DESIGNENDRINGER

Har atter igjen endret designet. Jeg likte egentlig veldig godt det jeg hadde, men det er slitsomt å lese fordi den var så bred. Dere som faktisk leser drittet jeg skriver skjønner nok hva jeg mener, haha. Kanksje dere ser at jeg har likt design som Martine Egeland? Den var lagt ut for gratis nedlastning av hun som designet det, pluss at det er så enkelt og fint i designet at jeg syntes den passet godt. 

Nå skal jeg ut med Jørgen å ''råne'' litt snart, så har egentlig litt dårlig tid. Når vi råner betyr det egentlig å bare kjøre alle veier og synge Pitch Perfect sanger for full hals. Heftig. Tar med kamera idag tror jeg, har godt av noen nye bilder... Haha. 


 3 gamle sommerbilder! Er ikke så fint være idag, men disse bildene er iallefall en liten trøst. Disse er fra 2011 forresten. Beste året. 


29.05.2013   DESIGN   Ingen kommentarer

headerplease

Hei! Tenkte at jeg skulle dele en kjempefet side med dere! Til alle som enten er flinke, og liker å lage headere og for de som vil ha ny header men ikke føler de får laget en bra en. 

Da kan de som liker å redigere bilder laste ned bilder fra ønsket til de som skal ha header,og laste opp en header etterpå. Man kan skrive ønsker på hva man vil ha, slik at den blir slik man vil ha den.

Jeg er ganske fornøyd med headeren min, og jeg klarer å lage egene. Men har laget endel på headerplease.com.

BESØK PROFILEN MIN HER. Hva synes dere? Bruker dere headerplease?29.05.2012   DESIGN   Ingen kommentarer

nytt design

drita lei  det gamle som vanlig, så da ble det nytt! Tycks?


random bilde av ida fra photoshooten vi hadde på torsdag.

 


28.05.2012   DESIGN   Ingen kommentarer
hits