HOME FOR CHRISTMAS

Da var man tilbake i Lillesand for jula! Må si det er utrolig deilig. 

Grunnen til at jeg kom hjem en uke før resten av skolen er fordi jeg og Kaja skal promotere (blir det vel) for Danvik på Møglestu denne uka, i tillegg til at vi skal på Showit! Det er en sånn mediejuleavslutning greie som foregår for alle mk relaterte mennesker på Møgle. Gleder meg til å se gamle classmates! 

Siden sist har vi jobbet med en utstilling på skolen som har vart i 3 uker. Det var et veldig fint prosjekt som hadde temaet musikk. Vi stilte opp vegger inne i Danvik Arena og noen hadde tilogmed musikk på bildene sine tilgjengelig. Synes det var utrolig fett! Jeg hadde jo ikke koblet noen sang til bildene mine så jeg hadde ikke noe musikk. 


Fordi min gamle lærer hadde en liten forespørsel om jeg kunne skrive litt om bildene så skal jeg gjøre det! Nå har det seg sånn at i fotograferings uken hadde jeg eksamen og lesedager og fikk dermed mindre tid til å planlegge bildene mine. Men da Keilin, modellen, snakket om hodetelefoner fikk jeg plutselig en lysende flott ide og kunne allerede se for meg bildene i hodet mitt. Enkelt og plain, uten farger. Bildet jeg tok slik jeg så for meg er det øverste til høyre. Det andre på toppen ble mer improvisert, mens det siste ble ikke brukt i utstillingen men jeg liker det uansett. Det som skal fremmes med bildene er at musikken hun hører på har en stor innvirkning på humøret og attituden hennes. På det ene hater hun musikken men blir på en måte kvalt av musikken. På det andre liker hun musikken og føler seg bra. Jeg tenker at det går en rød tråd gjennom bildene som er tortur på en måte. Med det første er det grusomt, men hun overkommer til som er vondt og blir sterkere. YEHO. Så ja det var det. Disse bildene er tatt i fotostudio på Møglestu VGS. Det siste bilde er tatt da vi holdt på å montere bildene i arena.
 

Utenom dette har jeg en del planer for jula, og gleder meg masse til å være masse med venner og familie! Også gleder jeg meg til romjulsshopping for det er såå kos! 


Så har jeg selvfølgelig med to overredigerte selfies, fordi hallo. Hvorfor ikke. 

Innså nettopp at klokka snart er 5. Herregud. 

Ha en fin dag og kveld alle!
 

 


14.12.2014   DANVIK 14/15   2 kommentarer

PARIS ++

Litt lenge siden nu! Siden sist har jeg vært hjemme en helg, hatt forbredelser til Paris tur og vært i Paris. Har i tillegg vært alene to helger på rad (aka uten kaja) som har vært sjuukt merkelig. 

Hjemmehelgen var fantastisk fin! Fredagen var det duket for halloweenfest som var fantastisk morro! Jeg skulle kle meg ut som maleficent, men det sløyfet jeg 5 min før festen startet siden hornene ikke ville sitte ordentlig fast. Så da ble det bare å tegne noen kutt i ansiktet og ta blå øyenskygge på leppene for så å være død eller noe i den duren. Gikk ikke heeelt som planlagt, men var en vellykket kveld uansett! Lørdag var kosedag og jeg så film med Humu og møtte andre gamle kjenninger<3 Alenehelgene derimot var det motsatte. Jeg har kost meg alene, for alenetid er noe man ikke får mye av på folkehøgskole/internat. Men internettet var nede den første helgen så den gikk mest til gta og pakking.. Denne helgen har jeg gjenopptatt serien Heroes, pakket ut og redigert film og bilder!

Paris var også helt fantastisk. Jeg var litt usikker først med tanke på at jeg ikke har blitt superkjent med klassen men denne turen gjorde virkelig susen. Har vært mye intern humor, mye latter, mye lærdom og en god dose shopping! Kan ta en liten oppsummering som jeg alltid gjør når jeg har vært på reise!

dag1:
Vi ankommer Paris ganske sent og målet for kvelden er å finne hotellet og deretter få oss noe å spise. Hotellet er ikke så mye å skryte av, men det var gode senger og gratis wifi. Jeg hadde ikke så mange klager å komme med. Baderommet var derimot dritt. Såvidt tilgang på varmtvann og det var ikke blitt vasket. Vi dro til en resturant som het hippotamius(? eller noe) som lå rett ved Rebubliqe. Her var maten jævlig dyr, altså typisk norsk resturant priser. Noe som suger når man er i utlandet, for man forventer ofte at maten er billigere. Jeg var fast bestemt på å bestille det billigste. Endte selvfølgelig opp med å kjøpe en relativt dyr burger. MEN den var så godt at den var verdt pengene! Smeltet cheddar <333
dag2:
På agendaen denne dagen var Eiffel tårnet. For meg var det ikke sånn jehu fordi jeg har sett det før. Men hadde aldri vært oppe i tårnet, noe vi var denne gangen. Utrolig fin utsikt! Jeg og et par av jentene orket ikke å dra helt til toppen så vi dro litt før de andre for å finne mat. Vi dro tilbake til Trocadero som er rett over elven for tårnet. Der var noen gutter fult i gang med danseshow, noe som var utrolig gøy! De dro også med opp en liten jente på scenen, utrolig søt var hun! Senere dro vi på en resturant i nærheten, hvor etter min mening maten ikke var noe å skryte av. Deretter dro vi mot en handlegate jeg ikke husker hva het, og som jeg ikke heller brydde meg noe om pga økonomien min. Jeg, Anita, Petter og læreren vår Espen dro tilbake til hotellet mens resten ble igjen for å shoppe.


 

dag3:
Kirkedagen vår. Vi var på både Notre Dame og Sacre Coeur! Fantastisk fine kirker. Føler det er noe med det å besøke kirker på storbyferier. Det er bare noe helt annet enn de vanlige kirkene vi har her i Norge. Rett ved Sacre Ceour er det en ganske stor trapp hvor man kan se utover Paris. Vi satt oss ned der og spiste baguetter mens vi hørte på harpemusikk fra en mann som spilte i trappen. Kan love dere, da han spilte La vie en rose hadde jeg den sykeste Paris-følelsen noengang! Det var også en asiatisk artist der som spilte inn musikkvideo! COOOOL. Ikke at jeg har anelse på hvem det var. På Notre Dame var det en mann som hadde fuglemat og lot folk komme å mate duene. Embla ville prøve, og hun fikk duer OVERALT. Utrolig gøy! Senere på kvelden dro vi til et kjøpesenter som heter Les Halles. Der holdt jeg ut 1 time før jeg fikk helt heteslag. Det å gå i tykke klær og drasse med seg kamerautstyr er ikke helt prikken over i'en. Så jeg og Anita dro tilbake til hotellet på egenhånd. Aka vi tok metoren helt alene. Og vi klarte det helt fantastisk om jeg skal si det selv. Det er ikke det letteste om man ikke kan slikt fra før. Men nå kan jeg si at jeg forstår metrosystemet i Paris. NICE. dag4:
Paris Photo! På veien til PP fikk vi gått litt i Champs Elysees. Der var de godt i gang med rigging av julebodene! Det er virkelig en opplevelse å gå i den gaten rundt juletider. Nydelige lys, fine boder og mye gøy å se. Synes det er litt surt at bodene ikke var klare.. Paris Photo var også utrolig fint. Veldig slitsomt, men rene inspirasjonsbygget.  Fikk også med meg et par nye navn jeg har sjekket opp i senere, og vi møtte også Rune Guneriussen og fikk sett bildet han hadde utstilt. Senere på kvelden dro vi til en resturant for å spise 3 retters. For meg gikk det i rått kjøtt til forrett, entrecote til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Og ingen av delene var noe særlig å skryte av. Det som var noe å skryte av var stemningen i mellom oss i klassen! Gode samtaler, mye interne greier og bare herlig selskap! 

Har desv ikke redigert noen bilder fra Paris photo sååå gidder jeg ikke å redigere noe nå fordi jeg er så trøtt.Dagen etter dro vi jo hjem så er ikke så mye å fortelle fra det! Var alt i alt en fantastisk tur. Nå sitter vi i klassen og planlegger Danvikkveld, som foregår slik at vi i klassen har 1 time på fredag og fylle med gøy og underholdning for resten av skolen. Dette går på rundgang og er liksom en greie her. Mer om den en annen gang!  


18.11.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

PHOTOSHOP FORDYPNING

Atm sitter vi å venter på at bildene våre fra photoshopfordypningen skal bli printet! Så derfor har jeg ingenting å gjøre. Tenkte at siden hele poenget med blogging dette året var for å gi dem som er usikre på livet her på Danvik litt insight så derfor kan jeg forklare greia med fordypning! 

To ganger i løpet av året har vi fordypningsfag. Dette varer i 2 uker per gang, så det blir altså en mnd til sammen med fordypning. Det er utrolig mye kult man kan velge mellom. Jeg valgte først 3D-printing (for de som ikke vet, dette er da når man lager et objekt på datamaskinen også printer man selve objektet ut med en 3D printer) men siden programmet drepte hele pcen min, også fordi at Espen, min fotolærer sa at det var ledige plasser i hans fordypningsklasse, Photoshop. Så byttet likesågreit over til hans klasse. Det er også mye annet gøy å velge mellom. Tar jeg ikke helt feil er det litt forskjellig fra år til år, men dette året var det ting som manusskriving, revy, musikkproduksjon, filmlaging osv. Uansett så er det veldig mye spennende og velge mellom!

Photoshopklassen har i det meste jobbet med forskjellige teknikker den første uken. Da var det typisk bytte bakgrunn, retusjering, sminke, farger, lyssetting, sammensetting av forskjellige bilder og den type ting. Uken etter, altså denne uken var oppgaven og lage og levere et valgfritt egenredigert bilde. Jeg har veldig sykt frem og tilbake på hva jeg skulle lage og levere, men som sagt så venter vi på at bildene blir printet ut, så skal vi lime dem på kappaboard og ha utstilling imorgen. Noe jeg ikke får vært med på fordi jeg skal hjem og må ta en tidlig buss.


Dette er nå bildet jeg valgte å gå for! Dette er satt sammen av 3 forskjellige bilder, og inneholder en goood del redigering. Jeg visste hele tiden at jeg ville ha noe under vannoverflaten, ettersom det er noe som er vanskelig for en folkehøgskoleelev å knipse selv. Dessuten liker jeg det at det ser ut som hun ikke beveger på seg i vannet, og jeg elsker fargene og stemningen det gir. Det forrige bildet jeg egentlig skulle gå for er satt sammen av nesten 20 bilder, men endte opp med å se veldig rart ut. 

Men jeg tok likevel å bare fjernet mye av effektene nå bare så jeg kan vise det uten å grave meg et hull av pinlighet. 

Ser man nærme så får man øye på de kuuule fiskehudeffektene jeg har laget på huden hennes. Noe jeg synes ble fett. Har har jeg fjernet kanskje 10 forskjellige lag som var på det første utkastet. Det hadde en sunket båt, fisker, jellyfish, sykt mye bobler, et rev og litt sånn. Og ja, det er brukt samme bakgrunnsbilde på begge bildene.

Hvilket er best a? Jeg sier det øverste. 


30.10.2014   DANVIK 14/15   4 kommentarer

BLACK LACE

Et par bilder av skjønne Marte som var modell for meg forrige mandag! Vi hadde egentlig ikke en spesiell plan for bildene, men oppgaven var å ta noen vanlige portretter(typ skolebilder, ikke postet her) og noen litt mer kreative. Vi var i blackbox og i studio og fotograferte og planen var egentlig bare å få frem forskjellige utrykk etter inspirasjonsbildene vi tidligere hadde funnet. Jeg var egentlig ganske usikker på hvordan jeg ville gjennomføre bildene, men lyssetting og rekvisitter var jeg veldig sikker på - dermed tok vi det bare derfra. Resultatet ble en slags dyster og mørk danser ut ifra min egen mening, og det er noe jeg er fornøyd med og noe som passer fint fordi Marte ikke er så glad i å smile på bilder! 
Modell: Marte Mestad
Fotograf: Julie Storaas aka mej mej mej 


20.10.2014   DANVIK 14/15   3 kommentarer

CHI ART OF HAIR: BEHIND THE SCENES

HEII, lenge sia nå! 

Har egentlig ikke skjedd noe særlig siden sist, har vært hjemme i en uke pga høstferie også har jeg bare vært på skolen. Har hatt en del prosjekter på skolen men viser ikke det helt enda!

Igår fikk vi tilbud om å ta over et foto/film oppdrag fra læreren vår Espen, som gikk ut på et dekke et event for Chi Art Of Hair hvor vi skulle ta portrettbilder og filme både behind the scenes og et moteshow som fant sted på Z tidligere ikveld. Det var en utrolig gøy og lærerik opplevelse, og mange flotte mennesker! Er egentlig ikke så utrolig mye mer å skrive om det uten at det bare blir masse surr, men det var iallefall utrolig kult å se hvordan det faktisk er når modeller gjør seg klare til å gå på catwalken! 

 

ps: siden dette bare er backstage foto og det var veldig mørkt på lokalet så er det mye støv/støy på bildene og disse brukes bare som dokumentasjon.

Takk til vår kjære lærer som ga oss muligheten til å dekke dette eventet! Ting som dette gjør at vi lærer 100 ganger mer enn å ta bilder av medelever i studio og det er helt fantastisk!  


19.10.2014   DANVIK 14/15   1 kommentar

STUDIO


09.09.2014   DANVIK 14/15   3 kommentarer

PINHOLE-KAMERA DIY

Halloder nemmen så lenge siaaa duuuuuuuuuu

Siden sist...hm. Jeg har vært hjemme og vært med min allerbeste familie og verdens fineste kjæreste. Dette har jeg typisk nok ingen bilder av, men hadde iallefall en superfin helg hjemme. Selvom den gikk sinnsyyyykt fort. 

Det jeg egentlig ville snakke om var et prosjekt vi hadde forrige uke. Da lagde vi pinholekameraer av kakebokser! Tenkte jeg bare skulle dele kjapt hvordan man kan lage og bruke sitt eget :-) 

For å lage trenger du:
Kakeboks i metall med lokk
Gaffateip
Cola-boks
Sandpapir
Svart spraymaling
Superlim
Saks
''Pinner'' til å støtte fotopapiret inni boksen
Tegnestift 
Fotopapir til måling 

Fremgangsmåte:
1. Klipp ut en relativ stor bit av colaflasken og puss bort all fargen med sandpapir. Lag et pittelite hull i midten (så lite som mulig) med en tegnestift.
2. Klipp en mindre firkant i kakeboksen (viktig å plassere denne slik at den kommer i midten av fotopapiret, mål dette opp på forhånd) og fest metallfirkanten fra colaboksen fast med gaffateip slik at hullet kommer i midten av firkanten i kakeboksen. 
3. Fest pinnene slik at fotopapiret bare kan skli ned i boksen og sitte fast men likevel lett tas opp igjen. 
4. Spraymal hele boksen og lokket sort. Dette er slik at det ikke blir lysrefleksjoner i boksen for da blir bildet ødelagt. 
5. Lag en dør eller en lukker som det heter på fotospråket i firkanten der hullet er. Gjør dette slik at det er lett å ta opp og igjen. Gaffateip fungerer godt.

For å ta bildet trenger du:
ET MOTIV LOL
Kjemikalier
3 vannbad
Fotopapir (nb: spesialpapir som kan bestilles her.)
Mørkerom (mørkt rom med rødlys)
Klyper

Bland vannbad på forhånd. 1 fremkaller, 1 stopp og 1 fix. Står mer om dette på nettsiden med fotopapir. Bruk forskjellige klyper til forskjellige vannbad

1. Slide et fotopapir ned i boksen. Lukk lokket(VIKTIG).
2. Finn et fint motiv å ta bilde av. En bygning, et tre whatevs. Åpne lukkeren. La kameraet stå helt stille i noen minutter (naturlig sollys ca 1-2 min.) Lukk igjen lukkeren.
3. Ta med boksen/kameraet til mørkerommet. Åpne forsiktig og ta ut fotopapiret.
4. Ta klypen til fremkaller og la den stå til du ser motivet komme fram. MAGIC! Pass på at du ikke lar det være oppi for lenge for da kan hele bildet bli ødelagt. Legg det fort i stopp vannbadet og la det ligge i noen sekunder. Legg så bildet over i fix og her lar du den ligge såpass lenge som du vil at bildet skal vare. Det er lurt å la den ligge i 5-10 min for så å heller scanne og printe ut en ny etterpå. Bildene varer ikke evig og kan bli ødelagte.
5. Skyll bildet i vann og heng det opp til det tørker.
ALL DONE!

TIPS:
- Runde kakebokser gir fisheye effekt mens firkantet kakebokser gir vanlige bilder.
- Portett er vanskelig ettersom lukkertiden blir på flere minutter og personer vil bli skurrete.
- Ikke beveg kameraet mens lukkeren er åpen.
- Ta bilder ute i naturlig lys. Da bruker det mindre tid og man er mer sikker på at bildet blir bra. Altså 1-2 minutter.
- Blir bildet svart er det overeksponert (for lyst) og blir det hvitt er det undereksponert (for mørkt)
- Bildene blir inverterte. Altså det hvite er egentlig svart og omvendt. Derfor også lurt å scanne det inn på PC og redigere om.
- Lys fra vindu inn i rom kan gi fin effekt på disse bildene. Regn med at kameraet kanskje må stå opptil 5-10 minutter i forhold til lyset.
- Prøv deg fram!! Ingen er flinke første gangen. Mitt ble helt sort.  

 Sånn ser da mitt kamera ut! Tenker det blir noen fine julegaver med dette :-) Vi har jo fri bruk av mørkerommet og fotopapir! Diggz.


Og dette ble mitt resultat. Vi hadde jo i oppgave å ta portrett uheldigvis, men likevel utrolig kult at dette er tatt med en kakeboks, litt gaffateip og noen kjemikalier. Fisheye effekten her er jo også kul på bygningen bak. Den ufokuserte personen ser jo også nesten ut som et litt moderne spøkelse som tar selfie med skolen også. Haha. Det blir liksom kunstnerisk med en gang, selvom det ikke er meningen. Og det liker jeg. 

Det er kanskje ikke alle som har tilgang eller råd til kjemikalier, mørkerom og papir osv. Men for Ilford A4 og A5 koster det under 200 kr og det er lurt og kjøpe a5 papir ettersom det burde/skal scannes og man kan printe det ut igjen i større format. Mørkerom er jo også bare å ta av lys og ha 1 eller 2 lys med rød tape over. Usikker på hvor man får tak i kjemikaliene men regner med man får tak i dette på fotobutikker eller lignende. Men nå vet dere iallefall hvordan man lett kan gjøre dette selv! Og det er egentlig litt fett i seg selv. 

Eller HUR?


09.09.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

BILDER FRA OSLO

Som sagt var vi ute igår på Oslo. Og jeg må bare si en ting. Utelivet for 18-19 åringer i Oslo sentrum er helt dass. Det eneste utestedet vi kom inn på var Møllers, som var helt totalt elendig. Billig drikke, men still utrolig kjedelig sted. Vi skulle jo egentlig på konsert på Rockefeller men jeg kom plutselig ikke inn fordi jeg var ''for full''. Jeg har kommet inn nært til sørpings på utesteder i Kristiansand, men selvom jeg ikke sjanglet, skrek eller snakket tull så var det en vakt som bare ikke ville slippe meg inn. Jeg tror jeg aldri har drukket såpass LITE før jeg skulle på konsert/byen før i hele mitt liv. Mine venninner skjønte ingenting og det gjorde heller ikke jeg. Vakten sa klart og tydelig: ''gå en liten tur, ta deg noe å drikke så kan du komme inn når du er tilbake''. Så jeg gjør det. Men da vi kommer tilbake etter ca. 30 minutter (og konserten snart er ferdig) så kom jeg fremdeles ikke inn og da begynte jeg å bli irritert. ''Du sa jo jeg kunne komme inn etter en tur?'' sa jeg. Hun svarer med å si at jeg fremdeles er 'kjempefull'' mens en eller annen dude sier at grunnen er fordi jeg ikke er classy nok. WHAT THE FUCK. Jeg skal på fuckings staysmann og lazz konsert, blir ikke MINDRE classy enn det. Så tusen hjertelig takk rockefeller for den jævligste servicen noengang og for at jeg ikke får komme på en konsert siden jeg har på meg skjørt og er brisen. Visste ikke at man måtte være edru på 18-års konserter.

Senere dro vi til Blå, og Syng hvor vi ikke kom inn heller. Alt er jo 20-års. Så vi ble sittende ute. En kompis av venninna mi sa at han ble nektet inngang på et utested kun fordi han gikk med converse, mens resten av køen så og si også hadde det. Så tydeligvis er det er helt fuckdup system på innganger i Oslo og det er rett og slett ikke noe for min smak. Utenom dette spiste jeg en sykt god kebab. fikk klem av kebabmannen, ble kjent med utrolig fete folk og hadde en kul kveld og en jævlig morgen!

Eh. Resten av bildene har jeg igrunn bare tatt av meg selv da vi kom hjem igjen. Og de vil ingen se, det kan jeg love :-)
 
#oslo #danvikfhs #drammen #rockefeller  


01.09.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

SMAKEBIT

Da har vi for noen timer siden kommet hjem fra Oslo, men det sier jeg mer om senere. Noe vi gikk glipp av er noe som heter danvik-kveld og som egentlig pleier å ta sted på torsdags/fredagskvelder men nå var det på en lørdag. Vi hadde jo allerede booka tog og alt mulig så det var ikke akkurat aktuelt å droppe Oslo-turen for et par timer med morro på skolen. På en lørdag. En lørdagskveld. Men legger ut en liten film som stipendiatene har laget. Jeg synes den er lættis og litt spaca men det er kanskje bare meg? Legg merke til verdens kuleste mann, Torstein som heller ville være her enn å pensjonere seg! Og han har vært på flere landslag for Norge!! Fet. 

 


31.08.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

7KM OG LITT VIDVINKEL

Idag var den første dagen vi måtte stå opp tidlig. Så vi stod opp kvart over 7, og gikk for å spise frokost litt over 8. Utrolig deilig med morgenen her faktisk. I forhold til hjemme så må man stå opp, kle seg, spise, stelle seg og deretter gå/sykle/kjøre til skolen (altså vgs, ungd osv) og det tar jo fort litt tid. Her er det bare kle seg, stelle seg og gå ut døra. Det er nok noe av det beste med internat tenker jeg. Vi har også fine og lange pauser ofte på 15-20. Det verste med hele greia er garantert køen. Fy i helvette hvor mye kø det blir i matsalen og i arenaen. Forståelig når ALLE skal ha mat og ALLE skal ha et sete og vi er omtrent 200 tilsammen med ansatte som gjerne også skal ha mat. 

Idag var også den aller første mandagen, som er igrunn litt slit. Det er jo mandag. Men veldig gøy også å få begynt litt. Vi har allerede fått vårt første fotoprosjekt som går ut på å finne bokstaver som er formet av andre ting enn ja, bokstaver. Vi har såklart allerede funnet en god del fordi vi gikk hele 7 km idag på en gåtur! Vi fikk sett veldig mye av Drammen og har også funnet en del ting som vi har lett etter som jeg skriver i en liste lenger ned. Vi skulle jo handle en del ting men vi kom bare hjem med tusjer, oppbevaringsbokser og kortstokk, men det trengte vi jo også så! Så nå sitter jeg her og redigerer litt bilder og koser meg mens Kaja ser en klein disney channel film på apple tv'en! Takk gud for at vi tok den med!

Imorgen skal vi noe utrolig spennende! Vi blir hentet av TV2 busser klokken 2 og skal til studioet i Oslo og være publikum i et nytt quiz-program som kommer nå til høsten!! Så utrolig spennende, iallefall for meg som aldri har vært med på noe slikt. Vi må skrive under taushetspliktkontrakter (jævla langt ord) så får ikke sagt noe mer enn det før det kommer på tv. Håper det er noen kule gjester som kan gjenkjennes!


/kaja på rommet


/vårt nye hjem


/on the mooove


/smil daa


/søte endeneee vent litt så jeg kan ta bilde


/neivel bare svøm langt vekk så jeg nesten må stå i vannet for å få fine bilder


/grafitti in my heart


/drammen<3333


/fuckaselfie


/<333


/muligens det fineste bildet av drammen jeg har tatt og kommer til å ta


/all star walking jævla langt


/''sightseeing''


/''sightseeing'' 2


/this is our town

Jeg liker disse bildene. BJØTIFØLL!
 


25.08.2014   DANVIK 14/15   1 kommentar

GULSKOGEN IMORGEN

Yo hooo. Da var andre dagen omme her i Drammen og den ble godt brukt! Vi begynte dagen med å skippe både frokost og lunsj og istedet spise chips og muffins på rommet... hihi. Så var det introduksjon av skoleåret og lærere/ansatte. Så var det jo fult av foreldre osv så vi fikk ikke plass på amfiet(?) så vi satt inne i matsalen og så hele greia på en storskjerm! Haha så lurt. Så møtte vi i klassene og fikk sett klasserommet, studio og resten av funkisbygget. Det var syyyykt gammelt men litt fett og. Deretter var vi en bli kjent kveld i amifet (aka Danvik Arena) der hele skolen ble delt opp i fire grupper også skulle vi gjette hvem av ansattene som passet til noen forklaringer og slikt. Det var faktisk utrolig morro! Hun ene har spist rå katteballe...... HAHAHAH HVAAA FAEN. Ellers idag har vi spilt buzz, tatt en liten gåtur og sett Shrek 2 som akkurat ble ferdig. 

Så imorgen skal vi på et av Drammens største shoppingsentere for at Kaja skal handle seg telefon, bokser og en kopp til tannbørstene. Litt også bare for å kikke og ikke bare sitte inne i rommet vårt. 

Ja. Jeg hadde ikke noe annet bilde idag.... Så dette får duge.. 


24.08.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

ROM 301

Helt siden vi fant ut hvor mye greier vi trengte å ha med til Danvik har vi tullet med ''å fyy faen tenk hvis vi får toppetasjen, så jævlig'' så kan det jo ikke hende noe annet enn at vi faktisk får toppetasjen... Hahah er det mulig. Vi er iallefall på rom 301, det kuleste rommet på hele skolen! Vi har også utsikt over sentrum og det er kjempefint! Vi kom frem for et par timer siden og har bare gjort alt klart på rom og ryddet og pakket ut. Så har vi også spist da, i kafeteriaen. Føler vi er på et slags norsk college med dormrooms og dininghall og shit. Hahah. Nå skal vi uansett ut og ned mot sentrum og kikke. Her er det jo festival med Kaveh, Ylvis og Admiral P blant annet. Så vi har hørt på Admiral P gjennom vinduet! 

Noen bilder trengs nok her ja. 


Min side er blå, kajas er rød! :D


Inngangspartiet


Toalettet


En liten jeg har flyttet-hjemmefra og dette er badet mitt selfie. Har gigakvise i panna, derfor jeg holder foran haha.


Utsikten fra rommet


Utsikten på andre siden, fra et elevkjøkken. Bygget rett frem har matsalen og Danvik Arena.

Tenk at lille jeg har flyttet!!! Wæææææ. 


23.08.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer

DANVIK OM 9 DAGER

Fy søøøren. Jeg kan ikke fatte eller få det inn i hodet at jeg faktisk flytter til Drammen om bare 9 dager. Lille Mama Juli forlater redet. Fytti! Begynner å gå litt inn på meg nå mens jeg holder på å pakke ned rommet mitt. Jeg skal jo ha et rom her hjemme uansett, ettersom jeg mest sannsynlig flytter hjem igjen for sommeren neste år. Men siden jeg har det største og fineste rommet så var det ikke sjangse for at det skulle stå ''tomt'' så derfor fikk broren min mitt rom mens jeg da skal ha hans rom mens jeg kommer å besøker og når jeg skal bo hjemme til neste år.

For dere som ikke vet det så skal jeg gå fotolinja på Danvik! Gleder meg masse. Jeg flytter sammen med en av mine bestevenninner, Kaja, noe som jeg tror kommer til å bli HELMAX (egon). Facebookgruppa til skolen gir meg sikkert rundt 10 varsler om dagen, mailer flyr inn og da begynner man jo å merke at det nærmer seg. Det blir nok ufattelig rart og litt trist å flytte bort fra kjæreste, venner og familie men jeg tror virkelig jeg trenger dette. Å bo et annet sted, oppleve en ny by med nye folk og lære meg mer av det jeg elsker å gjøre. 

 
Film av Mats Muri som viser hvordan livet er på Danvik. Denne har jeg fått utrolig mye innblikk fra og sett sikkert rundt 50 ganger. 

Siden Danvik fra året jeg fikk høre om skolen til nå har blitt mer og mer poppis så tenkte jeg å kjøre i gang bloggen igjen med en twist, nemlig en Danvikblogg! Jeg har googlet og googlet for å finne svar på evt. spørsmål som kun elever ved skolen kan svare på, bilder av rom og klasserom og alt mulig slikt og derfor vil jeg kjøre i gang dette lille prosjektet slik at kommende elever i 2015, 2016 osv kan finne bilder, svar på spørsmål og rett og slett lese om hele oppholdet her. I tillegg kan det jo være veldig fint for min familie og mine venner å se og lese hva jeg holder på med når jeg er der! 

Jeg har opprettet et fotoalbum hvor bilder fra hele skoleåret kommer ut på Facebook også, så det er bare å følge meg for å se bilder! 

Kommer nok ikke særlig mye oppdateringer fram til jeg har flyttet, men det kommer et innlegg med backstage/behind the scenes bilder fra en musikkvideoinnspilling som jeg tok på tirsdag! Jeg må nok holde av litt med å poste dem så ikke for mye blir avslørt frem til musikkvideoen har kommet ut. Men jeg kan love dere at det blir rått. Et lite smakebilde går vel greit?


Kult eller hva? Hele opplegget tok sted på Karma Nattklubb i Kristiansand. 


14.08.2014   DANVIK 14/15   Ingen kommentarer
hits