BACK TO BLONDE

Om litt beveger jeg meg opp til søte Celina på Cubus for å handle hårfarger! Jeg går tilbake til blondt. Skal innrømme at det blir trist å si hade til det mørke håret mitt, men jeg er så utrolig LEI av den blonde etterveksten. Jeg skal ikke bli like blond som jeg var før, altså platina. Men tenker heller noe likt min naturlige med en lys ombre og kanskje litt striper! Min naturlige hårfarge er en kald og mellomlys blondfarge nå, ettersom det jeg kan se i etterveksten. Jeg har jo ingen rødfarger i det hele tatt i min naturlige, og ettersom jeg har MASSE rødpigmenter i håret nå blir det sikkert et helvettes styr å få alt vekk. Men jeg har mine triks. Har jo gått fra mørk brunt til blondt 2 ganger før så jeg regner med å ta noe av den samme prosessen. Er jo mange som velger å gjøre det så vanskelig som mulig med 3 avfarginger og 6 blekninger. Jeg brukte tilsammen EN bleking og to stripinger sist gang. Hadde ca. lik lengde på håret den gangen. Etter dette tror jeg at jeg skal stoppe med farging en stund........Før håret faller av. Haha.

Såå da tenker jeg meg noe som dette, bare noen hakk lysere:  ÅÅÅÅ GLEDER MEG! Kommer nok til å bli en slitsom prosess, og håret kommer nok til å bli dødsslitt. Jaja, så lenge man er forsiktig og kurer det masse går det nok fint! 


10.05.2014   HÅR   5 kommentarer

DA VAR MAN BRUNETTE..

..igjen! Er fremdeles sjokkert over meg selv at jeg turte å gjøre det egentlig. Er enda helt sinnsykt uvant, så jeg skvetter alltid litt når jeg ser meg selv i et vindu, eller et speil osv. Men jeg er iallefall fornøyd, og fargen ble superfin! Skal farge gjennom en gang til da, fordi det kommer noen flekker i bakhodet mitt.. De er ikke sånn suuupersynlige, men jeg vil jo ikke akkurat ha flekker heller. Tok det igår når jeg sov over hos Kajamin, og hun farget det også - ombre! Har ikke bilder som viser det så bra, men det ble suuuperfint! Nå må jeg legge meg fordi jeg er syk og i tilegg skal på skolen imorgen. Loveit. 

Hva synes dere? Stor forandring iallefall! 


29.08.2013   HÅR   1 kommentar

BLIR GAL

Jeg sitter å stresser så sykt med hva jeg skal gjøre med håret mitt... Har INGEN aning på hva jeg vil gjøre med det, jeg bare vet jeg vil ha en forandring. 

Det som irriterer meg mest, er etterveksten min som kommer så utrolig fort ut igjen. Har kanskje dødsfint og lyst hår i 2-3 uker, så BAM har jeg plutselig en helt forjævlig stygg ettervekst. Ser helt ok ut med håret ned, men jeg liker ganske godt å gå med hestehale...men det er så jo sååå jævlig ut. Men det som suger med å gjøre en endring, iallefall med farge er jo at det er så horevanskelig å få håret tilbake til den fargen jeg har nå. Jeg merker jo jeg savner mine brunettedager litt, men jeg vet ikke? Hmm..

Jeg kommer nok ikke til å gå over til helt brunt hår igjen, fordi jeg føler selv jeg passer lyst bedre. Men en litt mørkere blondfarge og noen lyse + noen mørkere striper tror jeg kanskje kunne passet meg? Ca slik som tcmn's gamle hårfarge:Tror ikke man kunne sett etterveksten så godt da også :-)

Slik ser forresten mitt hår ut nå ca:

SEEEE ETTERVEKSTEN DA!!! Og ja, vet at bildet er sykt rødt og jeg ser skikkelig solbrent ut. Trolig fordi jeg var solbrent. Gadd ikke å redigere, haha.

Noen som har noen ideer? Og jeg kommer heller ikke til å klippe håret. Selvom jeg egentlig har sykt lyst på kort hår.. haha kommer bare til å angre..


27.08.2013   HÅR   1 kommentar

hair extensions bestilt!

Da har man bestilt hair extensions! Denne gangen skal jeg ha punktextensions. Microringer selvfølgelig! 

Er kjempeglad for at jeg bestilte rapunzelofsweden! Får med ekstra microringer, og en hairdonut. Pluss at det er ingen frakt (pga håret kostet over 1000kr) og ingen toll. Så prisen ble på 1190 for en startpakke hvor alt du trenger kommer med. Håret er 50cm, og 100gram. Noe som er helt perfekt. Vil ikke ha for langt hår, og det gamle clipon settet mitt var 113g tror jeg, og brukte ikke hele settet. Så dette blir perfekt tenker jeg! Det eneste som blir litt dyrere, er at jeg valgte å kunne betale i august, og det koster 45kr ekstra. Men det er jo ikke så mye. Så nå får jeg jo feriepenger, tilbake på skatten og har fått meg ny jobb. Så å få betalt tror jeg ikke blir et særlig stort problem. 

Må bare få klippet tuppene og farget ettervekst så blir alt bra! Gleder meg til å få langt hår igjen! 

 
link


28.05.2012   HÅR   2 kommentarer

punktextensions

Hei dere! Nå er klokka altfor mye. Døgnrytmen min er dass for tiden, heh. Faens ferier, men skal ikke klage. Uansett, siden jeg ikke får sove så ser jeg etter nye extensions. Jeg har så lyst på langt hår at jeg snart mister pusten. For dere som ikke vet det, hadde jeg fint og ganske langt hår i begynnelsen i 8.klasse, helt til jeg fant ut at jeg ville ha kort hår. Dummeste jeg har gjort. Så synes jeg at når man har langt og fint hår er det fint med litt fall i det, så jeg hadde ikke bruk for rettetang. Men ettersom jeg fikk kortere hår, fant jeg ut at jeg ville ha en rettetang. Også et dumt valg. Så nå er håret mitt blitt sånn halvlangt, slitt og ødelagt etter både retting, krølling, farging og eksperimenter med saksa. Jeg blir virkelig ikke fornøyd før jeg har langt, blondt og rett hår. 

SÅ... når det er sagt, så vil jeg ha nytt extensions. Jeg får jo endel penger om en liten stund, og tenkte å bruke litt av dem på extensions.  Ikke clipon denne gangen, men punktextensions. Har ikke råd til å ta det hos professionelle så har tenkt å kjøpe en sånn startpakke på rapunzelofsweden.no og fått en venninne eller min mor til å feste for meg. MEN jeg er ikke sikker på hva slags ''festemetode'' jeg skal bruke. Står mellom microringer, og nail hair. Jeg TROR jeg skal ha microringer, har hørt at det er bedre enn nailhair. Men jeg har null peiling på dette, så har spurt ei som har litt mer peiling og venter bare på svar. 

Tenkte denne pakken. Var en helt grei pris, og vekten (g) på håret så helt greit ut. Er jo 113g på cliponhåret mitt, og i denne pakken var det 100g. Jeg bruker jo aldri hele clipon-settet mitt, så det passer igrunnen helt perfekt. 

Her har jeg extensions fra luxushair, 75g og 50 cm (settet er 100g og 50 cm), så dere kan jo tenkte dere dette håret, bare litt tykkere:
 
Så er det noen med erfaringer med dette som kan gi meg noen tips? 


28.02.2012   HÅR   1 kommentar

ikke hat meg'a

jeg var dum nok til å klippe undercut idag. sjæl. det ble helt jævlig. men jeg kan iallefall skule den med å bare skifte skille.. åhr, hahaha faen.klippa litt for mye kanskje..hehehe jeg er smart


23.12.2011   HÅR   2 kommentarer

ny hårfarge?

vurderer skikkelig å skifte hårfarge, IGJEN. ikke til brunt, men til kanskje en litt mer askete farge. lysere, eller mørkere vet jeg ikke enda. men jeg liker også fargen jeg har nå. så er veldig i tvil! 


liker veldig godt isabelle strömberg sin hårfarge, men er usikker om den hadde passet meg. 

hva tror dere? lysere, mørkere, askete, isabelle-fargen, eller ingenting?


20.08.2011   HÅR   4 kommentarer

HAIR EXTENSION

har nå hatt en eller annen for for extensions siden 8 klasse nå, og på søndag bestilte jeg nytt ifra butterflyhairextensions. har bestilt DETTE. ca 50cm, 113gram, 11 remser i forskjellige størrelser. 

kan vise dere bilder, og fortelle dere om de andre gangene jeg har hatt extensions: 

1. Først så hadde jeg 6 enkle clips (hahahah) fra NILLE! LOL, var fittestygt.. og har ikke bilde av det, takkoglov.


2. Her har vi da mitt mesterverk av et hår i '09. kjøpte et syntetisk All-In-One extension fra Happyhair.se, og ble så irritert at jeg faktisk tok av clipsene på det gamle nille-håret, og klippet opp All-In-One'et og for da og sette på clipsene... hahahha! I tilegg var dette håret 60cm når det var urørt, og her har jeg vel klippet det opp til rundt 40. Hadde forresten ikke rettetang på denne tiden. Kostet rundt 400kr. Greit og bruke til en shoot EN gang, men aldrialdrialdri kjøp syntetisk til å bruke hverdagslig. 3. Så farget jeg håret brunt/svart og det gikk ikke lenge før jeg svidde etter nytt hår. Syntetisk denne ganga og, og fremdeles fra Happyhair.se. Dette kostet da rundt 200-300kr, og er clip-ons. Anbefales heller ikke til noe annet enn en shoot e.l. 


4. SÅ kom det en vakker dag hvor jeg innså at om jeg skulle ha extensions, skulle det være ekte. Dette er fra Luxushair.no, og jeg betalte 600-700kr for det (var rabatt når jeg kjøpte, det koster 950 nå). Dette håret var kinesisk, og det var utrolig lite i pakken syns jeg. Men så absolutt et bra extension, og kjøp ikke minst. Varte vel i ca 4 mnd. Men jeg behandlet det ikke så nøye som jeg burde. 


5. Her da med mitt nåværende extensions. Dette er også fra Luxushair.no, men da jeg kjøpte dette hadde luxushair akkurat skiftet til ny leverandør av hår, så det var ikke kinesisk men indisk. Merket forskjell på mengden hår iallefall, pluss at det ble ikke så slitt med en gang. Har hatt dette siden begynnelsen av januar, så nå er det forferdelig slitt, iallefall etter at jeg brukte det på hove! dette betalte jeg også 600-700kr for, fordi det var fremdeles rabatt. 


Her har jeg brukt extensionet over, pluss at jeg kjøpte to pakker extensions fra nille til engangsbruk for litt tykkere hår. Noe som ble insanet fint synes jeg! 
 


Her er da det nye jeg bestilte,bare at jeg bestilte i en annen farge. Er så godt å tenke på at det er 113gram, istedet for 70, og 11 clips istedet for 7. Altså, sammenlignet med det fra luxushair. Gleder meg kjempemye til det kommer i posten! 

Hvis dere har noen spørsmål ang.dette, bare kommenter! 

02.08.2011   HÅR   Ingen kommentarer

B TO THE RAIDbare gnom en dag. tycks?


02.06.2011   HÅR   2 kommentarer

håret mitt

ok som sagt for noen minutter siden, farget jeg håret. skulle egentlig bare ta ettervekst, men tok i hele håret heller. det ble lysere enn jeg hadde tenkt, men det går egentlig helt fint. er fornøyd, jeg. bortsett fra at jeg ser ut som et lykketroll, og håret føles ut som bomull og lukter hårfarge.
huff, ser ut som en liten unge idag. og btw, ja, jeg vet jeg skrev jeg ikke skulle farge håret mer..........

vad tycks?17.04.2011   HÅR   Ingen kommentarer

mine brunette dagervar brunette i ca. 10 måneder før jeg bestemte meg for å bli blond igjen. jeg hatet å få blond ettervekst. det er det styggeste som finnes! så jeg ville bli blond igjen, for å slippe det. hadde en stor trang til å farge/stripe/bleke håret i lang tid. men nå har jeg skjerpet meg, og håret mitt har blitt i bedre stand enn før. jeg har behandlet det med farge rundt 20 ganger, tror jeg. nå har jeg ikke stripet det siden oktober! har jo endel ettervekst da, men den er ikke så ille egentlig. ser noenganger tilbake på det brune håret mitt, og savner det noen ganger. men jeg vet og synes selv at jeg kler blondt best. matcher til både innsiden og utsiden! haha.

hva syns dere? blondt eller brunt?


15.04.2011   HÅR   1 kommentar

hår: brunt eller blondt?

hva syns dere, blondt eller brunt? :-)


10.01.2011   HÅR   13 kommentarer

pakke i posten; hairextensions


her har vi pakkeeeen, oog i den var det:
Hair extensions fra Luxushair. Når jeg var brunette, hadde jeg og dette håret, men nå har Luxushair skiftet leverandør, så dette håret har bedre kvalitet! Luxushair er norges billigste, og utrolig bra! Jeg betalte 599 for dette håret.

FØR;


ETTER;
tycks? prøvd extensions fra luxushair?


08.01.2011   HÅR   5 kommentarer

håret, før og etter bilder

FØR;

ETTER;

okei, det blir ikke så sick mye forandring.. og etterveksten gikk heller ikke helt vekk, så var ikke helt fornøyd denne ganga..men det hjalp litt iallefall!

hva synes dere?


20.12.2010   HÅR   1 kommentar

savner langt hår

åååeeeeehh, kan ikke kjøpe nytt hair extensions fordi jeg må spare til Paris og julegaver.. fml. neida. men jeg har så insanet lyst på langt hår igjen..


21.11.2010   HÅR   6 kommentarer

stripet håret


hadde det litt gøy med GIMP, ja;-)


håret mitt ble akkurat slik jeg hadde håpet, ikke for lyst og vekk med ettervekst. fikk vekk det meste. dessuten ble ikke håret mitt altfor slitt, som det pleier når jeg striper. takk gud for det..

like/dislike?


31.10.2010   HÅR   2 kommentarer

jeg savner IKKE brunt hår

men savner extentions! guuud!

blondi or brownie?


28.10.2010   HÅR   1 kommentar

hvilken hårfarge?


1. Brunt


2. Svart


3. Gyllenblond/ mørk blond


4. Lys blond
Hva likte dere best? 1,2,3 eller 4?


22.10.2010   HÅR   12 kommentarer

hey blondie


e r a s e  m e - kid cudi ft. kanye west

syns dere?...

20.07.2010   HÅR   5 kommentarer
hits