ÅRETS HOVE

Hva faen er greia mi? Jeg har ikke blogget om hove i år enda!

Etter i fjor ble jeg litt deppa over Hove ettersom det var blitt litt ''pusset opp'' der og ting var ikke det samme som før. Tenkte det skulle være positivt men det virket faktisk inn litt negativt på meg, uheldigvis. Så var det jo også dette med at jeg campet HELE hoveuka. Det er da tilsammen 6 dager. Jeg var ikke innom hjemme, og jeg var bare i Arendal sentrum 1 gang i løpet av uka og endte dermed opp utrolig sliten hele tiden. I tillegg hadde jeg gnagsår på begge ben fra første dag og måtte til røde kors boden og få ny bandasje hver dag for å kunne klare å gå i normale sko. MEN jeg var jo også hoveblogger! Noe som var en fantastisk kul opplevelse. 

I år er jeg litt mer nøytral til Hove. Jeg gleder meg utrolig selvfølgelig men jeg er nok ikke like stoka som jeg pleier. Jeg skal jobbe i kolonialen 3 dager også skal jeg prioritere og sove hjemme så mye jeg kan. Jeg synes også lineupen er litt ''døv'' i forhold til tideligere lineups. Men jeg skal selvfølgelig få med meg Disclosure, Savant, M.I.A, Clean Bandit, Lars Vaular, Lemaitre (de var helt sinnsyke i 2012), Madeon og mange mange fler! Tenker det blir en fin uke! 

Ellers er faen meg russetiden over! Og jeg savner det litt. Men helst det å kjøre rundt i godbilen vår.. Memories are forever! Jeg er også blitt ganske blond til nå! 


Lookie Lookie! 

Nå skal jeg kjede meg! Snakkes!


24.05.2014   HOVEFESTIVALEN   4 kommentarer

HOVEBLOGGER OG TIDEN ETTER HOVE

Yo. Ellerno.

Nå ligger jeg i senga i bare t-skjorte. Her i Lillesand er det SINNSYKT varmt idag, kanskje den varmeste dagen til nå. Idag har jeg vært ute i båt sammen med mamma, pappa og min bror etterfulgt av middag på Beddingen, en resturant her i Lillesand. Etter det måtte jeg gå i noe over 20 minutter opp til Helene (som forresten er 18 dag!!!) for å hente scooteren min som stod der fra igår. Kan love dere at svetten rant! 

Men til overskriften; det er mange av både kjente og ukjente som har lurt på hva som var frynsegodene eller ''premien'' om jeg kan kalle det det, men å være hoveblogger var. Først og fremst fikk jeg jo gratis bånd. Det vil si camping og pressebånd(som fungerer som et festivalpass bare at man har tilgang til pressekontoret). I tillegg fikk jeg fotopass med pit til hver dag. Jeg hadde selv bare fotopass to dager, og pit en dag. Noe jeg i etterkant angrer litt på. Men jeg kunne egentlig bedt om mer enn å stå i piten på Odd Future og få den øyekontakten med Tyler. Ubeskrivelig følelse. Fotopass og presseakkreditering kan man søke om hvert år, så jeg tror jeg skal søke til neste år. Vi fikk jo også tilbud om å intervjue et band, nemlig Enter Shikari. Men ettersom jeg ikke vet hvem de er, og jeg da egentlig bare hadde noen timer til å finne ut av det, så jeg takket nei. Men jeg tror egentlig at den største premien var å møte så fine mennesker som jeg gjorde! Det var også sinnsykt gøy å få sjansen til å blogge fra hove for blogg.no, og å gå rundt med pressepasset på brystet - som nå forresten henger på veggen hjemme! Hihi! Minnet er for stort til å kastes.


Vilde, meg, Ingvild, Stine og Chris - blogg.no standen! 
 
Når det kommer til tiden etter Hove er det DRØSSEVIS med bilder, intervjuer, videoer og sånne ting. Det letteste er egentlig å bare søke på både facebook, google, youtube og vimeo. På instagram er det jo også masse bilder og sikkert film og! Det er som er morsomt med dette er at plutselig snubler du over et bilde av deg selv. Jeg har funnet flere filmer og bilder der mine venner er med etter hove. Så det er bare et tips! 

Nå skal jeg klippe plenen (fml). Håper alle har hatt en fin helg! 


07.07.2013   HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

SISTE DAGEN

Som dere vet, var den siste dagen på hove en av de beste hele uka. Jeg hadde det egentlig helt sinnsykt fett! Tenkte å legge ut siste resten av bildene jeg har fra fredag. Ble faktisk tatt ganske mange bilder da. Har jo allerede skrevet hva som skjedde denne dagen noen innlegg lengre ned, så gjør ikke det her.


Årets henna tattiser ;) Neida. Hadde ikke råd til det jeg. Vali, Anders og Dilshod som har skrevet på meg.


Sissel med sitt Canon 1D. Hun har liksom DET kameraet pluss den iPhone 7'en.. Er så sinnsykt jelly! 
#campmari! Dette er da campen vi slo oss sammen med siste dagen! Fete folk! Selvom de stjal lampa vår.. Den grønne på teltet.*
Awww Jarand og Oda! 


#campjesus eller #campmyggspiral. Vi ble ikke helt sikre. Kunne kalt den #campbaconost også fordi vi spiste det hele tiden.
Haha, fikk sånne diamanter av en fra campmari. Hun het Mari. Sier vi. 


hahah! 


Han ser etter svulst.. Haha! 

Nå skriker hele famen etter meg, så jeg må stikke! Vi skal ut i båt :-) Heydå!


07.07.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

BILDER FRA OFWGKTA

Hei! Var som sagt sinnsykt godt å komme hjem igår, men til tross for at jeg hadde drukket 6 dager i strekk og 5 dager i strekk rett før og kroppen skrek NEI så dro jeg på fest igår også. Da var jeg hos min kjære Helene som fylte hele 18 år! Og hun hadde styrt i stand en utefest med benker, bord, velkomstdrinker og mat! Flinka! Men nå er det nok på tid med en ordentlig pause fra all promillen. Kjenner kroppen min er omtrent helt ødelagt.

Som jeg sa så hadde jeg jo bare tilgang til pixlr express når jeg blogget fra Hove, men nå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra Odd Future konserten i Photoshop! Mange av bildene er ganske kornete fordi det var så mørkt inne i teltet, og jeg ville jo iallefall prøve å få frem ansiktet på noen av bildene. Har også nesten bare bilder av Tyler. Men er det så rart når han er best? Meh.

Sykt. Bare sykt.


07.07.2013   HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

OPPSUMMERING - MOBILBILDER

DA VAR JEG ENDELIG HJEMME! Etter en både utrolig gøy og veldig slitsom uke er det helt sinnsykt å dusje i en varm dusj, spise god mat og ligge seg i senga. Jeg og Charlotte var såå klare for å komme hjem fordi vi var så grusomt slitne at vi satt på Celebration av Kool & the Gang på vei mot Lillesand. Tror det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å sitte meg ned på do jævlig lenge. Ikke for å være ekkel eller noe, men det var jævla herlig. Så spiste jeg noen skiver som også var helt sykt (har jo bare spist knekkebrød den siste uka), også tok jeg meg en lang og varm dusj. 

Vil bare si tusen takk til alle for blogg.no og hove som valgte meg som hoveblogger. Tok ikke nytte av alt det jeg kunne ha gjort, noe jeg sikkert kommer til å angre på. Grunnen til det er at selvom det var et ganske lett og gøy oppdrag ville jeg heller oppleve festivalen slik jeg har gjort de andre årene og dokumentere det i tilegg til å komme med gode tips og slikt som jeg gjorde før hove startet. Men jeg tenkte jeg iallefall skulle legge ut bildene fra igår! Tror nok mine favorittdager var onsdag (magisk dag) og igår/fredag! Onsdag var nok jeg på mitt fulleste, men hadde det helt fantastisk. Tror ikke jeg har fortalt veldig mye om de forkskjellige dagene så jeg skummer gjennom:

DAG 1 - Søndag
Jeg stod opp grytidlig, faktisk 8! Gjorde meg klar og ble hentet av Charlotte. Så dro vi innover! Da jeg skulle fikse bånd, møtte jeg også Ingvild for første gang! Søøte jenta! Håper vi møtes igjen en dag. Det tok litt tid før vi fant noe teltplass, men tilslutt fant vi en plass stor nok til alle 3 teltene vi skulle sette opp. Vi styrte helt sinnsykt med å sette opp teltet og vi brukte noe rundt 4 timer. Vi fikk litt hjelp av Heidi, Maren og en til jeg ikke husker navnet på (unnskyyyld) takkgud for det! Da vi endelig hadde fått satt opp teltet, og hentet de siste tinga skulle jeg dra å fikse skjenkebånd og drikke for kvelden. Det var ikke før jeg stod inne på kolonialen jeg innså at det var søndag og ikke lov å selge drikke. Så da måtte jeg snylte, noe som egentlig gikk tålig greit! Var ikke på særlig mange konserter denne dagen, men jeg fikk med meg Pandreas og Le Mar! Noe jeg er veldig glad for, ettersom de begge er utrolig flinke!


1. Meg og Charlotte i bilen på vei utover! 2. Måtte improvisere litt siden jeg glemte kamerareimen hjemme, haha. 3. Satt alene på campen med halvveis oppsatte telt mens Charlotte dro å handla gaffateip. 4. Tar bilder av meg selv på campen mens Maren og Kaja setter opp resten av teltet dems. 

DAG 2 - Mandag
Mandag var også ganske morro! Har ikke noe særlig til bilder fra mandagen, men vi satt iallefall opp pressenninga på campen! Mye improvisjon, teltplugger, tau og gaffateip måtte til - men vi klarte det til slutt! Det holdt ikke særlig bra når det blåste mye da, men sånn helt ok! Partytelt neste år kanskje? Etter det jeg husker begynte vi å drikke nokså tidlig. Jeg var endel på Camp Li, om ikke hele kvelden. Så møtte jeg Marcel, Marte og Anders! Sykt godt å se Marcel og Marte igjen, og kjempekos å møte Anders! Jeg var jo egentlig med Anders omtrent hele kvelden. Vi var på Honningbarna og CLMD sammen! Var også denne dagen jeg fikk så jækla mye tusj overalt.


1. #campmyggsprial/#campjesus vi kom aldri fram til noe. Under pressenningen har vi 3 telt. 2. Jørgen setter opp ballongene vi blåste opp! 3. Haha, Jørgen sov så tungt så jeg bad humu sette en flaske u hånda hans. 4. Vali og litt av meg! Søte pusen. 

DAG 3 - Tirsdag
Festivalomårdet var offisielt åpent og jeg gren. Var så sykt kjipt å gå gjennom handlegata uten særlig til penger å bruke... Men kvelden ble mye bedre! Macklemore og Modestep var desverre de eneste jeg fikk med meg.. Hater meg selv for at jeg gikk glipp av AlunaGeorge.. Jeg dro jo alene fra Kings of Leon fordi jeg var så sliten og satt i teltet en liten stund før Maren og Kaja kom. Så dro jo jeg ut å møtte Tor Inge, Alexander og JM og vi hadde det egentlig jævlig fett! Dansa på Kasino, løp rundt og sang blant annet Sunlight av Modestep - vi skulle jo på konserten liksom. Husker jeg var så sinnsykt forbanna fordi konserten var sååå forsinket. Men det var egentlig helt ok når de først begynte. La meg omtrent rett etter vi dro fra Modestep. 


1. Ali (2 chainz/YMCMB) og meg! 2. Etter jeg fikk fotopasset! Stolt. 3. Inne på pressekontoret, fine fotopasset. 4. Macklemore & Ryan Lewis! Syk konsert. 

DAG 4 - Onsdag
Sykt gøy dag! Husker egentlig ikke så mye fra dagen (hehe), men på kvelden satt jeg, Dilshod og Kaja i et av telta på Camp Li mens alle andre var på konsert. Og vi hadde en sinnsykt komplisert drikkelek som Dilshod lastet ned på mobilen sin. Men utrolig gøy var det! Appen het bare drikkelek tror jeg, men finner den ikke på apple store, så er nok bare til android eller hva han har. Vi satt iallefall kjempelenge med den drikkeleken, og senere dro vi og noen til på Rudimental. Tror kanskje Rudimental var en av favorittkonsertene mine. Hun som touret med dem og tok de kvinnelige vokalene var helt sinnsykt flink! Fikk helt frysninger! 


1. Hahaha, Charlotte sin egen tisseplass utenfor teltet. Gikk folk forbi hele tiden. Flau er hun iallefall ikke! 2. En gøy lyssnurredings som kunne fås kjøpt i handlegata en vei. 3. RUDIMENTAL♥ 4. Jørgen og Tord på The Lumineers! 

DAG 5 - Torsdag
På torsdag var først jeg, Charlotte og Sissel i Arendal en tur for å handle inn litt småting. Da jeg kom tilbake, var det rett i bloggeboden også tilbake til campen for å drikke. Så ringte pappa og sa at han stod rett utenfor hove og var på vei inn! Så da dro jeg og Kaja og møtte pappa og drakk smoothie på Fruktbar sammen med han og Kyrre! Har fremdeles ikke kommet over hvor gode de smoothiene var! Senere møtte jeg Ingvild for å dra ned til teltscenen og inn i photopiten på ofwgkta! Opplevelese for livet. Skulle ønske jeg tok litt smartere valg og dro i piten på en av de største konsertene og. Men jeg er egentlig sinnsykt fornøyd med den ene konserten. Tyler my man♥  Så stakk jeg med Kevin, Marita, Silje(?), Nikolai, Sissel, Ali og Simon på Frank Ocean. Jeg elsker egentlig den mannen, men fy søren den konserten var ikke særlig stas. Gikk jo ikke an å synge med, noe jeg synes er viktig i en opptreden slik at fansene kan synge med. 


1. Etter jeg fikk pass til photopiten. Stoka! 2. Frank Ocean konserten. 3. Alexander med #superswag brillene sine! 4. TYLER MY MAN!!! ååååå. 

DAG 6 - Fredag
Tror dette også var en av de gøyeste dagene. Dette var liksom igår, og jeg husker utrolig lite fra morgenen. Men vi pakket iallefall ned noen telt, spiste en god del knekkebrød med baconost (campingmust) og tok det egentlig ganske med ro. Så kom Jarand en tur til campen vår, og vi hadde en drikkelek han hadde på mobilen + fuck the dealer. Så måtte jeg og Jarand på dass og gjett hvem vi (egentlig jarand) snapper med oss fra doen? Paradise Oda! Til tross for folk sier hun er dum og gal, så synes jeg hun var en utrolig snill jente. Jeg fikk jo pratet endel alene med henne også! Så dro vi tilbake til vår camp, slo oss sammen med nabocampen som jeg velger å kalle #campMARI fordi alle der skrek Mari og introduserte seg som Mari. Noe jeg og tilslutt gjorde. Så koste vi oss der en stund. Senere dro vi til Camp Li, og deretter Calvin Harris! Møtte også på min eks fra 10.klasse som jeg alltid har synes er et nek, men som ser ut til å ha skjerpet seg en del. Det skal han ha. Møtte også på Anna Edwin/annais, Sarah Surland/sisteplass og Karim fra Paradise Hotel. Jeg og Aksel var også på Flatbush Zombies, men jeg var så ødelagt at jeg dro etter halve konserten. Var såvidt innom Camp Li før jeg la meg klokken 1. He-he. Fikk forresten skjenkebåndet mitt avkutta denne dagen fordi jeg hoppet over et gjerde ved inngangen for å gå andre vei enn der køen gikk....Haha wtf egentlig. 


1. Jarand, Oda og meg! Klare for drikkelek! 2. Philimena, Daria, Vilde og meg! 3. Philimena, Annais og jeg! Gøy #kjendis. 4. Meg, Vali, Sarah (sisteplass om dere vil) og Amanda på Asap! Gøy enda en #kjendis. 

DAG 7 - Lørdag
Idag våknet jeg av at jeg hørte mange folk utenfor teltet. Av skrekk og panikk trodde jeg klokken nærmet jeg tolv så jeg spratt jo opp, pakket sammen alle tingene mine, gikk på do og pusset tenna. Jeg hadde jo ikke strøm på telefonen, så jeg kunne jo ikke sjekke tiden. Så skulle jeg til kolonialen som åpnet 8 for å sjekke saldo og muligens få kjøpt noe frokost. Da jeg kom bort til kolonialen måtte jeg dobbeltsjekke åpningstid ettersom den ikke var åpen da jeg kom bort. Jeg spurte en vakt hva klokken var og til svar fikk jeg: ti over 7. Hvaaa faen tenkte jeg bare. Så fant jeg heller ikke Charlotte, så jeg endte opp å sitte inne i et bygg å lade telefonen - hvor det ikke er lov å lade telefonen egentlig. Fikk tilslutt tak i Charlotte, som hadde sovt på frivilligcampen og møtte henne og hennes nye australske venn Dean. Jeg snakket såvidt med han fordi jeg var for trøtt til å tenke og snakke engelsk. Så jeg snakket bare norsk jeg. Men kul var han! Så la vi oss i 9-tiden igjen og våknet rundt 10-10.30 av en tullete bergenservakt som løp rundt med grusom sirenelyd og megafon hvor han ropte: ALLE MÅ VÅKNE, OPP Å STÅ osv. Vi fant igjen vakten senere og sa at vi ikke likte han og at vi skulle planlegge mord :-) Tull ofc. Så dro vi hjem, og som soundtrack på vår store glede av å være en halvtime hjemmeifra satt vi som sagt på DENNE sangen på fult med alle vinduer åpne. 


Når jeg ser dette bildet av campen fra tidligere idag blir jeg stolt av at vi ikke rotet SÅ mye. Men så vet jeg at det var mye mer rot der jeg ikke tok bilde. Jaja. Vi later som! 

TUSEN TUSEN TUSEN TAKK for tidenes gøyeste, slitsomste og feteste uke! Gleder meg allerede til neste år. Kan love dere at jeg prioriterer å sove hjemme et par netter. 

Nå skal jeg hente en pakke på posten, så skal jeg nok hjem igjen å spise noe mer (dør av sult) også redigere resten av bildene fra hove! De kommer nok ut senere idag! :-) 


06.07.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

SYKT

Hei! Igår var jo jeg som sagt i fotograven/photopiten på OFWGKTA og det var mildt sagt en helt syk opplevelse. Tyler, som jeg absolutt elsker, stod en halvmeter i fra meg. Fy søren for en følelse! Var helt sinnsykt mange som ble bært ut av securitas fra publikum, så vi måtte jo flytte oss frem og tilbake en god del. Rett før konserten kom Pappa til festivalområdet en tur, så jeg og Kaja dro og møtte han. Så ble jeg noen kroner rikere! Haha! Tror pappa skal bot hit en tur idag og, håper på det! Da kommer de med båten og da er mamma også med om jeg ikke tar helt feil. Frank Ocean var jo også igår, men det var faktisk ikke så utrolig bra som jeg hadde håpt på. Han sang litt usynkonisert med musikken, så det var helt umulig å synge med. Pluss at jeg faktisk sovnet er par minutter. Etter konserten dro jeg og noen andre tilbake til Camp Li, og der var det heller ikke mye liv så da dro jeg heller til min camp og la meg. Tror klokka kanskje var rundt 01-01.30. Er veldig usikker på om jeg skal ha photopitpass idag og, men regner kanskje med det. Er ikke så mange konserter jeg vil ta bilder av idag, fordi jeg heller vil inn i crowden å danse. Det er så gøøøy! Men vi får se. Gleder meg iallefall veldig til Calvin Harris! Gledet meg jo enda mer til Porter Robinson men han avlyste grunnet sykdom. Som suger helt sinnsykt maksimalt. Nå er planen å drikke meg full, muligens hente fotopass også bærer det til (muligens) Miguel, Asap Rocky, Calvin Harris og Nause! Håper på en superfet dag! Er siste dagen idag også, så om det suger idag henger jeg meg. 

Jeg legger ut noen bilder fra Odd Future her nå, så kommer det mer imorgen. Har jo ikke noe redigeringsprogram på disse pcene her, så jeg fikser heller resten av bildene imorgen. Har jo bare brukt pixlr express til nå, og jeg hater det. Men men.


Her er da min PAPIII....


..og Kaja og meg som skåler med smoothies fra Fruktbarboden i Josteins Hage - som er noe av det BESTE jeg har smakt noengang. Alle burde prøve denne, uansett om de liker smoothie eller ikke. 

Og her er noen av bildene fra konserten. Vanskelig å ta bilder når det er så mørkt, og ikke lov å bruke noe blits. Derfor ble mange av bildene ganske kornete pga iso. 

Har ikke ord for hvor bra jeg hadde det når Tyler bøyde seg ned, og vi fikk øyekontakt i noen sekunder. Sykt. 

Nå skal det drikkes! Ha en bra dag til dere som er på Hove og ikke på Hove. Kødda. Dere som ikke er her håper jeg at sitter hjemme med angst og tristhet fordi dere ikke er her.  


05.07.2013   HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

OFWGKTA IDAG!!

Og jeg er superstoka!! Jeg husker godt jeg var på Odd Future konserten i 2011 i kanskje 20 minutter, men var ikke særlig fan av dem før etter hove det året. Men nå kommer de jo tilbake og skal lage masse liv i teltscenen! De begynner kl. 5 for alle som lurer på det! Ellers igår var jeg på Rudimental og det var HELT SYKT. Jeg filmet en god del, men med mobilen. Skal se om jeg får presset de inn i hovefilmen jeg skal lage når jeg kommer hjem. Er ikke helt sikker på om det blir veldig bra men vi får se! Jeg gadd heller ikke å fikse fotopass igår fordi jeg ble så sinnsykt full, og det nevnte jeg vel igår også. 

Idag var jeg, Charlotte og Sissel i Arendal sentrum for å handle inn litt drikke og mat, og jeg er nå HELT blakk. Har noen mynter jeg skal fylle på hovekortet i håp om at jeg får råd til noe iallefall. Og vi hadde Mc Donalds til frokost! SINNSYKT godt. Jeg kjøpte også med meg en tik tak til imorgen, og litt baconost. Vi har jo drøssevis med knekkebrød og bare pålegg jeg ikke liker igjen. Idag er det jo også Frank Ocean, Trusl, Phoenix, Crystal Castles og Chvrches. Og jeg gleder meg helt vilt! Tror dette blir den beste konsertdagen. Imorgen er det jo Calvin Harris og jeg håper så inderlig at han spiller noen gamle sanger. Jeg liker egentlig ikke de nye så utrolig godt. 


Sissel presterte å miste telefonen sin i vannbaljen til drikka vår, så da måtte hun levere den til reprasjon i Arendal og fikk dermed denne superfine iPhone 7! Jeg er så sykt jelly!


Her er vi på vei til parkeringa! Dette er Charlotte, min teltbuddy.


Mmmm<3 burger<3 


Søtt quote i solbrillene.


Verdens beste humu!


Dette er vel campen jeg oppholder meg mest på! Her er det omtrent bare gode og gøye folk! Supre! 


Havgløtt! Beste campen! 
Dette bildet tok jeg for 10 minutter siden! Vet ikke hvem som spilte her, men det var noe skrikemusikk. Aka musikk jeg hater og ikke bryr meg noe om.

Nå skal jeg ned til pressekontoret og fikse fotopass og se om jeg får tak i fotogravpass også. Tudelu! Blir nok ikke fler innlegg idag, men skal legge ut bildene fra ikveld imorgen! 


04.07.2013   HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

RAINY DAY

Hei! Idag er det ikke sånn superfint vær, men vi klarer oss likevel. Det har regnet litt til nå og det ser ut som at et bare blir mer senere idag. Jeg stod opp for litt siden, sov egentlig ganske lenge med tanke på at jeg omtrent var snydings når jeg kom tilbake til campen. Igår var vi jo på Macklemore, Kings of Leon og Modestep som var awesome. Jeg ble helt utslått etter Macklemore, så jeg var ikke særlig lenge på Kings of Leon. Jeg tror jeg stakk alene tilbake til campen etter to sanger, haha. Da jeg kom til campen vår så det mildt sagt HELT JÆVLIG ut. Det var drikke over alt, til og med små dammer i campingstolene. Satt vel alene der og spiste knekkebrød i 10 minutter før Maren, Kaja og Sissel kom. Etterhvert ble jeg jævlig trøtt og bestemte meg for å stikke ut å drikke mer sånn at jeg ikke kovna før Modestep. Som forresten var jævlig irriterende treige. De var over en time forsinka, og når de først begynte var det ikke så jævla stas heller. Hadde ikke med meg kameraet inn fordi jeg var full og derfor redd for at jeg skulle ødelegge det eller noe. Derfor legger jeg ut noen bilder fra campen igår og noen fra tidligere idag.

 
Klarte å glemme å ta på meg sokker første dagen når jeg gikk med støvler, som endte opp med at jeg fikk vannblemmer/gnagsår på begge beina. Derfor må jeg bort til førstehjelpsboden hver eneste dag å få bandasje og gnagsårplaster. Herligherlig.


Disse to bildene over er de eneste fra idag, så resten er fra dagene før! Håper været blir sånn imorgen også. 
Og ja, dette er forresten Ali. Han sa jeg skulle blogge om 2 Chainz og YMCMB. Derfor nevner jeg det bare. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om noen av delene, men nå slipper jeg det jævla maset hans iallefall. 

Jævla dårlig innlegg, men blir nok noe bedre imorgen. Håper vi. 


03.07.2013   HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

HANDLEGATEN

Tideligere idag var jeg jo som sagt en tur i handlegaten! Ifjor var handlegaten en liten, men tålig lang gate med alt fra mat til høyttalere til sko og øredobber. Men i år er handlegaten blitt utvidet og veldig mye mer rundt over alt. Josteins Hage er jo også blitt større, med fellesfrokost med supergod mat hver dag gjennom festivaluka. Noen av bodene i handlegata er Wildfox, Bikbok, Glitter (plenen), Rå Sushi, Music Angel, Crazy Neelde Tattoo (her kan man få ekte tattoveringer) og drøssevis med forskjellig mat/drikke-boder og to andre henna tattoo-boder. Jeg har ikke enda fått tid til å gå innom alle bodene, men regner med jeg får gjort det iløpet av uka. For de som lurer ligger Fruktbar smoothie boden midt i Josteins Hage. 

Jeg var innom den ene Henna Tattooboden for å ta årets henna, MEN så skulle hun engelsksnakkende dama der ha 250kr (!!!!!!!!) for en liten diamant på hånda. Hun var godt i gang med å prute, mens jeg som både hater og er helt elendig på det bare sa jeg måtte ta en telefon. Jeg gikk ikke tilbake, og har ingen planer om det heller. Å betale såpass for en liten diamant, det skjer bare ikke. Men dere som er flinke på å prute burde ta turen om dere vil ha en henna tattoo - et minne for 2 måneder. YEAH. 


Dette er vel det første du ser når du kommer inn på festivalområdet. Har har p3 bod, også ser dere tattoveringsboden litt lenger borte.


Her har vi som alltid en bod med sykler, der du kan lade mobilen ved å bare sykle! Synes det er så sykt kult og egentlig ganske greit. 


Hypp på yoga en morgen? Da kan du komme hit! Dette ligger rett over Josteins Hage. Hadde jo vært gøy å prøve ut en dag! 


Her har vi den nye Josteins Hage! Det har blitt sykt mye større enn vanlig føler jeg. Her får du tak i økologisk mat og drikke + boder til forskjellige organisasjoner. 


OG HER HAR VI TATTISSJAPPA! Ida kom med en gøy kommentar: ''Så rart egentlig, tenk når det kommer sånne fyllikker for å tattovere seg!'' Ja, tenk det liksom. 


Som alltid er det DRØSSEVIS med solbriller å få tak i. Her er et (veldig) lite utvalg. 


Dette er kanskje noe av det kuleste - spiselig papir! Og jeg synes faktisk det var ganske godt. Dere har kanskje smakt slike ufo-formete godterier med pulver inni? Dette papiret smaker sånn! Nam! OG det er gratis!


Den tradisjonelle veiviseren som alltid er på Hove. Om det er den samme som alltid blir brukt vet jeg ikke, men isåfall holder den seg godt! 


Sissel er stoka! Ellerno.


HJERTE. Denne boden må være den beste. Er tålig dyrt der, men det er så utrolig mye fine klær.


Som ifjor har Bikbok bod i år igjen! Har ikke vært innom der enda, fordi jeg ikke vil grine fordi jeg ikke har råd til en dritt. 


Litt av bodene rett vedsiden av Kasino - som jeg gleder ræva av meg til å oppleve i natt.
Her er den ''ekte'' handlegata! Dere som har vært på Hove før ser kanskje forskjellen på i år og i fjor. 


Noe av maten! Vaffler! 


Her står jeg å ser etter årets henna. Fant en jeg ville ha, men de skulle jo som sagt ha 250 for den.


Sissel og Marita i enden av handlegata! 

Regner med å ta en litt bedre tur innom imorgen og se om jeg finner noe jeg faktisk har råd til. Skjer nok ikke. Nå skal jeg rette håret, også skal vi begynne å drikke! JEHU! 


02.07.2013   HOVEFESTIVALEN   3 kommentarer

#STÆMNING

Hei! Nå har jeg nettopp vært en tur inne på festivalområdet for første gang i år! Og som alltid er handlagata noe av det feteste på hele festivalen. I år er den jo blitt utvidet og faktisk ganske mye større! Noen av de ''faste'' bodene er også blitt flyttet litt rundt omkring og det er faktisk ganske mye som ser annerledes ut. Vi var også en tur nede ved Hovescenen og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å gå på første konserten - nemlig Kings Of Leon halv 11. Konsertene jeg tenker å få med meg idag er Kings Of Leon, Macklemore, 2 chainz, AlunaGeorge(!!!) og Modestep! Er ikke så veldig mye mer interessant å skrive, så da får dere heller mer bilder! + handlegateinnlegget som kommer i 8-tiden.


Så er det jo Idas 2-dagers planlagte outfit! Klær fra random telt. Neida, det er fra Cubus. 

Følg med klokken 8! Håper alle på festivalen har det supert og alle som er hjemme har det jævlig :-)


02.07.2013   HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

CAMP HAVGLØTT

Halla! Nå sitter jeg i ''boden'' til blogg.no! Grunnen til at jeg ikke har fått blogget enda er fordi jeg trodde at det ikke var minnekortleser i disse pc'ene, ettersom det var det jeg fikk beskjed om. Men men! Vi kom jo altså frem på søndag og gikk rett i gang med å sette opp telt. Vi begynte klokken halv 12-12 og var ferdig i 4-tiden... Haha, jenter på tur ass! Etter det fikk vi fikset oss skjenkebånd og cashlesskort. Jeg glemte jo helt at det faktisk var søndag og jeg ikke fikk tak i drikke på kolonialen her, så jeg måtte snylte hele kvelden. Igår gikk iallefall litt bedre! Da fikk jeg handlet på kolonialen og drikket min egen drikke. Vi var jo på noen konserter både søndag og igår, nemlig Pandreas, Le Mar, Honningbarna og CLMD. Det var de eneste jeg fikk sett ettersom jeg tydeligvis prioriterer alkohol framfort konserter.. Haha! 

ELLERS, så har vi fikset den kuleste campen:

Den superstore pressenningen vår kom veldig godt til hjelp! Vi har 3 telt her inne, og vi har supergod plass! Noe som er superdeilig.

Siden det er veldig lite gøy å lese alt tullet jeg skriver, så legger jeg heller ut noen av de dagene vi allerede har vært her!


Nå skal jeg inn på festivalområdet og sjekke ut handlegaten! Kommer et stort innlegg om handlegata senere, så stay tuned! 


02.07.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

ANKOMMET

Hei! Ankom verdens herligste festival i halv 12 tiden og begynte å sette opp telt. Mye gikk skeis men det forteller jeg mer om imorgen!

Ellers skal jeg begynne å drikke nå også skal jeg møte Marcel! Jeg har også møtt Ingvild, hun andre hovebloggeren! Suuuperskjønn jente! Vi skal blogge mye bedre når vi får tilgang til presseområdet, nett og pc. Så kan legge ut noen mobilbilder jeg har til nå ettersom jeg mobilblogger!

Hahaha har glemt reimen til kameraet hjemme så jeg måtte improvisere litt.. Det er et tau elns til et telt vi ikke fikk bruk for :-) NÅ SKAL DET DRIKKES!


30.06.2013   HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

OFF TO THE RACES

ÅÅÅ HERRE JEG KAN IKKE TRO AT DAGEN ENDELIG ER HER! Dagen jeg endelig skal få komme meg ''hjem'' igjen! Jeg føler meg nemlig mer hjemme på Hovefestivalen enn noe annet sted! ÅÅÅ! Charlotte kommer å henter meg om 1 time og jeg har allerede dusjet og pakket litt! Har jo egentlig alt pakka klart, må bare hive det i sekken liksom! Så nå må jeg rydde litt plass på pcen min og minnekortet mitt for så å pakke den også. Hater egentlig at jeg må ha med pcen, men sånn er det! Har jo heller ingen sprit idag, så jeg må handle på kolonialen til ikveld.. Jaja, poltur senere i uka! 

Fikk akkurat en snap av køen inn til campingen og jeg begynte neste å grine. Trodde jeg var gal som skulle inn så tidlig. Tydeligvis ikke. Fikk forresten bare 4 timer med søvn i natt. Lurer på hvordan dagen idag kommer til å gå. 


Igår
 
HVEM ANDRE ER KLARE SOM FAEN??? 


30.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

FESTIVALSTILEN

Nå sitter jeg på hytta på Hovden (grin) og skal snart til å se på en film tenkte jeg. Før det vil jeg lage et innlegg om en suuperviktig ting - nemlig festivalstilen! 

Stikkord: crazy, neon, armbånd, denim, skinn, blonder, lettkledd, skjorter, tanks, mønster, converse, hårbånd, blomster, boots, nagler, hunters, bohem... and so on. 

Så egentlig alt mulig rart! En perfekt festivalstil for meg vil bestå av en lys nagleshorts, hvit genser/topp med blonder, boots, runde solbriller og blomsterhårbåndet mitt. Som nemlig er et av mine antrekk! Minus bootsa, for det har jeg faen ikke... Skal se om jeg får tak i før Hove starter. Så bohem som mulig rett og slett - det er flott det! Det som er så gøy med festival er at man kan kle seg opp i omtrent hva som helst uten at det på noen måte superrart. Blir så glad av å se folk som går med litt utfordrende klær! Ikke glem at handlegata har SINNSYKT mye fett tøy og tilbehør! ÅÅÅ gleder meg til å ta meg en handletur! 

Men iallefall så har jeg funnet en del bilder som viser en typisk kul festivalstil som jeg bare digger! Håper andre blir like inspirert som meg! 


Hvilket antrekk likte dere best? Åh, så mye fin inspirasjon! 


26.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVE: PAKKETIPS

Hei! Når jeg stod opp i dag så jeg sola igjennom vinduet, og nå? Nå er det overskyet..Great. Jeg sa jo jeg skulle lage pakkevideo, men jeg er aldri stelt så jeg tror jeg bare tar det i et innlegg istedet. 

Når det kommer til pakking, tenker man kanskje at det ikke er så veldig mye å tenke over. Man skal jo bare stappe tinga i en bag og slenge det inn i et telt uansett eller hur? Men om du vil ha den beste festivalopplevelsen er det faktisk mye å forbrede. 

1. HVA BØR JEG PAKKE I?
- Tursekk! Jeg regner med de fleste har en slik lang og stor ''pølsesekk'' man pleier å ta med på hytta eller på fjelltur osv? Det er som er så greit med å pakke i tursekk er at det er så mye greiere å bære, man kan feste både telt og sovepose på den og de har som oftest god plass. Man bør også ta med seg en mindre veske eller sekk til andre småting, og da kan det være lurt å pakke litt i den også. HUSK på at du sikkert ender opp med å bære ting som campingstol, poser med mat/drikke og du kommer sikkert til å måtte gå litt rundt på campen på jakt etter en perfekt teltplass. Grunnen til at man ikke bør pakke i bag er fordi det er mye verre å bære rundt på enn sekk. Tursekker er laget for å bære tunge ting på ryggen, og jeg har hatt opptil 5 store dunker med vann på ryggen uten problem. 

2. HVA BØR JEG TA MED?

 • Klær 
 • Plastikkbestikk, -kopper og -fat. 
 • ANTIBAC og dopapir (SUPERVIKTIG). 
 • Mobillader (kameralader også om du tenker å bruke kameraet masse). 
 • Telt, campingstol, presenning, sovepose, pute, pledd, liggeunderlag. 
 • Toalettsaker: Håndkle, undertøy, sminke, hårbørste, shampoo & balsam, tannbørste, tannkrem, sokker. 
 • Regnjakke og støvler (VIKTIG!!)
 • Digitalkamera (du får jo ikke speilrefleksen med inn på festivalområdet med mindre du er presse, og det kan være skummelt å la det ligge i teltet)
 • En liten veske til å ha med inn på festivalområdet (til mobil, penger, cashlesskortet osv.)
 • Egen mat (om du vil spare penger. Et lurt tips er å sjekke kjøkkenet hjemme etter mat som kan være greit å ha med. Grillmat er lurt og godt! Griller befinner seg rundtom på campingen)
 • Myggspray, solkrem, aloe vera krem, solbriller, bikini.
 • Kortstokk eller annet spill (greit å få tiden til å gå og ha til drikkeleker)
 • HUSK ID!!! 

- Pakk smart. Ikke dra med deg hele klesskapet ditt fordi du synes alle sommerklæra dine er så fine. Finn et antrekk til hver dag, typ. en shorts og en topp og ikke mer enn det! Du ender nok opp med å gå med noe av det samme flere dager. Ellers enn det når det kommer til klær er det lurt å ha med seg iallefall en bukse og en varm genser. Det er ikke alle kvelder det er like varmt! Ta også med et par med støvler og en regnjakke. Dette er lurt å ha på seg når du ankommer festivalen fordi det er det ''største'' du har pakket. Er litt unødvendig å bære på hunterene når du går med små tøysko. Husk at på festival kan man kle seg opp i nærmest hva som helst uten å bli dømt. Ta med den crazye toppen eller den superkorte shortsen du alltid har hatt lyst til å bruke! Husk også at det er stor sminkestand med strømtilgang og speil der du kan føne håret, rette håret og stelle deg! 

3. HVA BØR JEG LA VÆR Å TA MED?
- Alt det som ikke er lov å ta med er lurt å sjekke ut før du starer å pakke. Det er faktisk mye som ikke er lov å ta med, og det er kjipt å måtte kaste det eller legge det fra deg fordi du ikke får det med deg inn. HER kan du se hva som ikke er lov til å ta med på campen og festivalområdet. Unngå også å pakke med deg for mye klær og sko. Det er ikke superviktig å se smashing ut hele uka. For guds skyld, IKKE ta med høye hæler. Du er inni en skog i en uke, og slike ting hører ikke til der. Sko som converse og støvler er det beste valget. Jeg skal bare ha med mine hunters og converse. Er også lurt å velge vekk de nye conversene. Ta heller med det det gamle paret.

4. HVIS JEG HAR GLEMT NOE OG IKKE KOMMER MEG TIL ARENDAL, HVA GJØR JEG DA?
- Det er ikke vanskelig å komme seg inn til Arendal. Det går buss og båt nesten hele tiden. Sjekk tidene HER. Et tips kan også være å ta lokalbussen som pleier å stoppe rett ved festivalinngangen. Vær obs på at den bussen egentlig ikke vil kjøre rundt på vi hovefolk ettersom Hove har ordnet egen transport. Fergen er jo uansett noe som er gøy å få med seg. Om du likevel ikke kommer deg til Arendal, er det drøssevis med boder med ALT MULIG! Klær, sko, jakker, mat, drikke og tilogmed toalettsaker. Du finner nok det du har glemt enten på kolonialen eller i handlagata. 

5. NÅR BURDE JEG PAKKE?
- Begynn å tenk på pakkingen så tidlig som mulig. Det er nok garantert at du må ut på en liten (eller stor) handletur før festivalen. Er kjipt å begynne å pakke dagen før, og plutselig sitte i køen på vei inn til festivalen og komme på at du har glemt å kjøpe campingstol. Selv har jeg ikke begynt på pakkingen, men vi har jo allerede vært på handletur og jeg har begynt å tenke på pakkingen for flere uker siden. Jeg tenker å begynne å finne fram ting jeg skal ha med idag, vaske klæra jeg skal ha med om det er skittent og slike ting. Trist hvis favorittshortsen er skitten og du ikke har tid til å vaske den før du skal dra.  

Jeg har nok svidd gjennom de viktigste tingene nå, så sjekk ut Hoves pakkeliste HEEEER for masse mer nødvendigheter du bør ha med! Nå er det bare 5 små dager igjen til festivalen starter og jeg gleder meg så utrolig! Er alltid den samme faen-kan-ikke-tiden-gå-litt-fortere-følelsen som jeg får hvert eneste år før festivalen. Har fått en del informasjon fra både festivalen og blogg.no nå, noe som er herlig. Var stressa et par dager da informasjonen var veldig tynn. Jeg blir å få presseinngang til festivalområdet og camp, og skal nok oppholde meg en del inne på presseområdet. Både mine, og Ingvilds (datahjarte) blogginnlegg blir postet på hovefestivalen.blogg.no. 

Dere kan også følge meg for masse hoveoppdateringer både på VINE (Julie Storaas) og INSTAGRAM (juliestoraas)! Der kommer nok masse bilder og videoer! 


Kaja, Iselin og Jokke viser hvor glad man blir når man har pakket bra og ordentlig til festivaluka. Hahahha! 

Noen fler som gleder seg insane mye nå?


25.06.2013   HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer

HOVE: ÅRETS FESTIVALVORS

YOYOYO! Da kommer det enda et hoveinnlegg! Tenkte jeg skulle dele litt om festivalvorset med dere, ettersom det sikkert er mange som tenker ''ja skal sette opp telt og drikke, vet ikke helt hvem som skal opptre''. Noe jeg også tenkte, men not anymore! Jeg har hørt litt på musikken til de som kommer på festivalvorset og jeg er helt slått ut. Det er så utrolig mye fett! 

For starters kan jeg dele litt info med dere om de to første dagene til dere som ikke vet så mye. Campen åpner tidlig om morgenen, nemlig klokken 8. Da planlegger jeg og Charlotte å allerede stå i køen. Noe som er lurt å gjøre hvis man vil ha en god teltplass. Når det kommer til mat og drikke så skal kolonialen åpne søndagen, husker ikke helt når klokken men regner med den åpner noen timer etter campen er åpen. Husk at det er griller rundt om kring på campen så det er jo bare superlurt å snappe med seg noe grillmat og noe øl på lørdagen og heller grille seg noe mat. Matbodene rett ved kolonialen er også åpne på søndagen om det ikke har blitt endret på? Ifjor kunne du få tak i pizza, burger, pølse og tacoloff om jeg ikke tar helt feil. Er også flere diverse boder inne på campingområdet. 


high-five for festivalvors'a chrissibåi! tatt mandagen ifjor!

Til alle som lurer på hvor de burde sette opp telt så vil jeg anbefale Camp Sommerfugl og Camp Havgløtt. Havgløtt er nytt i år, og var en del av Camp Sommerfugl i år. Begge campene er dermed vedsiden av hverandre. Camp Sør og Camp Frivillig er også helt ok campinger, men hold dere unna Camp Smørøyet. For dere som har sett litt bilder og film av festivalen har sikkert sett den ene campen med masse søle? Ja, det er Camp Smørøyet. Frivilligcampen er også litt sølete når det regner men faktisk helt greit å bo der. Der er det også alltid ledig plass lengst så om dere er sene med teltoppsettingen burde dere ta en titt der. 

SØNDAGEN

ROCKEBANDET ÆNDAL
...Som alltid er Rockebandet Ændal på plass på festivalvorset. Jeg er ikke så superfan av sånn musikk så jeg beveger meg nok ikke dit i år heller. Men det er lokal musikk, og verdt å få med seg om man liker den type musikk!

KLEPP
...kommer rett etter og spiller musikk i mange forskjellige sjangere. De kom videre i hoveslaget i år, og er fra agder. Har ikke hørt noe av dem enda så kanskje jeg skal sjekke de ut?

PANDREAS
...Er en gutt fra Ulstenvik, bosatt i (verdens beste by) Bergen. Musikken hans er noe av det fineste og harmoniske jeg har hørt og jeg gleder meg til å høre han live! 


YOGUTTENE
...Er en rappegruppe fra Bergen og kan minne noe om A-laget. Fresh og fet musikk!

DEATH BY UNGA BUNGA
...Enda et rockeband. Som dere sikkert har skjønt er ikke jeg en slik rockeentusiast. Men for dere som liker det, har dere noe å se fram til!

LILLA NAMO
...Om det er en jente eller en gutt har jeg faktisk ikke peiling på. Men dette mennesket kommer fra Sverige og har jobbet med både Looptroop Rockers og Petter, som jeg begge digger! Har lyst å sjekke ut Lilla Namo bare for å se hvordan han/hun ser ut. HE-HE.

PROVIANT AUDIO
...Er rett og slett bare deilig musikk. Er en slags rolig form for disco, og rett og slett bare elskbar musikk!

LE MAR
...Denne 96-er gutten er nok det jeg gleder meg aller mest til på festivalvorset utenom CLMD. Jeg blir så sinnsykt imponert av musikken denne gutten har laget, iallefall til å bare være 17 år gammel! For meg høres han helt professionell ut! GLEDER MEG!MANDAG

DJ CHALI
...Allerede klokken 3 får vi musikk! Wii! Har hørt veldig lite av han, men han er tydeligvis ganske stor! Han har jobbet med mange kjente og er programleder på Goodshit Radio! Gleder meg til å høre. Håper det er bra, haha!

ELISE VATSVAAG
...Når man hører navnet tenker man litt sånn ''nei faen nå er det noe countrydritt på gang her''. Men det er det absolutt ikke! Her snakker vi litt sånn indiepop/elektro og faktisk sykt fin musikk! Gled dere! 

TAMMIE TAMBOURINE
...Vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive dette, men kult var det! Litt sånn kul og rolig rock. Blir nok fett!

SMIDIG
...Okei, jeg liker ikke musikken. Men han er fra Høvåg og jeg har en del venner som synes han er fet. ''Norges beste, norges beste, følår mæ som norges beste!'' Blir nok stemning! 

AWAY
...Råfin musikk! Her snakker vi indierock til de grader! Da jeg hørte sangen dems, William, ble jeg omtrent frelst. 

TUBA TUBA
...Nei, vi snakker ikke korpsmusikk. Dette er noe av det kuleste jeg har hørt. ''Tegn til musikken'' er faktisk utrolig kul! Stemningsmusikk til tusen! 

HVITMALT GJERDE
...Har bare hørt den ene sangen de har på spotify. Kan minne litt om sånn gammelrock. Tenker på strand og havet når jeg hører ''surfer med jesus''! 

CAZADORES
...''Dancer'' er definitivt en festivallåt! En sånn typisk sang jeg tenker på når jeg tenker festival. Verdt å få med seg! 


HONNINGBARNA
...Enda et band med musikk jeg ikke kan fordra. Men tross til det, er sangen dems ''Til Ungdommen'' min favoritt. Er det bare meg, eller er honningbarna på hove hele tiden? Haha! 

CLMD
...Trenger jeg egentlig å si noe? Dette må jo være skandinavias råeste duo! Da jeg hørte ''Black eyes and blue'' for første gang ble jeg seriøst FRELST! Det var omtrent den eneste sangen jeg hørte på i flere uker! Gleder meg så sinnsykt til de kommer ut med noe nytt. Er vel et album på vei? Dør inni meg hver gang de slipper noe nytt. Så har de jo konsert på onsdagen også på teltscenen. Dobbelt opp er virkelig IKKE galt! 


 Har også laget en spilleliste til festivalvorset som dere kan sjekke ut HER HER HER HER HER OOOOOOOOOG HER. 

Flere enn meg som er SUPERSTOKA på festivalvorset? JA TIL Å BLI UTSLÅTT FØR SELVE FESTIVALEN STARTER DA! Hahahha. 


22.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

VIDEO: INNKJØP TIL HOVEUKADer har dere den! Veldig rotete filming, og jeg glemte å filme på butikkene inne på senteret. Men har ser dere iallefall hva vi handlet til uka! Kanskje dere fikk noen tips til hva som kan være lurt å ta med seg :-)

 


19.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVE VIA VIMEO

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favorittfilmer av Hove fra Vimeo. Får helt sinnsykt stemning av dem, og gleder meg bare enda mer når jeg ser disse. Håper det gir dere litt av festivalstemningen også! 


Denne her er nok min favoritt!

*gledeseg*. Imorgen skal jeg og Charlotte inn til sørlandssenteret for å handle inn til festivalen. Tar med kameraet fordi jeg skal som sagt lage en liten film utav det! Vet ikke hvor gøy den blir, men kan jo være interresant for noen? Eller? 


18.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVEBLOGGER

Nå blogger jeg fra mobilen ettersom jeg befinner meg på vors/fest! Men ville bare si at jeg fikk en telefon fra blogg.no istad, og jeg ble plukket av juryen som hoveblogger! Så da er det meg og Ingvild/datahjarte som skal dekke festivalen for blogg.no! Er såå utrolig glad nå! Tusen takk til alle som stemte også, blir så glad å se at jeg faktisk har venner <3 haha! Takk til juryen også som plukket ut lille meg!

Haha, meg og humu for litt siden! Veldi fint bilde!


14.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HJEEEELP MEG!!!!

Okei, jeg har nå blitt tatt igjen i konkurransen! Og det rett før vinneren kåres. Noe som suuuuger maksimalt! 

Dere har sikkert sett litt av mitt konkurranseinstinkt og hvor mye jeg virkelig vil vinne dette. Kan jo nevne noe av det jeg har gjort for å få stemmer:

 • SPAMMET som faen på facebook, twitter og instagram.
 • Ringt til folk for å få dem til å stemme på meg
 • Sendt melding/mail til folk for å få dem til å stemme på meg
 • Spurt både kjente og ukjente på fest og på gata om de kan stemme på meg.
 • Minnet på alle jeg har vært med og snakket med at de må stemme på meg
 • Laget to bannere til bloggen med link
 • Skrevet utallige innlegg om det her på bloggen
 • Skrevet ENDA fler statusoppdateringer
 • Skrevet til folk i chat 
 • Lagde en slik grusomt irriterende chatroom greie med ca. 300 mennesker for å få dem til å stemme
 • Stemt som bare faen selv.

Så der har dere det! Det der har vært mitt liv denne uka. Noe jeg synes er litt småirriterende er at Maddepaddee har skrevet på sin blogg at folk skal stemme på hun som leder over meg nå. Don't get me wrong, jeg hadde nok gjort det samme selv men det er jo litt kjipt å ikke ha en venn som toppblogger eller lignende som kunne gjort det samme for meg. Men sant skal være sant, jeg har virkelig jobbet for å sanke stemmene jeg har fått. Og jeg er kjempe takknemmlig for alle stemmene jeg har fått om jeg vinner eller ikke. Men det har gått utrolig mye opp og ned de siste timene, så det kan jo være alt snur seg imorgen?


ALLE SOM STEMMAR PÅ MEG SKAL FÅ SEI EIT SAMLEIE! Haha, neida! Men blir suuperglad! SISTE INNSPURT NÅÅ! 


 


14.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

STEM STEM STEM!

Da er det ikke lenge igjen før hoveblogger konkurransen avsluttes. Omtrent 19 timer! Jeg er fremdeles i ledelsen, takk gud og jesus og alt, men de andre tar innpå! På tross av at en av jentene har fått hjelp av en toppblogger og at en annen har fått hjelp av en paradisedeltager så ligger jeg enda best an. Egentlig skjønner jeg ikke det helt, men er veldig takknemmlig for det! Blir jo også litt stresset når jeg ser at jeg snart blir tatt igjen. Men men! 

Håper virkelig at det er noen søte lesere her som vil stemme på meg! Har vel nevnt før at man kan stemme en gang i døgnet? Snart 800 stemmer! AMAZING! Hvis det er noen som lurer på hvorfor jeg burde vinne, kan dere bare tykke på ''HOVEFESTIVALEN'' i kategorimenyen! Det står det masse om hvorfor jeg burde vinne :-)


Ida, Ernst og meg på Hove i 2011! 


Ellers da? Nei jeg har jo klart å bli dausjuk... JÆVLA BRA.  Til helga, som begynner imorgen(!!!), har jo jeg supermye planer. Imorgen blir det en slags YEAH-ENDELIG-FERDIG-MED-EKSAMENER-OSV-fest hos en kompis, på lørdag er jeg invitert hele 3 steder og vet ikke helt hva jeg skal. Men jeg skal iallefall på barhopping med noen gode mennesker senere på kvelden. Er bare før det jeg ikke vet hva faen jeg skal gjøre. Og på søndag er det grillings og avslutning for trinnet hos en i klassen. Så GUD VÆR SÅ SNILL Å LA MEG BLI FRISK!!!
 

HUSK Å STEMMEE!!! ♥ 


13.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

#HOVE2012

Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra Hove ifjor! Alle bildene er ute på Instagram, derav hashtagen i overskriften! 

BTW! Nå er det bare et og et halvt døgn igjen til hoveblogger konkurransen avsluttes! Setter stor pris om dere vil stemme på meg fram til da! Er snart oppe i 700 stemmer og jeg leder fremdeles. Har egentlig ikke ord for hvor glad jeg blir hver gang jeg går inn å ser på stemmene jeg har fått. Noe jeg gjør en gang i minuttet eller noe. Så er vel glad hele tiden, haha! 


Her er jeg superklar for årets store høydepunkt! Husker jeg satt og ventet på at de andre skulle komme å hente meg. Hadde litt tid på hånden til å krølle håret før jeg dro. Jeg hadde jo microringextensions ifjor som dere ser. Ikke til å anbefale egentlig. Clips er mye greiere! Kan jo legge ut en ''hårhistorie'' senere om noen er hypp på det? 


Meg, Charlotte og Helene i bilen på vei inn til campen! SUPERSTOKAAA! Humu sitter også i bilen men vi ville ha henne med på bildet. Neida. Hun sitter foran med sin mami! 


Verdens herligste bestevenn og meg som gnomer i teltet! Søndagen var jo så kjedelig fordi jeg ikke hadde drikke og det ikke var så mye å gjøre. Men det blir det jo i år! Festivalvors x 2 dager! Stoka! 


Er vel et must å ta bilde av hånda også når man er på hove? Eller er det bare meg? De fleste fresher jo opp med kule armbånd, som jeg også gjorde. HOVEBÅND<3 Klipper alltid mine av når jeg kommer hjem da, fordi det klør så sinnsykt. 


Jeg og Heldal som har tatt årets henna tattoos! DET er iallefall et must! Jeg har potene og hun har noten! Lurer på hva jeg skal ha i år mon tro..


Team Me på Amfiscenen! Tror dette var den første konserten på festivalområdet jeg var på. Åh det var magisk! Det øyeblikket da de kastet ut alle ballongene over publikum var helt utrolig! Jeg hadde jo gledet meg skikkelig til å høre ''Show Me'' også hadde jeg glemt hva den het på konserten. Så møtte vi på Sofie og Jasmina og de gledet seg også såå til en sang og de hadde også helt glemt hva den het så jeg trodde jo automatisk det var samme sang det var snakk om. Så spilte de ''Show Me'' og jeg bare JAAAAA WOOOOOHOOO DER ER DEN!! Og de bare står der og ser rart på meg. Hahah! Sangen de gledet seg til var ''With my hands covering both of my eyes I am too scared to have a look at you now'' Må jo være lengste tittelen på en sang. 


Lana Del Rey konserten! Var så utrolig fint! Var ikke der så lenge ettersom vi skulle se Flux Pavillion som begynte midt i hennes konsert. Hørte kanskje sånn 4-5 sanger før vi måtte dra. Jeg var jo helt sinnsykt hes så var helt hjerteknusende og ikke kunne synge med. Mistet faktisk stemmen dagen etter.


ÅÅÅ jeg elsker dette bildet! Det sier så mye om stemningen og egentlig bare Hove generelt. Meg, Stine og Adrian pluss 3 randoms vi ble buddys med i køen på vei inn til Wiz konserten. Husker at vi etterlot Adrian i handlegaten og han måtte stå der skikkelig lenge å vente på at vi kom tilbake igjen, hahah! 


Snoop Doggy Dog! Jeg stod først kjempelangt foran, men jeg måtte bare løpe ut igjen fordi jeg ble så sinnsykt varm og kvalm. Var uansett mye gøyere og kunne danse og synge rundt omkring litt lengre bak.


Dette var på en eller annen metalkonsert. Lurer på om det var Lamb of Gods? Var iallefall alt for fælt for min smak, så var der ikke særlig lenge. Er jo typisk sommer å ta bilde av bena slik som dette. Jørgen sin vannblemmefor på siden der. Også er det Christopher som gikk helt illuminati på meg, haha! Jeg fikk faktisk skille av de tegningene, så gikk rundt med to store trekanter i noen måneder. Den sprittusjen var jo helt waterproof og såpeproof...


Enda en ballong fra Team Me konserten! ÅÅÅ stemning! 


OG ENDA et bilde fra Team Me! Elsker stemningen i dette bildet også! 


Dette er nok det kuleste lysshowet jeg noengang har sett med egne øyner! Dette er da Skrillex! Ligger sikkert noen videosnutter på Youtube av denne konserten, så hvis dere vil se er det jo bare å søke opp. Husker Ida var så kvalm fra dagen før at hun ikke klarte å bli med denne dagen. Hun hadde jo vært så kul å bonga altfor mange øl. Luringen! Denne konserten er iallefall noe jeg aldri kommer til å glemme! Dere som er venn med meg på Facebook kan også sjekke ut klippet jeg har lagt ut av konserten! 


Dette er første dagen festivalområdet åpnet om jeg ikke tar helt feil. Man ser jo på bildet at det ikke er noe søppel, så det MÅ jo nesten være det! Haha. Noe av det beste med festivalen er å ta seg en rolig tur rundt omkring inne på festivalområdet tidlig på morgenen når det åpner. Superdeilig. Det er Hovescenen dere ser her. 


Superdårlig bilde, men dette er fra kanskje den gøyeste konserten jeg var på, nemlig Lemaitre! Jeg var edru ettersom det ikke var et menneske som kunne handle for meg den dagen da alle var i Arendal eller en annen vei. Konserten var jo ganske tidlig på dagen. Men den var iallefall sinnsykt gøy! Skulle ønske Lematire kom på hove i år også, men.. Kanskje til neste år?


HAHA! Malen og jeg på Mac Miller! Her har jeg nesten blitt edru igjen ettersom jeg hadde begynt å drikke tidlig på dagen. Er også brus jeg har i koppen min siden jeg var jo 17 ifjor. Malen har også et svært sår i panna fordi hun klarte å tryne. Lur! 


Fotballbanen på campingen er jo et helt herlig sted da! Er mange spiller fotball her på dagen, og mange som soler seg! Her satt vi og drakk et par ganger ifjor vi også. Deilig! 


Enda et bilde fra Skrillex konserten! 


Også et bilde jeg lenge har lovet! Meg og selveste EMELI SANDE! Dette var etter intimkonserten hennes på Flekken! Marcel som har tatt bildet. Er jo verdens styggeste bilde av meg.. Skjalv jo i HELE kroppen, til og med ansiktet der jeg stod... 

Mange bilder poppfulle av gode minner! Gleder meg så til hove nå! 18 dager to go! 

12.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

200

Da har stemmene rundet 200 og leder med 204 stemmer! SUPERgøy! Er så gira når jeg leder sånn at jeg får helt panikk! Hahah. Men for å muligens sanke noen flere stemmer så skal dere få en smakebit av hva bloggen kommer til å inneholde om jeg vinner.

*Film - innhandlingstur til hove
*Film & innlegg - pakking og pakketips
*Innlegg- Oppdatert festivalguide
*Innlegg - Oppdateringer og bilder fra festivalen daglig
*Film - Oppsummeringsfilm fra Hove! Muligens 2. 
*Innlegg - Bilder fra festivaluka.
 
Om jeg vinner blir det jo nok en del mer, men det får vi se om i det hele tatt skjer!

 
BERRE RANDOM. 


09.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

STEM PÅ MEG SOM ÅRETS OFFISIELLE HOVEBLOGGER!

YOO MAMAS! Jeg ble plukket ut som finalist i Hoveblogger-konkurransen og jeg trenger masse masse stemmer! Som sikkert mange av dere allerede vet er jo jeg suuuupergira på alt som har med Hove og gjøre, så derfor hadde det vært så altfor fett å vinne. Har sendt rundt meldinger, bilder, oppdatert statusen på fc, lagt ut linker her og der og spurt rundt.

Man kan stemme 1 gang hver dag og jeg trenger så mange stemmer som bare mulig! Håper at dere vil stemme på meg! På forhånd, MASSE MASSE TUSEN TAKK! 


07.06.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVEGUIDEN

Da kommer det et innlegg jeg lenge har lovet, nemlig Hoveguiden! Om dere ikke har fått det med dere så blir i år mitt fjerde år på hove, og jeg gleder rompen min av meg like mye hver gang! Det er ingenting som oppnår den følelsen jeg får når vi kjører inn på parkeringen hvert år og alt ser likt ut som året før. Ingenting som er føles bedre enn når jeg står i køen på vei inn til campingen. Det er virkelig paradis på jord. Så jeg vil veldig gjerne dele mine erfaringer, tips og meninger med dere! 

KORT INFO
Hovefestivalen er en festival på Tromøya i Arendal. Den varer i omtrent en uke (søndag-fredag pluss litt på lørdagen) der hvor uken er delt opp i festivaldager og festivalvorsdager. Til vanlig har alltid mandagen vært festivalvors, men i år blir det festivalvors søndagen også! Noe som er helt rått ettersom det pleier å være litt lite å ta seg til på søndagen etter man har satt opp telt osv. Festivalvorset foregår på campingområdet hvor det pleier å være konserter på P3-scenen. Ifjor var det LidoLido, Sirkus Eliassen og Antichrist som rocket festivalvorset. Noe nytt i år er også at selvom du ikke har festivalpass/campingpass så kan du også ta del i festivalvorset! Det finnes da egne billetter for dette. I år blir området rundt p3-scenen kalt Plenen, og er som sagt åpent for alle. FESTIVALOMRÅDET & HANDLEGATEN
Festivalområdet åpner tirsdagen, og jeg anbefaler alle å ta seg en tur om morgenen når det åpner. Da er du først ute i bodene i handlegatene og kan være sikker på å stikke av med noen av de beste godsakene som handlegaten har å tilby. Jeg synes selv at handlegaten og alle bodene er noe av det gøyeste på hele hove. Her finner du ting du ellers ikke finner i vanlige butikker. Selv har jeg brukt veldig mye penger på handlegaten og har stukket av med noen råe sko fra footway, singlet fra wildfox, tre forksjellige henna-tattoveringer (i år blir det mulig å ta ekte tattovering også!), solbriller, jack daniels tee, tørrshampoo jeg aldri har sett noe annet sted (som er et must på festival) og andre forksjellige gøye ting! Det er også utrolig mye interresant mat å få tak i her. Indisk, kinesisk, økologisk, kebab, burger, tacobaguette og mye mer! Vi pleier også alltid å kjøpe masse pizza i en av bodene mellom campingen og festivalområdet. Den er så utrolig god! Bikbok deltok også med en bod på hove ifjor, som kanskje jeg vil si at var min favoritt selvom jeg ikke handlet noe (fattigbarn). Var innom flere ganger. Hele handlegaten blir også utvidet i år! Spennende!

I år blir det også fellesfrokost med servering i Josteins Hage! Det er en utrolig fin plass ''for kropp og sjel'' som hove selv skriver om hagen. Jeg skal jo selge smoothie der i år, så dere må komme å hilse på! Den smoothieboden er det Fruktbar.no som har og jeg kan bare si med en gang at jeg er utrolig spent på å smake på smoothiene jeg skal selge. Fruktbar holder jo til i Bergen, så det er litt vanskelig å få kjøpt ettersom jeg ikke lenger bor der. Men min familie hadde kjøpt seg smoothie der på 17.mai og de sa iallefall de var utrolig gode! Alle smoothiene er økologiske og laget fra bunnen av uten noen helst tilsettningsstoffer. Ta dere en tur innom nettsiden til fruktbar og se på menyen! Ser så utrolig spennende ut med masse forskjellige smaker og farger! 

SCENER
På Hove finnes det mange forskjellige scener. Jeg har telt opp til 13 foskjellige. Hovedscenene er Hovescenen, Amfiscenen og Teltet. Her er de aller fleste konserter hvor de aller største opptredene er. Disse scenene er heller ikke veldig langt fra hverandre så det er ganske lett å gå fram og tilbake om du skal rekke en konsert på f.eks Amfi etter en konsert på Teltet. For folk som er interresert i debatt, foredrag og dikt er det en scene som heter Litteraturscenen hvor forskjellige diktere, forfattere og slikt kommer og holder foredrag. Denne scenen blir i år flyttet opp rett ved en annen scene kalt Flekken. Flekken pleier å ha noen små akustiske konserter med artister og band som allerede skal ha konsert på en av de større scenene senere på festivalen. I fjor opprtådde både Emeli Sande og Lemaitre på flekken. Disse konsertene pleier ikke å bli annonsert i programmet, men pleier heller å bli annonnsert noen små timer før den skjer og blir ofte annonnsert på Hoveappen. Som sagt var jeg så heldig å få hilse på Emeli Sande da hun sang på Flekken ifjor. Det er jo en intimkonsert så det er mye lettere å få hilst på noen eller få autografen der enn det er de andre konsertene. I tillegg er det en scene som viser film og teater, nemlig Teaterscenen! Jeg har aldri vært der før fordi det liksom aldri har poppet opp i hodet mitt å kanskje ta meg en tur. Så er det jo P3-scenen på campen/plenen som jeg allerede har fortalt dere om, og mange forskjellige bunkere rundt omkring på festivalen. En av de kuleste scenene er definitivt Hip-hop baren, som i år blir pusset opp! Nytt navn er Kasino! Her kommer det flere ganske kjente DJ-er som spiller rå klubbmusikk til langt på natt. Denne plassen pleier alltid å være som en slags nattklubb ute i skogen. Høy klubbmusikk, god drikke og dansegulv! På dagtid er det en slags chillspot, men jeg vet ikke hvordan dette blir i år. Kasino ligger rett ved Josteins Hage. 


Husk at teltscenen blir ny og større i år! Blir morro å se.

MUSIKKEN
På hove pleier det å være ganske mye forskjellig. Men om dere drar på Hove og forventer dere countrymusikk eller typisk Justin Bieber musikk så kan dere bare la vær å dra på konsertene for å si det slik. Musikken på Hove pleier å være i hovedkant Hip-hop, Rock, Indie/Alternativ og Electronica. Noe som passer meg helt perfekt! Jeg tror faktisk jeg aldri en gang har hørt en countrysang en gang på et annlegg på campen. Heller ingenting Justin Bieber. Noe som er tusen tomler for min del. 

I år er lineupen helt fantastisk. Jeg vil anbefale alle å se litt lengre nede på lineupen, fordi det er så mange av artistene/bandene som står med liten skrift som rett og slett er skatter. Crystal Castles, Chvrches, Peace, Palma Violets, CLMD og Alunageorge er noen av dem jeg gleder meg aller mest til. Er mye av denne musikken som er sånn typisk festivalmusikk. 

CAMPING
Når det kommer til camping er det så utrolig mye man må huske. Ifjor glemte jeg sokker og solkrem. Endte opp med å måtte låne sokker av ei venninne pluss at jeg ble solbrent EVERYWHERE. Hodebunnen min var helt rød, og det var nesten umulig for meg å sitte i sola resten av uka fordi det gjorde så vondt. Man tenker jo ikke alltid over at man kommer til å bli solbrent men plutselig så blir du det og når du først er det, så er du det. Når man er ute i sola hele dagen, hele uka og ikke smører seg så er det omtrent umulig å ikke bli solbrent. Jeg pakket også med meg altfor mye. Endte opp med å bruke mindre enn halvparten av det jeg hadde med meg. Et tips er også å pakke i TURSEKK istedet for koffert/bag. Når jeg sier tursekk mener jeg en slik stor sekk man ofte har med seg på hytta. Jeg pakket i bag i fjor og det var helt grusomt å bære på. Måtte stoppe opp flere ganger. Man må jo huske på at man kommer til å måtte bære med seg telt og kanskje en liten bag/veske/sekk og stol i tilegg. Har du tursekk, kan du jo feste noe av det fast i sekken. Det er også mye lettere å bære rundt på. 


Hvor er det lurt å campe sier du? IKKE sett opp telt i den første campingen du ser. Den campen som er rett ved inngangen heter Camp Smørøyet om jeg ikke tar helt feil, og den ser kanskje fin ut den første dagen. Men den blir ALLTID full av søle og lukter helt grusomt. Den desidert beste campingen utenom Verdens Ende og Strandcampen er Camp Sommerfugl. Den er veldig sentral og holder seg fin og grønn hele uka. Det er også lurt å dra inn så tidlig som mulig for å få en god plass. Camp Sommerfugl blir alltid VELDIG fort full. PAKKELISTE

 • Antibac, solkrem
 • Sokker (hehe)
 • Digitalkamera (ta med et du ikke er så rett for å miste eller bli frastjålet og ikke speilrefleks. Det får du ikke inn på festivalområdet uansett)
 • Tannbørste, håndkle, sminke (if you a gal u know), såpe, shampoo og balsam.
 • DOPAPIR. Det er nesten alltid tomt og hvis du da har gjort nr 2 og det er tomt så har du et lite problem. 
 • Skift for hver dag. Ikke kast med deg alt du har lyst å gå med. Jeg ender alltid opp med å gå med samme shorts flere dager. 
 • Solbriller
 • Myggspray og flottfjerningssett. Er masse mygg og flott på festivalen, så vær forberedt.
 • Aloevera. Har du plutselig blitt solbrent eller fått et myggstikk så er det lurt å ha med seg. 
 • Tørrshampoo. Det er ofte veldig fult i dusjene, pluss at det er ISKALDT vann i dusjene. Har du mulighet er det lurt å dra hjem eller til en venn å dusje. 
 • Kortstokk evt. annet spill. Veldig lurt! Da har du noe å gjøre om du kjeder deg, også er det jo greit å ha til drikkeleker osv. 
 • Tamponger/bind. Er jævlig kjipt å plutselig få mensen etter kolonialen er stengt og da ikke ha tamponger.
 • Bestikk/fat/kopper. Dette er veldig lurt å ha med seg! Just sayin! 
 • Kondomer. Dette er lett å få tak i festivalen, men det er jo ganske greit å ha if you're getting lucky. 
 • Hårbørste. Tenk så rompe å glemme dette.....
 • Pledd. Blir litt kjølig på natten også er det greit å ha i teltet.
 • Pute. Endte opp med å bruke bagen min som pute ifjor. Vondt. 
 • Sovepose og liggeunderlag. Teltet vårt lå jo selvfølgelig på masse steiner og kvister, så liggeunderlag = veldig lurt.  
 • Regntøy. Støvler og jakke iallefall. Megaviktig! Så glad for at jeg husket det ifjor. 
 • Bikini. Lurt å ha hvis det blir altfor varmt og hvis man vil sole seg! 
 • Undertøy. I massevis. Tar så liten plass, og det er så kjipt å gå tom. 


ANDRE TIPS

 • Kjøp mat og drikke på kolonialen eller på dagligvare utenfor festivalen. Er utrolig dyrt inne på festivalområdet. Man må jo smake på ting selvfølgelig. Men det finnes grenser. Man trenger ikke å handle både alkohol, brus, frokost, lunsj, middag og nattmat på festivalområdet. Kan love dere at lommeboken vil skrike. 
 • Endre instillingene på telefonen til at den bruker minst mulig strøm. Skal man spille musikk på annlegg, ta med en mp3 spiller eller en iPod. Det er dyrt å lade telefonen, så bruk så lite strøm som mulig. Du er jo ikke på festival for å sitte på facebook heller, ait?
 • Vær tidlig ute med å handle på kolonialen. Smirnoff og cider blir veldig fort utsolgt. Og øl forsvinner også en eller annen gang. 
 • Husk på hva du ikke kan ha med inn på campingen og på festivalområdet. Skarpe ting, glass, kniver osv. På festivalområdet kan du ikke ha med ting som mat, drikke, speilreflekskamera og andre avanserte kameraer (med mindre du er presse), møbler osv. Også er det jo narkotiske midler osv som det er nulltoleranse for. 
 • Ikke ta med kontanter, men heller bankkort. Anbefaler alle å fikse mobilbank før de drar, slik at man kan sjekke saldo på mobil. Man må ha cashless kort for å få handlet noe som helst på hove. Et annet tips er å ta med eget cashless kort om man har fra andre arrangementer eller fra hove året før. Jeg ''samler'' jo på disse kortene ettersom det er forskjellig design hvert år. Men du sparer jo 50kr på å ta med eget! 
 • Last ned hoveappen på din telefon. Kjempelett å følge med på hva som skjer.
 • Kjøp med deg litt mat før du drar på hove. Sånn som en pakke knekkebrød og litt pålegg til eller noe. Lurt å ha skal jeg love dere. Også veldig smart å kjøpe med seg det en vil ha å spise og drikke ellers utenfor festivalen. Husk at det er grill på campen! Kjøp med noen billige karbonader og noen burgerbrød så har du middag til deg selv i noen dager! Dere aner faktisk ikke hvor mye penger man kan spare på det. 
 • Vær tidlig ute med alt. Vil du ha den beste uka på festivalen er et av clua å være tidlig ute. Mobilladingskøen er for eksempel flere meter lang midt på dagen, men veldig kort i 9-10 tiden. Vil du stå helt forran med scenen når det konsert må du jo også være tidlig. Noen ganger flere timer før konserten begynner. Jeg liker ikke å stå helt foran, fordi jeg som vanlig er full og da blir for varm og kvalm. Pluss at man ser egentlig mye bedre når man står litt ifra. Skal du for eksempel få med en konsert med et bra lysshow så er det ikke lurt å stå helt foran. Står man litt lenger vekk, får man med seg så utrolig mye mer. Men generelt er det veldig lurt å være tidlig ute med alt du skal få gjort. Når det kommer til sjenkebånd og alle andre bånd egentlig så er du nødt å være tidlig ute for å i det hele tatt få bånd samme dag. 
 • Drikk med (litt) måte på festivalområdet. Det er mange som blir kastet ut av festivalområdet og inn igjen på campingen fordi de har drukket alt for mye og er rett og slett for fulle. Da kan du gå glipp av konserter du har gledet deg masse til. I verste fall klipper de bånd som du kan risikere å ikke få tilbake. 
 • Ikke ta med store vesker inn på festivalområdet. Bruk heller en bukse/shorts med mange sikre lommer, eller ta med en rumpetaske eller en liten veske som ikke er stress å bære på. Når jeg er inne på festivalområdet har jeg BARE med meg mobil, penger, kamera og snus/røyk. Altså bare småting som ikke er vanskelig å drasse med på. Om du ikke har campingpass burde du kle deg lurt. Ta med en genser som er lett å ta av og på. Jeg hadde med meg en stor veske med masse unødvendige greier den første dagen og det var utrolig dritt å bære rundt på den. 
 • Ikke gå alene om du redd. Det skjer mye dritt på festivaler ettersom det ikke er vakter på hvert eneste hjørne som kan hjelpe deg i tilfelle noe skjer. Går du alene burde du passe nøye på, og i tillegg gå fort fra A til B. 
 • Pass på tingene dine. Da mener jeg ikke bare mobilen og pengene. Men også drikken din. Det er fort gjort at en eller annen idiot putter noe oppi den uten at du ser det. Selvom det er nulltoleranse for alt narkotisk er det alltid noen som klarer å smugle noe inn. Når Nas og Damian Marley hadde konsert i 2010 luktet det hasj over alt ved scenen. Det er også mange som stjeler fra telt så pass godt på at når du drar fra teltet ditt tar du med deg alle verdisaker. Er det noe du ikke kan ha med, gjem det godt i teltet. 
 • Samle søppel! Du kan faktisk tjene en grei sum av å sample søppel rundt omkring på festivalen. Det du gjør er at du går til miljøboden og får søppelpose og hansker. Det du kan samle som har pant er kopper, ølbrett, flasker, bokser og pizzaesker. Har du litt tid til overs og vil tjene litt ekstra penger i tillegg til å gjøre en fin jobb for skogen så er dette en super ting å gjøre. Pengene setter de rett inn på cashless kortet!Alt i alt er Hove en suveren festival som alle burde oppleve minst en gang i løpet av livet. Jeg håper at iallefall noe av det jeg har skrevet har hjulpet noen, og håper alle får en super uke på Hove i år!

Hvis det er noe jeg har glemt, eller noe dere lurer på så skal jeg ta det med i den oppdaterte versjonen som jeg legger ut litt nærmere Hove. 

Noe mer dere lurer på? Kommenter, så svarer jeg! 


26.05.2013   HOVEFESTIVALEN   7 kommentarer

Innhold til Hoveguiden!

Grunnen til at jeg lager en Hoveguide er fordi jeg vil ha en bedre sjanse til å vinne konkurransen om Hove/blogg.no's hoveblogger og fordi det er så mange som har spurt meg om forksjellige ting ang. festivalen. Jeg har også sett mange blogger som spørr om tips til pakking og selve festivalen. Jeg har jo holdt på meg hoveguide-innlegget en stund nå, men her er iallefall det som kommer til å bli inkludert i innlegget.

- Lett info om Hovefestivalen. Noe står på hjemmesiden til Hove, og noe gjør ikke.
Det er alltid masse informasjon som ikke står på Hovefestivalens hjemmeside/facebookside. Av alle festivalnettsider jeg har vært på er det definitivt Hove som har best informasjon om ting, men det er også masse som ikke står skrevet. Er alltid greit å få informasjon fra en som har vært der mange ganger. 

- Tips til både dere som camper og dere som ikke camper. 
Hvert eneste år jeg har vært på Hove er det noe jeg har lurt på, men ikke fått noe svar på. Som hvilken camp er det lurest å campe på, hvor er det mest liv, hva er det man ikke har lov å ta med inn, hvor befinner ting seg, når burde man møte opp for å få en god teltplass osv. Dette har jeg etter mine år på Hove fått svar på. - Hva man ikke bør gjøre på Hove.
Det er alltid noen som blir kastet ut og alltid noen som får båndet klippet men ikke skjønner helt hvorfor. Dette skriver jeg mer i innlegget. Er kanskje litt vanskelig å skjønne. 

- Hva man burde ta med, og ikke ta med.
Dette er kanskje det viktigste jeg kan dele. Det er visse ting en kan ta med, og ikke ta med. Første året gikk jeg på en ordentlig bomsmell da jeg tok med speilrefleks og ikke hadde campingpass.- Små overraskelser noen kanskje ikke vet om. 
Ifjor var jeg så heldig å få møte Emeli Sande. Hvordan skal jeg skrive litt mer om! - Hva som er lurt å gjøre pengemessig.
Da snakker vi mat, drikke, hovekortet, overnatting o.l. Gikk på en bomsmell med dette første året mitt også. Er mye mat som er utrolig dyrt.  

- Hva som burde oppleves på festivalen.
I tillegg til konsertene er det mange ting på festivalen man ikke vil gå glipp av!  


Skrillex på Hovescenen i 2012.

- Transport.
Det er kjempemange måter å komme seg inn, egentlig. Båt, buss, buss & båt og bil. Her har jeg et veldig godt tips for dem som skal dra fra Arendal sentrum og inn til Hove.  

- Hvilke boder som pleier å oppholde seg i handlegaten.
Noe av det beste med hele festivalen for meg, er handlegaten. Når jeg tenker på Hove, er det den jeg ser for meg. Det er da en ganske smal gate med masse boder. Har hørt rykter om at handlegaten blir større i år? Jeg skal faktisk jobbe i en bod på dagtid! Jeg blir å selge kjempegode smoothier for Fruktbar i Josteins hage. Kom å si hei til meg! 


Tror dette er handlegaten fra 2011.

- Enkelte personlige erfaringer jeg har fra mine år på Hove.
Er alltid greit, er det ikke det?  


24.05.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVEBLOGGER?

Jeg snublet over en suuuuperkul konkurranse nå for noen minutter siden, og kan ikke la lær å ikke hive meg på. Sammen med Hovefestivalen setter Blogg.no i gang en konkurranse om å finne en hoveblogger. Jeg føler dette passer helt supert for meg. Egentlig, så føler jeg at jeg allerede er en hoveblogger. Hovedgrunnen til at jeg føler jeg passer så godt til å være Hovefestivalens offisielle blogger er rett og slett fordi jeg er stapfull av personlige erfaringer rundt festivalen ettersom dette blir mitt fjerde år på festivalen, at jeg engasjerer meg helt sinnsykt i hele opplegget til Hove og fordi at jeg er lokal. Jeg bor jo bare rett under en time i bil vekk fra Tromøya og jeg er også ganske kjent i Arendal. Jeg har jo allerede lagt ut drøssevis med innlegg om Hovefestivalen. Filmer fra festivalen, bilder fra festivalen (mest egne men også et par andre), tips OG jeg holder faktisk på med en ''Hoveguide'' som jeg tenkte å poste et par uker før festivalen tar av. Der har jeg til nå skrevet litt om festivalen, hva jeg synes, tips til hva man burde ta med og ikke ta med, hvor man burde stå rundtom scenene om man vil se/høre best, hvilken camping man burde sette opp telt på osv. Man kan godt si jeg har satt meg godt inn i det. Med mine snart 4 år på Hove har jeg skrapet opp en GOD del erfaringer. Hvis dere er interresert i å se mer om mitt ''hoveliv'' kan dere bare trykke på kategorien dette innlegget er publisert i. 

Så konklusjon her er vel egentlig at jeg synes jeg fortjener å vinne denne konkurransen fordi jeg rett og slett er overengasjert. Har både venner og kjente (vi snakker til og med familie) som spørr meg enkelte spørsmål om festivalen istedet for å sjekke på nett. Kjenner absolutt ingen som er mer engasjert i hovefestivalen enn det jeg er, haha! Jeg tror, nei hva er det jeg sier, jeg VET at jeg kunne gjort en helt strålende jobb som Hovefestivalens offisielle blogger. 

Her er det noen bilder fra 2011 og 2010! 

Bare for å svare på noe av det juryen(?) ville vite, så kunne jeg tenkt meg å intervjue Frank Ocean, Calvin Harris, Porter Robinson, Rudimental, AlunaGeorge (faen meg idolet mitt), CLMD, Chvrches, Odd Future og Modestep! Det er jo også uten tvil de jeg gleder meg mest til! Mitt beste Hoveøyeblikk er alt for vanskelig å plukke ut, men jeg har jo noen gode:

- Da jeg møtte Marcel. Var ganske random hvordan vi møttes, men jeg var på lang vei inn til promilleland. En stund etter vi hadde hilst innså jeg plutselig at jeg hadde stalket han på nettby i sikkert 2 år. Supervittig!

- Da jeg kjøpte meg noen sko på footway boden, og skoa faktisk HET Marcel.. Haha.

- Jeg var ute med Helene, Dilshod og Alexander midt på natten. Vi satt på en benk rett ved frivilligteltet. Alexander hadde drukket ALT for mye, og han løp bare rundt omkring som et eller annet vilt dyr. Så fant han en gutt som var enda fullere enn han selv (skjønner ikke at det var mulig) som jeg og Helene måtte passe på. Så jeg spurte han: Går det bra med deg? Og før jeg var ferdig med setningen braste han hodet rett ned i bordet. Vi bare.. okeeei, såpass! Haha! Men vi fikk liv i han tilslutt, da Alexander dro han bort til frivilligteltet, åpnet litt på siden og skrek inn: HALLOOOOOO!!!!???? ER DET NOEN HER!??!?!?! HALLOOOOOOooooOOoOOooOO!?? Jeg bare: ALEX! Det er jo faen meg ingen der klokken 2 om natten? Hahahha. Kommer aldri til å glemme det, lo så jeg grein.

- Ifjor satt jeg, Marcel, Ida, Christopher, Lise og noen fler utenfor teltet til Marcel og ladet opp til festivalvorset. Plutselig begynte det det å PØSregne. Og ja, jeg mener ordentlig PØS. Så vi satt oss inn i teltet hele gjengen. Vi var sikkert rundt 10 stykker pluss stoler inni et 5-6 mannstelt. Og du tror jo faen ikke at alt vannet rant inn på pressenings''gulvet'' inni teltet også. Vi satt der kanskje rundt 1 time. Var helt sinnsykt!

- Dette er kanskje det sykeste. En kompis av meg, Halvard, hadde tatt på seg damekjole. Den styggeste damekjolen jeg har sett i tilegg. Den var faktisk helt grusom. Det ingen visste, var at under den hadde han ingenting. Så før vi visste ordet av det, FLASHET han sine ''edle'' deler. Jeg er fremdeles scared for life etter det. Så så vi et ganske stort partytelt med bare jenter, så vi bad han løpe bort der og flashe dem. Jeg så vekk da han gjorde det, men var ingen tvil om at de ble overrasket. Man kunne sikkert hørt alle de 30 jenteskrikene helt til Kristiansand, haha!

Alt i alt er Hove mitt paradis på jord og det hadde vært helt sinnsykt fett å kunne vært blogger for festivalen. Synes at bloggeboden som kom ifjor er helt suveren! Også kommer det jo mye nytt og gøy i år! Alle som vipper på valget om å dra eller ikke dra...DRA! Dere vil ikke angre!  


23.05.2013   HOVEFESTIVALEN   6 kommentarer

VERDENS VAKRESTE SANG

Da var desiget iallefall sånn nogelunde ok. Får enda ikke headeren til å komme helt i midten, men det får bare være.Nå sitter jeg og jobber med litt magasinet til meg og Eline, ettersom det skal trykkes imorra! Gleder meg til å se resultatet! Blir kjempegøy. Legger selvfølgelig ut bilder av de ferdige magasinet! 

Som sagt tusen ganger allerede, var jeg på Pir6 i helgen. På skolen idag kom kontaktlæreren (trolig en skikkelig kjekk ungkar på hans alder) min bort til meg og spurte om jeg var der, fordi han trodde han så meg. Han visste ikke at jeg hadde blitt 18, og derfor ikke at det heller var meg. Så ja, jeg var på byen med læreren i helga! Haha, jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Hadde vært morsomt hvis jeg hadde sett han også, men men! Det jeg egentlig skulle si var at Marcel var DJ på Pir6 på lørdag, og både der og på vorset spilte han denne sangen. Den er så utrolig magisk og vakker! Den har gått på loop hos meg siden. Elsker originalen også, og generelt alt med musikken til Daughter er helt sinnsykt magisk. Men denne mixen, den tar virkelig kaka.


16.04.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

HOVEEEE!!

Det jeg brukte mesteparten av bursdagspengene mine på, var billett til HOVEFESTIVALEN!!! Den følelsen jeg fikk av å ha billetten i hånda i år også, helt herlig.De siste årene har jo Hove bare blitt større og større. De to første årene var det absolutt ikke like populært som det nå har blitt. Synes lineupen i år er litt kjedelig i forhold til de andre årene, men den er jo enda ikke helt ferdig så jeg håper på iallefall noen råe slipp fram til festivalen starter. Er jo allerede noen ganske syke slipp som Macklemora/Ryan Lewis, Modestep, Calvin Harris, CLMD, Crystal Castles, Chvrches, Frank Ocean, OFWGKTA, Peace, Kings of Leon, Porter Robinson (!!!!!!) og Rudimental. Hvis jeg skulle valgt noen slipp selv ville jeg DIGGET Passion Pit, Clock Opera, Daughter, Savant og Wolfgang Gartner.

Dette året blir jo mitt fjerde år på denne fantastiske festivalen, så jeg har jo samlet meg opp en god del erfaringer når det kommer til alt fra pakking og telting, priser og pengebruk og mat og drikke. Jeg tenkte å lage et litt større innlegg en vanlig med litt tips og sånn som jeg lover dere som har vært der både 1 og 2 ganger og dere som skal for første gang i år, kommer til å få god bruk for. Mitt første år var jo katastrofalt når det kom til pengebruk og ting jeg tok med meg. Var ikke på campen da, fordi jeg var 15 år. 

Hvis dere er interreserte i å se bilder fra de andre årene jeg har vært der, så kan dere se her:

2010, 2011, 2012

Kan i bunn og grunn bare si at Hovefestivalen generelt er helt sinnsykt og det er en skam og ikke dra dit. Kunne aldri tenkt meg en sommer uten Hove. Det er noe vi på sørlandet kan ha en stor glede av og noe å være stolt av at vi har her! 

 


15.04.2013   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

bildedryss fra hove 2012
01.07.2012   HOVEFESTIVALEN   1 kommentar

pakkeliste til hove

alt som trengs! did i overdo it? føler jeg mangler masse


23.06.2012   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

hoveartister

Siden jeg ikke har blogget på en stund, tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvilke artister jeg gleder meg mest til som kommer til Hovefestivalen. For de som ikke har skjønt det elsker jeg hove. Hehe.. 

Det kommer jo flere artister etterhvert, pluss at det kommer et storslipp idag! Et band eller en artist som er stor i UK, da. 

Men, de jeg gleder meg aller mest til:

LANA DEL REYKENDRICK LAMAR


SKRILLEXTHE XXFLUX PAVILLIONEMELI SANDETORO Y MOI
hvis dere skal til hove, hvilke artister/band gleder dere dere mest til?


02.04.2012   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

til sommeren - hovefestivalen

Kjører bare nytt innlegg med en gang jeg. Og dette er da et must for dem som bor i nærheten av Arendal. Og egentlig alle andre steder. Et must for mennesker som liker å ha det gøy sammen med venner, å møte nye folk og som liker musikk og konserter! For dere som aldri har vært på hove før, så er det på Tromøya i Arendal. Det er fullspekket av boder med klær, mat, sminke, ja u name it! De har jo nesten alt der. Til og med en sykkel der du kan lade telefonen ved å sykle på den. 


Hove er jo en festival, og hvordan kler man seg på festivaler? Shortser med nagler, converse, sandaler, hårbånd, smykker, øredobber, armbånd, solbriller. Det er en mulighet for å leke seg med de råeste klesplaggene man har, for på festival, der går folk med de sykeste plagga de har! Det er også et kjemestort område, og de har laget det slik at det ser ut som en fantasiverden. Mange rare boder, sitteplasser, blomster og slikt.Til sommeren er det mitt 3. år på hove, og jeg gleder meg LIKE MYE hver gang! Jeg får nesten ikke sove natten før jeg skal dra dit, selvom jeg legger meg kjempetidelig for at det skal gå fortere.

  
TIPS:

- Ikke ta med speilreflekskamera om du ikke har campingpass, det er ikke lov å ha med inn og da må du stå hele køen om igjen etter at du har levert fra deg kameraet i en bod hvor de passer på kameraet ditt mens du er inne på festivalområdet. STRESS. Lover dere. Ta heller med et digitalkamera, det er greit og ha gode minner på dagene på festivalen.

- Ta heller shoppingen inne på hove, enn i sentrum i Arendal. De har utrolig mye fine klær, smykker og sko. For dere som liker Wildfox, og andre festival-ish klær så har de det der!

-  Selvom dere elsker et band, ikke prøv å stå så lang framme som mulig. Der er det helt utorlig lite plass, og det er nummeret før man blir skvist. Dessuten er det større sjangs for at folk kan stjele fra deg, og søle både ditten og datten på deg. Også er det SINNSYKT varmt å stå midt i publikum. Ta heller litt avstad, da kan du se mye bedre, og da kan du hoppe og danse så mye du vil uten å være obs på alt mulig annet. 

- Bruk bankkort istedet for kontanter. Du får uansett et kort der du må fylle på penger, så du kan verken bruke bankkort eller kontanter inne på området. Så istedet for å drasse med deg masse kontater, er det mye lurere å bruke bankkort.

- Spis en god frokost i Arendal, istedet for inne på festivalområet. Der er det SVINDYRT for mat og drikke. Det er et dagligvare telt ved inngangen til festivalområdet (der ting koster omtrent det samme som i vanlige butikker) om du skal ha noe å spise, men du kommer altså ikke inn på festivalområdet med mat og drikke som ikke er kjøpt inne på festivalomåredet.

- Du kan samle på kopper! Inne på festivalområdet får man bare kjøpt drikker i plastkopper, og det ligger tomme plaskopper strødd utover alle steder. De kan du samle og får 5 kr (tror jeg det var) for hver kopp du samler. Letttjente penger. 

- Ha kontroll på beløpet på hovekortet ditt. Det er mulig og sjekke i forkjellige boder. Siden det er så dyrt med mat og drikke der, er det veldig lurt og sjekke iblant. Det er jo minimalt gøy å plutselig bare ha 10 kroner igjen. Og husk på å bruk pengene opp før festivalen er over. Har du en tusenlapp på kortet ditt, får du de ikke igjen om du glemmer å bruke de. Da er det jo også lurt og ikke fylle på 10.000 siste dagen, om du har råd til slikt.

- Hiphop-baren. En liten plass nesten rett ved inngangen hvor det er fylt med fatboy-produkter (sånne svære puter) og hengekøyer om dagen, og musikk, fest og dans om kvelden.

- Ta med deg antibac. Det er forjævlig uhygienisk der inne.

- Ikke drass med deg den største veska du har inn på festivalområdet. Stress å bære rundt på.

- Husk støvler og regntøy. Det er helt sinnsykt mye gjørme og drit, om det begynner å regne der. Ifjor hadde jeg på meg ballerinas den ene dagen det regnet. Hadde gjørme helt opp til knæra. 

- Vit hvor du skal hen. Det er greit og finne ut hvor og når konserter er, og hvor ting er hen. Sjekk kart, last ned Hove-appen (pleier å være tilgjengelig noen dager før hove starter). Det er ikke gøy å gå seg vill inne på festivalområdet.Hvem skal på HOVE i år?


25.02.2012   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

videoer: hove 2010

her er noen videoer jeg fant fra youtube, fra hove. er utrolig fet å se dette igjen, husker alle minnene!


muse på hovescenen, tirsdagen. det var meg, ernst og charlotte som var på denne, fordi sondre, eivind og frank (og simen?) stakk til hiphopbaren og kommer ikke før konserten nesten var slutt. jeg husker meg og charlotte dansa som noen gale, og at vi tok bilder og hadde det dritgøy. når sondre og dem kom tilbake, satt meg og sondre på gresset og koste, mens eivind og charlotte løp fram i mengden, og ernst og frank var med oss tror jeg..


Pendulum på amfiscenen på fredag, den siste dagen, og den siste konserten. den så vi ikke hele av, men det vi så av den var helt rått! husker at jeg var i mengden med eivind og simen for det meste, litt sondre og. men eivind stakkar, hadde hodepine(?) elns, og han hoppa jo og skrek og sang som en tulling, mens han tok sånne små pauser der han bøyde seg ned og noe greier. før konserten sa han: jeg har litt lyst til å kaste hatten min på slutten egentlig... så tok jeg hatten hans og kasta den ut over mengden. han bare: hva faen gjorde du det for?! jeg bare: du sa du hadde lyst...hahahhah! RÅ konsert iallefall. men vi måtte vente sick lenge til de begynte, de var jævla treige.. haha.


Paramore hovescenen tirsdag. Her stod vi ganske langt framme.. Eivind og Frank tok helt av og lata som om de faktisk kunne sangene til Paramore. Hahah! Det var så latterlig å se på.. men utrolig vittig. Og konserten var kjempebra!


denne konserten kommer jeg aldri til å glemme. nas og damian marley hovescenen torsdag. jeg kom for sent, pga jeg hadde noe hjemme med syngegreier å gjøre før jeg kunne dra.. jeg husker jeg løp fra inngangen inn til festivalområdet, og hørte at de sang PATIENCE liksom, og det er en av de beste av dem syns jeg.. så jeg bare NEEEI!!! VEEENT!! Da jeg var med amfiscenen kom sondre å møtte meg, så gikk vi til konserten. jeg fikk med meg overraskende mye av den selvom jeg kom for sent... mange som røykte litt av hvert der og.. haha.. lukta ille vondt.

 


en av de flinkeste kvinnelige artistene!! elsker deg ellie<3

ingen av filmene er mine btw. gleder meg så jeg døøøør til hove 2011!!!!

var dere på hove i fjor? skal dere i år?


18.01.2011   HOVEFESTIVALEN   Ingen kommentarer

over

nå er hove over, og jeg nærmer meg døden grunnet slitsomhet. var så trøtt idag tidlig at jeg trynte ned trappa. bra julie. det gjorde j***** vondt. haha.

har hatt det så utrolig bra på hove sammen med noen av de beste. men noe som var dumt, GUD å dyrt det var der. herregud, 35 for en brus...80 for en nachos. wth liksom. men vi var veldig heldig med været. bare noen dråper på tirsdag, ellers var det sol hele veien! på torsdag kom jeg litt sent.. midt i nas og damian marley konserten, men de var på overtid! takk gud liksom. det var den stemninga! men tror noe av det beste var pendulum igår, hahah, da var det liv! men joda, jeg hadde det ihvertfall kjempegreit! hiphopbaren var liksom vårt sted, haha ;-)

bilder fra tirsdag:

sondre og mariann før vi dro på hove


charlotte på den røde cafeen, aka møtested


tihi program ;-p


amfiscenen, kakkmaddafakka


halvliter brus til 35 kr! åjaddaaa


fjåååtiiis


hahah, man kunne samle sånne pappkopper og få 1 kr for hver :p


ellie goulding! fineste stemmen som fins


paramore var rååått!


har det fet på muse konsert, haha.


muuuseee!

flere som var på hove?
hvordan hadde dere det?


03.07.2010   HOVEFESTIVALEN   2 kommentarer
hits