DIY SHORTS

Har jo vist denne før, men bildene var så sykt dårlige så jeg tok noen nye! Grunnen til at det er kutt på siden der er fordi at shortsen var litt for liten og derfor ubehagelig å gå med. Er lurt triks! Ser jo ikke superfint ut akkurat, men denne shortsen er for fin til å gis bort eller selges... Og jeg gidder jo faen ikke å slanke meg for å passe den helt heller.. hahah! 

HOW TO:
1 - Finn en gammel shorts/bukse og klipp kantene slik du vil ha dem.
2 - Klipp små ''frynser'' langs kantene, og dra trådene ut av frynsene.
3 - Vask shortsen på ekspressvask (bare for å få trådene til å se litt mer rufsete ut og at de skal henge litt sammen).
4 - Fest naglene! Mine er fra Madlady.se. 

Var den ikke fiiiin!? Tok faktisk utrolig lang tid å sette på alle de naglene. Hva synes dere? 


10.06.2013   DIY   2 kommentarer

DIY: DANGERS SHORTS

Hei! Endelig har jeg blitt ferdig med shortsen jeg har holdt på med i lang tid. For noen uker siden begynte jeg å klippe på den, og igår/forigårs begynte jeg på den igjen! Hadde lyst på en som ligner dangers shortsen til runwaydreamz, synes det ble gangske likt når det kommer til naglene.

Kort fortalt det jeg har gjort:

1. Fant shortsen, klippet til lengden jeg ville ha.

2. Klippet og fiklet ut trådene (rysjene?) på kantene.

3. Vasket den på ekspressvask, bare for å få de trådene til å se bra ut. Ser helt rart ut før man har vasket dem, synes jeg.

4. Festet naglene!

Resultatet:


Dette er da alle shortsene jeg har naglet på til nå. Er litt andre nagler foran på den svarte og den øverste som jeg har vist på andre bilder. Den i midten er definitivt favoritten til nå. 
 

Hva synes dere?


02.04.2013   DIY   2 kommentarer

DIY: STUDDED SHORTS

Hei! Kom hjem for noen drøye timer siden, og har brukt dagen på å tukle litt med nagler og shorts og gått en tur med hunden. Og ja, det er egentlig det? Hadde en blandet fin kveld igår med gode mennesker! OG nå er det snart tid for HJEMMELAGET PIZZA. Omgomgomgomgomg så godt. Jeg har ikke spist ordentlig på to døgn så jeg gleder rompeballene mine av meeeg... 

Men jeg har jo som sagt satt litt nagler på to shortser, så dere kan heller få se bilder!
Trekantede nagler kan kjøpes HER


Vanlige firkantede nagler kan kjøpes HER
Små runde med flat overflate kan kjøpes HER
 
Hva synes dere? Fint, ikkesant? :-)


23.03.2013   DIY   Ingen kommentarer

RED SWEATER

Jeg satt og tenkte på en ting! Jeg digger jo tanks, og jeg kom akkurat på at jeg har en genser hjemme jeg elsker, men som jeg hater ermene på. De er brede og korte, og de irriterer meg bare. Så tenkte jeg at når jeg kommer hjem kan jeg jo bare klippe de av! At jeg ikke har tenkt på det før. Så prøvde jeg meg i Photoshop for å se om det kommer til å bli fint, og dere kan jo se selv:

Tror det blir fett da.

Også begynte jeg og tulle meg og redigerte på noen forskjellige ting, hahah.. 


Ja, regnbuen og trekanten er homofili tegn eller sånn. Men who gives a shit, det var jo faen så kult. ILLUMINATI ASS. Kødda.

Jeg skal vise dere genseren når jeg kommer hjem!


18.02.2013   DIY   Ingen kommentarer

TIPS FOR Å LAGE ''RYSJER'' PÅ SHORTS

Hei! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan jeg lager rysjene på shortsene mine. Er vel en del som har gamle shortser med enten brett på eller ingenting. Eller en jeans de er lei av, som man vil gjøre til en shorts! Så jeg tenkte å dele mitt tips til dere! Vet ikke hvordan dere som har gjort det før, men jeg synes dette er en veldig enkel og grei måte å gjøre det på selvom det tar litt tid. På denne måten kan man også bestemme selv hvor lange rysjene (altså trådene) skal være. 

Så det første du trenger er jo en shorts, eller en jeans. Så hvis du har jeans klipper du den jo bare.1. Så det første du gjør er å klippe sånn som på bildet langs alle kanter det du vil ha rysjene. Det er viktig å huske på at jo lengre inn du klipper, jo lengre tråder får du. I tillegg er det veldig lurt å klippe alle like lange, noe jeg ikke gjorde med denne shortsen, men det skal jeg fikse på, for den er langt i fra ferdig. 

2. Her ser dere tykkelsen på VANSKELIGHET! Haha! Jo nærmere du klipper, jo lettere er det. Det er nesten helt umulig å få rysjer ut av de tykke. 

3. Så det dere gjør. er rett og slett å ta tak i en av de dingsene(vet da faen hva jeg skal kalle det?) og dra dem ifra hverandre. Trådene som går oppover blir rysjene, og de som går langs de drar du ut. Så mye søl det blir det jo. OG regn med at dette kan ta en god stund hvis du vil ha det fint.

4. TADAM. Neida. Ikke et veldig fint resultat bilde. Men er langt ifra ferdig her. 

Her er et bilde av en avklippet jeans jeg gjorde om til en shorts med samme metode:


Her har jeg veldig korte rysjer, men jeg planlegger å gjøre de litt lengre før sommeren! Pluss og freshe den opp med litt nagler. Denne shortsen er veldig godt brukt, som dere sikkert ser.

Har dere brukt denne metoden før? Hvis ikke, hvilken bruker dere?

 


13.01.2013   DIY   2 kommentarer
hits