, som vil si at han går i 8.klasse (eller er det 7?) og jeg kjenner noen som hadde 2 filmer, en dub og en musikkvideo(der absolutt alt var laget selv!!) og de går i klassen min. Jeg prøver ikke å være nedsettende eller stygg eller noe, men ærlig talt... vet ikke noen som har holdt på med film og musikk i flere år og gått media i 2 år, LITT mer om dette enn en som er 14 år? Filmen var sikkert kjempekul og bra gjennomført av en så ung gutt, men still.. Syns det er litt rart. Syns også det er teit at det bare ble sendt 1 bidrag videre når det alltid har vært 2. 

Sånn da var det lille irritasjonen iallefall litt ute av kroppen min. Kan jo ikke klage helt heller, kom jo videre selv. Men en jury i en konkurrase der det inneholder kunst og film i tillegg til musikk og dans, der burde det være noen som kan media. Altså som har studert, eller i det minste gått medier og kommunikasjon. Kan ikke si at det bildet som kom videre var noe særlig heller. OMG SORRYY... er jeg slem?? Neida. Men altså det er en stor forksjell på et bilde av et hus i en konsentrasjonsleir som ser ut som det er knipset mens man bare har løpt forbi og deretter at man bare har tatt fargene og kontrasten litt sterkere i picasa, enn et bilde av en iguan (SOM VAR HELT SYKT BTW) der fotografen har brukt gylne snitt og der man kan se så utrolig godt at bildet er gjennført og planlagt. Det er som dette hvert år og det er SÅÅÅ IRRITERENDEEEEE!!! Og det er tilogmed mange som er enige med meg. Man skal jo tenke, ååh ja jeg skjønner godt hvorfor den personen kom videre, h*n var jo så utrolig flink!! Og ikke sånn: HÆÆ?! Hva skjedde nå?

NÅ SKAL JEG HOLDE KJEFT OM UKM.

Ellers har jeg vært syk hele uka. Jeg har hatt influensa, så derfor har jeg dødd litt. Igår facet jeg en av mine største mareritt og fobier... nemlig NESESPRAYEN! Okei, jeg tok faktisk nesedråper fordi jeg ikke klarte å ta nesespray... Jeg hater det, det verste jeg vet. Det er like ille som for eksempel å putte en bille i nesa for meg. JÆÆVLIG. 

Jeg har ikke noe mer å si om dette. Kunne klaget enda mer om ukm juryene over the years, men jeg velger og ikke gjøre dette fordi jeg allerede virker slem og bitch av det jeg har skrevet over her. Jeg er egentlig veldig snill, men folk må jo tåle litt kritikk. Sikkert ingen av dem som leser dette uansett, hehe.


Eneste bildene jeg har å vise. Første er fra lydprøvene/generalprøvene tideligere idag, og et bilde av sminka mi idag.. Haha. Kommer sikkert noe shiat i avisen om noen dager som jeg legge ut ellerno.
 

Vi sang forresten en trestemt versjon av Somewhere over the rainbow som vi har jobbet altfor sykt mye med. Ble bra tilslutt da.


16.03.2013   HVERDAGSLIG   5 kommentarer

TING JEG SUGER PÅ

Heisann! Idag har vært en ganske innholdsrik dag. NOT. Scootra ned til butikken og handla inn melk, donuts(namnamnam), sjokolade og tyggis når mamma og dem hadde dratt. Mamma hadde kjøpt coco pops(eller hva det heter) altså frokostblanding til meg, også hadde hun ikke kjøpt melk.. Jeg bare: eh, skal jeg spise det med vann da? Hahah. Men ellers har jeg chips, brus og diverse andre litt sunnere varianter av mat innhandlet til helgen. Ellers har jeg vært på den lengste sangtimen hittil i år, tror den varte litt over en og en halv time. Jeg har også vært en liten tur til byen og møtt Iselin og Helene som var på tur med søteste Marco(det er en hund, hah).

Tenkte jeg skulle kjøre en liten runde med ting jeg suger på. Det er faktisk utrolig mye, men får se hvor mye jeg i det hele tatt kommer på.

Holde avtaler og komme tidsnok.
Er det noe jeg er helt elendig på, det det. Er det noe så viktig som jobb så klarer jeg å komme tidsnok, om ikke et par minutter for sent. Men jeg stresser som vanlig til alt annet. Venneavtaler, kino, skole, sangtimer ja u name it! Dette er også en ting jeg prøver indelig å bli bedre på da. 

Rydde etter meg
Hahahha, her er jeg nok verst. Hvis du kommer opp på rommet mitt på en god dag, er det kanskje bare 1-2 glass og noen tallerkner der. Men ellers kan jeg faktisk ha opp til over 10 glass og fat. Da ender det som oftest opp med at det er tomt for glass i skapet, og kjeft fra parentsa.

Komme godt i gang med ting
Yess. Er som oftest ganske trøtt, og det er jeg nesten 24/7. Dette gjelder også nesten alt, med unntak av ting jeg syns er kjempegøy. Nye prosjekter på skolen, rydding, matlaging. Omtrent alt. Tar sin tid før jeg klarer å sette meg inn i ting og komme ordentlig igang.

Alt som har med sport og gjøre
Jeg er flink på tre ting når det kommer til sport. Det er dans, ski(slalom og langrenn) og badminton. Nemlig fordi det synes jeg er gøy, og da liker jeg å være flink til det. Fotball, håndball, løping, basket og ja egentlig alt resten jeg har prøvd før. 

Være rask på do hjemme.
Jeg har alltid med meg mobilen på do, og sitter alltid enten og sjekker facebook, instagram eller spiller jewel mania. Og da sitter jeg der i opptil 10 minutter før jeg innser at jeg fremdeles sitter på do. Sånn skjer også når jeg sitter på trappen og ganga og tar av meg sko. Pleier som regel og ta av en sko, også sitter jeg bare der og surrer på mobilen. Det er også veldig sjelden at jeg husker å ta med meg mobilen fra badet og med meg opp igjen på rommet. Vaskemaskinen og tørketrommelen står oppå hverandre, og jeg legger alltid mobilen i mellom dem, også glemmer jeg den bare der. Haha. 

Trene og spise sunt
Vet ikke hva jeg kan tilføye. Hadde jeg kunnet trene zumba og badminton hver dag hadde jeg det, men det har jeg ikke råd til. Er jo drittkjedelig og danse zumba alene for jeg kan jo ikke så mange moves, hah. Og jeg vet ikke hvor jeg kan få tilgang på badminton og der trenger man jo minst to mennesker, hvis ikke er det jo så kjedelig. Når det kommer til mat så elsker jeg nesten alt usunt. Chips, pizza, kebab og alt mulig. Er ikke så glad i sjokolade, men jeg spiser det jo hvis jeg vil. Til tross for mitt hat mot trening så skal jeg se om jeg klarer å få trent iallefall litt og kuttet ned på all den usunne maten mot sommeren. Må jo ha en litt fin kropp!

Holde inne følelser og skjule hva jeg føler
Jeg får høre så ofte at jeg har et utrolig tydelig kroppsspråk, så jeg har veldig problemer med å holde skjult det jeg føler. Og jeg har sjeldent problemer med å si hva jeg føler og tenker.

Holde meg hvis jeg syns noe er morsomt
Det har jeg klart et par ganger, og da begynner jeg og skjelve i hele kroppen og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Men ellers så bare gauler jeg ut av latter uansett om jeg ikke burde. For eksempel i klasserommet når alle sitter og jobber og det er ganske stille så kan jeg finne på å plutselig bare le, og da ser ALLE på meg og bare ''wtf?'' liksom. Det skjedde igår, da grein jeg av latter av en jenna marbles film. Klarte ikke og holde meg uansett hva jeg gjorde.  

Holde kjeft.
Jeg snakker hele tiden. Sier det jeg føler for når jeg føler for det.

Fikse håret
Jeg var ganske flink på det før, alltid rotfletter, fint oppsatt hår, krøller og masse andre ting. Når er det enten i hestehale, tutt eller bare vanlig rett ned. Har fått litt angst for å krølle høret etter jeg så hun som brente av håret litt. HJELP.

Spare penger
Har jeg penger, bruker jeg de. Når jeg ikke har penger skulle jeg ønske jeg hadde spart litt, men når jeg har penger gir jeg fult faen og bruker de i hytt og pine sånn som jeg vil. Er omtrent alltid blakk.

Passe på elektronikk
Alle mine pc'er, mobiler, iphoner, ladere, øreplugger, mp3-spillere, tv'er, høyttalere, dvd-spillere osv har blitt byttet ut og reparert utallige ganger. Har hatt iphone 3 ganger og alle har knust. En mistet jeg til og med i do. Pc'en min har jeg knust to ganger, ødelagt skjermen på to ganger, mistet tastaturknapper x-antall ganger, ødelagt dvd-rommet. Ladere har falt i fra hverandre. Tven min klarte jeg og slå noe inn i så det kom en sånn irriterende flekk på. Vet ikke hva det er med meg, men er alltid noe som er ødelagt eller blir ødelagt. Klumse-julie. 


Disse bildene er tatt i sommer. Savner extensions og langt hår :(

God natt snupper! 


07.03.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

SLEEPY SLEEPY

Yo my fellow nissebrothers. 

Haha, skal si dere en ganske gøy ting. Istad på skolen postet jeg jo et innlegg med bilder av senga mi, og skrev at jeg ville hjem og sove. Dere tror faen ikke jeg klarte og sovne i 5 fuckings timer?? JO DET KLARTE JEG FAEN MED. Etter jeg hadde laget pizza, og selvfølgelig spist så gikk jeg opp i senga mi for å se en episode med heroes. PANG. Så sovnet jeg. Så våknet jeg i 2 sek og tenke.. Jeg må våkne.. Så la jeg meg bare igjen?? LOGIC. Så nå kommer jeg til å sovne sikkert midt på natten, og aldri faen klare å stå opp til tide imorgen. 

Elsker livet mitt altsååå. Peace liksom.


27.02.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

I LOVE MY BED

Sitter på skolen i dette øyeblikk og vi går litt igjennom nytt prosjekt. Skal lage en portrettvideo en person for å vise en egenskap eller en hobby den personen har. Blir sikkert gøy! Selvom jeg helst vil hjem til senga mi og se på heroes.. Men men, bare noen få timer til det! 

Ha en fin dag folkeeens! 


27.02.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

AMANDA

HEYY

Nå vet jeg altså at jeg burde legge meg, og det skal jeg. Det er liksom bare 4,5 time til jeg må st opp igjen før vi suser avgårde til Haugesund for å busse til Hovden. Men heldigvis blir det minst en totimers kjøretur, som sikkert de fleste av dere tenker ''omg så kjedelig'' til, men som er bare positivt for meg for da får jo jeg sovt ut! Haha. Nå vi kommer til Haugesund skal vi på amandasenteret (derav overskriften til dere som ikke skjønte det) og der skal jeg handle meg boots, ny skijakke og en ny jeans. 3 ting jeg føler jeg trenger noe helt umennesklig desperat. Så blir det sikkert noe McDonalds mat før vi da drar videre med en 4-timers lang busstur. Men ingen trang for frykt! Jeg har lastet ned Bridget Jones Diary, Pulp Fiction og Spiderman til den turen. Jeg kommer sikkert bare til å se en av filmene, men har jo noen kvelder på Hovden jeg må drepe også og da er det jo greit med noen filmer. Jeg har faktisk ikke sett verken Pulp Ficiton eller Bridget Jones og føler nesten jeg burde det. Spiderman har jeg sett, men det er bare awesome siden jeg er en stor fan av Marvel filmer og jeg må se den igjen siden jeg ikke har sett den på sååå lenge. På lista mi er det først Harry Potter også kommer Marvel filmene rett under. Trenger ikke mer enn de filmseriene der. Visste dere at det kommer enda en Avengersfilm ? ÆÆGERHE EGE GRENTNNEWW!!!! Ikkesant? OG enda en Iron Man film. Og den kommer i år! Kan bare legge meg ned å dø. Robert Downey jr er så deilig at omg ja... STARK<3 Herregud er jeg 14 eller? Syns bare det er trist at ikke spiderman er en avenger:( Jævla SHIELD altså. De burde rekruttert hele Marvels gjengen spør du meg. Hadde vært verdens sykeste film. Nesten like kul som Harry Potter filmene, men det tror jeg ikke er mulig egentlig.


4 gamle bilder. Savner brunfargen og blondfargen så mye at jeg bare dør her også.... Da kan jeg dø to ganger. YODT!!! You only die twice.

.
. #instajulieerkul

Å herregud. Merker at jeg burde lagt meg for lengst.. NATTA!


19.02.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

I COULD LOVE YOU BETTER

Idag har jeg gjort det man kaller absolutt ikke en dritt fornuftig. Jeg har spilt Geni sammen med familien her, og jeg vant!! ÆHÆ. Hva da jeg er ikke smart :) 

Gleder meg til å dra til Hovden på tirsdag egentlig, savner bakken! Skal jo kjøre til Haugesund på tirsdag og ta bussen derifra til Haukeli hvor parentsa henter meg og min bror og så kjører vi til Hovden. Så har min far lovet meg en ny skijakke så jeg håper på å finne en i Haugesund eller på Stord og om ikke så finner jeg garantert en på den butikken rett ved bakken på Hovden. Jeg skal også få noen kroner av farmor til å kjøpe noe fint, og jeg har lagt mine øyner på noen boots fra h&m. 

Resten av kvelden skal jeg bare chille videre og se noen episoder Gossip Girl. WOOPA. 


17.02.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

WEEKEND

Hei!

Har vært alene hjemme denne helga, og må bare si at det har vært utrolig deilig selvom jeg var dårlig ca. hele lørdagen og ikke kunne dra i bursdagen til venninna mi som jeg egentlig skulle. På fredagen var jeg hos Aksel sammen med Sissel, Herman og Sebastian og det var utrolig koselig og gøy! Spiste god mat og koste oss! Var også en tur innom hos en kompis, Dilshod, og ble kjent med en kjempeherlig jente! Skjønne Mitra! Ellers på lørdagen har jeg bare slækket på sofaen med masse brus og godis og sett på Gossip Girl. Elsker å være alene hjemme. Får jo også god tid til å både spille piano og synge, noe som er kjempeherlig.

Jeg har tilogmed fått brukt Jeffrey Campbell skoene mine for 2 gang. YEAH. Hahah! 


1. Meg og Aksel, 2. Outfit fra fredag, 3. Haha, maten min i helga! 4. Meg og Mitra. Haha, for et grusomt bilde! Duckface 4evaahh lizz.

Hva har dere gjort i helga?
 


10.02.2013   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

RED LIPS

   


Har fått helt mani! Røde lepper er så fint, og så klassisk! HOT! Som dere ser så har jeg enda ikke funnet kamerabatteriet, så det er seff mobilbilder.. For øyeblikket befinner jeg meg
på hytta.. KJEDELIG! Vil hjem å party! Sender mine varme tanker til min kjære bestevenn som har blitt innlagt idag, love u bestar! Så hadde jeg vært hjemme, hadde jeg nok vært der
på sykehuset med han i kveld.Nå skal jeg se film, før jeg legger meg. Håper denne helgen går fort over så jeg kan dra HJEM! 

24.11.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

hjem imorgen

Sitter nå i senga mi på hytta på hovden, og skal legge meg. Så imorgen skal vi rydde litt i hytta, så setter vi snutene hjemover! WIII!! Har vært borte i to uker nå ca, så skal bli deilig å komme hjem. 


random.. irriterer meg at jeg har rotet vekk den t-skjorten.. 
 


17.07.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

project diy

Nå føler jeg denne bloggen min bare er noe jeg kan gjøre hvis jeg kjeder meg. Men har ikke lyst å slette den heller, har jo nesten lagt ut hele livet mitt her siden august i 2009. 13.08.09 opprettet jeg denne, bloggen nr. 2. Ja for dere som lurer, så er jo den andre bloggen min lagt ned. Slettet den noen uker før jeg lagde ny. Jeg liker å titte innom gamle innlegg av og til, gøy å se hvor mye både jeg og andre ting har blitt forandret gjennom årene. SOM SAGT så er kameraet mitt tomt for strøm, og snart er pappa sitt også det, så det blir ingen gode bilder før jeg er hjemme. Da skal jeg ta bilder av det jeg har kjøpt! 

Jeg kjøpte et par highwaist jeans for noen dager siden, så klarte valpen min Lana og bite to hull i den.. Så da kjøpte pappa ny til meg! Og da har jeg begynt å lage shorts. Har klippet litt, og lagd noen hull. Så skal jeg få kjøpt noen runde nagler før vi drar hjemover. Skal nemlig prøve å lage en shorts så lik som mulig Voldemort shortsen til Runwaydreamz!  Jeansen er ikke helt sort, men heller mørk grå. Så skal jeg kanskje gi den en vri og dipdye den, men det er jeg ikke helt sikker på enda. 

For dere som ikke vet det, ser voldemortshortsen sånn ut:
  
 
bildene er lånt fra martheborge.blogg.no.

Har funnet en awesome måte og få lagd fine sånne ''rufser'' i kantene også! Tar lang tid da... Gotta be patient!

BILDER KOMMER SENERE! 


15.07.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

vellykket intervju!

da var jeg ferdig med intervju hos mmg i sørlandssparken og skal snart chille med kjæresten. krysser fingrene og håper på det beste!


08.05.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

grapes and juice

Hei! Da har jeg endelig satt meg til ro etter en dag med skole, scooterkjøring og teori! Har vært en ganske gøy dag! 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i den store deilige senga mi og se på Gossip Girl! Snakkes!

 


24.04.2012   HVERDAGSLIG   1 kommentar

photoshoot!

Hei! Nå sitter jeg på skolen i studietimen. Skal pakke sammen og gå om noen minutter, fordi jeg skal ha kjøretime på scooter! Endelig. Scooteren min står jo bare og råtner, så er vel på tide jeg begynner å bruke den litt. Må kanskje få lappen først da, hehe. 

Så skal jeg ha noen photoshoots nesten hver fredag i mai, Katarina skal stå modell for meg en av dem! Men jeg lurte på om kanskje det er noen flere som vil? Tema er vår, blomster, sol, kjærlighet og lykke som er det jeg forbinder med vår. Modellen må ha utslått hår eller krøller, og lyse kjoler på seg. Det er vel det eneste kravet. Pluss fin sminke da! Men det er jo ikke så vanskelig å fikse. Har funnet noen locations allerede, men vil finne et par til. Blomster og natur må til. Si ifra om du er hypp på å være modell!  

 Vil bli litt slik som dette:

24.04.2012   HVERDAGSLIG   4 kommentarer

SARAH'S KEYVirker spennende! Må sees.


14.03.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

THERE IS NO ONE LIKE ME

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget. Kan fortelle litt om hva som har skjedd de siste dagene. På fredag gikk dagen til PTF(skole), stress med øving og levering av bilde og film til UKM. Senere på dagen koste jeg meg sammen med kjæresten min. På lørdagen var det lydprøver og stressing hele dagen, til det var showtime på kvelden. Kom forresten videre til fylkesmønstringen med bildet mitt:Kjempegøy! Så da blir det Arendal på meg den 14.april, gleder meg! Er jo kjempeflinke mennesker som kommer videre her.

Senere på kvelden dro jeg hjem til kjæresten min igjen og nattet over der. I dag har vi vel bare daffet og vært på fisketur men noen folk. Hahaa.. Koslig det! Imorgen venter nazidag på skolen. Matte, naturfag, engelsk og gym.. Årh. Skulle ønske vi kunne delt det litt mer opp. Men men.

GOD NATT FINTFOLK! og ja, hva synes dere om det nye designet mitt?

 

 


11.03.2012   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

endret design

Ikke til et nytt, men til et gammelt. Liker egentlig at alt er enkelt og greit som det jeg hadde, men jeg savnet å ha arkiv og kategorier på siden. Og det har jeg nemlig fjernet på den forrige og får det ikke tilbake igjen. Pluss at jeg elsker denne headeren. 

MEN Vanessa du hadde rett, tatoveringa er selvfølgelig falsk. Jeg har tegnet den på med penn faktisk. Men har veldig lyst å ta den.

Har 3 bilder å dele, 2 julekort jeg har laget i photoshop, begge er forsider, og et ''søtt'' bilde av meg og den fine kjæresten min på juleavslutninga på onsdag.GØY MED STØRRELSESFORSKJELL...


ser ut som en mann her jeg <3

 GOOOOOOOOD JUUUUUUUL FORRESTEN!!!!!! IMORGEN FÅR JEG FLEECEN MIN!


24.12.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

heizann

Nå sitter jeg på skolen, og idag er FREDAG!!! så da er det PTF. Vi har fremføringer idag, som vil si at vi ser på alle produktene (film, bilder, web osv)  til alle i 1MK. Til nå har det vært veldig mye bra. 

Dere har sett min PTF film, som er lagt ut på bloggen for litt siden. Men det har oppstått et lite problem. Jeg skulle egentlig ha fremføringa med Eline, men hun er ikke på skolen idag fordi hun har operert kneet. Og hun har da powerpointen vi skulle brukt, og vi skulle egentlig ha fremført etter jul, men jeg må ta det alene idag uten powerpoint pga, julekarakteren i PTF skal settes etter fremføring idag. Så da må jeg nesten bare improvisere også da vise filmen. Men tenker det går fint. 

Igår hadde jeg forresten to konserter med jentene hos Guri! Altså Maren og Selma, gikk kjempefint! Men Maren og meg så vel kanskje litt slutty ut når vi gikk for å kjøpe mat i byen. Korte kjoler, finsko, masse sminke og slikt. Etter konsertene møtte jeg kjæresten, Ida og Dilshod, Koslig. 
ringen og smykket på bildene fikk jeg forresten av Taulant igår, såå fine! Skal legge ut noen bedre bilder senere :-)

wish me luck med presentasjonen!


16.12.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

mål

- Få brukt masse tid på kjæresten min, og med mine venner! 

- Få pengene for PC jeg skal selge til Vilde, og få kjøpt nytt minnekort!

- Kjøpe den digge fleecen (marineblå med norsk flagg)!  

- Prøve å ikke waste penger

- Spise sunnere... heh skjer nok ikke

- NAILE PTF FREMFØRING I MORRA! wish me luck ida og therese, blogginnleggene om dere kommer snart! hahahah! glemmer det hele tiden. 


18.11.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

reklame & den beste

til alle dere som fikk med dere det som skjedde igår, vil jeg bare si at det er fikset. thank god ♥
ILOVEYOU styggeste bildet ever, men søtt likevel.. selvom jeg ser helt feit ut i trynet. men men, cute.

også har vi lagd reklame på skolen idag, så tenkte dere og vise mine;

oppgaven var å lage 3 reklamer, 1 barnebursdag, 1 om et advokat firma og en om kickoffen til hovden skisenter. hovedpoenget var å finne en font som passet til temaet.


 hahaha, så har jeg noe blogge om. <3 skole <3


16.11.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

det jeg kjøpte i bergen

Hei. Har ikke blogget disse dager fordi jeg ikke har giddet.

Idag har jeg vasket og ryddet HELE huset. eller nesten hele iallefal. Jobba i strekk untatt da jeg gikk til livi for å kjøpe julebrus og rislunsj, og når jeg skulle spise rundstykker til lusj. Sørlands julebrus er best, den som mener noe annet kan komme å si det til trynet mitt.

Advarer mot at du kan bli slaktet. 

 


Har var jeg vel sjarmerende i trynet.


jakka fra only/veromoda, sko fra økonomisko, dvder fra platekompaniet, foundation fra vita og djevelbøyle fra acessoriez eller hvordan faen det skrives.

skal på ung idag<3<3<3<3<3<3<3 SKJERA 


25.10.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

update

Heisann! Er i Bergen nå, min kjære by! Kom hit på torsdag, men har ikke orket å blogge. Har heller ikke med meg kamera.. Følte ikke jeg kom til å trenge det. Har kjøpt meg en ny jakke, to filmer, foundation og noe dill til halloweenfesten neste helg. Gleder meg! Ida skal jeg ned igjen til byen og forhåpentligvis finne noen sko og et deilig skjerf til vinteren! 

22.10.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

vildemin


veldig ''fine'' bilder...

skal på lan til denne snuppa imorgen, så skal jeg videre til bergen på torsdag! og imellom her et sted så skal jeg være med kjæresten min♥ koskos. vi har fri torsdag og fredag fra skolen, så det er digg! TJOHEI. uinterresant..


18.10.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

13:30Sitter på skolen, og har akkurat levert inn en engelskprøve. Digger videregående, mye mer frietøyler og sånn. Mye lettere å få gjort det jeg skal uten å ha masse lærere og foreldre over meg som skal passe på alt jeg gjør, for da får jeg ikke konsentrert meg og blr stressa. 

Til helga skal jeg i bursdag til en av mine Idaer, Ida Raen. Noe jeg ser fram til, så blir det jobbesen på lørdag og forhåpentligvis Kristiansand og spise med Ida Brovig etterpå! 

Forresten så vil jeg bare si at jeg elsker kjæresten min, Taulant Limani. Du er best av alle! ♥


13.10.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

er litt skjønn da

igår satt jeg oppe altfor lenge for å gratulere kjæresten min på face, haha.. jeg var faktisk først! så satt jeg oppe i dag og for å gratulere ida, min bestevenninne. men neida, teite lisa ødelag alt..

men nå må jeg legge meg for å komme opp imorgen, natta peeps!


fantastisk kvalitet! men jeg har forresten hatt en fin helg med han, og kveld idag! elsker deg, vennen. haha, eller elsker døøøøøy.. som han pleier å si. haha! 

ida er slem med meg nå så gidder ikke legge bilde av henne. legger ut imorra heller. <3


11.10.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

jobbe
søtt. tatt igår før jeg skulle ut en tur.

skal på jobb idag, ærsj.. i don't want to. suger at ferien snart er over, selvom jeg forsovet har hatt en lengre ferie enn andre, fordi jeg tok ferie tirsdag forrige uke, mens resten var på skolen.. lool. men nå må jeg fikse noe bilder fra spania så må jeg stelle meg og dra! snx! 


08.10.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

bitch please

sitter på skolen nå, klokken to skal vi ha gym, og det regner.. jeg har liksom glemt gymsko, og har bare shorts og t-skjorte. krysser fingrene for innegym,ellers må jeg bare gjøre meg klar for døden tenker jeg... bæbæbæ.

kan ikke tro jeg reiser på onsdag, aaah.. SPAIN♥


26.09.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

u.p.d.a.t.e

grunnen til at jeg ikke blogger så mye, eller har blogget så mye denne uka er fordi jeg har hatt henda fulle med andre ting. venner, kjæreste, skole, og fordi jeg ikke har særlig med tilgang på nett hjemme for tiden. skal til spania på onsdag, gleder meg kjempe!! skal bli så deilig med en ferie fra drittværet her hjemmet. for dere som ikke vet det, så skal jeg til Altea, som ligger et lite stykke fra alicante. ser ut som det blir bra vær også! wii! tar nok med meg PCen, ettersom jeg må lage bildeserie fra turen, i sammenheng med skolen.. så blir vel å poste noen bilder mens jeg er der.

hadde forresten framføring av mitt PTF- prosjekt som dere har sett en del av her på bloggen. har ikke fått karakter enda, men det gikk ganske fint. karakterene kommer jo ut på fronter, og der har den enda ikke kommet. 


/gammelt.

idag har jeg forresten vært på jobb, også møtte jeg vilde og irmelin etterpå. var litt rundt og surra før vi handla inn litt nam og stakk til vilde for å se film med marte :-) kosi! veldig greit at jeg føler meg like gammel som dem, selvom de alle er 96 mens jeg er 95. søte jenter :-)


25.09.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

IMORGEN

skal til Kristiansand med denne snuppa:
ida - meg

og møte disse pusene! om vi blir fler vet jeg ikke, men:

stine - meg - vilde - valmira. dette er forresten det STYGGESTE bildet ever, men har ingen andre på denne pcen..

STINE har jeg ikke sett på hundre år, så hun blir det ekstra kos å se igjen! haater at vi bor i forskjellige byer..

meg og ida busser rett etter skolen imorgen, så det blir ikke blogging i morgen, om ikke jeg blogger når jeg kommer hjem da. LATEEERSNEIKS.


08.09.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

SCHKUL


søtt må jeg si.

vi holder på å lage radioprogram og IKEA og Expert, haha! men egentlig så sitter vi bare her..


08.09.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

ny dag, nye muligheter

imorgen er det på'an igjen med skole etter en kjempehelg! da jeg kom hjem tideligere spiste jeg med famen, og dro til byen og møtte ida jeanine (kaller henne ikke jeanine egentlig, men siden jeg har en annen bestevennine som heter ida så bruker jeg det her) så var vi bare i byen og snakka og chilla. var endel på narvesen med maren og enda en annen ida (hahaha), og bare snakka og glodde på maren som jobba. hahha. så dro vi hjem, og her sitter jeg da. gruer meg til imorgen, for da har vi cooperstesten! hater det.. så skal jeg i tilegg på trendtrim med ida i parantesen over etter cooperstesten. så tenker jeg er dau når jeg kommer hjem imorgen. neste helg blir det forhåpentligvis kristiansand med ida jeanine for å møte søtisene mine der! så blir det jobb på lørdag, også blir det vel noe morro når jeg kommer hjem håper jeg! 

satan og kjedelig innlegg. ida-innlegg for faen. kan jo bare ta å ramse opp alle ida'ene jeg kjenner og vet om. eller ikke.

 

 hadeeeet.


04.09.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

radisson blu plaza hotel

da er jeg og mamma plassert i 31.etasje på radisson blu plaza i oslo. vi skal straks ut og få oss noe næring, altså mat. jeg er fult innstilt på Mc Donalds jeg, eller Cafe Opus på oslo S. så kan vi heller spise noe litt bedre og dyrere mat imorgen. men nå må jeg stelle meg i full fart før vi skal gå, snakkes!


søt og ustelt, webcameraaa ♥
HADEEEEJA


02.09.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

rydde litt..

heisaaann. kom akkurat hjem, fordi jeg skal rydde klærene mine og pakke til oslo imorgen. gleder meg! skal med mami, på en designmesse som jeg ikke husker hva heter. kamera blir med, så bilder blir det! imorgen flyr vi til oslo i 6-tiden, så skal vi sjekke inn på hotell før vi skal ut å spise og gå på kino forhåpentligvis. dagen etter blir det messen og shopping tror jeg! wii! 

må rydde nå ehehhehe: 
nuss fjortiss


01.09.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

23:04kjeder meg. natta.


30.08.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

skolen

sitter på skolen nå, og har lunsjpause så stikker snart ut. går litt bedre med halsen, og med magen. men høres fremdeles litt ut som en mann.. 

stikker ut og finner de andre nå, snakkes!


et bilde som ble tatt istad, legger ut resten senere! 


25.08.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

re:stacks

nå skal jeg ut å møte matias. blir sikkert noe blogging når jeg kommer hjem! håper på null magesmerter idag!


tulla meg litt på taaz istad...seeyou!


20.08.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

bare sånn at dere vet det

hvis dere ikke har sett få meg på for faen, IKKE gidd å bruk penger på å se den. den sugde seriøst. hhaha vali sovna midt i filmen.. bare sånn at dere vet det!

men ellers veldig kos med vali, vilde, maren og amanda! 


gammelt. 

forresten, dere vet det innlegget der jeg sa jeg kanskje har fått blindtarmbetennelse? fikk stikk i magen idag og, så det ser ikke så veldig bra ut.. men det går veldig i bølger. hadde det på skolen litt, så på bussen, og når jeg kom hjem nå istad. uff..19.08.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

kino in k-town!

da busser jeg straks mot kristiansand for å møte Vilde og Valmira, for så å gå på kino! vi skal se få meg på, for faen. blir nok koselig! har forresten ikke sett valmira siden... vet ikke? mai engang? mars? april? husker seriøst ikke sist! og vilde har jeg ikke sett siden juli, et lite hei på colorline. men nå må jeg løpe for å rekke bussen, hade bitches!


nydelige meg. nei.


19.08.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

jentekveld

hallaa, kom hjem fra jentekveld hos helene sammen med ida jeanine, maren, karoline og marita :-) koslig! vi lagde rundstykker med ost (hahaa) fordi vi hadde nesten ingenting chips eller noe.. hah! så så vi på film, snakka, gnoma, lo og chilla! herlig deet! 

ida er kjempesøt på nest siste bilde. hoho. 15.08.2011   HVERDAGSLIG   5 kommentarer

heihadestikker til byen nå for å møte matias, så hjem og spise så på jentekveld hos helene, blir kos! HADEE


14.08.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

yowaddap

idag er det..........................................jobb.......................................og det har jeg ikke noe lyst til. jeg holder på å døøø av trøtthet...fikk ikke så sick med søvn inatt at det gjør noe. nemlig fordi jeg var alene hjemme i natt og hadde en sick heftig fest og hele huset var stappa med folk.. neida, tuller bare. men var alene hjemme. så jeg var oppe en stund for å nyte ideen av at jeg hadde huset for meg selv.

men NÅ er det tid for dusjen, for så å finne jobbtøy og penger og alt det andre dritet jeg gjør når jeg skal på jobb. HADÆÆ.


ringen er fra gina til dere som lurte. og den andre fra glitter.


13.08.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

jeg vil hjem

heia. sitter i senga nå og skal snart stelle meg for å dra til sentrum. vet ikke hva vi skal der, men kan jo sjekke ut om de har noe fet på torget. kanskje jeg kan kjøpe meg noen piercinger ellernoe.. men nå savner jeg senga mi hjemme, vennene mine og mer.. pluss at jeg dør etter å hente det nye extensionset mitt i posten.. men imorra setter vi kursen mot hovden, og jeg tror ikke vi kommer til å bli der så lenge med tanke på at det er meldt DRITTvær. avicii - levels.

byebye


04.08.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

justin bieberhar sett at mange noobs rundt om kring har sett den justin bieber filmen.. og etter det har de vært totalt forelska i han. så jeg leide likesågodt den filmen tideligere i kveld, og sa til jenta i kassen: jeg skal se denne filmen uten å bli forelska i justin bieber. tror dere jeg greide det?

siden dere sikkert tror jeg er en antibieber, tenkte dere vel at jeg greide det... MEN DET GJORDE JEG FAEN IKKE!
jeg begynte til og med å grine av filmen fordi han var så søt når han var liten!  så da er mine planer for framtiden min med justin bieber snart planlagt. vi skal gifte oss og få 2 barn, og de skal være enda flinkere å synge og de skal ha sine første konserter på madison garden. hvis dere vil ha flere detaljer, spør min gode venn sander. han er nemlig den eneste jeg har fortalt alt til.... men han bare lo av meg. 

oi klokka er mye. skal på jobb imorra, noe jeg sikkert glemmer... neida så. men det går bra skal ikke på jobb før 5 uansett, kan sove til halv 5 og tvinge mamma til å kjøre meg... det er nattåpnet forresten, på sørlandssenteret. det kommer til og med tivoli der! men jeg har vært i så mange stoooOOOoooOoOre fornøyelsesparker at tivolig er bare dritt for meg, liksom... kjedelig. men det er sikkert andre som ikke har vært i djurs eller fårup eller liseberg eller tusenfryd eller tivoli i københavn. men det er ikke et tivoli... eller på en måte. men de har berg og dal-baner der og da teller jeg det ikke som noe tivoli. neida tuller, jeg digger tivoli jeg!!!(kjedelig)

btw, var på minnestund/fakkeltog/blomstergreie- idag. i forbindelse med terrorangrepene ofc. har aldri før sett så mange i lillesand, haha herregud! 

å herregud hva faen er dette forno. hade.


27.07.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

hei

sup


07.07.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

hovefestivalen2011

igår var sykt, sto virkelig opp til forventningene mine, fint vær og alt! idag er ikke været så fint, men satser på en awesome dag/kveld/natt uansett. gleder meg til å se tinie tempah! må nesten stikke avgårde nå, skal stelle meg og støvsuge(?? hah) før jeg drar inn, og ida skulle egentlig ha vært her nå. heh, hade! 


<3 hovefestivalens eget bilde. fra 2010.

har utrolig mange bilder, men legger heller ut bildene etter hove er ferdig. 
29.06.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

HOVE IMORGEN

kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som et lite barn. blir så überfett der! er meldt regn, men driter egentlig i det.. det er hove for faen!!

men hadde ikke sagt nei til sånn vær som dette akkurat:


nå skal jeg spille litt piano og synge, så kommer ida senere ikveld og skal sove over til imorgen. snx!


27.06.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

tæn og sånn
chillspott! 

YO MAMAS. skriver teksten her nede nå, fordi jeg er så kul idag. NÅ folkens, er det bare imorgen igjen før HOVEFESTIVALEN starter! De har forresten laget en App nå, smart og laste ned. Det har iallefall jeg. 

Idag har jeg atter en gang jobbet med å få penger til hove, og det går som det suser etter. nå har jeg bare maling av et gjerde og grunnmuren til 4b så er jeg FINITO og klar for hove! Krysser fingrene for fantastisk vær, god stemning og råe folk! Trenger ikke krysse fingrene for bra band, for det er det jo. Herregud jeg dør.

nei nå går jeg ut å tæner igjen. HADE.
26.06.2011   HVERDAGSLIG   4 kommentarer

i was here

okei. jeg faila på båtførerprøven. og det gjorde nesten alle de andre og. men vi overlever, alle sammen! gratulerer til dere som greide den. idag har jeg sløvet, beiset terassen og vært med eline. imorgen skal jeg fortsette med beisinga, haha. 4 dager til hove! S Y K T. gleder meg så!
haha fjortiss much? tee fra bikbok og caps fra gmax. 


hva har dere gjort idaaag?


25.06.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

båtførerprøven

heia! klokken er halv 5 og jeg øver på båtførerprøven som er klokken 14 idag. ja jeg har døgna for dere som lurte, fordi meg og ida satt oppe så lenge, pluss jeg trengte å øve og om jeg hadde lagt meg ville jeg stått opp i 12 tiden, og da er det så liten tid til å øve. har problemer med å stå opp for dere som ikke skjønte det. 

var jo på nattåpent idag, og handla en del ting! som dere skal få se senere idag, fordi jeg ikke har tatt av det pga dem var blaute. jeg sølte brus på en del av tøyet, hahha! flinka. 


meg i 11 tiden igår. ser IKKE sånn ut nå. har på meg bf's genser, som jeg forresten søla brus på. ehe! også bare daffetøy. 


redigerte også et bilde av ida istad. teksen er fra adele's rolling in the deep. 

farget også håret istad! litt lysere, og vekk med ettervekst. ble bra! ikke så mye change da.. 

tycks om bildene? har du tatt båtførerprøven?
23.06.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

nattåpent

SE DET (yo sjekk sørlendingen liksom..)! Atter en dag har gått av ferien, og den har jeg brukt på å vaske trapper og terasser, tur med bikkja og øving til båtførerprøven. Nå er min mor på vei hjem, så skal vi spise fort og dra til sørlandssenteret på nattåpent. MÅ ha noen nye klær nå. Mariann skal også møte oss der, og være med oss en stund. Så turer vi hjemover igjen, og jeg får besøk av Ida og kanskje Diøshod. sneiks!


22.06.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

ILOVESUMMER

Kjenner sommeren kommer inn for fult nå, deilig! Idag var det fantastisk vær ute, og den ble brukt på å vaske takrenner og gå tur med hunden. som jeg brukte tilsammen 5,5 timer på... flinka! etter det, fikk jeg besøk av vetlepus, og vi lagde vaffler! eller, jeg lagde vaffler.. og rydda etterpå. på kvelden var jeg hos vebjørn med ernst og kim. vebjørns søsters kjæreste poppet også innom en stund, hyggelig fyr! trodde faktisk det var broren til vebjørn.. men det var visst ikke det. det forklarte hvorfor han hadde kristiansands-dialekt.. for vebjørn er jo nordlending. 

her har dere noen sommerbilder også, fra ifjor da men.. 


de tre guttene jeg er på bildet med, er forresten dem jeg var med ikveld. bare at de ser ikke HELT sånn ut lenger. eller jo kanskje litt, men jeg har iallefall forandra meg.. heheh

du you love summer?
22.06.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

stress dag?

våknet til vanlig tid idag. nesten iallefall. nemlig fordi jeg skulle opp på SKOLEN for å ha båtfører kurs. gikk en halvtime før de andre for å dra på jobb. da jeg kom hjem gjorde jeg litt stuff i forhold til hovepenger, så møtte jeg ida og dilshod i byen. var litt oppe hos espenpus med folk, før vi stakk hjem til meg og så film. imorgen skal vi ha praksis, heldigvis litt utpå dagen. så er det vanlig tid kurs på mandag og prøve på tirsdag. loler hvis jeg ikke greier den, haha. 

dagene går vel for det meste i chill, jobb og å glede seg masse til hove. har de største forventningene. hovefestivalen med de beste, pluss sikkert noen fler vi blir kjent med! pluss jeg får møte min søte ingridpøz <3 finally!

KOMMENTER OM DU SKAL PÅ HOVE, kanskje jeg ser deg? 19.06.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

f to the erie!

NÅ ER DET ENDELIG SOMMERFERIE! hade ungdomsskolen! Det eneste som gjennstår er båtførerprøven, og vitnemålsfesten på mandag. så blir det jobbing hjemme hver dag til Hove begynner. Jeg gleder meg så utrolig mye! 


tok noen bilder istad, så stay tuned lissaaaam.

har dere ferie nå? 17.06.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

INNHOLDSRIK DAG

capspia95, som tcmn sier.

fjortissmorro med det rosa digitalkameraet mitt.


har vært en sykt innholdsrik dag, kan virkelig ikke sette ord på alt som har funnet sted i dag. har vært FRIVILLIG på skolen i hele dag, og jobbet med muntlig eksamen. noe som går helt ok igrunn. skal opp i morgen tidelig og jobbe helt til 12, før jeg skal ha presentasjonen. og resten av de to remaning ukene skal jeg male,vaske,bære steiner,skrape vegger osv for å få penger til hove. ØLOL.

hva har dere gjort idag? hatt en innholdsrik dag?


15.06.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

arv og miljø

Kom da opp i naturfag - arv og miljø i muntlig eksamen. Er egentlig veldig glad jeg kom opp i det, men jeg kommer liksom ingen vei. Har kommet meg i gang, og jeg kan dette stoffet.. men jeg stopper opp hele tiden. Skal bli på skolen og jobbe imorgen tror jeg, bare for å se om det hjelper. 

Egentlig er jeg bare glad jeg ikke kom opp i matte...


igår natt. hahahah! smile.


kom du opp i muntlig eksamen? hvilket fag?


14.06.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

ny header + hove

yeahawesomeshit. kanskje litt fordi jeg kjeder meg for øyeblikket. 

idag har jeg vært på tur med folket i 6 timer! opp til skaret og inn i dalen og tilbake. i berdalen på hovden hvis dere lurte. ellers er det bare læxing, oppvask og mat her. 

i tillegg er det ikke lenge igjen til ferie. jeg har gått rundt og tenkt hvordan jeg i all verden skal få råd til hove. for i år skal jeg betale selv. jeg skal gjøre noe greier hjemme for å få penger, og har funnet ut at jeg må jobbe omtrent 20 timer, for å få resten av pengene jeg trenger. men siden det er 17 dager igjen, kan jeg vel sette av et døgn tilsammen av min dyrebare tid. haha. 

MEN jeg skal selvfølgelig greie det på en eller annen måte, og skal NYTE det. 

gleder meg mest til: deadmau5, tinie tempah, robyn, 30 seconds to mars, jesse jones, magnetic man, jimmy eat world, linkin park, kaizers orchestra, tame impala, big boi, chase & status, freddie gibbs og philter.

har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å gjenoppleve: 
amfiscenen. 


handlegaten


inn og utgangen med lys i træra.


hovescenen


og hiphop-baren, chill på dagen og rått på kvelden/natta.

(jeg har tatt de to øverste bildene, bildet fra hiphopbaren er fra google, og resten fra hovefestivalen.com)

skal dere på hove i år? 


11.06.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

sommer og sol!herlig vær igår! lagg ute i sola og øvde på muntlig spansk, som jeg da framførte idag. fikk 4 på den, helt greit. 

denne sommeren har jeg bestemt meg for å bli brun. skal til danmark med eline, og der har jeg planlagt å bare sløve på stranda. vi har leid hus RETT ved stranda, så det blir fet. har også gått med på å jogge på stranda hver morgen med eline, i bytte mot at hun blir med meg på alle berg å dalbanene i djurs. hahaha. det har allerede vært soldager hvor jeg har vært nærme døden pga varme, noe som er et godt tegn på en bra sommer! dessuten blir det spania-tur nesten rett etter sommerferien, noe jeg gleder meg helt sykt til! 

hvordan er været hos dere for tiden? 

09.06.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

yo voy a colgarme yo pronto

jeg hater spansk. det suger så maksimalt. jeg hadde håpet på engelsk, eller norsk, eller samfunnsfag. jeg skal ikke ha spansk på linjen jeg vil inn på en gang!!! 

leif helge(lærer): julie, du skal opp i spansk mutlig.
jeg: .................. snakkes går å henger meg

altså, jeg vipper jo ikke i spansk en gang. men vi fikk iallefall vite hva vi kom opp i, og alle vi stakkarsene som kom opp i spansk, samla oss med spansklæreren. noen minutter senere spurte jeg henne om jeg kunne gå hjem og dø. det svarte hun ja til. takk for det.  

nå er det seriøst synd i meg. jeg som har brukt spansktimene på å spise og høre på musikk. jeg kan jo ingenting.

men så kom google translate og reddet meg. og gamle prøver. fordi oppgaven er ikke vanskelig en plass. jeg bare liker ikke spansk. later bitches, går å henger meg. hehehehhe

hva kom dere opp i til mutligen?


06.06.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

hey

må bare si at det drittchill vær i lillesand for tiden. har gått i shorts og tee både igår og idag. deilig! igår var hadde jeg besøk av idapøz. vi så 8 episoder av one tree hill, gnoma i byen og badet. idag var jeg faktisk og badet igjen. ufrivillig. ble dyttet uti! senere var jeg, ernst, vetle, sander og kjetil på kino. vi så hangover part 2, som egentlig var prikk lik den første bare at de var i bangkok. men fet nok var den. 

fikk også en tlf av sjefen min at jeg ikke trengte å jobbe imorra, pga det ble så fint vær og da er det nesten ingen på senteret. har vært slik de forrige gangene jeg har vært på jobb. og da går timene mens jeg sitter å spiser is og dør innvendig av kjedsomhet. så imorgen bli det omtrent bare chill slik som de forrige dagene. enough said. 


ja, så spise jeg med mami og broren min på beddingen tideligere. greide ikke spise opp heller. hvis dere lurte.


hva gjør dere på chille dager som dette?


03.06.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

årets første bad

idag badet jeg for første gang i år! vi hadde triaton på skolen som sagt, og jeg skulle svømme. kaldt var det, men faktisk ganske deilig. jeg er ikke så veldig på badesiden, heller mer at når jeg ligger å soler meg og blir altfor varm tar jeg meg en liten dukkert. så er det rett opp igjen og sole meg. 

etter triatonet var vi holta og grillet, og fikk vite resultatene. tror vi kom på 7 eller 8.plass. hahah! 


hahha æsj. bra trent liksom. nat. bare litt chilling etter jeg hadde svømt. faen jeg var sliten. fint hår og... hahha

har dere hatt triaton på skolen? vi har hatt det 2 ganger nå.


01.06.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

imorgen er det juni..

..jeg elsker juni.
sommerdagene er godt på vei!

imorgen skal jeg bade.. haha fy faen. eller svømme da, fordi vi har triaton på skolen. så ble det visst noe grillings eller noe sånt etter triatonet, og så er det HELG! 

har dere fri på fredagen i tilegg til torsdag(kristihimmelfarts-dag)?


31.05.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

270511-280511

da var helga over for min del. filla var utrolig fet, og kommer vel til å være et bra minne en god stund. jeg fikk ikke sovt så mye, når jeg prøve sove våknet jeg av heteslag og var så varm at jeg holdt på å dø. så sov jeg på et gulv noen timer, til jeg våknet med den vondeste nakken ever. resten av dagen var bare chill igrunn, og kvelden var herlig. helt til jeg måtte gå.. blærh.

atm... stakk ut jeg! later!

hva gjorde dere i helga?


29.05.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

@filla

er som sagt tideligere på filla denne helga. tror ikke jeg skal være her inatt. var ikke helt i form igår, pga kvalme og hodepine, som gav seg til slutt. men det var en utrolig kos natt! 
for dere som ikke vet det, filla = fillalink = lan på et sted som heter filla med mange folk. 

tror ikke det blir mye til blogging mer enn dette innlegget.. 

nei det er ikke tatt på filla.

gjør dere noe spess i helga?


28.05.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

eksamen = hjerte

det var sarkasme. 

idag har vi hatt forbredning til norsk eksamen, noe som igrunnen bare var noe dritt. haha! imorgen og onsdag er det som sagt eksamener, og på torsdag blir det fotografering på skolen og på fredag bare vanlig skole, helt til det er FILLALINK på kvelden! chillchillchillchill. 

herregud, hverdagsblogging er igrunnen ikke noe for meg. tror jeg heller vil leve livet med skrillex, pepsimax, chips, one tree hill og guds gaver. det er det livet dreier seg om for meg. 

haha hva faen neida. det var også sarkasme. litt iallefall...


og på toppen av alt, for å få et enda mer meningsløst innlegg så legger jeg til dette bilde av meg selv i speilet, med den unødvendig store paraplyen fra ikea. det er plass til sånn ca. hele slekta mi under den. men det var litt gøy å ha den store der i pøsregnet, mens sander kom med en pitteliten paraply som såvidt dekket hans eget hode. den paraplyen lagg han igjen på kiwi, av en eller annen grunn. 

ida var med den ganga i pøsregnet, bare så jeg slipper en klagekommentar fra henne at jeg har glemt henne. som om jeg ikke har nok klagekommentarer i copycat innlegget. venter på mer jeg, bring it!

HADE


23.05.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

carefacts

- elsker pepsimax og villa.

- når jeg var liten, kjøpte jeg alltid sånne små,flate kaker med melis og kakestrø på hos bakeren i bergen. (siden mamma har vært i bergen, kom hun hjem med 4 sånne kaker til meg.. nooomnom)

- elsker skrekkfilmer. liker det mye bedre enn noen andre filmsjangere.

- om jeg skulle valgt et favorittminne, ville det vært hovefestivalen ifjor. 

- kan være enten drittsjenert og ikke si et ord, eller bare snakke i ett.

- mitt lengste forhold varte i 10 måneder.

- elsker appelsinjuice.

- hver gang jeg har penger med på skolen, kjøper jeg kyllingwrap fra kantina. det er skaaaamgodt.

- synes egentlig blogg er stress, men gidder ikke å slutte.

- har et pengeproblem. bruker penger hele tiden, for det meste på mat og drikke osv.

- er veldig åpen for ting, hahah!

- om det er noe jeg vil fortelle til noen, så gjør jeg som oftest det. er det et bilde jeg føler jeg bør legge ut, så gjør jeg det. og om det er et innlegg jeg føler jeg bør skrive, så gjør jeg det. eksempel: copycat innlegget.

- elsker disney. filmene, disney channel, alt! 

- har egentlig lyst til å flytte vekk fra lillesand. 

- orker ikke skrive mer nå, fordi jeg skal legge meg.har du noen carefacts om deg selv?


22.05.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

17mai.

gratulerer alle sammen. 

dagen min har vel gått med til å gå i tog, være litt i byen med peeps, opp på borkedalskole leke drit, ut å se på borgertoget, hjem å spise, så til ernst med vetle,ida,dilshod,sofie og vebjørn. koselig!


og her er forresten tidenes styggeste bilde av meg å vebjørn i toget... HAHA ææsj.

hva gjorde dere på 17mai?17.05.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

exam

tross til at det er fredag 13, så kom klassen min opp i NORSK! vi har to eksamener da, bokmål og sidemål, men det gjør ikke så mye. nå har jeg ikke skole igjen før mandag om litt mer enn en uke! chillchill.. 

idag før vi besøk fra bergen, så jeg må tilbake til ryddinga mi. hva ville du kommet opp i? norsk (inkl. sidemål), engelsk eller matte? skriftlig eksamen altså. 


13.05.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

hei og hå

er fremdeles ikke særlig på bloggfronten, men av og til må jeg bare lage et innlegg. igår var jeg i byen og på cafe huset (sånn ungdomsklubb i lillsand), sammen med ida, dilshod, sander, vetle, hamad og masse andre randoms. herergud så care. hahaha. 

idag har jeg nærmest slitt meg gjennom. slet med å komme meg opp i morges. slet med å rekke skolen. slet med å GÅ til skolen generelt. slet med å ikke sovne mens jeg var der. slet med å følge med. slet meg rett og slett gjennom hele dagen. hvorfor? fordi jeg har fått de verste mensensmertene jeg noengang har opplevd! i tillegg tror jeg at jeg har fått litt feber, pluss at jeg hadde hodepine og var kvalm hele dagen. sutrsutresutre. og ikke nok med det! jeg skal på traffikalt idag, også en tur på ung OGSÅ skal jeg til ernst tror jeg. og dette skal jeg komme meg gjennom i livet med den fine formen min. LIFE<3 faen pain!!!!!!!!!!!


men nå kommer jeg for sent til traffikalt, hadeee!

noe sånt skjedd med deg?


10.05.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

det må vel til

jeg skal være helt ærlig nå. og jeg er sikkert dum som skriver dette på bloggen, men det driter jeg i akkurat nå. grunnen til at jeg ikke har blogga mye de siste dagene er fordi jeg har ikke vært i humør. grunnen til det er pga. kjæresten min. eller, EKSkjæresten min. igår ble det slutt etter litt over 10 måneder. jeg har det overraskende bra, faktisk. ikke fantastisk utrolig bra, men har det helt fint. jeg har heller ikke vært så utrolig trist etter bruddet, noe jeg synes er bra! jeg HATER å være drittdeppa, noe jeg har vært mye gjennom disse 10 månedene. er egentlig litt pokerface nå.. haha. jaja, enough about that. idag er planen å trene med Kaja på trendtrim(!!!!).. og kanskje gå litt med min kjære Mariann før det! imorgen er det traffikalt og ung med vanessasøti, og på onsdag skal jeg til kristiansand og møte mine puser! 

hatt det sånn noengang? noen planer til uka?

 


02.05.2011   HVERDAGSLIG   8 kommentarer

hva faen mangler

jeg har gått å fundert på hva det er jeg mangler i noen dager nå. først tenkte jeg: BRUS! men da jeg tok en slurk av den, merket jeg ingen forskjell. det neste ble: MAT! men da jeg lagde muffeluffer, og spiste de opp, ble jeg mett og fikk vondt i magen. så tenkte jeg: SOMMEEER!! men det er det jo her....da traff det meg: LINNEA!!! men da jeg gikk inn på bloggen hennes var det bare bilder og ingen tekst.... det er jo teksten som er gøy og lese på bloggen hennes... men det må være sondre. for idag har vi vært sammen 10 mnd, og jeg får ikke tilbragt dagen med han fordi han er i danmark...

bøtt laif gåos ånn! idag har vært helt greit. sånn helt vanlig pluss litt kjedelig. merker jeg tilbringer skummelt mye tid med gutten min, kjeder jo livet av meg når han ikke er hjemme. hva faen. egentlig.. men imorgen kommer han hjem, og da er han bare min!! 

jeg tror faktisk jeg skal lage HEADER nå... FAKTISK. omfg. ork.
sånn så jeg ut idag.

hva har dere gjort idag daaa? har dere noe som mangler.. ? 


24.04.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

homeee

kom hjem for litt siden, har dusjet og spist. nå sitter jeg på web med valipøz og skal snart se film og spise muffins med famen. wohooo. 


er nesten ikke snø der jeg tok bilde fra.. lol. vi skulle liksom stå på ski hver dag... jadda!

snakkes!23.04.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

liten pause

...til xøndag. er på hovden, og siden det er påske er hele nettet overbelastet. det vil da si, at nettet sucker akkurat nå. det blir ikke noe bilde heller, fordi det har hundre år å laste opp, og det sier vel litt? men snakkespå søndag, ha en fin påske videre folks! 


21.04.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

påskeferie

omg..ferie...deilig! på begynnelsen av skoledagen fikk vi påskefrokost, kake og påskeegg i lilla kartong. resten av dagen var bare gnom + prøven i samfunnsfag. ikveld aner jeg ikke hva jeg skal, har noen tanker, men vet egentlig ikke. imorgen skal jeg en tur på sørlandssenteret, forhåpentligvis med ida. skal handle noe greier for pengene jeg fikk fra brusdagen. så blir det bare chill, og hytte (............) resten av påskeferien. 


imorges.

hva skal dere i helga og påska? goood påske btw15.04.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

god dag? markos?

idag har jeg øvd til samfunnsfagprøve imorgen. men etter jeg hadde gjort det i noen timer, orket jeg ikke mer.. så jeg stakk på kino med pus! vi så hjelp, vi er russ. haha, den var awesome! 

så kom jeg hjem, øvde litt mer, og stikker til sengs om noen strakser. imorgen blir det trening etter skolen, også finner jeg nok på et eller annet med en eller annen senere. har ingen planer for kvelden. 


her er btw noe av det ida kom hjem til meg med, fra polen. CRUNCHIPS!!!! det er den beste chipsen ever.. det var egentlig 6 poser, men så tok ida 2 også spiste jeg 1 med henne og noen andre venner rett etter jeg fikk dem.. tehe.. 

har dere smakt chrunchips? har dere sett hjelp, vi er russ?
14.04.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

idag er jeg 16

som betyr at jeg kan ta heis!!! HELT ALENE!! dette har jeg ventet på hele livet! selvom jeg hater og ta heis. etter en traumatisk opplevelse på IKEA når jeg var liten, fordi broren min trykket på alarm-knappen. skal si jeg var hoven i trynet etter det. 

har hatt en fin dag så langt, søte gratulasjoner (ida brovig) og gaver. etter en dritkjedelig skoledag (forresten, de sang bursdags sang på SPANSK til meg.. jeg knakk av latter..) så var jeg på trening.. lol.. på trendtrim.. med kaja.. jeg trente liksom...

men det hjelper ikke så mye, fordi klokken 6 skal jeg på big horn i krsand med famen og spise meg feit uansett.

håper de har heis på bighorn.

GRATULERE MEG (A) ?13.04.2011   HVERDAGSLIG   5 kommentarer

seven pages

Hei! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, for så å stelle meg og møte ida. Ida kom nettopp hjem fra polen, så det blir kos å gå med henne. Idag var det også tentamen i norsk, og jeg skrev 7 sider.. jeg som pleier å skrive 3-4 sider. CREDS.


ida - julie


forresten, MAMMA har bursdag idag! Gratulerer mamsen, glad i deg!♥

SNAKKES


11.04.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

thank god, it's friday

endelig helg! har venta hele uka liksom.. haha. 

planen for helga: fredag - bursdag til min kjære. lørdag - kanskje senteret og bytte litt småting, også skal jeg med eline på kvelden. søndag - håper på å møte ida, som kommer hjem fra polen. ingenting avtalt, men bare håper. 


gammelt. 

hva skal dere i helga?


08.04.2011   HVERDAGSLIG   3 kommentarer

matte og regn liksom

hva faen er galt idag? mattetentamen PLUSS pøseregn? Mattetentamen gikk helt greit egentlig, har ikke kjempeforhåpninger til den, men det gikk iallefall ikke ræva. Har tenkt meg ut for å ta sol og litt sånn, men det er ikke så utrolig fristende når det regner så sick mye.. det slutter ikke heller liksom, har pøsregnet siden 11... håper det gir seg snart.. 


søndag.

tror jeg skal trosse regnet og bare gå ut... HADE.


05.04.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

good mornin'!

aaah, sola skinner.. føler det snart er vååår! eller det er jo vår, men det er jo snø ute enda..

etterpå skal jeg ned og synge hos guri på en sånn huskonsert som hun kaller det, sammen med de andre som går på sang og piano hos henne. så skal jeg nok hjem igjen, kanskje ta litt sol, ete også ikveld skal jeg i bursdag. blir nok gøy!
hahah lol..webcam in my <3.

hva skal dere idaaag?


26.03.2011   HVERDAGSLIG   2 kommentarer

varmt+tentamen

idag er og har det vært steike varmt her i lillesand. sollyset kommer fra vinduet og treffer meg, og det er så sick varmt at jeg holder på å dø.. hahha..


atm..

man kan se at jeg fremdeles har mye og blogge om, ja..

imorgen har vi årets første tentamen, wii! den er i engelsk, og jeg gleeeder meg! elsker tentamen, alle utenom matte da.. men liker å skrive, drikke brus og ete digg..

liker dere tentamen?


24.03.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

se opp

hei! idag rett etter skolen dro jeg til arendal med ida jeanine, for å besøke ei veninne på ungdomsklinikken. har savnet henne så utrolig! så vi var der fra ca 12-16. så tok vi bussen hjem igjen, og jeg sitter i sofaen og ser på se opp, mens jeg venter på at rundstykkene i ovnen er varme!


hva har dere gjort i dag?


23.03.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar

tema for bursdagsfest?

bursdagen min nærmer seg, og jeg lurer på om jeg skal ha tema eller ikke.. tenkte litt på dyretema, haha. er jo så lett og få tak i dyre-ører osv. men jeg vet egentlig ikke...


OM jeg skal ha dyretema, blir jeg nok pusekatt... tihi

KOM MED TIPS TIL TEMA? trenger det


21.03.2011   HVERDAGSLIG   8 kommentarer

hjemme

da var jeg hjemme, og skal snart stikke til sengs. dagen har gått til å rydde i hytta, sitte i bilen, ta sol, og være hos kjærestenmin♥

har fremdeles ''bloggtørke'' som dere sikkert merker.. men jeg skal prøve så godt jeg kan.


gammelt bilde, sondrepusen og jeg.

blabla ins spm og komme med. snx


20.03.2011   HVERDAGSLIG   Ingen kommentarer

bakken + ida har bursdag!

sitter nå i senga og venter på at vi skal dra i bakken. er på hovden btw.

ellers, har min kjære besteveninne IDA JEANINE bursdag idag! vi har hatt våre up's og ganske heftige down's, men vi er på en god plass nå! hater at jeg er på hovden, og ikke kan dra i bursdagen hennes ikveld.. hadde gledet meg sånn.. menmen... håper du får en utrolig fin dag, vennen! og ikke minst kveld! loveyaah!


haaha, et år gammelt.. ida og meg.

gratuler henne!!!
hva gjør dere i helga?


19.03.2011   HVERDAGSLIG   1 kommentar
hits