UPCOMING

ÅÅ, føler det er så utrolig mye å se frem til for tiden! Så må jo nesten skrable ned her

- UKM
er jo nå til lørdag! Hadde ikke lyst til å delta i år, men gjorde det likevel sammen med noen jenter jeg synger med. Var på påmeldt før jeg visste ordet av det. Vi kom jo videre fra kommunemønstringen, og til lørdag er det fylkesmønstring! Er så mye gøyere enn kommunemønstring. Utrolig mange flinke mennesker, og kjempefet stemning. Skal også møte Marcel (haha blir mye snakk om marcel merker jeg), kjæresten hans også håper jeg også jeg får sagt hei til lillesøsteren hans! Skjønn og talentfull jente! Hun synger som en gud! Skal også møte Mitra, en god venninne jeg ikke har sett på måneder. Etter UKM er det rett på fest hos en kompis!  

- NATT TIL FØRSTE
Den ultimate festedagen. Nå som lille meg er myndig, må det jo bli litt ekstra morro! Har vært ute en gang denne natten, og det gikk vel ikke akkurat helt bra.. heh.

- 11.MAI
skal jeg møte (hahahhaha) Marcel igjen! Eneste lørdagen han hadde tid. Så da skal vi vel drikke og videre ut etterpå! Tror jeg iallefall? 

- 17.MAI
Dette blir nok en mye gøyere dag til neste år, når jeg er russ. Men jeg synes at 17.mai er en dyr men veldig fin dag! God mat, og i år også god drikke! Har aldri drukket på 17 mai før! 


haha, so cute. Vebjørn og meg fra 17mai 2011. 

- LONDON
Vi har enda ikke satt presis dato på londonturen meg og min bror fikk til julegave. Men ettersom min far har eksamen(er) i mai, tror jeg dette blir i juni. Gleder meg så sinnsykt!! 

- KAROLINE KOMMER HJEM
Ååååh! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til verdens beste humsi kommer hjem! Skal faen meg bake kake og stå klar på flyplassen når hun kommer! Driter i om hun kommer hjem 5 om morgenen! 


Karoline og Siw ifjor sommer! Åååh, var en helt herlig dag!

- SOMMERFERIE
Hm.. trenger jeg å si noe mer? - HOVEFESTIVALEN!!
Uken fylt med alt jeg elsker! Sommer, sol, festing, handleboder, rå musikk, lysshow, konserter og alt som kommer etter! RÅESTE UKEN ÅÅ JEG GLEDER MEG SÅNN! - HOLMEFESTER, GRILLFESTER OG ALLE FESTER UTENDØRS
Kom sommer! Holme/grillfester er jo det herligste! Digger å lukte hor når jeg kommer hjem! 

- BERLIN 
Enda en gave vi fikk til jul! Da drar jo nesten hele slekta med oss! Alle mine 4 besteforeldre + mamma, pappa og min lillebror! Håper denne opplevelsen av Berlin blir bedre enn den jeg fikk da vi var på polentur. Den var klein altså. Å fy faen.

- 3MK - LONDONTUR!
Hvis det i det hele tatt skjer! Gleder meg utrolig mye til turen, men absolutt ikke til skoleåret. UGH! 

- RUSSETIDEN
 Det eneste jeg egentlig gleder meg til er å ha den kuleste russebuksen, landstreffene og å kunne feste omtrent hele tiden. 

- LIABP 2014
Tror dette er noe magen allerede kribler over! Har rett og slett ikke råd til å dra i år, pluss at noen av dem jeg skal reise med ikke er 18 før turen. Noe som er bra med å dra til neste år, er jo at da arrangerer de turer til enda flere steder! Nå er det jo bare Ios og Ayia Napa, men ser at de skal arrangere tur til Ibiza, Mykonos og Magaluf! Jeg sikler fremdeles til å dra på Ios-turen!  

sant det ser gøy ut???? JAAA 

- BUKU PROJECT + THE HOLY SHIP + COACHELLA 2014/2015/2016 
Har enda ikke bestemt når dette skal bli. Må jo først få meg jobb så jeg har råd til å dra. Buku er en rååå festival i New Orleans mens Holy ship er i Miami og Coachella er i California. Så dette er jo sinnsykt dyrt om man ikke planlegger veldig nøye og kanskje tar en hvert år, eller to det ene året og 1 det andre. Vanskelig å planlegge, men festivallivet er det beste jeg kan få oppleve og dette er en drøm jeg skal få til virkelighet! Har også veldig lyst til å jobbe innen festivalliv/kultur/reiseliv en gang! Er også på Coachella hvor ''Tupac rappet med Snoop'', regner med dere har sett klipp av hologrammet de lagde av han? HEEELT SYKT.

Noe dere ser frem til?


17.04.2013   BLANDING   3 kommentarer

drittdesign

Skal få fikset design snart, er så irriterende med skjeiv header. Måtte bare si ifra så dere ikke tror jeg er mer retard enn det er jeg allerede er.

Lame. 

meg og min herlige bestevenn


15.04.2013   BLANDING   Ingen kommentarer

planer fremover

Beklager for at jeg ikke har blogget i det siste, men har hatt mye å gjøre, pluss at blogglyst har vært på bånn.. noe den egentlig enda er.

Jeg hadde forresten bursdag på fredag, happy 17! Så nå er det bare et år minus noen dager til jeg er 18! Så på lørdag var jeg på UKM fylkesmønstring i Arendal, som var veldig morro selvom jeg ikke kom videre. Jeg har også kjøpt HOVEBILETT!!!!! Og det er heller ikke så veldig lenge til, så fort som tiden går.
 

Forresten, hvilken farge?
Jeg vet ikke engang om de har min størrelse på Bikbok i sørlandsparken, men jeg føler nesten jeg må kjøpe dem. Men det kommer sikkert ikke til å bli noe av.

Men dette ble egentlig bare et veldig rotete innlegg. Så nå skal jeg vel heller følge med i timen. NÆT. Hehe, hadeeee


16.04.2012   BLANDING   Ingen kommentarer

hvis jeg var en...

Hvis jeg var et land, ville jeg vært Mexico.
Hvis jeg var en måned, ville jeg vært juli.
Hvis jeg var en dag i uken, ville jeg vært fredag.
Hvis jeg var en tid på dagen, ville jeg vært 19:00.
Hvis jeg var en sesong, ville jeg vært sommer.
Hvis jeg var et sjødyr, ville jeg vært en sjøstjerne.
Hvis jeg var en retning, ville jeg vært sør.
Hvis jeg var en ting i et hus, ville jeg vært et piano.
Hvis jeg var en drikke, ville jeg vært en villa.
Hvis jeg var et tre, ville jeg vært et blomstertre.
Hvis jeg var en blomst, ville jeg vært en orkidé .
Hvis jeg var en type av været, ville jeg vært sol og varme.
Hvis jeg var et musikalsk instrument, ville jeg vært et piano.
Hvis jeg var en farge, ville jeg vært hvit.
Hvis jeg var en følelse, ville jeg vært forelsket.
Hvis jeg var en bær, ville jeg vært et jordbær.
Hvis jeg var en lyd, ville jeg vært en fin sang.
Hvis jeg var en matrett, ville jeg vært boboli fra cafe opus.
Hvis jeg var en smak, ville jeg vært en søt en.
Hvis jeg var en lukt, ville jeg vært en forførende lukt.
Hvis jeg var en sang, ville jeg vært words i never said av lupe fiasco.
Hvis jeg var et par sko, ville jeg vært et par høye, sorte hæler.

hva med deg?
31.03.2011   BLANDING   1 kommentar

har ingen blogglyst

har lyst til å gå å legge meg å sove i et solarium. mens jeg hører på heartbeats av jose gonzalez.


se så bleik jeg er... 

hahhaa, neida.. men jeg vil legge meg. i et solarium..


hahhahaha, se denne... hele klassen satt å lo...


20.01.2011   BLANDING   Ingen kommentarer

1 rar ting ved meg.

omtrent ALLE mine beste venner, utenom et par FÅ, har jeg hatet, mislikt, eller kranglet med før vi ble venner. Jeg kan si: å herregud, for en stygg f**n! kunne drept h*n! stakkars! og litt etter, er jeg blitt på talefot, venner, gode venner, eller bestevenner.

eline, ernst, maren, mariann, ernst, ida, ida, vali, vilde og en god del til, pluss folk jeg bare er på talefot med.

vet ikke hvorfor det er sånn...er jo helt på trynet. kom å krangle med meg, så blir vi bestevenner etterpå<3. tilogmed vennene mine sier sånn.. haha, lool.


randooom


valipus, ei jeg absolutt ikke likte i det hele tatt, og som jeg trodde det verste om, helt til jeg begynte og snakke med henne. noe av det herligste! er utrolig glad jeg ble kjent med deg! alle som ikke kjenner deg, går virkelig glipp av noe! Utrolig teit at det er vanskelig og møtes da.. men sånn er livet. Fet når vi først møtes da, ikke lenge til neste gang nå! ilu<3

har dere 1 rar ting ved dere, som dere vil fortelle?


14.01.2011   BLANDING   5 kommentarer

g'nite

sorry for crappy blogging.. skal prøve og bli bedre. hadde en plan idag faktisk! men så kom sondre uinvitert, så de planene ble jo fort endra... men det er noen innlegg som kommer, photos of 2010 (flere deler), bildeserie med bestemt tema, outfits, anbefalinger, typographies og kanskje en film. men jeg kan ikke love noe, det blir en travel måned med øving til ukm, prøver også har vi også ball osv.. men skal prøve så godt jeg kan.natti


10.01.2011   BLANDING   Ingen kommentarer

outfit og innkjøp!

Hei! Kom hjem for litt siden, har vært på sørlandssenteret med Ida og Emina. Så har spist (mye) mat, kjøpt gaver og ledd en goood del. Fått kjøpt noen gaver, og litt smått til megselv, som dere kan se nedenfor!


Dro fiskeflette litt idag. Men jeg har så kort hår, så det blir ikke så altfor fint. Extentions please.
fattie. topp - bikbok, hals - cubus polen, sko - dna, strømpebukser - gina, shorts - monki, veske - pieces.

Hahhaha, det var litt kaldt med strømpebukser. mista 1350 bussen, så måtte vente ute i en halvtime på neste..

Her er iallefall det jeg kjøpte med meg hjem!:

Depend spesial-shampoo, -balsam og hårkur for blonde jenter! Ettersom jeg har brukt blonderingsprodukter fra Depend, tror jeg dette skal bli bra. Gleder meg til å prøve ut! 


ÅÅÅH, my new baby. Leppestift med herlig farge og smak fra Yves Saint Laurent, kjøpt på esthetique.

hva synes dere om outfit og innkjøp?

02.12.2010   BLANDING   3 kommentarer

hestehale på siden

Må bare si noe først.. var hos tannlegen idag, også gav hun meg LISTERINE!! ÆSJ, ÆSJ, ÆSJ, ÆSJ, ÆSJ! Jeg hater det! Holdt nesten på å brekke meg selv... Ellers fikk jeg tannrens, elns. Også sa hun at jeg måtte begynne med elektrisk tannbørste...fuck off, jeg liker ikke elektrisk tannbørste! Jeg har en normal en som vibrerer, trenger ikke mer! 

MEN, til overskriften:

herregud, har gått med sånn siden mandag..

Hva synes dere om hestehale på siden? Pleier dere å gå med det?

OG FORRESTEN!!! :01.12.2010   BLANDING   4 kommentarer

jeg liker ikke...

..magebelter.

Jeg haaaater det. Synes det er grusomt.. Likte det veldig godt i 8 , har to svarte fra den tiden. Om jeg finner de, kaster jeg de seriøst.
eneste bildet jeg fant med magebelte av megselv, haha! men dette er i 9 klasse, og er den eneste gangen i hele 9 jeg brukte et magebelte. og med god grunn.

liker dere magebelter?


13.11.2010   BLANDING   4 kommentarer

disse bhene..


h&m

cubus

gina

h&m

fretex


jaja, det var det jeg kom hjem med igår, ikke noe awsome spennende.. men jeg har ikke en dritt og blogge om, så bare tok det der.. den fra cubus, den har de jo en prikklik en til på bikbok sant? og jeg ville ha den i sort, ikke hvit.. men hadde de den der lenger ? enei. takk. fu. neida.

OG igår så fikk jeg liksom en telefor fra sondre, han bare: jaa, skal vi finne på noe imorra? jeg bare, jaaa
GJETT HVEM SOM SKAL JOBBE IDAG. !"#%&/i(&%¤%&/( KLIKK
jaja... . ..  .. . . fuck. fuck lørdag den 14 as! ulykkesdagen!

14.08.2010   BLANDING   Ingen kommentarer

23

jimmy eat world. oppheng. nydelig sang.
ph_weheartit
.

liker sangen, bildene?

12.08.2010   BLANDING   1 kommentar

dutty dutty dutty love!bilder fra elines awesome bursdag igår, hadde det megafet. så sinnsykt gode brownies og muffins at jeg dauer.. men jeg var stappmett, så kunne ikke spise som en gal :( hah, neida.

idag har det ikke skjedd stort, har ryddet og vært litt med Sondre, og sagt halla til Helene og Sander og gått litt med Olivia og prataa, oooog jeg tror jeg vil ha noe og spise nå. Så. L.A.T.E.R.

q: likte dere sanger, bildene, begge deler? :-D

11.08.2010   BLANDING   2 kommentarer

dyreparken

Var i dyreparken med Sondre, Mats og Olivia idag! Har ikke vært der siden..... 2 år siden eller noe? Kjempelengesiden.
Men ja, vi tok bussen til dyreparken. Sondre skulle liksom betale for meg og han, og busssjåføren beskyldte oss for og være over 16, enda vi sa vi var 15, og født i 95. Men han var bare skikkelig sur og babla om å måtte betale 300 hver og sånt. Så satt vi på bussen, og for faen, når vi var med dyreparken sier bussjåføren på høytaleren: neste stopp, sørlandssenteret. Og vi sa liksom, til dyreparken? han kjørte rett forbi, haha! Så var vi på tivoliet og i badeland, også kom oliviaa!

Meg og Olivia, tok tømmerrenna, haha! Det var så vittig.. når vi kom tilbake inni i det huset igjen, står det en 16-17 åring,som sikkert hadde sommejobb der han bare:
fint bilde!
olivia bare: hæ?
og han bare: fint bilde!
og olivia bare: hæ?
og jeg bare: ja, vi måtte jo gjøre noe utav det!
og han bare: ja, det er bra det!

hahahahah! så utrolig vittig, og flaut!

q: hva tror dere vi gjorde i tømmerrenna?

her er noen bilder btw ;

happyyface meg, sondremin, og maats


bæmsæææ <3 som sondrepus ga til meg :)


meg og oliviasøtaa <3 minner i tømmerrenna ååååjaa !

04.08.2010   BLANDING   2 kommentarer

skal vi gå og levere den inn igjen?

Igåååår var jeg med elinemyyh, som jeg sa, såå kos og sei hei til henne igjen. Har ikke sett henne siden skolen slutta! Haha.. Vi leide film, og sånt, noe valentine greier. Så var den ferdig også satt vi der da, så ser eline på meg og bare: skal vi gå å levere den inn igjen?
jeg bare: okei..................... seriøst?
ho bare: neivell
jeg bare: okei

så gikk vi og leverte den inn igjen. haha. masse og gjøre, huhei. Såå gikk me opp igjen og gnomte bare, også kom Tarjei og Andreas innom en tur og jeg var så ''heldig'' og fikk ta følge med dem hjem :-)

IDAG.. vet jeg ikke hva jeg skal. Jeg kommer til og kjede meg idag, ja..pendulum - witchcraft,  min favorittsang nå for tiden!

02.08.2010   BLANDING   5 kommentarer
hits